Πεζοπορία: 8 εφαρμογές για να δημιουργήσετε το δρομολόγιό σας και να βρείτε τον τρόπο σας., Ανακαλύψτε την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Ignrando

Ανακαλύψτε την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Ignrando

Contents

Ανακάλυψα αυτήν την εφαρμογή το περασμένο καλοκαίρι … ανακάλυψα υπέροχες πεζοπορίες. Πήρα ακόμη και τη συνδρομή για να δημιουργήσω τη δουλειά μου για δουλειά. Ακόμη και οι αιτήσεις για στρατιώτες δεν είναι τόσο ακριβείς όσο το Visorando ..! Μόνο μειονέκτημα, μια προσθήκη μιας επιλογής δημιουργίας περιγράμματος σύμφωνα με τη θέση μας θα μπορούσε να είναι ωραία. Είμαι τακτικά κάρτες με στοιχεία επικοινωνίας που έχω όταν ανακάλυψα συντεταγμένες το ένα μετά το άλλο. Θα δημιουργούσε μια πεζοπορία για άτομα που δεν ασκούν για παράδειγμα. Συμμετέχουμε σε μια ετήσια πορεία που δεν επαναλαμβάνει ποτέ την ίδια διάταξη ? BAH BANCO Εγγραφή: Σημείο εκκίνησης, η εφαρμογή δημιουργεί σημεία σύμφωνα με τις επιθυμίες μας (25μ, 50,100 …) και στη συνέχεια δημιουργούμε το τελικό σημείο σηματοδοτώντας το τέλος του ταξιδιού μας. Συνιστώ πραγματικά αυτήν την εφαρμογή, ένα πρώτο έτος συνδρομής που θα ανανεωθεί. Ειλικρινά arnaud

Πεζοπορία: 8 εφαρμογές για να δημιουργήσετε το δρομολόγιό σας και να βρείτε τον τρόπο σας

Δοκιμάσαμε περίπου είκοσι εφαρμογές για να χτίσουμε τη διαδρομή σας και να βρούμε την πεζοπορία σας, χωρίς την ανάγκη για δίκτυο. Εδώ είναι εκείνοι που έλαβαν την προσοχή μας.

Volker Saux που δημοσιεύθηκε στις 09/20/2019 στις 2:38 μ.μ. – Ενημερώθηκε στις 08/10/2021
Αποθηκεύστε το άρθρο που αποθηκεύτηκε

Ο πιο γενικός: ViewRanger

Αρκετά απλό στη διαχείριση, αυτή η βρετανική εφαρμογή προσφέρει βασικές λειτουργίες: δημιουργία και καταγραφή διαδρομών και σημείων ενδιαφέροντος, πλοήγησης, καλής επιλογής καρτών (OpenStreetMap, Free και Premium Cards, πληρωμένες) , συμβατότητα με συνδεδεμένα ρολόγια, κοινή χρήση θέσεων με συγγενείς … ένα πραγματικό πλεονέκτημα: ορίζοντας, μια άποψη του περιβάλλοντος στην επαυξημένη πραγματικότητα, με το όνομα των κορυφών και των σημείων ενδιαφέροντος για το πανόραμα. Για να συσχετιστείτε με τον ιστότοπο ViewRanger.com για την προετοιμασία των εκδρομών.

Android και iOS. Ελεύθερος. Premium έκδοση: € 3,99/έτος, με κάρτες IGN: € 19,99/έτος (μεταβλητή τιμή για άλλες χώρες).

Τα περισσότερα Γαλλικά: Ιφιγενία

Αυτή η εφαρμογή, γνωστή στη Γαλλία, είναι μία από αυτές που είναι συμβατές με τον ιστότοπο Ignrando (η πύλη αναψυχής του IGN). Η διεπαφή, μάλλον αυστηρή, στην πραγματικότητα κρύβει μια πληθώρα λειτουργιών και παραμέτρων. Όλα όσα αναμένονται από ένα τέτοιο εργαλείο, και ακόμη περισσότερο: η πιθανότητα να υπερβείτε δύο κάρτες στο Lelted, να αναζητήσετε τοπωνύμια σε κάρτες IGN, στον “τρόπο εκμάθησης” για το χειρισμό … Η Iphigenia προσφέρει έναν παγκόσμιο χάρτη μέσω του OpenStreetMap και των παραλλαγών του , συν συγκεκριμένους χάρτες για τη Γαλλία (IGN), το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και τη Νορβηγία.

