166 Κριτικές για το Peugeot 208 – Δώστε τη γνώμη σας, Peugeot 208 Puretech 75 Test: Το Basic 208 είναι συχνό?

Peugeot 208 Puretech 75 Δοκιμή: Το Basic 208 είναι συχνό

Η αναλογική οθόνη είναι πιο ξεκάθαρη από το 3D I-cockpit υψηλότερων τελειωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η εργονομία της κεντρικής οθόνης, ειδικά για τις ρυθμίσεις κλιματισμού, δεν είναι πολύ διαισθητική.

Οι 166 κριτικές σας Peugeot 208

Είχα αυτό το όχημα από το 2019, πολύ ευχάριστο να οδηγήσω. Κανένα μηχανικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε, μόνο μια διαρροή στο κύκλωμα κλιματισμού που μου κοστίζει ακόμα € 800. Ιδανικό για καθημερινές διαδρομές, αλλά δεν συνιστώ στους χρήστες που παίρνουν τακτικά τον αυτοκινητόδρομο που πραγματικά στερείται 6ης ταχύτητας, τα μεγάλα ταξίδια είναι κουραστικά με αυτό το όχημα. Το φινίρισμα είναι πολύ όμορφο, αλλάζω το όχημά μου, θα μετανιώσω την πανοραμική οροφή.

Από τον Benji355 στις 06/18/2023 στις 7:33 μ.μ

Έχοντας την ιδιοκτησία αυτού του οχήματος για 1 και μισό χρόνια ήμουν πολύ ικανοποιημένος, η παρουσίαση είναι καλή, η ποιότητα και η παρουσίαση του τερματισμού είναι στην κορυφή, όλα τα στοιχεία ελέγχου πέφτουν στο χέρι, είναι αξιόπιστο ήταν ο ιμάντας του εναλλάκτη που προφανώς αποδόθηκε λόγω των S & S που λειτούργησε λίγο όταν ήθελε διαφορετικά είναι ένα όχημα στην κορυφή δεν είναι πολύ ακριβό για να διατηρηθεί, το Bluetooth τείνει να χάσει επίσης, η άνεση είναι καλή, λίγο σταθερή ούτως ή άλλως Αλλά αλλιώς είναι εντάξει, ο κορμός είναι λίγο μικρός, αλλά είναι ένα αυτοκίνητο της πόλης τόσο φυσιολογικό λίγο, ένα πολύ καλό όχημα που θα συνιστούσα 100%

Από τον Yakajili στις 05/19/2023 στις 10:19 μ.μ

Μια καταστροφή, μην το αγοράζετε. Διορθώστε τα πρώτα 7 χρόνια και 80.000 πρώτα χιλιόμετρα, έπειτα έρχονται τα προβλήματα που περιγράφονται μετά από: νεκρός κινητήρας και δεν υποστηρίζονται από το Peugeot (γνωστό πρόβλημα επειδή το παίρνουν πριν από 5 χρόνια και 150.000 χλμ., Είναι αλήθεια ότι ένας νεκρός κινητήρας στα 100.000 χλμ είναι φυσιολογικό, αλλά το Peugeot πλένει τα χέρια σας). Το αυτοκίνητο, ωστόσο, αρκετά άνετο και ευχάριστο να οδηγείτε, αρκετά όμορφο. Έχει έναν ενδιαφέρον τόμο για ένα αυτοκίνητο της πόλης. Αρκετά υψηλή κατανάλωση.

Από το Rémi1 στις 04/12/2023 στις 9:21 π.μ

Έχω την ιδιοκτησία των 208 για 6 χρόνια, επί του παρόντος σε 165.000 χιλιόμετρα, το παίρνω ιδιαίτερα για το ταξίδι/ δουλειά και μερικές φορές τα σαββατοκύριακα, το επίπεδο ισχύος δεν είναι τρελό, αλλά είναι δουλειά, το επίπεδο άνεσης των καθισμάτων δεν είναι επομένως πολύ πολύ Γρήγορα πίσω, αν έκανε πολλά χιλιόμετρα, κορυφαία 4 κατανάλωση βενζίνης.4L/100, η ​​τοποθέτησή του στα 5L Βλέπε 6L στον αυτοκινητόδρομο, το τιμόνι πολύ ευέλικτο, χωρίς παράπονα, τέλειο χειρισμό .

