Red Bull Racing Race Teen 10 (20 χλμ./H, 350 W) – Interdiscount, Red Bull Racing RBS#01: Καλύτερη τιμή και νέα – Ψηφιακή

Red Bull Racing RBS#01

Ειδήσεις: Xiaomi Electric Scooter 4 και Electric Scooter 4 Lite Scooter: Το εύρος είναι εμπλουτισμένη η Xiaomi διαμορφώνει την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών σκούτερ. Μετά τα μοντέλα Pro και Ultra, ο κινεζικός κατασκευαστής ολοκληρώθηκε.

Red Bull Racing Race Teen 10 (20 km/h, 350 W)

Red Bull Racing Race Teen 10 (20 km/h, 350 W)

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει αναπτυχθεί για τους εφήβους: με τον κινητήρα των 350 watts, το ατύχημα του λιθίου 7.5-ah και ο αναδιπλούμενος μηχανισμός του, το Scooter Teen Electric Breed Teen τους επιτρέπει να κινούνται ελεύθερα στην αστική κυκλοφορία. Τα εύρωστα ελαστικά Honeycomb προάγουν τον καλύτερο χειρισμό για περισσότερη ασφάλεια σε όλα τα είδη δρόμων.

Σύστημα διπλής πέδησης

Το ηλεκτρικό σκούτερ ηλεκτρικής φυλής είναι εξοπλισμένο με ένα πίσω δίσκο και ένα ηλεκτρονικό φρένο στο μπροστινό μέρος για μια αποτελεσματική και αντιδραστική απόδοση πέδησης.

Πολύ καθαρά φώτα μπροστά και πίσω

Το πτυσσόμενο ηλεκτρικό ηλεκτρικό σκούτερ είναι εξοπλισμένο με πολύ καθαρά λευκά φώτα στο μπροστινό και κόκκινα φώτα στην πλάτη για ασφαλή σωλήνα.

Όλα υπό έλεγχο

Η οθόνη LCD στο τιμόνι υποδεικνύει σημαντικές λειτουργίες όπως ο φωτισμός, η τρέχουσα ταχύτητα, το σύνολο των χιλιομέτρων, το απλό ταξίδι και η κατάσταση της μπαταρίας.

Προδιαγραφές:

 • Διάμετρος τροχού: 10 “
 • Ισχύς κινητήρα: 350 W
 • Μπαταρία: 7.5 Αχ
 • Μέγιστη ταχύτητα: 20 km/h
 • Δισκόφρενο
 • Εμπρός και πίσω φώτα

Το όχημα εγκρίθηκε για τον δημόσιο δρόμο.

 • Τα ηλεκτρικά σκούτερ που φθάνουν σε μέγιστη ταχύτητα 20 km/h και εμφανίζουν μέγιστη ισχύ 500 watts εγκρίνονται για τον δημόσιο δρόμο και δεν απαιτούν ούτε τύπο ή άδεια άδειας κυκλοφορίας.
 • Τα παιδιά ηλικίας 14-16 ετών πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης κατηγορίας M. Τα πάνω από 16 δεν χρειάζονται άδεια οδήγησης.
 • Είναι υποχρεωτικό να οδηγείτε σε διαδρομές κύκλου.
 • Επίσης υποχρεωτικά: κουδούνια, θάλαμο αέρα ή ελαστικά καουτσούκ, πυρκαγιές (δεν αναβοσβήνουν και όχι απαραίτητα ήδη τοποθετημένες) και το Catadioptre (δεν είναι απαραίτητα ήδη τοποθετημένα) και φρένα (μπροστά και πίσω).
 • Συνιστούμε τον βασικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα κράνος καθώς και γόνατα και αγκώνες.

Red Bull Racing RBS#01

Red Bull Racing RBS#01

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Καλύτερη τιμή: 429.99 €

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Καλύτερη τιμή: 499.99 €

Pure Electric Air LR Best Price: 799 €

WISPEED SUV1000 Καλύτερη τιμή: 499.99 €

Hiley Tiger 8 Pro Best Price: 924.98 €

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Καλύτερη τιμή: € 449

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Εναλλακτικά προϊόντα

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Pure Electric Air Pro LR

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Επιστροφή στη σελίδα έναρξης – 6 προϊόντα

Οδηγοί σύγκρισης και αγοράς

 • Οδηγός αγοράς που είναι τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ ?
 • Ποιο ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi να επιλέξει ?
 • Ποιοι είναι οι καλύτεροι τροχοί (ή gyroroues. ή ηλεκτρικά μονοκύκλια) ?

