Oviste Omio – 22 Κριτικές πελατών Omio, Λήψη Omio: Εισιτήρια τρένου, λεωφορείο και αεροπλάνο στην Ευρώπη – Voyage – Les Numériques

Omio: εισιτήρια τρένου, λεωφορείο και αεροπλάνο στην Ευρώπη

Κορυφαία πλατφόρμα κράτησης !

Γνώμη Omio

Κριτικές πελατών Omio

Κορυφαία κριτική: 8/10 Μωρανός, Τα 10.02.2021

εισιτήριο τραίνου

Αγόρασα ένα εισιτήριο αμαξοστοιχίας για τη Νορμανδία στις 06/02/2021. Η διαδικασία πήγε καλά, ήταν απλή, καλά λεπτομερής και ασφαλής. Δυστυχώς δεν είχα έναν κωδικό προσφοράς omio, δεν το είχα σκεφτεί και κατά τη γνώμη μου δεν υπήρχε. Μετά την αγορά μέσω PayPal, έλαβα απευθείας το εισιτήριό μου μέσω email. Δυστυχώς, την ίδια ημέρα αναχώρησης γνώρισα πολλές ανησυχίες με τον ίδιο τον οργανισμό που ονομάζεται “Nomad” που με ανάγκασε να αγοράσω ένα νέο εισιτήριο. Είχα δύο επιλογές παρουσίασης των εισιτηρίων, είτε σε σάρωση σε μια ηλεκτρονική συσκευή εκτυπώνεται και παραδέχομαι ότι το εισιτήριο με τη μορφή σάρωσης είναι πολύ πιο πρακτική και βολική από ό, τι σε χαρτί.

8/10 Καρολίνα, 15ος.09.2023

Όπως πάντα πολύ ανταποκρίνεται, όλα πάνε όπως είχε προγραμματιστεί, η εφαρμογή λειτουργεί επίσης πολύ καλά, σας ευχαριστώ Omio και Ebuy Club. Αυτή είναι η 3η μου αγορά στο Omio για ταξίδια με λεωφορείο κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων ή των διακοπών. Δεν υπάρχουν παράπονα, η αγορά μου και η αναμονή για εγκυρότητα για το βραβείο, αλλά γρήγορα επικυρώθηκε αργότερα αργότερα. Πηγαίνω ξανά και ξανά από το Ebuy Club για την αγορά μου στο Διαδίκτυο, αλλά όχι μόνο στα καταστήματα επίσης. Για όλα αυτά είναι η μεταφορά ξενοδοχείων που περνούν πάντα από το eBuyClub πολύ γρήγορα για μια επόμενη κράτηση ή αγορά

8/10 Ελισάβετ, 07.09.2023

Αγόρασα τα εισιτήρια φροντίδας μου για διακοπές αυτό το καλοκαίρι σε αυτό το site ήταν η πρώτη φορά και μου άρεσε πραγματικά γιατί ήταν πολύ γρήγορο. Η διαδικασία της ηλεκτρονικής παραγγελίας μου πήγε πολύ καλά και συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ήμουν σε θέση να επωφεληθώ από έναν κωδικό προώθησης για αυτήν την αγορά που μου επέτρεψε να πραγματοποιήσω αυτήν την αγορά. Ο χρόνος παράδοσης έγινε σεβαστός και η αποστολή ήταν γρήγορος. Η αγορά ήταν σύμφωνα με αυτό που είχα παραγγείλει. Όχι δεν είχα περιορισμό κατά τη διάρκεια αυτής της αγοράς.

