Εφαρμογή Plan Cul: Top 5 Apps για να βρείτε έναν σεξουαλικό φίλο, Pure App App: Πώς να βρείτε ένα σχέδιο Q

Πώς να βρείτε ένα σχέδιο κώλου

Γενικά, αυτό οδηγεί γρήγορα σε μια πιο άτακτη συνάντηση ή μια πιο σοβαρή σχέση, σύμφωνα με την επιθυμία. Όσον αφορά μου, το χρησιμοποιώ ως σχέδιο κώλο και λειτουργεί πολύ καλά ! Σημειώστε, ωστόσο, ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών στο Tinder δεν είναι εκεί για σεξ. Ωστόσο, υπάρχει τόσο πολύ χρήστης που, ακόμη και αν δεν είναι στην πλειοψηφία, τα κορίτσια που αναζητούν έναν κώλο είναι πράγματι παρόντα σε ποσότητα.

Κορυφαία 5 Εφαρμογές Σχέδιο ASS για να βρείτε έναν φίλο γρήγορα

Δεν έχετε τη δυνατότητα ή όχι απλώς την επιθυμία να αφιερώστε χρόνο σε μια σοβαρή σχέση ? Είστε η σεξουαλική πράξη που σας ενδιαφέρει και όχι τα συναισθήματα ή το σχεδιασμό μιας ζωής για δύο ? Επιλέξτε λοιπόν κώλο είναι αναμφισβήτητα Μια ιδανική λύση. Ωστόσο, η εύρεση ενός κώλου μπορεί να πάρει χρόνο, ειδικά αν περάσετε μόνο αυτή την εργασία από τον υπολογιστή σας στο σπίτι. Υπάρχουν εφαρμογές σχεδίου κώλου, ειδικά σχεδιασμένες για να σας επιτρέψουν να βρείτε σεξ -φίλοι Γρήγορα, αλλά, σε αντίθεση με αυτό που μπορεί κανείς να σκεφτεί, δεν είναι απαραιτήτως οι καλύτεροι. Ορισμένες γενικότερες εφαρμογές προσφέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα Όταν πρόκειται για την εύρεση ενός σεξουαλικού συνεργάτη ! Εάν στη βάση, δεν έχουν αναγκαστικά σχεδιαστεί μόνο για να βρουν σχέδια κώλου, αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν καθώς και μια άτακτη περιοχή χρονολόγησης για μια άτακτη συνάντηση. Για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι οι 5 πρώτες εφαρμογές του σχεδίου ASS, οι οποίες συνδυάζουν τη διασκέδαση και την αποδοτικότητα !

Η κατάταξή μας για το καλύτερο σχέδιο εφαρμογών

1 – Becoquin

Becoquin, αυτό είναι ένα κομμάτι του τόπου αναφοράς για το Globe Trotters of Sex ! Παρουσιάστε σε περισσότερες από 20 χώρες, μπορείτε να φτιάξετε άτακτες συναντήσεις Κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού σας. Εδώ τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια εφαρμογή που δίνει υπερηφάνεια για τη σεξουαλική συναντήσεις. Πρόκειται για έναν ιστότοπο και μια εφαρμογή τελείως αόριστων σχεδίων κώλου όπου μπορείτε εύκολα να συναντήσετε τα επόμενα σχέδια παπλώματος σας. Στο Becoquin, όλα τα μέλη είναι εκεί για το ίδιο πράγμα, κάνει το έργο σας πιο εύκολο !

Becoquin εξέλεξε το καλύτερο κώλο σχεδίου εφαρμογής

Πράγματι, τα προφίλ που είναι καταχωρημένα εδώ είναι μόνο εκεί με στόχο την εξεύρεση σχεδίου κώλου για την εφαρμογή και χρησιμοποιούνται για να μην γυρίσουν το δοχείο. Οι συζητήσεις παίρνουν μια πολύ καυτή στροφή γρήγορα και έχουμε σέξι συναντήσεις σε χρόνο μηδέν. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές όπως το Tinder ή το HappN, τα παρόντα μέλη αναζητούν μόνο σεξ και δεν χρειάζεται να ταξινομήσετε.