Android και iOS. Ελεύθερος. VMAX/AMAX Advanced Functions Module: € 5.99, Κάρτες IGN: € 14.99/έτος.και τα λοιπά.

[Ενημέρωση: Από τη συγγραφή αυτού του άρθρου, μια νέα εφαρμογή έχει γίνει η κύρια που σχετίζεται με τον ιστότοπο IGN: Ignrando, που αναπτύχθηκε από το Ubicarta. Προσφέρει ιδέες εξόδων, καθοδήγησης, καταγραφής και δημιουργίας μαθημάτων, το carto ign και το openstreetmap. Διατίθεται στο Android και το iOS. Δωρεάν ή πληρωμένη έκδοση: € 16.99 / έτος με κάρτες IGN εκτός σύνδεσης, 19.99 € € / Έτος με αεροναυτικές κάρτες OACI.

Το πιο ορεινό: fatmap

Αρχικά μάλλον αφιερωμένο στο σκι, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη στην πεζοπορία. Το κύριο αξιοθέατό του: οπτική, εκπληκτική. Εδώ, καμία κλασική κάρτα, αλλά μια εξαιρετική προβολή 3D, παγκοσμίως, με μονοπάτια και τοπογραφικές πληροφορίες. Μπορείτε να υπερβείτε τις “ενημερωτικές” κάρτες (πλαγιές, υψόμετρο …). Εκτός από αυτό, το Fatmap λειτουργεί σαν ένα κλασικό υπαίθριο GPS, με λίγα όρια: δεν υπάρχει ίχνος εγγραφής, στατιστικά στοιχεία πραγματικής ώρας … Για ορισμένες λειτουργίες (δημιουργήστε μια διαδρομή, εισαγάγετε ένα αρχείο GPX …), θα πρέπει να πάτε μέσω της επιφάνειας εργασίας του ιστότοπου, η οποία συγχρονίζεται με την εφαρμογή.

Android και iOS. Μόνο στα αγγλικά. Ελεύθερος. Έκδοση premium (πρόσβαση εκτός του δικτύου ειδικότερα): 7.99 €/μήνα ή 39,99 €/έτος.

Το πιο προσαρμόσιμο: χάρτης τόπου

Μια πολύ καλή τσεχική εφαρμογή, με ευρεία επιλογή καρτών (συμπεριλαμβανομένων των IGN, SWISSTOPO κ.λπ.) και των λειτουργιών: Δημιουργία διαδρομών (συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων, ονομαζόμενων καρτών κυλίνδρων), πλοήγησης, παρακολούθησης, στατιστικών στοιχείων, υπέρθεσης καρτών. Ειδοποίηση εξόδου διαδρομής, Βαθμολογήσιμο βαρομετρικό υψόμετρο … όλα σε μια ευχάριστη διεπαφή, με πολλές ρυθμιζόμενες παραμέτρους. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα συνδεδεμένα ρολόγια. Χωρίς συνεισφέροντα ή συνδεδεμένο ιστότοπο. Σημειώστε ότι υπάρχουν και άλλες πολύ καλές “εφαρμογές Android” Android “: AlpineQuest, MyTrails ..

Android. Ελεύθερος. Pro έκδοση: € 9.99, IGN Cards: € 15/έτος (μεταβλητή τιμή για άλλες ζώνες).

Το απλούστερο: OpenRunner

Κύρια πλεονεκτήματα αυτού του Made in Annecy App: Η απλότητα της, μια διαισθητική διασύνδεση και μια μεγάλη επιλογή συνεισφερόμενων διαδρομών (πάνω από 4.000.000 στον ιστότοπο OpenRunner.com, το οποίο επίσης χρησιμεύει για τη δημιουργία των διαδρομών του). Για τα υπόλοιπα, βρίσκουμε τα βασικά στοιχεία: η εγγραφή ιχνών, τα στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, η ζωντανή παρακολούθηση, η προειδοποίηση εάν φύγουμε, τη λειτουργία SOS … κάρτες openstreet-map και άλλα, που πληρώνονται, για τη Γαλλία (IGN), το Βέλγιο, Ελβετία και Ισπανία.

