Πώς να λάβετε τον κωδικό Rio Bouygues?, Rio Bouygues: Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό Rio Bouygues? | Actus bbox

Rio Bouygues: Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό Rio Bouygues

Contents

Είτε σε περίπτωση αλλαγής στο Internet Subscription είτε σε κινητό πακέτο, το χρονικό όριο για την εκτέλεση της φορητότητας δεν μπορεί να υπερβεί 3 εργάσιμες ημέρες. Είτε για σταθερή είτε για κινητά, η διακοπή της υπηρεσίας την ημέρα της φορητότητας δεν μπορεί να υπερβεί 4 ώρες.

Πώς να λάβετε τον κωδικό Rio Bouygues ?

Διστάζετε να αλλάξετε τον χειριστή για φόβο ότι δεν είστε σε θέση να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας Bouygues ? Καλά νέα, μπορείτε να διατηρήσετε τον τρέχοντα αριθμό σας χάρη στον κώδικα Rio Bouygues που σχετίζεται με τη γραμμή σας. Πού να βρείτε αυτόν τον αριθμό Rio Bouygues ? Πως να το χρησιμοποιήσεις ? Βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το Rio Bouygues σε αυτό το άρθρο.

Ψάχνετε για προσφορά bouygues ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

 • Το ουσιώδες
 • Εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή, μπορείτε Διατηρήστε τον σταθερό ή τον αριθμό γραμμής κινητής τηλεφωνίας που εκχωρείται από τον Bouygues επικοινωνώντας το Ο αριθμός του Ρίο της σχετικής γραμμής στον νέο χειριστή σας.
 • Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Rio Bouygues με διάφορους τρόπους και, ιδίως τηλεφωνικά, καλώντας το 3179.
 • Δεν είναι χρήσιμο να τερματίσετε τη συνδρομή σας Bouygues εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τηλεφώνου σας: Ο τερματισμός θα γίνει αυτόματα.

Τι είναι το Rio Bouygues ?

Όπως όλες οι κινητές και σταθερές γραμμές στη Γαλλία, οι γραμμές που διαχειρίζονται οι Bouygues πρέπει να διαθέτουν κωδικό 12 χαρακτήρων που ονομάζεται Δήλωση ταυτότητας χειριστή (Ρίο). Ο Rio Bouygues όλα είναι χτισμένα στο ίδιο μοντέλο. Ξεκινούν με το αναγνωριστικό του χειριστή, 03, ακολουθούμενο από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • 1 χαρακτήρας για τον προσδιορισμό του Η φύση του πελάτη και η συνδρομή τους (κινητό ή σταθερό, συγκεκριμένο ή επαγγελματικό).
 • 6 χαρακτήρες που αντιστοιχούν σε Αριθμός σύμβασης πελατών.
 • 3 χαρακτήρες που σχηματίζουν ένα κωδικός ασφαλείας.

Ο στόχος του κώδικα του Ρίο είναι Διευκόλυνση των διαδικασιών αλλαγής του χειριστή και του φορητότητα αριθμού. Πράγματι, καθιστά δυνατή τη διατήρηση του αριθμού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια αλλαγής του χειριστή. Για να αλλάξετε τον χειριστή, απλά μεταδίδετε το Αριθμός Rio Bouygues Από τη γραμμή σε νέο χειριστή κατά τη διάρκεια διαδικασιών συνδρομής.

Χάρη σε αυτόν τον κωδικό RIO, ο νέος χειριστής σας φτάνει γρήγορα σε όλες τις πληροφορίες στη γραμμή και μπορεί Εφαρμόστε τη φορητότητα του αριθμού.

Rio Bouygues: Όταν ρωτήθηκε ?

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, ο κώδικας του Ρίο έχει ρυθμιστεί Απλοποιήστε τις διαδικασίες φορητότητας μεταξύ των χειριστών Και Επιτρέψτε στους χρήστες να διατηρούν τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ή σταθερής γραμμής τους. Έτσι, ως πελάτης Bouygues, χρειάζεστε το Κώδικας Rio Bouygues της γραμμής σας όταν θέλετε Αλλαγή χειριστή διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να λάβετε τις διαδικασίες Αποκτήστε το Rio Bouygues Εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή Χωρίς να διατηρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας Bouygues Ή αν θέλετε Επανατοποθετήστε τη συνδρομή σας Bouygues χωρίς εγγραφή σε νέα προσφορά Σε άλλο χειριστή.

