Pink Weekend 2023: Κερδίστε 150 € στο Boursorama Banque!, Το Boursorama Banque προσφέρει ένα μπόνους σε τρελά μετρητά, φτάνει τα 150 ευρώ

Το Boursorama Banque προσφέρει ένα μπόνους σε τρελά μετρητά, φτάνει τα 150 ευρώ

Επιλέγοντας την προσφορά Ultim του Boursorama Banque, επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, όλες οι πληρωμές είναι δωρεάν στη Γαλλία και στο εξωτερικό, είτε στην ξεχωριστή περιοχή είτε όχι. Το ίδιο ισχύει και για τις αποσύρσεις στη Γαλλία, όπου δικαιούστε τρεις δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα στο εξωτερικό. Διαφορετικά, η πιο διάσημη ηλεκτρονική τραπεζική τράπεζα περιλαμβάνει επίσης πολλές ασφάλειες και εγγυήσεις για τη Γαλλία καθώς και το εξωτερικό.

Pink Weekend: Κερδίστε μέχρι € 150* στο Boursorama Banque !

Επωφεληθείτε από ένα εξαιρετικό μπόνους για αυτό το ροζ Σαββατοκύριακο ! Η φθηνότερη ηλεκτρονική τράπεζα στη Γαλλία σας προσφέρει μια εξαιρετική προσφορά καλωσορίσματος μέχρι € 150* για 3 ημέρες !

Ισορροπία

21 Σεπτεμβρίου 2023 μόνο, Το Boursorama Banque προσφέρει μέχρι 150 €* Σε πελάτες που θα ανοίξουν έναν λογαριασμό με ένα Ultim ή Visa Welcome Visa. Πώς να επωφεληθείτε από αυτήν την εξαιρετική προσφορά ? Εγχειρίδιο.

Μέχρι € 150* για το άνοιγμα ενός λογαριασμού, μια εξαιρετική προσφορά !

Γενικά, το Boursorama Banque προσφέρει € 80 στους νέους πελάτες της. Αλλά για την προσφορά που θα πραγματοποιηθεί αύριο, η ηλεκτρονική τράπεζα αποφάσισε να χτυπήσει ένα μεγάλο χτύπημα ! 21 Σεπτεμβρίου, Προσφέρει μέχρι € 150 καλωσορίσματος για το άνοιγμα ενός λογαριασμού Boursorama Banque.

Συγκεκριμένα, το ασφάλιστρο διανέμεται ως εξής:

  • 50 € για το άνοιγμα ενός λογαριασμού
  • € 100 για την παραγγελία καλωσορίσματος ή κάρτας Ultim

Το μέγιστο των € 150 της πριμοδότησης θα σας καταβληθεί την ημέρα του ανοίγματος του λογαριασμού Boursorama Banque αποτελεσματικό DU.

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Boursorama Banque ?

Και δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος, για να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να κερδίσετε μέχρι 150 € ! Δεν χρειάζεται να τα κατοικήσετε στο λογαριασμό σας στο Boursorama Banque.

Η προσφορά καλωσορίσματος έχει ένα μπόνους € 150 για τη διάρκεια αυτού του ροζ Σαββατοκύριακου στο Boursorama Banque

Διαφορετικά, το άνοιγμα του λογαριασμού γίνεται πολύ απλά και γρήγορα online. Συμπληρώνετε τη φόρμα αίτησης ανοίγματος του τραπεζικού λογαριασμού. Μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς ” BRS150 “Για να φτάσετε στο ασφάλιστρο μέχρι 150 €.

Στη συνέχεια, υπογράψτε ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σας και κατεβάστε τα υποστηρικτικά σας έγγραφα: φύλλο πληρωμής, δελτίο ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης … του Great Classic ! Τότε, περισσότερο από το να πραγματοποιήσετε μια πρώτη πληρωμή € 300 για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με Η προσφορά χορηγίας Bank Boursorama, δεν μπορείτε να συσσωρεύσετε και τα δύο.

Για να λάβετε το μέγιστο € 150, θα έχετε δύο εβδομάδες για να στείλετε τα έγγραφά σας υποστήριξης. Και η πρώτη πληρωμή θα πρέπει να γίνει το αργότερο 5 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας προσκαλεί να το κάνετε.

Δεν υπάρχει δισταγμός να έχει, το ασφάλιστρο μέχρι € 150 είναι περιορισμένη στο χρόνο. Η προσφορά που λήγει στις 21 Σεπτεμβρίου στις 11:59 μ.μ., θα ήταν κρίμα να χάσετε !

