Η εμπειρία μου στον διαλογισμό και η δωρεάν γνώμη μου για τον Petit Bambou – Shirley Chiche Planner, Small Bamboo: Test & Application of Application to Meditate

Μικρό μπαμπού: Δοκιμή και γνώμη της αίτησης για διαλογισμό

Contents

Spoiler: Και δεν το μετανιώνω !

Η εμπειρία μου για το διαλογισμό και την ελεύθερη γνώμη μου για τον Petit Bambou

Η εμπειρία μου για το διαλογισμό και την ελεύθερη γνώμη μου για τον Petit Bambou

Επεξεργασία του 2023 🙂 Η πρακτική του διαλογισμού για ευαίσθητες υπερηχές, υπερ -στοχαστές και όλοι όσοι δεν γνωρίζουν τίποτα γι ‘αυτό.

Μη υποβληθείσα άρθρο = δωρεάν γνώμη

Ενδιαφέρομαι για την πρακτική του διαλογισμού όταν ήμουν νέος, προσελκύοντας το Βουδισμός και Keanu Reeves στο “Little Buddha”. Εσείς, ένας νεαρός έφηβος από τη δεκαετία του ’90, ξέρετε. Είδα τον διαλογισμό ως κάτι μαγικό από τα οποία δεν κατάλαβα τη μέθοδο ή το αποκορύφωμα. Ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν απαραίτητο να εγκατασταθεί στη θέση του λωτού, να μην κάνει μια ενιαία κίνηση και να προφέρει ένα είδος σπάνιο με το λαιμό, “ooooommmmm”. Για να περιπλέξω την ιστορία, μόλις τα μάτια μου έκλεισαν, δώδεκα εκατομμύρια σκέψεις έπεσαν πάνω μου, σε μια έκρηξη και κνησμός μαζεύονταν μαζικά στο δέρμα μου, σαν δίκτυο φωτός. Έχω συνάψει ότι ο διαλογισμός ήταν θέμα ανατολικής, μυστικιστικής σοφής, φυλετικών μάγιστων και επομένως που ο κάτοικος της Μασσαλίας Μικρής Πόλης δεν ήμουν απλά σε θέση να διαλογίσω.

μέσω του Giphy μετά την ανάγνωση του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος “Φάτε προσευχηρή αγάπη“D’Elizabeth Gilbert, ήθελα να πάρω το μερίδιό μου”θεϊκή απάντηση“”. Δεν υπάρχει λόγος ! Η Liz είναι πιο δυτική από ό, τι δεν θα ήμουν ποτέ. Ήταν μια νεοερετανία, αν έφτασε εκεί, γιατί όχι εγώ ? Ακόμα κι αν δεν έπεσα ποτέ στην Ινδία ή στο Μπαλί – Όσο για τη Ρώμη και τις πίτσες, έχει γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι πραγματικά έψαχνα ? δεν ξέρω. ΕΝΑ ευεξία, ΕΝΑ σύνδεσμος προς το πέρα, ένα απάντηση σε μένα, Ο άγιο ποτήριο, Ο ηρεμία Για να αποφύγετε τη διατροφή σοκολάτας, τη θεϊκή επικοινωνία, επιπλέει στον αέρα,εμπειρία . ? Ίσως όλα αυτά.

Ο πρώτος μου διαλογισμός:

Επιλέξαμε μια καθοδηγούμενη συνεδρία στο YouTube – ένα μουσικό ταξίδι με αίτημα στο σύμπαν. Καθώς βρισκόμουν στο κρεβάτι, αποκοιμήθηκα. Ξεκίνησα και πάλι αρκετές φορές αργότερα, αλλά ο Rebelote. Βγήκα από μια συνεδρία πάντα απογοητευμένη, γιατί τελικά, Δεν είχα ιδέα τι να κάνω ή ποιος στόχος έπρεπε να πάρω. Λίγο όπως όταν ακούτε για τον οργασμό, αλλά δεν καταλαβαίνετε πώς να το πιάσετε ή τι πραγματικά μοιάζει. Φαντάζεστε. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. Και καθώς βρίσκεστε στο μυαλό σας, δεν είστε στην παρούσα στιγμή. Όταν καταφέρατε, λίγα δευτερόλεπτα, η ξαφνική συνειδητοποίηση σας φέρνει πίσω στις σκέψεις σας. Και τίποτα δεν συμβαίνει. R, όπως λένε οι νέοι.

Πρώτη σχεδόν επιτυχημένη εμπειρία . Τι φοβερή στιγμή !

Μετά από μερικές συνεδρίες, κατάφερα τελικά να αποκρούσω τις ιδέες συρρέει, αλλά αναπόφευκτα ένα πόδι, ένα χέρι ή ένα μάγουλο με φαγούρα. Έπρεπε να βγω από την κατάσταση του “πέτρινου άγαλμα” όλων των κατεψυγμένων, για να ξύνω τον εαυτό μου.

Δημιούργησα έναν αγώνα ενάντια στο σώμα μου, ή είναι το σώμα μου που δημιούργησε έναν αγώνα εναντίον μου ? Ήμουν αποφασισμένος να θυμηθώ να κινηθώ και απλά να “παρατηρήσω” την αίσθηση των gratouees χωρίς να απαντήσω.

Καλές συμβουλές: Μην το κάνετε. Ποτέ μην παλεύετε ενάντια στο σώμα σας. Δεν είμαστε ποτέ πιο έξυπνοι από αυτόν. Τέλος, είναι η εμπειρία μου και δεν το εύχομαι σε κανέναν.

Επειδή μετά από αντιστάθηκε – σε ιδρώτα – σε αρκετά κύματα αυθόρμητης φαγούρας και στη συνέχεια καταπιεσμένος, Το σώμα μου έχει παραλύσει εντελώς.

Έπρεπε να συγκρατήσω τους μύες μου τόσο σκληρά για να μην δώσω σε αυτό που μου πήρε Υπέροχοι σπασμοί έντασης. Το άγχος που δεν βοηθά, έχει πολλαπλασιάσει το αποτέλεσμα. Ένιωσα ότι τα χέρια και τα πόδια μου δονείται κυριολεκτικά και το στήθος μου σφίγγει και εκραγεί σε κύματα. Το να με βγούμε από αυτή τη σωματικά δοκιμαστική στιγμή ήταν ένα βασανιστή και μια ώρα αργότερα, ένιωσα ακόμα τον πόνο σε ολόκληρο το σώμα μου.