Στην πρώτη περίπτωση, ο νέος χειριστής σας θα σας εκχωρήσει αυτόματα έναν νέο αριθμό. Στο δεύτερο, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις διαδικασίες για τον τερματισμό της προσφοράς σας Bouygues έτσι ώστε η γραμμή σας να απενεργοποιηθεί και να τελειώσει η συνδρομή σας.

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο Bouygues ?

Λάβετε Rio Bouygues: Πώς να το κάνετε ?

Rio Fixed Bouygues: Πώς να πάρετε τον αριθμό Rio Bouygues από μια σταθερή γραμμή ?

Όποια και αν είναι ο χειριστής σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε Αποκτήστε το Ρίο μιας σταθερής γραμμής συνίσταται στον έλεγχο τουΕπιλεξιμότητα της γραμμής σας σε φορητότητα. Πράγματι, ενδέχεται να μην μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας εάν ο τελευταίος είναι Ένας γεωγραφικός αριθμός SO -SO.

τηλέφωνο

Ο Οι αριθμοί ξεκινούν με 01, 02, 03, 04 ή 05 λέγονται γεωγραφικός Επειδή συνδέονται με ένα Στοιχειώδης περιοχή αρίθμησης (Zne), δηλαδή σε μία από τις ακόλουθες περιοχές: île-de-france (01), βορειοδυτικά (02), Βορειοανατολικά (03), νοτιοανατολικά (04) ή νοτιοδυτικά (05). Εάν ο αριθμός σας ξεκινά με αυτόν τον τρόπο, Η φορητότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στην ίδια περιοχή.

Εάν, για παράδειγμα, ζείτε στη βορειοανατολική περιοχή και θέλετε να μετακομίσετε στα νοτιοδυτικά, δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό αρχαρίων σας κατά 03. Ένας αριθμός που ξεκινά με το 05 θα σας ανατεθεί στη συνέχεια. Εκεί Φορητότητα σταθερής γραμμής μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε 2 περιπτώσεις: όταν έχετε γεωγραφικό αριθμό και Μείνετε στο ίδιο zne ή όταν σας Ο αριθμός της γραμμής σας είναι μη γεωγραφικός Και Ξεκινήστε με 09. Σε αυτήν την περίπτωση, Η φορητότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε στην ηπειρωτική Γαλλία Επειδή η γραμμή σας δεν υπόκειται στους κανόνες του ZNE.

Όταν είστε εγγυημένοι ότι το αίτημά σας φορητότητας είναι βιώσιμο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακτήσετε το RIO FIDENT BOUYGUES της γραμμής σας. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να καλέσετε, της επιλογής σας:

 • Ο Αριθμός κοινός σε όλους τους χειριστές, Ο 3179. Η κλήση πρέπει να γίνει μόνο από τη γραμμή που σχετίζεται με το αίτημα φορητότητας.
 • Ο Αριθμός που προορίζεται σε bouygues, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το δικό σας Bouygues σταθερή γραμμή Ρίο Από οποιαδήποτε άλλη γραμμή: το 0 800 943 943.

Rio Bouygues Αριθμός κινητής τηλεφωνίας: Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό Rio Bouygues ?

Εάν θέλετε να βρείτε το Rio κινητά bouygues Που σχετίζεται με τη γραμμή φορητού υπολογιστή σας Bouygues, μπορείτε επίσης να καλέσετε το 3179.

Πράγματι, αυτός ο αριθμός λειτουργεί επίσης για Αποκτήστε το Ρίο σταθερής γραμμής από αυτή μιας κινητής γραμμής. Εδώ και πάλι, πρέπει να καλέσετε από την κινητά γραμμή που σχετίζεται με το Αίτημα Rio Bouygues Και όχι από άλλη γραμμή. Ο Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου Rio Bouygues Στη συνέχεια σας στέλνετε με μήνυμα κειμένου.

