Γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ: Η κορυφαία 5 ταχύτητα | E-watts, ποια είναι τα 3 ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά ?

Ποια είναι τα 3 ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά 

Contents

Επιπλέον, η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό στοιχείο μιας γρήγορης E-SPEC και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή εκεί. Πράγματι, χάρη στα φρένα υδραυλικός δίσκος, Θα λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό όταν τρέχετε γρήγορα.

Γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ: Η κορυφαία 5 ταχύτητα

Ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ είναι συχνά κατάλληλο για αναβάτες που αναζητούν απόδοση και αδρεναλίνη. Πώς να το επιλέξετε, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα ? Σε αυτό το άρθρο σας βοηθάμε να δείτε πιο καθαρά για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Υπάρχουν γρήγορα ηλεκτρικά σκούτερ που πηγαίνουν σε ταχύτητες που εξακολουθούν να είναι αδιανόητες πριν από 3 ή 4 χρόνια. Τα πραγματικά αυτοκίνητα Survitamin Racing υπερβαίνουν τα 100km/h της τελικής ταχύτητας. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε το νομικό πλαίσιο στο οποίο είναι δυνατόν να τα χρησιμοποιήσετε, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ, τα κορυφαία 5 γρήγορα σκούτερ, τότε πώς να εξοπλίσετε με αυτό το είδος ηλεκτρικού σκούτερ με ασφάλεια.

Σε ποια ταχύτητα μπορούμε να οδηγήσουμε νόμιμα με ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ ?

Για να ξεκινήσετε, κάθε ηλεκτρικό σκούτερ στη Γαλλία θα σας πωληθεί σε 25 χιλιόμετρα/ώρα ως νόμος. Το αν το σκούτερ σας είναι γρήγορο ή όχι σε χαρτί δεν σημαίνει ότι μπορείτε να οδηγήσετε με πλήρη ταχύτητα από το χαρτόνι και ακόμη λιγότερο στον δημόσιο αυτοκινητόδρομο.

Ο κανόνας είναι απλός, στον δημόσιο αυτοκινητόδρομο το γρήγορο σκούτερ σας πρέπει να συγκρατείται στα 25km/h και έτσι να κατανοεί ένα υλικό και ένα μη -software σύσφιξη. Για να το πούμε απλά, αν μπορείτε να ξεπεράσετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας με την οδήγηση, αυτό δεν συμμορφώνεται με το νόμο. Επομένως, η έξοδος σύσφιξε στην οθόνη LCD ή στα διάσημα ξεκλειδωμένα κουτιά που προφανώς απαγορεύονται.

Για να χρησιμοποιήσετε την πλήρη ισχύ του ηλεκτρικού σας σκούτερ, θα είναι απαραίτητο να το κάνετε μόνο σε ιδιωτικό έδαφος.

Ωστόσο, ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ δεν έχει μόνο το πλεονέκτημά του την τελική ταχύτητά του, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο στη δημόσια οδό, ενώ παραμένει στη νομιμότητα, την οποία θα δούμε τώρα.

Πλεονεκτήματα γρήγορων ηλεκτρικών σκούτερ

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Προφανώς το πρώτο είναι η ταχύτητά του, αλλά όχι αυτό.

Για να πάτε γρήγορα, αυτό το είδος σκούτερ έχει ένα κατάλληλο σασί, με όμορφη εργονομία, ειδικά στο επίπεδο του καταστρώματος για την εγκατάσταση των ποδιών. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ποιοτικά αναστολές λαμβάνουν υπόψη ότι οι αναστολές σε ένα γρήγορο μοντέλο είναι γενικά αρκετά δύσκαμπτες για να κρατήσουν το δρόμο καλά.

Ποιος λέει ότι η ταχύτητα λέει επίσης ισχυρούς κινητήρες. Ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ επομένως επωφελείται επίσης από μια μεγάλη ροπή που υπερβαίνει την ισχύ του κινητήρα 10000 W για μερικούς. Ένα μεγάλο ζευγάρι έχει ως αποτέλεσμα ισχυρές επιταχύνσεις, οι οποίες στην πόλη δεν είναι αμελητέα.

Για να έχετε τόσο πολλή ισχύ, αυτός ο τύπος σκούτερ είναι κατασκευασμένος με ποιοτική μπαταρία, με μεγάλη χωρητικότητα εκφόρτισης, υπερμεγέθη καλωδίωση και ποιότητα BMS. Η μπαταρία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο ενός ηλεκτρικού σκούτερ, είναι πάντα καλό να έχετε ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό μοντέλο.

Όσον αφορά την αυτονομία, λέγοντας ότι αυτός ο τύπος μπαταρίας επιτρέπει μεγάλη αυτονομία είναι εν μέρει ψευδής. Πράγματι, στα 25 χιλιόμετρα/ώρα, η αυτονομία ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ θα είναι μεγάλη, ωστόσο χρησιμοποιώντας το με την πλήρη χωρητικότητά του, θα δείτε γρήγορα ότι η αυτονομία λιώνει ως χιόνι στον ήλιο.

Το τελευταίο πλεονέκτημα είναι στη λαβή, γιατί ναι, με ένα σκούτερ που μπορεί να φτάσει τα 100km/h ή περισσότερο είναι ακόμα προτιμότερο να έχει ένα σασί που κρατά το δρόμο. Οι κατασκευαστές γνωρίζουν αυτό, το σασί έχει γενικά ένα αρκετά χαμηλό κέντρο βάρους, με σταθερές αναστολές και ελαστικά 11 “.

Μειονεκτήματα ενός γρήγορου σκούτερ

Ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ έχει επίσης πολλά μειονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα, η τιμή, γιατί ναι συχνά θα παίξει με την απόφασή σας. Ένα γρήγορο μοντέλο αποτελείται από μια μεγάλη μπαταρία και υψηλές μηχανές όπως είδαμε, η οποία είναι η καρδιά του σκούτερ, αλλά και η πιο ακριβή για το τελευταίο. Είναι σαφές ότι ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ δεν είναι αυτό που μπορεί να ονομαστεί προσιτή με τις τιμές να είναι γενικά μεταξύ 4000 και 7000 €.

Η αυτονομία είναι το δεύτερο αδύναμο σημείο ενός γρήγορου σκούτερ. Έτσι ναι, αν μάθετε να διαχειρίζεστε τις φάσεις επιτάχυνσης σας και δεν είστε όλη την ώρα η αυτονομία θα είναι καλή. Ωστόσο, με ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ, γενικά είναι να διασκεδάσετε και να κυλήσετε γρήγορα, η οποία καταναλώνει πολλή αυτονομία και μειώνει δραστικά τις ρυτίδες των ρυτίδων.

