Λήψη περιοδικών PDF – Γαλλικά περιοδικά Commimity!, Οι 10 καλύτερους ιστότοπους λήψης περιοδικών PDF

Οι 10 καλύτερες τοποθεσίες λήψης του περιοδικού PDF το 2022

Contents

Για απλή και γρήγορη έρευνα, οι χρήστες συμβουλεύονται να περάσουν από το PDF Magazine Download για να βρουν την επιλογή των περιοδικών τους σε λίγα λεπτά. Προσφέροντας υπερβολικές κατηγορίες για να φιλτράρουν τα περιοδικά, οι χρήστες μπορούν απλά να κάνουν μια αναζήτηση στον ιστότοπο για να βρουν το περιοδικό PDF της επιλογής τους. Η πλατφόρμα εμφανίζει επίσης μερικές από τις πιο δημοφιλείς έρευνες που πραγματοποιούν οι πελάτες.

Κατεβάστε την δωρεάν ομάδα PDF

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Η τελευταία ώρα Βρυξέλλες – 23 Σεπτεμβρίου 2023

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:19 π.μ

Η τελευταία ώρα Βρυξέλλες – 23 Σεπτεμβρίου 2023 Français | PDF | 56 σελίδες | 20 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Το βράδυ – 23 Σεπτεμβρίου 2023 (όχι. 222)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:20 π.μ

Το βράδυ – 23 Σεπτεμβρίου 2023 (όχι. 222) Γαλλικά | PDF | 62 σελίδες | 19 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

DIVERTO – 24 Σεπτεμβρίου 2023 (όχι. 38)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:20 π.μ

DIVERTO – 24 Σεπτεμβρίου 2023 (όχι. 38) Γαλλικά | PDF | 76 σελίδες | 10 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Χριστιανισμός σήμερα – Οκτώβριος 2023

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:20 π.μ

Χριστιανισμός σήμερα – Οκτώβριος 2023 Français | PDF | 48 σελίδες | 25 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Πληροφορίες μεταφοράς – Οκτώβριος 2023 (όχι. 674)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:21 π.μ

Πληροφορίες μεταφοράς – Οκτώβριος 2023 (όχι. 674) Γαλλικά | PDF | 52 σελίδες | 10 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Γνώση του κυνηγιού – Οκτώβριος 2023 (όχι. 570)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:21 π.μ

Γνώση του κυνηγιού – Οκτώβριος 2023 (όχι. 570) Γαλλικά | PDF | 196 σελίδες | 30 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Ψάρεμα της θάλασσας – Οκτώβριος 2023 (όχι. 459)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:21 π.μ

Ψάρεμα της θάλασσας – Οκτώβριος 2023 (όχι. 459) Γαλλικά | PDF | 84 σελίδες | 14 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Άλογο – Οκτώβριος 2023 (όχι. 621)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:22 π.μ

Άλογο – Οκτώβριος 2023 (όχι. 621) Γαλλικά | PDF | 134 σελίδες | 83 MB Δείτε το άρθρο

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Beaux Arts – Οκτώβριος 2023 (όχι. 472)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:22 π.μ

Beaux Arts – Οκτώβριος 2023 (όχι. 472) Γαλλικά | PDF | 172 σελίδες | 106 MB Δείτε το άρθρο

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Διαβάστε το Ειδικό Θέμα – Σεπτέμβριος/Οκτώβριος/Νοέμβριος 2023 (όχι. 14)

23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:23 π.μ

Διαβάστε το Ειδικό Θέμα – Σεπτέμβριος/Οκτώβριος/Νοέμβριος 2023 (όχι. 14) Γαλλικά | PDF | 100 σελίδες | 23 MB Προβολή άρθρου

Η εικόνα μπορεί να είναι NSFW.
Clik εδώ για προβολή.

Οι 10 καλύτερες τοποθεσίες λήψης του περιοδικού PDF το 2022

Στην εποχή μας, οι χρήστες σχεδιάζουν να διαβάσουν τα περιοδικά τους σε μορφή PDF. Αυτό το άρθρο έχει μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες περιοδικών PDF που μπορούν να εξετάσουν οι χρήστες για να βρουν το περιοδικό PDF της επιλογής τους.