Android και iOS. Ελεύθερος. Premium έκδοση: € 1,25/μήνα, IGN Cards: € 14,99/έτος, (μεταβλητή τιμή για άλλες χώρες).

Το πιο πλήρες: OruxMaps

Μια δωρεάν ισπανική εφαρμογή και χωρίς διαφήμιση μάλλον προοριζόμενη για εμπειρογνώμονες και χάκερ, δεν είναι εύκολο να κατανοηθεί, αλλά γεμάτη επιλογές και παραμέτρους – σχεδόν όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας 3D. Πλήρες εγχειρίδιο διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Η χαρτογραφία βασίζεται κυρίως στο OpenStreetMap και τις παραλλαγές του, αλλά μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας κάρτες.

Android. Δωρεάν (πιθανότητα να κάνετε δωρεά).

Το πιο rando: sitytrail

Ένας γενικός, εύκολος στη χρήση και εφαρμογή πεζοπορίας. Μεταξύ των δυνατοτήτων της, της συμβολής της και των 600.000 πεζοποριών της εισήλθαν, αλλά και της πλοήγησης (καλά, όπως ένα αυτοκίνητο GPS, με εκτίμηση του υπόλοιπου χρόνου, φωνητική καθοδήγηση κ.λπ.). Οι άλλες λειτουργίες είναι κλασικές: Δημιουργία δρομολογίου (στην περιοχή επιφάνειας εργασίας: SityTrail.com), η εγγραφή ιχνοστοιχείων, η διαχείριση μαθημάτων … η μόνη δωρεάν χαρτογράφηση είναι η βασική έκδοση του openstreet-map, οι υπόλοιποι, των οποίων οι κάρτες IGN, πληρώνονται.

Android και iOS. Ελεύθερος. Premium Version: € 24.99/έτος (κάρτες IGN France ή άλλη χώρα).

Το πιο ρευστό: 3D Pro Maps

Αυτή η γερμανική εφαρμογή (iOS μόνο), ρευστό και διαισθητικό, παρασύρεται από την 3D χαρτογραφία της, που έγινε συνδυάζοντας τα δεδομένα OpenStreetMap και NASA. Χρήσιμο για να προβλέψετε την ανακούφιση και να τοποθετήσετε εκεί μία φορά στον τομέα, ακόμη και αν το επίπεδο λεπτομέρειας δεν είναι αυτό μιας κάρτας IGN. Η εφαρμογή ενσωματώνει τις κύριες λειτουργίες: Προετοιμασία και καταγραφή της διαδρομής, της πλοήγησης, της εισαγωγής/εξαγωγής ιχνών … Συμβατή με την Apple Watch. Χωρίς έκδοση επιφάνειας εργασίας.

ios. Δωρεάν (με πληρωμένες επιλογές). 3D χάρτες: € 4.49 (με πληρωμένες επιλογές, ειδικά για πλοήγηση εκτός εργασίας).

Πώς να βελτιστοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας για το εξωτερικό

1. Επιλέξτε το σωστό. Η αυτονομία, το μέγεθος της οθόνης, η χωρητικότητα αποθήκευσης (για τις κάρτες λήψης), η στεγανοποίηση, η παρουσία ενός αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης, ακόμη και η απόδοση φωτογραφιών και ο τύπος των δορυφορικών δικτύων που καταγράφηκαν (GPS, Glonass, Galileo) … τόσα πολλά κριτήρια για το είδος μέσω συσκευών περισσότερο ή λιγότερο κατάλληλο για τη ζωή στην ύπαιθρο.

2. Προστατεύστε τον. Υπάρχει μια ευρεία επιλογή από συγκλονιστικά κελύφη, προστασία οθόνης, απεριόριστες αδιάβροχες τσέπες … μπορείτε επίσης απλά να σύρετε τη συσκευή σας σε πλαστική σακούλα, χαρτί φυσαλίδων ή μεγάλη κάλτσα !

3. Προγραμματίστε την επαναφόρτησή σας. Για να αποφύγετε την ξηρή κατανομή, ειδικά στις πεζοπορίες, χωρίς ηλεκτρική πρίζα στο δρόμο, πάρτε μια εξωτερική μπαταρία (μερικές είναι συγκλονιστικές και αδιάβροχες), ένα κέλυφος με ολοκληρωμένη μπαταρία, ηλιακό φορτιστή ..

