Το Boursorama σας χαλάει: € 130 που προσφέρονται κάτω από μία (μικρή) κατάσταση, Boursorama Pink Weekend: Έως 130 ευρώ που προσφέρθηκε να εισέλθει πριν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5 μ.μ. – Οδηγός αποταμίευσης

Boursorama Pink Σαββατοκύριακο: Έως 130 ευρώ που προσφέρθηκαν να καταλάβουν πριν από τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5 μ.μ

Contents

Καλώς ήλθατε Boursorama Banque © FrancetRansactions.com

Το Boursorama σας χαλάει: € 130 που προσφέρονται κάτω από μια (μικρή) κατάσταση

Ισορροπία

Φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Το Boursorama Banque Pink Weekend είναι “η” στιγμή για να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Η ηλεκτρονική τράπεζα σας πιστώνει με μπόνους έως 130 ευρώ αν επιλέξετε την υπηρεσία της. Θα σας εξηγήσουμε τα πάντα.

Στη Γαλλία, ο Boursorama Banque συντρίβει τον ανταγωνισμό. Η πρώτη ηλεκτρονική τράπεζα στη Γαλλία έχει πάνω από 3,7 εκατομμύρια πελάτες στο ρεκόρ της (31 Μαρτίου 2022). Μετά την ηλικία σίγουρα έριξε το inponge στη γαλλική αγορά, ο πρώτος δρομέας του είναι Hello Bank!. Αυτό έχει μόνο 700.000 πελάτες, είναι επομένως σχεδόν 5 φορές μικρότερο από τη θυγατρική της Société Générale Group.

Για να αυξήσει περαιτέρω την πρόοδό της στους ανταγωνιστές του, η Boursorama Banque ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο μια εξαιρετική λειτουργία: Το ροζ Σαββατοκύριακο. Το τελευταίο σας επιτρέπει να λαμβάνετε ασφάλιστρο 130 ευρώ εάν ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ηλεκτρονική τράπεζα. Το τελευταίο είναι προσβάσιμο χωρίς όρους και χωρίς υποχρέωση. Απλά να είσαι ενήλικας.

Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να ανοίξετε τον λογαριασμό σας μεταξύ της Παρασκευής 10 και της Δευτέρας, 13 Ιουνίου 2022. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα τον κωδικό Πουέμοφ Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την προσφορά. Το πεδίο αφιερωμένο στους κωδικούς προώθησης επισημαίνεται στην απλοποιημένη μορφή.

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο Boursorama Banque θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά και δεν υπάρχει καμία δέσμευση από εσάς. Η τράπεζα δεν σας ζητά να την κάνετε κύριο λογαριασμό ή κεφάλαια κατοικίας εκεί. Δεν θα χρειαστεί καν να δικαιολογήσετε ένα ελάχιστο εισόδημα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Η κάρτα Ultim, η οποία είναι ισοδύναμη με μια πρώτη βίζα, είναι προσβάσιμη χωρίς κατάσταση εισοδήματος. Και είναι δωρεάν υπόκεινται στη χρήση του μία φορά το μήνα.

Γιατί το Boursorama Banque κυριαρχεί τόσο πολύ ?

Από το 2016, ο Boursorama Banque δημοσίευσε μια βροντερό μορφή με μια πολύ επιθετική πολιτική απόκτησης πελατών. Οι πελάτες είναι οι μεγάλοι νικητές, καθώς έχουν πρόσβαση σε εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα. Το τρέχον ασφάλιστρο, ειδικό ροζ Σαββατοκύριακο, είναι ένα επιχείρημα μεταξύ πολλών άλλων.

Όταν αλλάζετε την τράπεζα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Πρώτον, το πραγματικό κόστος της εγκατάστασης. Και για να πούμε το λιγότερο, είναι αυτό το boursorama banque υπερέχει σε αυτό το σημείο. Είναι επίσης η φθηνότερη τράπεζα στη Γαλλία για 14 χρόνια (πηγή). Περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου της βάσης δεν έχει καθόλου τραπεζικό κόστος.

Στο Boursorama Banque, μια χαμηλή τιμή δεν ομοιοκαταληξίες με κακή εξυπηρέτηση – το αντίθετο. Είναι η πληρέστερη ηλεκτρονική τράπεζα στην αγορά: το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της είναι τόσο ευρεία όσο σε μια παραδοσιακή εγκατάσταση. Θα βρείτε πιστώσεις, αποταμιεύσεις ή επενδύσεις για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας. Η υπηρεσία κινητικότητας του Easymove Banking σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τα πάντα δωρεάν και χωρίς διοικητικό βάρος.

