Παρατηρήστε Prixtel Mobile: Τι πιστεύουν οι καταναλωτές, Avis Prixtel Mobile 2023: Πρέπει να πάμε σε αυτόν τον χειριστή?

Prixtel Mobile 2023 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πρέπει να πάμε σε αυτόν τον χειριστή

Contents

Μπορούμε να παρατηρήσουμε στις απόψεις του Prixtel, την έλλειψη κατανόησης σε αυτή τη λειτουργία, η οποία προκαλεί δυσαρέσκεια εκ μέρους του πελάτη.

Prixtel Mobile: Όλες οι απόψεις για να κάνετε την επιλογή σας

Το Prixtel είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας (MVNO) που υπάρχει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας από το 2004. Αυτός ο χειριστής εμπορεύεται μόνο ρυθμιζόμενα, μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε χαμηλές τιμές. Έτσι, όλα τα πακέτα prixtel, προσαρμόστε κάθε μήνα στην κατανάλωση χρήστη. Μέχρι σήμερα, η Prixtel Markets δύο βασικά πακέτα και μια περιορισμένη σειρά

 • Σημείωση πελατών Pricetel: 3.9/5
 • Ρυθμιζόμενα πακέτα : Το Prixtel προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας που προσαρμόζονται στην κατανάλωση κάθε χρήστη. Εάν καταναλώνετε ελάχιστα, πληρώνετε λιγότερα και αν καταναλώνετε περισσότερο, το πακέτο σας προσαρμόζεται χωρίς να δημιουργείτε ακριβό πακέτο.
 • Μη προσφορά δέσμευσης : Οι συνδρομές Prixtel είναι διαθέσιμες χωρίς δέσμευση, επιτρέποντας στους πελάτες να εγκαταλείψουν τον χειριστή ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος τερματισμού.
 • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ : Το Prixtel προσφέρει τακτικά ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, καθιστώντας τα πακέτα πιο ελκυστικά με πακέτα από 5,99 ευρώ το μήνα.

Ποιες είναι οι κριτικές για κινητά Prixtel ?

 • Πλειοψηφία θετικών απόψεων (82.Το 7% των πελατών το συνιστούμε) με γενική σημείωση 4.4/5 τον Ιανουάριο του 2023
 • Ταχύτητα ταχύτητας
 • Καλή αξία για τα χρήματα, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και ρυθμιζόμενα και ευέλικτα πακέτα ανάλογα με την κατανάλωση χρήστη
 • Βέλτιστη κάλυψη χάρη στην ποιότητα του δικτύου 4G, 4G+ και 5G του SFR
 • Ικανοποίηση πελατών σχετικά με το μάθημα αγοράς, που κυμαίνεται από τη συνδρομή έως την ανάθεση της συσκευασίας μέσω της παράδοσης της κάρτας SIM
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι προσβάσιμη μόνο σε απευθείας σύνδεση, με καταγγελίες σχετικά με μια “ανύπαρκτη μετά την υπηρεσία”
 • Απογοήτευση σχετικά με τη διάρκεια των μειωμένων τιμών που διατίθενται μόνο για περίοδο 6 μηνών για ορισμένες προσφορές
 • Miscomfort με τη μετάβαση από το Orange Network στο δίκτυο SFR από τον Ιούλιο του 2021, με καταγγελίες σχετικά με μια πτώση ποιότητας

Οι θετικές απόψεις για το κινητό προσφέρουν Pricetel

Οι απόψεις για τον χειριστή Prixtel είναι κυρίως θετικές. Πράγματι, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις για κινητά Prixtel που υπάρχουν στον ιστότοπο του χειριστή, Το 82,7% των πελατών το συνιστούν.

Αυτός ο χειριστής εμφανίζει επίσης ένα Γενική σημείωση 4.4 στα 5 Τον Ιανουάριο του 2023 σύμφωνα με τις απόψεις που συλλέχθηκαν με βάση τους πελάτες Prixtel. Για να εκχωρήσει αυτή τη σημείωση και μια γνώμη, οι συνδρομητές αξιολόγησαν τον χειριστή σύμφωνα με τέσσερα κριτήρια:

 • Επεξεργασία της παραγγελίας τους.
 • Ποιότητα δικτύου.
 • Η τιμή.
 • Εξυπηρέτηση πελατών.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι απόψεις που υπάρχουν στον ιστότοπο του χειριστή, εξετάσαμε επίσης την πλευρά των αναθεωρήσεων TrustPilot που αποδίδουν μια γενική σημείωση 3.9/5.

Σε γενικές γραμμές, οι απόψεις του Prixtel αποκαλύπτουν δύο βασικά πλεονεκτήματα: ταχύτητα ταχύτητας Και σχέση ποιότητας και τιμής. Επιπλέον, από τον Ιούλιο του 2021, η Prixtel έχει εγγυηθεί τη βέλτιστη κάλυψη στους πελάτες της χάρη στο Ποιότητα του δικτύου 4G, 4G+ και 5G του SFR.

Κριτικές σχετικά με την πολύ καλή αναφορά τιμής τιμών

Πράγματι, οι πελάτες υπογραμμίζουν κυρίως τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές που εφαρμόζονται από την Prixtel και ιδιαίτερα τορυθμιστικό και το ευκαμψία Πακέτα. Το Prixtel προσφέρει πακέτα μέσα στα οποία διατίθενται τρεις τύποι τιμολόγησης. Αυτή η αρχή επιτρέπει στους χρήστες Πληρώστε την πιο δίκαιη τιμή Δεδομένου ότι μπορούν να επιλέξουν τον καλύτερο τύπο προσαρμοσμένο στις κινητές τους χρήσεις. Ως εκ τούτου, οι πελάτες εκφράζουν την ικανοποίησή τους στο Πληρώστε μόνο αυτό που καταναλώνουν, έχει ένα ελκυστική τιμή.

Πλήρως ικανοποιημένος. Η αρχή του αρθρωτού πακέτου ως συνάρτηση της κατανάλωσης είναι πρακτική και καθησυχαστική. Prixtel ειδοποίηση υπογεγραμμένη από πελάτη στις 30/12/2020.

Εξαιρετική σε όλα τα σημεία ! Το σύστημα προσγείωσης για την τιμή του πακέτου είναι υπέροχο. Κορυφαία τιμή/τιμή ? και την εφαρμογή που είναι εύκολη στη χρήση και διαισθητική. Βρισκόμαστε εκεί και ξέρουμε τι να περιμένουμε, δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις τουλάχιστον. Θα πάρω ένα sim για τη γυναίκα μου στις αρχές του 2023. Συστήνω ανεπιφύλακτα ! Review TrustPilot υπογεγραμμένη από έναν πελάτη Prixtel στις 12/29/2022.

Ταχύτητα ταχύτητας

Ένα άλλο ισχυρό σημείο που σημειώθηκε από τους πελάτες Pricetel: το Ποιότητα παρακολούθησης πελατών Σε όλο το μάθημα αγοράς. Εάν υπογραμμίζουν πολλές απόψεις Απλή και γρήγορη θεραπεία της παραγγελίας τους, υπάρχει σε κάθε περίπτωση Χωρίς αρνητική γνώμη πανω σε αυτο το θεμα. Από τη συνδρομή μέχρι την ανάθεση του πακέτου μέσω της παράδοσης της κάρτας SIM, η διαδικασία φαίνεται εντελώς ικανοποιητική.

Εξαιρετική εμπειρία: Ευκολία συνδρομής του πακέτου, μοναδικό “ευέλικτο” πακέτο στην αγορά με πολύ ανταγωνιστικό μηνιαίο κόστος, portage του αριθμού του παλιού μου χειριστή που έγινε εγκαίρως με πολλαπλά μηνύματα πληροφοριών και επιβεβαίωση της παράδοσης της νέας κάρτας SIM , ακραία ευκολία τερματισμού 100% σε απευθείας σύνδεση από ένα άλλο πακέτο Prixtel (για άλλο αριθμό), μηνιαία τιμολόγηση χωρίς καμία ανησυχία και αυτό ξεχάστηκε ! Ένα πραγματικά άψογο ! Review TrustPilot υπογεγραμμένη από έναν πελάτη Prixtel στις 11/23/2022.

Οι λεπτομέρειες των προσφορών είναι πολύ σαφείς, η διαδικασία συνδρομής πολύ απλή για να ακολουθήσετε και γρήγορα. Review TrustPilot υπογεγραμμένη από έναν πελάτη Prixtel στις 01/19/2023.