Με μηχανικό στις 04/05/2023 στις 10:58 Α.Μ

γεια σε όλους. Για να διατηρήσουμε αυτό ένα πολύ καλό αυτοκίνητο ευχάριστο στην οδήγηση (είμαστε μόνο 2 !), ο εξαιρετικός χειρισμός, οι καλές στιγμές, μου φαίνεται ότι μια 6η ταχύτητα δεν θα ήταν κακή, χωρίς προβλήματα εκτός από τα μπεκ ψεκασμού να αλλάξουν στα 95000klm (ρυπογόνες αιτίες), εκτός. (Conso: 5L); Επιπλέον, αυτό ένα όχημα που μεταπωλεί καλά επειδή κρατάει καλά καθώς μεγαλώνουν !.

Είδωλο

Από το Rabbit49 στις 03/03/2023 στις 8:34 μ.μ

Καλησπέρα όχημα που αγοράστηκε από ένα άτομο το Μάιο του 2021 για € 7.500, πολύ καθαρή κατάσταση και συνολικού ύψους 119.000 χλμ. Επί του παρόντος 158.500 χιλιόμετρα. Το όχημα που χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου για να φτάσει στη δουλειά. Παραδόξως, βρίσκω τον εαυτό μου πιο περιορισμένο από ό, τι στα προηγούμενα 207 μας (μέτρο 1.90 μ.). Ενώ οι εσωτερικές διαστάσεις είναι συγκρίσιμες. Άνεση, χειρισμός, εξοπλισμός: πολύ καλός κινητήρας 92 hp, επαρκής, αλλά δεν διαθέτει 6η ταχύτητα. Σας ευχαριστούμε για την Peugeot για την αναθεώρηση της θέσης του φίλτρου αέρα, τώρα εύκολα προσβάσιμη.(92 HP 8V κινητήρα αρκετά διαφορετικό από 90 hp 16v) ​​Μόνο πρόβλημα: το φως “κινητήρα” ενεργοποιήθηκε αρκετές φορές, αλλά μετά από μια κινητήρα (καυτή) τίποτα περισσότερο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, δεν υπάρχει μόνο ακινητοποιημένες αποτυχίες και ένας τυχαίος θόρυβος υπάρχει στο μπροστινό μέρος του οχήματος (άγνωστη πηγή). Και ο συμπλέκτης αρχίζει να δίνει σημάδια κόπωσης, όπως συχνά στο Peugeot μετά από 150.000 χλμ. Σε συνοπτικό καλό όχημα που θα συνιστούσα για επιπλέον αστική χρήση.

Από τον Brussou στις 02/02/2023 στις 3:56 μ.μ

Το αγόρασα οχήματα όταν είχα την άδεια οδήγησης, τώρα πριν από ενάμιση χρόνο. Είναι ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ ευχάριστο να οδηγείτε καθημερινά, έχει καλή ανάκαμψη και είναι πολύ άνετο για ένα αυτοκίνητο της πόλης. Το φινίρισμα της γραμμής GT είναι υπέροχο, αυτό ισχύει και για το μικρό τιμόνι που βρίσκω πολύ ευχάριστο. Αλλά εκτός από αυτά τα θετικά σημεία αντιμετώπισα επίσης προβλήματα με αυτό το αυτοκίνητο. Πράγματι το αυτοκίνητό μου έχει κινητήρα 1.2 puretech και αυτός ο κινητήρας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όπως ο ιμάντας διανομής που αποσυντίθεται σε λάδι και μπορεί να προκαλέσει διάλειμμα του κινητήρα. Αυτό το καλοκαίρι στον αυτοκινητόδρομο, ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου σταματά μετά τη διάγνωση του Peugeot, έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη τη διανομή, τον ιμάντα αξεσουάρ, την αντλία νερού, την αντλία λαδιού κ.λπ. Συνολικά δέκα δωμάτια. Οι επισκευές υποστηρίχθηκαν από την εγγύηση του κατασκευαστή Peugeot και ευτυχώς από τότε που υπήρχαν περισσότερα από 2.000 ευρώ σε επισκευή. Ο μονωτικός αφρός κάτω από την κουκούλα που ξεκινά σε κομμάτια είναι πολύ ακριβό για να το αντικαταστήσει και ακόμα άλλες ανησυχίες. Μερικές φορές λυπάμαι για την αγορά αυτού του οχήματος.

