Σημείωση N26: Όλες οι αναθεωρήσεις πελατών N26 και αξιολογήσεις εμπειρογνωμόνων, κριτικές N26: N26 Κριτικές και εμπειρογνώμονες πελατών και εμπειρογνώμονες

Οι απόψεις των καταναλωτών για το N26

Contents

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

N26, Γνώση για την Mobile Bank και την προσφορά της 2023

Για να δώσετε τη γνώμη σας για εσάς πρέπει να είστε ή να είστε πελάτης σε αυτόν τον προμηθευτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Προκειμένου να επικυρώσετε τη γνώμη σας, ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης μόλις αποστέλλεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οι ψήφοι σας έχουν ληφθεί σωστά εισβολή, σας ευχαριστώ!

Πώς συλλέγονται, επαληθεύονται και ταξινομούνται οι απόψεις ?

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

Οι πελάτες που έχουν περάσει μέσω της Selectra για να λάβουν τη σύμβασή τους λαμβάνουν, λίγες εβδομάδες μετά τη συνδρομή τους, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που τους προσφέρει να αφήσουν γνώμη για τον προμηθευτή τους. Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποβάλει γνώμη κάνοντας κλικ στο “Δημοσίευση της γνώμης μου”.
Η υποβολή γνώμης δεν δίνει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σκέψη για τον χρήστη.

Πώς επαληθεύονται οι απόψεις ?

Η Selectra προσπαθεί να δημοσιεύσει μόνο αυθεντικές απόψεις.
Ζητάμε από κάθε πελάτη να υποβάλλει γνώμη για να πιστοποιήσει την τιμή ότι ήταν ή είναι πράγματι πελάτης του προμηθευτή στον οποίο δίνει τη γνώμη του και να μας επικοινωνεί με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κάθε γνώμη που υποβλήθηκε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται από το Selectra δημοσιεύεται μόνο μετά από αυτήν την επαλήθευση. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν σέβεται τον Χάρτη Μετριοπάθειας ή από μια απίθανη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα δημοσιευθεί.
Όταν ένας πελάτης έχει λάβει συμβόλαιο με προμηθευτή μέσω Selectra και αφήνει γνώμη σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτή που χρησιμοποιείται για να εγγραφεί στη σύμβαση, η Selectra προσθέτει την ειδοποίηση που ελέγχεται παράλληλα με την ειδοποίηση. Διαφορετικά, καμία αναφορά δεν εμφανίζεται παράλληλα με τη γνώμη, διότι τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο πελάτης είναι πράγματι ή ήταν πελάτης του προμηθευτή.
Κανένα από τα δεδομένα που συλλέγονται από την Selectra ως μέρος της δημοσίευσης των αναθεωρήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πώς ταξινομούνται οι απόψεις ?

Οι δύο απόψεις που έχουν συλλέξει τις πιο θετικές ψήφους εκ μέρους των χρηστών προβάλλονται.
Οι ακόλουθες απόψεις ταξινομούνται από προεπιλογή από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, αλλά είναι δυνατόν να τα ταξινομηθούν κατά σειρά αυξανόμενων ή μείωσης της βαθμολογίας.

Της γερμανικής προέλευσης, το Neo-Banque N26 έχει περισσότερα από 1.700.000 Γάλλοι πελάτες το 2022. Παρασυρθεί από μία από τις 4 προσφορές του τραπεζικού λογαριασμού (N26 Standard, N26 Smart, N26 You και N26 Metal), τα άτομα και οι επαγγελματίες διαχειρίζονται τα οικονομικά τους σε καθημερινή βάση μέσω διαφορετικών καινοτόμων χαρακτηριστικών. Ωστόσο, είναι θετικές οι απόψεις N26 ? Τι είναι οι κριτικές πελατών N26 στις προσφορές τραπεζικού λογαριασμού ? Εστίαση των συγκριτικών στις προειδοποιήσεις της τράπεζας N26: Κόστος στις τραπεζικές εργασίες, N26 Cards, N26 Λογαριασμός.

Περισσότερες πληροφορίες

⚖️ N26 Κριτικές πελατών στην κινητά τραπεζική

N26 Κριτικές πελατών

Περισσότερο από ένα εκατομμύριο στη Γαλλία και 7 εκατομμύρια στην Ευρώπη, πολλά άτομα και επαγγελματίες έχουν λογαριασμό N26. Οι λογαριασμοί N26 και οι τραπεζικοί λογαριασμοί χωρίς τους όρους εισοδήματος αποτελούν μέρος των πιο ελκυστικών τραπεζικών προσφορών μεταξύ των ηλεκτρονικών τραπεζών και άλλων νεο-τραπεζών. Ωστόσο, ότι η τράπεζα N26 αξίζει στην πράξη ? Για να μάθετε και να κάνετε μια αντικειμενική γνώμη, το Οι εμπειρογνώμονες της Complabanques ενδιαφέρθηκαν για κριτικές πελατών N26.

Για να γίνει αυτό, οι πλατφόρμες αναθεώρησης όπως το Truspilot είναι ένα χρυσό ορυχείο για τη συλλογή των τελευταίων παρατηρήσεων από τους πελάτες της ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Το N26 ανέρχεται σε Εξαιρετική βαθμολογία σε truspilot με μέσο όρο 3.9/5 (από 13.330 κριτικές).

Η πλειονότητα των Θετική γνώμη για το n26 Σημειώνει την ποιότητα των τραπεζικών προσφορών και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές:

Μετά τη δοκιμή του νικελίου (το χειρότερο από όλα), το Revolut (όχι κακό) Μπορώ να σας πω ότι το N26 είναι μακράν η καλύτερη όχθη NEO. Hyper Fast and Free Transfer, απόσυρση και πληρωμή παγκοσμίως, πολύ ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών. Εν ολίγοις, προτείνω. Blair Waldorf, 24/12/2020.

N26 πελάτης με μέταλλο προσφορά για χρόνια, είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με αυτήν την τράπεζα, σχεδόν σκέφτομαι να την κάνω την κύρια τράπεζα μου.Cédric SoSoced, 01/16/2022.

Από την άλλη πλευρά, το neo-banner έχει μερικά αρνητική γνώμη . Η πλειοψηφία των απόψεων N26 συλλέγει το σημείο το δάχτυλο στα ανοίγματα και το κλείσιμο των τρεχουσών λογαριασμών χωρίς νόμιμο λόγο και χωρίς να προειδοποιεί τον πελάτη εκ των προτέρων:

Γεια σας, μια τράπεζα για αποφυγή. Είχαμε ανοίξει έναν λογαριασμό Business N26 (Autoentrepreneur) πριν από περισσότερα από 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και μια νύχτα λαμβάνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύει το τελικό κλείσιμο του λογαριασμού μας εντός 2 μηνών χωρίς καμία εξήγηση από αυτά (14 Δεκεμβρίου 2020) Παρά το γεγονός ότι έχουμε Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών και τη ζωντανή γάτα στην εφαρμογή N26, για να γνωρίζετε τα λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε αν αποδειχθούν, μας είπαν απλώς ότι αυτή η απόφαση είναι αμετάκλητη. Oouneyssa, 12/15/2020.

Πολύ κακή εμπειρία ως 20 ετών με τράπεζα. Το N26 έκλεισε τον λογαριασμό της ημέρας για κατάχρηση, όταν σκέφτηκα ότι θα χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό μου κατάλληλα, το N26 με μπλοκάρουν πρόσβαση στον λογαριασμό μου και δεν μου επέτρεψε να μεταφέρω τα 6.500 ευρώ μου στον λογαριασμό μου τρέχουσα τραπεζική. Lea Dia, 06/01/2022.