Apple Pay Google Pay Pay

Τράπεζα λιγότερο ακριβό

Apple Pay, Google Pay

Ασφαλίστρα Ελεύθερος

Δωρεάν πληρωμές στο εξωτερικό

Προϋποθέσεις: Χωρίς εισοδηματική κατάσταση – Καλώς ήρθατε κάρτες Ultim

Ετήσια έξοδα: 0 € • Αρχική κατάθεση: 300 €

Ελέγξτε την κατάθεση: ✔ • Ειδική κατάθεση: ✘

Μηνιαίο κόστος κάρτας: 0 €

Αναλήψεις ζώνης ευρώ: Δωρεάν • Πληρωμές ζώνη ευρώ: Δωρεάν

Αναλήψεις νομισμάτων: 1,69% • Πληρωμές πρόσκλησης: Δωρεάν

Apple Pay Google Pay Pay

Το ασφάλιστρο σε δύο μέρη

Το Boursorama Banque παίζει την κάρτα διαφάνειας για το ασφάλιστρο των 130 ευρώ που προσφέρεται για το ροζ Σαββατοκύριακο. Μια πρώτη πληρωμή 80 ευρώ θα γίνει μόλις ανοίξετε και ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό περιλαμβάνει την συμπλήρωση της πρώτης φόρμας εγγραφής, ενεργοποιώντας το λογαριασμό με μεταφορά και παραγγελία μιας δωρεάν κάρτας Ultim (ή Welcome).

Το δεύτερο μέρος του μπόνους συνδέεται άμεσα με την υπηρεσία Easymove και το ποσό είναι 50 ευρώ. Συγκεκριμένα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία τουλάχιστον μία φορά το πρώτο έτος μετά την εγγραφή σας για να λάβετε αυτό το μέρος. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά τουλάχιστον ενός από τα προϊόντα σας από την τρέχουσα τράπεζα σας σε Boursorama Banque. Η όλη μεταφορά διαχειρίζεται η ηλεκτρονική τράπεζα, δεν θα έχετε τίποτα να κάνετε.

Για να αποκτήσετε αυτό το ασφάλιστρο, θα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε σε έναν από τους δύο καλωσορίσματος ή τους τύπους Ultim. Το Boursorama Banque έχει αλλάξει το περιεχόμενο της προσφοράς Ultim, οπότε είναι πολύ πιο πλήρες και ευέλικτο σήμερα. Πήρε επίσης τη συνολική υπεροχή στη φόρμουλα καλωσορίσματος, η οποία δεν είναι πλέον πολύ δημοφιλής. Η κάρτα Ultim είναι παρόμοια με μια πρώτη βίζα, ενώ το καλωσόρισμα είναι κλασικό, ενώ οι συνθήκες επιλεξιμότητας είναι ίσες και η κάρτα είναι δωρεάν.

Επομένως, έχετε κάθε ενδιαφέρον για την επιλογή της φόρμουλας Ultim, η οποία αντιπροσωπεύει σχεδόν όλους τους λογαριασμούς online τραπεζών. Το τελευταίο έρχεται επίσης με εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη, αυξημένα ανώτατα όρια και κινητά συμβατότητα. Η Apple Pay, η Google Pay ή η Samsung Pay είναι όλες οι λύσεις που θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως εναλλακτική λύση της τραπεζικής κάρτας.

Το ροζ Σαββατοκύριακο και αυτό το ασφάλιστρο των 130 ευρώ έχει εφήμερη διάρκεια: πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου. Μετά από αυτό, το μπόνους που διατίθεται από την ηλεκτρονική τράπεζα θα πρέπει να πέσει στο τυποποιημένο επίπεδο της, ή 50 ευρώ συνολικά. Έτσι έχετε ενδιαφέρον να το εκμεταλλευτείτε τώρα, ακόμη και αν σημαίνει χρήση της τραπεζικής υπηρεσίας λίγο αργότερα. Το ροζ Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται μερικές σπάνιες φορές κάθε χρόνο, αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χάσετε. Κάθε φορά, το Boursorama Banque καταγράφει τις πωλήσεις αιχμής κατά τη διάρκεια αυτών των εργασιών.

Για να ανακαλύψετε το ροζ Σαββατοκύριακο, είναι εδώ:

Boursorama Pink Σαββατοκύριακο: Έως 130 ευρώ που προσφέρθηκαν να καταλάβουν πριν από τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5 μ.μ

Νέο κύμα προσφορών καλωσορίσματος στο Boursorama: Pink Weekend προσφέρει να ανακαλύψει, μέχρι 130 ευρώ που προσφέρονται για νέους πελάτες.

Boursorama Pink Σαββατοκύριακο: Έως 130 ευρώ που προσφέρθηκαν να καταλάβουν πριν από τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5 μ.μ

Καλώς ήλθατε Boursorama Banque © FrancetRansactions.com

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 από FrancetRansactions.com

⚠️ Παρακαλώ σημειώστε, αυτό το άρθρο αρχειοθετήθηκε. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο πιθανότατα δεν είναι πλέον ενημερωμένες.