Αρνητικές απόψεις για κινητά σχέδια

Αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας αντιπροσωπεύει επίσης πιο μικτές αναθεωρήσεις πελατών. Αρκετές πράξεις βραβείων που θέτουν υπό αμφισβήτηση Προσβασιμότητα της εξυπηρέτησης πελατών Μόνο προσβάσιμο στο διαδίκτυο. Μερικοί χρήστες καταγγέλλουν μια “ανύπαρκτη υπηρεσία -Sales”.

Μια άλλη αρνητική παρατήρηση για αυτόν τον χειριστή, αρκετούς πελάτες ή πρώην πελάτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους σχετικά με το Διάρκεια μειωμένων τιμών Διατίθεται ως μέρος συνδρομής σε ένα Ειδική σειρά Prixtel. Πράγματι, ορισμένες χαμηλές τιμές με προωθήσεις Prixtel ισχύουν μόνο για περίοδο 6 μηνών. Στο τέλος, οι συνδρομητές της Pricel μεταβιβάζουν αυτόματα τα ποσοστά εξαιρουμένων των προωθήσεων που εξηγούν την αύξηση της τιμής που εμφανίζεται στο τιμολόγιο.

Το τελευταίο σημείο αμφισβητήθηκε από τους πελάτες της Prixtel: Η μετάβαση από το δίκτυο Orange στο δίκτυο SFR. Πριν από τον Ιούλιο του 2021, η Prixtel προσέφερε στους πελάτες της την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ του δικτύου Orange και SFR. Ωστόσο, από την ημερομηνία αυτή, η Prixtel προσφέρει μόνο το δίκτυο SFR, αυτή η αλλαγή που οδηγεί σε καταγγελίες από πελάτες που είχαν προηγουμένως εγγραφεί σε ένα πακέτο στο Orange Network. Μερικοί λένε ότι έχασαν την ποιότητα χωρίς να το έχουν επιλέξει και να διαμαρτύρονται για ένα λιγότερο αποτελεσματικό δίκτυο SFR.

Mobile Packages Prixtel: Η γνώμη του εμπειρογνώμονα Jechange

Ο φορέας κινητής τηλεφωνίας Prixtel ξεχωρίζει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας προσφέροντας μια μοναδική προσφορά. Όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας Ρυθμίστε τη φωνή του χρήστη ή/και την κατανάλωση στο διαδίκτυο.

Με ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Prixtel, αν καταναλώνετε ελάχιστα, πληρώνετε ελάχιστα και αν καταναλώνετε περισσότερο, επωφεληθείτε από ένα κατάλληλο πακέτο, χωρίς πακέτο. Μια ιδανική λύση για Πληρώστε την τιμή μόνο σύμφωνα με την κατανάλωσή σας κάθε μήνα.

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να καλέσουν χωρίς να μετράνε, το Prixtel προσφέρει επίσης ένα ρυθμιζόμενο απεριόριστο πακέτο με τη γιγαντιαία προσφορά. Κατανοεί, εκτός από το Απεριόριστες κλήσεις, Ο Απεριόριστο SMS/MMS και του 140 GB στα 200 GB. Υπάρχει κάτι για να καλύψει τις ανάγκες πολλών καταναλωτών με λογαριασμό τηλεφώνου από 9,99 ευρώ το μήνα. Με τις προσφορές Prixtel, η κάρτα SIM χρεώνεται € 10 κατά την παραγγελία.

Συμβουλή: Συγκρίνετε τις προσφορές για κινητά δωρεάν με το Jachenge ��

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει, συγκρίνετε όλες τις προσφορές μέσω μας Συγκριτής πακέτου κινητής τηλεφωνίας

Συγκρίνετε εύκολα με έναν σύμβουλο �� 01 82 88 25 22

Αυτός ο χειριστής χαμηλού κόστους προσφέρει επίσης σε ορισμένες περιόδους των εκπτώσεων του έτους ή περιορισμένων πακέτων σειράς για να αποπλανήσει όλο και περισσότερους συνδρομητές. Ο Βραβείο προσφορών είναι πιο συχνά ισχύουν για περίοδο 6 ή 12 μηνών ανάλογα με την ειδική προσφορά.

Σημείωση, είναι διαθέσιμες συνδρομές Pricel χωρίς δέσμευση. Επομένως, μπορείτε να αφήσετε αυτόν τον χειριστή ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος τερματισμού.

Το πακέτο Prixtel Le Grand ή Le Géant παρουσιάζει μια καλή αξία για τα χρήματα. Παρ ‘όλα αυτά, αυτά τα ρυθμιζόμενα πακέτα απευθύνονται σε ακροατήριο ικανή να διαχειρίζεται τη συνδρομή ανεξάρτητα.

Πράγματι, η εξυπηρέτηση πελατών αυτού του MVNO είναι σε μεγάλο βαθμό αποϋλλακοποιημένος. Μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα μόνοι σας από το δικό σας Περιοχή πελατών για κινητά Pricetel και εισάγετε Επικοινωνία με το Prixtel Σε περίπτωση προβλήματος μέσω ενός δικαστήριο Διατίθεται στην ενότητα “Βοήθεια” στον ιστότοπο αυτού του χειριστή.

⭐ Σημείωση από τον εμπειρογνώμονα Jechange: 4/5 Το Prixtel είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει μοναδικά πακέτα που προσαρμόζονται στη φωνή των χρηστών ή/και στην κατανάλωση του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης μιας απεριόριστης προσφοράς με ένα ευρύ φάσμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, καθιστώντας τα ελκυστικά πακέτα για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Ο φορέας εκμετάλλευσης, ο οποίος προσφέρει τακτικά περιορισμένες εκπτώσεις και προσφορές, προσφέρει πακέτα μη δεσμεύσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταλείψουν τον χειριστή ανά πάσα στιγμή χωρίς έξοδα τερματισμού. Ωστόσο, η εξυπηρέτηση πελατών της Prixtel είναι σε μεγάλο βαθμό αποσυμπιετημένη, η οποία απαιτεί μια συγκεκριμένη αυτονομία από τους χρήστες για τη διαχείριση των συνδρομών τους.

Τι τιμή για την επιλογή της τιμής ?

Αφού έχετε γνώμη για το Prixtel, Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο με αυτόν τον χειριστή ? Βρείτε τις λεπτομέρειες των πακέτων κινητής τηλεφωνίας χωρίς Pricetel δέσμευσης παρακάτω.

Ως υπενθύμιση, η Prixtel έχει τη διάκριση της προσφοράς Ευέλικτα πακέτα που πληρώνετε σύμφωνα με την κατανάλωση δεδομένων σας. Υπάρχει για κάθε πακέτο, το μεγάλο και το γίγαντα, 3 επίπεδα gigas που αντιστοιχούν 3 διαφορετικές τιμές.

Τα σχέδια της σειράς Le Grande

Το πακέτο Εξαιρετική, Διατίθεται από € 9.99/μήνα χωρίς υποχρέωση, διατίθεται σύμφωνα με 3 προσφορές Από 100GB έως 160GB.

Όποια και αν είναι η προσφορά, περιλαμβάνονται στο πακέτο:

 • 15GB Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMSΑπό/προς τη Γαλλία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM

Τα πακέτα της σειράς Le Géant

Ανάλογα με την ίδια αρχή με το πακέτο LA Grand, το πακέτο που χωρίζεται ο γίγαντας 3 προσφορές Αλλά προσφορές Υψηλότεροι φάκελοι Διαδικτύου μέχρι 200GB.

Τα πακέτα της σειράς Le Géant περιλαμβάνουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • 25GB Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM
 • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS Από/προς τη Γαλλία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM
 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και κινητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά

Τα πάντα για το Prixtel

 • Όλα τα πακέτα Prixtel
 • Πώς να επικοινωνήσετε με την Pricetel ?
 • Κριτικές για τις προσφορές Prixtel
 • Το δίκτυο Prixtel

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Prixtel Mobile 2023 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πρέπει να πάμε σε αυτόν τον χειριστή ?

Είναι ο Prixtel ένας καλός χειριστής ? Γιατί να επιλέξετε το Prixtel ? Πριν από την εγγραφή σε έναν χειριστή, οι κριτικές πελατών σχετικά με την εμπειρία αγορών τους είναι ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Βρείτε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες, καθώς και τις κριτικές για τις τιμές των πελατών, προκειμένου να μάθετε αν αυτός ο χειριστής θα σας ταιριάζει ή όχι.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Pricetel ?

Ποια είναι η τιμή κινητής τηλεφωνίας για τους πελάτες που αξιολογούνται από τους πελάτες ?