Το Becoquin είναι ο αριθμός 1 της άτακτης συνάντησης και απολαμβάνει ένα άξιο κύρος. Η παγκόσμια κοινότητά του είναι κολοσσιαία και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, θα έχετε προφίλ στο περιβάλλον. είναι Ένας σοβαρός ιστότοπος, Σε τρομερή απόδοση και χωρίς ταμπού. Το σεξ είναι το κύριο θέμα και κανείς δεν θα συγκλονιστεί ! Μπορείτε, εκτός από τις σέξι συναντήσεις, να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να παρακολουθήσετε Ζωντανό πρόγραμμα από την Webcam και ακόμη ενοικιάστε ζεστά βίντεο .. !

Για τους λάτρεις των γρήγορων γαϊδάρων, Becoquin είναι η αναφορά. Βρείτε τη γνώμη μας για το Becoquin.

2 – Jacquie και Michel Επικοινωνία

Η επαφή Jacquie και Michel είναι ένας άτακτος ιστότοπος που χρονολογείται που γίνεται όλο και περισσότερο γι ‘αυτόν και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί: η εγγραφή είναι δωρεάν, γρήγορη και απλή: βρείτε έναν κώλο στην περιοχή του ή ξεκινήστε μια ζωντανή συζήτηση βίντεο γάτας είναι επίσης πολύ απλό.

Ο Jacquie και ο Michel Contact είναι μια αρκετά κλασική περιοχή χρονολόγησης, που κλίνει στον ελευθερία. Θα βρείτε εκεί για όλα τα γούστα: από την άποψη της ηλικίας και επίσης αυτό που ψάχνουμε σε μια σχέση, υπάρχουν τα πάντα. Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί η παρουσία πολλών πραγματικών γυναικών σε σύγκριση με άλλες άτακτες τοποθεσίες με πολλά ψευδή προφίλ, με μοντέλα μοντέλων.

Ο Jacquie και ο Michel προσελκύουν 6,2 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα το 2021, το οποίο δεν είναι αμελητέα καθόλου. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μόνο το 43% των γυναικών σε σύγκριση με το 57% των ανδρών, που θα μπορούσε να βελτιωθεί. Αλλά το ξέρουμε, Στις εφαρμογές κώλου, υπάρχουν πάντα περισσότεροι άνδρες από τις γυναίκες.

Η δοκιμή ανακάλυψης 7 ημερών μόνο για 1.Τα € 95 είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα: θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον ιστότοπο για 3 ημέρες, για να αποφασίσετε εάν θέλετε να πληρώσετε συνδρομή ή όχι.

3 – Xflirt

Το Xflirt είναι ένας πρακτικός άτακτος χρονολόγηση για να βρείτε έναν κώλο γρήγορα. που προσφέρει στα μέλη του για να βρουν έναν ανοιχτό και γρήγορα διαθέσιμο συνεργάτη. Εάν η εγγραφή στο Xflirt είναι δωρεάν, όπως και πολλές άλλες άτακτες τοποθεσίες, χρειάζεστε μια συνδρομή για να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν δύο συνδρομές: η πρόσβαση στο Club μόνο σε 1 ευρώ ή το χρυσό πακέτο χρεώνεται 97 ευρώ για 2 μήνες.

Η πρόσβαση στο Club χρησιμοποιείται απλά για να ελέγξετε ότι είστε πολύ σημαντικοί και για να διατηρήσετε το ενεργό σας προφίλ. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του ιστότοπου με πρόσβαση σε κλαμπ. Από την άλλη πλευρά, με το Gold Pack, θα είστε σε θέση να διασκεδάσετε: με αυτό, έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Sit του Xflit, όπως η Live Cat, η Messaging και πάλι.

Για να κάνετε ποιοτικές συναντήσεις στο Xflirt, θυμηθείτε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον προφίλ που ξεχωρίζει: κοιτάξτε την ποιότητα των φωτογραφιών και μιλήστε για αυτό που ψάχνετε: τις προσδοκίες σας, τα φετίχ και τις φαντασιώσεις σας ..

Το Xflirt είναι ένας ιστότοπος ποιότητας με πολλά μέλη, πιθανότατα δεν θα έχετε πολύ καιρό πριν κάνετε μια ποιοτική συνάντηση.

Για μια πιο λεπτομερή ανασκόπηση, ανατρέξτε στην αναθεώρηση του Xflirt.

4 – Tinder

Η εφαρμογή Tinder είναι αναμφισβήτητα η πιο γνωστή των εφαρμογών που χρονολογούνται και δεν είναι για τίποτα !

Όταν κυκλοφόρησε το 2012, προσφέρθηκε η εφαρμογή Tinder Μια καινοτόμο ιδέα που έκανε την επιτυχία του αμέσως: το αγώνας. Από το smartphone σας, έχετε πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων τεράστιων προφίλ και απλά πρέπει να τα μετακινήσετε. Σας αρέσει ένα προφίλ ? Σύρετε την οθόνη προς τα δεξιά (το ονομάζουμε α διακόπτης) να αναφέρετε το ενδιαφέρον σας. Το προφίλ δεν πληροί τα κριτήρια σας ? ΕΝΑ διακόπτης στα αριστερά και δεν θα το δείτε ξανά. Αν εσύ αγώνας Με ένα προφίλ, δηλαδή αν ενδιαφέρεστε για αμοιβαία, τότε bingo, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συζήτηση μέσω της γάτας.

Γενικά, αυτό οδηγεί γρήγορα σε μια πιο άτακτη συνάντηση ή μια πιο σοβαρή σχέση, σύμφωνα με την επιθυμία. Όσον αφορά μου, το χρησιμοποιώ ως σχέδιο κώλο και λειτουργεί πολύ καλά ! Σημειώστε, ωστόσο, ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών στο Tinder δεν είναι εκεί για σεξ. Ωστόσο, υπάρχει τόσο πολύ χρήστης που, ακόμη και αν δεν είναι στην πλειοψηφία, τα κορίτσια που αναζητούν έναν κώλο είναι πράγματι παρόντα σε ποσότητα.

Ο Tinder έχει επικριθεί για διάφορους λόγους: ηθικά ερωτήματα, τα οποία καταγγέλλουν την επιπολαιότητα αυτού του είδους επιλογής, αφού βασίζουμε μόνο σε φωτογραφίες (και λίγα λόγια περιγραφής). Επιπλέον, αρχικά 100% δωρεάν, η αίτηση πληρώνεται εν μέρει. Δεν μπορείτε πλέον να αρέσει Στο άπειρο των προφίλ εντός της ίδιας ημέρας. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τους χρήστες και το αποτέλεσμα τους.

Αλλά ο Tinder, παρά τα λίγα μειονεκτήματα, παραμένει μια εφαρμογή κώλου που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι για μένα νούμερο 1 Και με φροντίζει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου στο λεωφορείο !

Εφαρμογή Tinder

5 – Happn

Το Happn είναι ένας κώλο και μια ρομαντική αίτηση συνάντησης που ξεκίνησε το 2014 και η οποία αυξάνεται ως αυξανόμενη επιτυχία. Η ιδέα του ? Συνάντηση χάρη στη γεωγραφική θέση.

Είναι πολύ απλό, αφού το Happn σας επιτρέπει να βρείτε άτομα που συναντάτε στην καθημερινή σας ζωή. Ας παραδεχτούμε ότι κάθεστε ήσυχα στη βεράντα ενός καφέ όταν περνάει μια πολύ όμορφη μελαχρινή. Σας δίνει μια γρήγορη ματιά, τα μάτια σας συναντιούνται και … αυτό είναι όλο ! Αυτό είναι γενικά ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συναντήσεις του δρόμου. Αλλά με Happn, μπορείτε να βρείτε όλα σας συντριβή μια στιγμή.

Στην οθόνη, εμφανίζεται η εφαρμογή Τα προφίλ που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας Και μπορείτε να δείτε πού συναντήσατε. Μπορείς αρέσει το προφίλ και αν το άτομο απέναντι κάνει το ίδιο, σας έβαλε σε επαφή. Διαφορετικά, όπως και στο Tinder, ο άλλος δεν ενημερώνεται για το ενδιαφέρον σας. Εγγυημένη εμπιστευτικότητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα υπάρχουν σε αυτήν την εφαρμογή κώλο και σοβαρές σχέσεις. Η κοινότητα των χρηστών αυξάνεται καθημερινά και οι συζητήσεις είναι πολύ εύκολες, αφού έχετε βρει όλες τις συζητήσεις:

“” Γεια σου, συναντηθήκαμε μπροστά από το εστιατόριο XXXX, εργάζεστε στη γειτονιά ? »»

“” Μας λείπει κάθε μέρα, είναι σίγουρα ένα σημάδι … �� »»

Επειδή εκτός από το να σας πω ή να περάσετε, ο Happn σας λέει πόσες φορές έχετε περάσει !

Γενικά, Η εφαρμογή συχνάζει από νέους που θέλουν μόνο διασκέδαση, Και που λαμβάνουν τις συναντήσεις σαν ένα παιχνίδι. Το Σχέδιο Συζήτηση> Αστείο> μέρος του ποδιού στον αέρα είναι συχνά ο κανόνας με ευτυχισμένο ! Εάν δεν έχει ακόμη την ίδια κοινότητα με την Tinder, αυτό το σχέδιο κώλο αξίζει την τέταρτη θέση αυτού του κορυφαίου 5. Και για τους πιο ρομαντικούς, είναι πολύ πιθανό να βρείτε αγάπη στο Happn, οπότε αν έχετε αγάπη εκ πρώτης όψεως στο δρόμο, μην κάνετε τη δειλή !

Βρείτε έναν φίλο

6 – Σκληρό

Το τελευταίο σχέδιο κώλο που θέλω να καλέσετε καλείται Σπεύδω. Ένα πολύ παράξενο όνομα για μια εφαρμογή που προορίζεται να βρει ένα σεξουαλικός φίλος δεν είναι ? Και αυτό κάνει όλη τη γοητεία αυτής της πλατφόρμας.

Στο Hater, Ο αγώνας γίνονται σύμφωνα με αυτό που μισείτε κοινό ! Πάρτε ένα απλό παράδειγμα: πολλοί άνθρωποι άρεσαν την ταινία Amelie Poulain. Για εσάς, είναι μια ταινία M **** που δεν αξίζει καν να κατοικήσει 5 δευτερόλεπτα. Στο Hater, μπορείτε να βρείτε ένα άτομο που θα έχει παρόμοια γνώμη και έτσι θα σπάσει εύκολα τον πάγο ! Αυτό είναι το όλο θέμα της εφαρμογής: αρχίζοντας να μιλάς γρήγορα και με ένα διασκεδαστικό τρόπο με τα προφίλ που μοιράζονται την ίδια απόρριψη κάτι. Μετά από αυτό ? Λίγοι είναι εκείνοι που αναζητούν αγάπη σε αυτήν την εφαρμογή και συμφωνούν για έναν κώλο θα είναι γρήγοροι.

Αυτή είναι μια εφαρμογή που εκτιμώ γιατί οι σεξ φίλοι που βρέθηκαν εδώ είναι ωραία και μερικές φορές γίνονται Τακτικά σχέδια κώλο. Και ναι, το αηδία μπορεί να δημιουργήσει συνδέσμους ! Μια μικρή ακρίβεια όλα τα ίδια, η εφαρμογή Σπεύδω σε ένα χάρτη σεβασμού και ορισμένα θέματα απαγορεύονται. Είμαστε εκεί για να βρούμε σεξουαλικό σύντροφο και να μην κάνουμε ομιλία μίσους.

Το σημείο επιλογής μιας αίτησης κώλου

Μπορεί κανείς να αναρωτηθεί Γιατί έχετε τέτοιο μέγεθος Και ποια είναι τα κύρια αξιοθέατα τους. Πρέπει να ειπωθεί ότι πριν, η ηλεκτρονική συνάντηση έγινε μόνο από τον υπολογιστή σας, καλά εγκατεστημένο στο σπίτι. Αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι η συνάντηση ενός συνεργάτη στο Διαδίκτυο ήταν σχεδόν ταμπού.

Αυτή η εποχή έχει τελειώσει και αυτό επέτρεψε να φέρει τη συνάντηση έξω από το σπίτι σας. Τώρα, χάρη στα smartphones, είναι δυνατόν Μείνε συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή και επομένως να μην χάσετε καμία ευκαιρία για συζήτηση, συνάντηση και επομένως του σχεδίου κώλου ! Οι χρόνοι των ταξιδιών των δημόσιων μεταφορών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινηθούν μέσω προφίλ, οι ώρες αναμονής στο La Poste, στο ταμείο ενός καταστήματος ή στο γιατρό γίνονται στιγμές πιθανής κρουαζιέρας και επεκτείνετε τις πιθανότητες να συναντήσετε γρήγορα έναν κώλο.