�� Ασφάλιση Vise: Επιστροφή 3% Ελάχιστο στο Ταμείο Ευρώ

Θέλετε να τοποθετήσετε χωρίς κίνδυνο, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια αξιόλογη επιστροφή ? Η προσφορά του συνεργάτη μας Carac σας επιτρέπει να εστιάσετε στο ταμείο ευρώ με ένα Εγγύηση ποσοστού 3% για το έτος 2023 ! Καμία υποχρέωση να επικεντρωθεί στις μονάδες λογαριασμού ! 500 ευρώ είναι αρκετά για να βγάλουν το συμβόλαιο ασφάλισης ζωής Carac

Μια ευκαιρία να γίνει πελάτης της Boursorama Bank

Οι προσφορές καλωσορίσματος των 80 ευρώ είναι εξαιρετικές ! 80 ευρώ, στα οποία μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον € 50 εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Easymove, προκειμένου να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Boursorama, τον κύριο τραπεζικό σας λογαριασμό (στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά, απλά έχετε τακτικές κινήσεις στο λογαριασμό σας, Δείτε λεπτομέρειες της προσφοράς).

Εμπορική προσφορά κώδικα για χρήση

Προκειμένου να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά που σας επιτρέπει να αποκτήσετε έως και 130 ευρώ ως προσφερόμενο ασφάλιστρο, πρέπει να αναφέρετε αυτόν τον εμπορικό κωδικό προσφοράς: PinkWe130 κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής σας συνδρομής. Το πεδίο κώδικα προσφέρει είναι στη φόρμα ανοίγματος του λογαριασμού σας.

Με το ίδιο θέμα

Εξοικονόμηση συνταξιοδότησης: Η Boursorama Banque εγκαινιάζει την προσφορά της μεμονωμένη ασφάλιση, Matla, 100% ETF ISR, το φθηνότερο στην αγορά

Συνταξιοδοτικές επενδύσεις

Εξοικονόμηση συνταξιοδότησης: Η Boursorama Banque εγκαινιάζει την προσφορά της μεμονωμένη ασφάλιση, Matla, 100% ETF ISR, το φθηνότερο στην αγορά

Η Boursorama Banque εμπλουτίζει τις επενδυτικές λύσεις της με την MATLA, ένα ατομικό σχέδιο αποταμίευσης συνταξιοδότησης (Perin) σε ένα ασφαλιστικό φάκελο προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε λιγότερο από 1 % (. Ουσία

Το Boursorama Banque, μπροστά από το σχέδιο πεζοπορίας του, υπερβαίνει τα 3 εκατομμύρια πελάτες στη Γαλλία

Το Boursorama Banque, μπροστά από το σχέδιο πεζοπορίας του, υπερβαίνει τα 3 εκατομμύρια πελάτες στη Γαλλία

Η Société Générale Online Bank προσελκύει κυρίως νέους ανθρώπους. Με ένα ελκυστικό πρόγραμμα χορηγίας, περισσότεροι από το ήμισυ των νέων πελατών του Boursorama Banque γίνονται πελάτες (. Ουσία

Boursorama € 130 προσφέρονται: Διαβάστε επίσης

Το Boursorama Banque γίνεται Boursobank: Ένα γεγονός χωρίς, τίποτα δεν αλλάζει

Το Boursorama Banque γίνεται Boursobank: Ένα γεγονός χωρίς, τίποτα δεν αλλάζει

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ! Ο Boursorama Banque αποφάσισε να αλλάξει ονόματα λογότυπων κ.λπ. Η ιδέα είναι να είμαστε πιο ελκυστικοί σε διεθνές επίπεδο. Για τη Γαλλία, αυτό δεν αλλάζει τίποτα, αυτό (. Ουσία

Crédit Mutuel: 50 ευρώ που προσφέρονται εάν είστε αδειών FFA (French Athletics Federation) + 50 ευρώ για το club σας!

Crédit Mutuel: 50 ευρώ !

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, οι κάτοχοι άδειας FFA επωφελήθηκαν από μια ευπρόσδεκτη προσφορά 50 ευρώ από το Crédit Mutuel. Η λέσχη τους λαμβάνει επίσης 50 ευρώ για κάθε έναν από τους δικαιοδόχους που έχουν γίνει πελάτες (. Ουσία

Το Fortuneo σας προσφέρει έως και 330 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των € 100 σε κουπόνια), για το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού σας, που θα κατασχεθεί πριν από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023

Το Fortuneo σας προσφέρει έως και 330 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των € 100 σε κουπόνια), για το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού σας, που θα κατασχεθεί πριν από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό είναι δύσκολο να αποκτήσετε περισσότερα από 330 ευρώ για να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό με μειωμένο κόστος. Νέα προσφορά καλωσορίσματος για την έναρξη τραπεζικού λογαριασμού στο Fortuneo, ανοιχτή στο (. Ουσία

2001-2023 Οδηγός εξοικονόμησης © Η αποταμίευσή μου στο διαδίκτυο