Διαχειριστές Διαδικτύου: Λίστα και προσφορές όλων? |

Πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο: που προσφέρουν να επιλέξουν

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο απαιτεί τερματικό (υπολογιστής, τηλέφωνο, tablet κ.λπ.) συνδεδεμένο με ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Διαχειριστές Διαδικτύου: Λίστα και προσφορές όλων των ISP στη Γαλλία

Προμηθευτής Δ

Αρκετοί πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο έχουν τοποθετηθεί στη Γαλλία. Αυτά τα haps προσπαθούν να διακρίνουν ο ένας τον άλλον για να συλλάβουν μια συνεχώς ευρύτερη πελατεία. Ορισμένοι θα επικεντρωθούν σε ιδιαίτερα πλήρεις υπηρεσίες, ενώ άλλες θα προτιμούν χαμηλές τιμές και θα αφαιρέσουν οποιαδήποτε έννοια της δέσμευσης.

Οι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες:

 • Ιστορικοί χειριστές.
 • Προμηθευτές κουτιού Internet χωρίς υποχρέωση.
 • Χειριστές που προσφέρουν 4G κουτιά.
 • Επιχειρήσεις που ειδικεύονται σε δορυφορικές συνδρομές.

Σημειώστε ότι ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου εισάγουν πολλές από αυτές τις κατηγορίες. Ελεύθερο για παράδειγμα θεωρείται ιστορικός χειριστής, αλλά προσφέρει επίσης μη δεσμευτικά κουτιά καθώς και προσφορά 4G Box.

 • Ένα ποιοτικό κινητό δίκτυο

Το Bouygues Telecom είναι ιστορικός χειριστής με πορτοκαλί και SFR και διακρίνεται από τα πολύ ολοκληρωμένα πακέτα τηλεφώνου του, με εξαιρετικά ζητούμενες υπηρεσίες και πραγματική εξυπηρέτηση πελατών. Ο δείκτης ποιότητας προς τιμή είναι εξαιρετική.

 • Το δίκτυο SFR με πλήρη πακέτα

Το Coriolis Telecom είναι ένας χειριστής που χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR ουσιαστικά. Οι προτεινόμενες προσφορές είναι πολλαπλές και ικανοποιούν τις ανάγκες όλων: χωρίς υποχρέωση, με τηλέφωνο, με δέσμευση διάρκειας.

 • Το φθηνότερο με την ποιότητα που ακολουθεί

Το γαλλικό τοπίο τηλεπικοινωνιών θα ήταν πολύ διαφορετικό χωρίς δωρεάν. Ο χειριστής που έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας συνεχίζει να προσφέρει τα κατάλληλα πακέτα διατηρώντας το στόχο να είναι ένας από τους φθηνότερους.

 • Ένα ποικίλο φάσμα προσφορών

Το Nordnet είναι ένας χειριστής που κατέχει η Orange, η οποία προσφέρει μια σειρά από αρκετά πλήρη κινητά σχέδια στο Orange Network. Αυτές οι συνδρομές είναι απαλλαγμένες από δέσμευση και απεριόριστες.

 • Το καλύτερο κινητό δίκτυο στη Γαλλία

Το πορτοκαλί είναι ο αριθμός 1 της Γαλλίας και προσφέρει την καλύτερη κάλυψη δικτύου. Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει μια σειρά κινητών σχεδίων με και χωρίς δέσμευση διάρκειας να καλύψει τις ανάγκες όλων.

 • Ο πιο ελκυστικός χειριστής

Το Red by SFR είναι ένας πολύ δημοφιλής χειριστής χάρη στις πολύ επιθετικές προσφορές του για κινητά. Ο χειριστής προσφέρει πάντα προσαρμοσμένα σχέδια για κινητά σύμφωνα με τις εξελίξεις στις ανάγκες των καταναλωτών.

 • Μια σειρά προσφορών για όλους

Το SFR είναι ένας ιστορικός χειριστής που προσφέρει τηλεφωνικές συνδρομές ουσιαστικά με δέσμευση, μειωμένες τιμές και άλλες υπηρεσίες. Η επιλογή είναι τεράστια για να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες.