4. Εγκαταστήστε τις σωστές εφαρμογές. Εκτός από τις εφαρμογές προσανατολισμού, άλλες μπορεί να είναι χρήσιμες: υψόμετρο, πυξίδα, καιρός, αναγνώριση κορυφών, αστέρια, χλωρίδα, λαμπτήρα φακών … υπάρχουν ακόμη εφαρμογές για να μάθουν να κάνουν κόμβους.

5. Μεταχειριστείτε το καλά. Κρατήστε το από νερό και σοκ, απομονώστε το από ζεστό και κρύο, διατηρήστε την μπαταρία: Μην τηλεφωνήσετε πάρα πολύ, συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και χρησιμοποιήστε το GPS. Η αξιοπιστία του smartphone πεζοπορίας εξαρτάται επίσης από τη χρήση που.

Διαβάστε επίσης

Ανακαλύψτε την «εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας» Ignrando

Αυτή είναι η βασική εφαρμογή για την πεζοπορία για όλους όσους αναζητούν μια απλότητα χρήσης για να προσανατολιστούν ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Χρησιμοποιήστε μόνο την εφαρμογή ή εκτός από τον ιστότοπό μας Ignrando.Fr. Από την προετοιμασία της διαδρομής προς την καθοδήγηση στον τομέα μέσω της ανταλλαγής εμπειριών, έχετε όλες τις κάρτες στο χέρι για να απολαύσετε όμορφες πεζοπορίες σε όλη τη Γαλλία.

Χάρη στην τεχνογνωσία του IGN και των συνεργατών της, έχετε χαρτογραφικά δεδομένα αναφοράς και ευρεία επιλογή μαθημάτων και σημείων ενδιαφέροντος που είναι κατάλληλα και μέτρια από το IGN.

Κύρια καθήκοντα

Πλούτος δεδομένων

Βρείτε έναν μεγάλο κατάλογο μαθημάτων και σημείων ενδιαφέροντος που προσφέρονται από ηθοποιούς ή ενθουσιώδες αναφοράς.

Ακολουθήστε τις αγαπημένες σας κοινότητες από την εφαρμογή. Πρόσβαση στις πληροφορίες μιας κοινότητας από ένα μάθημα ή ένα σημείο ενδιαφέροντος και βρείτε όλα τα μαθήματα και τα σημεία ενδιαφέροντος για μια κοινότητα.

Δημιουργία φυσικών και σημείων ενδιαφέροντος – εγγραφή GPS

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις διαδρομές σας με το χέρι εισάγοντας το σημείο ανά σημείο τη διαδρομή σας. Μια καθοδηγούμενη λειτουργία εισόδου στις διαδρομές (αυτόματη παρακολούθηση των δρόμων, των διαδρομών και των μονοπατιών στην κάρτα) είναι διαθέσιμη με τη συνδρομή ” Ignrando ‘Ign Liberté Cards “”. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε όλα τα είδη ενδιαφέροντος για να ενισχύσετε το ταξίδι σας επισκέψεων σε φυσικούς, πολιτιστικούς ή τουριστικούς χώρους, καθώς και καταλύματα ή σημεία τροφοδοσίας.

Χάρη στη λειτουργία GPS του smartphone σας, καταγράψτε τα μονοπάτια ή τα σημεία ενδιαφέροντος στο πεδίο. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής μπορείτε να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που σχετίζονται με το μάθημά σας σε πραγματικό χρόνο (απόσταση, ανύψωση, χρόνο ταξιδιού, ταχύτητα, συντεταγμένες GPS κ.λπ.).

Διατηρήστε την παιδική χαρά σας ! Ο Ignrando έχει συνεργαστεί Υπαίθρια Μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα, που ξεκίνησε από το υπουργείο που είναι υπεύθυνο για τον αθλητισμό και προορίζεται να κατανοήσει καλύτερα τους ιστότοπους και τις διαδρομές των αθλητικών πρακτικών προκειμένου να τους οργανώσει καλύτερα και να τα διατηρηθεί. Σας χρειαζόμαστε τώρα ! Μοιράζοντας τα ίχνη GPS σας (και μόνο τα ίχνη σας, τα άλλα δεδομένα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά σας δεν επηρεάζονται) Συμβάλλετε στη διατήρηση του αθλητικού σας περιβάλλοντος.