Η άνεση σε ορισμένα μοντέλα είναι αρκετά αρχαϊκή. Και από μόνο του είναι φυσιολογικό, σε ένα σκούτερ που πηγαίνει σε αυτό το είδος ταχύτητας, αποφεύγουμε να έχουμε μαλακές αναστολές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν λύκο ή ριμπάουντ με υψηλή ταχύτητα. Μικρή σκέψη του F1 του 2022 με τις ανησυχίες τους για πολύ φώτα :).

Το τελευταίο μειονέκτημα δεν είναι άλλο από το βάρος. Μια μεγάλη μπαταρία και μεγάλες μηχανές καθώς και ένα κατάλληλο σασί αυτό προφανώς ζυγίζει πολύ βάρος, γενικά για ένα γρήγορο μοντέλο σκούτερ, βρισκόμαστε γρήγορα πάνω από 40 κιλά, το οποίο γίνεται προβληματικό εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα χωρίς ανελκυστήρα.

Τα κορυφαία 5 ταχεία ηλεκτρικά σκούτερ

Τώρα ας δούμε ποια είναι τα καλύτερα γρήγορα ηλεκτρικά σκούτερ. Οι επιλογές μας έπεσαν στα ταχύτερα μοντέλα, αλλά τα οποία έχουν επίσης ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως ένα ισορροπημένο σασί, κατάλληλα ελαστικά, ποιοτική μπαταρία ..

Το ηλεκτρικό σκούτερ SS-T

Ψεκασμένο ss-t

Το Weped είναι μια κορεατική μάρκα που έχει το δικό της στυλ. Μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν, αλλά γενικά αυτό το σκούτερ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Το Weped SS-T είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 72v45ah που υπόσχεται 150 χιλιόμετρα αυτονομίας με μειωμένο ρυθμό. Με τους κινητήρες 10000W, αυτό το γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρει κορυφαία ταχύτητα 110km/h.

Το πλεονέκτημα αυτού του σκούτερ είναι εκτός από την εξουσία του στο πολύ χαμηλό πλαίσιο και τα ελαστικά 11 “πλάτους 130mm, τα οποία προσφέρουν μια τεράστια επιφάνεια επαφής με το έδαφος και επομένως επιτρέπει μεγάλη σταθερότητα.

Ωστόσο, όσον αφορά τα μειονεκτήματα, το Weped SS-T έχει βάρος 52kg, το οποίο παραμένει σχετικά βαρύ για ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Το Weped SS-T προσφέρεται με ρυθμό € 5.290.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Nami Burn-E

Ηλεκτρικό σκούτερ Nami Burn-E

Το Nami Burn-e είναι ο πρώτος που γεννήθηκε από μια νέα μάρκα ηλεκτρικών σκούτερ, που ανήκει σε πρώην υπάλληλο από το Kaabo. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει με ένα σωληνοειδές σασί εγγυημένο για 3 χρόνια, προσφέροντας σταθερότητα σε όλα τα γεγονότα. Το NAMI Burn-E είναι εξοπλισμένο με μια προσφορά μπαταρίας 72v35ah σε χαρτί μια αυτονομία 130 χλμ. Με τους δύο κινητήρες La Nami 3000W προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 105 χλμ./.

Το πλεονέκτημα του NAMI βασίζεται στο σασί και τις αναστολές του. Παρά το ύψος του, είναι ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ, ωστόσο η εκκαθάριση του εδάφους και τα ρυθμιζόμενα εναιωρήματά του επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα εδάφη, το οποίο είναι ενδιαφέρον να επωφεληθεί από οποιοδήποτε είδος γης. Επιπλέον, είναι δυνατόν να επιλέξετε τα ελαστικά που επιθυμεί κατά την αγορά και υπάρχουν μεταξύ των ελαστικών που προσφέρονται το διάσημο PMT που έγιναν στα ελαστικά της Italia που είναι η αναφορά για τις ρυτίδες στο δρόμο.

Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλά ηλεκτρικά σκούτερ, το NAMI Burn-E προσφέρει ένα βαθμό σφράγισης IPX5.

Αυτό το γρήγορο σκούτερ εμφανίζει βάρος 47kg. Προσφέρεται σε τιμή € 4.490.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Bronco VNOM

Το ηλεκτρικό σκούτερ Bronco VNOM

Το Bronco VNOM είναι ένα δεύτερο ηλεκτρικό σκούτερ ηλεκτρικού σασί. Ακριβώς όπως το NAMI το μεγάλο πλεονέκτημά της έγκειται στην ικανότητά του να χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους εδάφους. Ωστόσο, το Bronco VNOM έχει πιο ισχυρούς ελεγκτές 65A, προσφέροντας μεγαλύτερη επιτάχυνση με μέγιστη ταχύτητα περίπου 120km/h.

Επιπλέον, το Bronco VNOM προσφέρεται με μπαταρία 72v32ah ή 72v50ah. Με το τελευταίο το Bronco VNOM προσφέρει μέγιστη αυτονομία άνω των 150 χλμ. Σε χαρτί.

Από την άλλη πλευρά από την άποψη του βάρους, το Bronco VNOM δεν πρέπει να ξεπεράσει με 54kg που εμφανίζεται στην κλίμακα, γεγονός που το καθιστά ένα βαρύ ηλεκτρικό σκούτερ.

Το Bronco VNOM είναι το πρώτο γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ για να προσφέρει μέγιστη ταχύτητα με τόσο υψηλή αυτονομία και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε είδος εδάφους.

Επιπλέον, αυτό το γρήγορο σκούτερ προσφέρεται στα € 3.390 για την έκδοση 72V32AH και € 3.999 για την έκδοση 72V50AH, γεγονός που την καθιστά την καλύτερη αξία για αυτή την κατάταξη.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Rion Re80

Ηλεκτρικό σκούτερ rion re80

Το Rion είναι ένα αμερικανικό εμπορικό σήμα που προσφέρει γρήγορους ηλεκτρικούς σκούτερ δακτυλογραφημένους αγώνες. Το Rion Re80 είναι κατασκευασμένο με εξ ολοκλήρου σασί άνθρακα, ελαστικά PMT SLC και υδραυλικά φρένα Magura. Την κορυφή του εξοπλισμού για βάρος μόνο 25kg.

