Δωρεάν συνάντηση – Επικοινωνήστε μαζί μας, δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών: Ελεύθερη και κινητά βοήθεια

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών: δωρεάν κουτί και κινητά επαφή και βοήθεια

Contents

Εάν καμία από τις λύσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν σας ταιριάζει, εξακολουθείτε να έχετε την ευκαιρία να πάτε στο ΔΩΡΕΑΝ μαγαζι πλησιέστερα σε εσάς. Το Free διαθέτει ένα δίκτυο καταστημάτων που ονομάζεται “Free Center”, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή βοήθειας στους δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας ή FreeBox.

Δωρεάν αριθμός εξυπηρέτησης πελατών

Προσφορές στις 08/22/2023 υπόκειται σε συνθήκες, ισχύει στην επανένωση σύμφωνα με την κάλυψη του δικτύου και με συμβατό κινητό. Προσφέρει επιφυλακτικές για τους συνδρομητές που διαμένουν στην επανένωση ή δικαιολογώντας έναν σταθερό σύνδεσμο με την επανένωση, με την επιφύλαξη της λογικής χρήσης των υπηρεσιών (βλ. Φυλλάδιο τιμολογίων). Sim: 10 €.

Κλήσεις, SMS, απεριόριστα MMS εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαυξρωμάτων και SMS/MMS. Απεριόριστο MMS εκτός εάν τεχνική αδυναμία. Απεριόριστη ιδιωτική χρήση μεταξύ δύο ατόμων. Πέρα από το 35GB/μήνα σε 4G για το πακέτο ελεύθερης επανένωσης 5G και 25GB/μήνα σε 4G για το δωρεάν πακέτο Réunion 4G: 0.0019 €/MB από τη μητρόπολη, την Ευρώπη, το DOM και το τιμολόγιο με ισχύ (βλ. άλλοι προορισμοί. Επικοινωνίες από το εξωτερικό, τη μητροπολιτική περιοχή και το DOM εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από το δίκτυο συνεργατών των περιαγωγής και με συμβατό κινητό.

5G ισχύει σε επανένωση εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από το δίκτυο Telco OI και με προσφορά και συμβατά με κινητά. Λεπτομερής κάλυψη στο https: // κινητό.Ελεύθερος.RE/5G κάλυψη δικτύου στην ανάπτυξη (3,5 GHz και 700 MHz).

4G/4G+ Ισχύει στην επανένωση και στο εξωτερικό εντός του ορίου των περιοχών που καλύπτονται από το δίκτυο Telco OI ή τους συνεργάτες περιαγωγής, με την επιφύλαξη της κάλυψης 4G/4G+ και με προσφορά και κινητά συμβατά. Δίκτυο 4G/4G+ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης.

5g li εκεί = 5g είναι εκεί

Δωρεάν πακέτο συνάντησης 4G:
Κλήσεις από τη συνάντηση προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της επανένωσης, της μητρόπολης, του DOM και των σταθερών της Ευρώπης, της Ελβετίας και της Ανδόρας. SMS από τη συνάντηση μέχρι τα κινητά τηλέφωνα της επανένωσης, του μείρι και του DOM. MMS από τη συνάντηση μέχρι τα κινητά τηλέφωνα. 120GB σε 4G/4G+ σε επανένωση (μειωμένη ροή πέρα ​​από). Κλήσεις, SMS, MMS από τη Μητρόπολη, την Ευρώπη και το DOM στα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Μητρόπολης, της Ευρώπης, του DOM και της συνάντησης. 25GB σε 4G από τη Μητρόπολη, την Ευρώπη και το DOM (πέραν των 25GB: 0.0019 €/MB).

