Κινητές χειριστές: Red, Bouygues, Sosh-Compare τους στο Edcom, σύγκριση των χειριστών κινητής τηλεφωνίας 2023-UFC-Que Choisir

Σύγκριση της κινητής τηλεφωνίας

Contents

Το Prixtel προσφέρει τέσσερα ρυθμιζόμενα πακέτα “το μικρό” οξυγόνο “,” το μεγάλο “και το” The Giant “. Κάθε πακέτο έχει ελάχιστη τιμή και μέγιστο και σας επιτρέπει να ξεκινάτε κάθε μήνα στην ελάχιστη τιμή. Κάθε μήνα, ανάλογα με την κατανάλωση στο διαδίκτυο, το πακέτο σας προσαρμόζεται καθώς και το λογαριασμό σας για να σας κάνει να επωφεληθείτε από την καλύτερη τιμή.

Συγκρίνετε τους χειριστές κινητής τηλεφωνίας

Για να επιλέξετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν χειριστή δικτύου κινητής τηλεφωνίας με πορτοκαλί, SFR, Bouygues Telecom ή δωρεάν κινητό. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς ένα πακέτο χωρίς δέσμευση σε χαμηλές τιμές των ψηφιακών εμπορικών σημάτων τους όπως το SOSH για πορτοκαλί ή κόκκι. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, σας παρέχουμε τη συγκριτή πακέτων κινητής τηλεφωνίας με ιδιαίτερα τις προσφορές των χειριστών δικτύων καθώς και των εμπορικών σημάτων χαμηλού κόστους

Ο χειριστής LA Poste Mobile

Ο εικονικός χειριστής LA Poste Mobile προηγουμένως Simplicime είναι ένα MVNO που βασίζεται στην υποδομή του δικτύου SFR. Αυτό το MVNO γεννήθηκε το 2011 από μια εταιρική σχέση μεταξύ του ομίλου LA Poste (51%) και του SFR (49%). Στα τέλη του 2015, αυτός ο γαλλικός χειριστής LA Poste Mobile έχει σχεδόν 1,2 εκατομμύρια πελάτες.

Η LA Poste Mobile επικεντρώνεται κυρίως στο τοπικό της δίκτυο με 30.000 συμβούλους πελατών που διατίθενται σε ταχυδρομικά γραφεία σε όλη τη Γαλλία. Η τελευταία έχει επίσης πάρει τη θέση της στην αγορά χάρη στην ανταγωνιστικότητα των προσφορών της με τους τύπους προσαρμοσμένους στις ανάγκες των καταναλωτών σε χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, ο φορέας εκμετάλλευσης LA Poste Mobile Markets μη -δεσμευτικά πακέτα, πακέτα με κινητά ή ακόμα και πακέτα με απεριόριστη μουσική, αλλά και προπληρωμένες ή συσκευασμένες προσφορές αποκλεισμένες. Για να υποστηρίξετε το πακέτο σας, το LA Poste Mobile προσφέρει μια ευρεία επιλογή κινητών τηλεφώνων για όλους.

Ο χειριστής Prixtel

Το MVNO Prixtel έχει παρουσιαστεί στην αγορά κινητών τηλεφώνων από το 2004 και έχει προσφέρει προσφορά κινητής τηλεφωνίας για άτομα από το 2008. Το MVNO Prixtel είναι ο πρώτος χειριστής που προσφέρει ουδέτερα πακέτα CO2. Αναλαμβάνει να αντισταθμίσει ολόκληρες τις εκπομπές CO2 που δημιουργούνται από τα πακέτα των πελατών του με τη φύτευση δέντρων στη Γαλλία.
Αυτή η γαλλική εταιρεία βρίσκεται στην αγορά κατά των αποβλήτων προσφέροντας προσφορές προσαρμοσμένες στις πραγματικές χρήσεις των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το Prixtel είναι ο μόνος Γάλλος τηλεφωνητής που προσφέρει ρυθμιζόμενα πακέτα χωρίς υποχρέωση να πληρώνει την τιμή μόνο κάθε μήνα. Αυτός ο χειριστής που κουνάει τους κωδικούς τηλεφωνίας βασίζεται στο δίκτυο 4G/4G+ του SFR για την κινητά του κάλυψη. Χάρη στη συμφωνία που πραγματοποιήθηκε με αυτόν τον φορέα εκμετάλλευσης, η Prixtel επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να απολαμβάνουν μέγιστο δεδομένων για χαμηλή τιμή.