Κουπόνια

10/10 ssanabes, 26.08.2023

Θα ήθελα να μοιραστώ τη θετική μου γνώμη σχετικά με την εμπειρία μου με το Omio κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στο Βέλγιο. Από την αρχή, η πλατφόρμα αποδείχθηκε φιλική και εύκολη στη χρήση. Οι πολλές επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται μου επέτρεψαν να επιλέξω τον καταλληλότερο τρόπο στο ταξίδι μου στο Βέλγιο. Η αγορά εισιτηρίων μέσω του Omio πήγε χωρίς εμπόδιο και ήμουν ευτυχής που βλέπω ότι οι τιμές ήταν ανταγωνιστικές. Το ταξίδι μου στο Βέλγιο αποδείχθηκε ευχάριστο και πρακτικό. Οι λεπτομερείς πληροφορίες που παρέχονται από τον Omio με βοήθησαν να περιηγηθώ με ειρήνη και ήμουν σε θέση να απολαύσω πλήρως τη διαμονή μου. Τα χρονοδιαγράμματα έγιναν σεβαστά, κάτι που ήταν ζωτικής σημασίας για τη μεγιστοποίηση του χρόνου μου στο Βέλγιο. Εκτίμησα επίσης τη δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων για διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς σε μία μόνο συναλλαγή. Απλοποίησε τη διαδικασία και έκανε το ταξίδι μου στο Βέλγιο ακόμα πιο ευχάριστο. Συνοπτικά, η εμπειρία μου με το Omio για το ταξίδι μου στο Βέλγιο ήταν θετική και χωρίς πρόβλημα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Omio σε όλους όσους αναζητούν ένα πρακτικό και οικονομικό μέσο διατήρησης των ταξιδιών τους. Το ταξίδι μου ήταν επιτυχία χάρη στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα του Omio.

8/10 Αχμάντ, το 21.07.2023

Εξαιρετική λήψη του προβλήματός μου μετά από ακύρωση που συνδέεται με την καθυστέρηση μιας πτήσης Ryanair (Εταιρεία από την άλλη πλευρά,) . Επιπλέον, η Μαρία, ο γοητευτικός άνθρωπος που φρόντισε το αρχείο μου ήταν εξαιρετικά συμπαθητικό. Μου προσφέρθηκε ακόμη και, εκτός από την επιστροφή του 80 % του εισιτηρίου μου, ένα κουπόνι για ένα μελλοντικό ταξίδι για να ξεπεράσω την τιμή του εισιτηρίου που έπρεπε να ακυρώσω. Έτσι πραγματικά καπέλο ! . Μπορεί να προκαλεί άγχος να μην βρείτε μια υπηρεσία Omio στην περιοχή του, όταν θέλετε να επιστρέψετε για εισιτήριο αμαξοστοιχίας. Ωστόσο, μέσω του ιστότοπου υπάρχει πάντα ένας τρόπος να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία σας μέσω μιας φόρμας. Η απάντηση είναι άμεση και οι αβεβαιότητές μας ανυψώνονται. Επομένως, όλα πηγαίνουν με την έννοια του ενδιαφέροντος του πελάτη και της ικανοποίησής του .

10/10 Φατάχ, 28.06.2023

Εισιτήριο διαδικτυακών αμαξοστοιχιών

Αγόρασα ένα εισιτήριο αμαξοστοιχίας, όλα πήγαν καλά. Αρχικά είχα πρόσβαση στον ιστότοπο Omio μέσω της εφαρμογής για κινητά. Στη συνέχεια, με έναν σύνδεσμο που προσγειώνουμε στον ιστότοπό τους, περισσότερο από το να δεχτούμε τα cookies για να βεβαιωθούμε ότι το cashback ελήφθη υπόψη. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο ταξιδιού σας (ταξίδι μετ ‘επιστροφής, για πρώτη φορά, διαμονή κ.λπ. ), τις ημερομηνίες που μας ταιριάζουν για προορισμούς κ.λπ. Τέλος, παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά μας δεδομένα για την επικύρωση της παραγγελίας και της πληρωμής KE και στο Stride λαμβάνουμε ένα email επιβεβαίωσης.

10/10 Βαλεντίνος, το 13ο.06.2023

Πρώτη αγορά στην κορυφή !

Ανακάλυψα αυτόν τον συνεργάτη του EbuyClub με εταιρείες περιήγησης στο Travel Part. Το Omio συγκεντρώνει έναν πολύ μεγάλο αριθμό σιδηροδρομικών δικτύων σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας σε μία και την ίδια εφαρμογή να διαχειριστεί την αγορά εισιτηρίων τρένων σε διάφορες χώρες. Το χρησιμοποίησα για να δανειστώ ένα περιφερειακό τρένο στις Κάτω Χώρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμη και με ένα ακυρωμένο τρένο, ο σύντροφος ανταποκρίθηκε και με επιστράφηκε πολύ γρήγορα. Η αγορά έγινε επίσης πολύ γρήγορα.