Δωρεάν πακέτο Réunion 5G:
Κλήσεις από τη συνάντηση προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της επανένωσης, της Metropolis, του DOM και των κινητών τηλεφώνων των ΗΠΑ, του Καναδά Κίνα και της σταθερής των 100 προορισμών. SMS από τη συνάντηση μέχρι τα κινητά τηλέφωνα της επανένωσης, του μείρι και του DOM. MMS από τη συνάντηση μέχρι τα κινητά τηλέφωνα. 210 GB σε 4G+/5G σε επανένωση (μειωμένη ροή πέρα ​​από). Κλήσεις, SMS, MMS από τη Μητρόπολη, την Ευρώπη και το DOM στα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Μητρόπολης, της Ευρώπης, του DOM και της συνάντησης. 35GB σε 4G από τη Μητρόπολη, την Ευρώπη, τη Ντομ, τη Νότια Αφρική, την Αλγερία, την Αργεντινή, την Αρμενία, την Αυστραλία, το Μπαγκλαντές, τη Λευκορωσία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα (εξαιρουμένων της Ταϊβάν, του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο) Η Κόστα Ρίκα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ηνωμένες Πολιτείες (συμπεριλαμβανομένης της Αλάσκας και της Χαβάης), FEROE (Νήσοι), Γεωργία, Γκέρνσεϊ, Άνθρωπος, Αμερικανικά Παρθένος Νήσοι, Ινδία, Ισραήλ, Τζέρσεϋ, Καζακστάν, Μακεδονία, Μαδαγασκάρη, Μαλαισία, Μεξικό, Μονακό, Μοντενεβρο , Νέα Ζηλανδία, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία, Σενεγάλη, Σερβία, Σρι Λάνκα, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Ουκρανία και. Πέρα από τα 35GB: 0.0019 €/MB από τη μητρόπολη, την Ευρώπη, το DOM και την τιμολόγηση με το ποσοστό που ισχύει από τους άλλους προορισμούς.

Οι προορισμοί καθορίζουν τις ενσωματωμένες le forfait Free Réunion 5G: Açores, Afrique du Sud, Iles Åland, Αλάσκα, lemagne, Andorre, Angleterre, Αργεντινή, Australie, Autriche, Bahamas, Bahreïn, Baléares, Belgique, Bermudes, Brésil, Brunei, Bulgarie, ile Caymans, Καναδάς, Καναράς Νήσοι, Χιλή, Κίνα, Κύπρο, Κολομβία, Νότια Κορέα, Κέρκυρο, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Κυκλάδες, Δανία, Σκωτία, Ισπανία, Εσθονία Γκουάμ, Γκέρνσεϊ, Γαλλική Γουιάνα, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, Ινδία, Ιρλανδία, Βόρεια, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ιορδανία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάο, Μάδερα, Μαλαισία, Μάλτα, Μάλτα, Μάλτα Το νησί του ανθρώπου, τα νησιά της Βόρειας Μαριάννης, η Μαρτινίκα, η Mayotte, η Metropolis (Γαλλία), το Μονακό, η Νορβηγία, η Νέα Ζηλανδία, ο Παναμά, το Πάσχα, η Παραγουάη, η Pays de Galle, η Ολλανδία, το Περού, το Περού,Η Πολωνία, το Πόρτο Ρίκο, η Πορτογαλία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ρουμανία, η Ρωσία, ο Άγιος-Μπαρθέυμος, ο Άγιος Μαρτίν (FR), ο Άγιος-Μαρτίν (NL), η Σαμόα (ΗΠΑ), η Σαρρίν, η Σαρδίνα, η Σικελία, η Σιγκαπούρη, η Σλοβακία, η Σλοβενία , Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τριάδα & Τομπάγκο, Βατικανό, Βενεζουέλα.

DOM: Γκουαντέλου, Γαλλική Γουιάνα, Μαρτινίκα, Mayotte + Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Saint-Pierre και Miquelon μόνο σε περιαγωγή (εκτός από το Διαδίκτυο, δεν είναι διαθέσιμο).

Ευρώπη: Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, Δανία, Ισπανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Λεβαία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Νορβηγία Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία, Σλοβενία ​​και Σουηδία.

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών: δωρεάν κουτί και κινητά επαφή και βοήθεια

Εμμανουέλ

δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη δωρεάν συνδρομή σας ή επιθυμείτε να λάβετε μια προσφορά από τον χειριστή ? Το freebox σας έχει σπάσει και δεν ξέρετε τι να κάνετε ? Όλες αυτές οι διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνικά, σε απευθείας σύνδεση ή μέσω ταχυδρομείου ! Περίληψη των διαφόρων υπηρεσιών δωρεάν βοήθειας στον οδηγό μας.

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών: Η περίληψη

Αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών 3244
Συνδρομή Μέσω τηλεφώνου ή σε απευθείας σύνδεση
Στο εξωτερικο +33 1 78 56 95 60
Δωρεάν εμπορική υπηρεσία 1044

Πληροφορίες που σημειώθηκαν στις 06/14/2023

Πώς να επικοινωνήσετε δωρεάν μέσω τηλεφώνου ?

Επικοινωνήστε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών

Επικοινωνήστε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Μέσω τηλεφώνου είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να λάβετε μια απάντηση στις ερωτήσεις σας και να επιλύσετε ένα πιθανό πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο ελεύθερος αριθμός που έρχεται σε επαφή δεν είναι ο ίδιος ανάλογα με το αν είστε πελάτης ή όχι, και αν είστε ή όχι στο εξωτερικό.

 • 3244: ο αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία εάν είστε δωρεάν πελάτης.
 • 1044 : ο αριθμός τηλεφώνου για κλήση εάν είστε Δεν είναι ακόμη δωρεάν πελάτης Και ότι θέλετε να εγγραφείτε.

Είστε ήδη δωρεάν πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3244

Ο Δωρεάν υπηρεσία βοήθειας μπορεί να προσεγγιστεί στο 3244 ::

 • Εάν θέλετε να έχετε πληροφορίες σχετικά με το δικό σας κατανάλωση τηλεφώνου.
 • Να καλέσω Δωρεάν τεχνική βοήθεια.
 • Για να αποκτήσετε ένα Βοήθεια freebox ή δωρεάν κινητό.
 • Για να ανταλλάξετε τον εξοπλισμό σας σε περίπτωση Ελεύθερη κατανομή του πλαισίου.
 • Αν θέλεις Τερματίστε τη δωρεάν συνδρομή σας.
 • Σε περίπτωση προβλήματος που σχετίζεται με το δικό σας Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων.

Αυτός ο δωρεάν αριθμός είναι προσβάσιμος 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία είναι κλειστή από τις 24 Δεκεμβρίου (6 μ.μ.) έως τις 26 Δεκεμβρίου (7 π.μ.) και από τις 31 Δεκεμβρίου (6 μ.μ.) έως τις 2 Ιανουαρίου (7 π.μ.).

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ? Μια κλήση στο Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή Στο 3244 Από μια γραμμή FreeBox έχει τιμολογηθεί την τιμή μιας τοπικής κλήσης, επομένως περιλαμβάνεται στο πακέτο FreeBox (αυτό είναι ένα δωρεάν δωρεάν αριθμός εξυπηρέτησης πελατώνΟυσία. Από την άλλη πλευρά, εάν καλέσετε από τη γραμμή ενός άλλου χειριστή, θυμηθείτε να συμβουλευτείτε το δίκτυο τιμολόγησης του τελευταίου για να μάθετε την τιμή μιας τοπικής κλήσης. Ο χρόνος αναμονής είναι απαλλαγμένος από οποιονδήποτε χειριστή.

Τι ώρα επικοινωνήστε με την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο ?