 • Ο χειριστής χωρίς υποχρέωση από το Orange

Το Sosh είναι το εμπορικό σήμα χωρίς υποχρέωση του Orange Operator. Στόχος του Sosh είναι να προσφέρει κινητά σχέδια σε ελκυστικές τιμές χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτεί. Για αυτό, είναι προσβάσιμη μια σειρά από στοχοθετημένων προσφορών.

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 03/02/2022

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Είμαστε δώδεκα υπάλληλοι. Οι σύνδεσμοι που παρακολουθούνται στο περιεχόμενό μας μπορούν να παρέχουν εισόδημα σε όλα τα.Fr. Αυτό δεν σας κοστίζει περισσότερο, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να αναπτύξετε νέα έργα. Ορισμένα περιεχόμενα χρηματοδοτούνται και αναγνωρίζονται ως τέτοια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία, είναι εδώ.

Πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο: που προσφέρουν να επιλέξουν ?

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο απαιτεί τερματικό (υπολογιστής, τηλέφωνο, tablet κ.λπ.) συνδεδεμένο με ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ένα μόντεμ, που συνδέεται με το δίκτυο του χειριστή από μια έξοδο τοίχου, θα σας κάνει να κατανοητό από τον υπολογιστή σας, τις πληροφορίες που μεταφέρονται στο δίκτυο του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) μέσω καλωδίου Ethernet ή σύνδεσης WiFi.

Οι ISP παρέχουν ή επαίνους “κουτιά”, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του μόντεμ και πολλών άλλων χαρακτηριστικών που εξαρτώνται από τον χειριστή, όπως η τηλεόραση και η σταθερή τηλεφωνία για παράδειγμα.

Μέθοδοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Στη Γαλλία, υπάρχουν ουσιαστικά τρεις τρόποι πρόσβασης: Το δίκτυο χαλκού (Ιστορικά το τηλεφωνικό δίκτυο), Το καλωδιακό δίκτυο (ιστορικά χρησιμοποιείται για την τηλεόραση) και το δίκτυο οπτικών ινών στον συνδρομητή. Το δορυφορικό δίκτυο χρησιμοποιείται ελάχιστα.

Πριν επιλέξετε τον ISP σας, πρέπει να γνωρίζετε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένο το σπίτι σας. Τοποθεσίες ISP ή στον ιστότοπο του διαδικτύου MacOnexion.arcep.FR, επιτρέψτε σας να δοκιμάσετε προσβάσιμες τεχνολογίες από τη διαμονή σας. Οι φορείς εκμετάλλευσης είναι ελεύθεροι να προσφέρουν τις τεχνολογίες που επιθυμούν στους μελλοντικούς συνδρομητές.Έτσι, οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης δεν προσφέρουν πλέον πρόσβαση στο δίκτυο χαλκού όταν είναι δυνατή η πρόσβαση στο δίκτυο ινών.

Με την τεχνολογία χαλκού, η ποιότητα της προσφοράς εξαρτάται έντονα από την κατοικημένη περιοχή (μεγάλες πόλεις, μεσαίες πόλεις, χωριά, κέντρο της πόλης, προάστια κ.λπ.Ουσία.

Στην πλειοψηφία της επικράτειας, το ADSL 1 δίνει πρόσβαση στη ευρυζωνική σύνδεση. Σας επιτρέπει να εκπέμπετε ή να κατεβάσετε περιεχόμενο πολύ πιο γρήγορα από μια σύνδεση χαμηλής ταχύτητας SO. Η άνεση περιήγησης στο διαδίκτυο είναι υψηλότερη. Ανάλογα με την κατοικημένη περιοχή και τον ISP, η απόδοση είναι μεταβλητή (από 500kb/s έως 28MB/s).