10/10 Νέι, 30.05.2023

Κρατήσεις ταξιδιού

Αγόρασα ένα εισιτήριο για ένα λεωφορείο το ταξίδι πήγε πολύ καλά το λεωφορείο ήταν στην ώρα και ο οδηγός πολύ ευχάριστος. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αίτηση για την αγορά των εισιτηρίων σας για ταξίδια με λεωφορείο σε όλη τη Γαλλία με χαμηλότερο κόστος. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω αφιερώσει αυτήν την εταιρεία και ότι περνάω από αυτήν την εφαρμογή, όλα ήταν πάντα πολύ καλά πηγαίνοντας έτσι μην διστάσετε. Σας εγγυώμαι ότι δεν θα απογοητευτείτε. Χάρη σε αυτό το ταξίδι με λεωφορείο ήμουν σε θέση να πάρω την πτήση μου εγκαίρως.

10/10 Αναρριχητικό φυτό, 16.05.2023

Κορυφαία πλατφόρμα κράτησης !

Πολύ πρακτικό site για να βρείτε το σωστό μέσο μεταφοράς (αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο) σύμφωνα με τις ημερομηνίες, τις τιμές, τη διάρκεια του ταξιδιού και ιδιαίτερα τη σωστή τιμή. Ήμουν σε θέση να βρω εισιτήρια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τα ταξίδια μου. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης εξαιρετική, με γρήγορη και χρήσιμη βοήθεια για όλες τις ερωτήσεις μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την πλατφόρμα σε όλους όσους θέλουν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων με απλό και αξιόπιστο τρόπο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ένα σημαντικό cashback με το eBuyClub !

7/10 Κέλτης, το 22ο.04.2023

Πραγματικά καλό όταν τα εισιτήρια τρένων ήταν στην ίδια τιμή

Εκτιμώ πραγματικά το Omio, βρίσκοντας πολύ ευχάριστη τη διεπαφή τους και την αναζήτηση πολύ πρακτικών εισιτηρίων για τρένο ή αεροπορικά και πάνω απ ‘όλα. Η δυνατότητα σύγκρισης σε 2 κλικ στις τιμές με τρένο, λεωφορείο και αεροπλάνο είναι πραγματικά κορυφαία. Αλλά δυστυχώς για λίγα χρόνια, τα εισιτήρια τρένων έχουν επιβαρυνθεί (και όχι μόνο λίγο) . Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο αμαξοστοιχίας στα € 100 κανονικά θα χρεωθεί € 106. Είναι κρίμα γιατί ξαφνικά δεν χρησιμοποιώ πλέον το Omio, αλλά ένας από τους ανταγωνιστές του, με μεγάλη λύπη.

10/10 Ισαβέλλα, το 14ο.04.2022

εύκολο και πρακτικό

Πραγματικά πολύ εύκολο να λάβετε εισιτήρια παντού στην Ευρώπη. Πήρα εισιτήρια τρένων από το αεροδρόμιο Gatwick στο Λονδίνο. Δεν ήξερα την πορεία που πρέπει να ακολουθήσω, ο Omio φροντίζει τα πάντα. Κάποτε, τα ταξίδια επικυρώθηκαν, πηγαίνει πολύ γρήγορα ! Χρησιμοποίησα έναν κωδικό χορηγίας, ξαφνικά πληρώνει το κόστος της υπόθεσης. Ο ιστότοπος συγκρίνει διαφορετικά ταξίδια, σας δίνει τις τιμές, τις διάρκειες . Οι τιμές που προσφέρονται είναι πολύ ενδιαφέρουσες ! Ένας ιστότοπος που πρέπει να θυμάστε για τις επόμενες αναχωρήσεις στην Ευρώπη !