Ο 3244, Δωρεάν αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών, μπορεί να προσεγγιστεί 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, κάθε μέρα Εκτός από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αν και ο αριθμός μπορεί να επιτευχθεί τις περισσότερες φορές, υπάρχουν χρονικές στιγμές όταν είναι καλύτερο να καλέσετε Περιμένετε πολύ καιρό Και Πληρώστε φθηνότερα Η τιμή της κλήσης σε αυτό το ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της OFF -PEAK Ώρες Ο χρόνος αναμονής σας θα είναι πολύ μικρότερος και θα πληρώσετε μόνο την επικοινωνία σας 0,078 € Επειτα 0,014 € ανά λεπτό. Εάν καλέσετε κατά τη διάρκεια πλήρεις ώρες, Η τιμή του τηλεφώνου σας θα είναι επάνω 0,078 € Επειτα 0,028 € ανά λεπτό και ίσως χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο. Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές ισχύουν μόνο για τους δωρεάν μη πελάτες: οι συνδρομητές του χειριστή μπορούν να καλέσουν δωρεάν την εξυπηρέτηση πελατών δωρεάν. Εδώ είναι Πότε να καλέσω Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο:

 • OFF -PEAK Ώρες : μεταξύ 8 π.μ. και 7 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή.
 • Πλήρεις ώρες : του 7 π.μ. έως 8 π.μ. και από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα τις καθημερινές και το Σάββατο και την Κυριακή όλη μέρα.

Κλήση δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών σε εκτός λειτουργίας -ώρες για να περάσετε πολύ λίγα λεπτά περιμένοντας να ληφθεί μέριμνα η κλήση σας ? Εύνοια OFF -PEAK Ώρες Για να επικοινωνήσετε με το Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών. Καλώντας μεταξύ 8 π.μ. και 7 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, τα δικα σου ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ θα είναι πολύ μειωμένος Και θα πληρώσετε μόνο 0,014 € ανά λεπτό (έναντι 0,028 € σε πλήρεις ώρες).

Δεν έχετε ακόμη εγγραφεί δωρεάν ? Εγγραφείτε στο 1044

Θέλετε να πάρετε μια δωρεάν προσφορά ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον χειριστή ? Συνθέστε το 1044 , ποιος είναι δωρεάν δωρεάν αριθμός εξυπηρέτησης πελατών, Για να φτάσετε στο τμήμα πωλήσεων. Αυτός ο δωρεάν αριθμός μπορεί να επιτευχθεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια των διακοπών και των διακοπών.

Μια κλήση προς το τμήμα πωλήσεων τιμολογεί την τιμή μιας τοπικής κλήσης από μια δωρεάν γραμμή, δηλαδή ότι περιλαμβάνεται στο πακέτο (δωρεάν δωρεάν αριθμός). Εάν καλέσετε από τη γραμμή άλλου χειριστή, η τιμή μιας τοπικής κλήσης μπορεί να διαφέρει. Και πάλι για να ελέγξετε το εν λόγω πλέγμα τιμών του χειριστή.

Δωρεάν φορητότητα Δεν χρειάζεται να τερματίσετε την τρέχουσα συνδρομή σας εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή χωρίς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου ! Απλά πάρτε τον κωδικό RIO μέσω τηλεφώνου στο 3179 και στείλτε τον στο Free Who Whon θα φροντίσει τις διαδικασίες τερματισμού με τον πρώην χειριστή σας. Χάρη στο Δωρεάν φορητότητα Από τη γραμμή σας, μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας.

Επικοινωνήστε με δωρεάν τηλέφωνο από το εξωτερικό

Επικοινωνήστε δωρεάν στο l

Βρίσκεστε στο εξωτερικό και αναρωτιέστε πώς Δωρεάν επαφή Εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου ? Οι ειδικοί αριθμοί που αναφέρθηκαν παραπάνω (3244 και 1044) δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμοι από το εξωτερικό.