Το Rion RE80 είναι το μόνο που αναμένεται από ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ με τα 125 χιλιόμετρα/ώρα με την κορυφαία ταχύτητα, το σασί του με πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, ακραίο βάρος των ελαστικών 25kg και Slicks για έκτακτη λαβή.

Ωστόσο, αυτό το γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει μόνο μια μικρή μπαταρία 80V18AH που προσφέρει μέγιστη αυτονομία 30 χιλιομέτρων. Επιπλέον, αυτό το σκούτερ διατηρείται αποκλειστικά για οδική χρήση με το σασί του.

Σημειώνεται ότι τα σκούτερ του Rion παράγονται σε πολύ μικρές ποσότητες, δεν είναι ασυνήθιστο να περιμένουμε περισσότερο από ένα χρόνο μετά την παραγγελία.

Επιπλέον, η τιμή εξαρτάται από τα χρησιμοποιούμενα υλικά, μετράει περίπου 8.000 € για να το αποκτήσετε.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron x2

Dualtron X2 Electric Scooter

Το Dualtron X2 που κατασκευάζεται από τους διάσημους Κορεατικούς Μικτές Μάρκας είναι ένα επιβλητικό σκούτερ με μεγάλους τροχούς 13 “χωρίς σωλήνες. Το μεγάλο πλεονέκτημά του έγκειται στην άνεση του, ειδικά χάρη στους δύο τεράστιους ρυθμιζόμενους απορροφητές σοκ, αλλά και χάρη στο κατάστρωμα Ultra -Wide. Επιπλέον, το Dualtron X2 είναι επενδυμένο με φώτα, στις πλευρές, στη στήλη διεύθυνσης και εφοδιασμένη με έναν υπερ -ισχυρό LED Lighthouse που τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 60v3ah στη στήλη.

Όσον αφορά την ταχύτητα, το Dualtron X2 εμφανίζει ένα VMAX 110km/h, επιπλέον η μπαταρία του 72v42ah επιτρέπει την αυτονομία των έως 200 χιλιομέτρων. Είναι επομένως το πιο άνετο γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ και έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία αυτής της κατάταξης.

Ωστόσο, αυτό έχει επίσης συνέπειες, πρώτα απ ‘όλα στο βάρος, που εμφανίζεται στα 66kg, και τα οποία επηρεάζουν αναγκαστικά την απόδοση, όχι τόσο στην κορυφαία ταχύτητα, αλλά κυρίως στην επιτάχυνση που θα είναι αναγκαστικά λιγότερο ζωντανή όσο και για τα άλλα μοντέλα που παρουσιάζονται σε αυτή την ταξινόμηση.

Το Dualtron X2 προσφέρεται σε τιμή € 6.290

Προστατεύσεις που συνιστώνται όταν χρησιμοποιείτε ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ

Τέλος, ας ολοκληρώσουμε με λίγη συνειδητοποίηση. Ένα γρήγορο σκούτερ είναι αναγκαστικά επικίνδυνο, ειδικά σε ταχύτητες που υπερβαίνουν τα 100km/h. Θυμηθείτε ότι δεν είναι μοτοσικλέτα, το κέντρο βάρους σας είναι πολύ υψηλότερο σκαρφαλωμένο και οι τροχοί πολύ μικρότεροι. Δύο κρίσιμα σημεία που είναι η πηγή πολλών τραυμάτων του προσώπου. Σας συμβουλεύουμε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με κράνος, αν δεν έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να διαβάσετε το αντικείμενο μας στα κράνη ηλεκτρικών σκούτερ αυτό θα σας βοηθήσει σίγουρα να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Εκτός από το κράνος, συνιστάται έντονα ο εξοπλισμός τύπου μοτοσικλέτας, πρώτα απ ‘όλα τα γάντια που θα προστατεύουν τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της πτώσης. Συνήθως πέφτουμε το πρώτο κεφάλι με σκούτερ και έχουμε το αντανακλαστικό να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας με τα χέρια μας, ώστε να τα προστατεύσουμε επίσης ��

Προσωπικά χρησιμοποιώ επίσης μια ραχοκοκαλιά με προστασία ώμων και αγκώνα, είναι εντελώς προσωπική, αλλά η προστασία της πλάτης σας και οι ζωτικές αρθρώσεις είναι σπάνια μια κακή ιδέα.

Η τελευταία μου συμβουλή προστασίας είναι να χρησιμοποιήσω προστάτες γόνατος που προστατεύουν επίσης την κνήμη. Κατά τη διάρκεια της πτώσης, τα γόνατα επηρεάζονται έντονα γενικά, τα οποία μπορούν να γίνουν εξαιρετικά απενεργοποιημένα σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού.

Εδώ έχουμε τελειώσει με την πρόληψη, ελπίζοντας ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά σε γρήγορα ηλεκτρικά σκούτερ.

Ποια είναι τα 3 ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά ?

Χάρη στην τεχνική πρόοδο, πολλοί κατασκευαστές μπόρεσαν να δημιουργήσουν ηλεκτρικά ταξίδια που έχουν γίνει όλο και πιο μοντέρνα. Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Η μπαταρία και η αυτονομία ενός ηλεκτρικού σκούτερ ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο. Έτσι θα βρείτε τα αδιάβροχα μοντέλα, αυτά που έχουν σχεδιαστεί για την πόλη και τα μοντέλα All -terrain.

Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί κανείς να σκεφτεί, οι δυνατότητες Η επίτευξη πολύ υψηλού επιπέδου ταχύτητας με ηλεκτρικό σκούτερ δεν είναι αμελητέα. Ωστόσο, η ταχύτητα εξαρτάται από το μοντέλο και το έδαφος στο οποίο οδηγείτε το σκούτερ σας. Για παράδειγμα, σε μεγάλες λωρίδες κυκλοφορίας, πρέπει να σέβεστε την οριοθέτηση ταχύτητας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα βρείτε αρκετές πληροφορίες που σχετίζονται με ηλεκτρικά σκούτερ. Αυτές περιλαμβάνουν τη μέση ταχύτητα ενός ηλεκτρικού σκούτερ, τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ μέχρι τις υψηλές ταχύτητες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τέτοιων συσκευών, μέτρα ασφαλείας και πολλά άλλα.

Ποια είναι η μέση ταχύτητα ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι κατασκευασμένα με τη δική τους βασική ταχύτητα. Κατά τη διάρκεια της οδήγησης, το τελευταίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με πολλά κριτήρια. Για παράδειγμα, έχετε το βάρος του σκούτερ, το βάρος του οδηγού, την αυτονομία του μηχανήματος και το δρόμο στον οποίο οδηγείτε. Ωστόσο, τα καλύτερα μοντέλα που πωλούν τα καταστήματα και τα σημεία πωλήσεων έχουν ταχύτητα που κυμαίνονται από 25 km/h έως 35 km/h.