Γεωγραφική θέση και καθοδήγηση GPS στις διαδρομές

Χάρη στη λειτουργία GPS του smartphone σας, βρείτε τη θέση Excite στην κάρτα. Επωφεληθείτε από μια καθοδήγηση για να φτάσετε στο σημείο εκκίνησης για το ταξίδι σας. Μόλις βρεθείτε στο μάθημα, ξεκινήστε την καθοδήγηση και ακολουθήστε την πρόοδό σας στη διάταξη και στο Altimetric Profile. Μείνετε στο σωστό μονοπάτι και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί χάρη σε ένα σύστημα προειδοποίησης σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση απομάκρυνσης από τη διαδρομή. Κρατήστε το εάν θέλετε την οθόνη στην κάρτα.

Μοιραστείτε τη θέση σας με τους αγαπημένους σας και βρείτε συγγενείς που έχουν μοιραστεί μαζί σας το Positon μαζί σας στο χάρτη.

Προσβασιμότητα εκτός γραμμής

Η κάλυψη του δικτύου δεν έχει την ίδια ποιότητα σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια. Εγγραφή ” Ignrando ‘Ign Liberté Cards “, σας επιτρέπει να κατεβάσετε τις απαραίτητες κάρτες για να μάθετε ανά πάσα στιγμή όταν είστε και έτσι ακολουθήστε το ταξίδι σας.
Καλό να γνωρίζετε: Λειτουργία επιπέδου ή απενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας παρατείνει την αυτονομία της συσκευής σας, επιτρέποντας παράλληλα στο GPS να λειτουργούν.

Διαχείριση των δεδομένων μου

– Προετοιμάστε τις διαδρομές σας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Ignrando και χάρη στην επιλογή Αγαπημένη, Βρείτε εύκολα τα μαθήματά σας στα δύο υποστηρίγματα με τον λογαριασμό σας Ignrando ».

– Η εισαγωγή και η εξαγωγή GPX είναι διαθέσιμα για να επιτρέπουν τη συμβατότητα με άλλες πλατφόρμες πεζοπορίας ή λογισμικό.

– Διαχειριστείτε τα ταξίδια και τα σημεία ενδιαφέροντος ανά αρχείο (αγαπημένα, κατεβάσετε, δημιουργήσατε, εισαγόμενα): Δημιουργήστε τα δικά σας αρχεία με θέμα ή με έργο με τη δυνατότητα ταξινόμησης τους κατά ημερομηνία ή με αλφαβητική σειρά. Πολλαπλές επιλογές και ομαδικές ενέργειες δεδομένων για εξοικονόμηση χρόνου.

Κάρτες και δεδομένα προσαρμοσμένα σε δραστηριότητες πεζοπορίας και υπαίθριων

Ελεύθερη πρόσβαση στο σχέδιο IGN, ένα αναγνωρίσιμο χαρτογραφικό υπόβαθρο, εκλεπτυσμένο και πολύ τακτικά ενημερωμένο. Η χαρτογραφική αναπαράσταση και τα χρώματα εναρμονίζονται σε όλα τα επίπεδα ζουμ: ιδανικό για την απεικόνιση των διαδρομών σας ! Αεροφωτογραφίες και το OpenStreetMap Outdoors World Cartographic Funds, OpencyCleMap, OpenSNowMap είναι επίσης διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση.

Μια πληρέστερη προσφορά καρτών είναι διαθέσιμη χάρη στη συνδρομή: Κάρτες IGN Liberty.

Συμβατότητα

Η εφαρμογή Ignrando είναι συμβατή με:
– IPhone και iPad κάτω από το iOS 10.0.0 ή ανώτερο
– Smartphones και tablet Android 5.0 ή ανώτερο

Χαρτογραφία – Δεδομένα

»» Ελεύθερος

Η εφαρμογή Ignrando προσφέρει δωρεάν πρόσβαση μέσω σύνδεσης στο Internet:

 • Στο IGN PLAN, Ένα ευανάγνωστο χαρτογραφικό υπόβαθρο, εκλεπτυσμένο και πολύ τακτικά ενημερωμένο. Η χαρτογραφική αναπαράσταση και τα χρώματα εναρμονίζονται σε όλα τα επίπεδα ζουμ: ιδανικό για την απεικόνιση των διαδρομών σας !
 • σε αεροφωτογραφίες,
 • Στα παγκόσμια χαρτογραφικά κεφάλαια, OpenStreetMap Outdoor, OpencyClemap, OpenSNowMap


Έχει
Κάρτες IGN Liberty για (€ 16.99 / έτος)

Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και ελευθερία στον τομέα, εγγραφείτε στην προσφοράΣυνδρομή ING Liberty Card. Βρείτε όλες τις κάρτες IGN που είναι απαραίτητες για την πρακτική των δραστηριοτήτων πλήρους προς τον αέρα με τα πιο ακριβή επίπεδα ζουμ και απεριόριστη λήψη για χρήση χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Κατά την πρώτη εγκατάσταση της εφαρμογής, η συνδρομή IGN Liberty Card είναι δωρεάν για περίοδο δοκιμής 7 ημερών.

Λίστες καρτών που διατίθενται με τη συνδρομή σας Κάρτες IGN Liberty ::

 • IGN PLAN
 • Αεροπορικές φωτογραφίες
 • Κάρτες IGN Multibelles
 • Κάρτες IGN TOP25 (τοπογραφικοί χάρτες σε κλίμακα 1: 25000)
 • IGN Ιστορικούς χάρτες (IGN MAPS 1950 και χάρτες του προσωπικού 1820-1866)
 • Κάρτες πλοήγησης OACI Air
 • Δίκτυο δρόμων, διαδρομών και μονοπατιών (βοήθεια εισόδου)
 • OpenStreetmap σε εξωτερικούς χώρους, Ign Ισπανία, Swisstopo για δραστηριότητες στο εξωτερικό
 • Κάρτες OpencyClemap για δραστηριότητες ποδηλάτων
 • Κάρτες OpenWMAP, Εμφάνιση ανελκυστήρων σκι, κατηφορικά και πλαγιές σκι φόντου, χιονοπέδιλα και διαδρομές σκι πεζοπορίας (στρώμα υπέρθεσης)
 • IGN Χάρτης των πλαγιών για δραστηριότητες χιονιού (στρώμα σε υπέρθεση)
 • Κτηματολογικά οικόπεδα (στρώμα σε υπέρθεση)
 • Περιοχή περιορισμού drone (στρώμα σε υπέρθεση)
 • DCFI CART – Άμυνα των δασών κατά της φωτιάς (στρώμα σε υπέρθεση)

Visorando GPS πεζοπορία 4+

Από την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στο iOS, μόλις δεν υπάρχει πλέον δίκτυο, υπάρχουν πρόωρες προειδοποιήσεις για να επισημάνουμε ότι η κάρτα δεν μπορεί να φορτωθεί: εντάξει πιέζεται για να καταργηθεί αυτή η ειδοποίηση και μια νέα πανομοιότυπη προειδοποίηση εμφανίζεται ξανά αμέσως (και Έτσι, έτσι), πράγμα που σημαίνει ότι το Visorando καθίσταται αδύνατο να χρησιμοποιηθεί όσο το δίκτυο δεν επανεμφανίζεται. Που δεν συνέβη στην προηγούμενη έκδοση. Πράγματι, ακόμη και αν δεν υπάρχει άλλο δίκτυο, σίγουρα δεν μπορούμε πλέον να κατεβάσουμε άλλο μέρος της κάρτας, αλλά η εφαρμογή μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί με το τμήμα της κάρτας που έχει ήδη ληφθεί και με το GPS για να μας τοποθετήσει. Ελπίζοντας ότι αυτό το σφάλμα θα επιλυθεί γρήγορα.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας Βίνσεντ ! Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας ! Πράγματι, το V3.6.4 έχει αυτό το σφάλμα που έχουμε εντοπίσει και διορθώσει. Η επιδιόρθωση θα είναι σε απευθείας σύνδεση σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και συγνώμη για το προκληθείσα γονίδιο ! Καλές πεζοπορίες, Mickaël