9/10 Αντιοϊκός, τα 23.02.2022

Πρώτο μακρύ ταξίδι με πολύ κατάλληλο τρένο

Παραγγείλετε από την πρώτη μου μακρά διαδρομή TGV Train για να μεταβείτε από τη Νάντη στο Παρίσι. Παραγγελία πραγματοποιήθηκε περίπου δύο μήνες νωρίτερα για να επωφεληθεί από μια πιο προσιτή τιμή, η οποία συνέβη, με ένα ταξίδι μετ ‘επιστροφής σε λιγότερο από € 70. Ο ιστότοπος Omio είναι αρκετά εργονομικός και μάλλον σχεδιασμένος: ο χώρος για την αναζήτηση του ταξιδιού του είναι με την πρώτη ματιά και μπορούμε εύκολα και γρήγορα να εισέλθουμε στα αιτήματά μας για το ταξίδι (τόπος αναχώρησης, προορισμός, ημερομηνίες) . Επαναχρησιμοποιώ τον ιστότοπο Omio για κάθε ταξίδι με τρένο που θέλω να φτιάξω.

7/10 γούλια, το 22ο.12.2020

Απλή και γρήγορη πλατφόρμα, αλλά κάποιο μειονέκτημα

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έχω κρατήσει στο Omio, αλλά την πρώτη φορά μέσω του Ebuy Club και Bizzarare το εισιτήριό μου δεν εμφανίστηκε στην πλατφόρμα εφαρμογής, παρά τους αριθμούς παραγγελιών, είναι αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Ενώ η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό μου και δεν υπήρχαν προβλήματα. Αλλά εκτός από αυτό που δεν ανησυχεί, το εισιτήριο ήταν έγκυρο, κατά προτίμηση μου ζήτησε να τοποθετηθεί κοντά στο παράθυρο και εφαρμόστηκε. Σχεδιάζω να επιστρέψω σύντομα, ειδικά αφού η πλατφόρμα προσφέρει τιμές και εταιρείες που δεν προσφέρονται αλλού, έτσι είναι τέλειο! προτείνω!

10/10 moumniwajdi06, το 27ο.07.2020

Ειδοποίηση εκπαίδευσης

Εγώ με ένα εισιτήριο τρένων Freiburg στην Κολωνία και πραγματικά το τρένο ήταν γρήγορο και άνετο Etruskisch. Ο καθένας έχει σεβαστεί τους κανόνες, ειδικά τη φθορά της μάσκας. Το τρένο ήταν κλιματισμό, είμαι ικανοποιημένος με την παραγγελία μου και προτείνω το SIE και ειδικά μέσω σας eBayclub για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Και το πιο ενδιαφέρον που το ρελέ επαλήθευσης επιστροφής χρημάτων ήταν 2 ώρες που περιμένω τα βραβεία μου, αλλά ειλικρινά το βρίσκω πολύ ευχαριστώ επίσης για τη Dama Nada Mohsni τι μιλάει για το Cite και τον χορηγό μου ήδη χάρη σε αυτήν κέρδισα 5 ευρώ

5/10 Ματθαίος, 18.05.2020

Καλή μηχανή αναζήτησης, αλλά τι ενδιαφέρον να πληρώσετε σε αυτόν τον ιστότοπο ?

Ήθελα να χρησιμοποιήσω το Omio για πρώτη φορά για να ταξιδέψω με τρένο. Η μηχανή αναζήτησης βρίσκεται στην κορυφή και εξαιρετικά γρήγορη ! Οι τιμές που εμφανίστηκαν, στην περίπτωσή μου, ήταν οι ίδιες με τις οποίες στον ιστότοπο SNCF, αλλά κατά την κράτηση: € 3 έξοδα υπηρεσίας. Έτσι σταμάτησα τη χρήση του ιστότοπου και επέστρεψα στον επίσημο ιστότοπο SNCF. Στο μέλλον, θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Omio αλλά μόνο τη μηχανή αναζήτησης. Μόλις βρεθεί το εισιτήριο, θα συγκρίνω πάντα με την “επίσημη” εταιρεία.

10/10 Laurent, 07.02.2020

Καλή εναλλακτική λύση σε ναι

Πολύ καλή εναλλακτική λύση στον ιστότοπο ναι. SNCF. FR επειδή αγοράζετε εισιτήρια στην ίδια τιμή όπως στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά συσσωρεύετε πολύ περισσότερα μετρητά (και υπάρχουν συχνά προσφορές) που κάνει την αγορά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η εφαρμογή είναι επίσης αρκετά εύκολο στη χρήση. Σας προτείνω να διαχειριστείτε πάντα μαζί σας τα εισιτήρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το Omio προσφέρει επίσης εισιτήρια αεροσκαφών. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τη συνάφεια αυτού του ιστότοπου για το αεροπλάνο αλλά για να δω κατά τη διάρκεια μιας μελλοντικής αγοράς.