Από την άλλη πλευρά, άλλα ηλεκτρικά σκούτερ μπορούν να φτάσουν τα 85 χλμ./. Ωστόσο, η μέση ταχύτητα ενός ηλεκτρικού σκούτερ είναι ίση με εκείνη που καθορίζεται από το γαλλικό δίκαιο. Αυτά είναι 25 km/h, μια αρκετά ελάχιστη ταχύτητα για τους λάτρεις των ισχυρών αισθήσεων. Έτσι, είναι φυσιολογικό να θέλετε να πάρετε ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ. Ωστόσο, αυτή η επιθυμία έχει αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ

Η οδήγηση ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ έχει πολλά πλεονεκτήματα, δηλαδή την αίσθηση της ταχύτητας, της ταχύτητας, της οικονομίας και πολλών άλλων. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα μειονεκτήματα που μπορούν να κρύβονται πίσω από μια σημαντική ταχύτητα οδήγησης. Αυτά είναι ατυχήματα, η καταστροφή του κινητήρα, η βραδύτητα του χρόνου επαναφόρτισης κ.λπ. Ανακαλύψτε κάτω από τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα της ιδιοκτησίας και της οδήγησης του ταχύτερου σκούτερ.

Πλεονεκτήματα ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ

Το αίσθημα της ταχύτητας είναι το πρώτο πλεονέκτημα ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ. Πράγματι, η άνοδος της αδρεναλίνης που προκαλείται από υψηλή ταχύτητα σε ένα τόσο μικρό μηχάνημα μπορεί να σας κάνει γρήγορα εθιστικό. Αυτό το αίσθημα ταχύτητας δεν είναι ένα κακό από μόνο του, επειδή εκτός από την ταχύτητα, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα καθαρό μέσο μετατόπισης που δεν μολύνει το περιβάλλον. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός νέων γρήγορων μοντέλων είναι τακτοποιημένος και ελκυστικός.

Εκτός από την άνεση που παρέχεται από ένα ηλεκτρικό σκούτερ γενικά, τα γρήγορα μοντέλα σας επιτρέπουν επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια. Τα μέρη όπου τα οχήματα, οι μοτοσικλέτες ή τα σκούτερ δεν περνούν, τα ηλεκτρικά σκούτερ κυκλοφορούν εκεί χωρίς δυσκολία. Με ένα γρήγορο μοντέλο, δεν έχετε αλλαγή ταχύτητας, πράγμα που οδηγεί σε καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, η τεχνολογία της μπαταρίας είναι πολύ προηγμένη, η οποία επιτρέπει μια ισχυρή εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ σας βοηθά επίσης να αποφύγετε καταστάσεις όπως κυκλοφοριακή συμφόρηση, παρακέντηση ελαστικών ή ακόμα και τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν ξαφνικά στα οχήματα.

Επίσης, να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνετε τακτικά σε ένα γκαράζ για τεχνικές επισκέψεις ή για συνέντευξη. Μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε τον εαυτό σας το ηλεκτρικό σκούτερ σας. Ωστόσο, η κατοχή ενός από τα ταχύτερα μοντέλα στην αγορά είναι επίσης γεμάτη από πολλά μειονεκτήματα.

Μειονεκτήματα ενός γρήγορου ηλεκτρικού σκούτερ

Το Roll at High Speed ​​εκθέτει τον οδηγό στον κίνδυνο ατυχήματος. Πράγματι, ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ είναι εξαιρετικά σιωπηλό, πράγμα που σημαίνει ότι άλλοι οδηγοί ή περαστικοί -δεν σας ακούν να έρχονται. Μπορείτε εύκολα να χτυπήσετε έναν πεζό που προκαλεί ατύχημα.

Από την άλλη πλευρά, μια μεγάλη κανονική ταχύτητα μπορεί να καταστρέψει την μπαταρία σας, η οποία, με την πάροδο του χρόνου, οδηγεί στη μείωση της αυτονομίας του σκούτερ σας. Επιπλέον, ένα γρήγορο ηλεκτρικό μοντέλο απαιτεί μια ισχυρή μπαταρία και επομένως ένα αρκετά ακριβό μοντέλο. Αυτό σας αναγκάζει επίσης να δώσετε πολύ χρόνο για να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας σκούτερ.

Κορυφαία 3 ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ

Κάθε μοντέλο ηλεκτρικού σκούτερ έχει σχεδιαστεί με τη δική του ταχύτητα. Για το σκοπό αυτό, παρουσιάζουμε παρακάτω, τα τρία ταχύτερα ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά: Dualtron X2, Ultra II και Dualtron Storm.

1. Το ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron x2

Το Dualtron X2 είναι το πιο ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ. Αυτό το μηχάνημα εγγυάται πολύ υψηλή απόδοση. Πράγματι, αυτό το σκούτερ μπορεί να προσφέρει δύναμη μέχρι 8.300 W. Αυτή η δύναμη σας βοηθά να ανεβείτε εύκολα στις πλαγιές. Έχει επίσης δύο κινητήρες που του επιτρέπουν να φτάσει τα 110 km/h. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 72 V 42 AH με εύρος 200 χλμ. Όσον αφορά το φρενάρισμα, αυτό το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με αεριζόμενο και υδραυλικό δίσκο φρένα. Αυτό σας επιτρέπει να φρενάρετε γρήγορα εάν είναι απαραίτητο.

Το ταχύτερο σκούτερ Dualtron X2 έχει βάρος 66 kg. Δεν μπορεί να αντέξει περισσότερα από 150 κιλά φορτίου. Τέλος, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν για ηλεκτρικά σκούτερ, το Dualtron X2 συγκρατείται με ταχύτητα 25 χλμ./. Σαφώς, αυτό το τέρας προορίζεται για τους πιο γενναίους που αναζητούν συγκινήσεις.

2. Το ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron Ultra II

Το Ultra II ανήκει στην περιοχή Dualtron. Αποδεικνύεται αξιόπιστο και αρκετά ευπροσάρμοστο. Αυτό το μοντέλο μπορεί να αναπτύξει ισχύ 6.640 W. Με αυτή τη δύναμη, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ θεωρείται η βασίλισσα του All-Terrain. Η μπαταρία του βρίσκεται στο λίθιο 72 V 35 Αχ. Αυτό απαιτεί 11 ώρες για πλήρη επαναφόρτιση μπαταρίας. Ωστόσο, η αυτονομία της μπορεί να φτάσει τα 120 χλμ. Με μέγιστη ταχύτητα 100 km/h. Στο επίπεδο φρένων, θα βρείτε ένα υδραυλικό σύστημα NUTT σε 160 mm.