Τα δικα σου 50 € Μπόνους για την έναρξη ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque: Θα επωφεληθείτε από € 20 ασφάλιστρα για το αποτελεσματικό άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banking. Το ποσό των € 20 θα πιστωθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό Bankrama Banque την ημέρα του αποτελεσματικού του ανοίγματος.

Θα επωφεληθείτε από 100 € Μπόνους για το αποτελεσματικό άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Boursorama Banque που συνοδεύεται από μια παραγγελία καλωσορίσματος, Ultim ή Metal*, αποδεκτή από τον Boursorama Banque.

Το Boursorama Banque προσφέρει ένα μπόνους σε τρελά μετρητά, φτάνει τα 150 ευρώ

Μπόνους Τράπεζα Boursorama

Philips Hue Pack

Για κάθε άνοιγμα ενός δωρεάν λογαριασμού, το Boursorama Banque προσφέρει ένα τρελό μπόνους καλωσορίσματος σε όλους τους νέους πελάτες του. Η ηλεκτρονική τράπεζα αξίζει τον φθηνότερο τίτλο της τράπεζας στη Γαλλία με αυτό το bonus mega.

Το Boursorama είναι η πιο γνωστή ηλεκτρονική τράπεζα στη Γαλλία. Ξεπέρασε το συμβολικό ορόσημο των 4,3 εκατομμυρίων πελατών στα τέλη Σεπτεμβρίου, ένα ποσό που έχει αυξηθεί εκθετικά για χρόνια. Για να γίνει αυτό, προσφέρει σχετικές προσφορές σε τιμές που είναι εξίσου πολύ, ειδικά επειδή ορισμένες από τις φόρμουλές της είναι 100% δωρεάν.

Εάν το Boursorama Banque είναι ήδη πολύ ελκυστικό από προεπιλογή, πηγαίνει ακόμη περισσότερο για να υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια πελάτες γρήγορα. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου εμφανίζει ένα ευπρόσδεκτο επίδομα 150 ευρώ που προορίζονται για όλους τους νέους πελάτες της. Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά πρέπει να προσθέσετε τον κωδικό 24: 150 στη φόρμα εγγραφής στον επίσημο ιστότοπο. Αυτά τα μεγάλα μπόνους τελειώνουν ήδη στο τέλος της ημέρας.

Για να δικαιούστε αυτό το μπόνους ευπρόσδεκτη, απλά ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό με το Boursorama Banque. Γίνεται εύκολα και γρήγορα, ενώ δεν έχετε τίποτα να πληρώσετε για αυτό. Στη συνέχεια, το μπόνους των 150 ευρώ χωρίζεται σε δύο μέρη, το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού και την επιλογή της τραπεζικής κάρτας, γνωρίζοντας ότι δύο από αυτά είναι εντελώς δωρεάν. Κατά τη διάρκεια αυτών των βημάτων, λαμβάνετε το ασφάλιστρο στο νέο σας λογαριασμό στο Stride.

Μια γραμμή με γραμμή προσβάσιμη σε όλους

Το Boursorama Banque είναι μια εξαιρετική ηλεκτρονική τράπεζα, αν όχι το καλύτερο. Δημιουργήθηκε από το γενικό κέντρο της πεθεράς της πριν από λίγα χρόνια, μετά από το οποίο δεν χρειαζόταν πολύ χρόνο για να καθιερωθεί ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Από τώρα και στο εξής, είναι σε μεγάλο βαθμό μπροστά από τον διαγωνισμό που εκπροσωπείται από την Hello Bank! ή monabanq. Παράλληλα, έλαβε αρκετούς τίτλους ως εκείνη της φθηνότερης τράπεζας στη Γαλλία για το δέκατο τέταρτο έτος στη σειρά.

Στη Γαλλία, τα δαπάνες τραπεζών είναι κατά μέσο όρο 125 ευρώ ανά άτομο ανά έτος. Εάν λάβετε την προσφορά Ultim στο Boursorama Banque, δεν θα έχετε τίποτα να πληρώσετε για να επωφεληθείτε από έναν τρεχούμενο λογαριασμό και μια τραπεζική κάρτα, η οποία αντιπροσωπεύει σημαντική εξοικονόμηση κατά των παραδοσιακών τραπεζών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αναγκασμένοι να το κάνετε το κύριο ίδρυσό σας, επειδή δεν απαιτεί την κατοικία του εισοδήματος.