7/10 Στέφανος, 28.01.2020

Πολύ καλός ιστότοπος αλλά.

Το Omio προσφέρει μια πολύ ευρεία επιλογή κινητικότητας τρένων και λεωφορείων σε όλη την Ευρώπη. Αρχικά η μπερδεμένη, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Από την άλλη πλευρά, σε ορισμένες περιοχές, πολλά τρένα δεν υπάρχουν στον ιστότοπο ή προσφέρονται σε ποσοστά πολύ υψηλότερα στην τιμή που ασκείται απευθείας από το SNCF και τον ιστότοπό του ναι. SNCF. Επιτακτική ανάγκη να συγκρίνετε ξαφνικά ! Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, η κάρτα ταξιδιού μπορεί να προστεθεί όταν πληρώνει για να προσθέσει τα σημεία της απευθείας στην κάρτα πίστης της. Πραγματικά πρακτικός !

10/10 Elodie, Το 29ο.11.2019

Συνιστώ το Omio στο 100%

Ένας πολύ πρακτικός ιστότοπος αγοράς εισιτηρίων. Το χρησιμοποίησα για να αγοράσω εισιτήρια τρένων και είμαι ικανοποιημένος με την παραγγελία. Τα εισιτήρια αποστέλλονται αμέσως στο γραμματοκιβώτιό μου. Η καλύτερη αναζήτηση αμαξοστοιχίας είναι εύκολη. Η επιστροφή των μετρητών είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σε κάθε περίπτωση πολύ περισσότερο από τον ιστότοπο SNCF. Ένα μικρό ελάττωμα ούτως ή άλλως, δεν είναι δυνατόν να λάβετε μια απόδειξη ή ένα τιμολόγιο, επειδή η επιστροφή των δαπανών σημείωση δεν είναι δροσερή. Συνιστώ αυτόν τον σοβαρό έμπορο χωρίς δισταγμό !

8/10 Σάρτια, το 19.09.2019

Αγόρασα ένα εισιτήριο τρένου Paris Lyon A/R αγορά που έγινε στις 18/09/2019 δεν ήταν κακή, είχα έναν κωδικό προώθησης με τιμή 10 ευρώ για οποιαδήποτε πρώτη αγορά που έγινε στο Omio από 40 ευρώ Το εισιτήριο επέστρεψε σε μένα στις 42 ευρώ αντί για 52 ευρώ, μια καλή συμφωνία. Η εφαρμογή είναι εύκολα χρησιμοποιήσιμη, υπάρχουν εισιτήρια σε καλή τιμή . Πρακτικό γιατί έλαβα το άμεσο εισιτήριό μου με άμεσο email μετά την αγορά μου. Συμπέρασμα Ένας καλός ιστότοπος το συνιστώ επειδή η ελκυστική τιμή με κουπόνια μείωσης όταν εγγραφούμε.

8/10 Έλσα, 02.04.2019

Αυτός ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά πρακτικός για ταξίδια σχεδιασμού στην Ευρώπη ή απλές αποδράσεις, με την έννοια ότι επιτρέπει μια παγκόσμια άποψη τριών διαφορετικών προσφορών: αεροπλάνο, τρένο και λεωφορείο. Μπορούμε να ταξινομήσουμε με τη σειρά τιμών, χρονοδιαγράμματος ή ακόμα και ταχύτητας, η οποία είναι πολύ αξιοσημείωτη. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι γνωστό ότι ο χώρος φαίνεται να λαμβάνει μια μικρή προμήθεια, διότι αν κρατήσουμε απευθείας στις τοποθεσίες των αεροπορικών εταιρειών, των σιδηροδρομικών ή λεωφορείων, οι τιμές είναι μερικές φορές ελαφρώς φθηνότερες.

