Τελειώσαμε με αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ στη Γαλλία, καθαρότερο για τον πλανήτη, το γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ! | Φρέσδα

Zosh Zosh French Electric Scooter

Εάν πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα συναρμολογηθούν ή κατασκευάζονται στη Γαλλία, χωρίς να βρίσκονται στην πλειοψηφία, τα ηλεκτρικά σκούτερ εξακολουθούν να είναι συσκευές από σχεδόν όλες τις Ασία. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, με πρωτοβουλίες όπως το PEN, θέλοντας ένα πιο γαλλικό μοντέλο όσο το δυνατόν.

Τελειώσαμε με αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ στη Γαλλία, καθαρότερο για τον πλανήτη

Το πρώτο γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ προέρχεται από το βόρειο. Είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε, και εδώ είναι οι πρώτες μας εντυπώσεις.

Φτερό

Εάν πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα συναρμολογηθούν ή κατασκευάζονται στη Γαλλία, χωρίς να βρίσκονται στην πλειοψηφία, τα ηλεκτρικά σκούτερ εξακολουθούν να είναι συσκευές από σχεδόν όλες τις Ασία. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, με πρωτοβουλίες όπως το PEN, θέλοντας ένα πιο γαλλικό μοντέλο όσο το δυνατόν.

Ένα σκούτερ Ch’nord

Ο Plume γεννήθηκε από την ιδέα ενός γέροντα από το Decathlon, Fabrice Furlan, ο οποίος με ακρίβεια διαχειριζόταν την μαλακή κινητικότητα εκεί. Δεν είναι ικανοποιημένος με το να βλέπεις χιλιάδες χιλιόμετρα που είναι απαραίτητα για το σχεδιασμό και ιδιαίτερα την παραγωγή ηλεκτρικών σκούτερ, ίδρυσε το δικό της εμπορικό σήμα, που βρίσκεται στο Hauts-de-France, κοντά στη Lille.

Ο στόχος ήταν να προσεγγίσει την τοπική παραγωγή 100 %, πολύ περίπλοκο, αλλά το μηχάνημα είναι ήδη περήφανο που είναι εγγυημένη Γαλλία εγγυημένη. Αυτή η ανεξάρτητη ετικέτα πιστοποιεί ότι περισσότερο από το ήμισυ της αγοραίας αξίας προέρχεται από τη Γαλλία, η οποία χτυπά σε μεγάλο βαθμό το ρυθμό, 82 % γαλλικά και ακόμη και “Μέσα σε 50 χλμ. Από τις εγκαταστάσεις μας” Προσθέστε το εμπορικό σήμα: Electronics Eiffage, Hybaster Plastic ή WTX Δομή.

Τι κάνει αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ λιγότερο ρυπογόνο από μερικούς από τους ανταγωνιστές του.

Ένα φτερό -όπως το φτερό

Περισσότερο από τα γαλλικά ή τα τοπικά, το ηλεκτρικό σκούτερ allure είναι επίσης υψηλό. Ενσωματώνει ένα διπλό μπροστινό πιρούνι, ένα μεγάλο κατάστρωμα, τροχούς 10 ιντσών, είναι εγκεκριμένη IP65 και με μια συγκεκριμένη υπογραφή: ένα γιγαντιαίο πλαίσιο LED στο μπροστινό μέρος για να δείτε και ειδικά να δείτε.

Ο οπίσθιος κινητήρας είναι ισχυρός με ονομαστική 500 W και 1000 W σε ένα σημείο, ενώ η μπαταρία είναι 454 ή 702 WH της επιλογής σας (45 και 70 χλμ. Θεωρητικής αυτονομίας). Η μπαταρία μπορεί επίσης να επισκευαστεί και να ανακυκλώσει, επειδή το Plume λειτουργεί με το Bordeaux Gouach που παρέχεται περισσότερο σε ανακυκλωμένα κύτταρα.

Πτυσσόμενος πύργος

High -end και γαλλικά, έχει ένα κόστος, αλλά όχι τόσο υψηλό όσο αυτό. Ο ρυθμός PAVE εμφανίζει βασική τιμή 1.299 ευρώ και 1.649 ευρώ με τη μεγάλη μπαταρία. Ναι, είναι πολύ περισσότερο από ένα Ninebot Max G2 ή ένα Xiaomi 4 Ultra κάτω από 1.000 ευρώ, αλλά υποστηρίζετε την τοπική βιομηχανία, με ένα πιο ανθεκτικό ηλεκτρικό σκούτερ, εξασφαλίζοντας ακόμη και ένα φυλλάδιο ψηφιακής συντήρησης.

Περνούσαμε με το αρχικό σκούτερ της Γαλλίας

Πήραμε επίσης μερικές δεκάδες μέτρα το πρωτότυπο αυτού του φτερού, που ανατέθηκε από το εμπορικό σήμα. Πρώτον, είναι η άνεση που βασιλεύει, από το διπλό πιρούνι και τις αναστολές του. Το γιγαντιαίο πίσω δίσκο του πέλματος σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε τα πόδια όπως ευχαριστεί και το τιμόνι πλάτους 55 cm εξασφαλίζει καλή σταθερότητα.

Zosh Zosh French Electric Scooter

Scooter Zosh στη Γαλλία

Ψάχνετε για ένα Αρχικά μέσα μεταφοράς, Ένα λεπτό κράμα μεταξύ πρακτικότητας και κινητικότητας, για να πάτε στη δουλειά ή να πετάξετε σε φυσικά μονοπάτια ? Με τον Zosh, Το υψηλό ηλεκτρικό σκούτερ στη Γαλλία, Μόλις βρήκατε την ευτυχία σας. Ανακαλύψτε αυτό το τρόπο κίνησης όλων.

