Πώς να επωφεληθείτε από έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου?, Πώς να έχετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό? Επαγγελματικός λογαριασμός

Πώς να έχετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό

Contents

Οι κλήσεις απογραφής που πραγματοποιούνται στον σταθερό εικονικό αριθμό σας θα φτάσουν απευθείας στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν θέλετε να κάνετε κλήσεις, θα χρειαστείτε Κατεβάστε την εφαρμογή CallPad και επιλέξτε τον αριθμό που θέλετε να παρουσιάσετε πριν καλέσετε τον ανταποκριτή σας. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι το KeyYo σας προσφέρει Γεωγραφικοί σταθεροί αριθμοί (με ενδεικτική 01, 02, 03, 04 ή 05) ή Μη γεωγραφικοί αριθμοί.

Πώς να επωφεληθείτε από έναν εικονικό αριθμό ?

Θέλετε να έχετε αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου στο smartphone σας ? Περάστε κλήσεις σε οποιαδήποτε χώρα ? Πληρώστε τις επικοινωνίες σας με το κόστος μιας τοπικής κλήσης ? Ή διατηρήστε το απόρρητό σας, μοιράζοντας μόνο τον επαγγελματικό σας αριθμό ? Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κινητό ή σταθερό εικονικό αριθμό. Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο πώς λειτουργεί ο εικονικός αριθμός στη Γαλλία.

Ψάχνετε για μια προσφορά για κινητά ? Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους Selectra δωρεάν, ώστε να σας βοηθά να βρείτε την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

 • Το ουσιώδες
 • ΕΝΑ εικονικός αριθμός είναι Δεν συνδέεται με τηλεφωνική γραμμή Κλασικό και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο.
 • Χρησιμοποιούνται τρεις τεχνολογίες: Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (GSM), το Αριθμοί σύννεφων και το Ενωμένος.
 • Για να πάρετε έναν εικονικό αριθμό, μπορείτε Εγγραφείτε μια συνδρομή σε έναν αριθμό DID (που παρέχεται από έναν πάροχο υπηρεσιών) ή σε μια εφαρμογή εικονικού αριθμού.
 • Το Keyyo, το OVH, το Kavkom και το Onoff είναι τέσσερις πλατφόρμες που μπορούν να σας επιτρέψουν να βγάλετε ένα Online εικονικός αριθμός.

Τι είναι ένας εικονικός αριθμός ?

Ένας εικονικός αριθμός τηλεφώνου δεν συνδέεται με τηλεφωνική γραμμή.

Μπορείτε να λάβετε και να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω εικονικών αριθμών, Από το smartphone, τον υπολογιστή ή το tablet σας Δεδομένου ότι οποιοδήποτε αντικείμενο που συνδέεται στο Διαδίκτυο είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια κλήση χρησιμοποιώντας έναν εικονικό αριθμό.

Τι είναι ένας εικονικός αριθμός τηλεφώνου για ?

Εάν μιλάμε για τον εικονικό αριθμό εδώ, είναι επειδή η χρήση του είναι πρακτική για τους καταναλωτές. Πράγματι, χάρη σε έναν εικονικό αριθμό, Αποφύγετε να αγοράσετε ένα δεύτερο smartphone Και Συγκεντρώστε δύο διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου στο ίδιο smartphone και μόνο μία κάρτα SIM.

Επιπλέον, παραμένει ιδιαίτερα χρήσιμο για Πραγματοποιήστε κλήσεις με χαμηλότερο κόστος στο εξωτερικό. Παραδοσιακά περνώντας από τον κλασικό αριθμό τηλεφώνου σας, ξεκινάτε πρόσθετα έξοδα κατά τη διάρκεια της διεθνούς επικοινωνίας. Με τον εικονικό αριθμό, αποφεύγετε το ουσιαστικό κόστος και επωφελείται από κλήσεις και SMS για τοπική επικοινωνία.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σημείο με αυτόν τον νέο αριθμό: το διασφάλιση της ιδιωτικότητάς σας. Πράγματι, χάρη σε αυτό το εικονικό ζήτημα, δεν θα αναγκαστείτε πλέον να κοινοποιήσετε τον προσωπικό σας αριθμό.

Τέλος, η κατοχή ενός εικονικού αριθμού μπορεί Χρησιμοποιήστε έναν επαγγελματικό αριθμό Και αποφεύγετε να μοιράζεστε τον προσωπικό σας αριθμό σε ολόκληρη την επαγγελματική σας σφαίρα.

Είσαι επαγγελματίας ?

Η Onoff προσφέρει επίσης λύσεις για επαγγελματίες, με την προσφορά του Επιχειρηματική επιχείρηση.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για εικονικούς αριθμούς

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Πρώτα απ ‘όλα, ένας εικονικός αριθμός χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που ονομάζεται επίσης GSM (Παγκόσμιο σύστημα για κινητές επικοινωνίες) να συνδεθεί με έναν κλασικό αριθμό σε ένα κάρτα SIM. Μέσα σε αυτό είναι ένα μικρό τσιπ που περιέχει ένα Αριθμός IMSO (Διεθνής ταυτότητα συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας). Είναι αυτός ο αριθμός imso που επιτρέπει Εντοπίστε τον εικονικό αριθμό τηλεφώνου και συνδεθείτε στο δίκτυο GSM. Μόλις ενεργοποιηθεί, επωφεληθείτε από το πακέτο για κινητά και τις επιλογές στις οποίες έχετε εγγραφεί.

Τεχνολογία αριθμών σύννεφων για εικονικό αριθμό

Οι αριθμοί σύννεφων

Εάν επωφεληθείτε από αρκετούς αριθμούς στο ίδιο smartphone, οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας εικονικός αριθμός Cloud Hosted. Στη συνέχεια μιλάμε για Αριθμός σύννεφων. Αυτή είναι η τεχνολογία Εφευρέθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον χειριστή OpenOff, με την οποία λαμβάνετε έναν ηλεκτρονικό αριθμό τηλεφώνου. Συγκεκριμένα, οι αριθμοί στο σύννεφο παραμένουν παρόμοιοι με αυτούς που παρέχονται από τους συμβατικούς φορείς, με τη μόνη διαφορά που αυτό Η κάρτα SIM αποσυνδέεται για να τοποθετηθεί στο σύννεφο.

Ενωμένος

Τέλος, για να λειτουργήσει ένας εικονικός αριθμός, τεχνολογία VoIP (πρωτόκολλο Voice Over Internet) ή φωνή στο IP χρησιμοποιείται. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία VoIP μετατρέπει δεδομένα (όπως φωνή) σε ψηφιακό σήμα και Μετατρέπει το σήμα που λαμβάνεται σε διάφορα ψηφιακά δεδομένα Διατίθεται μέσω Διαδικτύου.

Σημείωμα για Χρησιμοποιήστε το VoIP, Θα περάσετε κυρίως με εφαρμογές για κινητά. Ωστόσο, με Μερικά smartphones, Μπορείτε να περάσετε Κλήσεις μέσω του δικτύου Wi-Fi Χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης μιας εφαρμογής.

Πώς μπορούμε να λάβουμε έναν εικονικό αριθμό στη Γαλλία ?

Εγγραφείτε μια συνδρομή σε έναν αριθμό DID με έναν πάροχο υπηρεσιών

Ο Μήπως ο αριθμός (ή ο αριθμός) θα σας επιτρέψει να ορίσετε έναν ή περισσότερους υπάρχοντες αριθμούς στους οποίους θα μεταφερθούν οι κλήσεις σας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, θα πρέπει Εγγραφείτε σε συνδρομή σε έναν πάροχο υπηρεσιών που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Εγγραφείτε σε έναν εικονικό αριθμό

Εγγραφείτε σε μια εφαρμογή εικονικού αριθμού

Η πιο γνωστή εφαρμογή εικονικού αριθμού παραμένει αναμφισβήτητα Απογείωση. Δημιουργήθηκε από τον τριπλό παγκόσμιο πρωταθλητή του RollerBlading Taïg Kris, μαζί της, έχετε αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την κάρτα SIM σας. ΕΣΕΙΣ Κρατήστε το χειριστή και το τρέχον πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Τότε εσύ Κατεβάστε την εφαρμογή Και Μπορεί να επιλέξει έναν νέο αριθμό τηλεφώνου, Γαλλικά ή ξένα, καθώς και το πακέτο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Δωρεάν εικονικός αριθμός: Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

Μια τελική λύση μπορεί να είναι να μεταβείτε σε πλατφόρμες Διαδικτύου στις οποίες α Δωρεάν εικονικός αριθμός τηλεφώνου (ή ακόμα και πολλά) υποδεικνύεται. Αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλετε Παρακάμπτοντας τους ελέγχους κατά τη στιγμή των εγγραφών σε εφαρμογές ή ιστότοπους και, συνεπώς, μην γνωστοποιείτε τον πραγματικό σας αριθμό φορητού υπολογιστή. Ένας αριθμός τηλεφώνου ζητείται συχνά για να σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης και ως εκ τούτου σας επιτρέπει να επικυρώσετε μια συγκεκριμένη εγγραφή ή δράση. Ωστόσο, αυτό το βήμα επαλήθευσης είναι απαραίτητο για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.

Στη συνέχεια, η λύση παραμένει για να δώσει έναν εικονικό αριθμό. Συγκεκριμένα, πηγαίνετε σε μια πλατφόρμα αφιερωμένη σε δωρεάν εικονικούς αριθμούς, εσείς Επιλέξτε έναν από τους αριθμούς προτεινόμενος, Αντιγράψτε τον αριθμό Και Λάβετε έναν κωδικό δωρεάν πρόσβαση (και επομένως ορατή από όλους online).

Οι δωρεάν εικονικοί αριθμοί είναι που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες άτομα, Έτσι έχετε Χωρίς καθαρό αριθμό. Επιπλέον, η χρήση ενός τέτοιου αριθμού μπορεί να μην λειτουργήσει για να εκτελέσει όλες τις διαδικασίες σας και Αυτοί οι αριθμοί δεν είναι πάντα ασφαλείς. Αυτή η πρακτική είναι επομένως Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο . Ας θυμηθούμε επίσης ότι η χρήση ενός δωρεάν εικονικού αριθμού τηλεφώνου μπορεί να γίνει μόνο σε νομικούς σκοπούς.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του εικονικού αριθμού ?

Λάβετε αρκετούς αριθμούς σε ένα μόνο smartphone και μία κάρτα SIM

Κάρτες SIM

Το κύριο πλεονέκτημα των εικονικών αριθμών είναι αναμφισβήτητα Η απόκτηση πολλών αριθμών σε ένα μόνο smartphone αλλά και σε μία και την ίδια κάρτα SIM. Η χρήση πολλών αριθμών στην ίδια υποστήριξη είναι επομένως πολύ πρακτική, αφού μπορείτε Αμέσως διακόπτης. Όταν θέλετε να καλέσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, εξαρτάται από εσάς από ποιον αριθμό (κύριος ή εικονικός) θα γίνει η κλήση σας.

Ενεργοποιήστε εύκολα τον αριθμό τηλεφώνου σας

Η ενεργοποίηση του δεύτερου αριθμού τηλεφώνου σας είναι Απλή και γρήγορη διαδικασία. Εάν επιλέγετε εφαρμογές εικονικών χειριστών, η ενεργοποίηση θα πραγματοποιηθεί σε μερικά κλικ.

Κλήση από οπουδήποτε

Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία είστε, μπορείτε Καλέστε στο εξωτερικό και στον προορισμό της επιλογής σας (εντός του ορίου των διαθέσιμων χωρών που προσφέρει ο πάροχος ή η αίτηση) με το Διεθνής εικονικός αριθμός. Αν λοιπόν καλέσετε στη Γερμανία ενώ παραμένετε στη Γαλλία και έχετε γερμανικό εικονικό αριθμό, Ο συνομιλητής σας δεν θα γνωρίζει την πραγματική σας τοποθεσία.

Τιμή τοπικής κλήσης

Επωφεληθείτε από την τιμή μιας τοπικής κλήσης

Εάν χρησιμοποιείτε έναν διεθνή εικονικό αριθμό, θα αποφύγετε την κλήση των δύο αριθμών που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη χώρα στην οποία θέλετε να αντιστοιχίσετε, αλλά πάνω απ ‘όλα Θα αποφύγετε να πληρώσετε σημαντικά έξοδα. Πράγματι, χάρη στους εικονικούς αριθμούς, θα επικοινωνήσετε με την τιμή μιας τοπικής κλήσης και θα πληρώσετε με χαμηλότερο κόστος, το οποίο δεν είναι αμελητέο.

Διατηρήστε το απόρρητό σας

Η χρήση ενός εικονικού αριθμού μπορεί ειδικότερα Σερβίρετε ως επαγγελματικό αριθμό. Έτσι, δεν θα αναγκάζεστε πλέον να κοινοποιείτε τον προσωπικό σας αριθμό σε όλους και θα είστε σε θέση Αποσυνδέστε πιο εύκολα το απόρρητό σας από την επαγγελματική σας ζωή.

Είσαι επαγγελματίας ?

Η Onoff προσφέρει επίσης λύσεις για επαγγελματίες, με την προσφορά του Επιχειρηματική επιχείρηση.

Για να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη

Για τους αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους, παραμένουν εικονικοί σταθεροί αριθμοί Ένα όφελος για να πάρει μια καλή εικόνα από τους πελάτες τους. Αλλά η εμπνευσμένη εμπιστοσύνη είναι εξίσου σημαντική για τα άτομα. Πράγματι, εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με ένα άτομο που ζει σε ξένη χώρα, Ένας διεθνής αριθμός θα τον καθησυχάσει και θα τον ενθαρρύνει να απαντήσει.

Προσφέρετε καλής ποιότητας κλήσεις στον συνομιλητή σας

Με Καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένα Επαρκής εξοπλισμός ήχου, Θα επωφεληθείτε από ένα Καλέστε την ποιότητα HD (ευρυζωνική σύνδεση) και να προσφέρετε τη βέλτιστη ποιότητα κλήσης για τους διάφορους συνομιλητές σας.

Οι προσφορές που προσφέρονται για να επωφεληθούν από έναν online εικονικό αριθμό

Πηγαίνετε δύο για να επωφεληθείτε από έναν εικονικό αριθμό

KeyYo: Προμηθευτής σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για επαγγελματίες

Ας ξεκινήσουμε με Το KeyYo Communications, ένας πάροχος διαδικτύου σταθερής και κινητής και υψηλής ταχύτητας, που απευθύνεται εξαιρετικά στους επαγγελματίες, ωστόσο τίποτα δεν σας εμποδίζει να το χρησιμοποιήσετε. Εκτός αυτού, για να επωφεληθείτε από έναν εικονικό αριθμό, θα χρειαστείτε Συμπληρώστε την κύρια ή κινητά βασική γραμμή με την επιλογή εικονικού αριθμού. Χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε νέες γραμμές, θα έχετε πρόσβαση από 1 έως 100 αριθμούς.

Οι κλήσεις απογραφής που πραγματοποιούνται στον σταθερό εικονικό αριθμό σας θα φτάσουν απευθείας στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν θέλετε να κάνετε κλήσεις, θα χρειαστείτε Κατεβάστε την εφαρμογή CallPad και επιλέξτε τον αριθμό που θέλετε να παρουσιάσετε πριν καλέσετε τον ανταποκριτή σας. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι το KeyYo σας προσφέρει Γεωγραφικοί σταθεροί αριθμοί (με ενδεικτική 01, 02, 03, 04 ή 05) ή Μη γεωγραφικοί αριθμοί.

OVH: Ένας πάροχος υπηρεσιών για επαγγελματίες

Ας συνεχίσουμε με έναν άλλο πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών για επαγγελματίες: OVH. Εγγραφείτε α α α α α α α περί Προσφορά εικονικού αριθμού κινητής τηλεφωνίας, Θα είσαι ικανός να Επιστρέψτε τον αριθμό του κινητού σας σε αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email ή όνομα τομέα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποτιμήσετε το κινητό σας στον υπολογιστή σας για να λάβετε το SMS σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να απαντήσετε. Με αυτήν την προσφορά, προσφέρονται 100 sms/month.

Μπορείς Δοκιμάστε δωρεάν την προσφορά εικονικού αριθμού κινητό ενώ επωφελείται από 20 SMS προσφέρονται.

Kavkom: Ένας χειριστής που βασίζεται στο VoIP

Συνεχίζουμε στη συνέχεια με Kavkom: Ένας χειριστής που βασίζεται στην τεχνολογία VoIP. Αυτό προσφέρει ένα γεωγραφικός αριθμός από 10 €/μήνα ανά αριθμό. Χάρη στον γεωγραφικό αριθμό, δηλαδή στον ξένο αριθμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ποιον επιθυμείτε και να επικοινωνήσετε μαζί σας στην τιμή μιας τοπικής κλήσης. Έτσι, εάν επιθυμείτε να φτάσετε σε έναν συνομιλητή που ζει σε μια συγκεκριμένη χώρα, με έναν τοπικό αριθμό θα αυξήσετε το επίπεδο εμπιστοσύνης του προς εσάς.

Ψάχνετε για μια προσφορά για κινητά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ?

Onoff: Μια εφαρμογή για κινητά για εικονικό αριθμό

Τελειώνουμε την παρουσίαση των εικονικών αριθμών με Onoff, ένας εικονικός χειριστής, στην προέλευση της τεχνολογίας αριθμών σύννεφων. Χάρη στην εφαρμογή Onoff, μπορείτε:

 • Επιλέξτε τον αριθμό που θέλετε (γαλλικά ή διεθνή)
 • εγκαθιστώ Το δεύτερο ζήτημα σας
 • Λάβετε μια λίστα επαφών και Ένας αριθμός που χωρίζεται από τον συνηθισμένο αριθμό τηλεφώνου μας
 • αποθηκεύσετε Δύο διαφημίσεις μηνυμάτων Για κάθε αριθμό σας (κλασικός αριθμός και εικονικός αριθμός)
 • Προστατέψτε τους αριθμούς σας Χάρη σε έναν κωδικό πρόσβασης
 • Πρόγραμμα SMS Για καθυστερημένη αποστολή
 • Ρυθμίστε ή απενεργοποιήστε τις κλήσεις και το SMS
 • Στείλτε μερικά Φωτογραφίες και βίντεο

Ο εικονικός αριθμός που δημιουργήθηκε χάρη στον Onoff είναι προσβάσιμο μέσω Όλες οι συσκευές Είτε πρόκειται για ένα άλλο κινητό, ένα tablet ή έναν υπολογιστή.

Δηλαδή να το γνωρίζουμε μεταξύ Μέλη της εφαρμογής Onoff, όλα σας Οι ανταλλαγές είναι δωρεάν Στην εφαρμογή Onoff.

Συγκριτικός πίνακας προσφορών για εγγραφή σε έναν εικονικό αριθμό

 • Επιλογή του αριθμού που θα παρουσιάσει
 • Διαχείριση αριθμών από την εφαρμογή CallPad
 • Αρκετοί πιθανοί αριθμοί για αυτό το πακέτο
 • Διορθωμένοι εικονικοί αριθμοί
 • Mnemotechnical Virtual Number (Προαιρετικό)
 • Κινητό εικονικό αριθμό στο 06 ή 07
 • 100 SMS/μήνα
 • Λήψη email μέσω email ή SMS
 • Αναφορά κλήσεων
 • Εκφωνητής
 • Διεθνής αριθμός κλήσης
 • Δωρεάν εγγραφή κλήσεων
 • Κλήσεις στην Ευρώπη
 • SMS/MMS στη Γαλλία
 • Μηνύματα φωνής
 • Συγχρονισμός επικοινωνίας
 • Λειτουργία ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
 • Κινητή και εφαρμογή ιστού
 • Ενσωμάτωση ομάδων της Microsoft

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να έχετε ή να λάβετε έναν σταθερό εικονικό αριθμό τηλεφώνου ?

Για να αποκτήσετε ένα Διορθωμένος εικονικός αριθμός τηλεφώνου, Είναι δυνατόν να περάσετε από υπηρεσίες όπως Keyyo. Έτσι, επικοινωνούμε μαζί σας σε μια σταθερή θέση όταν μπορείτε πολύ καλά να είστε νομαδικοί και να λάβετε επικοινωνίες στο κινητό σας. Αυτό μπορεί να είναι μια χρήσιμη και ανακουφιστική συμβουλή από την άποψη της εικόνας για τους πελάτες σας.

Πώς να αποκτήσετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό για το WhatsApp ?

Για να επωφεληθείτε από έναν εικονικό αριθμό μέσω του WhatsApp είναι δυνατό να περάσετε από μια υπηρεσία όπως Ασεβής.

Ενημερώθηκε στις 07/31/2023

Η Virginie Fauré είναι ανεξάρτητος συντάκτης που υποστηρίζει την ομάδα Selectra σε θέματα τηλεόρασης ειδικότερα.

Πώς να έχετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό ?

Πώς να έχετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό

Η τεχνολογία, και ιδιαίτερα το Διαδίκτυο, έχει φέρει επανάσταση στον τομέα της τηλεφωνίας. Από τώρα και στο εξής, είναι δυνατόν να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στείλετε ή να λαμβάνετε μηνύματα χωρίς να περάσετε από τη σταθερή γραμμή. Αυτή η καινοτομία είναι επωφελής για τις εταιρείες. Πράγματι, σας επιτρέπει να έχετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου οπουδήποτε στον κόσμο. Που μειώνει σημαντικά το κόστος επικοινωνίας κατά τη βελτιστοποίηση της τηλεφωνικής υποστήριξης. Αλλά πώς να αποκτήσετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό ? Ανακαλύψτε τις λύσεις σε αυτόν τον οδηγό !

Συγκρίνετε τις τράπεζες Pros

Τι είναι ένας εικονικός αριθμός ?

Ένας εικονικός αριθμός είναι ένας Αριθμός τηλεφώνου που λειτουργεί μέσω του Διαδικτύου. Φιλοξενείται στο σύννεφο και επομένως δεν χρησιμοποιεί μια φυσική τηλεφωνική γραμμή ή μια κάρτα SIM. Συγκεκριμένα, λειτουργεί χάρη στην τεχνολογία VoIP (Voice on Internet Protocol), η οποία μετατρέπει τη φωνή σε ψηφιακά σήματα προκειμένου να το μεταδώσει στο Διαδίκτυο με τη μορφή ψηφιακών δεδομένων.

Ο εικονικός αριθμός είναι Προσβάσιμο από οποιοδήποτε τερματικό, Είτε πρόκειται για σταθερό γραμμή, smartphone, tablet ή υπολογιστή. Χάρη σε αυτή τη λύση τηλεφωνίας, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τις κλήσεις τους. Πράγματι, όσοι έχουν περάσει σε έναν εικονικό αριθμό μπορούν να ανακατευθύνονται σε άλλους υπάρχοντες αριθμούς. Όλα τα τμήματα της εταιρείας μπορούν επομένως να είναι προσβάσιμα σε έναν μόνο αριθμό.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου ?

Οι εταιρείες ευνοούν τους εικονικούς αριθμούς επειδή παρέχουν έναν καλό αριθμό περιουσιακών στοιχείων. Πρώτον, η τεχνολογία Softphone δίνει τη δυνατότητα Έχετε αριθμούς σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Για μια εταιρεία που ενεργοποιείται στη διεθνή αγορά, αποδεικνύεται ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σηματοδοτήσει την παρουσία της σε μια χώρα -στόχο χωρίς να χρειάζεται να πάρει μια συνδρομή τηλεπικοινωνιών.

Στη συνέχεια, για έναν αυτοκράτορα εργαζομένων, η κατοχή ενός εικονικού αριθμού παρουσιάζεται ως Καλή εναλλακτική λύση να μην αποκαλύψετε τον προσωπικό σας αριθμό Ως μέρος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες που επιθυμούν να διατηρήσουν τον ιδιωτικό τους αριθμό στην επιχείρηση WhatsApp ή σε άλλη εφαρμογή. Πράγματι, αυτή η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να συσχετίσει τις δύο γραμμές με ένα μόνο τηλέφωνο. Με αυτόν τον τρόπο, ο επαγγελματίας δεν υποχρεούται να εισαγάγει τον προσωπικό του αριθμό για να ενεργοποιήσει το WhatsApp στο smartphone του. Ομοίως, δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράσει μια δεύτερη συσκευή ή άλλη κάρτα SIM για να διαχειριστεί τις επαγγελματικές του επαφές. Επιπλέον, η χρήση ενός εικονικού αριθμού δίνει μια πιο επαγγελματική και πιο αξιόπιστη εικόνα. Αυτό ισχύει τόσο για μεμονωμένους επιχειρηματίες όσο και για μεγάλες εταιρείες.

Εκτός από αυτό, ο εικονικός αριθμός παρουσιάζεται ως πραγματικός μοχλός μάρκετινγκ. Είναι ένα Υποστήριξη επιλογής για την εκτέλεση καμπανιών SMS μάρκετινγκ.

Επιπλέον, αυτή η τηλεφωνία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών διευκολύνοντας την υποδοχή ροών κλήσεων. Χάρη σε αυτό, η επικοινωνία με τις προοπτικές και τους πελάτες είναι πιο ρευστό. Πράγμα που καθιστά δυνατή την ικανοποίηση των πελατών και τη διατήρησή τους.

Τέλος, ο εικονικός αριθμός είναι πιο οικονομικό για να πραγματοποιήσετε κλήσεις στο εξωτερικό. Πράγματι, το κόστος επικοινωνίας με έναν αριθμό σύννεφων είναι χαμηλότερο από εκείνο των φυσικών αριθμών.

Πώς να λάβετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου ?

Αφού μάθετε για τα πλεονεκτήματα που δίνεται από έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου, ίσως θέλετε να αποκτήσετε ένα. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για να έχετε δωρεάν εικονικό αριθμό. Ένα από τα πιο γνωστά από αυτά είναι αναμφισβήτητα Google Voice που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα iOS, Android smartphone ή ακόμα και στην έκδοση ιστού.

Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009 από τον γίγαντα των μηχανών αναζήτησης, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δωρεάν έναν εικονικό αριθμό. Αυτή η λύση τηλεφωνίας παρέχει στις εταιρείες και τα άτομα ένα μοναδικό αριθμό που Σας επιτρέπει να λαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε κλήσεις VoIP καθώς και φωνητικά και κειμενικά μηνύματα σε όλο τον κόσμο.

Για να δημιουργήσετε μια εικονική τηλεφωνική γραμμή, πρέπει φυσικά να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Voice, αλλά να έχετε επίσης σταθερό ή κινητό αριθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και έναν λογαριασμό Google. Εάν συμβαίνει αυτό, παραμένει να ακολουθήσετε τα παρακάτω στάδια για να δημιουργήσετε τον αριθμό σας:

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο Google Voice και συνδεθείτε με λογαριασμό Google
 • Εισαγάγετε μια τοποθεσία (όνομα πόλης ή ταχυδρομικός κωδικός)
 • Επιλέξτε έναν αριθμό τηλεφώνου από την προτεινόμενη λίστα
 • Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου μεταφοράς για να ανακατευθύνετε κλήσεις και μηνύματα
 • Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λαμβάνεται από το SMS από το Google
 • Κάντε κλικ στο “Αίτημα” για να συνδέσετε τον αριθμό μεταφοράς στον λογαριασμό Google Voice.

Σημειώστε ότι οι κλήσεις είναι δωρεάν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι διεθνείς κλήσεις επωφελούνται από μειωμένο επιτόκιο. Επιπλέον, τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι δωρεάν. Αυτή είναι η περίπτωση των κλήσεων φιλτραρίσματος, του αποκλεισμού κλήσεων, των SMS, της τηλεδιάσκεψης, των μεταγραφών κ.λπ. Μερικοί που είναι πιο προχωρημένοι πληρώνονται.

Εκτός από το Google Voice, μια πληθώρα εφαρμογών εικονικού αριθμού μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν στο Play Store και App Store. Μπορούμε να αναφέρουμε μεταξύ άλλων:

 • Τελικός δωρεάν αριθμός κινητού
 • Esim;
 • Τηλέφωνο.com;
 • Ισχυρή κλήση?
 • Onoff?
 • και τα λοιπά.

Πώς να επιλέξετε τον προμηθευτή εικονικού αριθμού σας ?

Η εικονική τηλεφωνία προσφέρει αφθονία στην αγορά στο σημείο που είναι δύσκολο να κάνετε μια επιλογή. Εάν ο διαθέσιμος ελεύθερος αριθμός παραμένει ένα κριτήριο που εκτιμάται από τους χρήστες, είναι απαραίτητο Λάβετε υπόψη ορισμένους παράγοντες κατά την επιλογή ενός προμηθευτή VoIP. Η ACT δίνει έτσι τη διαβεβαίωση ότι επωφελείται από μια ποιοτική υπηρεσία. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • την ποιότητα και την αξιοπιστία του δικτύου ·
 • τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά
 • την επεκτασιμότητα των υπηρεσιών ·
 • απλότητα χρήσης ·
 • τεχνική υποστήριξη;
 • Την παρεχόμενη υπηρεσία υποστήριξης.

Δωρεάν εικονικός αριθμός: Ασφαλίστε τα προσωπικά σας δεδομένα ?

Η τοποθέτηση κλήσεων και μηνυμάτων μέσω του σύννεφου σίγουρα δίνει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, αυτή η εναλλακτική λύση παρουσιάζει κινδύνους, ιδίως όσον αφορά την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων. Ως εκ τούτου, συνιστάται Προστατέψτε τη σύνδεση έναντι οποιασδήποτε απόπειρας πειρατείας Πριν χρησιμοποιήσετε εικονικούς αριθμούς. Για να εξασφαλίσετε το εικονικό πρότυπο τηλεφώνου σας, συνιστάται να:

 • Κρυπτογραφήστε τις επικοινωνίες
 • κρυπτογραφήστε τους κωδικούς πρόσβασης και χρησιμοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας πολυπαραγοντικού
 • Ρυθμίστε ένα εργαλείο παρακολούθησης για την ανίχνευση ασυνήθιστης συμπεριφοράς.

Δίπλωμα της κυριαρχίας των λογιστικών και οικονομικών τεχνικών επιστημών (MSTCF) στο IAE του CAEN (14) και στις υψηλότερες λογιστικές και οικονομικές μελέτες (DESCF). Ο Mathieu υποστηρίζει πολλούς επιχειρηματίες.

Δωρεάν εικονικός αριθμός τηλεφώνου

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να αποκτήσετε τον δικό σας δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου.

Ένας εικονικός αριθμός είναι ένας πραγματικός αριθμός τηλεφώνου

Ένας εικονικός αριθμός τηλεφώνου είναι ένας συνηθισμένος τοπικός αριθμός που δεν συνδέεται με οποιαδήποτε φυσική κάρτα τηλεφώνου ή SIM από τον τηλεφωνικό χειριστή.

Εάν έχετε εικονικό αριθμό, μπορείτε να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις με μια εφαρμογή Διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να στείλετε εισερχόμενες κλήσεις στον κινητό ή σταθερό αριθμό τηλεφώνου της επιλογής σας παγκοσμίως.

Οι κλήσεις από τους εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου μπορούν να γίνουν από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους εικονικούς αριθμούς σε αυτό το άρθρο.

DSCF7255-Edite-Edit

Πώς να λάβετε έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου

Για έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου – ο οποίος θα παραμένει πάντα έτσι – ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επιλέξτε έναν αριθμό
  Επιλέξτε έναν αριθμό “δωρεάν ιστότοπου” σε μια χώρα της επιλογής σας στην εγγραφή Sonetel.
 2. Εγγραφή
  Εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμό.
 3. Προσθέστε μια δωρεάν συνομιλία στον ιστότοπό σας
  Προσθέστε δωρεάν το Sonetel Business Messenger στον ιστότοπό σας για να επιτρέψετε στους επισκέπτες να κάνουν τις ερωτήσεις της ομάδας σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν χρησιμοποιώντας το plugin WordPress ή προσθέτοντας τον κωδικό αποσπάσματος.

Ο αριθμός τηλεφώνου είναι τώρα δικός σας και θα παραμείνει τόσο εφόσον χρησιμοποιείτε τη δωρεάν λειτουργία CAT στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να απαντήσετε δωρεάν κλήσεις με δωρεάν εφαρμογές.

Μπορείτε, ως επιλογή, να μεταφέρετε κλήσεις σε κινητό ή σταθερό αριθμό τηλεφώνου σε όλο τον κόσμο.Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν είναι δωρεάν, κοστίζει την τιμή μιας τοπικής κλήσης.

Dane-Deaner-Ij1lw8iniy8-Unsplash

Υπάρχουν περιορισμοί ?

Ναι, οι δωρεάν αριθμοί τηλεφώνου Sonetel έχουν ορισμένα όρια:

 • Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν συνομιλία
  Ο δωρεάν αριθμός θα παραμείνει μόνο εάν χρησιμοποιείτε επίσης τη δωρεάν λειτουργία συνομιλίας πελατών στον ιστότοπό σας.
 • Οι αναιρεσείοντες ακούνε ένα διαφημιστικό μήνυμα
  Οι άνθρωποι που καλούν τον ελεύθερο εικονικό σας αριθμό θα σημαίνουν ένα μήνυμα που υποδεικνύει ότι το Sonetel συνδέει την κλήση.
 • Χωρίς εξερχόμενες κλήσεις
  Ο δωρεάν αριθμός δεν μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.
 • Χωρίς SMS
  Δεν είναι δυνατόν να στείλετε ή να λαμβάνετε SMS με δωρεάν αριθμό

Μάθετε περισσότερα για το εδώ.

Μπορείτε να τα διαγράψετε ανά πάσα στιγμή μετατρέποντας τον αριθμό σε έναν κανονικό αριθμό πληρωμένου (από 1,79 $ το μήνα).

Unsplash-unsplash

Πώς μπορεί να είναι δωρεάν ?

Οι περισσότεροι από τους υποτιθέμενους “ελεύθερους αριθμούς τηλεφώνου”, που προσφέρονται από άλλες εταιρείες, είναι στην πραγματικότητα μόνο δωρεάν βραχυπρόθεσμες δοκιμές ή αριθμοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο αν αγοράσετε επίσης ένα πακέτο πληρωμένου.

Το Sonetel σας προσφέρει μια λύση από το τέλος της επαγγελματικής ποιότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν – επ ‘αόριστον.

Πως είναι δυνατόν ?

 • Μέρος των χρηστών γίνονται πελάτες που πληρώνονται
  Περιμένουμε ορισμένους από τους χρήστες δωρεάν εικονικών αριθμών τηλεφώνου αργότερα για να γίνουν καταβληθέντες πελάτες. Είτε μεταφέροντας τις κλήσεις τους σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα, είτε με την καθιστώντας τους πελάτες Premium..
 • Έχουμε δωρεάν μάρκετινγκ
  Η λειτουργία CAT του ιστότοπού σας εμφανίζει το λογότυπό μας με διακριτικό τρόπο. Οι πελάτες σας θα γνωρίζουν επίσης ότι η Sonetel συνδέει την κλήση. Στην πράξη, μας βοηθάτε να προωθήσουμε τόσο τον αριθμό τηλεφώνου μας όσο και τις υπηρεσίες συνομιλίας.
 • Εμπλοκή του AI
  Εξασφαλίζοντας ότι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη δωρεάν λειτουργία συνομιλίας μας, λαμβάνουμε περισσότερα δεδομένα για να βελτιώσουμε τη λύση τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μας επιτρέπει να παρέχουμε ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Επομένως, είμαστε περισσότερο από ευχαριστημένοι να σας μετρήσουμε μόνιμα μεταξύ των ελεύθερων πελατών μας.