Jäger-Aarnaud, 04/23/2022

Κορυφή από την κορυφή

Ανακάλυψα αυτήν την εφαρμογή το περασμένο καλοκαίρι … ανακάλυψα υπέροχες πεζοπορίες. Πήρα ακόμη και τη συνδρομή για να δημιουργήσω τη δουλειά μου για δουλειά. Ακόμη και οι αιτήσεις για στρατιώτες δεν είναι τόσο ακριβείς όσο το Visorando ..! Μόνο μειονέκτημα, μια προσθήκη μιας επιλογής δημιουργίας περιγράμματος σύμφωνα με τη θέση μας θα μπορούσε να είναι ωραία. Είμαι τακτικά κάρτες με στοιχεία επικοινωνίας που έχω όταν ανακάλυψα συντεταγμένες το ένα μετά το άλλο. Θα δημιουργούσε μια πεζοπορία για άτομα που δεν ασκούν για παράδειγμα. Συμμετέχουμε σε μια ετήσια πορεία που δεν επαναλαμβάνει ποτέ την ίδια διάταξη ? BAH BANCO Εγγραφή: Σημείο εκκίνησης, η εφαρμογή δημιουργεί σημεία σύμφωνα με τις επιθυμίες μας (25μ, 50,100 …) και στη συνέχεια δημιουργούμε το τελικό σημείο σηματοδοτώντας το τέλος του ταξιδιού μας. Συνιστώ πραγματικά αυτήν την εφαρμογή, ένα πρώτο έτος συνδρομής που θα ανανεωθεί. Ειλικρινά arnaud

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας Arnaud, και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το πολύ ενθαρρυντικό σας σχόλιο ! Καλά νέα, είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε ένα ίχνος από το GPS: Για αυτό, μεταβείτε στο μενού> “Αποθήκευση ενός ίχνους”> Μεγάλο πράσινο κουμπί “Παίξτε”. Και στο τέλος της πορείας σας, πληκτρολογήστε (+) στο κάτω δεξιά> “τελείωμα”. Σε περίπτωση ερώτησης, μην διστάσετε να πάτε στη βοήθεια στον ιστότοπό μας στο Visorando.COM, Τμήμα “Εργαλεία” (επάνω αριστερά)> “Βοήθεια”> Εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας> Εγχειρίδιο χρήσης. Καλές πεζοπορίες ! Mickaël

Καλή εφαρμογή για πεζοπορία στη Γαλλία και την Ευρώπη.

Το χρησιμοποιήσαμε τακτικά για τις 2 Ιουνίου με την επιλογή Cards IGN από την εξαφάνιση του ViewRanger. Ιδανικό για την Ευρώπη με μεγάλο αριθμό γύρους διαθέσιμων. Απλή στη χρήση, καλή εξομάλυνση της θέσης GPS. Μόνο μικρή έλλειψη, δεν βρήκα την αυτόματη κατασκευή της διάταξης μεταξύ 2 σημείων που υπήρχαν με το WiewRanger και η οποία ήταν πολύ πρακτική. Στην πραγματικότητα δεν το βρήκα σε κανένα λογισμικό εκτός από το Oudooractive που αγόρασε το WiewRanger. Αυτό κάνει τη δημιουργία μιας μικρής επίπονης διαδρομής, ευτυχώς υπάρχουν πολλές πεζοπορίες διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Μια μικρή λεπτομέρεια, η διαδρομή είναι λίγο πολύ μεγάλη, είναι πολύ ορατή, αλλά καλύπτει πολλές λεπτομέρειες της κάρτας, της οποίας η φύση του μονοπατιού θα πάρουμε. Εκτός από αυτό, μια πολύ καλή εφαρμογή εύκολης χρήσης.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Γεια σας Romnandy, και σας ευχαριστώ για το σχετικό σας σχόλιο ! Σχετικά με την αυτόματη διάταξη. Χρειάζεται χρόνος, αλλά εργαζόμαστε εκεί ! ·) Και για το πάχος της διάταξης, είναι διαμορφωμένο σε ρυθμίσεις> στυλ των διαδρομών> πάχος. Καλές πεζοπορίες ! Mickaël

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Visorando ανέφερε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.0 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 12.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.0 ή αργότερα. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή αργότερα και Mac με το τσιπ Apple M1 ή αργότερα έκδοση.

Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά

Θέση ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτή, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γεωγραφική σας θέση και να μειώσει την αυτονομία της συσκευής σας.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Visorando

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας