Πώς να βρείτε τον σταθερό αριθμό γραμμής σας (NDI Orange, SFR, κ.λπ. Ουσία?, Σταθεροί αριθμοί τηλεφώνου: Περισσότεροι γεωγραφικοί περιορισμοί από την 1η Ιανουαρίου

Σταθεροί αριθμοί τηλεφώνου: Περισσότεροι γεωγραφικοί περιορισμοί από την 1η Ιανουαρίου

Contents

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Πώς να βρείτε τον σταθερό αριθμό γραμμής σας (NDI Orange, SFR, κ.λπ.Ουσία ?

Αριθμός NDI

Ποιος είναι ο σταθερός αριθμός γραμμής μου ? Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω απ ‘όλα, πού να βρω το πορτοκαλί μου ή το SFR ? Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα όταν εγκατασταθείτε σε ένα νέο κατάλυμα ? Εάν αναρωτιέστε πού και πώς να εντοπίσετε τον αριθμό ορισμού εγκατάστασης, είστε στο σωστό μέρος !

Θέλετε να μιλήσετε με έναν σύμβουλο ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

 • Το ουσιώδες
 • Ο Ανοησία (Αριθμός ονομασίας εγκατάστασης), καθιστά δυνατή τη διάκριση διαμονής μεταξύ όλων των άλλων.
 • Βρείτε τον αριθμό γραμμής σας είναι απαραίτητο για εγγραφή σε συνδρομή πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή χειριστή αλλαγής.
 • Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό γραμμής σας με διάφορους τρόπους: επικοινωνώντας με το Orange ή τους πρώην επιβάτες ενός σπιτιού.
 • ΕΝΑ Αριθμός σταθερής γραμμής Ξεκινώντας με 08 ή 09 ονομάζεται “μη -γεωγραφική” (αριθμός πλαισίου).

Βρείτε τον σταθερό αριθμό σας: Πώς να το κάνετε ?

Κατά κανόνα, η εύρεση του αριθμού γραμμής σας είναι ανάντη των διαδικασιών που απαιτούνται για να εγγραφείτε σε σύμβαση από έναν πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου. Εάν, για παράδειγμα, σχεδιάζετε μια κίνηση και επιθυμείτε να πάρετε μια νέα προσφορά, μεταφέρετε την τρέχουσα συνδρομή σας (χωρίς να χρειάζεται να την τερματίσετε) ή απλά προμηθευτής αλλαγής.

Είναι επίσης πολύτιμες πληροφορίες για να προσδιοριστεί, εκ των προτέρων, Η επιλεξιμότητά σας σε μια συγκεκριμένη προσφορά. Ένα NDI δωρεάν ή bouygues θα απαιτηθεί κυρίως από τον χειριστή για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα συμβόλαιο Διαδικτύου στο όνομά σας.

Τέλος πάντων, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε, για παράδειγμα, του NDI SFR αριθμός ή σχετίζεται με οποιονδήποτε χειριστή, ανάλογα με την εν λόγω κατάσταση διαμονής.

Βρείτε τον αριθμό γραμμής σας στο Old House

Θα μετακομίσετε σε ένα πολυάσχολο σπίτι. Είναι επομένως πολύ πιθανό ότι αυτό έχει ήδη σταθερή τηλεφωνική γραμμή. Αφού ελέγξει καλά ότι αυτό συμβαίνει, Βρείτε το NDI σας μπορεί να γίνει ως εξής:

 • Επικοινωνήστε με τον πρώην κάτοχο των χώρων, ώστε να επικοινωνεί με τον σταθερό αριθμό που σχετίζεται με την εν λόγω διαμονή.
 • Επικοινωνία Πορτοκάλι Για να του ενημερώσετε την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού σας: Όνομα και αριθμός δρόμου, κτίριο και δάπεδο, εάν είναι απαραίτητο, ταχυδρομικός κώδικας ..
 • Εξετάστε το σπίτι σας: Δεν είναι ασυνήθιστο για μια ένδειξη ή μια ετικέτα στην εικόνα του παλαιού προμηθευτή παραμένει στη διαμονή, συνοδευόμενη από το Ανοησία Απαιτείται από τον χειριστή σας.

Ίσως δεν θα ξέρετε ποιος ζούσε στο σπίτι ή στο διαμέρισμα πριν βάλετε τα πόδια σας. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε Ο οργανισμός ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Προκειμένου να αναλυθεί η κατάσταση και να του ζητήσετε την ταυτότητα των προηγούμενων ενοικιαστών.

Φυσικά, μπορούν να διστάσουν να επικοινωνήσουν με εσάς, αλλά εξηγώντας τους ότι πρόκειται για ζήτημα εύρεσης Αριθμός ονομασίας εγκατάστασης, Αξίζει να δοκιμάσετε.

Υπάρχει ένας τελευταίος τρόπος Βρείτε τον αριθμό σταθερής γραμμής σας. Αποτελείται από τη χρήση της μεθόδου Rex, αλλά δεν προσφέρει 100% εγγυημένα αποτελέσματα .

Φέρτε έναν σταθερό τηλεφωνικό σταθμό και συνδέστε τον στο Υποδοχή τηλεφώνου τοίχου του καταλύματός σας (που με τη μορφή ενός αντίστροφου t). Στη συνέχεια, συνθέστε το +33 123 456 789 για να ακούσετε το δικό σας Αριθμός ονομασίας εγκατάστασης Δηλώνεται από έναν φωνητικό διακομιστή.

Βρείτε τον προμηθευτή σας σταθερού αριθμού / αλλαγής

Θα ζήσετε σε ένα νέο σπίτι

Όταν μετακινηθείτε σε νέα καταλύματα ως πρώτος επιβάτης, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια σταθερή γραμμή για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από μια σύνδεση στο διαδίκτυο στο ADSL (Σημείωση: Από την άλλη πλευρά, η οπτική ίνα δεν απαιτεί άνοιγμα γραμμής).

Αυτή η προσέγγιση θα σας επιτρέψει, ταυτόχρονα και σε ένα δεύτερο βήμα, για να πάρετε τη συνδρομή στο Διαδίκτυο της επιλογής σας.

Και πάλι, δύο λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς Προσδιορίστε τον αριθμό NDI του νέου σας καταλυμάτων ::

 • Επικοινωνήστε με την Orange (πρώην France Telecom) μέσω τηλεφώνου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή απευθείας στο κατάστημα, για να ζητήσετε μια κατασκευή γραμμής. Ο αριθμός γραμμής σας θα σας κοινοποιηθεί γρήγορα
 • Επιλέξτε το προμηθευτής υπηρεσίας διαδικτύου της επιλογής σας για να φροντίσετε τις διαδικασίες εγκατάστασης ο ίδιος.

Επιλέγοντας αυτήν την τελευταία επιλογή, ο πάροχος Διαδικτύου για τον οποίο θα έχετε επιλέξει θα επικοινωνήσει με την Orange και θα κανονίσει μια τεχνική παρέμβαση στο σπίτι σας.

Μετά τη δημιουργία της γραμμής από την Orange μπορεί να είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι, ακόμη και αν ζητήσετε από τον ιστορικό χειριστή να παρέμβει στο σπίτι για να χτίσει μια σταθερή γραμμή, Δεν είστε καθόλου αναγκασμένοι να πάρετε μια πορτοκαλί προσφορά έπειτα.

Η χρησιμότητα του αριθμού NDI

σταθερός

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, α Αριθμός ονομασίας εγκατάστασης Πάνω απ ‘όλα χρησιμεύει για να σας κάνει να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Διαδικτύου στον τόπο ζωής σας.

Όταν βρήκατε τελικά τον σταθερό αριθμό γραμμής σας, θυμηθείτε να το σημειώσετε σε ασφαλές μέρος . Αυτό θα μπορούσε πράγματι να είναι χρήσιμο για εσάς ξανά στο μέλλον.

 • Θέλω Αλλαγή παροχέα πρόσβασης στο διαδίκτυο Χωρίς κατ ‘ανάγκη να αλλάζετε καταλύματα.
 • Γνωρίστε εάν δικαιούστε προσφορά ADSL ή οπτικής ίνας.
 • Επικοινωνήστε το στους επόμενους επιβάτες της τρέχουσας διαμονής σας, οι οποίοι θα σας είναι ευγνώμονες.

Τι αναγνωρίζουμε έναν γεωγραφικό αριθμό ?

Ένα ndi, Αριθμός ονομασίας εγκατάστασης Αραιώς ξεκινά με 01, 02, 03, 04 ή 05. Αντιστοιχεί σε έναν SO -που ονομάζεται αριθμός ” γεωγραφικός »». Τα δύο πρώτα στοιχεία μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό της θέσης στη Γαλλία του εν λόγω αριθμού.

Οι αριθμοί τηλεφώνου που ξεκινούν με 08 ή 09 δεν είναι ποτέ γραμμές στήριξης, Ένα άλλο όνομα του NDI. Συνδέονται με μια συνδρομή στο κουτί Internet. Για να βρείτε τον αριθμό γραμμής σας, δεν πρέπει να κοιτάξετε σε αυτήν την πλευρά.

Η έκφραση “Αριθμός σταθερής γραμμής” είναι το γενικό όνομα που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του αριθμού που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων από ένα σταθερός σταθμός. Μπορεί επίσης να ξεκινήσει με 01, 02, 03, 04, 05. καθώς και 08 στην περίπτωση ενός αριθμού SVA (” Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας ») Ή 09.

Αριθμός NDI: για τι μιλάμε ?

τηλέφωνο

Ο αριθμός NDI, για Αριθμός ονομασίας εγκατάστασης, Απλά ορίζει τον αριθμό που σχετίζεται με μια σταθερή γραμμή τηλεφωνίας. Λίγο που χρησιμοποιείται από άτομα, γενικά έρχεται στην προσοχή τους όταν το χρειάζονται.

Όπως τα smartphones (πιστεύουμε ειδικότερα του αριθμού IMEI που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό κάθε συσκευής σε κυκλοφορία), το σταθερά τηλέφωνα συνδέονται επίσης με ένα συνδυασμό συγκεκριμένων αριθμών.

Με άλλα λόγια, α Αριθμός NDI σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε ένα συγκεκριμένο σπίτι μεταξύ όλων των άλλων. Ιστορικά, ήταν ο φορέας εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση και την απογραφή των αριθμών ονομασίας εγκατάστασης .

Για αρκετά χρόνια, ωστόσο, η Γαλλία Telecom άλλαξε το όνομά της για να γίνει ο Γάλλος ιστορικός χειριστής Orange. Είναι επομένως ο τελευταίος που αναπτύσσει τους δικούς του τεχνικούς στον τομέα για να χτίσει τις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές.

Έχει επίσης τις επίσημες λίστες Όλοι οι αριθμοί σταθερής γραμμής της ίδιας περιοχής.

Ο αριθμός NDI και ο σταθερός αριθμός προσοχής, μπορεί να είναι δελεαστικό να φανταστούμε ότι ο αριθμός NDI και ο αριθμός σταθερής γραμμής είναι συνώνυμοι. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Μπορεί να συμβεί ότι ο σταθερός αριθμός είναι πανομοιότυπος με το NDI όταν αρχίζει επίσης με 01, 02, 03, 04 ή 05. Αλλά αυτό δεν είναι συστηματικό.

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 15:09 – 1695388155

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές συνεργατών μας

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Οι οδηγοί τηλεπικοινωνιών δεν πρέπει να χάσετε

 1. Δοκιμή χρέωσης στο Διαδίκτυο: Δοκιμάστε την ταχύτητα της σύνδεσης ινών ή ADSL
 2. Φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Σύγκριση προσφορών για λιγότερο από 10 €
 3. Fusion Canalsat και Canal +: Νέες προσφορές καναλιών ?
 4. Apple TV: Τιμή, στέγαση, τι είναι και πώς λειτουργεί ?

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Σταθεροί αριθμοί τηλεφώνου: Περισσότεροι γεωγραφικοί περιορισμοί από την 1η Ιανουαρίου

Το πορτοκαλί αυξάνει την τιμή

Οι αριθμοί που ξεκινούν με 01, 02, 03, 04 ή 05 μπορούν να διατηρηθούν εάν μετακινηθείτε σε άλλη γεωγραφική περιοχή από εκείνη στην οποία αρχικά εγκαταστήσατε. Αυτή η “Degeography” ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2023.

Οι αρχάριοι σταθεροί αριθμοί τηλεφώνου 01 (île-de-france), 02 (Βορειοδυτικά), 03 (βορειοανατολικά), 04 (νοτιοανατολικά) ή 05 (νοτιοδυτικά) θα επωφεληθούν από έναν νέο κανόνα από την 1η Ιανουαρίου 2023 : Δεν θα συνδέονται πλέον με μια γεωγραφική περιοχή. Αυτό το μέτρο θα είναι ιδιαίτερα πρακτικό για τους χρήστες που έχουν παραδοσιακή σταθερή γραμμή και επιθυμούν να μετακινηθούν. Για παράδειγμα, ένας κάτοικος του Grenoble (πρόθεμα 04) μπορεί να κρατήσει τον αριθμό του εάν μετακομίσει στο Παρίσι, μια περιοχή που χρησιμοποιεί κανονικά το πρόθεμα 01. Επιπλέον, ένας νέος συνδρομητής θα είναι σε θέση να ζητήσει από τον χειριστή του ότι ο αριθμός του δεν ξεκινά με τα δύο στοιχεία που αρχικά συνδέονται με τη γεωγραφική περιοχή. Σημειώστε ότι η διατήρηση του αριθμού ισχύει επίσης για εκείνους των πλαισίων του Διαδικτύου, ξεκινώντας από το 09, επειδή δεν συνδέονται με μια συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτή η αλλαγή προκύπτει από μια απόφαση που ελήφθη από την Arcep, το Telecoms Gendarme, για να τροποποιήσει το εθνικό σχέδιο αρίθμησης. Από το 1998, είναι δυνατόν να διατηρηθεί ο αριθμός τηλεφώνου αρχάριου σας κατά 01 έως 05, εκτός σε περίπτωση μετακίνησης εκτός μιας συγκεκριμένης περιμέτρου. Πράγματι, οι αριθμοί σχετίζονται με στοιχειώδεις ζώνες αρίθμησης (ZNE). Υπάρχουν 412 ZNE στη Μητροπολιτική Γαλλία, οι οποίες ομαδοποιούνται σε πέντε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές. Αλλά χάρη στη γενίκευση της φωνής στην IP για σταθερή τηλεφωνία, ο περιορισμός που συνδέεται με το zne εξαφανίζεται. Αυτό θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις που προηγουμένως αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον αριθμό εάν άλλαξαν το ZNE, ακόμη και σε περίπτωση που οι παλιές και οι νέες εγκαταστάσεις διαχωρίστηκαν μόνο μερικά χιλιόμετρα. Αυτός ο περιορισμός ήταν λίγο μαλακός το 2020 με τη δυνατότητα να αλλάξει το ZNE και να διατηρήσει τον αρχικό αριθμό του, υπό την προϋπόθεση ότι μένετε σε μία από τις πέντε μεγάλες περιοχές που αναφέρονται στον παρακάτω χάρτη.

Τηλέφωνο γεωγραφικών περιοχών

Από την άλλη πλευρά, αυτή η ευελιξία δεν θα ισχύει για το DOM και το TOM. Έτσι, δεν θα είναι δυνατό για έναν συνδρομητή στο εξωτερικό να αλλάξει έδαφος ή τμήμα διατηρώντας τον αριθμό του. Ούτε μπορεί να κρατήσει τον αριθμό του εάν μετακομίσει στην ηπειρωτική Γαλλία. Ωστόσο, η Arcep σχεδίαζε να συγχωνεύσει τα δύο zne που αποτελούν τα εδάφη της Γκουαντελούπης, του Αγίου Βαρθολήμ και του Αγίου Μάρτιν. Τέλος, μια δεύτερη συγχώνευση αφορά τα επτά zne της επικράτειας της Γουιάνας.

Ένας σταθερός αριθμός στο κινητό

Είσαι ένας επιχειρηματίας για κινητά ακόμα εν κινήσει ? Επιθυμείτε να επαγγελματίσετε το καλωσόρισμα ή ένα τμήμα της επιχείρησής σας ? Τοποθετήστε έναν επαγγελματικό σταθερό αριθμό που θα καθησυχάσει τους πελάτες σας και θα κρατήσει όλες τις κλήσεις στα κινητά σας.

Επιχειρηματίας με σταθερό αριθμό στο κινητό

Χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας κινητό τηλέφωνο για τις κλήσεις σας Pro

Nomad Entrepreneur, ακόμα εν κινήσει ? Ωστόσο, χρειάζεστε έναν σταθερό αριθμό για να καθησυχάσετε τους πελάτες σας και να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας. Ενεργοποιήστε εύκολα έναν σταθερό αριθμό και Αναφέρετε σε ένα κλικ σε ποιες κλήσεις κινητής τηλεφωνίας θα μεταφερθούν. Προσθέστε επιπλέον αριθμό κινητού τηλεφώνου (για παράδειγμα για την ομάδα σας) εάν είναι απαραίτητο).

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας για κλήσεις Pro

Έχετε έναν σταθερό αριθμό για τις ομάδες του

Έχετε μια εταιρεία και θέλετε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης, τεχνικής, εμπορικής, υπηρεσίας εφοδιαστικής σας. Χρησιμοποιήστε έναν σταθερό σταθερό αριθμό και όφελος με χαμηλότερο κόστος από έναν ειδικό αριθμό και ένα ηλεκτρονικό πρότυπο. Ένας εικονικός σταθερός αριθμός με το πρότυπο είναι το τέλειο εργαλείο τηλεπικοινωνιών σε περίπτωση τηλεργασίας ή για τη διαχείριση αρκετών ταυτόχρονων εισερχόμενων κλήσεων. Τέλος, οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται επίσης Επιχειρηματίες με διάφορες δραστηριότητες.

Χρησιμοποιήστε έναν σταθερό αριθμό για τις ομάδες του

Ένα πραγματικό πρότυπο στο κινητό του

Περισσότερο από μια σταθερή γραμμή στο κινητό σας, έχετε όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά ενός επιχειρηματικού προτύπου: Προ-Πρόβλεψη, Τηλεφωνικές ανακατευθύνσεις, ουρά, κλήσεις κλήσεις. Όποια και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, οι πελάτες σας θα έχουν την εντύπωση να καλούν μια πολυεθνική. Η διεπαφή έχει διαμορφωθεί για να σας επιτρέψει να ρυθμίσετε αυτές τις υπηρεσίες απλά και χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Ένα τυπικό τηλέφωνο στο κινητό σας τηλέφωνο

Επιλέξτε τον σταθερό αριθμό σας

ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ Εύκολα αναμορφώσιμος τοπικός αριθμός Ξεκινώντας με 01, 02, 03, 04, 05 ή 09 για την τοπική σας τοποθεσία. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα Εθνικός αριθμός 08, Δωρεάν ή προσκρούσεις. Τέλος, μπορείτε να λάβετε τις κλήσεις σας από περισσότερες από 50 χώρες χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιλέξτε έναν σταθερό αριθμό

Μην χάσετε καμία κλήση

Με τον σταθερό αριθμό σας έχετε μια διεπαφή που σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε όλες τις κλήσεις που ελήφθησαν, εκδίδονται και χάσατε. Είναι διαθέσιμα άλλα χαρακτηριστικά όπως Καταγραφή συνομιλιών ή αποστολή φωνητικών μηνυμάτων στο email σας.

Ένα περιοδικό κλήσης για να ακολουθήσει τις κλήσεις για το σταθερό του

Αποφύγετε να έχετε διπλό sim

Απλά χρειάζεστε ένα διπλό ζήτημα στο κινητό σας ? Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια συσκευή διπλής SIM: ενεργοποιήστε μάλλον Διαθέσιμος εικονικός αριθμός αμέσως online σε μερικά κλικ. Σταματήστε τη συνδρομή όταν θέλετε ένα απλό email.

Έναν εικονικό αριθμό και όχι ένα διπλό sim

Διατηρήστε το απόρρητό σας

Μπορείτε να καλέσετε και να λάβετε τις κλήσεις των πελατών σας με τον νέο σας αριθμό. Επίσης μεταβιβάσεις φίλτρου στο κινητό σας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα σας: Αποφύγετε να λαμβάνετε κλήσεις τα σαββατοκύριακα ή τα βράδια. Μεταβείτε σε λειτουργία “μη διαθέσιμη” σε 1 κλικ στον λογαριασμό σας εάν δεν θέλετε να διαταραχθείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένας σταθερός αριθμός για τη διατήρηση του ιδιωτικού απορρήτου σας

Από € 14,90 /μήνα χωρίς υποχρέωση

Ένας γαλλικός σταθερός αριθμός

01, 02, 03, 04, 05 ή National 09

Μεταφορές κλήσεων

Σε 5 κινητά ή σταθερά τηλέφωνα (και + επιλογές)

Χρονοδιάγραμμα

Φίλτρα καλέστε χρόνο

Φωνητικό πρότυπο

Ευπρόσδεκτο μήνυμα
Μουσική αναμονής
SVI Τύπος 1, Τύπος 2

Κλήση Ακολουθήστε -up

Αρχείο καταγραφής ιστού (υπολογιστής και κινητό) και μηχάνημα απάντησης μέσω email

Απλή διαμόρφωση από τον ιστό

Πολύ απλή διεπαφή ιστού για τη διαχείριση της διαμόρφωσής σας

Ενεργοποιήστε τον εικονικό αριθμό τηλεφώνου μου σε μερικά κλικ !

Ενεργοποιήστε τον σταθερό αριθμό μου σε μερικά κλικ !

StandardFacile, αναφορά του εικονικού αριθμού

Ειδικός σε εικονικούς αριθμούς, το StandardFacile έχει περισσότερους από 22.000 χρήστες και παρέχει εκατοντάδες σταθερούς αριθμούς κάθε μήνα. Αυτοί οι αριθμοί χρησιμοποιούνται από επιχειρηματίες, VSEs, ΜΜΕ, και βλέπουν ακόμη και από μεγάλες εταιρείες ! Η απλότητα του κάνει τη δύναμή του και το χαμηλό κόστος του επιτρέπει σε οποιονδήποτε να είναι σε θέση να αντέξει ένα υψηλό πρότυπο τηλέφωνο. Το StandardFacile αναγνωρίζεται επίσης για την αξιοπιστία της, η γαλλική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2010 σημειώνεται στις 4.7/5 στην πλατφόρμα επαλήθευσης Ekomi.

Οι συχνές ερωτήσεις μας για εικονικούς αριθμούς

Πρέπει να έχω τηλεφωνική γραμμή ?

Ναι: Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε τα συνηθισμένα τηλέφωνά σας, πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια σταθερή ή κινητή γραμμή για να λαμβάνετε και να κάνετε τις κλήσεις σας με το StandardFacile.

Μπορώ να διατηρήσω τον τρέχοντα αριθμό μου ?

Ναι, απλώς επιλέξτε τη φορητότητα. Κατά την εγγραφή σας, απλά πρέπει να μας πείτε για τον αριθμό σας.

Μήπως ο αριθμός StandardFacile ανήκει σε μένα ?

Ο αριθμός σας StandardFacile ανήκει ταυτόχρονα με έναν παραδοσιακό αριθμό σε οποιονδήποτε χειριστή. Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον το StandardFacile, μπορείτε να ζητήσετε από τον νέο χειριστή σας να εκτελέσει τη φορητότητα του αριθμού σας StandardFacile. Ο αριθμός που επιλέγετε με την εγγραφή στο StandardFacile είναι πράγματι ένας αριθμός τηλεφώνου που μπορείτε να κρατήσετε για ζωή.

Είναι η υπηρεσία πολύ καιρό να ρυθμιστεί ?

Όχι: Ο αριθμός σας ενεργοποιείται αμέσως και χρειάζονται λίγα λεπτά για να προσαρμόσετε την τηλεφωνική σας λήψη (διαφήμιση υποδοχής, μουσική αναμονής, ώρες λειτουργίας. Ουσία.

Μπορώ να καλέσω με τον σταθερό αριθμό μου?

Το StandardFacile είναι μια λύση χωρίς υλικό και λειτουργεί με τα συνήθη τηλέφωνά σας.Εάν καλέσετε απευθείας με ένα από τα τηλέφωνά σας, ο αριθμός που παρουσιάζεται στους ανταποκριτές σας θα είναι αυτός στο τηλέφωνο και όχι ο αριθμός σας StandardFacile. Εάν θέλετε να καλέσετε τους πελάτες σας παρουσιάζοντας τον αριθμό του StandardFacile, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “κλήση σε 1 κλικ” από τη διεπαφή σας. Η συνάρτηση “Call in 1 Click” σας επιτρέπει να μην μεταδώσετε τους πελάτες σας τους αριθμούς τηλεφώνου των ιδιωτικών γραμμών σας, αλλά μόνο ο αριθμός του StandardFacile.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον σταθερό αριθμό μου αν είμαι στο εξωτερικό ?

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, ή εάν είστε εγκατεστημένοι στο εξωτερικό για να επεξεργαστείτε κλήσεις από τους Γάλλους πελάτες σας, μπορείτε να λάβετε τις κλήσεις των πελατών σας στο γαλλικό φορητό υπολογιστή σας ή σε τοπικό ή τοπικό αριθμό κινητής τηλεφωνίας. Περισσότεροι από 80 προορισμοί περιλαμβάνονται στις ώρες που περιλαμβάνονται στην παραλαβή των κλήσεων (δείτε τη λίστα). Εάν ο προορισμός σας δεν εμφανίζεται στον κατάλογο των προορισμών που περιλαμβάνονται, πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις για να λάβετε τις κλήσεις σας. Αυτές οι πιστώσεις θα αφαιρεθούν σύμφωνα με την τιμή που ισχύει για τον προορισμό. (δείτε τον πλήρη κατάλογο των τιμών).

Χρειάζεστε βοήθεια ?

Καλέστε μας στις 01 76.500 500 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