Για να επικοινωνήσετε με το Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή από το εξωτερικό και συμμετέχετε στο Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών, Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνθέσετε το +33 1 78 56 95 60, Με κόστος κλασικής κλήσης προς τη Γαλλία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗ ΕΛΕΓΧΟΣ αφού τερματίσετε

Μετά από ένα Δωρεάν τερματισμός, Δεν θεωρείται πλέον δωρεάν πελάτης. Επομένως, δεν μπορείτε πλέον να καλέσετε τον δωρεάν αριθμό εξυπηρέτησης πελατών στο 3244. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να συμμετάσχετε στο 08 92 13 51 61. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα έχει κακή φήμη λόγω Υψηλός χρόνος αναμονής που σχετίζεται με αυτό, καθώς και τιμή κλήσης ότι 0,34 € ανά λεπτό. Σημειώστε ότι όταν καλείτε αυτόν τον αριθμό, πληρώνετε επίσης κατά τη διάρκεια του χρόνου αναμονής σας. Δεδομένου ότι δεν είστε πλέον δωρεάν πελάτης, μπορείτε να φτάσετε στον αριθμό τηλεφώνου που προορίζεται για ελεύθερους πελάτες καλώντας το 1044 με κόστος τοπικής κλήσης.

Επικοινωνήστε με δωρεάν online εξυπηρέτηση πελατών

Είστε οπαδός του ιστού και προτιμάτε να επικοινωνήσετε Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Μέσω του Διαδικτύου μέσω της δωρεάν περιοχής πελατών σας ? Για να το κάνετε αυτό, είναι διαθέσιμες πολλές δυνατότητες σε εσάς.

Διαδικτυακή δωρεάν βοήθεια

Ο χειριστής διαθέτει έναν ιστότοποΔωρεάν βοήθεια που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με το Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Online μέσω μιας γάτας για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας, είτε αφορούν τη δωρεάν συνδρομή κινητής τηλεφωνίας σας είτε τοΒοήθεια freebox.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δωρεάν ηλεκτρονική βοήθεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μεταβείτε στον δωρεάν ιστότοπο.
 2. Επιλέξτε την ενότητα Βοήθεια.
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Πρακτικό φύλλο που συνδέεται με το πρόβλημά σας Και βρείτε – ενδεχομένως – η λύση.

Πρόσωπο με δωρεάν: Εξυπηρέτηση πελατών στο Visio

Ο “Πρόσωπο προς δωρεάν“Είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με έναν δωρεάν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών μέσω της VideoConference μέσω μιας οπτικής και ηχητικής συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο σε πραγματικό χρόνο !

Τέλος του προσώπου για δωρεάν Πρόσωπο προς δωρεάν είναι τώρα μη διαθέσιμος. Για να σας διατηρήσουμε με ένα δωρεάν σύμβουλος, Μπορείτε να το ονομάσετε 3244, παω σε Δωρεάν σημείο πώλησης ή επικοινωνήστε με τον χειριστή σας μέσω του Online δωρεάν περιοχή πελατών ή Facebook και Twitter Κοινωνικά δίκτυα.

Παρά το κλείσιμο του προσώπου του σε δωρεάν υπηρεσία, ο χειριστής αναπτύσσεται Δωρεάν πληρεξούσιος Από το 2019, α Εξυπηρέτηση πελατών εγγύτητας.

Εξυπηρέτηση πελατών εγγύτητας δωρεάν πληρεξούσιος

Από το 2019, η Free έχει εφαρμόσει ένα νέο Εξυπηρέτηση πελατών εγγύτητας που ονομάζεται Δωρεάν πληρεξούσιος. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε ένα Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών και προσαρμόστηκε στους δωρεάν συνδρομητές, έχοντας τον ίδιο σύμβουλο που φροντίζει το πρόβλημα της τηλεφωνικής κλήσης στην παρέμβαση στο χώρο του ξενοδοχείου. Έτσι, αν καλέσετε το 3244 Ή αν στείλετε ένα Online μήνυμα συνομιλίας από την περιοχή δωρεάν πελάτη από ένα περιοχή που καλύπτεται από δωρεάν εγγύτητα, Ένα μέλος μιας τοπικής ομάδας θα υποστηρίξει την κλήση σας και στη συνέχεια θα φροντίσει την παρέμβαση στο σπίτι σας για να λύσει το πρόβλημά σας εάν είναι απαραίτητο.