Ειλικρινά, φοβόμουν. Αναρωτήθηκα αν ήταν φυσιολογικό, αν είχα γνωρίσει ένα από αυτά τα διάσημα “Ξεμπλοκάρισμα των τσάκρας“(Διάβασα αυτό σε ένα βιβλίο και το 2023, είναι σχεδόν ένα κοινό μέρος στο Tiktok).

Εάν ο διαλογισμός σε ένα δωμάτιο που περιλαμβάνει έναν πραγματικό βράχο, στο λόφο, είχε επηρεάσει την ενέργεια του δωματίου (Το δωμάτιό μου είναι στα μέσα του τρόμουΟυσία.

Αν ήμουν απλά όχι πολύ ταλαντούχο.

Και φυσικά, ανεξάρτητα από το αν έπρεπε να ξεκινήσω ξανά αυτή την φρικτή εμπειρία.

Πήρα περισσότερο από δύο μήνες πριν τολμήσω να διαλογίσω ξανά.

Spoiler: Και δεν το μετανιώνω !

Εμπειρία διαλογισμού καθοδήγησης: Με μικρό μπαμπού

Έλαβα το Little Bamboo.

Φαίνεται ότι είναι πολύ “παριζιάνικο”, για να κατεβάσετε το μικρό μπαμπού. Σε κάθε περίπτωση, αυτό ήταν εκείνη τη στιγμή, σήμερα η επιλογή της εφαρμογής είναι κολοσσιαία.

Απομακρύνουμε από την πραγματική πρακτική ανατολίτικης, δεν υπάρχει om ή εμετός. Μόνο ο ήχος ενός μεταλλικού γκονγκ που χτυπά στην αρχή και στο τέλος μιας συνεδρίας δίνει στον Orientalism. Αλλά Έπρεπε να καθοδηγήσω “στα δυτικά”, με λέξεις, μια σειρά αρχείων και μια ιστορία που μοιάζει με στόχο που πρέπει να επιτευχθεί.

Χάρη στο πρόγραμμά τουςΔωρεάν εκκίνηση, Άρχισα Κατανοήστε τι να κάνετε, Πώς να το κάνετε και πάνω απ ‘όλα, δεν περιμένετε πλέον ή φοβάστε μια μυστικιστική απάντηση.

Ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω τη φωνή που με οδήγησε ως προπύργιο ενάντια στην πλημμύρα των σκέψεών μου. Μετά από μερικές συνεδρίες (διαρκούν λίγα λεπτά), γνώρισα:

 1. Ότι δεν είχα τίποτα να περιμένω
 2. Ότι χαλάρωσα όλο και πιο βαθιά
 3. Ότι ο διαλογισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν ένας διευκολυντής ζωής: είδα πιο καθαρά.

Οι συνεδρίες γρήγορα έγιναν πολύ σύντομες.

Πριν αναλύσω την εμπειρία μου ως μικρό μπαμπού, παίρνω ένα διάλειμμα (λίγο) διαφήμιση αλλά τόσο αποτελεσματική για εσάς.

Συμβουλές: Γράψτε τις συνεδρίες διαλογισμού σας σε ένα περιοδικό παρακολούθησης

Σε ένα σημειωματάριο αφιερωμένο στην πρακτική σας ή στον όμορφο σχεδιαστή σας Shirley Chiche 🙂 Αφιερώστε χρόνο για να σημειώσετε: Η ημερομηνία του διαλογισμού, σε ποια κατάσταση ήσασταν πριν, τι συνέβη και το κράτος σας στο επόμενο. Αυτή η περίληψη της συνεδρίας σας είναι πολύ χρήσιμη επειδή:

 1. Έχετε πριν από τη γραμμή εξέλιξής σας, Μερικές φορές κυμαίνεται, πάντα προχωράει τοποθετώντας το πίσω στη χρονικότητα των τριών ετών.
 2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εσωτερικά μηνύματα ότι στέκεστε. Παραδεχτείτε, το ακούτε επίσης, αυτή η μικρή φωνή Ποιος δεν είναι το εγώ ?
 3. Συλλέγετε το τύπος προγραμμάτων ή δωρεάν συνεδρίες που σας βοηθούν, σας δώστε μια απάντηση σε καταστάσεις όπου αποδυναμώνετε.μι. Δεν αισθάνεστε το ίδιο πράγμα δύο φορές, οπότε δεν έχετε προσδοκίες, αφήστε την ελευθερία μιας νέας ερμηνείας.

Τα 10×21 cm carnets του ταξιδιώτη ή οι σελίδες διαμεσολάβησης A5 στον διοργανωτή σας σας επιτρέπουν να γράφετε και να διατηρήσετε τις συνεδρίες διαλογισμού σας, ξεχωριστά από τη συνήθη εφημερίδα σας.

Γίνετε μια συλλογή από ωραία σημειωματάρια, πλούσια στις σημειώσεις σας και τις εμπειρίες σας. Ο ράφτης σας -ο ταξιδιώτης δεν θα σας αφήσει πλέον.

Διοργανωτής A5 και εξατομικευμένα και βιοτεχνικά επαναφορτιζόμενα σημειωματάρια στο Dragon και Silver Turquoise Falquoise Leather

Παρατηρήστε την εξέλιξή σας είναι απαραίτητη για να μην έχετε το αίσθημα της στάσης. Όπως αυτή η φάση δίσκου σε μια δίαιτα όπου καταλήγετε να καταθλιπτείτε. Κρατώντας την παρακολούθηση σας σε μερικά ξεχωριστά φύλλα, στον διοργανωτή σας, διατηρείτε την κανονικότητα σας και συγχωρείτε επίσης τον εαυτό σας τις στιγμές σας χωρίς.

Και προφανώς, ένα καλό μεγάλο σημειωματάριο με ευχάριστο να γράφετε σελίδες θα είναι επίσης τέλειες.

Μπορώ να ράψω εντελώς ένα εξώφυλλο βιβλίου, έναν ταξιδιώτη ή έναν διοργανωτή, να προσαρμοστεί και να εξατομικεύεται και να προετοιμάσω το αρχικό χαρτοπετσέτες που θέλετε 🙂

Χειροποίητο και εξατομικευμένο κάλυμμα Carnet στο Vegan Cork

Συνέχιση της εμπειρίας του καθοδηγούμενου διαλογισμού:

Κάθε πρωί, μερικές φορές ακόμη και το βράδυ, σε μια προσαρμοσμένη θέση στο κρεβάτι, διαλογίσαμε με ειρήνη και γαλήνη. Ναι, ακριβώς αυτό. Και σας λέω με αποσύνδεση (Διόρθωση 2023Ουσία

Αν έπρεπε να ξύνω τον εαυτό μου, Μετέφερα το χέρι μου Τοποθετώντας την προσοχή μου στο κίνημα. Το έκανα χωρίς υπερβολική βραδύτητα, έχοντας επίγνωση της αίσθησης της δράσης στο σώμα μου. Τίποτα για σένα, αλλά αυτή η ειρήνη με το gratoue των συνεδριών διαλογισμού για να αλλάξω την αντίληψή μου για τη σωματική μου ευαισθησία.