Από το CAR01 στις 01/16/2023 στις 6:21 μ.μ

CAR 208 1.2 Το VTI ακολούθησε τακτικά με έναν έμπορο Peugeot.Τον Οκτώβριο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις Βρυξέλλες το φως του δείκτη πετρελαίου έβαλα το λάδι και πήρα το αυτοκίνητό μου στο συνηθισμένο γκαράζ όταν έφτασα σπίτι.Αποτελέσματα Το αυτοκίνητό μου καταναλώνει 6 φορές περισσότερο λάδι από το πρότυπο.Λύσεις που προσφέρονται για την παρακολούθηση της στάθμης λαδιού και προσθέτουν εάν είναι απαραίτητο (γνωρίζοντας ότι μια σοβαρή και πάντα πιθανή αποτυχία) ή να αλλάξετε τον κινητήρα με ένα πηγάδι που έχει διαλυθεί με πηγάδι.Μου φαίνεται ότι μπορώ να αναρωτηθώ την ερώτηση σχετικά με την αξιοπιστία αυτού του κινητήρα και ή για ένα ελάττωμα παραγωγής.Ζήτησα από την Peugeot να φροντίσει αυτή τη μεγάλη επισκευή .Γνωρίζω ότι η εγγύηση του κατασκευαστή είναι 5 χρόνια, αλλά το αυτοκίνητό μου έχει λίγα χιλιόμετρα και παραμένει το άρθρο 1641 του CC σχετικά με την προστασία του καταναλωτή καταναλωτή.

Από το Fakir66 στις 27/11/2022 στις 2:04 μ.μ

Πολύ απογοητευμένο και από το αυτοκίνητο και από το εμπορικό σήμα. Το αυτοκίνητο, ο βενζινοκινητήρας 68 ίππων, ο διάσημος που καταναλώνει 5 λίτρα πετρελαίου στα 1000 χλμ. Έφερα σε ένα σημείο S, για να δω αν αυτό το αυτοκίνητο δεν είχε πρόβλημα. Πράγματι, έχει πρόβλημα. Η Peugeot έχει στείλει μια επιστολή σε όλα τα γκαράζ, τις αυτόματες παραχωρήσεις, τον Pro στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας που ορίζει ότι ο κινητήρας αυτός έχει πρόβλημα υπερκατανάλωσης πετρελαίου, επομένως γνωστή και ότι η λύση είναι να αλλάξει ο καθένας απλά τον κινητήρα. Αλλά όταν συνειδητοποιείτε το πρόβλημα στα 100-120.000 χλμ., Η Peugeot δεν υποστηρίζει τίποτα, ο κινητήρας είναι ήδη “παλιός”. Ο κινητήρας μου επέστρεψε λοιπόν την ψυχή στα 160.000 χλμ. Το χειρότερο είναι ότι όταν μιλάω για αυτό το πρόβλημα σε έναν πωλητή αυτοκινήτων, μου λέει ότι η Peugeot συνεχίζει να εξοπλίζει το 208 Petrol, C3, ένα αρκετά μικρά μοντέλα, με ατιμωρησία.”Ναι, πρέπει να πουλήσουν τους κινητήρες τους. “Εν ολίγοις, πολύ απογοητευμένος με αυτό το εμπορικό σήμα.