Προσπαθώ να ανοίξω έναν λογαριασμό για την τράπεζά σας για λίγο και ότι αντιμετωπίζω επιπλοκές όσον αφορά την επαλήθευση της ταυτότητάς μου. […] Αφού ήρθα σε επαφή με τη ζωντανή γάτα αρκετές φορές, ή μου είπαν ότι πρέπει να περιμένετε, αλλά ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος, πρέπει να αλλάξω το τηλέφωνο, αυτό που έκανα μάταια, αφού τίποτα δεν λειτούργησε. Μια καταστροφή για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο σπίτι. Όλα αυτά για την αναγνώριση της ταυτότητας που είναι λογική αλλά χωρίς διαχειριστή. Oouneyssa, 12/15/2020.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά N26 ?

�� Bank N26: Γνώση εμπειρογνωμόνων Comparabanques

Κριτικές Bank N26

Η Bank N26 είναι μία από τις πιο δημοφιλείς νεο-τράπεζες στη Γαλλία και την Ευρώπη. Η επιτυχία του είναι αναμφισβήτητη και προσελκύει πολλά άτομα, ειδικά άτομα που αναζητούν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό ή δωρεάν τραπεζική κάρτα.

Η ελκυστικότητα των τραπεζικών δαπανών της καθώς και η πρακτικότητα της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας είναι τα βασικά στοιχεία που επισημαίνονται από την Mobile Bank για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Οι εμπειρογνώμονες Complabanques Peeled Bank προσφέρουν λεπτομερώς για να φτιάξουν ένα N26 Bank Reviews.

Το N26 αξίζει τον κόπο για συγκρίσεις ? Συνολικά, το N26 είναι μια καλή κινητή τράπεζα τόσο για καθημερινή χρήση, όπως στο ταξίδι στο εξωτερικό. Οι προσφορές του λογαριασμού του και οι τραπεζικές κάρτες έχουν μερικά πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία:

 • Προσφορές τραπεζικός λογαριασμός χωρίς κατάσταση εισοδήματος ;
 • ΕΝΑ Δωρεάν προσφορά τραπεζικής κάρτας (Πρότυπο N26)
 • ΕΝΑ διαισθητική και λειτουργική εφαρμογή για κινητά ;
 • Απο μειωμένο κόστος, ή ακόμα και δωρεάν στις τρέχουσες λειτουργίες στις προσφορές λογαριασμού 4 N26
 • Απο Ελκυστικές τιμές σχετικά με τη χρήση της κάρτας N26 στο εξωτερικό : 0 € σε όλα τα έξοδα απόσυρσης/πληρωμές στο εξωτερικό στο N26 You και N26 Metal προσφορές?
 • Εκεί Εξασφάλιση τραπεζικών καταθέσεων (Το N26 διαθέτει άδεια ευρωπαϊκής τραπεζικής).

Οι εμπειρογνώμονες των συγκριτικών είναι Αρκετές αδυναμίες στις απόψεις τους N26 ::

❌ στιγμιαίες μεταφορές μόνο μεταξύ των λογαριασμών N26
❌ Η απουσία τραπεζικών υπηρεσιών στη Γαλλία
❌ Μια εξυπηρέτηση πελατών διατίθεται σχεδόν αποκλειστικά στο διαδίκτυο

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά N26 ?

�� Για να ανακαλύψετε επίσης: Η σύγκριση Boursorama ή N26

�� Κάρτα N26: γνώμη για την προσφορά τραπεζικών καρτών

Το Neo-Banque N26 Markets 4 προσφέρει τραπεζικές κάρτες για άτομα (N26 Standard, N26 Smart, N26 You, N26 Metal). Κάθε κάρτες N26 διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες για τη διεξαγωγή τραπεζικών συναλλαγών σε όλο τον κόσμο. Τι λένε οι απόψεις για τις κάρτες N26 ?