Εάν είστε στο εξωτερικό και θέλετε να ανακτήσετε τον αριθμό του Rio Bouygues, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 3179. Πράγματι, αυτό το ζήτημα προορίζεται αποκλειστικά για ένα Χρήση στη Γαλλία. Παρ ‘όλα αυτά, μην πανικοβληθείτε, ένας αριθμός σας επιτρέπει να ανακτήσετε το δικό σας Rio Bouygues Mobile από το εξωτερικό. Είναι περίπου +33 6 60 61 46 14. Σε αντίθεση με το 3179, η κλήση δεν είναι δωρεάν, αλλά χρεώνεται με το κόστος μιας κλήσης προς τη Γαλλία.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το 3179 μόνο από τη γραμμή που σχετίζεται με το αίτημα φορητότητας ? Εάν το καλέσετε 3179 από άλλη γραμμή, Ο κωδικός RIO που λαμβάνεται από το SMS θα είναι αυτός που σχετίζεται με η γραμμή της κλήσης. Επομένως, δεν θα έχετε τον σωστό κωδικό RIO για να συνεχίσετε τις διαδικασίες φορητότητας στη γραμμή σας.

Περίληψη των μεθόδων για την εύρεση του Rio Bouygues

Βρείτε κάτω από τους διαφορετικούς αριθμούς που μπορούν να σας επιτρέψουν Βρείτε το Rio Bouygues Ανάλογα με την κατάστασή σας.

Πώς να πάρετε το Rio Bouygues μέσω τηλεφώνου ?

Bouygues σταθερή γραμμή Bouygues Mobile Line
Από τη γραμμή που σχετίζεται 3179 3179
Από άλλη γραμμή 0 800 943 943
Από το εξωτερικό +33 6 60 61 46 14

Δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό RIO μέσω τηλεφώνου ? Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι επίσης δυνατό ναΑποκτήστε τον αριθμό Rio Bouygues Σε σύνδεση. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας Bouygues και να ακολουθήσετε αυτά τα διαφορετικά βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο “Η προσφορά μου και οι επιλογές μου“”.
 2. Πηγαίνετε στο τμήμα “Λάβετε τη λεπτομέρεια και την αλλαγή“”.
 3. Επιλέξτε “Δεν χρειάζομαι πλέον τη γραμμή“”.
 4. Τέλος, επιλέξτε το ένθετο “Πάρτε το Ρίο μου“”.

Πώς να λάβετε το Rio Bouygues από την εφαρμογή Περιοχής Πελατών ? Απλά συνδεθείτε στην εφαρμογή Mobile Bouygues και επιλέξτε τη γραμμή που σχετίζεται με την ενότητα “My Lines”. Τότε πρέπει να κάνετε κλικ στο “Δεν χρειάζομαι πλέον τη γραμμή” τότε “πάρτε το Ρίο μου”.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό του Rio Bouygues όταν έχει ανακτηθεί ?

Μόλις έχεις Ανακτήθηκε το Rio Bouygues, Έχετε μόνο ένα πράγμα να κάνετε: το Μεταφέρετε στον νέο σας χειριστή Κατά τη διάρκεια διαδικασιών διαδικτύου ή πακέτων κινητής τηλεφωνίας.

σηλεστροφία

Όποια και αν είναι η επιλεγμένη λειτουργία Εγγραφείτε στη νέα σας προσφορά (online, μέσω τηλεφώνου ή στο κατάστημα), προσέξτε Επικοινωνήστε με το Rio Bouygues στον συνομιλητή σας ή να ακολουθήσετε τα βήματα συνδρομής στο διαδίκτυο που επιτρέπουν να κάνετε αποθήκευση αριθμού.

Μόλις ολοκληρωθεί η συνδρομή, ο χειριστής σας αναλάβει και φροντίζει να ανοίξει το νέο σας κινητό ή σταθερή γραμμή Διατηρώντας παράλληλα το παλιό σας ζήτημα. Φροντίζει επίσης Αφαιρέστε τη γραμμή Bouygues.

Αυτό το τελευταίο σημείο είναι εξαιρετικά σημαντικό: είναι Δεν χρειάζεται να τερματίσετε τα bouygues σας προσφέρονται στον εαυτό σας Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας χάρη Κωδικός τηλεπικοινωνιών Rio Bouygues. Πράγματι, κινδυνεύετε Χάστε τον αριθμό σας Και θα ήταν τότε Αδύνατο για τον νέο χειριστή σας να πραγματοποιήσει φορητότητα.