6/10 Θερμός, 04.01.2019

Εισιτήριο τρένων SNCF

Πηγαίνετε μέσα από αυτό το site για να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου μου επιστρέψτε με ένα κουπόνι μείωσης Go-Euro. Αλλά αλλιώς θεωρώ ότι είναι πολύ ελκυστικό για τα εισιτήρια τρένων στη Γαλλία, διότι στο τέλος οι τιμές είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές στον ιστότοπο SNCF, οπότε δεν έχετε πια αν δεν έχετε κωδικό προώθησης είναι κρίμα. Αφού μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε το εισιτήριο πτήσης και εκπαίδευσης στην Ευρώπη, αξίζει τον κόπο και είναι πράγματι πιο φθηνότερο, καθώς και στην εφαρμογή Goeuro. Διαφορετικά, τα πάντα, η παραγγελία και η πληρωμή αρκετά εύκολη στη χρήση και η επιστροφή χρημάτων που λαμβάνονται στον λογαριασμό μου.

10/10 Λένα, 31.10.2018

Οι τιμές των εισιτηρίων ήταν φθηνότερες από ό, τι αλλού, ο ιστότοπος ήταν πολύ απλός στη χρήση . Διάφορες διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής, τραπεζική κάρτα, paypal κ.λπ . Ηλεκτρονικό εισιτήριο διαθέσιμο αμέσως και έτοιμο για εκτύπωση . Χρησιμοποιώ συχνά αυτόν τον ιστότοπο για τα σύντομα και μακρά διήρκεσε ταξίδια. Διαφορετικά, προσφέρει ένα κασέτας, οπότε ένας τρόπος να κερδίσετε λίγα χρήματα αγοράζοντας ένα εισιτήριο . Επομένως, συνιστώ ανεπιφύλακτα το Goeuro για όλους όσους θέλουν να πληρώσουν φθηνότερα και να ταξιδεύουν άνετα . κωδικώς

Σφάλμα φόρτωσης ειδοποίησης

Κάθε ειδοποίηση ελέγχεται από το συντακτικό μας προσωπικό. Σας ζητάμε να σέβεστε ορισμένους κανόνες: σωστή γλώσσα, σεβαστή και ευγενική γνώμη, εποικοδομητική γνώμη σχετικά με ένα πραγματικό γεγονός, ρητό τίτλο γνώμης. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους κανόνες θα απορριφθεί συστηματικά και δεν θα φέρει καμία αμοιβή. Απορρίπτονται επίσης, απόψεις άλλου ιστότοπου, διαφήμιση ή ανεπιθύμητα μηνύματα, αιτήματα χορηγίας και εκείνες που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ή διευθύνσεις URL.

Cashback Omio αποκλειστικό online μέλος +€ 3 προσφέρεται στην εγγραφή μέχρι 2,1% Επιστράφηκε στην ηλεκτρονική σας αγορά

Omio: εισιτήρια τρένου, λεωφορείο και αεροπλάνο στην Ευρώπη

Το Omio είναι μια αίτηση για την απόκτηση εισιτηρίων μεταφοράς.

  • Android
  • iOS iPhone / iPad
  • Ηλεκτρονική υπηρεσία

Περιγραφή

Το Omio είναι μια εφαρμογή για τη διευκόλυνση των ταξιδιών με αεροπλάνο, τρένο και λεωφορείο.

Σε μια σαφή και διαισθητική διεπαφή, ο Omio συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για να προετοιμάσει τα ταξίδια του στην Ευρώπη γρηγορότερα και να εξοικονομήσει χρήματα.
Η υπηρεσία συνεργάζεται με περισσότερες από 800 διαφορετικές εταιρείες και προσφέρει τακτικά προσφορές διαφημίσεων.
Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να συγκρίνει τις τιμές των αμαξοστοιχιών, των λεωφορείων και των αεροπλάνων.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τα εισιτήριά σας με τη μορφή ηλεκτρονικών Trains, ώστε να μην χρειάζεται να τα εκτυπώσετε.
Είναι δυνατόν να πληρώσετε μια τραπεζική κάρτα, με το PayPal και πολλά άλλα.