Από το Sand21 στις 15/11/2022 στις 12:57 μ.μ

Αγόρασα ένα στυλ βενζίνης 208 3 ετών το Σεπτέμβριο του 2021 με περίπου 29.000 χλμ. Στο ρολόι και σε τιμή € 12.000. Δίστασα με ένα clio 4, αλλά η έλλειψη ορατότητας στο πίσω μέρος του clio με έκανε να κλίνω για το Peugeot. Ένα χρόνο μετά την αγορά, για να είναι σύντομη: συμπλέκτη που κρέμεται και σύζευξη σε μετάβαση γραναζιών, σκληρό πεντάλ συμπλέκτη, δύσκολο πατινάζ. Μετά από ένα χρόνο και λιγότερο από 4.000 χιλιόμετρα ταξίδεψε, 3 εβδομάδες στο γκαράζ Peugeot και ένα τιμολόγιο περίπου 4.000 ευρώ για να αλλάξει ολόκληρο το συμπλέκτη (συμπεριλαμβανομένου του τιμονιού του κινητήρα)! Αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο της τιμής αγοράς αυτοκινήτου που πρέπει να περάσει μετά από ένα χρόνο ! Εκτροπή! Αναρωτιέται κανείς τι πρέπει να αποτελείται από τα 100 σημεία ελέγχου Peugeot πριν από την πώληση. Το πρώτο μισό του τιμολογίου που φροντίστηκε χωρίς δυσκολία από την Peugeot στη συνέχεια υποστηρίζεται από το δεύτερο μισό μετά από πολύ αρνητικές απαντήσεις από την πλευρά μου στην έρευνα ικανοποίησης. Η υπηρεσία After -Sales έκανε τη δουλειά μετά το γεγονός, αλλά τι να τονίσω πριν φτάσει εκεί ! Σήμερα, υπάρχουν δυσκολίες, ειδικά κατά τη διέλευση της 1ης και της πατινάζ, δεν είναι ακόμα η κορυφή. Εγώ που δεν είχα ποτέ τεχνικά προβλήματα με το παλιό μου ντίζελ Clio 2 για 20 χρόνια και 220.000 χλμ., Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αγορά μου. Δεν εμπιστεύομαι πλέον το αυτοκίνητό μου και το Peugeot δεν ενδιαφέρεται για ανάκαμψη. Κατασκευάστηκα να καταλάβω ότι ακόμη και αν υπάρχουν λίγα μεταχειρισμένα οχήματα αυτή τη στιγμή, ένα όχημα 4 ετών είναι πολύ παλιό για να προσφερθεί από την παραχώρηση. Στην καλύτερη περίπτωση, η Peugeot θα μου προσέφερε μεταξύ 8.000 και 9.500 €, ενώ οι ακτές εξακολουθούν να είναι 12.000 € φέτος. Ακόμα κι αν καταλαβαίνω ότι λαμβάνουν προμήθεια και πρέπει να εγγυηθούν το όχημα, είναι πολύ αδύναμο. Να πιστεύουν ότι αμφιβάλλουν πολύ αυτό το όχημα. Πρώτη και τελευταία αγορά από την Peugeot, είναι βέβαιο.

Peugeot 208 Puretech 75 Δοκιμή: Το Basic 208 είναι συχνό ?

Το εθνικό μας αστέρι έχει κάτι. Οι πωλήσεις Peugeot 208, που στέφθηκαν με τίτλο αυτοκινήτου της χρονιάς και επιτυχία της εκτίμησης που γρήγορα μετατράπηκε σε εμπορικό χαρτόνι, αναγνωρισμένο για την εμφάνισή του και τις ιδιότητές του στο δρόμο. Η έκδοση entry-level έχει πραγματικά τα ίδια περιουσιακά στοιχεία ? Χωρίς διακοσμητικά και μόνο 75 hp, ο πίνακας μπορεί να είναι λιγότερο ροζ.

Γαλλικός πρωταθλητής 2020, ευρωπαϊκός αριθμός 1 τους πρώτους δύο μήνες του 2021, όλες οι κατηγορίες σε συνδυασμό. Προσθέστε σε αυτό την ταξινόμηση Peugeot στο κεφάλι των αγαπημένων κατασκευαστών των Γάλλων, και το λιοντάρι φαίνεται να μην θέλει να κατεβεί από το σύννεφο του. Η δεύτερη γενιά 208 ενεργεί ως κινητήρας σε αυτή την καλή υγεία, από την εκτόξευσή του. Το αιχμηρό στυλ και το upmarket που ανέλαβε η Peugeot για κάποιο χρονικό διάστημα (δειλά, οι πρώτοι 508 ξεκίνησαν ήδη τις φιλοδοξίες της μάρκας). Σε μεγάλο βαθμό μπροστά από το Renault Clio, ο δια βίου αντίπαλός της, υποβιβάστηκε στην τρίτη θέση ή ακόμα και μερικούς μήνες, εκτοξεύτηκε από το βάθρο από ένα συγκεκριμένο Dacia Sandero.