Όταν ο νέος χειριστής σας φροντίζει τις διαδικασίες φορητότητας, Ο τερματισμός πραγματοποιείται αυτόματα Και σας ειδοποιούνται από τον Bouygues να λάβετε υπόψη το αίτημα τερματισμού. Σας ενημερώνει επίσης για την ημερομηνία που θα είναι αποτελεσματική η φορητότητα.

Προσέξτε, αν εσείς Αποφασίστε να αλλάξετε τον χειριστή πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας Στο Bouygues, μπορεί να είναι αυτό Τέλος τερματισμού Σας εφαρμόζετε. Για να μάθετε περισσότερα για το Υπολογισμός των τελών τερματισμού και των ποσών τους, Σας προσκαλούμε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με την αλλαγή του χειριστή πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης.

Μπορούμε να διατηρήσουμε τον αριθμό σας με το να γίνει πελάτης Bouygues ?

Εάν, στην αντίθετη περίπτωση, θέλετε Εγγραφείτε σε κινητό ή σταθερή συνδρομή Bouygues ή σταθερή συνδρομή, Είναι πολύ πιθανό να Κρατήστε τον παλιό σας αριθμό.

Με τον ίδιο τρόπο, πρέπει τότε:

 1. Ανακτηθείτε Αριθμός Ρίο της γραμμής σας, στο 3179 για παράδειγμα.
 2. Η επιλογή των Bouygues προσφέρει που σας ενδιαφέρει από τις προσφορές Sensation Mobile (με δέσμευση), B & You Σχέδια (χωρίς δέσμευση) και Box προσφέρει.
 3. Μεταφέρετε τον κωδικό RIO της παλιάς σας γραμμής στο Bouygues Κατά τη στιγμή της νέας συνδρομής. Εάν εγγραφείτε στο διαδίκτυο, ελέγξτε το πλαίσιο “Θέλω να διατηρήσω τον τρέχοντα αριθμό κινητού μου“”.
 4. Περιμένετε στο Bouygues για να κάνετε τη φορητότητα του παλιού σας αριθμού, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη νέα σας γραμμή και ακούστε την παλιά σας συνδρομή.

Η περίοδος μεταφοράς είναι 3 εργάσιμες ημέρες ελάχιστο. Είστε προειδοποιημένοι από το SMS και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την πρόοδο των διαδικασιών και ένα προσωρινός αριθμός Ο χρόνος διατίθεται ότι η φορητότητα είναι αποτελεσματική.

Συχνές ερωτήσεις

Πότε να ζητήσετε τον κωδικό σας Rio Bouygues ?

Όπως και με άλλους χειριστές, ο κώδικας Rio Bouygues είναι απαραίτητος εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ενώ διατηρείτε τον αριθμό σας. Αυτός ο κωδικός RIO θα ζητηθεί κατά την εγγραφή του νέου χειριστή.

Πώς να ανακτήσετε το Rio Bouygues μέσω τηλεφώνου ?

Για να ανακτήσετε τον κώδικα Rio Bouygues, απλά καλέστε το 3179 από την ενδιαφερόμενη γραμμή (σταθερό ή κινητό). Καλώντας αυτό το ζήτημα, θα καθοριστεί επίσης η ημερομηνία λήξης της δέσμευσης της σύμβασης για κινητά.

Πώς να πάρετε το rio bouygues online ?

Το Rio Bouygues μπορεί επίσης να ληφθεί μέσω της περιοχής πελατών του χειριστή. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στην ενότητα “Η προσφορά μου και οι επιλογές μου”, “Λάβετε τη λεπτομέρεια και αλλαγή”, “Δεν χρειάζομαι πλέον τη γραμμή” τότε τελικά “πάρτε το Ρίο μου” (αυτή η προσέγγιση είναι επίσης δυνατή από την εφαρμογή Πελατών Πελατών).

Ενημερώθηκε στις 10/07/2022

Η νίκη έφτασε στο Selectra τον Ιούνιο του 2020, έγραψε και βελτιστοποιεί διαφορετικά άρθρα από το Pole Telecom.