Η δωρεάν περιοχή πελάτη

Μπορείτε επίσης να αναφέρετε το πρόβλημά σας μέσω “Ο δωρεάν λογαριασμός μου“ΣτοΔωρεάν χώρος πελατών Σε σύνδεση. Θα πρέπει να φέρετε τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “Επικοινωνήστε μαζί μας”.

Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών σε κοινωνικά δίκτυα

Η δωρεάν τεχνική βοήθεια σας ακούει επίσης στα κοινωνικά δίκτυα, στη σελίδα του Facebook και στο Twitter. Οι δωρεάν σύμβουλοι ανταποκρίνονται στα μηνύματά σας από 8 π.μ. έως 10 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και 9 π.μ. έως 6 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή.

Απώλεια ή κλοπή του τηλεφώνου σας ? Θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε την κάρτα SIM από την δωρεάν περιοχή πελατών σας στο “My Free Account”. Στη συνέχεια θα σταλεί μια νέα κάρτα SIM στο σπίτι σας. Τα έξοδα που σχετίζονται με αυτό το ποσό αίτησης σε € 10 και θα αφαιρεθούν από το επόμενο δωρεάν τιμολόγιο.

Επικοινωνήστε με τη δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών μέσω ταχυδρομείου

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια καταγγελία, κάντε τερματισμό Δωρεάν κινητό ή ειδοποιήστε ένα Ελεύθερη κατανομή του πλαισίου, Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε δωρεάν μέσω ταχυδρομείου που υποδεικνύει το όνομα της διεύθυνσης που ακολουθείται από τη διεύθυνση, ως εξής:

Ελεύθερος

Καταγγελία υπηρεσιών / Εθνική Υπηρεσία Καταναλωτών / Εμπορική Υπηρεσία

75371 Παρίσι CEDEX 08

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τον δωρεάν τερματισμό του κινητού σας ή να αναφέρετε την αποτυχία σας στο FreeBox με φαξ στον ακόλουθο αριθμό: 0899 90 5000 (τιμή κλήσης + 0.80 €/λεπτό).

Εάν καμία από τις λύσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν σας ταιριάζει, εξακολουθείτε να έχετε την ευκαιρία να πάτε στο ΔΩΡΕΑΝ μαγαζι πλησιέστερα σε εσάς. Το Free διαθέτει ένα δίκτυο καταστημάτων που ονομάζεται “Free Center”, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή βοήθειας στους δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας ή FreeBox.

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε δωρεάν μέσω email για καταγγελία ?

Δωρεάν δεν έχει Χωρίς διεύθυνση email Για να υποβάλετε καταγγελία. Ο χειριστής ενθαρρύνει τους συνδρομητές του να επικοινωνήσουν απευθείας τηλεφωνικά και να εκθέσουν το πρόβλημά του σε έναν σύμβουλο.

Δωρεάν ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών

Είναι το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και θέσεις) που είναι υπεύθυνη για τον τακτικό έλεγχο της ποιότητας της εξυπηρέτησης πελατών των διαφόρων τηλεφωνικών φορέων στη Γαλλία. Η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ενός χειριστή μετράται μέσω δύο δεικτών που είναι: Μέση διάρκεια αναμονής και το Χαμένος ρυθμός κλήσης Πριν έρθει σε επαφή με έναν σύμβουλο.

Παρακάτω, μπορούμε να δούμε έναν παλιό συγκριτικό πίνακα ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών σύμφωνα με τους φορείς εκμετάλλευσης, όσον αφορά το χρόνο αναμονής και το ποσοστό των χαμένων κλήσεων πριν από τη σύνδεση με έναν σύμβουλο.