2023: Ήμουν σε θέση να βάλω μια λέξη: υπερευαισθησία.

Όχι, δεν έκανα δοκιμές, δεν το χρειάζομαι. Ξέρεις πότε κάτι είναι το σύνταγμά σου.

Δεν ξέρω πόσο είμαι στην κλίμακα υπερευαισθησίας, αλλά είναι μέρος της καθημερινής μου ζωής.

Αν ήταν πηγή παρεξηγήσεων και δυσκολιών σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου, με άλλους όπως με τον εαυτό μου, είναι επίσης αυτό που τρέφει την ικανότητά μου ανθεκτικότητας: δεν συγχωρεί, αλλά καταλαβαίνω.

Ο διαλογισμός ήταν πλήρως μέρος μιας διαδικασίας επούλωσης.

Αυτό του σώματός μου, ειδικά, το οποίο είχα εκχωρήσει εντελώς. Και δεν μιλάω για μακιγιάζ ή μόδα, αλλά Αίσθημα ανθρώπινου σώματος.

Μπορούμε να έχουμε μια άψογη εκπροσώπηση και να αποσυνδεθεί πλήρως από το σώμα σας.

Ο διαλογισμός είχε ως αποτέλεσμα να με κάνει να συναντήσω αυτό το απίστευτο όχημα Ποιος ξέρει πώς να επικοινωνεί τόσο καλά αόρατες πληροφορίες.

Μάθετε να ακούτε τον πόνο των σπασμών σας και άλλων συμβάσεων,
αποκρυπτογραφήστε αυτό που κρύβεται εκεί. Σε αυτόν τον κόμπο, αυτή η ένταση, αυτό το ακριβές μέρος.

Ανακάλυψα ότι ήταν δυνατό να εντοπίσουμε το συναίσθημα που υπάρχει, για να αναζητήσουμε τον τόπο που έχει επενδύσει. Για να το αφήσω να μιλήσει, να το ακούσει, οπότε μπορώ να καταλάβω και ίσως να δώσω μια απάντηση και να ενεργήσω.

Προσδιόρισα την αγάπη, Όταν κακομεταχειρίζεται την καρδιά μου και κτύπησε τόσο σκληρά ώστε το κλουβί μου. Ακούω την καρδιά μου με τα αυτιά μου, είναι εκκωφαντική. Ξέρει επίσης πώς να το κάνει υπέροχα δονεί
Καλός. Τσάκρα καρδιάς, λογική.

Προσδιόρισα την αδικία, που είναι ένας από τους βασικούς μου τραυματισμούς. Παρέδωσε όλες τις επιλογές. Είναι σωστό στο ηλιακό τσάκρα, και αυτό είναι ένα υψηλό βασανιστήρια. Όταν είμαι αντιμέτωπος με μια αθέμιτη κατάσταση, ολόκληρη η περιοχή . Θα έλεγα το στομάχι / το συκώτι . Μου δίνει το αίσθημα της δημιουργίας μιας μπάλας, όλο και πιο πυκνής, η οποία συμβάλλει και ακτινοβολεί ομφαλό στην ακτή, λίγο περισσότερο καθώς παραμένω σε αδράνεια αντί να εκφράσω την άρνησή μου για την κατάσταση.

Για να απελευθερώσω τον εαυτό μου, αντιμετωπίζω, για να τον αφήσω να εξοικονομήσει χώρο, φεύγομαι (κίτρινα γέλια).
Αλλά ξέρω πώς να το εντοπίσω και να βάλω συγκεκριμένες λέξεις.

Έχω εντοπίσει ακόμα αδιάλυτους κόμβους στο κοίλο του φύλου μου. Εντάσεις, τοίχοι, θλίψη. Αλλά και οι κορυφές όπου η λίμπιντο μου (δίψα για ζωή) ξεχειλίζει με δημιουργικότητα, έμπνευση και λήξη . Το ιερό τσάκρα ή ριζικό τσάκρα ? Έχω ακόμα πολλά προβλήματα να ξεδιπλώσω όλο αυτό το χάος στα πρώτα επίπεδα.

Ο διαλογισμός, για άλλη μια φορά, μου έδωσε τα εργαλεία επανασύνδεσης.

Μου άρεσε πραγματικά τα διάφορα προγράμματα που πληρώθηκαν του Petit Bambou.

Άνδρες και γυναίκες, η φωνή τους είναι ζεστή, καθησυχαστική και φυσική.

Στα μισά του δρόμου μεταξύ του παραδοσιακός διαλογισμός και το σοφρολογία, όπου ακολουθούμε ένα καθιερωμένο μονοπάτι. Αυτό το πρόγραμμα για τον Western City Dweller μου ταιριάζει τέλεια για ένα χρόνο.

Με την ” Σωματίδιο »Ελέγχω κάθε μέρος του σώματός μου, από τα δάχτυλα μέχρι τη ρίζα των μαλλιών. Είμαι προσεκτικός σε κάθε κωφό πόνο για να μπορέσω να απελευθερώσω εντάσεις στους μύες μου, να προσαρμόσω μια καλύτερη θέση, να εκτιμήσω μια συγκεκριμένη δόνηση .

Άρχισα Νιώστε και απεικονίστε Ταυτόχρονα, το σώμα μου, το βάρος του, το σχήμα του, τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το στρώμα. Εκτός από το τέλος κάθε συνεδρίας, αφού τεντώθηκα τον εαυτό μου, αισθάνομαι εντελώς απορριπτόμενος.

Αλλά το πιο θεαματικό, στη δική μου ιστορία, είναι πόσο Η αναπνοή μου έχει ανοίξει.

Παρατηρώντας τις εμπνεύσεις μου και τις λήψεις μου, ορισμένα σημεία αποκλεισμού έχουν μειωθεί σημαντικά.

Η αναπνοή μου δεν σταματά πλέον στους πνεύμονές μου ή στο στήθος μου. Ο λαιμός μου σφιχτά, το ηλιακό μου πλέγμα μπλοκάρει και ακόμη και η μήτρα μου έχει ως αποτέλεσμα. Μπορώ να σπρώξω τον αέρα για να φουσκώσω μια εντελώς φανταστική μπάλα στα σεξουαλικά μου όργανα. Δεν ήξερα καν ότι θα μπορούσε να είναι δυνατό να ανοίξω αυτό το μέρος από την κορυφή.

Από τότε, έχω διαβάσει πολλά για το θέμα της αναπνοής. Αυτή θα είναι η ευκαιρία για ένα μελλοντικό άρθρο.

Σύντομος, χάρη Με λίγο μπαμπού, έμαθα να συνεργάζομαι με το σώμα μου και να μην προσπαθήσω να αναλάβω τον έλεγχο.

Και αυτό αλλάζει τα πάντα.

Ο διαλογισμός μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε την εστίασή μας όπου το επιθυμούμε. Αυτό μπορεί να είναι στους ήχους που μας περιβάλλουν και στη συνέχεια θα εξαφανιστούν πίσω από την παρατήρηση του σώματος ή αντίθετα θα ενισχυθούν σημαντικά εάν δώσουμε προσοχή. Ή τις μυρωδιές που επιπλέουν γύρω μας, φως, θερμότητα .

Έμαθα ότι θα μπορούσα επίσης να διαλογίσω – ή μάλλον να είμαι στη συνείδηση – Περπατώντας ή κάνοντας τα πιάτα. Παρατηρήστε τα χρώματα, το τοπίο, το μους σαπουνιού, προσεκτικά. Κλείνω μόνο τα μάτια μου αν η εστία μου πρέπει να κατευθυνθεί στο μυαλό μου.

Σήμερα, διαλογίζομαι όταν ράβω και κατασκευάζω τους πλανιστές και άλλες οικείες εφημερίδες των ενηλίκων που με παραγγείλετε.

Ξέρω ότι είναι ακόμα πιο φορτωμένα με καλά vibes και πάντα βρίσκω το μυαλό -blowing όταν ήρθες να μου πεις ότι το νιώθεις 🙂

Εκεί ραφή, Αλλά και σαν πλέξιμο ή χειροκίνητες δραστηριότητες, μου επιτρέπει να εστιάσω όλη μου την προσοχή στις κινήσεις και, έναν τρόπο που το κάνει, να αναδημιουργήσω μια φούσκα.

Δεν ξέρω αν η συζήτηση για το μυαλό είναι σωστή.

Χάθηκα λίγο ανάμεσα στο πνεύμα, το πνεύμα, τη σκέψη και όλο το αφηρημένο μέρος της ύπαρξής μας. Βλέπω τον διαλογισμό ως τη λειτουργία καθαρισμός / επαναφορά σκληρός δίσκος από τον ψυχικό μου υπολογιστή.

Μου επιτρέπει ένα βαθιά σύνδεση με τις πραγματικές μου επιθυμίες και ανάγκες.

Σας λέω αμέσως: θα σκεφτείτε.

Είναι αδύνατο για κάποιον άνθρωπο να μην σκεφτεί τίποτα, αν και παρατήρησα ότι μετακινώντας τα μάτια μου προς τη γωνία στην κορυφή, στα αριστερά, δημιουργώ ένα είδος “Jambler με σκέψεις”. Μην με ρωτάς πώς ή γιατί, είναι μια προσωπική παρατήρηση της οποίας δεν βρίσκω την εξήγηση. Αν το έχετε περιμένω την εξήγησή σας: [email protected]

Τοποθετώντας τον εαυτό μου από τα συναισθήματα της στιγμής, είμαι απλά θεατής των σκέψεων που έρχονται και πηγαίνουν. Απλά αναπνέω. Μαθαίνω να τα ακούω χωρίς να τους αφήσω να εμποτιστούμε, να διαπεράσετε. Τους απεικονίζω σαν φυσαλίδες σαπουνιού μέσα στις οποίες επιπλέει μια σκέψη, μόλις παρατηρούσα τη φούσκα, το πιέζω με το φανταστικό μου χέρι απαλά. Και εξαφανίζεται.

 • Μερικές φορές οι φυσαλίδες είναι πολύ πολυάριθμες, γι ‘αυτό ηρεμία το hubbub αρνούμενοι όλα μέχρι να μπει μέσα γραμμή.
 • Μερικές φορές μια επιτυχημένη σκέψη για μένα πιάνω Και εκπαιδεύστε μαζί της αλλού. Μπορεί να έχει καλή στιγμή πριν το συνειδητοποιήσω ! Όταν το συνειδητοποιώ, επιστρέφω στην παρατήρηση της αναπνοής μου, χωρίς να το κατηγορώ για την αποστασιοποιημένη προσοχή.

Θέλω να πω ότι ο σκοπός όλων αυτών είναι Συνδεθείτε πλήρως με τον εσωτερικό μου αγγελιοφόρο: Η καρδιά μου. Παρατηρώ χωρίς να κρίνω τα συναισθήματά μου. Είμαι ο προσεκτικός και καλοπροαίρετος θεατής.

Γι ‘αυτόν τον λόγο εγγραφώ στην πληρωμένη έκδοση του Petit Bambou. Παρεμπιπτόντως: Δεν έχω κωδικό προώθησης για να σας δώσω, ούτε οποιαδήποτε εταιρική σχέση, σας δίνω απλώς τη γνώμη μου ως χρήστης.

Αυτό που εκτιμώ με το πλήρες πρόγραμμα αυτής της εφαρμογής είναι Η ομάδα των προτάσεων διαλογισμού : μυαλό, άγχος, αφήστε, αυθεντική παρουσία, σχέσεις, διάφοροι φόβοι, εργασία, έμπνευση, αποτοξίνωση, υγεία, εγκυμοσύνη . Υπάρχει κάτι για όλους, ακόμη και παιδιά και εφήβους. Όπως είπα, είμαστε μακριά από βουδιστικούς πνευματικούς διαλογισμούς, σιωπηλά και ιερούς ήχους. Αλλά Αυτή η προσέγγιση καθιστά δυνατή την κατανόηση του πώς συμπεριφέρεται το πνεύμα Και δίνει εργαλεία για, ίσως μια μέρα, προσέγγιση ακόμη περισσότερο από το ιερό.

Ακολουθώντας ένα καθοδηγούμενο μονοπάτι σε ένα συγκεκριμένο θέμα Μου επιτρέπει να συνδεθώ με την καρδιά μου. Απαντώ με τον αυθορμητισμό και την ακρίβεια στις ερωτήσεις που αντιμετωπίστηκαν. Μερικές απαντήσεις με εκπλήσσουν τον εαυτό μου, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία την ειλικρίνεια τους. Προέρχονται από εκεί, από την καρδιά, από την ψυχή και είναι απόλυτες απαντήσεις, όχι διαπραγματεύσιμες για την αλήθεια τους. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα ή όχι, είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει?)