Ας δούμε λεπτομερώς τι σκέφτονται οι εμπειρογνώμονες Comparabanques στις τραπεζικές κάρτες N26. Ακολουθεί μια σύνοψη των υπηρεσιών και των λειτουργιών που σχετίζονται με κάθε κάρτα του νεο-banque:

Τυπική κάρτα N26

Πρότυπο N26
0,00 €/μήνα

N26 Smart Card

N26 Smart
4,90 €/μήνα

Κάρτα n26 εσείς

N26 Εσύ
9,90 €/μήνα

Μεταλλική κάρτα N26

Μέταλλο N26
16,90 €/μήνα

✔️ έως και 3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα

✔️ έως και 5 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα

✔️ έως και 5 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα

✔् έως και 8 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα

Επιτροπή ανταλλαγής 1,7%

Επιτροπή ανταλλαγής 1,7%

Το Comparabanques δίνει τη γνώμη του για τις κάρτες N26 ::

Οι 4 N26 Blue Card είναι προσβάσιμες χωρίς συνθήκες εισοδήματος. Τα άτομα στην τραπεζική ή με ακανόνιστο εισόδημα μπορούν να αποκτήσουν κάρτα N26 χωρίς δυσκολία. Άλλο θετικό σημείο που σημειώθηκε, Η τυπική προσφορά N26 συνδέεται με μια δωρεάν τραπεζική κάρτα . Πηγαίνοντας στο Upmarket, οι προσφορές N26 Card γίνονται πληρωμένες (από € 4,90 για την έξυπνη προσφορά N26 σε € 16,90 για την προσφορά N26 Metal) και αναπτύσσονται με διαφοροποιημένες υπηρεσίες (Ασφαλιστικά Πακέτα)).

Να είστε προσεκτικοί όμως, το Η γνώμη για τις κάρτες N26 υπογραμμίζει την απουσία ασφάλισης στο εξωτερικό στις κάρτες Standard και N26 Smart N26. Τα δωρεάν έξοδα απόσυρσης για τις προσφορές υψηλής ποιότητας (N26 You και N26 Metal) πρέπει επίσης να ληφθούν με προσοχή: η κινητή τράπεζα δεν εφαρμόζει πραγματικά έξοδα για τις αναλήψεις νομισμάτων σε ένα DAB στο εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι πελάτες της N26 δεν γνωρίζουν ότι οι τοπικές τράπεζες μπορούν να εφαρμόσουν τη δική τους επιτροπή απόσυρσης.

Τέλος, οι κάρτες N26 είναι συστηματικές χρεωστικές κάρτες εξουσιοδότησης. Κατά γενικό κανόνα, μόλις το υπόλοιπο του λογαριασμού πιστώνεται με επαρκές ποσό, οι πληρωμές γίνονται αποδεκτές χωρίς συγκεκριμένο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, δώστε προσοχή σε ορισμένους τύπους πληρωμών που αρνήθηκαν συστηματικά, όπως στάθμευση, κράτηση ξενοδοχείων ή πρατήριο καυσίμων. Αυτές οι πληρωμές περιλαμβάνουν μπλοκάρισμα κατάθεσης στην μπλε κάρτα, που δεν είναι εξουσιοδοτημένη με κάρτα N26.

⚙ill λογαριασμός N26: γνώμη για τις τραπεζικές υπηρεσίες

Η γερμανική κινητή τράπεζα καταλαμβάνει ένα ενδιαφέρον μερίδιο αγοράς στην τράπεζα στη Γαλλία. Προσανατολισμένο στην αρχή σε έναν ταξιδιώτη και Globetrotter Clientele, το N26 έχει ανανεώσει τις προσφορές του τραπεζικού λογαριασμού, για να γίνει μια πραγματική καθημερινή τράπεζα. Μην απόψεις σχετικά με το λογαριασμό N26 προσκαλέστε έναν λογαριασμό που ανοίγει στο Neo-Banque ?

Σε συγκρίσεις, το N26 Κριτικές για τις τραπεζικές υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τρεχούμενο λογαριασμό Σημειώστε ορισμένες θετικές πτυχές στη χρήση του λογαριασμού σε καθημερινή βάση. Έτσι, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν δωρεάν μεταφορές SEPA, καθώς και διεθνείς μεταφορές μέσω της αποκλειστικής υπηρεσίας Transferwise.

