Απώλεια, θραύση ή κλοπή του κινητού σας: αντανακλαστικά για υιοθέτηση – πορτοκαλί βοήθεια, επικοινωνήστε με την ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας σας – πορτοκαλί βοήθεια

Επικοινωνήστε με την ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας σας

Εάν έχετε ένα κινητό χρησιμοποιώντας ένα πακέτο κυττάρων (ESIM), πρέπει να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες:

Απώλεια, θραύση ή κλοπή του κινητού σας: αντανακλαστικά για υιοθεσία

Σε περίπτωση απώλειας, θραύσης ή κλοπής του τηλεφώνου σας, τα σωστά αντανακλαστικά που εκτίθενται παρακάτω θα αποφεύγουν πολλές δυσκολίες.

Κρεμάστε τη γραμμή του κινητού σας από την περιοχή του πελάτη σας

Όταν το κινητό σας χάνεται ή κλαπεί, πρέπει να αναστείλετε το συντομότερο δυνατόν και να υποβάλετε μια καταγγελία (σε περίπτωση πτήσης). Εάν έχετε συνδεδεμένο δεύτερο εξοπλισμό στο κινητό σας (π.χ. συνδεδεμένο ρολόι) και έχει χαθεί ή κλαπεί, πρέπει να το απενεργοποιήσετε για να εξασφαλίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν έχετε ασφάλιση πορτοκαλιού, επικοινωνήστε με το συντομότερο δυνατόν για να διαχειριστείτε την αξίωσή σας.

Κρεμάστε τη γραμμή του κινητού σας από την περιοχή του πελάτη σας

Κρεμάστε τη γραμμή σας (πτήση/απώλεια)

Μονο-προϊόν

Όταν το κινητό σας τηλέφωνο έχει κλαπεί ή χαθεί, πρέπει να αναστείλετε αμέσως τη γραμμή σας από την περιοχή του πελάτη σας για να αποτρέψετε την καταχρηστική του χρήση από ένα τρίτο άτομο.

Συνδέοντας την περιοχή του πελάτη σας (ή πηγαίνοντας στο κατάστημα πορτοκαλιών), θα σας παρέχεται το IMEI του τηλεφώνου σας. Αυτό το IMEI θα σας ζητηθεί όταν δηλώνετε την αστυνομία και την ασφάλειά σας.

Πολυ-προϊόντος
 • Εάν ένας άλλος από τον εξοπλισμό σας περιέχει μια κάρτα Internet πολλαπλών SIM ή/και μια κάρτα πολλαπλών SIM και κάρτα Internet, πρέπει επίσης να σκεφτείτε την αναστολή της επιλογής σας.
 • Στην περίπτωση του Apple Watch Cellulaire, πρέπει να προχωρήσετε στην απενεργοποίηση του προφίλ σας ESIM από την εφαρμογή ρολογιού του iPhone σας χρησιμοποιώντας το μενού “Διαγραφή της πορτοκαλί Γαλλία” (αυτό διαγράφει τη γραμμή που σχετίζεται με το ρολόι σας, αλλά αυτό δεν διαγράφει το επιλογή). Εάν το iPhone που συνδυάζεται με το ρολόι σας έχει χαθεί ή κλαπεί, αναστείλετε τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή του πελάτη σας ή με την εξυπηρέτηση πελατών σας για να απενεργοποιήσετε την κάρτα ESIM ενσωματωμένη στο ρολόι σας.

Υποβολή καταγγελίας (πτήση)

 • Σε περίπτωση κλοπής του κινητού σας, υποβάλετε καταγγελία στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στο χωροφυλακτικό.
 • Προκειμένου να αποκλείσετε το κινητό σας και να απαγορεύσετε τη χρήση του από τρίτο μέρος, πρέπει να κοινοποιήσετε τον σειριακό αριθμό των 15 -DIGIT Mobile (αριθμός IMEI). Ο αριθμός IMEI του κινητού σας εμφανίζεται στο τιμολόγιο αγοράς ή αποταμίευσης του κινητού σας τηλεφώνου ή στο πλαίσιο αγοράς του.

Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τον αριθμό IMEI του κλεμμένου κινητού καλά και όχι σε άλλο κινητό κατά λάθος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην διστάσετε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών σας για να σας κάνει να επιβεβαιώσετε τον σωστό αριθμό IMEI.

 • Μόλις γίνει η καταχώριση της καταγγελίας σας, οι αστυνομικές υπηρεσίες φροντίζουν να μας στείλουν το αντίγραφο των πρακτικών της καταγγελίας σας για καταγγελία. Μετά την παραλαβή αυτής της έκθεσης για την υποβολή καταγγελίας, προχωρούμε:
  • Στην απαγόρευση της εμπορίας ανθρώπων από το κινητό σας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία χρήσης του κινητού σας, ακόμη και με την εισαγωγή της κάρτας SIM ενός άλλου χειριστή. Η γραμμή και η τιμολόγησή σας έχουν ήδη προστατευθεί όταν ζητάτε αναστολή κινητής τηλεφωνίας.
  • Επιστροφή του κόστους ανανέωσης της κάρτας SIM.
  • Επιστροφή της συνδρομής ή του πακέτου σας καθώς και των επιλογών σας. Αυτή η επιστροφή έρχεται σε αναλογία με τη διάρκεια της ανάρτησης της γραμμής σας.

  Η μπλοκάρισμα του χαμένου ή κλεμμένου κινητού σας καθιστά άχρηστο στο εθνικό δίκτυο και ως εκ τούτου καθιστά περιττή την πτήση του. Η εκτέλεση αυτής της προσέγγισης είναι μια χειρονομία των πολιτών για να αποθαρρύνετε τους πιθανούς κλέφτες.

  Δηλώστε αξίωση για ασφάλιση (πτήση / θραύση / οξείδωση)

  Το προϊόν Cance και Mono Casse και Flights και Casse και Cass και Fold Multi-Purdies SPB (εγγραφεί πριν από τις 23 Αυγούστου 2018)
  • Δηλώστε την αξίωσή σας σε λίγα λεπτά (7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα) από την Orange Insurance συνδέοντας με τον ιστότοπο: http: // Orange.SPB.Έχοντας λάβει υπόψη το αρχείο σας θα γίνει πιο γρήγορα. Παρέχετε τον κωδικό IMEI (στο πίσω μέρος της μπαταρίας, στο κουτί συσκευασίας ή στην περιοχή του πελάτη σας) και στον λογαριασμό αγοράς για το κινητό σας (βρείτε το τιμολόγιο του κινητού σας εάν είναι απαραίτητο.
  • Ακολουθήστε την πρόοδο του αρχείου σας σε αυτόν τον ίδιο ιστότοπο ανά πάσα στιγμή.
  Το Orange Mono Mobile Insurance Product και τα πολυεπίπεδα (εγγραφεί μετά τις 23 Αυγούστου 2018)
  • Δηλώστε το μονο-προϊόν σας ή την αξίωση πολλαπλών προϊόντων (Multi-SIM) Από την περιοχή του πελάτη σας. Παρέχετε τον κωδικό IMEI (στο πίσω μέρος της μπαταρίας, στο κουτί συσκευασίας ή στην περιοχή του πελάτη σας) και στον λογαριασμό αγοράς για το κινητό σας (εάν το κινητό σας αγοράστηκε σε καταστήματα πριν από λιγότερο από 2 χρόνια, το τιμολόγιο βρίσκεται στην περιοχή πελατών σας , Ενότητα λογαριασμός > Τα έγγραφά μου) εάν ισχύει:
   • Σε περίπτωση κλοπής.
   • Σε περίπτωση σπασμένου/οξειδωμένου κινητού.

   Η απώλεια κινητής τηλεφωνίας δεν καλύπτεται από πορτοκαλί κινητό ασφάλιση.

   Προφυλάξεις για χρήση για τον εξοπλισμό σας πριν από την αποστολή στην ασφάλιση
   • Εάν το κινητό της καταστροφής είναι ένα iPhone: πρέπει να απενεργοποιήσετε απολύτως τη γεωλογία του iPhone σας πριν την αποστείλετε στην ασφάλιση. Εάν το συνδεδεμένο ρολόι σας (3G/4G) είναι ελαττωματικό, πρέπει να διαγράψετε το προφίλ σας (και επομένως να αποκλείσετε την πρόσβαση στο περιοδικό Call ή SMS) για επισκευή από την εφαρμογή Watch του iPhone σας.