Το Prixtel προσφέρει τέσσερα ρυθμιζόμενα πακέτα “το μικρό” οξυγόνο “,” το μεγάλο “και το” The Giant “. Κάθε πακέτο έχει ελάχιστη τιμή και μέγιστο και σας επιτρέπει να ξεκινάτε κάθε μήνα στην ελάχιστη τιμή. Κάθε μήνα, ανάλογα με την κατανάλωση στο διαδίκτυο, το πακέτο σας προσαρμόζεται καθώς και το λογαριασμό σας για να σας κάνει να επωφεληθείτε από την καλύτερη τιμή.

 • Με το μικρό, ο λογαριασμός σας ποικίλλει από 5.99 € στα 9.99 € το μήνα (εξαιρουμένων των προωθήσεων) σύμφωνα με τη μηνιαία κατανάλωσή σας. Μπορείτε να καταναλώσετε μεταξύ 10 και 20 GB. Πέρα από τα 20 GB του Διαδικτύου στο οποίο δικαιούστε κάθε μήνα, θα έχετε περιορισμένη ροή στο Διαδίκτυο.
 • Με την προσφορά Oxygène, το τιμολόγιο σας ποικίλλει από 7.99 € έως 12.99 € το μήνα (εξαιρουμένων των προωθήσεων) σύμφωνα με τη μηνιαία κατανάλωσή σας. Μπορείτε να καταναλώσετε μεταξύ 30, 50 και 70 GB. Πέρα από τα 70 GB του Διαδικτύου στο οποίο έχετε το δικαίωμα κάθε μήνα, θα έχετε περιορισμένη ροή στο Διαδίκτυο.
 • Με το πακέτο Le Grand, το τιμολόγιο σας ποικίλλει από 9.99 € ανά μήνα τουλάχιστον στις 15.99 € το μήνα μέγιστο. Αυτή η μη δεσμευτική συνδρομή προσαρμόζεται στην κατανάλωση δεδομένων σας και σας επιτρέπει, κάθε μήνα, να καταναλώνετε έως και 160 GB.
 • Με το συμβατό με 5G συμβατό γίγαντα, το τιμολόγιο σας ποικίλλει από 14.99 € το μήνα ελάχιστο στις 20.99 € το μήνα μέγιστο. Αυτό το μέγιστο πακέτο κινητής τηλεφωνίας προσαρμόζεται στην κατανάλωση δεδομένων σας και σας επιτρέπει, κάθε μήνα, να καταναλώνετε έως και 220GB.

Χειριστής Β και εσύ

Το Brand B και εσείς (B & You) ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011 από τον χειριστή Bouygues Telecom. Αυτή η μάρκα χαμηλού κόστους είναι ενσωματωμένη το Νοέμβριο του 2014 απευθείας στο φάσμα των προσφορών από το χειριστή Bouygues Telecom. Αυτή η συγχώνευση επιτρέπει στους συνδρομητές της B & You να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες Bouygues Telecom όπως συμβούλους ή από το δίκτυο καταστημάτων. Τα σχέδια B & You είναι προσβάσιμα σε καταστήματα ή στον ιστότοπο τηλεπικοινωνιών Bouygues και διατίθενται χωρίς χαμηλότερες τιμές με μέχρι και 100GB του Διαδικτύου. Ο χειριστής Bouygues Telecom προσφέρει τακτικά για την αντιμετώπιση ανταγωνιστικών προσφορών από ειδικές σειρές B & You με ένα ουσιαστικό και πολύ ελκυστικό φάκελο δεδομένων. Με τα πακέτα B και εσείς, εκμεταλλευτείτε το δίκτυο ποιότητας Bouygues Telecom με ιδιαίτερα την καλύτερη ταχύτητα φόρτωσης ενός βίντεο 4G. Για πληροφορίες, ο χειριστής Bouygues Telecom καλύπτει το 99% του γαλλικού πληθυσμού σε 4G. Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο χειριστής ξεκίνησε το πρώτο του πακέτο 5G προσφέροντας 130GB για € 24,99 το μήνα.