Παρ ‘όλα αυτά, προσέξτε, την πραγματική ροή που θα μπορείτε να διαφέρετε από τη ροή που ανακοινώθηκε σε ένα εμπορικό έγγραφο:

 • Η ανακοινωθείσα χρέωση είναι απόγονος (λήψη από το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας), ενώ το ποσό του ποσού (η αποστολή δεδομένων υπολογιστή στο Διαδίκτυο) είναι συνήθως 10x μικρότερο
 • Η μέγιστη πραγματική τιμή εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ της διαμονής σας και του διανομέα τηλεφώνου (η απόσταση και η σχετική χρέωση μπορεί να καθοριστεί σε διάφορους ιστότοπους)
 • Η ροή ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα του εξοπλισμού (μόντεμ, καλώδια, δίκτυο “wifi” κ.λπ.) της τηλεφωνικής γραμμής και της χρήσης του (αριθμός ατόμων που συνδέονται με τον ίδιο διανομέα ή τον αριθμό των συνδεδεμένων ατόμων ταυτόχρονα στο σπίτι σας). Ο χρόνος σύνδεσης και οι κλιματικές συνθήκες μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις ροές.

Καλό να ξέρω

Η παρακολούθηση της τηλεόρασης από το ADSL μειώνει την προσβάσιμη χρέωση για το Διαδίκτυο.

Αρκετά FAI χρησιμοποιούν το δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης του οποίου οι θεωρητικοί ρυθμοί ροής είναι υψηλότεροι από το ADSL (τουλάχιστον 30 MB/s και συχνά μια ακόμη υψηλότερη ροή, μεγαλύτερη από 100 MB/s). Οι περιορισμοί του είναι διαφορετικοί από αυτούς του ADSL:

 • Η ανακοινωθείσα χρέωση είναι, όπως και για το ADSL, μια χρεωστική κατηφόρα (λήψη δεδομένων από το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας)
 • Η μέγιστη πραγματική τιμή είναι, για νέες προσφορές, προσβάσιμες από όλους τους συνδρομητές, επειδή το δίκτυο βρίσκεται σε οπτικές ίνες σε απόσταση πολύ κοντά στον συνδρομητή (για παράδειγμα στο πόδι του κτιρίου, “FTTB ή ίνες στο κτίριο”) και το μήκος του ομοαξονικού καλωδίου χαλκού είναι σύντομο. Ωστόσο, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μοιράζεται με τους γείτονές σας: ο ρυθμός είναι πραγματικά προσβάσιμος σε μια δεδομένη χρονική στιγμή θα εξαρτηθεί συνεπώς από τη χρήση του δικτύου από το τελευταίο
 • Η όρθια ροή είναι χαμηλότερη από ό, τι για την ίνα προς τον συνδρομητή
 • Τέλος, η φθίνουσα ταχύτητα που ανακοινώθηκε είναι εντελώς διαθέσιμη για το Διαδίκτυο. Σε αντίθεση με το ADSL, η παρακολούθηση της τηλεόρασης δεν μειώνει το τελευταίο.

Πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου, ερωτήσεις που πρέπει να υποβάλετε πριν από τη διάπραξη:

 • Τι δίκτυο ? Σε ποιο δίκτυο συνδέεται το σπίτι μου (χαλκός, καλώδιο, ίνες) και ποια είναι η επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Η επιλογή του δικτύου θα καθορίσει την άνεση της χρήσης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τις υπηρεσίες στις οποίες θα ήμουν επιλέξιμες (τηλεόραση, τηλεφωνικό, οικιακό αυτοματισμό ή βίντεο κατ ‘απαίτηση για παράδειγμα).
 • Ποιος πάροχος πρόσβασης ? Επιλέγω τον προμηθευτή μου σύμφωνα με το δίκτυο που εύχομαι (όλοι οι ISP δεν προσφέρουν όλα τα δίκτυα στην ίδια διεύθυνση). Ελέγχω τις τιμές της προσφοράς, ενώ δίνω προσοχή σε όλα τα πρόσθετα έξοδα (για παράδειγμα τα έξοδα ή τα έξοδα τερματισμού). Είμαι σε επαγρύπνηση για την πιθανή περίοδο δέσμευσης που προτείνεται από τον προμηθευτή. Τέλος, επαληθεύομαι ότι οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην προσφορά αντιστοιχούν στις ανάγκες μου: ποιότητα σύνδεσης, συμπερίληψη απεριόρισης σταθερής τηλεφωνίας, προσφερόμενων τηλεοπτικών μπουκέτων ή λειτουργιών κουτιού.