Rio Bouygues: Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό Rio Bouygues ?

Ποιος είναι ο κώδικας του Ρίο και πώς να το αποκτήσετε από μια γραμμή τηλεπικοινωνιών Bouygues ? Ο αριθμός του Ρίο σάς επιτρέπει να διατηρείτε τον σταθερό ή τον αριθμό γραμμής κινητής τηλεφωνίας κατά την αλλαγή του χειριστή. Βρείτε όλα τα βήματα σε αυτήν τη σελίδα για να αποκτήσετε το Rio Bouygues Fixed ή Mobile Online ή μέσω τηλεφώνου.

 • Το ουσιώδες
 • Ο κωδικός RIO είναι ένας μοναδικός αριθμός που αποτελείται από 12 χαρακτήρες και καθιστά δυνατή την αναγνώριση της σταθερής ή κινητής γραμμής του. Ο Ο αριθμός του Ρίο είναι απαραίτητος για να διατηρήσετε τον αριθμό σας Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του χειριστή (φορητότητα)
 • Για να πάρει το rio bouygues του, απλώς συνθέστε το 3179 Από την ενδιαφερόμενη γραμμή ή Συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη Για να αποκτήσετε τα σταθερά rio bouygues.
 • Η μέγιστη καθυστέρηση για τη διεξαγωγή της φορητότητας του αριθμού είναι Τρεις εργάσιμες ημέρες Μόλις εισαχθεί ο κωδικός RIO. Απενεργοποίηση της γραμμής την ημέρα της αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις τέσσερις ώρες Σύμφωνα με τον Arcep.

Ποιος είναι ο κώδικας Rio Bouygues ?

Αμηχανία

Ο Αριθμός του Ρίο (Δήλωση ταυτότητας χειριστή) είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που αποδίδεται σε κάθε σταθερή και κινητή τηλεφωνική γραμμή. Μερικές φορές ονομάζεται επίσης κώδικας Rio, το Rio Bouygues είναι παρόμοιο με τους αριθμούς του Ρίο άλλων χειριστών και παίρνει τη μορφήΈνας αλφαριθμητικός κώδικας 12 χαρακτήρων.

Η δομή του Ρίο έχει αποφασιστεί από την ARCEP (ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τις θέσεις) και έτσι κατασκευάζεται “oo q rrrrr ccc”:

 • Οι δύο πρώτοι χαρακτήρες “oo” προσδιορίζουν τον χειριστή δότη που διαφέρουν ανάλογα με το αν πρόκειται για σταθερή ή κινητή γραμμή.
 • Ο τρίτος χαρακτήρας προσδιορίζει επίσης τον χειριστή που κρατά τη γραμμή.
 • Το παρακάτω πεδίο αποτελούμενο από 6 χαρακτήρες υποδεικνύει την σχετική τηλεφωνική γραμμή.
 • Το τελευταίο πεδίο, που αποτελείται από 3 χαρακτήρες, είναι ένας κωδικός επαλήθευσης που καθιστά δυνατή την έλεγχο της συνέπειας μεταξύ του αριθμού της γραμμής και των πρώτων 9 χαρακτήρων του κώδικα RIO.

Ο αριθμός του Ρίο σάς επιτρέπει να διατηρείτε τον αριθμό σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας σας κατά την αλλαγή του χειριστή. Σε περίπτωση αλλαγής του χειριστή χωρίς αυτόν τον κωδικό RIO, Ο νέος χειριστής αποδίδει αυτόματα έναν νέο αριθμό τηλεφώνου Κατά το άνοιγμα της γραμμής.

Αποκτήστε τον κωδικό RIO και στείλτε τον στον νέο χειριστή καθιστά έτσι δυνατό να μην επικοινωνήσετε τον νέο αριθμό του σε όλες τις επαφές του. Αυτή η προσέγγιση για τη διατήρηση του αριθμού σας ονομάζεται επίσης φορητότητα αριθμού.

Rio Bouygues: Πότε να υποβάλετε το αίτημά σας ?

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, Αποκτήστε το Rio Bouygues είναι επιτακτική η διατήρηση του αριθμού τηλεφώνου σας κατά τη διάρκεια της αλλαγής του χειριστή.