Πριν αφιερώσουμε τον εαυτό μας ευνοϊκή και δυσμενής γνώμη σχετικά με το Prixtel, Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη υπενθύμιση των προσφορών που προσφέρει ο χειριστής: Το Prixtel είναι πάνω απ ‘όλα γνωστό για τις χαμηλές τιμές του σε πακέτα κινητών τηλεφώνων και μια ρυθμιζόμενη λειτουργία που σας επιτρέπει να πληρώσετε ανάλογα με την κατανάλωσή της. Τα πακέτα Prixtel είναι τα εξής:

Υπάρχει τιμή 5G ? Το Prixtel δεν προσφέρει ένα πακέτο 5G ως τέτοιο, αλλά προσφέρει ένα Επιλογή 5G Να αφαιρεθεί εκτός από το πακέτο σας. Αυτή η επιλογή Ελεύθερος Το 5G είναι Διατίθεται μόνο με το γιγαντιαίο πακέτο τιμής.

Με την εγγραφή σε ένα πακέτο Prixtel, είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ένα smartphone που έχει αναβαθμιστεί. Όλα τα τηλέφωνα ανακατασκευάζονται στη Γαλλία, ξεκλειδώθηκαν οποιοδήποτε χειριστή και εγγύηση 12 μηνών. Για να γνωρίζετε, υπάρχουν 4 βαθμοί: “Καλό”, “πολύ καλό”, “όπως νέο” και “premium” που διατίθεται στο εμπόριο από τον χειριστή.

Prixtel ειδοποίηση για τις προσφορές του για κινητά ?

Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της, η Prixtel εμφανίζει μια σημείωση 4.4/5 Σχετικά με τις αναφερθείσες κριτικές πελατών . Αυτή η σημείωση, η οποία αποκαλύπτει ένα Εξαιρετικό επίπεδο ικανοποίησης Είναι αξιόπιστο ? Σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις τιμών που υπάρχουν στο Διαδίκτυο, μπορούμε να το πούμε ότι ναι. Στον ιστότοπο του χειριστή, οι απόψεις είναι ως επί το πλείστον θετικές.

Για να έχετε μια πραγματική αντικειμενική γνώμη για το Prixtel, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ανεξάρτητες πλατφόρμες στον χειριστή. Στην πλατφόρμα αναθεώρησης TrustPilot, ο χειριστής αποκτά τη μέση βαθμολογία του 3.8/5 (Στοιχεία που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023), ένα κατόρθωμα από μόνη της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, όπου οι μεγάλοι ανταγωνιστές όπως το Red SFR, οι Bouygues ή ακόμη και τα είναι μάλλον σημειωμένα μεταξύ 1 και 2 στα 5.

Τα πακέτα Prixtel έχουν εξελιχθεί το 2023. Ορισμένες αναθεωρήσεις τιμών που συλλέγονται στο Διαδίκτυο αναφέρονται έτσι σε παλιές προσφορές, το σύστημα των οποίων είναι το ίδιο με αυτό των σημερινών πακέτων, αλλά των οποίων οι τιμές ή τα ονόματα μπορεί να έχουν αλλάξει.

Ικανοποιημένοι πελάτες χάρη στη σωστή τιμή για τον χειριστή

Η πτυχή που συζητείται συχνότερα στις απόψεις του Prixtel αφορά την τιμή των προσφορών. Οι τελευταίοι θεωρούν ότι η υπηρεσία είναι ικανοποιητική, για μια πολύ σωστή τιμή.

Δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτόν τον χειριστή

Ποτέ δεν είχα ακούσει για αυτόν τον χειριστή και έπειτα εγγραφώ σε ένα πακέτο μαζί τους επειδή η τιμή ήταν πολύ ανταγωνιστική. Μέχρι τώρα και για μερικούς μήνες, ήμουν πάντα στο Prixtel. Κανένα πρόβλημα που συναντήθηκε.

Σημείωση Prixtel Υπογράφηκε Michaël S – Σημείωση: 4/5⭐ – 12 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες τιμολόγησης για διάφορους λόγους, τις προσφορές κατά τη διάρκεια του έτους, την ευκολία συμμετοχής τους, αν είναι απαραίτητο. Prixtel που δεν ήξερα και μετά μου είπα στο καλό, έτσι μπήκα σε ένα πολύ κατάλληλο τηλεφωνικό πακέτο, πραγματικά. Χάρη σε ολόκληρη την ομάδα.

Σημείωση Prixtel υπογεγραμμένο Marie Lou C – Σημείωση: 5/5⭐ – 05 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Περήφανος που συμμετέχετε στην κοινότητα Prixtel

Βρήκα το Prixtel στο Διαδίκτυο, συγκρίνοντας το πακέτο μου (κόκκινο) που φαινόταν ακριβό. Ανακάλυψα την έννοια του Prixtel που με απέφυγε αμέσως, διέταξα το πακέτο μου στο Stride. Φρόντισαν τον τερματισμό, μου έστειλαν το sim μου πολύ γρήγορα, καθώς και την πρόσβαση στην εφαρμογή που είναι διασκεδαστική και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. Εξοικονομούμε χρήματα, συμμετέχω στη λειτουργία μιας γαλλικής εταιρείας που έχει επιλέξει να περιορίσει τον αντίκτυπό της στον πλανήτη είμαι 100% ικανοποιημένος. Τα τιμολόγια είναι σαφή και το κλιμακωτό πακέτο με κάνει να κερδίζω τουλάχιστον € 80 ετησίως για το ίδιο δίκτυο που χρησιμοποιείται. Σας ευχαριστώ Prixtel σας συνιστώ σε όλους τους φίλους μου.

Σημείωση Prixtel υπογεγραμμένο Déborah F – Σημείωση: 4/5⭐ – 27 Μαρτίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Ένα “ρυθμιζόμενο” πακέτο που μπορεί να αποτελέσει πηγή δυσαρέσκειας

Τι ακριβώς σημαίνει μια ρυθμιζόμενη προσφορά Pricel ? Η αρχή είναι απλή: μέσα σε ένα πακέτο, υπάρχουν 3 τρόποι τιμολόγησης. Κάθε μήνα, ανάλογα με την κατανάλωση, πληρώνετε μόνο την τιμή που αντιστοιχεί στη χρήση σας. Αυτό γίνεται αυτόματα, με τον ανακοινωθέν στόχο βελτιστοποίησης του προϋπολογισμού σας. Έτσι, η τιμή του πακέτου “Le Grand” μπορεί να ποικίλει μεταξύ 9.99 €/μήνα και 15.99 €/μήνα το πρώτο έτος. Σε αυτό προστίθενται πολύ ακριβείς συνθήκες χρήσης, οι οποίες είναι σημαντικές για ανάγνωση.

Μπορούμε να παρατηρήσουμε στις απόψεις του Prixtel, την έλλειψη κατανόησης σε αυτή τη λειτουργία, η οποία προκαλεί δυσαρέσκεια εκ μέρους του πελάτη.

Αύξηση της συνδρομής

Αύξηση της συνδρομής των 4.99 € στα 9.99 € Μετά από ένα χρόνο, a priori σύμφωνα με αυτό που σχεδιάστηκε και είναι γραμμένο σε τιμολόγια καθώς και δεν ήταν σαφές στη συνδρομή. Στη συνέχεια, αυξήστε σε € 10,49 2 μήνες αργότερα. Στη συνέχεια, τιμολόγηση μιας κλήσης που υπερβαίνει τις 2 ώρες, € 2,50 για 5 λεπτά για μια κλήση 2H05mn όταν πριν από την κοπή μετά από 2 ώρες, γιατί αλλάξατε ? Ο τρόπος να κάνεις πράγματα είναι πραγματικά περιορισμένος κάθε φορά. Και τώρα, όπως δυστυχώς παντού, τα πακέτα για τους νέους συνδρομητές είναι μισή τιμή αυτού που έχω, χωρίς κανένα μέσο διαπραγμάτευσης. Αντίο Prixtel και εγώ δεν θα επιστρέψω, κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτέ σε κανέναν άλλο χειριστή.

