Creed Assassin, Assassin S Creed: Τεράστια έκπληξη για το επόμενο παιχνίδι

Assassin S Creed: Μεγάλη έκπληξη για το επόμενο παιχνίδι όπως κανένα άλλο

Παίξτε κατά την περιήγηση στην ιστορία σε αυτό το βραβείο -Winning Video Game Series. Το Assassin’s Creed σας βυθίζει στις αναμνήσεις των προγόνων σας, που αγωνίστηκαν για να διατηρήσουν την ελεύθερη βούληση σε βασικές στιγμές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Creed Assassin

Καλώς ήλθατε στο σύμπαν της πίστης του δολοφόνου

Παίξτε κατά την περιήγηση στην ιστορία σε αυτό το βραβείο -Winning Video Game Series. Το Assassin’s Creed σας βυθίζει στις αναμνήσεις των προγόνων σας, που αγωνίστηκαν για να διατηρήσουν την ελεύθερη βούληση σε βασικές στιγμές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Παιχνίδια Creed του τελευταίου δολοφόνου

Το Creed Mirage του δολοφόνου

Στο Assassin’s Creed Mirage, παίζετε Basim, έναν επιδέξιο κλέφτη δρόμου με εφιαλτικά οράματα, αναζητώντας απαντήσεις και δικαιοσύνη. Μετά από μια πράξη θανατηφόρου εκδίκησης, ο Basim έφυγε από τη Βαγδάτη και εντάχθηκε σε μια μυστηριώδη οργάνωση: εκείνοι που δεν βλέπουμε.

Το Assassin’s Creed Nexus VR

Διαδραματίζετε κρίσιμο ρόλο στην ιστορία με αυτή τη νέα ιστορία που χτίστηκε αποκλειστικά για το VR. Ανακατέψτε διακριτικά με ένα πλήθος, αλληλεπιδρούν με τους κατοίκους και αισθανθείτε το γκρίζο των δολοφονιών αέρα.

Το Assassin’s Creed Jade

Δημιουργήστε το δικό σας δολοφόνο και μεταβείτε στο Assassin’s Creed Jade, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που ανοίγει στο κινητό που βρίσκεται στην Παλιά Κίνα !

Όλα τα παιχνίδια του Assassin’s Creed

Actus του Assassin’s Creed

Λειτουργία φωτογραφίας Assassin’s Creed

Επωφεληθείτε από όμορφες φωτογραφίες από θέα ή έντονες στιγμές παιχνιδιού.

Η Assassin’s Creed Origins

Η Οδύσσεια του Assassin’s Creed

Το Creed Valhalla του δολοφόνου

Περιήγηση ανακάλυψης

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία

Διχόνοια

Επωφεληθείτε από τις συμβουλές και τις συμβουλές της κοινότητας και συνδεθείτε με άλλους παίκτες.

Βοήθεια

Χρειάζεστε βοήθεια ? Μπορούμε να απαντήσουμε στις τρέχουσες ερωτήσεις ή να σας θέσουμε σε επαφή με έναν πράκτορα.

Οι ιστορίες του Assassin’s Creed

Ανακαλύψτε το σύμπαν της πίστης του Assassin μέσω μυθιστορημάτων, κόμικς, manga και πολλά άλλα.

Σειρά Assassin’s Creed –

Παίξτε κατά την περιήγηση στην ιστορία σε αυτό το βραβείο -Winning Video Game Series. Το Assassin’s Creed σας βυθίζει στις αναμνήσεις των προγόνων σας, που αγωνίστηκαν για να διατηρήσουν την ελεύθερη βούληση σε βασικές στιγμές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ακολουθήστε το Creed Assassin για:

Το Creed Assassin είναι ταξινομημένο

© 2020 Ubisoft Entertainment. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Το Assassin’s Creed, το Ubisoft και το Logo Ubisoft είναι εμπορικά σήματα ή μάρκες της Ubisoft Entertainment στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.

Creed Assassin: Μεγάλη έκπληξη για το επόμενο παιχνίδι όπως κανένα άλλο

Δολοφόνος

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2023 σε PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One και PC. Αλλά έκπληξη, η Ubisoft έχει ένα άλλο δώρο για τους οπαδούς της άδειας.

Περίληψη

Τελευταία ευθεία για το Mirage Assassin’s Creed. Ένα επεισόδιο που θέλει να είναι μια επιστροφή στις πηγές του franchise και το οποίο θα εγκαταλείψει επομένως τη φόρμουλα ενός ανοιχτού κόσμου υπερ -τεράστιου γεμάτη με δραστηριότητες και αποστολές. Ως εκ τούτου, η κάρτα θα είναι πολύ μικρότερη και η διάρκεια μειώνεται σε σύγκριση με τις πιο πρόσφατες δόσεις. Σύμφωνα με τον παραγωγό Fabian Salomon, αφήστε περίπου 30 ώρες να ολοκληρώσετε την κύρια ιστορία και όλες τις ακτές. Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε πραγματικά για μια άλλη AC, Ubisoft Experience, έχει αυτό που χρειάζεστε στο απόθεμα, αλλά δεν είναι για όλους.