Ίνες στον συνδρομητή

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από μια οπτική ίνα που αναπτύχθηκε ακόμη και στην προσγείωση της διαμονής σας (ή “FTTH” είτε “Fiber στο σπίτι”).

Οι θεωρητικές μέγιστες ροές είναι σχεδόν άπειρες. Αλλά λόγω περιορισμών σε άλλα σημεία του δικτύου, οι προσφορές ανακοινώνουν θεωρητικές ροές από 100MB/s σε 1GB/s:

 • Η μέγιστη πραγματική τιμή δεν εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ της διαμονής σας και του οπτικού διανομέα
 • Αρκετές τεχνολογίες “FTTH” αναπτύσσονται. Μερικοί δίνουν άμεση πρόσβαση στον διανομέα
 • Άλλοι παρέχουν κοινή πρόσβαση στους γείτονές σας.

Χάρη στην αξιοπιστία και την ταχύτητά του, η Fiber είναι σήμερα η τεχνολογία που σας επιτρέπει να αποκτήσετε την καλύτερη άνεση της χρήσης του Διαδικτύου στο σπίτι. Το δίκτυο ινών στοχεύει να αντικαταστήσει σταδιακά το δίκτυο χαλκού για το κύριο μέρος των χρήσεων: είναι ένα δίκτυο του μέλλοντος.

Όπου και αν βρίσκεται η διαμονή σας στη Γαλλία, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο Haut-Débit μέσω δορυφόρου. Το δορυφορικό διαδίκτυο παρέχει υψηλή ταχύτητα ακόμη και σε δύσκολη πρόσβαση ή μη κατοικημένες περιοχές.

Επιλέξτε τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Πριν λάβετε μια προσφορά, λάβετε τη συμβατική περίληψη της προσφοράς στον ιστότοπο FAI. Αυτή η περίληψη παρουσιάζει όλο το περιεχόμενο της προσφοράς: Δίκτυο, χρέωση, τιμή, πρόσθετο κόστος και συναφείς υπηρεσίες.

 • Οι υπηρεσίες FAI διαφέρουν κυρίως σε τρία σημεία:
 • Ο ρυθμός ροής του δικτύου σύνδεσης (χαλκός, καλώδιο ή οπτική ίνα) και εξοπλισμός που εγκαθίσταται από FAI. Επηρεάζει άμεσα την άνεσή σας κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδίκτυο. Από μερικά MB/S, μπορείτε να “σερφάρετε” άνετα. Με υψηλότερες ταχύτητες, η άνεση είναι καλύτερη και μπορείτε να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία, όπως βίντεο, πολύ πιο γρήγορα
 • Τηλεόραση ή μπουκέτα;
 • Η ποιότητα του “Box” και του αποκωδικοποιητή: Μερικοί FAI επιλέγουν να ενσωματώσουν πολλά χαρακτηριστικά σε αυτούς τους εξοπλισμούς που επηρεάζει την τηλεοπτική εμπειρία που μπορείτε να έχετε: επανάληψη, άμεσο ή βίντεο ελέγχου στη ζήτηση για παράδειγμα.

1 Το ADSL (της αγγλικής ασύμμετρης γραμμής ψηφιακού συνδρομητή) είναι μια τεχνική ψηφιακής επικοινωνίας που καθιστά δυνατή τη μετάδοση και τη λήψη δεδομένων ανεξάρτητα από τη συμβατική τηλεφωνική υπηρεσία (δηλαδή αναλογική).

Τα παραπάνω στοιχεία δίδονται ως πληροφορίες. Δεν είναι απαραιτήτως εξαντλητικοί και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα επίσημα κείμενα.

Να αναφέρει ένα πρόβλημα κατανάλωσης σε μια εταιρεία και να ρωτήσει για τα δικαιώματά της:

Να ειδοποιηθεί για επικίνδυνα προϊόντα:

Για να επικοινωνήσετε με το DGCCRF:

0809 540 550DGCCRF – Απάντηση Conconso – B.Π.60
34935 Montpellier Cedex

Για κωφούς και σκληρές λήψεις ακοής της ACCEO Free Application:

Κείμενο αναφοράς