Σημειώστε ότι ο Pricetel υπέγραψε τον Jerl – Σημείωση: 1/5⭐ – 11 Σεπτεμβρίου 2023 (TrustPilot Source)

Ελκυστική τιμή αλλά καταστροφικό δίκτυο

Μου προσέλκυσε το Prixtel για την τιμή του € 5,99 για 20GB, ιδανική για μένα. Αποσυνδέθηκα γρήγορα όταν είδα την ποιότητα του δικτύου SFR όπου όταν ήμουν στο 4G, δεν είχα πιάσει ή εξαιρετικά άσχημα. Παρόλο που πλήρωσα 10 € της κάρτας SIM, λίγο περισσότερο από ένα μήνα αργότερα, θα μεταναστεύσω γρήγορα για έναν χειριστή καλύτερης ποιότητας. Αυτή τη μέρα μόλις έλαβα το τελευταίο τιμολόγιο και το Pricestel με κάνει να πληρώσω ολόκληρο το μήνα. Αυτή είναι η εμπειρία μου στο Prixtel που χαίρομαι που φύγω.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL Υπογράφηκε FLORA T – ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 2/5⭐ – 07 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Ενδιαφέρουσες προσφορές αλλά που εξελίσσονται εγκαίρως

Ενδιαφέρουσες προσφορές, αλλά που εξελίσσονται εγκαίρως χωρίς να το βλέπετε άμεσα ενημερωμένες (πρέπει να διαβάσετε μια μικρο -γραμμή στο κάτω μέρος του τιμολογίου σας για αυτό), οι τύποι εξελίσσονται όλη την ώρα τόσο δύσκολο να βρείτε το δρόμο σας και πάνω απ ‘όλα στιγμή προσφέρεται μια πιο ενδιαφέρουσα προσφορά, αλλά δεν το δικαιούομαι. Επιπλέον, η απρόσιτη εξυπηρέτηση πελατών, μόνο από ένα φόρουμ στον ιστότοπό τους, πραγματικά δεν είναι πρακτικό και δεν πρέπει να βιάζεστε για να λάβετε μια απάντηση.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL υπογεγραμμένο LG – ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1/5⭐ – Ιανουαρίου 05, 2023 (Πηγή TrustPilot)

Οι συνθήκες για τη χρήση πακέτων Prixtel

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη όλοι οι κανόνες χρήσης πακέτων Pricetel. Εδώ είναι οι χρήσεις που δεν είναι δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο σας Και θα χρεωθείτε:

 • Κλήσεις από τη Διεθνή (εκτός της ΕΕ και DOM)
 • Κλήσεις, SMS και MMS σε ειδικούς αριθμούς και σύντομους αριθμούς.
 • SMS+ αγορές και συνδρομές τρίτων πολυμέσων.
 • Πέρα από 200 διαφορετικούς ανταποκριτές ανά μήνα, τιμολόγηση με ποσοστό € 0,38 συμπεριλαμβανομένου του φόρου/λεπτό ή 0,05 €, συμπεριλαμβανομένου του φόρου/SMS/SMS.
 • Πέρα από 2 ώρες ανά κλήση, τιμολόγηση με ρυθμό € 0,38 συμπεριλαμβανομένου του φόρου/λεπτό.
 • Η μεταφορά κλήσεων από τη Γαλλία σε έναν γαλλικό αριθμό τιμολογήθηκε € 0,38, συμπεριλαμβανομένου του φόρου/λεπτού ή στο εξωτερικό με ισχύ με ισχύ.
 • Κινητό Διαδίκτυο εκτός της ΕΕ και του DOM.
 • Διεθνείς κλήσεις και SMS/MMS (όλες οι χώρες)
 • Κινητό Διαδίκτυο στην ΕΕ και το DOM περιορισμένο σε 20 GB/μήνα
 • Διεθνείς κλήσεις και SMS/MMS (όλες οι χώρες)
 • Κινητό Διαδίκτυο στην ΕΕ και το DOM περιορισμένο σε 20 GB/μήνα

Κατά τη στιγμή της συνδρομής, τα τέλη ενεργοποίησης γραμμής ύψους € 10 τιμολογούνται.

Οι ειδοποιήσεις Prixtel σχετικά με το δίκτυο SFR ?

Από τις 21 Ιουλίου 2021, η Prixtel έχει χρησιμοποιήσει μόνο Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας SFR. Επιπλέον, βρίσκονται σε εξέλιξη μεγαλύτερες αλλαγές στη δομή. Πράγματι, από τις 22 Ιουλίου 2021, το όνομα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Prixtel έχει αλλάξει για να αντικατασταθεί από αυτό του Διευθύνοντος Συμβούλου της SFR: Grégory Rabuel στις μεταμοσχεύσεις του δικαστηρίου.

Τι σκέφτονται οι πελάτες του δικτύου SFR ?

Τα πακέτα Prixtel είναι ρυθμιζόμενα σύμφωνα με τη μηνιαία κατανάλωσή σας και λειτουργούν αποκλειστικά στο δίκτυο SFR (πρώην πελάτες θα μπορούσαν να επιλέξουν μεταξύ Orange και SFR). Οι αναθεωρήσεις τιμών που άφησαν οι πελάτες σχετικά με αυτό το απόσπασμα είναι μικτά, μερικοί είναι ικανοποιημένοι και άλλοι όχι. Πράγματι, η ποιότητα του δικτύου εξαρτάται έντονα από την περιοχή στην οποία είμαστε (αν είναι περισσότερο ή λιγότερο καλυμμένο από τον χειριστή).

Κάλυμμα SFR

Μόνο πρόβλημα: κάλυψη SFR μάλλον μέσος

Σημειώστε Prixtel υπογεγραμμένο Christian- Σημείωση: 4/5⭐ – 14 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Πολύ κακή κάλυψη

Πολύ κακή κάλυψη, αύξηση της συσκευασίας χωρίς πρόληψη. Υποχρέωση να αλλάξετε τα δίκτυα αρχικά συμβόλαιο με την υποχρέωση της Orange Network να λάβετε SFR. Επαφή πελάτη αδύνατο για ρομπότ.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL SETTED THIRTIES V – ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 2/5⭐ – 07 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Πολύ κακή κάλυψη

Εξαρτώνται από το δίκτυο SFR ! Ξαφνικά, όταν επικοινωνώ μαζί τους για ένα πρόβλημα δικτύου, όλα όσα ξέρουν πώς να μου απαντήσουν είναι: “Εξαρτάται από το δίκτυο SFR, δεν είμαστε σε θέση να παρέμβουμε” αυτό είναι που είναι το Pricetel !

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL ΣΗΜΕΙΩΣΗ τριάντα V – ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1/5⭐ – 07 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Prixtel ?

Η επιλογή του δικτύου 4G/5G του SFR

Εάν διστάσετε να εγγραφείτε στο Prixtel, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις κάρτες κάλυψη δικτύου 3G και 4G/4G+ για τη διεύθυνσή σας στη σελίδα “Pricetel Network” ή σε τοποθεσίες ARCEP ή ANFR:

 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο Prixtel και την κάρτα κάλυψης με το SFR, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα δικτύου Pricel.
 • Η ARCEP (ρυθμιστική αρχή για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και θέσεις) δημοσιεύει τακτικά ενημερωμένα δεδομένα σχετικά με τα σταθερά και κινητά δίκτυα των χειριστών που εργάζονται στη γαλλική επικράτεια. Για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δημοσιεύει στον ιστότοπο Monreseaumobile.Fr Λεπτομερής χάρτης εθνικής κάλυψης. Αυτός ο διαδραστικός χάρτης είναι πολύ πρακτικός στη χρήση: Σας επιτρέπει να μεγεθύνετε την πλευρά της επικράτειας που σας ενδιαφέρει και να απεικονίσετε το δίκτυο των χειριστών της επιλογής σας. Το παράθυρο στο κάτω δεξιά της οθόνης σας επιτρέπει να επιλέξετε μόνο όσους σας ενδιαφέρουν, δηλαδή SFR. Κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά στα αριστερά της οθόνης σας, μπορείτε να επιλέξετε το κινητό διαδίκτυο σε 3G ή 4G. Έτσι, λαμβάνετε αμέσως τα επιθυμητά συγκριτικά δεδομένα.
 • Η ANFR, Εθνική Οργανισμός Συχνών, δημοσιεύει ένα παρατηρητήριο της εξέλιξης του δικτύου SFR και άλλων τηλεπικοινωνιών Bouygues και δωρεάν φορέων κινητής τηλεφωνίας κάθε μήνα κάθε μήνα. Αυτός είναι επομένως ένας άλλος καλός τρόπος για να αποκτήσετε αντικειμενικά και ενημερωμένα στοιχεία.

Prixtel Αρνητική ειδοποίηση: Εξυπηρέτηση πελατών που θέτει υπό αμφισβήτηση

Εδώ αγγίζουμε ένα από τα ευαίσθητα σημεία της προσφοράς Prixtel: ο χειριστής έχει επιλέξει να κάνει χωρίς μια εξυπηρέτηση πελατών τηλεφωνικά για να μπορέσει να μειώσει το κόστος των πακέτων του όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν ορισμένοι καταναλωτές το έχουν καταλάβει και καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν όλα τα βήματα online, άλλοι είναι περισσότερο (πολύ) απρόθυμοι.