Όπως συχνά, ανακαλύπτουμε τα νέα χαρακτηριστικά στις πιο εκτεταμένες ή πωλημένες εκδόσεις τους. Για το 208, η καρδιά της σειράς εξασφαλίζεται από το φινίρισμα του ενδιάμεσου στυλ, ή την γοητεία, πιο ανταμείβοντας. Και ακριβό: αυτό το τελευταίο ελάχιστο αίτημα 20.€ 800 με τα 100 hp 3 -cylinder purtech. Πιο μέτρια, η σειρά 208 ξεκινά στις 16.000 €, σε παρόμοια έκδοση κλήσης, στον μικρότερο κινητήρα (75 hp). Αυτό αντιπροσωπεύει μόνο ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό πωλήσεων, αυτές οι εκδόσεις κλήσεων χρησιμοποιούνται συχνά για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο εισόδου για να παρεμποδίσουν την φορτηγίδα.

Όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία χαμηλού κόστους

Θα μπορούσαμε λοιπόν να φοβόμαστε ότι τα πρώτα 208 πρώτα βραβεία σύνορα για απόλυτη καταμέτρηση. Αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά, ακόμη και αν ξεχάσουμε τους ψηφιακούς μετρητές με αυτό το ρυθμό, αντικαταστάθηκαν από καλές παλιές συμβατικές βελόνες. Απολύτως ευανάγνωστο, σε κάθε περίπτωση. Ditto για το χειρόφρενο με χειροκίνητο έλεγχο ή τα στροφάλους για τα πίσω παράθυρα. Με το να παίζεις παιδιά, οι δημοσιογράφοι αυτοκινήτων μερικές φορές ξεχνούν ορισμένες θεμελιώδεις αρχές του αυτοκινήτου των καταναλωτών !

Peugeot 208 Puretech 75 Δοκιμή: Είναι το βασικό 208 συχνό;

Η εσωτερική ατμόσφαιρα είναι η ίδια στο πλοίο. Σημείωση: Τα κεντρικά στοιχεία της οθόνης 7 -ιντσών και τα χειριστήρια του τιμονιού δεν είναι παρόντες στα παρόμοια, το πραγματικό βασικό φινίρισμα. Εδώ στο Active, το 208 είναι λίγο περισσότερο παρέχεται.

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Προβλέψτε την αγορά και τη μεταπώληση.

Είναι δυνατόν να γνωρίζετε τη μεταπώληση ή την τιμή ανάκτησης του οχήματός σας χάρη στη βαθμολογία Turbo Auto του Peugeot 208, την εναλλακτική λύση στην ακτή Argus.

Να είστε προσεκτικοί, το μοντέλο δοκιμής που απεικονίζεται εδώ είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο φθηνότερο φινίρισμα (ενεργό), Peugeot που δεν έχει 208 αρέσει στο πάρκο του. Ένα δοκιμαστικό καλπασμό σε ένα αντίγραφο του τελευταίου επέτρεψε να δει μια ενιαία σοβαρή διαφορά στη θεραπεία του διαμερίσματος επιβατών: ο πίνακας ελέγχου είναι σε σκληρό πλαστικό και η οθόνη αφής 7 -ιντσών απουσιάζει, αντικαθίσταται από ένα μικρότερο (5 ίντσες , χωρίς χρώματα). Για τα υπόλοιπα, βρίσκουμε το ίδιο περιβάλλον καθώς και με οποιοδήποτε 208, δηλαδή μάλλον τακτοποιημένα συγκροτήματα, μια ευχάριστη ταπετσαρία και. Μια ελαφρώς ειδική θέση οδήγησης, δεν είναι προφανές να βρεθεί σύμφωνα με τις μορφολογίες (το μικρό τιμόνι και τα υψηλά μέτρα δεν είναι κατάλληλα για όλους). Από την άποψη του εξοπλισμού, προφανώς δεν πρέπει να αναμένεται στην παραμικρή κατάσταση -το gadget -art, αλλά η δωρεά είναι ακόμα κατάλληλη. Το Cruise Control, ο κλιματισμός (χειροκίνητο) και η φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης σερβίρονται ως στάνταρ.

