Κατεβάστε το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (ΔΩΡΕΑΝ)

Κατεβάστε το Final Fantasy XIV online

Το Final Fantasy XIV είναι η νέα έκδοση του διάσημου RPG που κερδίζει στην έκδοση σε υπολογιστές Windows, με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Final Fantasy XIV: Μια αναγεννημένη στο Realm

Final Fantasy XIV: Ένα Regor. Κατάφερε να αναμειγνύει σενάριο και έξυπνους μηχανισμούς παιχνιδιών που είναι τόσο επιτυχημένοι τόσο σε επίπεδο γραφικών όσο και σε ηχητική και μουσική ατμόσφαιρα. Προσβάσιμο σε όλους, αυτό είναι να δοκιμάσετε χωρίς δισταγμό.

Τελική φαντασία Τελικά επιστρέφει στα χέρια των οπαδών των παικτών της άδειας και του MMORPG, 3 χρόνια μετά από μια αποτυχημένη εξομολόγηση που διατυπώθηκε από το Square Enix. Και αν καλείται Ένα Reforn Reforn, Δεν είναι για τίποτα. Αυτή είναι μια αναγέννηση για αυτό το παιχνίδι που αποδεικνύεται ότι είναι μια από τις πιο όμορφες επιτυχίες του στυλ από το είδος του.

Η περιπέτεια λαμβάνει χώρα μετά τον κατακλυσμό που κατέστρεψε τον κόσμο της Eorzéa, κατακλυσμός στον οποίο ο χαρακτήρας που ενσωματώθηκε από τον παίκτη είχε την ευκαιρία να επιβιώσει βυθισμένος σε βαθύ ύπνο. Για την αφύπνιση του, ανακαλύπτει τον ανακατασκευασμένο κόσμο του και ανακαλύπτει να ζήσει εκεί. Καλό πρόσχημα για να υποβάλετε τον παίκτη σε ένα μικρό σεμινάριο, ώστε να μπορεί να βρει τα σημάδια του.

Ο παίκτης μπορεί αρχικά να επιλέξει μεταξύ 5 αγώνων και 8 διαφορετικών τάξεων και θα έχει πρόσβαση σε άλλες τάξεις, αν επιθυμεί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Final Fantasy XIV: Μια αναγεννημένη στο Realm Βάλτε τον παίκτη στην καρδιά της δράσης και της ίντριγκας, είναι ο ήρωας. Και είναι μέσα από τις αναζητήσεις του, μόνοι ή σε συνεργασία με άλλους, ότι θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την περιπέτεια του.

Τέλος, αυτό το “επεισόδιο” του Final Fantasy είναι απαραίτητο από την ομορφιά των γραφικών του, το σύμπαν και τη γενική του ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα επιδεινώνεται έντονα από υπέροχα μουσικά θέματα. Μια πραγματική καλλιτεχνική επιτυχία.

Το παιχνίδι είναι προσβάσιμο δωρεάν για 14 ημέρες και στη συνέχεια λειτουργεί με συνδρομή 10.99 €/μήνα στις 12.€ 99/μήνα και αυτό ανάλογα με τον αριθμό των χαρακτήρων ανά κόσμο ή ανά λογαριασμό υπηρεσίας στον οποίο επιθυμεί να έχει πρόσβαση.

Προδιαγραφές

Συντάκτης Τετράγωνο enix
Μέγεθος 0.11 MB
Λήψεις 965 (τελευταίες 7 ημέρες)
Αδεια Εμπορικό λογισμικό
Τελευταία ενημέρωση 07/01/2020
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορίες Παιχνίδι ρόλων, MMORPG

Κατεβάστε το Final Fantasy XIV online

Final Fantasy XIV Online

Το Final Fantasy XIV είναι η νέα έκδοση του διάσημου RPG που κερδίζει στην έκδοση σε υπολογιστές Windows, με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Στον κόσμο της Eorzea, το Final Fantasy XIV δείχνει πολλούς ήρωες που έχουν συγκεντρωθεί για να σώσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο από μια μεγάλη τραγωδία. Κάθε ένας από αυτούς τους ήρωες, φυσικά, είναι χαρακτήρες από παίκτες, που θα μπορούν να λύσουν αποστολές σε όλη την ιστορία τους, να συμμετέχουν σε μαζικές περιπέτειες με άλλους συμμετέχοντες και να κάνουν τους χαρακτήρες τους να εξελίσσονται με εξατομικευμένο τρόπο.

Οι αγώνες συνδέονται έντονα, ενάντια στα διάσημα τέρατα της σειράς RPG, εκτός από μικρές ειδικές συναντήσεις που θα δώσουν βραβεία. Το Square Enix υπόσχεται να υποστηρίζει πάντα το παιχνίδι, προωθώντας ειδικές εκδηλώσεις που μπορούν να καταλάβουν τους παίκτες σας για λίγο, αφήνοντας πάντα το παιχνίδι με μια “νέα εμφάνιση”.

Με νέες φυλές, κάρτες, μαθήματα και αποστολές, το παιχνίδι σηματοδοτεί μια νέα αρχή στο Final Fantasy XIV. Ωστόσο, οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν συμβατικά χαρακτηριστικά όπως παραδοσιακά chocobos, ξόρκια επίκλησης και άλλα στοιχεία.