Επιπλέον, από τον Μάιο του 2023, η Prixtel έχει εφαρμόσει ένα νέο σύστημα γάτας που δεν φαίνεται να γοητεύει τους πελάτες. Μερικοί δεν καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με τον χειριστή στις υπερωρίες για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορεί να απαντήσει

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορεί να απαντήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ήδη ένα απόλυτο σκάνδαλο ! Αλλά εκεί, αρκετές ημέρες για έκτακτη ανάγκη και δεν απαντούν οπουδήποτε ! Είναι εντελώς τρελό.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL Υπογράφηκε Wolof H – ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1/5⭐ – 07 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με την υπηρεσία

Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών. Έστειλα ένα αίτημα στη γάτα (ο μόνος τρόπος για να τα φτάσετε) και έχει αναπάντησε για μια εβδομάδα (ήδη).

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL Υπογράφηκε AK – Σημείωση: 1/5⭐ – 03 Σεπτεμβρίου 2023 (TrustPilot Source)

Κακή εξυπηρέτηση πελατών

Το δίκτυο λειτουργεί καλά, αλλά είναι αδύνατο να λύσουμε ένα πρόβλημα υπερβολικά αντιληπτό από την άποψη του τιμολογίου μου. Η γάτα δεν λειτουργεί (η συζήτηση είναι περιφραγμένη χωρίς καμία απάντηση, αδύνατο να ανοίξει ένα νέο) και χωρίς αριθμό τηλεφώνου, είναι αδύνατο να βουτήξω σε μια επιλογή που δεν ζήτησα μια πραγματική περιοχή πελατών έναν πραγματικό πολύ ενοχλητικό πονοκέφαλο ! Επομένως, η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ ανεπαρκής και δεν συνιστώ αυτόν τον χειριστή. Άλλαξα μετά από ένα μήνα. Δεν θέλω να πληρώσω επιπλέον 10 ευρώ κάθε μήνα για μια επιλογή στην οποία δεν έγραψα.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PRICEETEL Υπογράφηκε η Alice – Σημείωση: 1/5⭐ – 24 Αυγούστου 2023 (TrustPilot Source)

Από τις 17 Μαΐου 2023, δεν μπορείτε πλέον να δημοσιεύετε νέα μηνύματα στον ιστότοπο βοήθεια.Είδος πύργου.com. Για να επικοινωνήσετε με το Pricetel, πρέπει να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας από τον ιστότοπο του χειριστή ή την εφαρμογή Prxitel και να ρωτήσετε τις ερωτήσεις σας στο παρόν CAT. Για να αναστείλετε τη γραμμή σας, καλέστε απευθείας το 09 70 808 300.

Προβλήματα υπερφόρτησης Πηγή δυσαρέσκειας πελατών

Μεταξύ των πελατών που έχουν αρνητικές αναθεωρήσεις τιμών, υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που διαμαρτύρονται υπερφόρτιση, Ειδικά μεταξύ των κατοίκων των παραμεθόντων περιοχών.

Μικρή τιμή που γίνεται τεράστια

Ξεκίνησα καλά με το Prixtel και ήμουν χαρούμενος, αλλά αυξήθηκαν κατά 5 ευρώ το πακέτο μου χωρίς να με ενημερώνουν. Ήμουν € 5,49 και από το ένα μήνα στο άλλο αυξήθηκαν σε € 10,49.

Σημειώστε ότι η Pricetel υπέγραψε τη Sara S – ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1/5⭐ – 08 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Μικρή τιμή που γίνεται τεράστια

Τιμώ ένα πακέτο € 9.90, ξεπέρασα την 1η φορά, οπότε πλήρωσα € 16.90. Από εκείνη την ημέρα, η Prixtel έχει € 16,90 το μήνα χωρίς να λαμβάνει υπόψη την κατανάλωσή μου που έχει μειωθεί [. .

Σημείωση Pricetel υπογεγραμμένο Corinne M – Σημείωση: 1/5⭐ – 07 Σεπτεμβρίου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Μικρή τιμή που γίνεται τεράστια

Μικρή τιμή που γίνεται τεράστια μόλις ο τοπικός αριθμός ή άλλος αριθμός (που ονομάζεται έτσι) δεν προσβάλλεται. Πολύ αργή ροή. Έμεινα 3 μήνες για να δοκιμάσω και γρήγορα επέστρεψα σε έναν χειριστή σίγουρα πιο ακριβό αλλά ποιοτικό και χωρίς έκπληξη.

Κριτικές Pricetel υπογεγραμμένο Rémi – Σημείωση: 1/5⭐ – 29 Αυγούστου 2023 (Πηγή TrustPilot)

Απλώς αγγίζουμε εκεί στοΜειονέκτημα του ρυθμιζόμενου πακέτου : Πράγματι, μπορεί να μεταβεί σε μια νέα τιμή “χωρίς προειδοποίηση”. Για παράδειγμα, μόλις κάνετε μια κλήση ή SMS έξω από τα εθνικά σύνορα, μπορεί να μεταβεί απευθείας στο επίπεδο τιμολόγησης παραπάνω. Αυτό φυσικά αναφέρεται στον ιστότοπο του χειριστή στις λεπτομέρειες της προσφοράς, αλλά δεν είναι απαραιτήτως σαφές για όλους.

Στο φόρουμ βοήθειας, η Prixtel κατευθύνει τους πελάτες της στη λύση: για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόωρο ρυθμό, είναι δυνατόν να απενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες περιαγωγής στις ρυθμίσεις του smartphone σας. Μπορεί επίσης να συμβεί ότι όταν ένα τηλέφωνο δεν καταγράφει το δίκτυο Prixtel Mobile, μεταβαίνει σε ένα ξένο δίκτυο ή σε δορυφορικό δίκτυο (ειδικά σε λευκή ζώνη). Για να αποφύγετε αυτό, απλά μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής και απενεργοποιήστε την αυτόματη επιλογή του χειριστή, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο το δίκτυο Pricetel.

Echosdunet Expert Σημείωση για το Prixtel: 4/5⭐

 • Απλή και ρυθμιζόμενη προσφορά ανάλογα με την κατανάλωση
 • Κινητά πακέτα σε χαμηλές τιμές με μεγάλη ποσότητα GO
 • Κυρίως αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών
 • Η δυνατότητα προσαρμογής του πακέτου δεν είναι πάντα καλά κατανοητή
 • Περίπλοκη τιμολόγηση
 • Πρόβλημα για τα Χριστούγεννα στη ζώνη της ΕΕ
 • Αλλαγή πορτοκαλιού σε SFR για ορισμένους πελάτες
 • Γάτα με εξυπηρέτηση πελατών που δεν μπορεί να είναι προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου

Ναι σε μια απλή, βασική και οικολογική προσφορά

smartphone

Λοιπόν, τι να σκεφτείς Γνώμη Prixtel ? Προφανώς, η Prixtel κατάφερε να αποπλανήσει μια πελατεία που ανησυχεί να μην ξοδέψει πάρα πολύ και αυτό μπορεί να ικανοποιηθεί με βασική χρήση. Παρ ‘όλα αυτά, μπορούμε να δούμε ότι οι τιμές που προσαρμόζονται αυτόματα δεν είναι ομόφωνες: πολλοί πελάτες φαίνεται να έχουν αντιμετωπίσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μετά από όλα, ποιος θέλει να αναλύσει τις συνθήκες των τιμολογίων στη γραμμή ? Έτσι, πολλοί πελάτες διαμαρτύρονται ότι δεν πληρώνουν πάντα τη βασική τιμή του πακέτου τους. Επομένως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ρυθμιζόμενα πακέτα έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: αυτό που δεν είναι σε θέση να παράσχει την τιμή για να πληρώσει στο τέλος του μήνα. Ωστόσο, για κλασσική χρήση στην ηπειρωτική Γαλλία, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα !

Μια άλλη προβληματική περίπτωση συναντάται συχνά Γνώμη Prixtel Αρνητικοί: Σταυροί εργαζόμενοι που δεν έχουν φροντίσει να απενεργοποιήσουν την έλλειψη στέγης στις ρυθμίσεις του smartphone τους και που μερικές φορές βλέπουν την τιμή τους να ανεβαίνουν χωρίς προειδοποίηση. Συμβαίνει ότι το τελευταίο συνδέεται με ένα δίκτυο στο εξωτερικό, το οποίο ενεργοποιεί αυτόματα μια αλλαγή τιμής, με την αποζημίωση του συνδρομητή !