Επιπλέον, αυτό το σκούτερ έχει ρυθμιζόμενες αναστολές σε 45 επίπεδα. Η αισθητική βελτιώνεται και έχει σχεδιαστεί για να αποπλανήσει τους οπαδούς της σειράς. Επομένως, υπάρχει μια οθόνη LCD στο τιμόνι και τα υποπαράγραφα είναι παρόντα στο πίσω μέρος του σκούτερ. Οι ζώνες LED τοποθετούνται επίσης στο Gallows και στις πλευρές του δίσκου. Αυτό το σκούτερ έχει βάρος 40 kg και δεν μπορεί να φέρει φορτία άνω των 150 kg.

3. Το Dualtron Storm Electric Scooter

Η καταιγίδα Dualtron είναι η πιο προηγμένη έκδοση της σειράς Dualtron. Η καταιγίδα Dualtron ξεκίνησε το 2021. Είναι αρκετά τακτοποιημένη, σπορ και σύγχρονη. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές αυτού του μοντέλου, ο στόχος της δημιουργίας του είναι να προσφέρει απίστευτη δύναμη στους χρήστες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το σκούτερ μπορεί να προσφέρει δύναμη 6640 W. Αυτό επιτρέπει σε αυτό το μοντέλο να είναι η ιδανική επιλογή για περιπάτους και μεγάλες διαδρομές. Σε αυτό το μοντέλο ηλεκτρικού σκούτερ, θα βρείτε έναν απορροφητή συστήματος διεύθυνσης, έναν ψύκτρα και έναν γρήγορο φορτιστή.

Πράγματι, αυτό το μοντέλο Advanced Storm έχει μπαταρία 72 V LG και 31,5 Αχ. Οι λάτρεις της ταχύτητας μπορούν να φτάσουν τα 100 km/h με μια σειρά 100 χλμ. Στο Dualtron Storm Electric Scooter. Ο τελευταίος έχει έναν γρήγορο φορτιστή μειώνοντας έτσι τον χρόνο επαναφόρτισης σας στις 6 π.μ. (σε σύγκριση με τις 9 μ.μ. πριν) πριν). Επιπλέον, αρκετές επιλογές συνοδεύουν αυτό το μοντέλο ηλεκτρικού σκούτερ. Για παράδειγμα, έχετε το δακτυλικό αποτύπωμα που επιτρέπει την καταπολέμηση των κλοπών. Με αυτό το είδος ασφάλειας, χρειάζεστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα πριν ξεκινήσετε το μηχάνημα. Το σκούτερ είναι επίσης εφοδιασμένο με ένα ελαστικό αντι-χακτη.

Τέλος, η καταιγίδα Dualtron έχει βάρος 46 kg και δεν μπορεί να φέρει περισσότερο από 150 κιλά φορτίου. Για ασφαλή πέδηση, αυτό το μοντέλο έχει ένα υδραυλικό σύστημα καρύδι. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Dualtron Storm Electric Scooter είναι το πιο σύγχρονο σε αυτόν τον κατάλογο.

Τι ασφάλεια θα πρέπει να πάρετε με την οδήγηση σε ένα γρήγορο σκούτερ ?

Με ηλεκτρικά σκούτερ, μπορείτε να φτάσετε σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Είναι τότε απαραίτητο να σέβεστε ορισμένα μέτρα ασφαλείας. Το τελευταίο εξασφαλίζει την προστασία σας, αλλά και αυτή άλλων χρηστών δρόμου. Πρώτον, πρέπει να γνωρίζετε το μοντέλο σκούτερ σας. Αυτό περιλαμβάνει την κυριαρχία της λειτουργίας και των χαρακτηριστικών του σκούτερ σας. Έτσι θα ξέρετε όταν επαναφορτίζετε την μπαταρία σας ή όταν θα σας αφήσει σε πλήρη κυκλοφορία.

Είναι επίσης απαραίτητο να σέβεται ο περιορισμός ταχύτητας που επιτρέπεται για σκούτερ. Το λιμάνι του κράνους είναι επίσης απαραίτητο, ανεξάρτητα από τη γη στην οποία είστε. Εάν θέλετε μια εμπειρία υψηλής ταχύτητας, πρέπει να πάτε στην κατάλληλη γη. Έτσι, ανάλογα με τη γη στην οποία θα κυλήσετε με το σκούτερ σας, τα μέτρα ασφαλείας ενδέχεται να διαφέρουν. Για παράδειγμα, το Slippery Gravel και οι περιοχές είναι λόγοι που μπορούν εύκολα να σας εγκαταλείψουν. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται ιδιαίτερα το λιμάνι του κράνους, τα γάντια και ένας επαρκής συνδυασμός.

Επιπλέον, πριν πάρετε το δρόμο, πρέπει να ελέγξετε τα ελαστικά σας. Είναι σημαντικό να έχετε καλή πίεση αέρα. Κάνει το ταξίδι σας ευχάριστο. Πρέπει επίσης να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας σας. Το καλύτερο θα είχε πάντα μια πλήρη μπαταρία πριν χτυπήσει το δρόμο. Τα φρένα του σκούτερ σας πρέπει επίσης να είναι σε καλή κατάσταση.

Τέλος, όταν είστε σε κυκλοφορία, είναι σημαντικό να σέβεστε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή περιορίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον κίνδυνο ατυχημάτων. Σε ορισμένες πόλεις, υπάρχει ένας περιορισμός ηλικίας για την οδήγηση του σκούτερ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μηχάνημά σας πρέπει να έχει ασφάλιση και εγγραφή. Πρέπει να λάβετε υπόψη όλα αυτά όταν ταξιδεύετε. Πάρτε το χρόνο να γνωρίζετε και να κυριαρχήσετε την τοπική νομοθεσία για τα ηλεκτρικά σκούτερ.

Πού είναι δυνατόν να οδηγήσετε τόσο γρήγορα ?