   Η λειτουργία “τοποθεσίας” του iPhone σας επιτρέπει, από άλλη συσκευή ή από τον ιστότοπο iCloud, εντοπίστε το κινητό σας και αποτρέψτε τη χρήση του σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. Απενεργοποιώντας τη γεωγραφική θέση του iPhone σας, τα δεδομένα διαγράφονται και το iPhone σας διαχωρίζεται από τον λογαριασμό σας στο iCloud.

   • Εάν έχετε λογαριασμό Google στο Android, σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Google για να αποτρέψετε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα πριν την αποστείλετε στην ασφάλιση.

   Βάλτε τη γραμμή σας στην υπηρεσία (πτήση / απώλεια)

   Ανανεώστε την κάρτα SIM σας

   Μετά την πτήση του κινητού σας, πρέπει να ζητήσετε μια νέα κάρτα SIM:

   • Από την περιοχή του πελάτη σας.
   • Σε ένα από τα καταστήματα πορτοκαλιού μας.
   • Επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών σας.

   Η ανανέωση της κάρτας SIM (Multi-SIM, SIM του Airbox σας, Sim της υπηρεσίας σας 3G) πληρώνεται, αλλά μετά την παραλαβή της αναφοράς πτήσης, η Orange σας επιστρέφει αυτό το ποσό.

   Επανενεργοποιήστε τη γραμμή σας

   Εάν έχετε βρει το κινητό σας, μπορείτε να επαναφέρετε τη γραμμή σας:

   • Από την περιοχή του πελάτη σας.
   • Επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών σας (από άλλο κινητό ή σταθερή θέση):
    • Από τη Γαλλία για να συνθέσει 3900 (2) .
    • Από το εξωτερικό, συνθέστε 33 9 69 39 39 00 (3) .

    Η επανενεργοποίηση μιας γραμμής δεν μπορεί να γίνει εάν υπόκειται σε ανανέωση της κάρτας SIM. Μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας που έχει ανασταλεί σε περίπτωση κινητής πτήσης μπορεί να επανενεργοποιηθεί μόνο με την εξυπηρέτηση πελατών σας.

    Εάν έχετε βρει το συνδεδεμένο ρολόι σας (σε 3G/4G), μπορείτε να “δίδετε” το ρολόι με το iPhone σας και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ξανά το προφίλ σας.

    Ειδική περίπτωση κινητής τηλεφωνίας με esim

    Εάν έχετε ένα κινητό χρησιμοποιώντας ένα πακέτο κυττάρων (ESIM), πρέπει να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες:

    • Ζητήστε μια νέα κάρτα SIM.
    • Επανενεργοποιήστε τη γραμμή σας.

    Αυτές οι προσεγγίσεις είναι οι ίδιες που αναφέρθηκαν παραπάνω.

    • Αφού ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ESIM από την περιοχή του πελάτη σας.

    Η ανανέωση της κάρτας SIM χρεώνεται 10 €. Εάν το νέο αίτημα ESIM γίνεται σε λιγότερο από 3 μήνες, η Orange επιστρέφει αυτό το ποσό στο τιμολόγιό σας.

    (1) αριθμοί που χρεώνονται με το κόστος της τοπικής, περιφερειακής ή εθνικής επικοινωνίας ανάλογα με τις προσφορές κάθε φορέα εκμετάλλευσης από σταθερή γραμμή · η επικοινωνία που αφαιρείται από το πακέτο από ένα κινητό τηλέφωνο. Από το εξωτερικό: Make Up 00 33 970 (και τα τελευταία έξι στοιχεία που αντιστοιχούν στην εξυπηρέτηση πελατών της ασφάλισής σας), τιμή κλήσης προς τη Γαλλία από σταθερή θέση σύμφωνα με τα τιμολόγια που καθορίζονται από τον χειριστή.