Όχι στην εξυπηρέτηση πελατών απρόσιτη μέσω τηλεφώνου και προβλημάτων δικτύου

Ένας άλλος λόγος για δυσαρέσκεια συχνά σημειώνεται: Εξυπηρέτηση πελατών. Πράγματι, δεν είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφώνου (επιλογή εκ μέρους του χειριστή), αλλά μόνο online σε ένα ειδικό φόρουμ. Ωστόσο, οι απόψεις του Prixtel χωρίζονται, διότι αν κάποιοι λύπης δεν μπορούν να μιλήσουν σε έναν συνομιλητή, άλλοι δοξάζουν την ανταπόκριση των απαντήσεων στο φόρουμ. Ένα παντού, η μπάλα στο κέντρο !

Ένα άλλο σημείο εγείρει από τους πελάτες: προβλήματα δικτύου. Ορισμένοι πελάτες στο παρελθόν στο Orange δηλώνουν ότι το δίκτυο SFR δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και ότι είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί το πακέτο του μερικές φορές ακόμη και στο σπίτι. Μια λέξη συμβουλών, ελέγξτε την κάλυψη του κινητού δικτύου του χειριστή όπου θέλετε να πάρετε ένα πακέτο για να είστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από την προσφορά σας.

Ενημερώθηκε στις 09/15/2023

Ο Hervé είναι ένας έμπειρος ανεξάρτητος συντάκτης που γράφει σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τηλεπικοινωνίες

Prixtel 2023 Κριτικές: Πρέπει να πάμε σε αυτόν τον χειριστή ?

Το Prixtel είναι ένας άγνωστος χειριστής, αλλά τα φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας αξίζουν την παράκαμψη το 2023. Σε αυτή τη γνώμη Prixtel, σας προσφέρουμε λοιπόν μια σειρά από όλα όσα καθιστούν αυτόν τον χειριστή μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Είδος πύργου

Το 2004, η Prixtel προσγειώθηκε στην αγορά κινητής τηλεφωνίας – ο χειριστής, από την αρχή, στοιχηματίζετε στην εγγύτητα και την ευελιξία των προσφορών του. Σε σχεδόν 20 χρόνια, η Prixtel κατάφερε έτσι να προσελκύσει 300.000 συνδρομητές, καθιστώντας το σχετικά μεγάλο MNVO.

Βρίσκεται στο Aix-en-Provence, το Prixtel προσφέρει μοναδικά σχέδια που ανταγωνίζονται σοβαρά με τους ιστορικούς ηθοποιούς. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει απαραίτητη για τη σκηνή του κινητού πακέτου. Αφού έμεινε πολύ καιρό σε δύο σχέδια (η σειρά Giga και το Complete), ο χειριστής ανακοίνωσε το 2022 το σημερινό της εύρος εξακολουθεί να διατίθεται το 2023: Oxygen, The Grand and the Giant.

Η επιτυχία είναι εκεί, αφού ο χειριστής έχει καταγράψει φαινομενική ανάπτυξη για αρκετά χρόνια. Πριν σας δώσουμε τη γνώμη μας για το Prixtel με τις μικρότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις ιδιαιτερότητες αυτού του χειριστή. Πράγματι, αυτό το μοναδικό ευέλικτο μοντέλο πακέτων κινητής τηλεφωνίας επιτρέπει στις τιμές να προσφέρουν πολύ διαφορετικές προσφορές από τον ανταγωνισμό. Και είναι πολύ καλύτερα σε αρμονία με τις εποχές: οικολογική ικανότητα και αντι-γκάμα.

Σήμερα, το Prixtel βασίζεται σε 3 προσφορές κινητών σχεδίων: το ένα που ονομάζεται “Oxygène”, το άλλο “The Big” και το τρίτο “The Giant”. Η ιδιαιτερότητα των συνδρομών Pricetel είναι ότι προσαρμόζονται στην πραγματική κατανάλωση των πελατών τους. Με άλλα λόγια, η τιμή θα εξελίσσεται κάθε μήνα (ωστόσο, παραμένει περιορισμένο) χάρη στα επίπεδα που συνδέονται με τη χρήση δεδομένων. Σε κάθε ένα από τα ρουλεμάν συνδέεται με μια τιμή. Επομένως, το κόστος της συνδρομής μπορεί να ποικίλει με την πάροδο του χρόνου, προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Ανακαλύψτε σε αυτή τη σελίδα τη γνώμη Prixtel που θα σας βοηθήσει να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σχετικά με αυτόν τον χειριστή τηλεπικοινωνιών. Πριν μπείτε στη λεπτομέρεια αυτού του κινητού σχεδίου, γνωρίζετε ότι είναι χωρίς δέσμευση για διάρκεια και ότι βασίζεται σε ένα από τα καλύτερα γαλλικά δίκτυα. Σε αυτή την περίπτωση, το MVNO προσφέρει το δίκτυο SFR για όλες τις επικοινωνίες του. Ο γιγαντιαίος τύπος είναι ακόμη συμβατός με 5g.

Είδος πύργου

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 15 GB
Επιλογή (ες): αρθρωτό πακέτο

Είδος πύργου

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 15 GB
Επιλογή (ες): αρθρωτό πακέτο

Είδος πύργου

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 15 GB
Επιλογή (ες): αρθρωτό πακέτο

Είδος πύργου

Απεριόριστες κλήσεις και SMS

Δεδομένα στην Ευρώπη: 25 GB
Επιλογή (ες): αρθρωτό πακέτο

Prixtel ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Παρουσίαση του ευέλικτου πακέτου του

Το Prixtel φαίνεται να είναι outsider στην αγορά κινητών σχεδίων. Αντιμέτωποι με ανταγωνιστές όπως το B & You, Red by SFR ή SOSH που έχουν εκατομμύρια πελάτες, η Prixtel παίζει την κάρτα καινοτομίας με αρχικούς τύπους. Η ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια ήταν βροντή με αύξηση του 67 % της πελατειακής της βάσης το 2020. Πριν γνωρίζουμε τη γνώμη μας για το Prixtel, ας βουτήξουμε στις ιδιαιτερότητές του.

“Ο 100 % χρήσιμος φορέας κινητής τηλεφωνίας” Με βάση δύο θεμελιώδη στοιχεία: ένα βέλτιστο δίκτυο για τον πελάτη και μια ευέλικτη προσφορά. Από το 2021, έχει επίσης τεθεί προς τα εμπρός ως “Χειρισμός χωρίς δέσμευση αλλά δεσμευμένος”. Όλες οι εκπομπές άνθρακα από τους πελάτες της αντισταθμίζονται. Είναι ο μόνος χειριστής που είναι έτοιμος να πάει μέχρι τώρα για να δώσει στον εαυτό του μια πιο πράσινη εικόνα.

Όπως όλα τα MNVOs, η Prixtel αγοράζει λεπτά επικοινωνίας και δεδομένων από έναν χειριστή πριν συνθέσει τους τύπους τους. Ανάλογα με το MNVO, οι πελάτες συνδέονται επομένως με πορτοκαλί, SFR, Bouygues ή δωρεάν κινητές κεραίες. Η Prixtel από την πλευρά του έχει δημιουργήσει συμφωνία με το SFR.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Prixtel μπορούν να περιμένουν τις ίδιες ροές και την ίδια κάλυψη με αυτή του SFR και του Red από τους συνδρομητές SFR. Συμπεριλαμβανομένων 5G. Τα κινητά δεδομένα είναι ακριβώς η δεύτερη ιδιαιτερότητα του χειριστή Prixtel. Αυτό καθιστά αμέσως την τιμή γνώμης μας πολύ θετική: όλα τα κινητά σχέδια (οξυγόνο, μεγάλο και γίγαντα) είναι “à la carte”.

Η τιμή τους εξελίσσεται ανάλογα με την κατανάλωσή σας. Όλοι εγγυώνται πάντα τις χαμηλότερες τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες πληρώνουν πάντα τη “σωστή τιμή”. Οι κλήσεις, το SMS και το MMS είναι πάντα απεριόριστες. Πρόσφατα, η Prixtel προσφέρει εκτός από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, μια προσφορά smartphones απευθείας στον ιστότοπό του. Το Prixtel προσφέρει κυρίως μοντέλα εισόδου ή μέσου όγκου μεγάλων εμπορικών σημάτων όπως η Huawei, η Honor ή η Samsung. Τα τελευταία iPhones δεν επισημαίνονται στο κατάστημα.

Οι φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν τους γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου (Amazon, CDISCount) όσον αφορά τις εκπτώσεις στα τελευταία smartphones. Επομένως, ο Prixtel έκανε την επιλογή να μην τοποθετηθεί τον εαυτό σας. Τούτου λεχθέντος, έχετε κάθε ενδιαφέρον να περάσετε από το Amazon για να πάρετε ένα smartphone σε πλεονεκτική τιμή και στη συνέχεια να επωφεληθείτε από τα πακέτα MVNO Mobil.