Στο ενεργό μας 208, το συμπλήρωμα του 1.€ 700 δικαιολογείται εν μέρει από τον πλαστικό ταμπλό αφρού, την κεντρική οθόνη με σύνδεση smartphone, τα χειριστήρια τιμονιού, τα χέρια -ελεύθερα και τα LED φώτα ημέρας, κυρίως. Με εξαίρεση τις ζάντες κράματος και τα όπλα ζωγραφισμένα αμάξωμα, έτσι έχουμε τα 208 στα μάτια του στην πιο στοιχειώδη έκδοση του. Μάλλον εμφανές, επομένως.

Peugeot 208 Puretech 75 Δοκιμή: Είναι το βασικό 208 συχνό;

Μόνο δύο κινητήρες είναι διαθέσιμοι στο επίπεδο εισόδου: η βενζίνη Puretech 75 HP και ένα ντίζελ Bluehdi 100 HP. Το τελευταίο είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί σε ένα αστικό αυτοκίνητο, εκτός από πολύ μεγάλους κυλίνδρους.

Atmo και ανεπιτήδευμα

Κάτω από την κουκούλα, ωστόσο, έχουμε τον μικρότερο κινητήρα που προσφέρεται στο 208. Ο 3 κύλινδρος 1,2 L Puretech, στερημένος από turbo, ικανοποιείται εδώ κατά 75 hp. Μια δύναμη που φαίνεται επαρκής για την πρωταρχική της χρήση: την πόλη ή τα περιαστικά ταξίδια. Επαρκή ευέλικτη και διακριτική, παρά κάποιες αδρανείς δονήσεις, χαρακτηριστικές αυτής της αρχιτεκτονικής, καταφέρνει επίσης να περιορίσει την όρεξή του σε ένα τίμιο επίπεδο. Μετρήστε περίπου 6 l/100 km, χωρίς ειδική συγκράτηση. Αλλά παραμένοντας μακριά από τα γρήγορα κομμάτια, και με έναν μόνο επιβάτη στο σκάφος.

Το Vingue σε έναν αυτοκινητόδρομο δεν είναι δοκιμασία, υπό την προϋπόθεση ότι δεν το ζείτε σε αυτό ! Διαφορετικά, το περιορισμένο ζευγάρι του (118 nm στα 2.750 rpm) και η μέτρια απόδοση (0 έως 100 km/h σε 14,9 s) επιβάλλουν κουραστική οδήγηση μακροπρόθεσμα. Το ενοχλητικό, ειδικά επειδή αυτή η έλλειψη ενθουσιασμού συνοδεύεται στη συνέχεια από μια ευαίσθητη υπερβολική κατανάλωση, με την υποβάθμιση (παίζοντας ένα πολύ ευχάριστο κιβώτιο ταχυτήτων 5 -Speed, με μεγάλες συζητήσεις) για να ελπίζουμε να αναζωογονήσουν σωστά. Με τέσσερις ενήλικες στο πλοίο, ας μην το μιλήσουμε για αυτό.

Peugeot 208 Puretech 75 Δοκιμή: Είναι το βασικό 208 συχνό;

Χωρίς προβολείς LED, αλλά συμβατικοί βολβοί. Οι ημερήσιοι “Crocs” απουσιάζουν από τα βασικά παρόμοια και εμφανίζονται στην ενεργό έκδοση της δοκιμής μας.

Τουλάχιστον βρίσκουμε την ευκινησία και τη ζωντανή συμπεριφορά του πλαισίου των 208. Είναι σχετικά ελαφρύ, επίσης (1.195 kg). Σε έναν δρόμο, παρά τη μέτρια δύναμη, εκμεταλλεύουμε ένα συγκεκριμένο δυναμισμό. Το Road Touch, η ισορροπία του αυτοκινήτου και ο συμβιβασμός άνεσης / ενδιαφέρουσας άνεσης παραμένουν οι κύριες ιδιότητες του γαλλικού μικρού. Συνήθως Peugeot, και αρκετά ευχάριστο. Είμαστε καθησυχασμένοι. Και οι μικρές ζάντες έχουν τουλάχιστον μία αρετή: 15 ή 16 ίντσες, αυτό διατηρεί καλύτερη διήθηση από τις μεγάλες 17 -ιντσών (και τον προϋπολογισμό της αντικατάστασής τους) ! Μεταξύ του στυλ και της άνεσης, δεν μπορείτε πάντα να έχετε τα πάντα.