Οι διαφορετικοί οδηγοί που ήμουν σε θέση να ακολουθήσω στο Petit Bambou όλοι είχαν μια ευχάριστη φράση, εύκολο να ακολουθήσουν. εκτιμώ καλοσύνη ότι μας ωθούν να υιοθετήσουμε προς τον εαυτό μας, ανεξάρτητα από το επίπεδό μας ή όποια επιτυχία ή αποτυχία της συνεδρίας.

Κάθε πρόγραμμα είναι ένα πραγματικό μάθημα στη ζωή. Μερικοί έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο μου να δω τα πράγματα, όπως το πρόγραμμα “θετικός” ή “Αποφάσεις και δημιουργικότητα“”. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συνεδρίες περιλαμβάνουν μεταξύ 10 και 22 συνεδριών, της μνήμης, η οποία δίνει χρόνο για να βυθιστεί σε ένα θέμα.

Παρά τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα που έχει ο διαλογισμός σε μένα, δεν ασχολούμαι τακτικά. Μεταξύ προσωπική σαμποτάζ Και Πρέπει να επιστρέψω στη ζώνη άνεσής μου, Μπορεί να συμβεί για μερικές εβδομάδες πριν από τη διαλογισμό ξανά. Ξέρετε το πράγμα: ξέρετε ότι θα κάνετε καλό, αλλά δεν το κάνετε. Συνειδητή αυτο-σαμποτάζ.

Τούτου λεχθέντος, γνωρίζοντας ότι πληρώνουμε την αίτηση, επιστρέφουμε πιο εύκολα: P

Παρά τα πάντα, κάποτε διέσχισε αρκετές συνεδρίες – Θα έλεγα περίπου τριάντα ορατά – Συνεχίζετε να επηρεάζεστε βαθιά από το διαλογισμό. Ξέρετε τη διαδρομή. Τα υπόλοιπα είναι μόνο μια ανθρώπινη περίπτωση.

Στις στιγμές που ο εγκέφαλός μου παρασύρεται, αλλά δεν είναι αρκετό για να κάνω μια συνεδρία, υποστηρίζω για 5 λεπτά αναπνοής στην καρδιακή συνοχή.

Είναι μαγικό !

Μικρό μπαμπού: Δοκιμή και γνώμη της αίτησης για διαλογισμό

Μικρή κριτική μπαμπού

Όλοι έχουμε ακούσει τις απόψεις για την εφαρμογή Petit Bamboo Meditation, είτε με φίλους είτε με οικογενειακά γεύματα. Η εφαρμογή διαλογισμού και ευημερίας έκανε μια τέτοια έκρηξη που δεν αποκαθιστά κανέναν.

Έτσι, για να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα παραδοσιακά άρθρα, μας φαινόταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη περιήγηση σε αυτό που προτείνεται. Εδώ θα βρείτε μια ανασκόπηση όλων των χαρακτηριστικών και μερικές συμβουλές και κόλπα σε αυτήν την εφαρμογή !

 • Περίληψη της κριτικής μας
 • Μικρό μπαμπού: Γενική παρουσίαση
 • Ερώτηση για να ρωτήσετε πριν από τη λήψη του μικρού μπαμπού
  • Εργονομία εφαρμογής
  • Ομιλητές διαλογισμού
  • Προγράμματα διαλογισμού
  • Συμβατότητα εφαρμογής
  • Μικρές συνδρομές και τιμές μπαμπού
  • 1 – πολλά προγράμματα διαλογισμού
  • 2 – Christophe André
  • 3 – Προσαρμοσμένο για παιδιά
  • 3 – Καρδιά συνέπειας
  • 4 – Κρίση ηρεμίας
  • 5 – Player Audio – Ήχοι περιβάλλοντος
  • 6 – Σοφρολογία
  • Μπόνους – Λειτουργία εκτός σύνδεσης
  • 1 – Headspace
  • 2 – ηρεμία
  • 3 – μυαλό
  • Ποιος είναι πίσω από το μικρό μπαμπού ?
  • Ποια είναι η καλύτερη θέση για διαλογισμό ?
  • Πρέπει να διαλογίζεστε κάθε μέρα ?
  • Είναι οι επιδράσεις του διαλογισμού που αποδεικνύονται ?

  Περίληψη της κριτικής μας

  Εφαρμογή : Μπαμπού

  Παγκόσμιο σήμα: 5/5

  Διαθεσιμότητα: Όλα τα προγράμματα περιήγησης, iOS, Android

  Τιμή: Μεταξύ 4,17 και 7,99 ευρώ το μήνα.

  Καλά σημεία :

  • Κατάλληλο για όλους
  • πρόγραμμα υψηλής ποιότητας
  • μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων
  • πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά
  • Εύχρηστος

  Αρνητικά σημεία:

  • Λίγα δωρεάν προγράμματα
  • Δεν είναι δυνατή η αγορά προγραμμάτων à la carte

  Μικρό μπαμπού: Γενική παρουσίαση

  Το μικρό μπαμπού είναι μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να σας καθοδηγήσετε στην ανακάλυψη του διαλογισμού της ευαισθητοποίησης. Μέσα από διαφορετικά θεματικά προγράμματα και πάνω από 900 συνοδευόμενες συνεδρίες διαλογισμού, μπορείτε να επιλέξετε τους χώρους εργασίας σας: συναισθήματα, συγκέντρωση, ευημερία, ευαισθησία.

  Όταν ορισμένες αμερικανικές εφαρμογές αντιμετώπισαν αυξανόμενη επιτυχία, η εκκίνηση έφτασε την πρώτη στη γαλλική αγορά (τον Ιανουάριο του 2015) και επέτρεψε να εκδημοκρατιστεί σε μεγάλο βαθμό την πρακτική ενός διαλογισμού ευαισθητοποίησης που ήταν ήδη σε όλα τα στόματα.

  Με περισσότερους από 4 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και μέσους όρους 4,7/5 για iPhone (iOS) και 4,6/5 για το Android δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε για την ποιότητα αυτών των προγραμμάτων διαλογισμού με καθοδηγούμενη καθοδήγηση. Εκτός αυτού, η αίτηση υπάρχει τώρα σε 4 γλώσσες (γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και αγγλικά)

  Ερώτηση για να ρωτήσετε πριν από τη λήψη του μικρού μπαμπού

  Ο διαλογισμός δεν συζητείται πλέον, είναι μια πολύτιμη βοήθεια για να περάσουμε από τη ζωή γαλήνια, να μειώσουμε το άγχος, στον συναισθηματικό πόνο ή απλά να φροντίσουμε την ψυχική του υγεία. Αυτή η προγονική πρακτική είναι πάντα πιο αναγνωρισμένη από τους αθλητικούς ή επαγγελματίες υγείας ως σημαντικό διάνυσμα για την προσωπική ανάπτυξη. Έτσι, η μάθηση να διαλογίζεται είναι ένας τρόπος μεταξύ άλλων για μεγάλο αριθμό ενηλίκων και παιδιών για να ζήσουν καλύτερα.