Αυτός ο αριθμός του Ρίο πρέπει στη συνέχεια να κοινοποιηθεί στον νέο χειριστή κατά την εγγραφή, είτε κατά τη διάρκεια μιας κίνησης είτε απλώς επειδή μια προσφορά Διαδικτύου ή ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας με άλλο χειριστή σας ταιριάζει καλύτερα. Να είστε προσεκτικοί όμως, για να εκτελέσετε το φορητότητα αριθμού, Είναι επιτακτική ανάγκη Μην τερματίζετε την προσφορά του με τον πρώην χειριστή του.

Πράγματι, απλώς επικοινωνήστε με τον νέο χειριστή και δώστε του Rio Bouygues διορθώθηκε όπου το Rio Bouygues Mobile Για να διατηρήσετε τον αριθμό σας. Είναι ο νέος χειριστής που θα φροντίσει να επικοινωνήσει με τον Bouygues και να εκτελέσει τον τερματισμό με αυτό.

Είναι το smartphone σας ξεκλειδωμένο ? Πριν κάνετε μια αλλαγή του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, είναι σημαντικό να επαληθεύσετε ότι ο φορητός υπολογιστής σας είναι καλά ξεκλειδωμένος. Αυτή η προσέγγιση καθιστά δυνατή την απελευθέρωση του smartphone σας έτσι ώστε να δέχεται τις κάρτες SIM όλων των χειριστών.

Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό RIO ?

Αποκτήστε τον αριθμό του Ρίο είναι μια απλοποιημένη προσέγγιση, δεδομένου ότι έχει ρυθμιστεί ένας μοναδικός και ελεύθερος αριθμός. Καλώντας το 3179 Από τη σχετική σταθερή ή κινητά γραμμή, διαθέσιμος ένας φωνητικός διακομιστής πληροφοριών 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα Δώστε πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Το όνομα του κατόχου γραμμής.
 • Ο κωδικός RIO 12 χαρακτήρων.
 • Η έναρξη και το τέλος της σύμβασης της σύμβασης, εάν η σχετική γραμμή βρίσκεται ακόμα στη περίοδο δέσμευσης.

Αυτές οι πληροφορίες κοινοποιούνται προφορικά από το φωνητικός διακομιστής και ένα Περίληψη SMS Με όλες αυτές τις πληροφορίες αποστέλλονται επίσης.

Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, εάν το Διαδίκτυο ή το Κινητό Συμβόλαιο εξακολουθεί να υπόκειται σε διάρκεια δέσμευσης, ο πρώην χειριστής θα ισχύει στη συνέχεια Έξοδα τερματισμού στον τελευταίο λογαριασμό.

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues ?

Rio Bouygues: Ποιες είναι οι προθεσμίες για τη μεταφορά της γραμμής ?

Παρακολουθώ

Η διαδικασία φορητότητας αριθμού εναρμονίστηκε από την ARCEP από την άποψη της προσέγγισής του, αλλά και από την άποψη του χρόνου έναντι όλων των χειριστών, οι Bouygues κατανόησαν.

Είτε σε περίπτωση αλλαγής στο Internet Subscription είτε σε κινητό πακέτο, το χρονικό όριο για την εκτέλεση της φορητότητας δεν μπορεί να υπερβεί 3 εργάσιμες ημέρες. Είτε για σταθερή είτε για κινητά, η διακοπή της υπηρεσίας την ημέρα της φορητότητας δεν μπορεί να υπερβεί 4 ώρες.

Για ένα Κινητό του Ρίο, Η ημέρα της ενεργοποίησης των SMS και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται για να υποδείξουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και όταν η νέα κάρτα SIM μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Rio Bouygues Telecom: Οι διάφοροι τρόποι απόκτησης του κώδικα RIO

Όπως και με όλους τους άλλους χειριστές, το Rio Bouygues Telecom μπορεί να ληφθεί καλώντας το 3179. Τι να κάνετε, ωστόσο, σε περίπτωση απώλειας τηλεφώνου ? Πως Βρείτε το Rio Bouygues Από το εξωτερικό εάν ο φορητός υπολογιστής δεν λειτουργεί ? Έχουμε συγκεντρώσει αυτές τις διαφορετικές περιπτώσεις σε αυτό το μέρος και έτσι αποκαλύπτουμε τους διαφορετικούς τρόπους απόκτησης του κώδικα του Ρίο από το Bouygues.