Δωρεάν φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας

Η δωρεάν θυγατρική της Ομάδας Iliad είναι ο 4ος χειριστής δικτύου στη Γαλλία και έχει μάρκετινγκ από το 2012 δύο μη δεσμευτικά πακέτα σε μειωμένη τιμή. Αυτός ο χειριστής με το παρατσούκλι του “ταραχοποιού” έχει φέρει επανάσταση στην αγορά τηλεπικοινωνιών με εκδημοκρατισμό των πακέτων χωρίς δέσμευση με χαμηλό κόστος. Στα τέλη Μαρτίου 2021, ο δωρεάν φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας 13 απαιτεί 13.4 εκατομμύρια συνδρομητές. Το Free Mobile παρατηρείται επίσης τακτικά χάρη σε πολύ ενδιαφέρουσες ιδιωτικές πωλήσεις (κινητό και κουτί) που συχνά παράγουν έναν πόλεμο τιμών μεταξύ των χειριστών για την απόλαυση των καταναλωτών των καταναλωτών. Το Free Mobile διατηρεί επίσης τη φήμη του ως πρόδρομο προσθέτοντας νέες υπηρεσίες (περιαγωγή, δεδομένα κ.λπ.) στη συσκευασία του χωρίς αύξηση των τιμών. Το τελευταίο προσφέρει επίσης απεριόριστο 4G στο δωρεάν κουτί για τους συνδρομητές FreeBox σε € 15.99 και ακόμη και 9,99 ευρώ για τους συνδρομητές POP Freebox από τις 7 Ιουλίου 2020. Το δωρεάν κινητό καλύπτεται στα τέλη Απριλίου 2021, 98.8% του γαλλικού πληθυσμού σε 3G και 98.5% σε 3g. Το Free Mobile διαθέτει επίσης σύμβαση περιαγωγής με τον Orange Operator που πρέπει να τελειώσει το 2022. Όσον αφορά το δίκτυο 5G, ο Free στοχεύει να είναι ηγέτης στη Γαλλία. Στα τέλη Απριλίου 2021, ο τέταρτος χειριστής κατείχε έτσι τον μεγαλύτερο αριθμό 5G τοποθεσιών (όλες οι συχνότητες σε συνδυασμό).

Ο χειριστής κόκκινος από SFR

Τον Οκτώβριο του 2011, ο χειριστής της SFR ξεκίνησε το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους “Les Series Red de SFR” για να αντιμετωπίσει τις δωρεάν προσφορές για κινητά που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012. Αυτό το κόκκινο από το εμπορικό σήμα SFR ανήκει σήμερα στην Omea Telecom θυγατρική της SFR Group. Τον Νοέμβριο του 2015, ο χειριστής SFR ανακοίνωσε την εξαφάνιση του φορέα Virgin Mobile προς όφελος του Red by SFR προσφορές. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός για αυτόν τον χειριστή, την αλλαγή της οπτικής ταυτότητας του τον Φεβρουάριο του 2016. Το τελευταίο υιοθετεί ένα νέο λογότυπο και ξεχωρίζει από το SFR εγκαταλείποντας το κόκκινο χρώμα για το πράσινο. Αυτό το κόκκινο από το SFR Mobile Operator Markets απλές, μη δεσμευτικές και προσαρμόσιμες προσφορές για κινητά με φθηνά πακέτα στο δίκτυο SFR, αλλά και για το τμήμα στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και προσφορές πολύ υψηλής ταχύτητας. Το τελευταίο προσφέρει επίσης έναν πλούσιο κατάλογο κινητών τηλεφώνων με τη δυνατότητα να τους πληρώσει σε αρκετές φορές χωρίς κόστος. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός ο χειριστής χαρακτηρίζεται επίσης από την τακτική προσφορά προσφορών σε σπασμένες τιμές. Ας θυμηθούμε επίσης ότι ο Red είναι ο πρώτος χειριστής που έχει ξεκινήσει ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση με 100GB δεδομένων για το κινητό τμήμα του Διαδικτύου τον Μάρτιο του 2017.

Ο χειριστής

Ξεκίνησε το 2022 στην αγορά τηλεπικοινωνιών, Είσαι. είναι η νέα μάρκα της μεγάλης ψηφιακής ομάδας της Γαλλίας, με τις δεκάδες χρόνια εμπειρίας του στον τομέα. Είσαι. είναι ένα 100% ψηφιακός φορέας κινητής τηλεφωνίας που οι αγορές σχεδιάζουν σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς δέσμευση αλλά πάνω απ ‘όλα Ευκανόνιστος ! Ο πελάτης θα διευθετήσει μόνο αυτό που πρόκειται να καταναλώσει.

Μόνο παίκτης της αγοράς για να προσφέρει στους χρήστες την εναλλακτική λύση δικτύου μεταξύ Orange και SFR, Είσαι. Προσφέρει μια μοναδική προσφορά σε συνεργασία με τα δύο μεγαλύτερα ιστορικά δίκτυα.