Που περιέχει το πακέτο Prixtel Mobile ?

Όπως είδαμε, το πακέτο Prixtel έχει μια εκπληκτική ιδιαιτερότητα: η τιμή του αλλάζει ανάλογα με το τι καταναλώνετε. Αναρωτιέστε τι μπορεί να δώσει καθημερινά ? Εξήγηση.

Από τη δημιουργία του, η Prixtel έκανε πάντα την ίδια υπόσχεση: Παροχή κινητού πακέτου του οποίου η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την πραγματική κατανάλωση του χρήστη – χωρίς δέσμευση της διάρκειας. Το Prixtel προσφέρει το 2023 ανταποκρίνεται σε μια επιθυμία να μην σπαταλήσει και να κυριαρχήσει τον προϋπολογισμό σας. Τούτου λεχθέντος, ανεξάρτητα από τον τύπο, όλα τα SMS, MMS και κλήσεις περιλαμβάνονται σε απεριόριστο.

Ένα άτομο με επαγγελματική γραμμή θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πολλά περισσότερα δεδομένα με το προσωπικό τους τηλέφωνο κατά τη διάρκεια των διακοπών. Με την προσφορά Prixtel, αυτός ο πελάτης μπορεί επομένως να πληρώσει το ελάχιστο κατά τους μήνες εργασίας και πιο ακριβό λόγω της αυξημένης χρήσης των δεδομένων του κατά τη διάρκεια των διακοπών. Θα πληρώνει πάντα σύμφωνα με τη χρήση του, χωρίς να διακινδυνεύσει την εκτός διαμόρφωσης ή την υπο-κατανάλωση.

Στο τέλος, ο πελάτης πληρώνει πάντα τη σωστή τιμή. Ως εκ τούτου, η γνώμη μας για το Prixtel. Ο πελάτης μπορεί να ακολουθήσει τη χρήση του σε πραγματικό χρόνο, ο οποίος του επιτρέπει να προβλέψει τη συνδρομή του για κινητά. Παρακάτω, έχουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα πακέτα. Μήνας μετά το μήνα, το MVNO εξετάζει πόσο καταναλώσατε και σας στέλνει ένα προσαρμοσμένο τιμολόγιο.

Εδώ είναι η λεπτομέρεια των τριών πακέτων Pricetel που διατίθενται το 2023:

 • Oxygen (Ειδικές περιορισμένες σειρές που διατίθενται από το τέλος του 2022), έως και 70 GB δεδομένων, απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS, από € 6,99*
 • “Le Grand”, μεταξύ 100 και 160 GB δεδομένων, απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS: από € 9.99*
 • “Ο γίγαντας”, μεταξύ 150 και 210 GB δεδομένων, απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS: από € 15.99*

* Ποσοστό προώθησης που μπορεί να ποικίλει με την πάροδο του χρόνου (Σχήματα 22 Μαΐου 2023)

Πακέτο οξυγόνου

Σήμερα, το μικρότερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Prixtel ονομάζεται Oxygène. Είναι μια περιορισμένη σειρά και ένα προϊόν κλήσης από τότε που ξεκινά από € 6,99 το μήνα. Από προεπιλογή, περιλαμβάνει όλες τις κλήσεις, SMS και MMS Unlimited. Είναι τότε η κατανάλωση κινητών δεδομένων που θα επηρεάσουν την τιμή. Εάν χρησιμοποιείτε λιγότερα από 3ο ανά μήνα, η τιμή θα παραμείνει στα 6,99 €.

Εάν χρησιμοποιείτε μεταξύ 30 και 70 GB το μήνα, το κόστος αυτής της συνδρομής θα είναι τότε 8,99 € το μήνα. Τέλος, το τελευταίο επίπεδο στο Prixtel παραμένει κατά τη γνώμη μας ακόμα πολύ καλά mastered: θα σας κοστίσει 10,99 € κατά την περίοδο, εάν χρησιμοποιείτε μεταξύ 50 και 70 GB δεδομένων. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα της στιγμής.

Κάθε μήνα πληρώνετε μόνο για αυτό που καταναλώνετε με το πακέτο Prixtel Mobile, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και μπορεί να είναι χρήσιμο για τους συνδρομητές που έχουν ήδη καλή γνώμη για το Prixtel. Με άλλα λόγια, εάν καταναλώνετε πολλά δεδομένα και τον επόμενο μήνα είστε πιο μετριοπαθής, το κόστος θα μειωθεί τότε. Μπορείτε να ακολουθήσετε επιμελώς την κατανάλωσή σας για να μην έχετε εκπλήξεις.

Για να ολοκληρώσουμε αυτό το μέρος της ειδοποίησης μας στο Prixtel, πρέπει να αναφέρουμε τις εκπτώσεις. Πράγματι, όπως και άλλοι φορείς εκμετάλλευσης, η Prixtel κάνει συχνά εκπτώσεις στο προϊόν του. Πάνω, έχετε την τιμή στην προώθηση αυτήν τη στιγμή. Η τιμή της σειράς Oxygen Limited παραμένει σταθερή ακόμη και πέραν του 1 έτους.

Η Rixtel δεν ζητά καμία δέσμευση στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, οπότε δεν έχετε ειδοποίηση. Και πάλι, το Prixtel είναι σήμερα το μόνο που προσφέρει μίνι τιμές μακροπρόθεσμα, δεν θα το βρείτε με κόκκινο από SFR, B & You ή Sosh – που επενδύουν μαζικά στην ανάπτυξη 5G σε βάρος των εκπτώσεων.

“Le Grand” και “Le Géant” πακέτα

Εάν το κινητό σχέδιο οξυγόνου είναι το πιο προσιτό από όλες τις αρχές του 2023, δεν είναι απαραιτήτως το πιο κατάλληλο. Εάν έχετε πιο τακτική χρήση του smartphone σας, θα είναι καλύτερο να πάτε στις δύο ανώτερες φόρμουλες. Ακολουθούν την ίδια αρχή με την πρώτη με ένα σύστημα σταδίων δεδομένων. Και πάλι, είναι αυτοί που θα επηρεάσουν την τελευταία μηνιαία τιμή. Οι κλήσεις, το SMS και το MMS είναι απεριόριστες.

Ως μέρος μιας προώθησης, το Prixtel εμφανίζει μια πλεονεκτική τιμή σε αυτά. Για παράδειγμα, τα επίπεδα της φόρμουλας “Le Grand” που είναι 100, 130 και 160 GB είναι στα αντίστοιχα ποσοστά € 9,99, € 12,99 και € 15,99 το μήνα. Σε αυτήν την προσφορά, έχετε επίσης 15 GB δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε μήνα στην ΕΕ και στο DOM.

Το “The Giant” είναι για τους μεγαλύτερους καταναλωτές δεδομένων. Με αυτόν τον τύπο, η Prixtel σας αφήνει την επιλογή μεταξύ όλων των δικτύων (από 3G, 4G και 5G) για τα δεδομένα σας. Και εδώ βρίσκουμε τη λειτουργία με τα επίπεδα δεδομένων: 150, 180 και 210 GB (συμπεριλαμβανομένων 25 GB Europe/Dom). Εάν παρακολουθείτε ταινίες και χρησιμοποιείτε εντατικά το τηλέφωνό σας, θα πρέπει να πάρετε αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Οι τιμές είναι € 15,99, € 18,99 και € 21,99 το μήνα.

Για όσους έχουν συμβατό με 5G smartphone και που θέλουν ένα καλό πακέτο κινητής τηλεφωνίας, το Prixtel είναι μια εξαιρετική επιλογή, αναμεμειγμένη εάν η σύνδεση με 5G θα σας κοστίσει επιπλέον € 5 το μήνα. Είναι επίσης ο μόνος χειριστής της αγοράς για να προσφέρει συνδρομή 5G που εξακολουθεί να είναι κάτω από 20 € το μήνα στη σειρά του 2023. Από μια αξία για τα χρήματα, θα βρείτε το δρόμο σας. Σημειώστε ότι πρέπει να είστε σε μια περιοχή που καλύπτεται από το SFR 5G για να επωφεληθείτε από το εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο.

Για να ολοκληρώσετε αυτό το μέρος της γνώμης Prixtel, πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι ακολουθούν την ίδια αρχή: μηδενική δέσμευση της διάρκειας και της επωτικής τιμής. Το Prixtel παραμένει ένας από τους πιο ελκυστικούς χειριστές στην αγορά. Δεν υπάρχει πλέον τηλεπικοινωνιακός ηθοποιός να προσπαθεί να κάνει τόσο χαμηλές τιμές για ένα πακέτο για κινητά.

