Πολιτική παράδοσης της αγοράς – Πακέτα, Πώς να ακολουθήσετε την παράδοση ενός πακέτου πίσω αγοράς? – Λάβετε επιστροφή χρημάτων

Πώς να ακολουθήσετε την παράδοση μιας αγοράς πακέτων

Η πίσω αγορά σας προσφέρει τη δυνατότητα Επιλέξτε παράδοση στο σημείο ρελέ. Μπορείτε να συλλέξετε το πακέτο σας σε ένα ταχυδρομείο, ένα πρακτορείο Chronopost, ένα ρελέ pickup ή ένα σταθμό pickup. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το επιλεγμένο σημείο ρελέ. Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται περίπου 14 ημέρες για παράδοση στο ταχυδρομείο ή στο πρακτορείο Chronopost, 8 ημέρες για ένα ρελέ pickup και 3 ημέρες για ένα σταθμό pickup. Όταν το πακέτο σας είναι έτοιμο να ανακτηθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση από την πίσω αγορά.

Πολιτική παράδοσης της αγοράς

Η Back Market είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε προϊόντα ανακατασκευασμένα, με χαμηλό κόστος. Ως εκ τούτου, αυτή η μάρκα πρέπει να έχει μια πολιτική παράδοσης που θα ταιριάζει στους πελάτες της. Γι ‘αυτό αποφασίσαμε να εξηγήσουμε το Λειτουργία παράδοσης πίσω αγοράς.

Πακέτο ακολουθήστε -up με πίσω αγορά

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι θα είστε σε θέση Ακολουθήστε την αγορά του πακέτου σας, απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της πλατφόρμας. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να πάτε στην περιοχή του πελάτη σας και στη συνέχεια στην καρτέλα των παραγγελιών σας. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Ακολουθήστε το πακέτο μου”. Επομένως, θα λάβετε τις λεπτομέρειες, δηλαδή: προετοιμασία ή αποστολή. Ξέρετε ότι όταν α Προετοιμάζεται το δέμα, Ο πωλητής έχει 24 ώρες ή 48 ώρες για smartphones, για να επικυρώσει την παραγγελία σας. Έτσι, εάν δεν έχετε νέα μετά από αυτή την προθεσμία, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την πίσω αγορά μετά την υπηρεσία Sales, για να μάθετε περισσότερα. Στη συνέχεια, όταν αποστέλλεται το πακέτο, λαμβάνετε ένα συνοπτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο επικοινωνεί τον αριθμό παρακολούθησης, καθώς και τον σύνδεσμο παρακολούθησης. Σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, ένα πακέτο μπορεί να χαθεί στο δρόμο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών από την πλατφόρμα, προκειμένου να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Είναι δυνατόν να τροποποιήσετε τη διεύθυνση παράδοσης ?

Είναι δυνατόν να μπερδευτείτε στη διεύθυνση παράδοσης κατά την παραγγελία σε έναν ιστότοπο. Ωστόσο, είναι καλύτερο να το συνειδητοποιήσετε γρήγορα, προκειμένου να προσαρμόσετε το σωστό βήμα για να ακολουθήσετε. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να την επαναλάβετε αργότερα, θα είναι απλούστερο για την πλατφόρμα ανακατασκευής. Εκτός αυτού, πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν η Back Market συνειδητοποιήσει ότι η διεύθυνση παράδοσης δεν είναι σωστή, ο πωλητής μπορεί επίσης να αναλάβει την πρωτοβουλία για την ακύρωση της παραγγελίας σας. Επομένως, θα επικοινωνήσουμε τη διαδικασία για ακύρωση σε εσάς, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για εσάς. Αφενός, πρέπει να πάτε στο δικό σας Προσωπική αγορά πίσω χώρος και πιο συγκεκριμένα στην καρτέλα για τις παραγγελίες σας. Τότε θα βρείτε την ενότητα που σας επιτρέπει να ζητήσετε βοήθεια. Ωστε να μπορείτε να Ακυρώστε εύκολα την παραγγελία.