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
100% εγγυημένη ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
100% εγγυημένη ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
100% εγγυημένη ασφάλεια

Διαβάστε το PDF

  • 1. Πώς να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο διεύθυνσης URL για ένα PDF το 2023 [Οδηγός πλήρους]
  • 2. Οι 15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στα Windows 7
  • 3. Πώς να μετατρέψετε ένα PDF σε αρχείο Indesign – Ενημέρωση
  • 4. Πώς να μετατρέψετε εύκολα τα αρχεία ACSM σε PDF
  • 5. Πώς να εκτυπώσετε αρχεία σε μορφή PDF στα Windows 10
  • 6. Οι 3 καλύτεροι μετατροπείς του PDF να υπερέχουν σε ανοιχτή πηγή

Wondershare
Pdfement
Η πιο έξυπνη επιλογή με την οποία θα εργαστείτε (.PDF)

Διακοσμητικά δήλωση του

Όνομα συγγραφέα

Κλάρα Ντουράντ

Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται για την παρακολούθηση περιοδικών κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους. Τα περιοδικά χαρτιού ήταν πολύ διαδεδομένα στον γραπτό Τύπο, με εκατοντάδες και χιλιάδες πελάτες που έλαβαν καθημερινά ή εβδομαδιαίες δημοσιεύσεις. Ωστόσο, με την ψηφιοποίηση του κόσμου, ο γραπτός τύπος έχει μειωθεί παγκοσμίως. Οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε ψηφιακές λύσεις.

Με την εξάντληση των περιοδικών χαρτιού και την προώθηση ενός περιβάλλοντος χωρίς χαρτί, υιοθετήθηκε η χρήση περιοδικών PDF. Με αυτή τη νέα έννοια της χρησιμότητας, οι άνθρωποι άρχισαν να θέτουν την ακόλουθη ερώτηση: Πού μπορώ να κατεβάσω τα περιοδικά PDF ? Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τους καλύτερους ιστότοπους περιοδικών PDF που διατίθενται στο Διαδίκτυο για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Μέρος 1: Τι πρέπει να γνωρίζετε κατά τη λήψη περιοδικών σε μορφή PDF από ιστότοπους

Στον σημερινό κόσμο, είναι σπάνιο να βλέπεις κάποιον να αγοράζει ένα περιοδικό για τον εαυτό του. Πολλοί χρήστες έχουν στραφεί στις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών και προτιμούν να τις διαβάσουν για τον ελεύθερο χρόνο τους. Εάν οι εκδότες περιοδικών έχουν κατανοήσει τις μεθόδους μετάβασης και υιοθέτησαν γρήγορα την ψηφιακή ιδέα, παρέχουν περιοδικά PDF σε τιμή. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, οι άνθρωποι σκοπεύουν να στραφούν σε διαφορετικούς ιστότοπους.

Αυτές οι ιστοσελίδες που προσφέρουν περιοδικά έχουν μερικά σημεία για να λάβουν υπόψη πριν από τη λήψη τους. Τα ακόλουθα σημεία καλύπτουν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβει υπόψη οποιοσδήποτε χρήστης πριν χρησιμοποιήσει αυτούς τους ιστότοπους.

  • Οι ιστότοποι που έχουμε πρόσβαση δεν φιλοξενούν περιοδικά, αλλά μοιράζονται έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν λήψεις, οι οποίες καλύπτονται από σημαντικό χρόνο εργασίας. Άλλοι ιστότοποι προσφέρουν λογαριασμούς premium που μπορούν να αγοραστούν για ταχύτερες λήψεις. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε ιστότοπο φιλοξενίας αρχείων ανάλογα με τις ανάγκες και τη διακριτικότητα τους.
  • Οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν αναδυόμενες διαφημίσεις στους ιστότοπούς τους. Για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν τέλεια, ελέγξτε εάν έχετε πρόσβαση στο σωστό πεδίο κατά τη λήψη του αρχείου.

Μέρος 2: Οι 10 καλύτερες τοποθεσίες λήψης περιοδικών PDF Magazine

Αυτό το μέρος επικεντρώνεται στον καλύτερο ιστότοπο λήψης του περιοδικού PDF στον οποίο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση για λήψη ενός περιοδικού PDF υψηλής ποιότητας PDF. Οι χρήστες μπορούν να συμβουλεύονται τους ακόλουθους ιστότοπους για να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή πριν από τη λήψη ενός περιοδικού PDF στη συσκευή τους.