    (2) 3900 (δωρεάν υπηρεσία + τιμή κλήσης). Η υπηρεσία είναι δωρεάν και η κλήση είναι με κόστος κανονικής επικοινωνίας ανάλογα με την προσφορά που πραγματοποιείται ή αφιερωμένη στη συσκευασία. Ο χρόνος αναμονής πριν από την επαφή με έναν σύμβουλο είναι απαλλαγμένος από πορτοκαλί δίκτυα.

    (3) +33 9 69 39 00 (ο αριθμός του κ. Συμβουλευτείτε τα τιμολόγια του φορέα εκμετάλλευσης της χώρας προσφυγής).

    Βρήκατε χρήσιμο αυτό το άρθρο ?
    Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει που εκτιμήσατε σε αυτό το άρθρο ?

    Η γνώμη σας επεξεργάζεται ανώνυμα, παρακαλώ μην επικοινωνείτε προσωπικά δεδομένα (όνομα, κωδικός πρόσβασης, τραπεζικά στοιχεία. Ουσία
    Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ή πρόσθετη βοήθεια ? Μεταβείτε στο “Help and Contact”

    Επικοινωνήστε με την ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας σας

    Σε περίπτωση αξίωσης, (κλοπή, θραύση) του κινητού σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ασφάλειά σας όσο γρήγορα έχετε πάρει μια ασφαλιστική επιλογή. Εδώ είναι η διαδικασία για να επικοινωνήσετε με την πορτοκαλί κινητό σας ασφάλιση.

    • Για ασφάλιση που χρεώνεται από το GDT/CFCA, δείτε τη σελίδα βοήθειας μας.
    • Για ασφάλιση που χρεώνεται από την Orange, εάν έχετε εγγραφεί:
     • Πριν από τις 23 Αυγούστου 2018, πρέπει να επικοινωνήσετε με το SPB.
     • Μετά τις 23 Αυγούστου 2018, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Orange Mobile Insurance. Σας λέμε κάτω από τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

     Επικοινωνήστε με την ασφάλειά σας από την περιοχή του πελάτη σας

     Εάν διαθέτετε μια επιλογή ασφάλισης 24 ετών, προσωπική ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας και οικογενειακή ή κινητά ασφάλιση αποκλεισμένη ιστός:

     • Δηλώστε ένα σπασμένο ή οξειδωμένο κινητό ή ένα κλεμμένο κινητό μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι προσβάσιμη από το μάθημα Lost-Volé Mobile της περιοχής του πελάτη σας. Θα επικοινωνήσετε αυτόματα με την ασφάλιση.
     • Ακολουθήστε την καταστροφή σας: Τα βήματα έχουν αναλυθεί από το σημείο από την ίδια ενότητα.

     Βρήκατε χρήσιμο αυτό το άρθρο ?
     Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει που εκτιμήσατε σε αυτό το άρθρο ?

     Η γνώμη σας επεξεργάζεται ανώνυμα, παρακαλώ μην επικοινωνείτε προσωπικά δεδομένα (όνομα, κωδικός πρόσβασης, τραπεζικά στοιχεία. Ουσία
     Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ή πρόσθετη βοήθεια ? Μεταβείτε στο “Help and Contact”

     Εισαγάγετε το σχόλιό σας εδώ
     Υπόλοιποι χαρακτήρες: 250
     Που σας χάσατε ? Τι πρόβλημα αντιμετωπίσατε ? Πίσω
     Το περιεχόμενο δεν αντιστοιχεί σε αυτό που ψάχνω.
     Η λύση δεν λειτουργεί όπως περιγράφεται.
     Το περιεχόμενο δεν μου φαινόταν σαφές.
     Ένας σύνδεσμος δεν λειτουργεί ή μια εικόνα δεν εμφανίζεται
     Εισαγάγετε το σχόλιό σας εδώ
     Υπόλοιποι χαρακτήρες: 250

     Η γνώμη σας επεξεργάζεται ανώνυμα, παρακαλώ μην επικοινωνείτε προσωπικά δεδομένα (όνομα, κωδικός πρόσβασης, τραπεζικά στοιχεία. Ουσία
     Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ή πρόσθετη βοήθεια ? Μεταβείτε στο “Help and Contact”