Σχετικά Άρθρα

Ειδήσεις: Το σκούτερ μετά από σκούτερ, η NIU εγκαινιάζει ένα δίτροχο από ίνες άνθρακα. Ο κατασκευαστής NIU αποκάλυψε δύο νέα ηλεκτρικά σκούτερ από ίνες άνθρακα. Μειώνοντας το βάρος τους, το NIU βελτιώνει το.

News: Scooter Readers: Έτοιμοι να δοκιμάσουν την σειρά ACER AES013 ES 3 ή AES015 ES Series 5 ? Σε συνεργασία με την ACER, η Digital προσφέρει τρεις από τους αναγνώστες της για να δοκιμάσει ένα από τα δύο νέα ηλεκτρικά σκούτερ ACER.

Ειδήσεις: S80 Solar Scooter Scooter: Η υπόσχεση ενός ηλεκτρικού σκούτερ και της ασύρματης επαναφόρτισης του φανταστείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ποτέ δεν συνδέεται με τον τομέα και ωστόσο σας επιτρέπει να κυλήσετε την Ημέρα της Ειρήνης μετά την OLY.

Ειδήσεις: Xiaomi Electric Scooter 4 και Electric Scooter 4 Lite Scooter: Το εύρος είναι εμπλουτισμένη η Xiaomi διαμορφώνει την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών σκούτερ. Μετά τα μοντέλα Pro και Ultra, ο κινεζικός κατασκευαστής ολοκληρώθηκε.

Ειδήσεις: Scooter του δημοψηφίσματος για τα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης: μια άσχημη νίκη την 1η Σεπτεμβρίου 2023, τα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης θα έχουν κολλήσει έξω από το Παρίσι. Μια ανακούφιση για πολλούς Παρισιάνους.

Ειδήσεις: Οι Παρισιάνοι Scooter ψήφισαν για το τέλος των σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης όπως αναμενόταν, το δημοψήφισμα για τη διατήρηση των ηλεκτρικών σκούτερ στο Παρίσι δεν στράφηκε υπέρ των χειριστών. Σύμφωνα με όλα τα lo.

Ειδήσεις: Ελάχιστο σκούτερ ηλικίας, μέτρα ασφαλείας, πρόστιμα. Το κυβερνητικό σχέδιο για τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτή την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, ο υπουργός εκπέμπει υπεύθυνο για τη μεταφορά, Clément Beaune, παρουσίασε ένα εθνικό σχέδιο δράσης για γρατσουνιές.

Ειδήσεις: Οι νέες τάσεις του σκούτερ στην αγορά ηλεκτρικών σκούτερ. Τα ηλεκτρικά σκούτερ δεν είναι πλέον απαραίτητα ο άνεμος. Τι μας λέει η αγορά το 2022 ? Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών του.

Ειδήσεις: Το Lime Scooter αποκαλύπτει μια τεχνολογία που αποτρέπει δύο σε ένα σκούτερ στο σαλόνι Automy Paris, ο Lime έχει αποκαλύψει ένα νέο χαρακτηριστικό για το στόλο ηλεκτρικών γρατσουνιών αυτοεξυπηρέτησης. Αυτή.

Ειδήσεις: MWC 2023 Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra Scooter: Ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi ανυψώνει το πέπλο στο νέο ηλεκτρικό σκούτερ του, που ονομάζεται Electric Scooter 4 Ultra. Όπως και στην εποχή του το μοντέλο Pro, το prod.

Ειδήσεις: Scooter Ένα Red Bull Racing Red Bull Red Bull Red Bull Red Bull Electric Scooter, που χρησιμοποιείται στα κυκλώματα F1, παρουσίασε ένα εξαιρετικό ηλεκτρικό σκούτερ το οποίο βασίζεται ιδιαίτερα σε ένα σασί άνθρακα.