Οι ιδιωτικές πλαγιές είναι οι πιο κατάλληλες για οδήγηση πολύ γρήγορα με ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ. Αυτά είναι μέρη με λιγότερες συχνότητες. Αυτά τα κομμάτια σας επιτρέπουν να φτάσετε σε πολύ υψηλά επίπεδα ταχύτητας χωρίς κίνδυνο δημιουργίας ατυχημάτων με άλλους χρήστες. Είναι ωστόσο σημαντικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας σε αυτά τα ταξίδια.

Από την άλλη πλευρά, τα μονοπάτια του κύκλου και οι δρόμοι είναι επίσης κομμάτια όπου τα σκούτερ μπορούν να κυλήσουν. Αλλά θυμηθείτε ότι η νομοθεσία περιορίζει την ταχύτητα των ηλεκτρικών σκούτερ σε 25 χλμ./Ώρα στην πόλη. Οι ζώνες πεζών είναι επίσης εξουσιοδοτημένοι, αλλά περιορίζονται σε 6 km/h.

Τι να θυμάστε ?

Έχοντας ένα γρήγορο μοντέλο ηλεκτρικών σκούτερ έχει πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για να το επωφεληθείτε καλύτερα, θα πρέπει να πάτε στα μέρη που είναι κατάλληλα για υψηλές ταχύτητες. Η ταχύτητα ενός σκούτερ εξαρτάται επίσης από το μοντέλο που έχετε.

Ως αποτέλεσμα, τα τρία ταχύτερα μοντέλα της αγοράς στην αγορά είναι Dualtron X2, Ultra II και Dualtron Storm. Τέλος, είναι σημαντικό να σέβεστε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας χωρίς να ξεχνάτε ότι η μέση ταχύτητα ενός ηλεκτρικού σκούτερ είναι 25 km/h. Υπάρχουν επίσης άλλα ισχυρά σκούτερ όπως το rion ή το Dualtron Thunder. Έχουν καλή αξία για τα χρήματα και έχουν τροχούς αρκετά μεγάλοι για να κυκλοφορήσουν παντού. Υπάρχουν επίσης trottinodromes έτσι ώστε τα ισχυρά σκούτερ να μπορούν να κυλήσουν με πλήρη ταχύτητα σε μεγάλα κυκλώματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε έναν οπαδό ηλεκτρικού σκούτερ.

Συνιστούμε επίσης το ακόλουθο περιεχόμενο:

Το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ το 2023: το κορυφαίο 8

Snelste Elektrische Βήμα το 2021: Top 8

Το ηλεκτρικό σκούτερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά ως πρακτικό εργαλείο σε κάμπινγκ, για παράδειγμα, ή θεωρήθηκε παιχνίδι. Ωστόσο, αυτή η εποχή είναι ήδη πολύ πίσω μας από τότε Εξαιρετικά γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη. Worden Hakkeld.

Σήμερα, η τεχνολογία των ηλεκτρικών σκούτερ έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αυτό αντανακλάται επομένως στις παραστάσεις όπου Η κορυφαία ταχύτητα και η αυτονομία είναι υψηλότερες..

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μέγιστη ταχύτητα και αυτονομία είναι ακόμη τόσο υψηλή ώστε το ηλεκτρικό σκούτερ να μπορεί να ταξινομηθεί στην κατηγορία “ακραίων”. Αλλά αυτό που είναι σήμερα το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ και ποια είναι η μέγιστη ταχύτητά του ? Θα σας πούμε περισσότερα σε αυτήν τη σελίδα. Ανακαλύψτε κάτω από τα ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ της στιγμής:

Πόσο γρήγορα μπορούμε να οδηγήσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ??

Αν εξετάσουμε τους κανόνες που ισχύουν για τα ηλεκτρικά σκούτερ στις Κάτω Χώρες και στο Βέλγιο, βλέπουμε αυτό, νόμιμα, μπορούμε μόνο να οδηγήσουμε 25 km/h με ηλεκτρικό σκούτερ. Για ταχύτητες μεγαλύτερες από 25 km/h, η φθορά του κράνους είναι υποχρεωτική, τουλάχιστον στο Βέλγιο. Τα ηλεκτρικά σκούτερ με σέλα επιτρέπεται να κυλήσουν 45 km/h εδώ, αλλά πρέπει να είναι ασφαλισμένο Και ο οδηγός πρέπει να κρατήσει ένα ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Στις Κάτω Χώρες, τα ηλεκτρικά σκούτερ δεν είναι όλα εξουσιοδοτημένα να κυκλοφορούν. Πράγματι, τα σκούτερ πρέπει να είναι εγκρίθηκε από το RDW, που εξετάζει ορισμένες απαιτήσεις ασφάλειας. Μόλις εγκριθεί, το ηλεκτρικό σκούτερ τοποθετείται στην κατηγορία “Ειδικός μοτοσικλέτα” Ή “Ηλεκτρικό μοτοποδήλατο“”. Έτσι, τα περισσότερα ηλεκτρικά σκούτερ, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε στις Κάτω Χώρες, περιορίζονται σε ταχύτητα μεταξύ 25 και 30 km/h.

Πρώτα η ασφάλεια

Είτε οδηγείτε ένα πολύ γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ ή ένα ηλεκτρικό σκούτερ σκούτερ, του οποίου η μέγιστη ταχύτητα είναι 25 km/h, και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να περάσετε το δικό σας Πρώτα. Όταν συμμετέχετε στην κυκλοφορία, η ασφάλεια για τον εαυτό σας και για τους άλλους είναι πάντα προτεραιότητα.

Ακόμη και αν δεν είναι υποχρεωτικό να φοράτε κράνος για ηλεκτρικά σκούτερ σε ηλεκτρικό σκούτερ που δεν υπερβαίνει τα 25 km/h, μπορεί να είναι συνετό να το κάνετε αυτό. Κυρίως επειδή βρίσκεστε σε ένα εύθραυστο όχημα και δεν προστατεύεστε σωστά.

Τώρα, όταν πρόκειται να ρίξετε μια ματιά σε ένα ακραίο ηλεκτρικό σκούτερ, πρέπει πάντα να σκεφτείτε τον τρόπο να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο. Σήμερα, υπάρχουν ηλεκτρικά σκούτερ που φθάνουν ταχύτητες σημείο άνω των 100 χλμ./. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει λοιπόν να αγοράσετε ένα πολύ καλό κράνος και ενδεχομένως άλλα προστατευτικά ρούχα για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας.

Τα 8 ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ της στιγμής

Συναντηθήκαμε Πολλοί διαφορετικοί τύποι ηλεκτρικών σκούτερ στον τομέα μας. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένες ακραίες παραλλαγές. Αυτά τα ταχεία ηλεκτρικά σκούτερ φθάνουν πρωτοφανείς ταχύτητες και έχουν μεγάλη αυτονομία.