Ο χειριστής SOSH

Ο ιστορικός χειριστής Orange ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 το 100% ψηφιακό σήμα SOSH προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προσφορές του χειριστή δωρεάν κινητό. Τον Οκτώβριο του 2017, οι συνδρομητές 100% Web Operator εκτιμήθηκαν σε 3.550.000 πελάτες, επιτυχία για τον Orange Operator. Αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας διαθέτει μια σειρά από μη δεσμευτικά πακέτα σε ελκυστικές τιμές καθώς και ένα κουτί Internet που ονομάζεται “Sosh Box” και αυτό από το 2018 στάσεις των κινητών προσφορών σε συνδυασμό με το livebox του Orange. Η Sosh απευθύνεται επίσης σε πολλούς πελάτες, χάρη στο δίκτυό της, το Orange Network, είναι ο νούμερο ένα στη Γαλλία για την ποιότητα των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για την 8η συνεχόμενη φορά από το 2010. Το 4G είναι προσβάσιμο κατά περισσότερο από το 98% του πληθυσμού στην ηπειρωτική Γαλλία την 1η Σεπτεμβρίου 2018, επιτυγχάνει έτσι τον στόχο της να παρέχει το 98% του πληθυσμού το 2018 το 2018. Η Sosh εμπορεύεται έναν μεγάλο κατάλογο κινητών τηλεφώνων και προσφέρει για να διευκολύνει την αγορά σας για να διαδώσει την πληρωμή σας χωρίς κόστος. Αυτός ο ψηφιακός χειριστής σας προσφέρει υποστήριξη 24 ετών, κυρίως χάρη σε ένα φόρουμ υποστήριξης, καθώς και σε μια περιοχή πελατών που είναι επίσης διαθέσιμη μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Οι σύμβουλοι SOSH σας ακούνε με συνομιλία 6 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας.

Ο χειριστής SFR

Η SFR (Γαλλική Εταιρεία Radiotelephone) ήταν μια εταιρεία 100% μέχρι το 2014 από τον όμιλο Vivendi Group. Από τότε, ο τελευταίος ανήκει στην ομάδα Altice με επικεφαλής τον επιχειρηματία Patrick Drahi. Ο Altice, ο οποίος κατείχε επίσης τον αριθμητικό χειριστή που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2014 η προσέγγιση της SFR και αριθμητέως για να γεννήσει την ομάδα αριθμητικής SFR μετονομάστηκε από την ομάδα SFR. Ο χειριστής SFR είναι τοποθετημένος ως ο Γάλλος ηγέτης στη σύγκλιση σταθερής κινητικής σύγκλισης γύρω από πολύ υψηλή ταχύτητα. Αυτός ο χειριστής προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας πλούσια σε περιεχόμενο με ή χωρίς κινητό και με ή χωρίς δέσμευση. Θα βρείτε στο SFR έναν μεγάλο κατάλογο κινητών τηλεφώνων με τα καλύτερα smartphones με πακέτο ή χωρίς συσκευασία. Το SFR προσφέρει επίσης να διαδώσει την πληρωμή του κινητού σας σε αρκετές φορές δωρεάν και προσφέρει επίσης ενοικίαση κινητής τηλεφωνίας. Άλλες πληροφορίες, το SFR καλύπτει το 96% του γαλλικού πληθυσμού σε 4G και στοχεύει σε ποσοστό 99% στα τέλη του 2018 χάρη στις μαζικές επενδύσεις του στον τομέα.

Ο χειριστής Bouygues Télécom

Τον Μάιο του 1996, ο φορέας εκμετάλλευσης Bouygues Telecom άνοιξε το κινητό του δίκτυο εμπορικά και εφευρέθηκε το πρώτο πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Αυτός ο χειριστής θα είναι επίσης ο πρώτος που θα προσφέρει απεριόριστες προσφορές το 1999 με ιδιαίτερα το πακέτο χιλιετίας. Μετά την έναρξη του κινητού διαδικτύου I-Mode το 2002, αυτός ο χειριστής συναντήθηκε με μια νέα επιτυχία το 2006 με μια σειρά πρωτοφανών πακέτων με απεριόριστα (NEO Packages). Τον Ιούλιο του 2011, η Bouygues Telecom ξεκίνησε το χαμηλού κόστους B & You 100% Web Brand, στη συνέχεια η μάρκα αυτή θα ενσωματωθεί στη σειρά Bouygues Telecom τον Νοέμβριο του 2014. Το φάσμα των πακέτων Β και εσείς από το Bouygues Telecom είναι διαθέσιμο χωρίς δέσμευση για διάρκεια με ή χωρίς κινητό. Από το 2014, αυτός ο χειριστής έχει υιοθετήσει μια φιλοσοφία μάρκας #NoscliensdabordBord, ιδίως με την απλούστευση του φάσματος των κινητών σχεδίων, οι πελάτες της Old Bouygues Telecom έχουν αλλάξει σε αυτά τα νέα χωρίς πρόσθετο κόστος και επωφελούνται τακτικά από την πρόοδο του χειριστή όπως από τις 10 Απριλίου 2017 με περισσότερα Δεδομένα για την ίδια τιμή. Με ένα ποιοτικό δίκτυο 4G και ένα πλήρες και απλοποιημένο φάσμα προσφορών με πολλές υπηρεσίες και περιεχόμενο, οι Bouygues τηλεπικοινωνιακές εκμετάλλευσης ισχυρίζονται το 2020 ένα 16,7 εκατομμύρια συνδρομητές πελατών Mobile Park.