Ενσωματώνει έναν προγραμματιστή ταξιδιού για να βοηθήσει τον χρήστη.
Επιπλέον, είναι δυνατόν να καταγράψετε και να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες μείωσης σας

Ένα σύστημα ειδοποίησης εμποδίζει τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο και του δίνει ενημερώσεις και πληροφορίες για το ταξίδι, τον αριθμό αποβάθρας και την ώρα αναχώρησης.

Παρέχει εξυπηρέτηση πελατών, στα γαλλικά, διαθέσιμη 24/7 σε περίπτωση προβλήματος.

Γνώμη Omio

Ακολούθησα για πρώτη φορά για λόγους υγείας Michel Ceruti

Ακολούθησα για πρώτη φορά για λόγους υγείας το ταξίδι μου στο SNCF αφού πήγαινα στον ιστότοπό σας για να επιβεβαιώσω ότι κάλεσα και είχα στο τέλος του μισθού Μαρία με νόστιμη ισπανική προφορά. Έχουμε ανταλλάξει τα βασικά στοιχεία για την επίτευξη πλήρους αποζημίωσης επιφυλάξεων. Μόλις έλαβα αυτήν την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό μου. Σας ευχαριστώ Μαρία για μια καλοπροαίρετη απάντηση … Στέλνετε, ελπίζω
Μιχαήλ Ceruti

Ημερομηνία εμπειρίας: 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γεια σου. Ceruti,

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε ότι η επαγγελματική υπηρεσία της ομάδας μας έχει επιλύσει το αίτημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, εκτιμούμε πραγματικά ότι πήρατε επίσης το χρόνο να αφήσετε ένα ευχάριστο σχόλιο για αυτό το θέμα.

Σας ευχόμαστε καλή ανάκαμψη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συνοδεύσουμε κατά τη διάρκεια των μελλοντικών σας ταξιδιών.

τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα Omio

Η αναφορά διαφάνειας 2022 είναι διαθέσιμη

Πολύ αντιδραστική και κατανόηση

Πολύ αντιδραστική και κατανόηση ! Σας ευχαριστούμε την εξυπηρέτηση πελατών Omio δεν συνειδητοποιούμε τη δυσκολία αυτού του έργου

Ημερομηνία εμπειρίας: 20 Σεπτεμβρίου 2023

Φοβερό μετά την υπηρεσία Sales !

Ήμουν σε επαφή με τον Bobi στο Savo του Omio που ήταν αξιολάτρευτο και εξαιρετικά αποτελεσματικό !
Σας προτείνω για την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχεται !

Ημερομηνία εμπειρίας: 20 Σεπτεμβρίου 2023

Συνολική αποτελεσματικότητα του τμήματος πωλήσεων

Μετά το αίτημά μου για εμπορική χειρονομία σε ένα τρένο EMR Sheffield London που διαγράφηκε λόγω σιδηροδρομικής απεργίας, η οποία διαταράσσει έντονα το ταξίδι επιστροφής μου στη Γαλλία, επειδή αυτό το τρένο ήταν μόνο ένας σύνδεσμος σε όλη μου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ικανή, ευγενική, αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση.. Τέλειος

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε ότι η επαγγελματική υπηρεσία της ομάδας μας έχει επιλύσει το αίτημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, εκτιμούμε πραγματικά ότι πήρατε επίσης το χρόνο να αφήσετε ένα ευχάριστο σχόλιο για αυτό το θέμα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συνοδεύσουμε κατά τη διάρκεια των μελλοντικών σας ταξιδιών.

τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα Omio

Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με το ..

Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία σας για την υπομονή σας και την υποδοχή σας με το μήνυμα πραγματικά είμαι ικανοποιημένος με την υπηρεσία σας ευχαριστώ πολύ για να με βοηθήσετε την ακύρωση του εισιτηρίου μου

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Είναι μια απίστευτη εμπειρία !

Είναι μια απίστευτη εμπειρία ! Σας ευχαριστώ, είναι φοβερό ! Λατρεύω αυτόν τον ιστότοπο ! Ευχαριστώ πολύ !!