Ο μέσος χρόνος αναμονής και το ποσοστό των χαμένων κλήσεων σύμφωνα με τους χειριστές

Χειριστής Μέσος χρόνος αναμονής Ποσοστό των χαμένων κλήσεων
1 λεπτό 5 δευτερόλεπτα 35%
3 λεπτά 38 δευτερόλεπτα 17%
54 δευτερόλεπτα 13,3%
3 λεπτά 4 δευτερόλεπτα 8%

Πληροφορίες που σημειώθηκαν στις 02/01/2023

Τώρα τοArcep δεν λαμβάνει πλέον υπόψη αυτούς τους δύο δείκτες που συνδέονται με χρόνος απόκρισης και χαμένες κλήσεις Στο ετήσιο αρχείο του για τους χειριστές. Πράγματι, αυτοί οι δείκτες που υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζουν αντικειμενικά την απόδοση της εξυπηρέτησης πελατών και της τεχνικής βοήθειας, βασίστηκαν σε υψηλή εξάρτηση από τα συστήματα πληροφοριών κάθε φορέα εκμετάλλευσης.

Ωστόσο, συλλέγοντας πληροφορίες, μπορούμε να το πούμε αυτό Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών προσφέρει γρήγορες απαντήσεις στους πελάτες του και παρέχει πολλές πληροφορίες χάρη στο Online χώρος βοήθειας. Στο σπίτι του Πορτοκάλι, Η εξυπηρέτηση πελατών είναι μία από τις καλύτερες από τους πολλούς φορείς εκμετάλλευσης στην αγορά. Σχετικά με Bouygues Telecom Και SFR, Θα ήταν ακριβώς πίσω από το πορτοκαλί και δωρεάν όσον αφορά την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών. Πράγματι, φαίνεται ότι ο χρόνος αναμονής για να έχει ένας τηλεφωνικός σύμβουλος είναι μεγαλύτερος από ό, τι δωρεάν.

Ακόμη και αν η Free δεν κατάφερε να καλύψει την προσφορά άλλων χειριστών όσον αφορά την ποιότητα της κάλυψης του κινητού δικτύου, υπερβαίνει την πλειοψηφία των ανταγωνιστών του όσον αφορά τον μέσο χρόνο αναμονής πριν από τη σύνδεση με έναν σύμβουλο.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τους άμεσους ανταγωνιστές χαμηλού κόστους, οι δωρεάν προσφέρει συνδρομητές μιας δωρεάν προσφοράς για κινητά, η δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα δωρεάν Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας Αντίθετα, όπου η Red και η Sosh προσφέρουν μόνο μια υπηρεσία βοήθειας γάτας.

Ο ελεύθερος έλαβε επίσης το Πιστοποίηση NF που εγγυάται:

 • Σπίτι
 • Η συμμόρφωση των πληροφοριών που παρέχονται στον πελάτη
 • Επεξεργασία επεξεργασίας
 • Σεβασμός των συμβατικών δεσμεύσεων
 • Προσόντα και κατάρτιση του προσωπικού
 • Παράπονα
 • Λαμβάνοντας υπόψη την ικανοποίηση του πελάτη

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών

Πώς να επικοινωνήσετε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών ?

Για να επικοινωνήσετε με το Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Στο τηλέφωνο, Υπάρχουν διαφορετικοί αριθμοί ανάλογα με τις καταστάσεις. Αν είστε δωρεάν πελάτης, μπορείς να καλέσεις Ελεύθερος Ο 3244. Εάν δεν είστε όχι δωρεάν συνδρομητής, Ο αριθμός που πρέπει να συνθέσει είναι ο 1044 (Το κόστος της κλήσης είναι 0,078 € και 0,014 € ανά λεπτό σε off -preak ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ή 0,028 € ανά λεπτό το υπόλοιπο του χρόνου). Από το εξωτερικό, Πρέπει να καλέσετε τον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου: +33 1 78 56 95 60 (Τιμή κλήσης προς τη Γαλλία). Η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών θα απαντήσει στις κλήσεις σας 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, κάθε μέρα.