Φορέας εκμετάλλευσης πορτοκαλιού

Ο ιστορικός χειριστής πορτοκαλιού είναι ο ηγέτης στη Γαλλία στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, ιδιαίτερα χάρη στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του. Ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας είναι για 6η φορά σε ένα διαδοχικό δίκτυο το δίκτυο νούμερο ένα για την ποιότητα των κινητών υπηρεσιών, δηλαδή τις κλήσεις, το SMS και το κινητό διαδίκτυο. Το πορτοκαλί καλύπτει περισσότερο από το 98% του γαλλικού πληθυσμού σε 4G. Εκτός από το δίκτυο ποιότητας, η Orange προσφέρει μια πλήρη γκάμα πακέτων με ή χωρίς δέσμευση, με ή χωρίς νέα κινητά, μπλοκαρισμένα ή μη μπλοκαρισμένα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών. Στο Orange, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από μια προτιμησιακή τιμή για να εξοπλίσετε ολόκληρη την οικογένεια χάρη στις ανοιχτές προσφορές. Η Orange προσφέρει επίσης πολλές υπηρεσίες με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο κινητό με αυτόν τον χειριστή από έναν μεγάλο κατάλογο. Στα τέλη του 2016, το κινητό πάρκο πελατών έφτασε τα 20.775 εκατομμύρια συνδρομητές.

Εικονικοί χειριστές (MVNOS):

Εκτός από τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων και τις μάρκες χαμηλού κόστους, υπάρχουν εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης στην κινητή τηλεφωνία που ονομάζεται επίσης MVNO. Οι εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης διαθέτουν άστεγες συμβάσεις με έναν ή περισσότερους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων για την αγορά κινητών σχεδίων. Τα MVNO προσφέρουν πολύ ελκυστικούς τύπους με ή χωρίς δέσμευση και με ή χωρίς νέο κινητό.

Σχετικά με την Edcom

Θέματα τάσεων
 • Φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας
 • Κουτί Internet στην προώθηση
 • Πακέτο
 • Συγκριτής πακέτου κινητής τηλεφωνίας
 • Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Σύγκριση της κινητής τηλεφωνίας

Δοκιμάστε 10 χειριστές κινητής τηλεφωνίας

Χειριστής δικτύου ή MVNO ? Κλασικό ή χαμηλό κόστος ? Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον εαυτό σας στη ζούγκλα κινητής τηλεφωνίας, Τι να επιλέξετε έχει δημιουργήσει έναν πρωτοφανή λίστα βραβείων των κύριων χειριστών. Αυτό λαμβάνει υπόψη την κάλυψη του δικτύου, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τον αριθμό των διαφορών που δημιουργούνται από τον χειριστή, αλλά και την αποτελεσματικότητα της τεχνικής βοήθειας και τη διαφάνεια των συμβάσεων. Επιπλέον, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, σας παρέχουμε το κινητό μας συγκριτικό τηλέφωνο. Απλά πηγαίνετε στο αρχείο του χειριστή (πορτοκαλί, SFR, δωρεάν, bouygues. ) και κάντε κλικ στην καρτέλα “Πακέτα” για πρόσβαση στις προσφορές που προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης. Μόνο οι φορείς εκμετάλλευσης που έχουν αποτελέσει αντικείμενο σημαντικού αριθμού αποδόσεων στην έρευνα ικανοποίησης είναι σε αυτόν τον πίνακα.

Διαχειριστές κινητής τηλεφωνίας: Η λίστα όλων των χειριστών στη Γαλλία

Κινητοί φορείς

Η Γαλλία συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ηθοποιών από την άποψη της κινητής τηλεφωνίας. Εκτός από τις αρχές αναφοράς στο θέμα, όπως η ARCEP ή η ANFR για να ονομάσετε μόνο αυτές, εταιρείες που ζωντανεύουν την αγορά τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία. Αυτό οφείλεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι χειριστές είναι πολλαπλοί. Και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι τελευταίοι διακρίνονται από τα αντίστοιχα προφίλ τους. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για κάθε έναν από τους τηλεφωνικούς φορείς στη Γαλλία.