  Το Petit Bamboo είναι μια επαναστατική εφαρμογή με την έννοια ότι έχει εκδημοκρατισμούς πρόσβαση σε διαλογισμό ευαισθητοποίησης που ήταν προηγουμένως αρκετά εμπιστευτικό. Πρέπει να είστε σε θέση να μάθετε μέσω βιβλίων, με κίνδυνο να κάνετε λάθη ή να πληρώνετε μαθήματα με δάσκαλο, μερικές φορές πολύ ακριβό.

  Σήμερα για μερικά ευρώ το μήνα, η εφαρμογή σας μεταφέρει από το χέρι και σας συνοδεύει στην ανακάλυψη αυτής της πρακτικής. Αν και οι δωρεάν δοκιμές μπορούν να σας βοηθήσουν, είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε την ερώτηση: Είμαι έτοιμος να είμαι επιμελής ?

  Μακριά από την επιθυμία να αποθαρρύνει το απλό περίεργο, πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι για να επιτύχει η έναρξη του διαλογισμού, το κίνητρο και η επιθυμία να πετύχουν είναι βασικοί παράγοντες.

  Ωστόσο, όταν επιλέγετε την εφαρμογή, είναι απαραίτητο να ενδιαφέρεστε για όλα όσα θα σας επιτρέψουν να κάνετε την εμπειρία σας βέλτιστη. Αυτό υπολογίζεται σε διάφορα σημεία:

  Εργονομία εφαρμογής

  Η εργονομία και η εμπειρία των χρηστών αφορούν θεμελιωδώς τον τρόπο κατασκευής της εφαρμογής, το σχέδιο που το συνθέτει και τον τρόπο πλοήγησης. Έτσι, η διαδρομή διαδρομής ή χρήστη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ρευστό. Όταν λαμβάνετε την εφαρμογή στο χέρι, δεν θα πρέπει να χρειαστείτε μια ειδοποίηση ή οδηγίες για να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

  Ομιλητές διαλογισμού

  Συχνά, η φωνή που θα σας καθοδηγήσει είναι ένα σημαντικό σημείο στην απόδοση της εμπειρίας, οπότε είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είναι ευχάριστο για εσάς, οπουδήποτε αλλάζει. Μερικές φορές θα εκπλαγείτε να είστε σε θέση να χαλαρώσετε εντελώς, ενώ μια πολύ γνωστή φωνή θα μπορούσε για παράδειγμα.

  Προγράμματα διαλογισμού

  Σημαντικό σημείο στην επιλογή μιας εφαρμογής διαλογισμού, τα προγράμματα που προσφέρονται πρέπει να αντιστοιχούν επιφανειακά στις ανάγκες σας, αλλά και στις επιθυμίες σας. Η πραγματοποίηση ασκήσεων σε ένα περιβάλλον που σας παρακινεί σας επιτρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι περισσότερο. Περισσότερο από αυτό, μπορείτε επίσης να δώσετε στον εαυτό σας στόχους που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή σας. Με την ποσοτικοποίηση αυτού μπορείτε να ακολουθήσετε καλύτερα την πρόοδό σας στην πράξη και τα οφέλη της.

  Συμβατότητα εφαρμογής

  Βεβαιωθείτε ότι η συμβατότητα της εφαρμογής αντιστοιχεί καλά στις χρήσεις που θέλετε να κάνετε. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο το τηλέφωνό σας, τότε η ερώτηση δεν προκύπτει. Ωστόσο, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις παραμέτρους, εάν σκοπεύετε να το έχετε πρόσβαση σε μια πλατφόρμα πολλαπλών επιπέδων (για παράδειγμα εφαρμογής και προγράμματος περιήγησης)

  Μικρές συνδρομές και τιμές μπαμπού

  Η τιμή είναι ένας πραγματικός παράγοντας διακρίσεων για εφαρμογές διαμεσολάβησης που φθάνουν σε μια αγορά που δεν υπήρχε και ως εκ τούτου αισθάνεται ως πρόσθετη δαπάνη περισσότερο από μια αντικατάσταση.

  Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Petit Bambou

  Εδώ είναι τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά μεταξύ μικρού μπαμπού και ανταγωνισμού:

  1 – πολλά προγράμματα διαλογισμού

  Προφανώς, η κύρια λειτουργικότητα της εφαρμογής οφείλεται σε προγράμματα διαλογισμού επειδή είναι η καρδιά της αξίας. Είτε στην ποικιλομορφία τους και στην ποιότητά τους, αυτές είναι οι στιγμές που σας βοηθούν να δημιουργήσετε την εμπειρία του διαλογισμού.

  Το Petit Bamboo προσφέρει περισσότερα από 70 προγράμματα που μπορεί να ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες: εδώ είναι για παράδειγμα:

  • Γαλήνιο ύπνο
  • Ξυπνήστε τη δημιουργικότητα
  • Θετικοί πόροι
  • Πένθος και νοοτροπία
  • “Στις μεταφορές”

  Επομένως, παρατηρούμε ότι υπάρχουν μερικοί που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, όταν άλλοι στοχεύουν έναν συγκεκριμένο στόχο ή περίοδο ζωής.

  Οι ασκήσεις που συνθέτουν τις συνεδρίες είναι αρκετά ποικίλες, όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και με τη μορφή, η ιδέα να αποφευχθεί η κούραση. Μπορείτε να βρείτε συνεδρίες από 5 λεπτά έως 30 λεπτά.

  2 – Christophe André

  Δεν μπορούμε να μιλάμε για διαλογισμό ευαισθητοποίησης στη Γαλλία χωρίς να αναφέρουμε τον Christophe André. Είχε ξεκινήσει μια εφαρμογή κινητής διαμεσολάβησης, πριν από την ένταξή του στον Petit Bambou για να μοιραστεί τη σοφία του όσο το δυνατόν. Ο ψυχίατρος με πολλαπλά έργα προσφέρει επομένως το δικό του πρόγραμμα σε αρκετά μεγάλα θέματα όπως “Ζώντας με πλήρη συνείδηση” ή “διαλογισμός ενάντια σε δυσκολίες”.