Με το Boursorama Banque, όλα γίνονται online από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό ισχύει για την έναρξη του λογαριασμού, ο φάκελος διαρκεί δέκα λεπτά για να γεμίσετε στο διαδίκτυο ενώ μπορείτε να φτάσετε στα έγγραφα υποστήριξης απευθείας στον επίσημο ιστότοπο χωρίς χαρτί έκδοση. Μόλις επικυρωθεί το άνοιγμα του λογαριασμού σας, μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα οικονομικά σας απευθείας από την εφαρμογή για κινητά. Η υπηρεσία είναι εύκολο να χειριστεί και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε καθημερινά. Με αυτό, μπορείτε να απεικονίσετε όλους τους λογαριασμούς σας από τον ίδιο χώρο χάρη στον συσσωρευτή λογαριασμών ή ακόμα και να εκτελέσετε τις λειτουργίες σας εύκολα (μεταφορά κ.λπ.).

Από την εφαρμογή του Boursorama Banque, έχετε επίσης διαχειριστεί την τραπεζική σας κάρτα. Μπορείτε να αναπτύξετε τα ανώτατα όρια πληρωμής και απόσυρσης, αλλά και προσωρινά ή μόνιμα εμποδίζει την κάρτα σας σε περίπτωση απώλειας. Μια λειτουργικότητα σας επιτρέπει επίσης να συμβουλευτείτε τον μυστικό σας κώδικα σε περίπτωση ξεχνώντας. Εν ολίγοις, τα οικονομικά σας είναι πάντα μαζί σας, όπου η πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο προστατεύεται από έξι κώδικες ή βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Εάν είναι απαραίτητο, η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει, η ηλεκτρονική τραπεζική μπορεί να καυχηθεί ότι είναι οι σχέσεις πελατών αριθμού 1 για τρία χρόνια.

Που προσφέρουν να επιλέξουν στο Boursorama ?

Το Boursorama Banque προσφέρει αρκετές προσφορές, τύπους που του επιτρέπουν να στοχεύει εύκολα σε όλα τα ακροατήρια, ικανοποιώντας όλες τις προσδοκίες και τις ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι δικαιούστε έναν τρεχούμενο λογαριασμό και μια τραπεζική κάρτα, μετά την οποία μπορείτε επίσης να αναφέρετε άλλα προϊόντα που είναι παρόμοια με αυτά μιας παραδοσιακής τράπεζας όπως η εξοικονόμηση, η ασφάλιση ζωής ή και πάλι οι πιστώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Boursorama Banque βασίζεται σε τρεις τύπους: Welcome, Ultim και Metal. Οι δύο πρώτες προσφορές είναι εντελώς δωρεάν, δεν έχουμε απολύτως τίποτα να πληρώσουμε για την τραπεζική κάρτα ή τον λογαριασμό. Σε αντάλλαγμα, απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας μία φορά το μήνα για να κάνετε απόσυρση ή πληρωμή. Είναι η τελευταία προσφορά που παρουσιάζεται ως η πιο δημοφιλής στους πελάτες, ακριβώς επειδή είναι δωρεάν, αλλά και επειδή βρίσκεται στο επίπεδο μιας κάρτας Visa Premier.

Επιλέγοντας την προσφορά Ultim του Boursorama Banque, επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, όλες οι πληρωμές είναι δωρεάν στη Γαλλία και στο εξωτερικό, είτε στην ξεχωριστή περιοχή είτε όχι. Το ίδιο ισχύει και για τις αποσύρσεις στη Γαλλία, όπου δικαιούστε τρεις δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα στο εξωτερικό. Διαφορετικά, η πιο διάσημη ηλεκτρονική τραπεζική τράπεζα περιλαμβάνει επίσης πολλές ασφάλειες και εγγυήσεις για τη Γαλλία καθώς και το εξωτερικό.

Με το Boursorama Banque, επωφελείται επίσης από μια εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη εάν παίρνετε τη φόρμουλα Ultim. Εν ολίγοις, έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας συμβατικής τραπεζικής κάρτας, εκτός από το ότι δεν διαθέτετε τραπεζικές χρεώσεις κάθε μήνα ή κάθε χρόνο. Αντίθετα, επωφελείται ακόμη και από ένα μεγάλο μπόνους 150 ευρώ όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό με την ηλεκτρονική τράπεζα, την οποία δεν μπορεί να προσφέρει καμία παραδοσιακή τράπεζα.

Για να επωφεληθείτε από το μπόνους Boursorama Banque, είναι εδώ:

Τι να γνωρίζετε για τα καλά μας σχέδια

Αυτό το περιεχόμενο σας προσφέρεται από εμπειρογνώμονες 01NET.
Η γραφή δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το 01NET είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι πιθανό να εξελιχθούν πολύ γρήγορα.