Ημερομηνία εμπειρίας: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Προσαρμοσμένη και γρήγορη απάντηση στην ανάγκη μας

Χρειαζόμασταν να αλλάξουμε το χρονοδιάγραμμα για την κράτησή μας για μια διαδρομή Λισαβόνας Πόρτο. Ζητήσαμε την Rede Expresso από τον ιστότοπό τους. Οι οδηγίες μας κοινοποιήθηκαν στα γαλλικά και μπορέσαμε να ανταλλάξουμε το εισιτήριό μας χωρίς πρόβλημα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μάθουμε ότι εκτιμήσατε την πλατφόρμα μας και είμαστε ευγνώμονες που φροντίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την πολύ καλή επιστροφή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συνοδεύσουμε κατά τη διάρκεια των μελλοντικών σας ταξιδιών.

τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα Omio

Τέλεια εξυπηρέτηση

Είχα λίγη αμφιβολία για την κράτηση επειδή δεν είχα ένα μήνυμα για τη θέση του ραντεβού, αλλά ήρθα σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών και έκαναν τα πάντα για να με ενημερώσουν και να με διαβεβαιώσουν. Έτσι όλα ήταν τέλεια. Το ταξίδι μου πήγε καλά.

Ημερομηνία εμπειρίας: 20 Σεπτεμβρίου 2023

Στην κορυφή, μια εταιρεία που φαίνεται πολύ σωστή

Πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά για να κλείσετε ένα εισιτήριο τρένου για το μέρος μου. Είχα ένα μικρό πρόβλημα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, οπότε δεν έλαβα επιβεβαίωση εισιτηρίων και έλυσαν γρήγορα το πρόβλημα.

Ημερομηνία εμπειρίας: 14 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μάθουμε ότι εκτιμήσατε την πλατφόρμα μας καθώς και την επαγγελματική υπηρεσία της ομάδας μας και είμαστε ευγνώμονες που φροντίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την πολύ καλή επιστροφή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συνοδεύσουμε κατά τη διάρκεια των μελλοντικών σας ταξιδιών.

τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα Omio

Πολύ πράκτορας εξυπηρέτησης πελατών ..

Πολύ ανταποκρινόμενος και αποτελεσματικός πράκτορας εξυπηρέτησης πελατών.

Ημερομηνία εμπειρίας: 24 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα,

Ήμουν ικανοποιημένος με την υπηρεσία Omio στο βαθμό που είναι δυνατόν να γίνουν αλλαγές τελευταίας στιγμής, ελεύθερη ακύρωση και πλήρης αποζημίωση, σε αυτό είναι μειώσεις που προσφέρει η υπηρεσία κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μου με έναν σύμβουλο OMIO, ήμουν σε θέση να πάρω μια γρήγορη και ξεκάθαρη απάντηση. εκτιμώ

Ημερομηνία εμπειρίας: 26 Αυγούστου 2023

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μάθουμε ότι εκτιμήσατε την πλατφόρμα μας και είμαστε ευγνώμονες που φροντίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την πολύ καλή επιστροφή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συνοδεύσουμε κατά τη διάρκεια των μελλοντικών σας ταξιδιών.

τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα Omio

Ενημερώθηκε στις 28 Αυγούστου 2023

Να φύγω

Για να ξεκινήσετε, ξεχάστε τον αριθμό που αριθμούνται στο εισιτήριό σας, η εντολή που δίνεται από το πρόγραμμα οδήγησης είναι: Καθίστε όπου θέλετε. που δημιουργεί πολλά επιχειρήματα. μη λειτουργικές τουαλέτες. Ένα παιδί εμετό και ο οδηγός έκανε σκάνδαλο που δείχνει ότι δεν ήταν Madame Cleané. Τα καθίσματα είναι άβολα, τώρα μια εβδομάδα που έχω πίσω και αυχενικό πόνο, σας ευχαριστώ Omio. Πάρτε λιγότερους ανθρώπους και σκεφτείτε την άνεση, δεν θα ήταν πολυτέλεια. Κλιματισμός Εμείς είμαστε άρρωστοι συνεργάτης μου και εγώ για μια εβδομάδα επίσης.

PS: Αυτό είπα, είστε χρήσιμοι, ακόμη και με τον αριθμό ταξιδιού σας που δεν βρίσκετε . εξαιρετική.

Ημερομηνία εμπειρίας: 19 Αυγούστου 2023

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μας πείτε για την εμπειρία σας.

Λυπούμαστε που διαβάζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.