Πώς να πάρετε το Rio Bouygues μέσω τηλεφώνου ?

Το 3179 συνεργάζεται επίσης με την Bouygues και, από τη σταθερή γραμμή ή το κινητό του, είναι δυνατόνΛάβετε Rio Bouygues. Υπήρχε προηγουμένως ένας ειδικός αριθμός για το Bouygues Telecom στο 658, αλλά δεν εξαρτάται πλέον από.

Για όσους δεν θα είχαν πλέον στην κατοχή τους το smartphone τους ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό, οι Bouygues, ωστόσο, έχουν εναλλακτικούς αριθμούς:

 1. Είναι επομένως δυνατό να συνθέσετε το 0800 943 943 απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή για να λάβετε τον κώδικα τηλεπικοινωνιών Rio Bouygues.
 2. Από το εξωτερικό, είναι επίσης πάντα δυνατό να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues στο +33 660 614 614 (Τιμή μιας κλήσης προς τη μεταβλητή Γαλλία σύμφωνα με τον χρησιμοποιούμενο χειριστή).

Οι σύμβουλοι Bouygues μπορούν έτσι να επικοινωνήσουν Αριθμός Rio Bouygues στον κάτοχο της γραμμής. Πριν καλέσετε, είναι καλύτερο να φέρετε ένα τιμολόγιο για να έχετε τις μέγιστες πληροφορίες στη γραμμή σας και να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως κάτοχο με Bouygues Telecom.

Πώς να αποκτήσετε το Rio Bouygues χωρίς τηλέφωνο ?

Εκτός από το να μπορείτε να αποκτήσετε το Rio Bouygues μέσω τηλεφώνου με τον κοινό αριθμό 3179 και τους εναλλακτικούς αριθμούς, είναι επίσης δυνατή η λήψη αυτών των πληροφοριών για το RIO FIDENT BOUYGUES Συνδέοντας με την περιοχή του πελάτη Bouygues.

Μόλις συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη του χειριστή, ακολουθήστε αυτά τα βήματα προς Γνωρίστε τα Rio Bouygues σας ::

 1. Στην ενότητα “Η προσφορά μου και οι επιλογές μου”, πρέπει να επιλέξετε “Λάβετε τη λεπτομέρεια και αλλαγή”.
 2. Είναι απαραίτητο να κάνετε κλικ στο “Δεν χρειάζομαι πλέον τη γραμμή” και στη συνέχεια “Πάρτε το Ρίο μου”.

Μόλις ο νέος χειριστής έχει λάβει το Ρίο σας και ενεργοποιήσει τη συνδρομή, η Bouygues θα επικοινωνήσει με το SMS και το email Για να επιβεβαιώσετε τον τερματισμό, Το δυνητικό κόστος και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την επιστροφή του εξοπλισμού Box Bouygues.

Πώς να πάρετε τον κωδικό RIO για να φτάσετε στο Bouygues ?

Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues

Για να ζητήσετε τη φορητότητα του αριθμού σας με έναν άλλο προμηθευτή για να αλλάξετε τον χειριστή για το Bouygues, απλά καλέστε το 3179 από την σταθερή ή κινητά γραμμή που σχετίζεται.

Κατά την εγγραφή σας σε απευθείας σύνδεση μιας αίσθησης ή ενός προγράμματος B & You, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Θέλω να διατηρήσω τον τρέχοντα αριθμό κινητού μου” Και εισαγάγετε τον αριθμό του Ρίο. Στη συνέχεια, ο Bouygues φροντίζει τον τερματισμό με τον πρώην χειριστή και τη μεταφορά και την ενεργοποίηση της γραμμής.

Η φορητότητα αριθμού κινητού κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιείται αυτόματα εντός μιας περιόδου 3 εργάσιμες ημέρες Και μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση, το SMS και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποστέλλονται ως επιβεβαίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Έχει εκχωρηθεί προσωρινός αριθμός Εν αναμονή της επικύρωσης της μεταφοράς γραμμής.