Απομάκρυνση πακέτου πίσω αγοράς

Η πίσω αγορά σας επιτρέπει Προγραμματίστε μια απομάκρυνση δεμάτων, μέσω του DHL. Για να το κάνετε αυτό, απλά μεταβείτε στον ιστότοπο DHL, για να σχεδιάσετε το ραντεβού. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε την ετικέτα αποστολής εάν το έχετε χάσει. Διαφορετικά, γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να σχεδιάσετε απευθείας τη συλλογή πακέτων καλώντας το DHL !

Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων ?

Ξέρετε ότι η πίσω αγορά σας αφήνει ένα δικαίωμα απόσυρσης και αυτό, για περίοδο 30 ημερών. Εάν υπερβείτε αυτήν την περίοδο, γνωρίζετε ότι το στοιχείο δεν μπορεί να ανταλλαγεί, να ληφθεί, να επισκευαστεί ή να επιστραφεί. Ωστόσο, 30 ημέρες είναι επαρκείς για να επιστρέψετε, οπότε μην ανησυχείτε. Επιπλέον, γνωρίζετε ότι η διαδικασία είναι απλή. Πράγματι, απλά πρέπει να φτάσετε στην υπηρεσία μετά -sales απευθείας μέσω του ιστότοπου ή τηλεφωνικά. Επομένως, η Back Market θα σας στείλει ένα κουπόνι επιστροφής με δικά του έξοδα, εάν το ελάττωμα προέρχεται από το προϊόν. Εάν είναι μόνο μια αλλαγή γνώμης από την πλευρά σας, το Η επιστροφή θα είναι δική σας ευθύνη. Μετά από αυτό, θα λάβετε την επιστροφή σας εντός 5 ημερών περίπου. Θα επιστρέψετε εξ ολοκλήρου με τραπεζική μεταφορά, η οποία κανονικά είναι αρκετά γρήγορη. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι ποτέ δεν θα επιστρέψετε με κουπόνια ! Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική παράδοσης του Zalando ?

Μερίδιο

Πώς να ακολουθήσετε την παράδοση μιας αγοράς πακέτων ?

Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς πώς λαμβάνει χώρα η παράδοση ενός πακέτου πίσω αγοράς. Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ακολουθήσετε το πακέτο σας, να τροποποιήσετε τη διεύθυνση παράδοσης και να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε την υποστήριξη των αγροτεμαχίων

Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Epingler στο Pinterest

Πακέτο ακολουθήστε -up με πίσω αγορά

Μόλις παραγγείλετε στην πίσω αγορά, Είναι σημαντικό να μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόοδο του πακέτου σας.

  1. Μπορείτε να μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα “Οι παραγγελίες μου”.
  2. Θα βρείτε την επιλογή “Ακολουθήστε το πακέτο μου” που θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε την κατάσταση της παραγγελίας σας.
  3. Θα ξέρετε εάν το πακέτο σας προετοιμάζεται ή εάν έχει ήδη αποσταλεί.

Σε περίπτωση προβλήματος ή καθυστέρησης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για πρόσθετες πληροφορίες για πρόσθετες πληροφορίες.

Πίσω ώρα παράδοσης αγοράς

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις περιόδους και πιθανές απρόβλεπτες εκδηλώσεις. Γενικά, η Back Market αναλαμβάνει να στείλει το πακέτο σας το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, Εάν κάνετε μια παραγγελία μετά τις 1 μ.μ., θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παράδοση του πακέτου σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς για να αποκτήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους παράδοσης.

Τροποποιήστε τη διεύθυνση παράδοσης

Μπορεί να συμβεί που χρειάζεστε Επεξεργαστείτε τη διεύθυνση παράδοσης του πακέτου σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να το συνειδητοποιήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διευκολύνουμε τα βήματα. Για να τροποποιήσετε τη διεύθυνση παράδοσης, μπορείτε να μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα “Οι παραγγελίες μου“”. Θα βρείτε έναν τρόπο να ζητήσετε βοήθεια και να ακυρώσετε την παραγγελία σας εάν είναι απαραίτητο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν η Back Market συνειδητοποιήσει ότι η διεύθυνση παράδοσης δεν είναι σωστή, ο πωλητής μπορεί επίσης να αποφασίσει να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Παράδοση του άρθρου σας στο σημείο αναμετάδοσης στην πίσω αγορά

Η πίσω αγορά σας προσφέρει τη δυνατότητα Επιλέξτε παράδοση στο σημείο ρελέ. Μπορείτε να συλλέξετε το πακέτο σας σε ένα ταχυδρομείο, ένα πρακτορείο Chronopost, ένα ρελέ pickup ή ένα σταθμό pickup. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το επιλεγμένο σημείο ρελέ. Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται περίπου 14 ημέρες για παράδοση στο ταχυδρομείο ή στο πρακτορείο Chronopost, 8 ημέρες για ένα ρελέ pickup και 3 ημέρες για ένα σταθμό pickup. Όταν το πακέτο σας είναι έτοιμο να ανακτηθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση από την πίσω αγορά.

Λάβετε επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την αγορά του πακέτου σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις προϋποθέσεις και τις προθεσμίες που θα συναντήσετε. Η πίσω αγορά προσφέρει ένα Δικαίωμα απόσυρσης 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι εάν αλλάξετε γνώμη εντός 30 ημερών από την παραλαβή του πακέτου σας, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς μέσω του ιστότοπου ή μέσω τηλεφώνου. Θα σας παράσχουν ένα κουπόνι επιστροφής με δικά τους έξοδα εάν το προϊόν έχει ελάττωμα. Εάν απλά αλλάξετε γνώμη, το κόστος επιστροφής θα είναι δική σας ευθύνη. Μόλις επιστραφεί το πακέτο σας και η πίσω αγορά ελέγξει την κατάστασή της, Θα επιστρέψετε μέσα σε περίπου 5 ημέρες ανά τραπεζική μεταφορά.

Συχνές ερωτήσεις

συμπέρασμα

Η παράδοση μιας αγοράς πακέτων αγοράς πραγματοποιείται γενικά με υγρό και αποτελεσματικό τρόπο. Χάρη στην παρακολούθηση του πακέτου, μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή όταν η παραγγελία σας είναι. Εάν πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης, είναι καλύτερο να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση προβλήματος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς για να λάβετε βοήθεια. Και αν θέλετε να λάβετε επιστροφή χρημάτων, φροντίστε να συμμορφώνεστε με τις προθεσμίες και τις συνθήκες που καθορίζονται από την Back Market.

Sylvain potlel

Γεια σε όλους, γεια σε όλους ! Είμαι Sylvain Potlel και είμαι αρχισυντάκτης στο Se-Faire-Rembourser.Fr. Οδηγώ μια ομάδα 3 ατόμων και βοηθά τους αναγνώστες μας αποφασισμένους να βρουν μια λύση ή τουλάχιστον τα κομμάτια για να ορίσουν, εμπορικές διαφορές, ακύρωση παραγγελιών, αίτημα επιστροφής και άλλο τερματισμό. Όλα αυτά χάρη σε μεθόδους που λειτουργούν και χωρίς ψευδείς πληροφορίες. Δοκιμάζω, γράφω, διάλογος με εταιρείες και ανακτώ τις εντυπώσεις σας για να βελτιώσω τον ιστότοπό μας κάθε μέρα που επιτρέπουν σε μερικούς από εσάς να αποκτήσετε την υπόθεση. Καλώς ήλθατε στο Se-Faire-Rembourser.FR, Sylvain.