1. Imagazinepdf

Το Emagazinepdf προσφέρει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα αναζήτησης περιοδικών της επιλογής σας. Χάρη σε μια ετικέτα αναζήτησης σε ολόκληρη την αρχική σελίδα, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν αποτελεσματικά το περιοδικό της επιλογής τους. Επιπλέον, μπορούν επίσης να κάνουν αλφαβητική έρευνα. Ωστόσο, για τους χρήστες που δεν γνωρίζουν την επιλογή τους από την άποψη του περιοδικού PDF και που αναζητούν ένα κατάλληλο περιοδικό για να συμβουλευτεί, το eMagazinepdf παρέχει έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να ανακαλύψετε τη σωστή επιλογή προς το παρόν.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες ετικέτες σε κάθε περιοδικό που συμβουλεύονται στον ιστότοπο. Με τις ετικέτες, η επιλογή γίνεται σχετικά εύκολη στην κάλυψη.

E Magazine PDF

2. Παγκόσμια

Το WorldMags είναι μια διαφοροποιημένη πλατφόρμα που προσφέρει περιοδικά χρηστών σε μορφή PDF και τα δημοσιεύει ακόμη και στην πλατφόρμα. Χάρη στους κανόνες που ορίζονται για την παρακολούθηση, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν τα αγαπημένα τους περιοδικά για να τα μοιραστούν με άλλους θεατές. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιοδικό της επιλογής σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες που προσφέρονται στη δεξιά πλευρά του ιστότοπου.

Αυτός ο ιστότοπος περιοδικού PDF έχει διατηρήσει ένα πολύ διαφανές σύστημα παρουσίασης των στατιστικών στοιχείων του ιστότοπου για να δείξει πρόοδο σε όλους τους χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπο για να βρουν το περιοδικό της επιλογής τους.

Λήψη περιοδικών στο PDF

3. Fliphtml5

Το FLIPHTML5 είναι μία από τις κύριες πλατφόρμες ψηφιακής δημοσίευσης που διατίθενται στο Διαδίκτυο. Η πλατφόρμα καλύπτει έναν πολύ εκτεταμένο κατάλογο χαρακτηριστικών, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές για να βρείτε περιοδικά PDF. Με τη μετάβαση από αυτόν τον ιστότοπο, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν, να αλληλεπιδρούν, να δημιουργούν ένα εμπορικό σήμα, να δημιουργούν έσοδα και να διαμορφώσουν τον ιστότοπο σύμφωνα με την επιλογή τους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εργαστούν στην εφαρμογή FLIPHTML5. Η εκφραστική διεπαφή του είναι μια εξαιρετική λύση δημοσίευσης. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν το περιοδικό της επιλογής τους σύμφωνα με τον κατηγορηματικό τμήμα των βιομηχανιών. Για να κάνετε την εμπειρία σας στο FLIPHTML5, μπορείτε επίσης να εξετάσετε την αγορά ενός κατάλληλου σχεδίου.

Online περιοδικό PDF

4. Περιοδικό

Με ένα από τα πιο εκτεταμένα κατηγορηματικά τμήματα στα περιοδικά PDF, το περιοδικό BIS είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορούν να σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε το τέλειο περιοδικό PDF της επιλογής σας. Αυτή η δωρεάν πλατφόρμα λήψης για περιοδικά PDF προσφέρει μια ξεχωριστή διαίρεση κατηγοριών για να πάρει τα διαδραστικά περιοδικά για την επιλογή του χρήστη. Κοιτάξτε σε αρχεία ιστότοπων σύμφωνα με το μηνιαίο τμήμα του ιστότοπου.

Το περιοδικό BIS προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα σύνδεσης στην πλατφόρμα με λογαριασμό χρήστη. Αυτό επιτρέπει στην πλατφόρμα να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να την καταστήσει πιο διαδραστική με κάθε έννοια της λέξης. Αναζητήστε το περιοδικό της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη γραμμή αναζήτησης.

Δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό PDF

5. Περιοδικά στο PDF

Τα περιοδικά PDF περιέχουν έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους περιοδικών για να συμβουλευτείτε. Η πλατφόρμα προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή για την πραγματοποίηση αναζητήσεων, με την επιλογή αναζήτησης περιοδικών σε διαφορετικές κατηγορίες. Μια άλλη επιλογή τους επιτρέπει να καθορίσουν τη γλώσσα του περιοδικού, το οποίο κάνει τη πλατφόρμα διαφοροποιημένη για χρήστες όλων των πολιτισμών και των γλωσσών. Η πλατφόρμα έχει χωρίσει τα περιοδικά της σε κατάλληλες κατηγορίες, που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα.

Με μια απεριόριστη επιλογή περιοδικών για να συμβουλευτείτε, τα περιοδικά PDF εξασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι πάντα ενημερωμένο. Οι χρήστες μπορούν σίγουρα να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συμβουλευτούν αυτό το ρεπερτόριο για να ανακαλύψουν την ακριβή επιλογή τους στο περιοδικό.

Ιστοσελίδα λήψης περιοδικού PDF Magazine

6. Δωρεάν περιοδικά στο PDF

Εάν βιάζεστε να συμβουλευτείτε έναν ιστότοπο για να βρείτε το περιοδικό PDF της επιλογής σας, τα δωρεάν περιοδικά PDF θα πρέπει σίγουρα να είναι η λύση σας σε τέτοιες περιπτώσεις. Η πλατφόρμα καλύπτει μια απλή πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες διάφορα περιοδικά για αναζήτηση. Η διαίρεση που καλύπτεται από την πλατφόρμα καλύπτει όλες τις κύριες κατηγορίες της στιγμής.

Τα δωρεάν περιοδικά PDF ενημερώνουν τη συλλογή των περιοδικών της από καιρό σε καιρό, ενημερώνοντας την αρχική του σελίδα με περιοδικά που έχουν επιλεγεί και ενημερώνονται από τους χρήστες. Μπορείτε επίσης να κάνετε έρευνα για την πλατφόρμα για να βρείτε την επιλογή σας από περιοδικά PDF.

Δωρεάν περιοδικό PDF

7. Πτερύγιο

Το Downmagaz είναι μια άλλη μεγάλη βιβλιοθήκη περιοδικών που περιέχει μερικές από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες περιοδικών. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στην αρχική σελίδα για να ανακαλύψουν τα πιο δημοφιλή και πιο πρόσφατα περιοδικά που τοποθετούνται στο διαδίκτυο στην πλατφόρμα. Επιπλέον, το Downmagaz προσφέρει στους χρήστες μια πλήρη λίστα κατηγοριών, από την οποία μπορούν να επιλέξουν. Η έρευνα περιοδικών μπορεί να κατηγοριοποιηθεί αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας την εντυπωσιακή διεπαφή της.

Αυτός ο ιστότοπος απεικόνισης περιοδικού PDF προσφέρει στους χρήστες αρκετές άλλες κατηγορηματικές αναζητήσεις για περιοδικά PDF. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στις συλλογές ενός ολόκληρου έτους και να έρθουν σε επαφή με ορισμένες δημοφιλείς εκδόσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο.

PDF Magazine Δωρεάν Λήψη για PC

8. Pdfmagazinesclub

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για περιοδικά και πρόθυμοι να διαβάσουν βιβλία και να συμβουλευτούν τα κόμικς μπορούν να μεταβούν στο PDFMagazinesClub για να βρουν την επιλογή τους για ανάγνωση. Παρόλο που η εγγραφή προορίζεται για χρήστες premium, οι κατηγορίες που προσφέρονται στον ιστότοπο είναι αρκετά συγκεκριμένες. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να παρακολουθήσουν τις ταινίες που προσφέρονται στην πλατφόρμα, περιοδικά με βιβλία και κόμικς.

Το PDFMagazinesClub προσφέρει μια κατηγορηματική διαίρεση των περιοδικών PDF. Οι χρήστες που αναζητούν το περιοδικό της επιλογής τους μπορούν εύκολα να βρουν το κατάλληλο είδος. Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει επίσης μερικές από τις καλύτερες και τελευταίες εκδόσεις της που προστίθενται στον ιστότοπο.