Prixtel ειδοποίηση σχετικά με την τιμή του πακέτου

Για να γίνει αυτό μια πραγματική γνώμη για το Prixtel και το πακέτο κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να συγκριθεί με τον ανταγωνισμό, ειδικά όσον αφορά την τιμή. Κατά τη διάρκεια περιόδων προώθησης, το Prixtel είναι σαφώς στην κορυφή των πιο ελκυστικών χειριστών.

Για τις τυποποιημένες τιμές, η δύναμη του χειριστή έγκειται στην τιμή του πακέτου που προσαρμόζεται κάθε μήνα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, χωρίς να ζυγίζετε μεταξύ των διαφορετικών προσφορών. Όσον αφορά το πακέτο οξυγόνου, εμφανίζεται ως αναφορά μεταξύ των καλύτερων φθηνών πακέτων κινητής τηλεφωνίας στην αγορά. Όποια και αν είναι το επίπεδο που επιλέγετε, το Prixtel είναι σε ισχύ σε όλα τα επίπεδα δεδομένων.

Στην καλύτερη περίπτωση, οι ανταγωνιστές εμφανίζουν τις ίδιες τιμές. Διαφορετικά, είναι λιγότερο ανταγωνιστικά. Αυτή είναι η ίδια αρχή για τους πιο ολοκληρωμένους τύπους: το μεγάλο και το γίγαντα. Είστε ελεύθεροι να συγκρίνετε τα διαφορετικά επίπεδα με τον ανταγωνισμό και θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι το MVNO είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Σε 5G, εξακολουθεί να είναι μια εγκοπή μπροστά σε όλους τους άλλους.

Το πραγματικό σημείο που διαφοροποιεί τις τιμές για τις προσφορές είναι ότι οι προσφορές του είναι ευέλικτες, à la carte. Αυτό του επιτρέπει να ανταγωνιστεί με γίγαντες όπως κόκκινο από SFR, B & You, Sosh ή Free. Το Prixtel μπορεί να ενεργήσει ως Outsider στην αγορά, είναι παρόλα αυτά ανταγωνιστική. Τώρα ας πάμε στο δίκτυο, αφού αυτό είναι όπου ο χειριστής είναι πραγματικά πολύ ισχυρός, ειδικά σε αυτήν την τιμή !

Γνώμη Prixtel για την ποιότητα του δικτύου

Η Prixtel προσφέρει το δίκτυο SFR στους πελάτες του. Με άλλα λόγια, με την εγγραφή σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι, θα επωφεληθείτε από το δίκτυο SFR (σαν να είστε πελάτης SFR). Η διαφορά έγκειται στην τιμή αφού το MVNO είναι φθηνότερη. Έτσι έχετε κάθε ενδιαφέρον να επωφεληθείτε από τη συνδρομή Pricetel, επειδή θα σας κοστίσει λιγότερο από ό, τι αν πήγαινα ζωντανά.

Και, όπως όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης που το προσφέρουν, αν δεν είστε ικανοποιημένοι και η τιμή σας είναι αρνητική, μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή, όλες οι προσφορές του φορέα εκμετάλλευσης χωρίς δέσμευση. Για να μην χρειαστεί να κάνετε τις διαδικασίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον πλήρη οδηγό μας σχετικά με τη μέθοδο για την αλλαγή του χειριστή κινητού.

Το Prixtel είναι αφοσιωμένος χειριστής

Όπως έχετε δει παραπάνω, η τιμή για την τιμή στοχεύει στον περιορισμό των αποβλήτων. Αντί να έχετε ένα υπερβολικά διαστρωμένο πακέτο όπως σε ανταγωνισμό, έχετε ένα πακέτο του οποίου η τιμή είναι πιο κοντά στη χρήση σας. Αυτό είναι ένα είδος πακέτου 3 σε 1 που ευχαριστεί. Επομένως, δεν θα πληρώσετε για κλήσεις/SMS/δεδομένα που δεν θα χρησιμοποιήσετε. Και παρά την εξατομίκευση, κατά τη γνώμη μας το Pricetel δεν είναι πιο ακριβό.

Πέρα από τον αγώνα του ενάντια στα απόβλητα, ο Prixtel είναι επίσης ένας οικολογικά αφοσιωμένος χειριστής. Πράγματι, και αυτό επιβεβαιώνει τη θετική μας γνώμη για το Prixtel, είναι ότι είναι ο μόνος χειριστής που αντισταθμίζει όλες τις εκπομπές άνθρακα. Με άλλα λόγια, για κάθε εκπομπή CO2 από το πάρκο πελατών του, θα αντισταθμίσει αυτό με τη φύτευση δέντρων με συνεργάτη. Από την αρχή του έτους, έχουν φυτευτεί δεκάδες εκτάρια για αυτό.

Στο τέλος, η επιλογή ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας στο Prixtel είναι μια πραγματική οικολογική επιλογή. Ενώ οι τηλεπικοινωνίες είναι ηθοποιοί που έχουν αρκετά βαρύ περιβαλλοντικό αντίκτυπο, αυτός ο χειριστής σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής. Εκτός από την πειστική αξία για τα χρήματα, έχετε ένα δεύτερο επιχείρημα για να φτάσετε εκεί. Δεν έχετε κανένα κίνδυνο, ίσως να κάνετε μια γνώμη για τον εαυτό σας.

Συμπέρασμα: Η τιμή μας στο Pricetel

Κατά τη γνώμη μας, ο Prixtel θα αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του γαλλικού MNVOS. Αυτός ο καταπληκτικός χειριστής προσφέρει πρωτότυπους τύπους σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Τα αρθρωτά πακέτα, ειδικότερα, με την τιμή τους που αλλάζει ανάλογα με το ποσό των δεδομένων που χρησιμοποιείτε μπορεί σίγουρα να σας κάνει να πληρώσετε περισσότερα για μερικά λιγότερα.

Αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι η βασική τιμή των συνδρομών είναι πολύ χαμηλή. Στην πραγματικότητα, θα πληρώνετε πάντα πολύ φθηνότερα από ό, τι στον ανταγωνισμό. Και ως μπόνους, ποτέ δεν θα μπορείτε να πείτε ότι υποβάλλονται σε φάκελο δεδομένων σας. Το κερασάκι στο κέικ: Το δίκτυο κεραιών SFR στο οποίο βασίζεται το Prixtel είναι απλά εξαιρετικό, ειδικά σε αυτήν την τιμή. Δεν θα βρεθείτε σχεδόν ποτέ σε μια περιοχή όπου το διαδίκτυο ή οι κλήσεις είναι κακές.

Η Prixtel τολμά να προσφέρει τη φθηνότερη προσφορά 5G στην αγορά. Είναι δύσκολο να γίνει καλύτερα, ακόμα κι αν πρέπει να σημειωθεί ότι, το δίκτυο SFR υποχρεώνει, η διαθεσιμότητα 5G είναι κυρίως σε μεγάλες πόλεις που καλύπτονται από τον χειριστή. Η πρόσβαση στο 4G/4G+ διαθέσιμο σε άλλες περιοχές προσφέρει ωστόσο μια πολύ στενή ταχύτητα, έτσι ώστε οι περισσότεροι πελάτες να μην δουν πραγματικά μια διαφορά στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας της ηπειρωτικής χώρας στη Γαλλία.

Το Prixtel είναι επίσης ένας φορέας εκμετάλλευσης που διαπράττεται υπέρ της οικολογικής ικανότητας και κατά των αποβλήτων. Κατά συνέπεια, οι προσφορές Pricetel γίνονται για εσάς εάν θέλετε μια προσφορά για κινητά που ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες σας – αντί να παρέχετε υπηρεσίες που θα επωφεληθείτε πολύ πολύ.

Το Prixtel μπορεί να μην είναι ακόμα τόσο δημοφιλές όσο το Free Mobile ή το B & You, είναι παρόλα αυτά ένας συμπαγής παίκτης στην αγορά και οι περισσότεροι από 300.000 πελάτες της βεβαιώνουν. Σε μια περίοδο κατά την οποία ολόκληρος ο διαγωνισμός αυξάνει τις τιμές των πακέτων, ο χειριστής εμφανίζεται ως μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση. Σε κάθε περίπτωση, ο φορέας εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών είναι χωρίς υποχρέωση, οπότε δεν θα διατρέχετε κανένα κίνδυνο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο συγκριτή πακέτων κινητής τηλεφωνίας που διατίθεται εδώ.

Για να ανακαλύψετε ολόκληρο το φάσμα των πακέτων Prixtel, είναι εδώ:

Και εσύ, ποια είναι η γνώμη σας για το Prixtel το 2023 ?