Ένα e-scoot σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Sarthe στο Sougé-le-Ganelon

Στα μισά του δρόμου μεταξύ του σκούτερ και του e-scoot, ο Zosh είναι ένα πραγματικό UFO στον τομέα του VAE (οχήματα ηλεκτρικής βοήθειας). Εύκολος και αποφασιστικά οικολογικός χειρισμός, τόσο ισχυρός όσο είναι σιωπηλός, αυτή η ηλεκτρική μηχανή έχει μεγάλη αυτονομία και μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε αν δεν ξεχάσετε τον φορτιστή σας. Μια ενιαία επαναφόρτιση θα σας επιτρέψει να φτιάξετε αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα ολίσθησης σε οποιοδήποτε είδος επιφάνειας. Χάρη στους μεγάλους τροχούς του, το νέο γαλλικό Electric Scooter μπορεί πράγματι να τρέξει με ασφάλεια σε ένα μονοπάτι κύκλου όπως η πεπατημένη διαδρομή, σε τραχιά ή στα μεσαία βουνά. Αυτό το εγκεκριμένο γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ θα σας συνοδεύσει και στα πεζοδρόμια της πόλης σας – επειδή συμμορφώνεται με τον κώδικα αυτοκινητόδρομου και εξουσιοδοτείται να κυκλοφορήσει σε δημόσιο χώρο – όπως κατά τη διάρκεια των περιπάτων σας ή των πεζοποριών σας στη λάσπη ή στο χιόνι. Λίγα γαλλικά ηλεκτρικά σκούτερ και άλλα διασταυρωμένα οχήματα εγκρίνονται και επιτρέπουν την κυκλοφορία σε συσσωμάτωση κατά μήκος του πεζοδρομίου. Αλλά αυτή είναι η περίπτωση του Zosh, του γαλλικού Electric Scooter All -Terrain.

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ όλων !

Είτε το αντιλαμβάνεστε ως γαλλικό ηλεκτρικό skit ή γαλλικό σκούτερ, ο Zosh έχει πολλά πλεονεκτήματα για να σας εκπλήξει, ιδίως όσον αφορά την ευρωστία του. Το πιρούνι του είναι τόσο ελαφρύ όσο και στερεό, η συσκευή πέδησης, με φρένα δισκών Shimano ή Magura, είναι πρακτικά χωρίς ισοδύναμο από την άποψη της αποτελεσματικότητας. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον δύο οχημάτων διαθέτει ελαστικά, αεροπορικές εταιρείες 20 × 4 λίπους, που υποστηρίζουν απόλυτα μια μέγιστη ταχύτητα 25 km/h, ή ακόμα και λίγο περισσότερο σε ιδιωτικό ακίνητο. Για ταξίδια στην πόλη, αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό, αφού η τελική ταχύτητά του είναι πολύ υψηλότερη από αυτή ενός πεζού.

Για να φτάσετε στην ταχύτητα των 25 km/h, το γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ Zosh μπορεί να υπολογίζει σε ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα επιτάχυνσης που θα σας προσφέρει μερικές συγκινήσεις σε πλαγιές ή κατηφορικά. Αλλά να είστε σίγουροι: το σύστημα πέδησης, βασισμένο σε εναιωρήματα, μια ταχεία διαδικασία σύσφιξης των κύριων τροχών και δίσκων υψηλού επιπέδου, θα εγγυηθεί την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της διέλευσης, υπό την προϋπόθεση ότι φοράτε κράνη.

E-scoot σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Sarthe στο Sougé-le-Ganelon

Τέλος, να γνωρίζετε ότι ο γαλλικός σκέιτερ ηλεκτρικής ενέργειας ή το γαλλικό σκούτερ είναι πλήρως προσαρμόσιμο, από τον τροχό μέχρι τις λαβές μέσω της ενσωματωμένης οθόνης LCD.

Το νέο γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ, ένα κοσμήματα υπογεγραμμένο cochet

Ιδρύθηκε για πάνω από 70 χρόνια στο Sougé-le-Ganelon στο Sarthe, η Cochet Company έχει τώρα σχεδόν 40 εργαζόμενους που διαδίδονται σε μια θέση 12000μ2. Το Scooter του κινητήρα του ZOSH, μια πραγματική επανάσταση σε νέα μέσα μεταφοράς, είναι η πρώτη εισβολή στην εταιρεία στον κόσμο του μικτού σκούτερ παιδιών και ενηλίκων. Εάν ζείτε στην περιοχή ή πηγαίνετε εκεί για τα χόμπι σας, να γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να κάνετε επισκέψεις καθοδήγησης Vélo στις εγκαταστάσεις Cochet. Στη συνέχεια, θα λάβετε το πλήρες μέτρο της σοβαρότητας αυτού του πραγματικού θεσμού Sarthoise, εξειδικευμένο στην κατεργασία των προϊόντων στην εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Πάντα κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες του, η Cochet έχει επίσης εξαιρετικά ανταποκρινόμενη μετά την υπηρεσία Sales.

Zosh E-Scoot Electric City και Γαλλικοί τρόποι

  • Zosh French Electric All-Terrain Trottinette
  • Zosh Electric Trottinet Perfect για την πόλη
  • Zosh Γαλλικό ηλεκτρικό σκούτερ
  • Μη συμβατική φωτογραφία