  3 – Προσαρμοσμένο για παιδιά

  Λαμβάνοντας υπόψη τον μεγαλύτερο αριθμό και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου, η εφαρμογή προσφέρει προγράμματα αφιερωμένα σε διάφορες ηλικιακές ομάδες: για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, εφήβους 12-18 και ακόμη και ειδικά για τους μαθητές.

  3 – Καρδιά συνέπειας

  Η συνέπεια της καρδιάς είναι μια τεχνική χαλάρωσης που βασίζεται στη ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού. Με αυτή την έννοια, η εφαρμογή προσφέρει ένα πρόσθετο εργαλείο που θα σας επιτρέψει να εξασκηθείτε με υποστηριζόμενο τρόπο. Σε αντίθεση με τον καθοδηγούμενο διαλογισμό, εδώ το εργαλείο σας βοηθά ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να προσαρμόσετε την αναπνοή σας.

  4 – Κρίση ηρεμίας

  Λίγο πάρα πολύ άγχος και το μηχάνημα αγωνίζεται. Με αυτό το μικρό χαρακτηριστικό μπαμπού σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σε μόλις 3 λεπτά !

  5 – Player Audio – Ήχοι περιβάλλοντος

  Για εκείνους που η σιωπή διαταράσσει ή άγχος, η εφαρμογή προσφέρει να ακούει ήχους δωματίου που σας είναι ευχάριστοι κατά τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς.

  Dan την ίδια στιγμή, δεν είναι ακόμη δυνατό να αλλάξει η φωνή που καθοδηγεί τη συνεδρία, ακόμη και αν η εταιρεία λέει ότι θα συμβεί τους επόμενους μήνες. Έτσι, αν η φωνή σας ενοχλεί, θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα.

  6 – Σοφρολογία

  Καθώς η εφαρμογή επεκτείνει την πελατειακή της βάση, προχωράει επίσης στο περιεχόμενο που προσφέρει, τις τελευταίες ανησυχίες για το άνοιγμα Σοφρολογία. Σε αντίθεση με τον διαλογισμό που ενδιαφέρεται για την παρούσα στιγμή, αυτή η τεχνική κάνει τον χρήστη να εργάζεται στο παρελθόν και στο μέλλον του, έναν τρόπο να προβάλλει τον εαυτό του διαφορετικά.

  Μπόνους – Λειτουργία εκτός σύνδεσης

  Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι πάντα σε μεγάλη ζήτηση, και το Petit Bamboo το έχει δημιουργήσει πολύ γρήγορα: είναι δυνατόν να κατεβάσετε τις συνεδρίες σας για να τις εξασκηθείτε εκτός σύνδεσης.

  Επιπλέον, ο Petit Bambou κυκλοφόρησε επίσης ένα βιβλίο που σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα για τη διαμεσολάβηση, είτε πρόκειται για έννοιες είτε για ιστορία. Το βιβλίο, γεμάτο ιδέες, πολύ παιχνιδιάρικο είναι σαν την εφαρμογή: προσβάσιμο σε όλους. Έτσι, έξοδο φιλοσοφικές εξελίξεις, το βιβλίο θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να γνωρίζετε καλύτερα τα μέσα για να βάλετε λίγο περισσότερο διαλογισμό στη ζωή του. Είναι ένα καλό συμπλήρωμα στις ασκήσεις της αίτησης.

  Οι χρήστες είναι ευχαριστημένοι

  Εκτός από τις υπέροχες σημειώσεις της σχετικά με τις τυφλές εφαρμογές της Apple και Google, παρατηρούμε ότι ο Petit Bambou κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ σταθερή κοινότητα οπαδών.

  Πρώτα υπάρχουν εκείνοι που ξεκίνησαν στο διαλογισμό και βρήκαν έναν καλό τρόπο να συνεχίσουν την πρακτική τους στις καλύτερες συνθήκες.

  Apple Little Bamboo Σχόλιο

  Άλλοι όπως ο Charles είχαν ένα πραγματικό σοκ όταν ανακάλυψαν ότι θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή τους χάρη σε αυτές τις νέες πρακτικές. Αυτός ο χρήστης ανακάλυψε τη διαμεσολάβηση με την εφαρμογή, προφανώς για το μεγαλύτερο καλό του.

  Σχόλιο Apple Small Bamboo 2

  Τέλος, οι χρήστες όπως ο Gigi προσπαθούν για λίγο για να μπουν σε διαλογισμό χωρίς επιτυχία. Παρά το κίνητρό της, μόνο με την ανακάλυψη της εφαρμογής που κατάφερε να κολλήσει.

  Apple Little Bamboo Σχόλιο

  Έτσι, με αυτές τις τρεις μαρτυρίες, που επιλέχθηκαν μεταξύ ενός εξίσου δωρεάν μεγάλου αριθμού, θα μπορούσαμε να δούμε ότι δεν υπάρχει κανόνας όταν ο μέσος χρήστης και ότι είναι ένα εργαλείο που μπορεί να αντιστοιχεί σε όλους.

  Πώς να αποκτήσετε μικρό μπαμπού ?

  Μπορείτε να κατεβάσετε το μικρό μπαμπού σε όλες τις πλατφόρμες λήψης κινητής τηλεφωνίας, είτε πρόκειται για το App Store (iPhone) είτε για το Google Play (Android).

  Μέσω εφαρμογών, μπορείτε να εγγραφείτε σε μισή συνδρομή 29,99 ευρώ.

  Ωστόσο, αν μεταβείτε στη σελίδα τιμών Petitbambou.com, προσφέρονται νέες προσφορές σε εσάς. Εκτός από μια συνδρομή κατά τη διάρκεια ζωής (200 ευρώ) μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε κατά τη διάρκεια του μήνα (7,99 ευρώ) ή το έτος -round (49,99 ευρώ) που σας επιτρέπει να πληρώσετε μόνο 4,17 ευρώ το μήνα. Πολλά εάν είστε πεπεισμένοι από την αίτηση.

  Εκπληξη ! Θυμηθείτε ότι για γενέθλια, μια συνδρομή στην εφαρμογή μπορεί να ευχαριστήσει, η εφαρμογή προσφέρει κάρτες δώρων απευθείας στον ιστότοπο.

  Σημειώστε ότι το μικρό μοντέλο μπαμπού είναι μια αυτόματη συνδρομή επέκτασης. Επομένως, είναι σημαντικό να σκεφτείτε να τερματίσετε πριν από το τέλος της συνδρομής σας εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για ένα μήνα, εξάμηνο ή επιπλέον έτος.