Η τηλεφωνική κλήση δεν είναι η μόνη επιλογή, μπορείτε επίσης να περάσετε από το Διαδίκτυο για να επικοινωνήσετε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών, συμπεριλαμβανομένου του σας Online δωρεάν περιοχή πελατών (Ενότητα “Ο δωρεάν λογαριασμός μου”Ουσία. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον χειριστή σας χάρη Τα κοινωνικά δίκτυα Twitter και Facebook : Ένας δωρεάν σύμβουλος θα σας απαντήσει Ιδιωτικό μήνυμα από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα.

Τι είναι ο δωρεάν αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών ?

Ο 3244 είναι ο αριθμός τηλεφώνου που προορίζεται για Δωρεάν πελάτες. Ο 1044 είναι το εμπορική υπηρεσία δωρεάν και σας επιτρέπει να εγγραφείτε στις προσφορές του χειριστή. Η κλήση είναι Χωρίς δωρεάν γραμμή και το κόστος 0,078 € + 0,014 €/λεπτό σε ώρες (από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την εβδομάδα) ή 0,078 € + 0,028 €/λεπτό σε πλήρεις ώρες. Για να καλέσετε από το εξωτερικό, συνθέστε το +33 1 78 56 95 60.

Τι ώρα καλέστε δωρεάν την εξυπηρέτηση πελατών ?

Η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να επιτευχθεί καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Είναι καλύτερο να καλέσετε κατά τη διάρκεια OFF -PEAK Ώρες, δηλαδή 8 π.μ. έως 7 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή. Εάν θέλετε να συντομεύσετε τον χρόνο αναμονής σας, ευνοήστε μια κλήση Το απόγευμα τις καθημερινές μεταξύ 2 μ.μ. και 5 μ.μ.

Ποια είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της δωρεάν εξυπηρέτησης πελατών ?

Δεν υπάρχει Χωρίς διεύθυνση email για να προσεγγίσετε δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών. Επομένως, δεν μπορείτε να κάνετε μια καταγγελία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον χειριστή σας. Για να επικοινωνήσετε με τον χειριστή σας, μπορείτε να συνθέσετε τον δωρεάν αριθμό εξυπηρέτησης πελατών 3244 (από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα), χρησιμοποιήστε την ενότητα “Ο δωρεάν λογαριασμός μου“του δικού σας Online δωρεάν περιοχή πελατών ή να περάσω κοινωνικά δίκτυα Από τον χειριστή σας (ένας σύμβουλος θα σας απαντήσει από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. τα σαββατοκύριακα).

Καλές προσφορές της στιγμής: Freebox Pop vs Fiber Power SFR

Ελεύθερος SFR
Δείτε την προσφορά Δείτε την προσφορά
Πλεονέκτημα Προσφέρονται σειρές βίντεο και καναλιού Video and Channel Premium+ Προσφέρονται οικογενειακά και Netflix Bouquet
Μηνιαία τιμή 29,99 € για 12 μήνες
Τότε € 39.99
26 € για 12 μήνες
Τότε 43 €
Ροή ινών Απόγονος: 5GBIT/S
Ποσό: 700mbit/s
Απόγονος: 2Gbit/s
Ποσό: 700mbit/s
Wifi 6 Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Χειριστής δικτύου Ελεύθερος SFR
Το τηλέφωνο του σπιτιού Απεριόριστο σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία (+ 100 Διεθνές σταθερό) Απεριόριστο σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία (+ 100 Διεθνές σταθερό)
τηλεόραση 220 κανάλια 200 κανάλια
Περιλαμβάνονται οι επιλογές τηλεόρασης Premium βίντεο (6 μήνες)
Canal+ Series (12 μήνες)
Οικογενειακό μπουκέτο (6 μήνες)
Netflix ή Disney+ (6 μήνες)
Εξοπλισμός Pop Server και Player SFR Box 8 και Συνδέστε την τηλεόραση Android
Δέσμευση Χωρίς δέσμευση 12 μήνες
Δείτε την προσφορά Δείτε την προσφορά

Οι πληροφορίες ισχύουν στις 28 Νοεμβρίου 2022

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 15:01 – 1695387692

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές συνεργατών μας

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.