Καθώς μερικά σκούτερ-ηλεκτρικά σκούτερ φθάνουν σε ακραίες ταχύτητες, πρέπει επίσης να είναι Ισχυρή κατασκευή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό, επειδή τα επιλεγμένα ηλεκτρικά σκούτερ που έχουν επιλεγεί στη λίστα μας είναι Εξοπλισμένο με όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας. Έτσι διαβάστε τα υπόλοιπα για να μάθετε ποιο μοντέλο μπορεί να καυχηθεί ότι είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ.

Το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ 2021

1. ER-11 Pro (FLJ SK3 Pro)

Το ER-11 PRO (FLJ SK3 PRO) μπορεί να καλείται επίσημα το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ της στιγμής. Με πρωτοφανή (απεριόριστη) τοπική ταχύτητα 120 km/h, Περνάτε από όλους και όλους. Επιπλέον, μπορείτε να ταξιδέψετε 120 χιλιόμετρα Με πλήρη μπαταρία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να οδηγήσετε θεωρητικά με πλήρη ταχύτητα για μια ώρα.

Αποφασίστε τη δύναμη που χρησιμοποιείτε χάρη Διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης. Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι εξοπλισμένο με Δύο κινητήρες με δύναμη 3.500 watts, Είναι δυνατόν να οδηγείτε σε λειτουργία ενιαίου κινητήρα ή δίδυμου. Θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια ? Έτσι βόλτα σε λειτουργία ενιαίου κινητήρα και απολαύστε το ταξίδι σας περισσότερο.

Παρά την υψηλή μέγιστη ταχύτητα 120 km/h, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια. Πράγματι, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με Υδραυλικά εναιωρήματα και ένα Μεγάλος και συμπαγής χώρος για τα πόδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ένα κράνος και να παρακολουθείτε την κυκλοφορία.

Ο πιο γρήγορος

2. ER-11 (FLJ SK3-2)

Το ER-11 (FLJ SK3-2) είναι ο μικρός αδελφός της προαναφερθείσας παραλλαγής “Pro” και μπορεί επίσης να παρουσιαστεί ως ο ίδιος ως Το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ από τη στιγμή. Έτσι, τα δύο μοντέλα διαφέρουν μόνο στα gadgets και τα αξεσουάρ που προστέθηκαν, αλλά προσφέρουν ακριβώς την ίδια απόδοση.

Χάρη σε Δύο κινητήρες 3500 watts, μια συνδυασμένη δύναμη του 7000 Watts παράγεται. Αυτό σας επιτρέπει να φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα περισσότερων από 120 km/h. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε 120 χιλιόμετρα Με πλήρη μπαταρία με αυτό το μοντέλο, το οποίο σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το Scooter-Electric Long.

Επομένως, αν βρείτε το φαγητό μεγαλύτερο από τα gadgets και τα αξεσουάρ ? Αυτό το μοντέλο σας ταιριάζει καλύτερα. Έτσι πληρώνετε λίγο λιγότερο, Αλλά είστε εξοπλισμένοι με όλα τα βασικά στοιχεία, όπως δύναμη, αυτονομία Και Μέτρα ασφαλείας.

Ταχύτερη δοκιμή ηλεκτρικού σκούτερ

3. Μηδενικό z11x ακραίο

Εάν ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ είναι το μόνο που ψάχνετε και δεν σας ενδιαφέρει τα gadgets και τα αξεσουάρ, το Μηδενικό z11x ακραίο είναι ένας κατάλληλος υποψήφιος για εσάς. Με τα μοντέλα ER-11, αυτό το μοντέλο μοιράζεται την πρώτη θέση για τα ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά.

Έτσι, η μέγιστη ακραία ταχύτητα είναι 120 km/u με Δύο μηχανές πλήμνης παρέχοντας μια συνδυασμένη δύναμη του 3200 Watt παραδίδω. Αν και δεν είναι μια εξαιρετικά υψηλή ισχύς εξόδου, το σχετικά χαμηλό βάρος Η ακραία ταχύτητα μπορεί ακόμα να επιτευχθεί.

Έτσι, το μηδενικό z11x ακραίο είναι επίσης εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Αυτά περιλαμβάνουν Ισχυροί απορροφητές σοκ εμπρός και πίσω, Υδραυλικά δισκόφρενα, Και 11 -inch στερεά ελαστικά. Zout αυτό που πρέπει να κάνετε μόνοι σας είναι να βεβαιωθείτε ότι φοράτε κράνος και χειριστείτε με ασφάλεια την ισχύ !

Το ταχύτερο μικρότερο σκούτερ

4. ER-14 (FLJ Ε2)

ΜΕΓΑΛΟ’ER-14 (FLJ Ε2) ίσως δεν είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ στην αγορά, αλλά είναι αυτός του οποίου ο σχεδιασμός είναι ο πιο ισχυρός. Χάρη σε Η ευρωστία, Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας όταν φτάσετε στη μέγιστη ταχύτητα. Πράγματι, το ηλεκτρικό σκούτερ παραμένει σταθερό στο έδαφος με το βάρος του περισσότερο από 72 kg.

Χάρη στη συνδυασμένη δύναμη του 8000 Watts, παράγεται από Δύο κινητήρες 4000W, Μπορείτε να φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα όχι μικρότερη από 100 km/h. Ένα άλλο πλεονέκτημα του ER-14 είναι ότι μπορείτε να ταξιδέψετε 250 χιλιόμετρα Με πλήρη μπαταρία. Όταν η μπαταρία είναι κενή, μπορείτε να την επαναφορτίσετε εντελώς σε 8 ώρες.

Εκτός από το σχεδιασμό και το βάρος, τα μέτρα του πρόσθετη ασφάλεια έχουν ληφθεί για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας. Για παράδειγμα, το e-step είναι εξοπλισμένο με φρένα έχω υδραυλικός δίσκος, Υδραυλικές εναιωρήσεις στο μπροστινό και πίσω 14 ίντσες για καλύτερα λαβή σε διαφορετικά πεδία.

Το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

5. ER-13 (FLJ Ε2)

Ένα γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ δεν είναι απαραιτήτως επικίνδυνο και ER-13 (FLJ Ε2) το αποδεικνύει πολύ καλά. Με το σχέδιό του συμπαγής, Αλλά πάνω απ ‘όλα ανθεκτικό, θα οδηγήσετε άνετα στους δρόμους. Εδώ, τα ελαστικά του δρόμου 13 ίντσες Σε συνδυασμό με τα εμπρός και πίσω υδραυλικά εναιωρήματα εξασφαλίζουν καλό χειρισμό.