  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις με μικρό μπαμπού

  Η εφαρμογή έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες έσπευσαν στα αυλάκια του αμερικανικού blockbuster.

  1 – Headspace

  Το Headspace είναι η εφαρμογή που εφευρέθηκε η ιδέα και δεν είναι διαθέσιμη στη Γαλλία. Δημιουργήθηκε από έναν πρώην βουδιστή μοναχό επέστρεψε στην Silicon Valley, ο Headspace κέρδισε όλα τα Tech Gratin και Hollywood Stars. Με πρεσβευτές της προσοχής όπως η Gwyneth Paltrow και οι συνεργασίες με την Google ή το LinkedIn που το καθιστούν στη διάθεσή τους στους υπαλλήλους τους, η επιτυχία έπρεπε να αναμένεται. Η πρόταση των αξιών είναι τεράστια, με περισσότερες από 550 ώρες μαθημάτων και οδηγών.

  Ταυτόχρονα υπάρχει η επιθυμία να επαναφέρετε τον χρήστη στην εφαρμογή μέσω ειδοποιήσεων που δεν κάνουν πολύ Zen. Λυπούμαστε που έχουμε την αίσθηση ότι αγωνίζεται με το Facebook για τον διαθέσιμο χρόνο του εγκεφάλου μας.

  2 – ηρεμία

  Αμερικανός επίσης, η ήρεμη εφαρμογή είναι διαθέσιμη από όλο τον κόσμο και είναι το πιο κατεβάσετε. Εκτός από τα μαθήματα και τα προγράμματα διαλογισμού που βασίζονται στην καθημερινή πρόβα μέσω ενός θέματος καθημερινά διαφορετικά, προσφέρει ιστορίες για να κοιμηθούν. Η ιδιαιτερότητά του είναι να προσφέρει προγράμματα και ασκήσεις που ενδιαφέρονται ευρύτερα από τους ανταγωνιστές της με την ψυχική υγεία που είναι πιο κοντά στην προσωπική θεραπεία.

  Δημιουργήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, είναι η 19η εταιρεία με την ταχύτερη ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι δυνατόν να δοκιμάσετε δωρεάν 7 ημέρες πριν πληρώσετε 49,99 ευρώ ετησίως.

  3 – μυαλό

  Πίσω στη Γαλλία, η εφαρμογή είναι επίσης μοντέρνα. Πιο εκλεπτυσμένο από τους αντιπάλους του, ο σχεδιασμός είναι απόλυτα μελετημένος, κοντά σε όλα τα “δροσερά” πρότυπα, η ιδέα είναι να επικεντρωθούμε στους αστικούς νέους ανθρώπους.

  Η δύναμη της εφαρμογής είναι επίσης να έχει μια ομάδα εταίρων υψηλής ποιότητας όπως Fabrice Midal, Beryl Marjolin ή Sébastien Henry, που ενσωματώνονται στις 220 συνεδρίες που προσφέρονται. Λιγότερο δημόσιο, επικεντρώνεται στην καρδιά του στόχου, για παράδειγμα, δημιουργώντας μια ειδική συνεργασία με την Air France, η οποία έχει ακούσει πάνω από 2 εκατομμύρια φορές “επί του σκάφους”.

  Όπως και με το Petit Bambou, θα έχετε πρόσβαση σε ένα δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πληρώσετε 6,99 ευρώ το μήνα για να έχετε πρόσβαση στα πολλά ειδικά προγράμματα.

  συμπέρασμα

  Όπως είδαμε, ο διαλογισμός προσοχής είναι ένα θέμα της κοινωνίας που είναι όλο και περισσότεροι οπαδοί. Ακόμη και αν αυτή η τεχνική έχει από καιρό αποκηρύξει για τα πιο παρακινημένα, η εφαρμογή Petit Bamboo κατεδαφίζει σε μεγάλο βαθμό την πρακτική και επιτρέπει σε όλους να καθοδηγούνται απλά, με το δικό τους ρυθμό.

  Αυτό που μας παρασύρει στο Petit Bambou είναι πρώτα απ ‘όλα την απλότητα χρήσης. Όλα έχουν σκεφτεί έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δοκιμάσουν ή να συνεχίσουν την πρακτική τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, χωρίς ακαταλληλότητα.

  Στη συνέχεια, η ποιότητα των προσφερόμενων προγραμμάτων, είτε πρόκειται για θέματα είτε για συνεργασίες, είναι απολύτως εκπληκτικά. Υπάρχει κάτι για όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και όλα τα προβλήματα. Θα σημειώσετε επίσης την προσπάθειά τους να είναι όσο το δυνατόν γενικά.

  Ήμασταν ευρέως πεπεισμένοι από το προϊόν, ακόμη και αν οι ανταγωνιστές δεν είναι κακοί, ο μικρός Γάλλος κατάφερε να βγει από το παιχνίδι με πολύ προσεκτικό στην κοινότητά του. Συνιστούμε ! 5/5 !

  Συχνές ερωτήσεις

  Ποιος είναι πίσω από το μικρό μπαμπού ?

  Η αίτηση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 από τον πολυτεχνικό Benjamin Blasco που ψηφίστηκε από τους PayPal και BearingPoint και Ludovic Dujardin Diplée de L’Isen ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής πολλών νεοσύστατων επιχειρήσεων.

  Ποια είναι η καλύτερη θέση για διαλογισμό ?

  Δεν υπάρχει υποχρεωτική θέση για διαλογισμό. Καθισμένος σε ένα κοστούμι, σε καρέκλα ή ύπνο, όλα είναι δυνατά: το σημαντικό είναι ότι αισθάνεστε καλά. Τότε κάθε συνεδρία δεν έχει τον ίδιο στόχο και μπορείτε χωρίς να αλλάξετε το πρόβλημα τη θέση μεταξύ δύο προγραμμάτων.

  Πρέπει να διαλογίζεστε κάθε μέρα ?

  Τίποτα υποχρεωτικό, αλλά η εγκατάσταση αυτής της ρουτίνας στη ζωή σας θα σημειώσει πρόοδο γρήγορα. Η εφαρμογή συνιστά να το κάνετε όσο το δυνατόν τακτικά, θα μπορείτε να αισθανθείτε όλα τα οφέλη.

  Είναι οι επιδράσεις του διαλογισμού που αποδεικνύονται ?

  Πολλές μελέτες όπως αυτό το “άγχος και μεσολάβηση” των CNRs έχουν αποδείξει τα οφέλη του διαλογισμού στο σώμα το πνεύμα, την ευημερία και την παραγωγικότητα.