Ένα νέο παιχνίδι Creed Assassin χρονολογείται για το 2023

Αυτή είναι η μικρή έκπληξη της ημέρας, ένα από τα 11 παιχνίδια ανάπτυξης του Creed Assassin’s Creed είναι έτοιμο να βγει ! Και δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Για αυτόν τον νέο τίτλο, η Ubisoft θα μεταφέρει τους οπαδούς της άδειας στον εντυπωσιακό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας για να διασκεδάσει με τρεις δολοφόνους που έχουν ήδη περάσει προηγουμένως.

Το Assassin’s Creed Nexus VR θα σας επιτρέψει πράγματι να ενσωματώσετε τον Ezio Auditore (AC2), τον Connor Kenway (AC3) και την Kassandra (AC Odyssey). Η αποστολή σας: να ανατρέψετε τα σχέδια Abstergo που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια τεχνολογία, από ένα παλιό τεχνούργημα, να προφίλναν τους ανθρώπους και να τα ευθυγραμμιστούν με τις πεποιθήσεις των Templars. “Το Abstergo Industries βρήκε έναν τρόπο να ανακτήσει ισχυρά αντικείμενα μέχρι στιγμής χαμένα και ικανή να χειριστεί τις πεποιθήσεις των άλλων. Προκειμένου να ανατρέψετε τα σχέδιά τους, θα ανακαλύψετε όλες τις νέες ιστορίες και θα ολοκληρώσετε αδημοσίευτες αποστολές στο δέρμα των θρυλικών δολοφόνων “ (μέσω Ubisoft).

Το ταξίδι του Assassin’s Creed Nexus VR θα ακολουθήσει διαφορετικές εποχές που σχετίζονται με τους τρεις χαρακτήρες. Τον 15ο αιώνα για τον Ezio, τον 18ο για τον Connor και το 404 π.Χ. J.-Γ για την Κασάντρα. Εάν κολλήσουμε σε φήμες, το παιχνίδι θα πρέπει να έχει 16 αποστολές χωρισμένες μεταξύ των πρωταγωνιστών. Μια πιο έντονη πορεία, αλλά που δεν θα αγνοήσει τα χαρακτηριστικά του έπος. Επομένως, οι οπαδοί θα είναι σε θέση να κάνουν άλματα πίστης, να διασχίσουν τις κάρτες χάρη στο Parkour, να ανακατευτούν με το πλήθος για μια μικρή διήθηση, να αποσπούν τους εχθρούς με την έναρξη αντικειμένων. Το Assassin’s Creed Nexus VR φτάνει 16 Νοεμβρίου 2023 Στο Meta Quest 2, MQ3 και MQ Pro.

Ένα παιχνίδι VR

Η καινοτομία του Nexus VR αυτού του δολοφόνου είναι ότι θα υιοθετήσει μια υποκειμενική άποψη για καλύτερη εμβάπτιση. Ένας τρόπος επίσης να αισθανθείτε καλύτερα τους αγώνες που θα στηρίζονται πάντα στην παρέλαση, την αντεπίθεση και το μπλοκάρισμα των χτυπημάτων. Τα όπλα του έπος όπως η μυστική λεπίδα, τα σπαθιά, το tomahawk ή τα τόξα και πολλοί άλλοι θα είναι εκεί. Στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η Ubisoft εξηγεί επίσης ότι οι περαστικοί -και οι εχθροί θα αντιδράσουν στις ενέργειές σας και ότι τα κομμάτια θα είναι “Βυθιστικά”.

Φοβάστε να έχετε ναυτία στο πρώτο άλμα της πίστης ? Θα είναι διαθέσιμες επιλογές άνεσης, όπως η τηλεμεταφορά, η Vignetting για τη μείωση της περιφερειακής όρασης και τον περιορισμό της ασθένειας κίνησης. Παρά την επιθυμία αυτή να είναι προσβάσιμη, το Assassin’s Creed Nexus VR δεν θα ξεχάσει να εκμεταλλευτεί την εικονική πραγματικότητα. Έτσι, θα χρειαστεί να κάνετε ένα κίνημα του καρπού για να βγάλετε τη μυστική σας λεπίδα, να αρπάξετε το σπαθί σας που στεγάζεται σε ένα ισχίο και προφανώς μιμείται τις ενέργειες για να πολεμήσετε.