Για μερικά ακόμη άλογα.

Το παρόμοιο βασικό φινίρισμα είναι διαθέσιμο μόνο με τους δύο λιγότερο ισχυρούς κινητήρες (τα 75 hp και το bluehdi 100 hp ντίζελ, που θα προορίζονται για μεγάλους κυλίνδρους). Εκτός από τον εξοπλισμό και την ελαφρώς πιο σύγχρονη παρουσίαση, η έκδοση ενδιάμεσου στυλ έχει πάνω από όλα το πλεονέκτημα της προσφοράς με το 1.2 puretech 100 hp, πολύ πιο έντονη και όχι πιο άπληστη: και οι δύο έχουν εγκριθεί στα 5,3 l / 100 km σε μικτό κύκλο, για 118 g / km CO2 (χωρίς ποινή). Σε αυτή τη διαμόρφωση, η τιμή κλήσης είναι πολύ μακριά: ένα 208 έτσι τοποθετημένο αρχίζει στις 19.€ 950, αλλά προσφέρει πραγματική ευελιξία και σημαντικά υψηλότερη έγκριση.

Peugeot 208 Puretech 75 Δοκιμή: Είναι το βασικό 208 συχνό;

Η αναλογική οθόνη είναι πιο ξεκάθαρη από το 3D I-cockpit υψηλότερων τελειωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η εργονομία της κεντρικής οθόνης, ειδικά για τις ρυθμίσεις κλιματισμού, δεν είναι πολύ διαισθητική.

Peugeot 208 Puretech 75 Τεχνικά χαρακτηριστικά (2021)

Τεχνικό φύλλο Peugeot 208

Μοντέλο δοκιμής: Peugeot 208 1.2 Puretech 75 Active
Διαστάσεις l x w x h 4.055 / 1.745 / 1.430 m
Μεταξόνιο 2.540 μ
Μίνι όγκος θώρακα 311 L
Εκφορτωμένο βάρος 1.195 κιλά
Μετατόπιση κινητήρα 3 κυλίνδρους βενζίνη, ατμοσφαιρική – 1.199 cm3
Εξουσία 75 HP στις 5.750 σ.α.λ
Ζευγάρι 118 nm στα 2.750 σ.α.λ
0 έως 100 km/h 14.9 s
μέγιστη ταχύτητα 170 km/h
Ποσοστό CO2 118 g / km (WLTP)
Προηγμένη κατανάλωση – Ανυψώθηκε 5.3 l – 6 l / 100 km
Malus 2021 0 €
Τιμές από 16.000 € (μοντέλο δοκιμάστηκε: 17.700 €)

Χαίρομαι που γνωρίζετε: Προβλέψτε την αγορά και τη μεταπώληση.

Είτε για την αγορά ενός νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να παρέχετε όλα τα έξοδα συγκρίνοντας διαφορετικές προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου.

  • – Ανεση
  • – η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
  • – Τερματισμό, παρουσίαση
  • – Περιορισμένη απόδοση
  • – Κατανάλωση αυτοκινητοδρόμων

Μέχρι εσάς. Σε μια μετριοπαθή έκδοση με μηχανοκίνητη πρόσβαση, το 208 τελικά δεν έχει καμία σχέση. Υπό την προϋπόθεση να μην ζητήσετε ένα θαύμα από ένα μικρό 3 -κάλινδρο 75 hp, να το θεωρήσετε ως πραγματικό αυτοκίνητο της πόλης … και όχι πολύ περισσότερα. Ευτυχώς, οι κύριες ιδιότητες που κάνουν την επιτυχία του 208, ειδικά το ερώτημα συμπεριφοράς, είναι πάντα εκεί.