Και με Το κορυφαίο 5 σχέδιο εφαρμογής ότι σας έχω δημιουργήσει, μπορείτε να περάσετε άτακτες στιγμές πιο συχνά από το αναμενόμενο !

Αίτημα κώλο

Οι λήψεις κώλου, η σχέση αντι -πονοκέφαλου

Όπως είδαμε τα τελευταία χρόνια, Το σχέδιο κώλο έχει γίνει μια τέχνη της ζωής, Μια νέα μορφή σχέσης που εκτιμάται τώρα χωρίς ταμπού.

Οι νεότεροι το εκτιμούν αυτό ελευθερία Και αυτή η επιδεξιότητα στις σχέσεις, που τους επιτρέπει να μεταφέρουν δεξιά και προς τα αριστερά για να πάρουν το καλύτερο της σχέσης: σεξ. Οι προηγούμενες γενιές ανακαλύπτουν ή ανακαλύψτε ξανά μια διαφορετική μορφή ευχαρίστησης, στην οποία τα συναισθήματα είναι δευτερεύοντα ή ανύπαρκτα. Συναντάμε για να μοιραστούμε την ευχαρίστηση και σταματά εκεί.

Το ενδιαφέρον του σχεδίου κώλου είναι να μπορείτε να αλλάξετε τον σύντροφό σας όταν το επιθυμείτε. Από την πλευρά μου, πήρα γεύση για αυτή την πρακτική μετά από ένα οδυνηρό διάλειμμα, που με έκανε να θέλω να μην πάρω πλέον το κεφάλι. Από εκείνη την ημέρα, Εναλλακτικά τους συνεργάτες, Μερικές φορές juggling πολλά σεξ -φίλοι. Και χωρίς ενοχή, αφού τα κορίτσια γνωρίζουν και σίγουρα κάνουν το ίδιο από την πλευρά τους ! Βλέπουμε ο ένας τον άλλον, κοιμόμαστε μαζί και το επόμενο ! Θα πάρετε μια γεύση και για εσάς, ειδικά όταν οι συναντήσεις είναι γρήγορα.

Ισχυρό της επιτυχίας τους, Οι τοποθεσίες χρονολόγησης και οι εφαρμογές σχεδίου κώλου έχουν πολλαπλασιαστεί Τον τελευταίο καιρό, και επιλέξαμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές της στιγμής για να σας επιτρέψουμε να επιλέξετε γρήγορα και να ξεκινήσετε την αναζήτηση του κώλου το συντομότερο δυνατόν.

Κώλο εφαρμογής ή σέξι ιστότοπο χρονολόγησης ?

Εάν αναρωτιέστε τι να γυρίσετε εύκολα ένα σχέδιο κώλου, θα σας απαντήσω ότι οι εφήμερες εφαρμογές και οι ιστότοποι χρονολόγησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα.

Όταν είμαι έξω, Παραδέχομαι ότι είμαι πολύ συχνά στο Tinder ή HappN, Για παράδειγμα, για τη διασκέδαση και τη διασκέδαση τους και για να καταλάβω τον ελεύθερο χρόνο μου. Οι συναντήσεις που κάνω σε αυτές τις εφαρμογές είναι πάντα πολύ ωραίες, με μερικούς νέους, δροσερούς χρήστες, που θέλουν να μοιραστούν μια στιγμή ευχαρίστησης χωρίς να πάρουν το κεφάλι.

Αλλά όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο και ειδικά ότι έχω συγκεκριμένες προσδοκίες, Είναι σε ένα σέξι ιστότοπο που πηγαίνω. Η επιλογή είναι μεγαλύτερη και τα περισσότερα χαρακτηριστικά. Αν ψάχνετε για μια μικρή ξανθιά με ένα υψηλό στήθος που του αρέσουν τα παιχνίδια SM, θα μπορούσατε να περιμένετε πολύ καιρό πριν να δείτε το πέρασμα του στο Tinder !

Σε κάθε καθημερινή στιγμή η μέθοδος του ! Όσο λειτουργεί, τίποτα δεν εμποδίζει να πολλαπλασιάσει τις συναντήσεις !

Πώς να βρείτε ένα σχέδιο κώλου ?