Ο χειρισμός του ηλεκτρικού σκούτερ είναι πολύ σημαντικός επειδή μπορείτε να φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα μεγαλύτερης από 100 km/h. Αυτό οφείλεται και στα δύο Κινητήρες 4000W που, μαζί, παράγουν δύναμη 8000 watts. Προστέθηκε σε αυτό, το Μπαταρία 60V, 80ah προσφέρει όχι λιγότερο από 200 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό στοιχείο μιας γρήγορης E-SPEC και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή εκεί. Πράγματι, χάρη στα φρένα υδραυλικός δίσκος, Θα λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό όταν τρέχετε γρήγορα.

Snelste E-Step Review

6. Kaabo Wolf King

Ο Kaabo Wolf King είναι από καιρό το πιο γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ στην αγορά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να εγκαταλείψει τη θέση του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιδιότητές του έχουν επιδεινωθεί. Για παράδειγμα, αυτό το μοντέλο φτάνει πάντα σε υψηλή μέγιστη ταχύτητα όχι λιγότερο από 100 km/h Χάρη στη συνδυασμένη δύναμη του 6720 Watts.

Εκτός από την υψηλή ισχύ, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην αυτονομία του e-step. Είναι επομένως δυνατό να ταξιδέψετε μέχρι 150 χιλιόμετρα με μία μόνο μπαταρία. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το εύρος ? Είναι τότε σημαντικό να οδηγείτε σε λειτουργία ενιαίας μηχανής. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιταχύνετε πιο αργά και να οδηγείτε πιο αργά, αλλά να το απολαύσετε περισσότερο.

Επειδή ο βασιλιάς Kaabo Wolf μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, το ασφάλεια του πιλότου ελήφθη υπόψη. Με εντελώς δισκόφρενα Υδραυλική και σοκ μαργαριτάρι ανάρτηση, Μετακινείτε άνετα και με ασφάλεια. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει !

Snelste E-Step 2021

7. Μηδέν 10x

Ψάχνετε για ένα Άνετο και γρήγορο ηλεκτρικό σκούτερ ? Επειτα Μηδέν 10x θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο κατάλληλο για εσάς. Πράγματι, το 10x είναι χτισμένο όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά ειδικά για την ευκολία του. Ως εκ τούτου δόθηκε μεγάλη προσοχή άνεση και στο σταθερότητα.

Παρά το δικό του συμπαγής σχεδιασμός και τη λήψη του χέρι, Φτάνετε σε μέγιστη ταχύτητα περισσότερων από 60 km/h. Επιλέξτε τον εαυτό σας για το Έκδοση 60V ? Στη συνέχεια, μπορείτε να φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα περισσότερων από 75 km/h. Για το λόγο αυτό, αυτό το μοντέλο αξίζει μια θέση στα κορυφαία 8 από τα ταχύτερα ηλεκτρικά σκούτερ.

Το μηδέν 10x είναι Διατίθεται σε 3 παραλλαγές που διαφέρουν το πεδίο εφαρμογής τους Και η ταχύτητά τους. Ανακαλύψτε λοιπόν για τον εαυτό σας τι θεωρείτε σημαντικό στην επιλογή ενός ηλεκτρικού σκούτερ και καθορίστε το μοντέλο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Snelste Elektrische Step Kopen

8. Kaabo Wolf Warrior X Pro+

Ο Kaabo Wolf Warrior X Pro+ μπορεί να μην είναι το ηλεκτρικό σκούτερ Ταχύτερα, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα από την άποψη της αξίας για τα χρήματα. Με συνδυασμένη δύναμη του 2.200 Watts, Θα φτάσετε σε μέγιστη ταχύτητα περισσότερων από 60km/h

Για ένα ηλεκτρικό σκούτερ, 60 km/h είναι ήδη πολύ γρήγορα, γι ‘αυτό ευρωστία Και η άνεση του σκούτερ έχει επίσης ληφθεί υπόψη. Ο ισχυρός, αλλά συμπαγής σχεδιασμός του Wolf Warrior X Pro+ εξασφαλίζει ένα Άνετος χειρισμός. Εδώ, τα ισχυρά ελαστικά όλων των ερεθημάτων 10 ίντσες Συμβάλλετε σε ό, τι μπορείτε να κυλήσετε οπουδήποτε θέλετε.

Επιπλέον, αυτό το μοντέλο έχει ένα Επίλυση απορροφητών σοκ και δισκόφρενα υδραυλικός Ένας πρωτοφανής έλεγχος. Πράγματι, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα ακινητοποιηθούν για εσάς σε λίγα δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από την ταχύτητα με την οποία οδηγείτε.

συμπέρασμα

Όπως έχετε διαβάσει, υπάρχουν Αρκετά μοντέλα των e-seps αποτελούν μέρος των ηλεκτρικών σκούτερ το ταχύτερο σήμερα διαθέσιμο σήμερα. Υπάρχουν επίσης και άλλα γρήγορα ηλεκτρικά σκούτερ που φτάνουν επίσης σε λογικές ταχύτητες. Δυστυχώς, αυτά τα μοντέλα απέτυχαν να συμμετάσχουν στη λίστα.

Αλλά τώρα ξέρετε τι Κορυφή της κορυφής Ο κόσμος των ηλεκτρικών σκούτερ. Πρέπει να ψάχνουμε για ένα ακραίο ηλεκτρικό σκούτερ ? Μην διστάσετε να ξαναδιαβάσετε τα κορυφαία 8 ή να ανακαλύψετε τα μοντέλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να λάβετε πρόσθετη βοήθεια και συμβουλές. είναι Η υπηρεσία NR1Trottte-Electrique.Fr !

Γεια σας, το όνομά μου είναι Henri Verbeek. Ο ιδιοκτήτης της NR1trottinete-Electrique.Fr. Έχω ένα πραγματικό πάθος για ηλεκτρικά σκούτερ και για να βοηθήσω τους πελάτες να ζήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Μου αρέσει να βρίσκω νέους τρόπους για να διευκολύνω τη ζωή για τους πελάτες μου. Είτε πρόκειται να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είτε να αναθεωρήσετε νέα προϊόντα, προσπαθώ πάντα να περάσω τον πελάτη πρώτα.

Henri Verbeek – ιδιοκτήτης NR1trottinete -Electrique