Περισσότερο ή λιγότερο παλιό στο τοπίο των τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία, οι φορείς εκμετάλλευσης διανέμονται ιδίως μεταξύ:

 • Ιστορικοί φορείς εκμετάλλευσης αφενός, όπως πορτοκαλί, SFR, Bouygues Telecom και δωρεάν σε μικρότερο βαθμό.
 • Οι φορείς εκμετάλλευσης MVNO που νοικιάζουν τους χειριστές MNO (προηγουμένως πόλεις) την υποδομή δικτύου τους.
 • Σημειώστε ότι το MVNO στέκεται μεταξύ διαφορετικών ηθοποιών.

Λίστα γαλλικών χειριστών τηλεφωνίας

 • Χειριστής n ° 1 στη Γαλλία

Το Orange είναι ο πιο γνωστός ιστορικός χειριστής στη Γαλλία. Προσφέρει κινητές συνδρομές με και χωρίς δέσμευση, τηλέφωνα και κουτιά στο διαδίκτυο με πολύ καλή εξυπηρέτηση.

 • Ένας καλός λόγος τιμής-απόδοσης !

Το SFR είναι ένας από τους ιστορικούς φορείς στη Γαλλία. Γνωστή προσφέρει κινητά σχέδια, τηλέφωνα και συνδρομές στο Διαδίκτυο σε ανταγωνιστικές τιμές και με καλή εξυπηρέτηση.

 • Μια σειρά από προσφορές Ultra -Complete

Η Bouygues Télécom είναι ένας από τους πιο γνωστούς χειριστές για τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας και τις συνδρομές του Διαδικτύου. Η αξία για τα χρήματα που προσφέρονται είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

 • Πλήρης, φθηνά και μη δεσμευτικά πακέτα.

Το δωρεάν κινητό συχνά παρουσιάζεται ως ο χειριστής που έχει καταστήσει δυνατή τη μείωση των τιμών των πακέτων κινητής τηλεφωνίας. Το τελευταίο είναι πάντα πολύ ελκυστικό και καλά τοποθετημένο με τις προσφορές του.

 • Ο μη -δεσμευτικός χειριστής της Orange

Ο Sosh είναι ο χειριστής που κατέχει η Orange και προσφέρει αποκλειστικά σχέδια κινητής τηλεφωνίας και κουτιά στο διαδίκτυο χωρίς. Οι τιμές και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι εκεί.

 • Ένας φορέας εκμετάλλευσης για τις οικονομικές του προσφορές

Το Red by SFR είναι ο πιο δημοφιλής χειριστής, αναγνωρισμένος για τα μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας και τα κουτιά Internet σε χαμηλές τιμές. Είναι πολύ δραστήριό σε αυτήν την αγορά με τακτικές προσφορές.

 • Χαμηλές τιμές με πλήρεις υπηρεσίες

Το B & You είναι η μάρκα της Bouygues Télécom που προσφέρει πακέτα κινητών τηλεφώνων χωρίς δέσμευση διάρκειας. Οι προσφορές είναι γνωστό ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσες, τόσο στην τιμή όσο και στις υπηρεσίες.

 • Ο πιο επιθετικός χειριστής στην αγορά

Το Syma Mobile είναι ένας χειριστής που κατέχει η SFR και λειτουργεί στο δίκτυό του. Οι προτεινόμενες συνδρομές είναι πολύ επιθετικές και πολύ οικονομικές, όλες χωρίς δέσμευση για διάρκεια.

 • Η χωρίς δέσμευση στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Το NRJ Mobile είναι ένας εικονικός χειριστής που εμφανίζει πακέτα μη δεσμευτικής και επίσης τηλέφωνα. Που συγκρατείται από την Bouygues Télécom, το NRJ Mobile απολαμβάνει επίσης το δίκτυό του.

Κινητό ανάρτηση

 • Διάφορα πακέτα κινητής τηλεφωνίας με το δίκτυο SFR

Το La Poste Mobile είναι ένας εικονικός χειριστής που κρατείται εν μέρει από την SFR και αναγνωρίζεται από τη φήμη της μάρκας του. Οι προσφορές που προσφέρονται είναι ποικίλες για να αποπλανήσουν ένα αρκετά ευρύ κοινό.

 • Ο χειριστής με ευέλικτα πακέτα

Το Prixtel είναι ένας πλήρης χειριστής, που κατέχει η SFR και χρησιμοποιεί το δίκτυό του. Προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες αρθρωτές συνδρομές για να είναι σε θέση να ελέγξει την κατανάλωσή του.

 • Ένα πολύ πλήρες φάσμα συνδρομών

Το Coriolis Telecom είναι ένας χειριστής κάτω από την περικοπή του SFR και επωφελείται από την ποιότητα του δικτύου του. Το φάσμα των συνδρομών είναι πολύ ευρύ για να αποπλανήσει το ευρύ κοινό.