Περιοδικό PDF

9. Περιοδικό ειδήσεων

Το περιοδικό Newsstand προσφέρει ένα ξεχωριστό σύνολο εκδόσεων περιοδικών PDF, προσφέροντας παράλληλα στους χρήστες τη δυνατότητα να βρουν την επιλογή τους μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών του. Το περιοδικό Newsstand προσφέρει ένα συγκεκριμένο τμήμα περιοδικών στην αλφαβητική κατηγορία και φροντίζει ορισμένα εξειδικευμένα περιοδικά για τη διευκόλυνση της έρευνας.

Το περιοδικό Newsstand παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή περιοδικά στις κατηγορίες που προσφέρονται. Ωστόσο, παρόλο που ο ιστότοπος είναι πολύ καλός, τα περιοδικά που προσφέρονται έχουν τιμή έχουν τιμή. Οι χρήστες που εγγραφούν σε ένα συγκεκριμένο περιοδικό μπορούν να αποκτήσουν τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες ή ετήσιες εκδόσεις του, διαθέσιμες στον ιστότοπο.

Δωρεάν δικτυακός τόπος λήψης περιοδικών PDF

10. Κατεβάστε το περιοδικό PDF

Για απλή και γρήγορη έρευνα, οι χρήστες συμβουλεύονται να περάσουν από το PDF Magazine Download για να βρουν την επιλογή των περιοδικών τους σε λίγα λεπτά. Προσφέροντας υπερβολικές κατηγορίες για να φιλτράρουν τα περιοδικά, οι χρήστες μπορούν απλά να κάνουν μια αναζήτηση στον ιστότοπο για να βρουν το περιοδικό PDF της επιλογής τους. Η πλατφόρμα εμφανίζει επίσης μερικές από τις πιο δημοφιλείς έρευνες που πραγματοποιούν οι πελάτες.

Ο ιστότοπος Free PDF Magazine προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα επιλογής της γλώσσας της επιλογής τους πριν αναζητήσουν το περιοδικό. Το PDF Magazine Download διευκολύνει την έρευνα και προσφέρει ποικιλία στους χρήστες της.

Δωρεάν λήψη από το περιοδικό PDF

Μέρος 3: Το καλύτερο εργαλείο για προβολή, σχολιασμός και διαχείριση περιοδικών PDF

Τα περιοδικά σε μορφή PDF είναι εύκολα προσβάσιμα σε ιστότοπους εξειδικευμένα σε περιοδικά. Ωστόσο, μόλις μεταφορτωθεί, η ανάγνωσή τους μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρή εάν δεν γίνει σωστά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανάγκη για έναν καλό αναγνώστη PDF είναι απαραίτητη.

Μέθοδος 1. Εμφάνιση περιοδικών σε PDF με αναγνώστη PDF

Το Wondershare PDF Reader είναι μια δωρεάν online πλατφόρμα ανάγνωσης και δημοσίευσης PDF που μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματικά εργαλεία για να διαβάσετε ένα περιοδικό PDF. Το Wondershare PDF Reader παρέχει μια δωρεάν πλατφόρμα ανάγνωσης και σχολιασμού PDF στους χρήστες του χωρίς καμία τιμή που ταιριάζει. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παίκτες PDF και εκδότες, οι χρήστες μπορούν πάντα να στραφούν στον αναγνώστη PDF για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη στον χειρισμό εγγράφων PDF.

Θεατές περιοδικών PDF

Το Wondershare PDF Reader προσφέρει τη δυνατότητα περιήγησης περιοδικών PDF χωρίς εμπόδιο. Προσφέροντας μια ποικιλία άλλων εργαλείων εργασίας, οι χρήστες μπορούν να σχολιάσουν αποτελεσματικά το περιοδικό τους με τα εργαλεία που παρέχονται. Μπορούν να σχεδιάσουν με το χέρι ανυψώνονται, επισημαίνουν, σηματοδοτούν, σφραγίζουν και σχεδιάζουν σχήματα σε περιοδικά, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Μέθοδος 2. Διαβάστε, σχολιασμός, επεξεργασία και μετατροπή περιοδικών PDF με PDFELEMENT.

Το Wondershare προσφέρει μια άλλη μοναδική και εντυπωσιακή λύση για τη διαχείριση των περιοδικών PDF. Το Wondershare Pdfelement προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν σημαντικές αλλαγές στα περιοδικά PDF τους. Μετά τη λήψη του περιοδικού σε μορφή PDF από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, οι χρήστες μπορούν να το συμβουλευτούν στο PDFement.