Yt_queencamille_09_640

Στα αγγλικά, ονομάζεται “casual sex”. Στα γαλλικά, μπορεί να είναι ένα βράδυ, ένα κανονικό σχέδιο Q ή μια περιπέτεια χωρίς υποχρέωση … η βασίλισσα Camille ζήτησε από τις γυναίκες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και το όραμά τους για το σεξ για την ευχαρίστηση.

Σε συνεργασία με την Pure (το μανιφέστο μας) Γεια σας Little Brass Cats ! Αυτή την εβδομάδα, συγκέντρωσα κορίτσια συντακτικών Μιλώντας ανοιχτά για το σχέδιο Q, το σεξ χωρίς μέλλον, ένα βράδυ χτυπάει .. Εν ολίγοις, μιλήστε για τον κώλο έξω από τη σχέση ζευγαριού.

Εγγραφείτε στο BB ♥

Μην διστάσετε για ένα δευτερόλεπτο να εγγραφείτε στο κανάλι μου, θα ήταν ένα δευτερόλεπτο πάρα πολύ. Αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου.

Εσύ ξέρεις, Το Sex Sex απέχει πολύ από το πάνε πάντα όταν είστε κορίτσι. Οι γυναίκες συχνά κρίνονται και ένοχοι όταν επιλέγουν να κάνουν σεξ μόνο για ευχαρίστηση. Για να σπάσω το πίσω μέρος των ταμπού και έλαβα ιδέες, επομένως οργάνωσα αυτή την ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση, Σε συνεργασία με την εφαρμογή Pure Meeting.

Pure, η εφαρμογή συνάντησης για να βρείτε σεξουαλικό σύντροφο

Το Pure είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν Βρείτε έναν σεξουαλικό συνεργάτη και μην μπείτε σε ένα ζευγάρι. Για να ξεκινήσετε μια αναζήτηση, απλώς ανοίξτε μια συνεδρία προσθέτοντας μόνο ένα self -photo. Από τη στιγμή που συνδέεστε, έχετε μια ώρα για να ανακαλύψετε τα προφίλ άλλων συνδεδεμένων μελών γύρω, Πείτε τους ότι σας αρέσει και συζητήστε τη γάτα.

Δοκιμάστε την καθαρή εφαρμογή !

Όλοι είναι εκεί για το ίδιο πράγμα: Βρείτε στη χαρά έναν συνεργάτη με τον οποίο θα διασκεδάσετε ! Ως εκ τούτου, θα ρίξετε μια ματιά στο Pure Instagram, μπορείτε να δείτε τις δροσερές εικονογραφήσεις που έθεσαν εικόνες ιστοριών που χρονολογούνται.

Σεξ χωρίς αύριο ως γυναίκα

Εάν αυτό το είδος εφαρμογής διευκολύνει καθαρά σεξουαλικές συναντήσεις, πολλές προκαταλήψεις συνεχίζουν να περιβάλλουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Για να μιλήσω γι ‘αυτό, συγκεντρώθηκα γύρω μου Clémence Bodoc, Mymy, Manu και Kalindi, Τέσσερις γυναίκες με πολύ διαφορετικές εμπειρίες και συναισθήματα σχετικά με την ερώτηση. Φύλο ανέμελος Είναι διαφορετικό από το σεξ ως ζευγάρι ? Πώς να ζήσετε τη σεξουαλικότητά σας με την απελευθέρωση του εαυτού σας από το βλέμμα των άλλων και τη δική σας κρίση για τον εαυτό σας ? Μήπως αναγκαστικά προσαρτημένων με τους ανθρώπους με τους οποίους κοιμηθούμε ? Τόσες πολλές συναρπαστικές ερωτήσεις για τις οποίες ανταλλάξαμε με ειλικρίνεια και πολλά γέλια ! Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την καθαρή εφαρμογή, είναι εδώ ! Και εσύ, πώς είσαι σε σχέση με το σεξ χωρίς μέλλον ? Διαβάστε επίσης: Τα κορίτσια αγαπούν το σεξ λιγότερο από τα αγόρια ?!

$ This-> post-> permalink, // ‘placement’ => ‘υποσέλιδο’, // ‘title’ => $ this-> post-> title, // ‘Thumbnailurl’ => Assetils :: getImageUrl ($ αυτό -> post-> id), //)); ?>->