 • Οι άστεγοι σε χαμηλή τιμή

Το Auchan Telecom είναι ένα από τα εμπορικά σήματα του ομίλου Bouygues Telecom. Αυτός ο χειριστής παραμένει ανεξάρτητος, στο δίκτυο Bouygues Télécom, και με πακέτα χωρίς κανένα.

 • Πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές για εξοικονόμηση χρημάτων

Το Cdiscount Mobile είναι ένας χειριστής από μόνος του και υπό τον έλεγχο της Bouygues Telecom, το οποίο του επιτρέπει να είναι σε θέση να επωφεληθεί από το δίκτυό του. Τα διαθέσιμα πακέτα είναι πολύ ανταγωνιστικά.

 • Ο μικρός οικολογικός χειριστής

Το Mint Mobile είναι ένας νέος χειριστής που προσφέρει μόνο μερικές μη δεσμευτικές προσφορές για κινητά. Το πλεονέκτημά του είναι να προσφέρει προσφορές που απαιτούνται από το Eco, ενώ απολαμβάνετε μια λογική τιμή.

 • Η χωρίς δέσμευση με το πορτοκαλί δίκτυο

Ο χειριστής Lebara εργάζεται στο καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία, δηλαδή το Orange. Οι προσφορές που προτείνονται από τη Lebara είναι χωρίς υποχρέωση της διάρκειας και οι τιμές που χρεώνονται είναι ανταγωνιστικές με τα διεθνή πλεονεκτήματα.

 • Ο χειριστής του Ε.Leclerc που σχετίζεται με SFR

Το Réglo Mobile είναι ένας χειριστής E.Leclerc και ανήκει στο SFR. Το προτεινόμενο δίκτυο είναι αυτό του SFR και οι διαθέσιμες προσφορές είναι χωρίς υποχρέωση διάρκειας με αρκετά ευρεία επιλογή.

 • Πλήρες φάσμα συνδρομών κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου

Το Nordnet είναι ένας χειριστής που αναγνωρίζεται για τις προσφορές του δορυφορικού Διαδικτύου, καθώς και για τις ίνες και τις προσφορές του ραδιοφώνου. Ο χειριστής προσφέρει επίσης μια σειρά από μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε 4G και 5G.

Crédit Mutuel Mobile

 • Προσφορές με και χωρίς δέσμευση

Το Crédit Mutuel Mobile είναι ένας τραπεζικός φορέας που εμφανίζει προσφορές χωρίς υποχρέωση και με δέσμευση σε συνεργασία με την Bouygues Telecom.

Όλα σχετικά με το CIC Mobile

 • Ο τραπεζικός φορέας στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Το CIC Mobile είναι ένας χειριστής που ανήκει στο Bouygues Télécom και λειτουργεί στο δίκτυό του. Οι προτεινόμενες προσφορές ποικίλλουν, με ή χωρίς δέσμευση για διάρκεια.

 • Ο χειριστής αναγνωρίστηκε για τις προπληρωμένες του προσφορές

Το Lycamobile είναι ένας αρκετά δημοφιλής και αναγνωρισμένος εικονικός χειριστής για να προσφέρει πολλές προπληρωμένες προσφορές (κάρτες SIM), συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων επικοινωνίας διεθνώς.

 • Η μη εμπλοκή στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Ο χειριστής SIM+ είναι ένας από τους μόνους που δίνουν στους πελάτες του την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ των 3 δικτύων: SFR, Bouygues Telecom και Orange. Οι προσφορές είναι χωρίς υποχρέωση και σε ανταγωνιστικές τιμές.

 • Πακέτα που προσαρμόζονται στην κατανάλωσή σας

Το YouPrice είναι ένας χειριστής που ανήκει στην ομάδα Netcom με την ιδιαιτερότητα της προσφοράς ευέλικτων συνδρομών με τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του Orange και του SFR Network.

 • Πηγή κινητής τηλεφωνίας, υπεύθυνος και ενωμένος χειριστής

Το Mobile Source είναι ένας εικονικός χειριστής δικτύου κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Έχει την ιδιαιτερότητα της προσφοράς συνδρομητών να δωρίσουν gigabytes που δεν χρησιμοποιούνται για τις ενώσεις χάρη στο σύστημα “drop”.

 • Telecoop, συνεταιριστικός, ενωμένος και οικολογικός φορέας εκμετάλλευσης

Το Telecoop είναι ένας συνεργάτης. Υποστηρίζει, με τα πακέτα του, την ψηφιακή νηφαλιότητα και ενθαρρύνει τους πελάτες να μετριάσουν τις χρήσεις τους για κινητά δεδομένα. Οι συνδρομητές μπορούν να γίνουν μέλος για να συμμετάσχουν στην απόφαση συνεργασίας.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 03/28/2023

Μια ευρεία επιλογή φορέων κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία

Η Γαλλία είναι σίγουρα μία από τις χώρες όπου συνυπάρχουν οι πιο κινητές φορείς εκμετάλλευσης. Εκτός από τους φορείς εκμετάλλευσης στη Γαλλία, υπάρχουν περισσότεροι από 20 φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε γαλλικούς καταναλωτές. Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις κύριοι χειριστές στη Γαλλία που είναι πορτοκαλί, SFR, Bouygues Telecom και Free.

Οι άλλοι φορείς εκμετάλλευσης ονομάζονται MVNO ή εικονικοί φορείς, δηλαδή ότι χρησιμοποιούν τα δίκτυα των ιστορικών χειριστών για να λειτουργούν. Μεταξύ αυτών των χειριστών, οι περισσότεροι ανήκουν απευθείας σε πορτοκαλί, SFR και Bouygues Télécom. Μόνο μερικοί χειριστές παραμένουν ανεξάρτητοι μέχρι σήμερα.

Ιστορικοί χειριστές και διαφορετικές μάρκες τους

Για να δείτε πιο καθαρά στο τοπίο των τηλεπικοινωνιακών εκμετάλλευσης στη Γαλλία, το καλύτερο είναι να διακρίνουμε σαφώς κάθε έναν από τους φορείς εκμετάλλευσης για να καθορίσει ποια ομάδα ανήκουν. Μερικοί καταναλωτές ευνοούν πράγματι τους φορείς εκμετάλλευσης να λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο δίκτυο (αυτό του SFR, Orange ή Bouygues Telecom) και γι ‘αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις συμμετοχές του MVNO σε ιστορικούς φορείς εκμετάλλευσης.

Οι χειριστές που ανήκουν στο Altice (SFR)

Το Altice δεν κρατά μόνο SFR και κόκκινο από το SFR, αλλά και άλλους εικονικούς χειριστές που λειτουργούν σχεδόν όλα αποκλειστικά με το δίκτυο SFR Mobile Network.

Εδώ είναι οι χειριστές που κατέχουν η SFR:

Χειριστές που ανήκουν στο SFR
SFR
Κόκκινο με SFR
Είδος πύργου
Κινητό ανάρτηση
Syma Mobile
Κινητό
Coriolis Telecom

Οι φορείς εκμετάλλευσης που κατέχουν η ομάδα τηλεπικοινωνιών Bouygues

Με τον ίδιο τρόπο όπως η SFR (Altice), ο όμιλος Bouygues Télécom αγόρασε πολλούς φορείς εκμετάλλευσης και τώρα διαθέτει μια πραγματική ομάδα εικονικών χειριστών που λειτουργούν ανεξάρτητα από το Bouygues Telecom.

Εδώ είναι οι φορείς εκμετάλλευσης που κατέχουν η Bouygues Telecom:

Οι χειριστές που κατέχουν ο Bouygues Télécom
Bouygues Telecom
B & You
Auchan Telecom
Κινητό NRJ
Κινητό cdiscount
Κινητό CIC
Crédit Mutuel Mobile

Χειριστές πορτοκαλιού υπό τον έλεγχο

Όπως το SFR και το Bouygues Télécom, η Orange Group έχει επίσης μερικούς χειριστές. Η στρατηγική πορτοκαλιού είναι όμως διαφορετική, αφού ο χειριστής δεν έχει μέχρι σήμερα αγορασθεί εικονικούς χειριστές.

Εδώ είναι ο κατάλογος των χειριστών πορτοκαλιού:

Χειριστές που διαχειρίζεται το Orange
Πορτοκάλι
Ψαλιδώνω
Βορειοδυτικός

Ανεξάρτητοι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας

Η αγορά τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία είναι επομένως πολύ ανταγωνιστική, αλλά κυριαρχείται από 3 ιστορικούς φορείς, με επίσης δωρεάν 4ο γαλλικό χειριστή. Ωστόσο, ορισμένοι χειριστές παραμένουν ανεξάρτητοι μέχρι σήμερα.

Εδώ είναι οι ανεξάρτητοι χειριστές κινητής τηλεφωνίας:

Εντελώς ανεξάρτητοι χειριστές
Ελεύθερος
Λέβαρα
Λυκομόβιλος
Είσαι
Μειρό+
Κινητό νομισματοκοπείο

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

iPhone 15 SFR SFR iPhone 15

Τα πακέτα – αγαπητέ