Από την άλλη πλευρά, αυτές οι μεταφορές SEPA μπορούν να περιοριστούν από το γερμανικό IBAN που σχετίζεται με το λογαριασμό N26. Το Neo-Banque που κατοικεί στη Γερμανία, όλη η πλευρά των λογαριασμών N26 είναι Γερμανοί. Που μπορεί να προκαλέσει μεταφορές που αρνήθηκαν από ορισμένους εμπόρους.

Ορισμένες απόψεις N26 σημειώνουν επίσης την απουσία βιβλίου επιταγών και υπερανάληψης.

Τυπική κάρτα N26

Πρότυπο N26
0,00 €/μήνα

N26 Smart Card

N26 Smart
4,90 €/μήνα

Κάρτα n26 εσείς

N26 Εσύ
9,90 €/μήνα

Μεταλλική κάρτα N26

Μέταλλο N26
16,90 €/μήνα

�� N26 Business: Γνώση για την επαγγελματική προσφορά της κινητής τράπεζας

ΓΝΩΣΗ N26 Business

Η N26 Mobile Bank είναι επίσης παρούσα στην αγορά προσφορών τραπεζών για επαγγελματίες. Αγοράζει 4 επαγγελματικές προσφορές τραπεζικού λογαριασμού για αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Παρόμοια με την προσφορά για άτομα, οι 4 N26 Business προσφέρουν αποσυντίθεις:

 1. N26 Standard Business σε 0 € ανά μήνα
 2. N26 Business Smart σε € 4,90 το μήνα
 3. N26 επιχείρηση σε € 9,90 το μήνα
 4. N26 Business Metal σε € 16,90 το μήνα

Είναι επωφελές για τον επαγγελματία να ανοίξει έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Neo-Ban ? Ο Οι αξιολογήσεις N26 Business είναι σχεδόν πανομοιότυπες με εκείνες που σημειώθηκαν στην προσφορά για άτομα.

Έτσι, αρκετές απόψεις N26 επαινούν τις συνθήκες πρόσβασης στην επαγγελματική προσφορά:

 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος. Πρακτικό όταν μόλις ξεκινήσατε την επιχειρηματική ζωή
 • Μια τυποποιημένη προσφορά με λογαριασμό + δωρεάν τραπεζική κάρτα
 • μειωμένα, ακόμη και δωρεάν τραπεζικά ποσοστά (ταυτόσημα με την ιδιωτική προσφορά N26)
 • Μια εφαρμογή για κινητά για τη διαχείριση της ταμειακής ροής ανεξάρτητα

Σημειώστε, ωστόσο, ορισμένες απόψεις για το N26 Business Σημείωση:

 • την απουσία βιβλίου επιταγών
 • Ο επαγγελματικός λογαριασμός έχει την κατοικία της στη Γερμανία. Που συνεπάγεται την αδυναμία εγκατάστασης τερματικού πληρωμής και προβλήματα μεταφοράς SEPA, ιδίως με επίσημους οργανισμούς (URSSAF, φόρους) ·
 • Την αδυναμία κατάθεσης ελέγχων και ειδών.

�� Ποια είναι η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας του N26 Worth ?

Σημείωση εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας N26

Σημειώνεται η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας N26 4.8/5 Στο Apple Store και 4.3/5 Στο Google Play. Εξαιρετικές βαθμολογίες που αντικατοπτρίζουν την διαισθησία και την αποτελεσματικότητα των διαθέσιμων χαρακτηριστικών. Έτσι, η κινητή τράπεζα επωφελείται από μια καλή αύρα σχετικά με τη δημοτικότητα της κινητής εφαρμογής της.

Ο πελάτης μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του ανεξάρτητα: να δημιουργήσει μεταφορές και δείγματα, να κάνει πληρωμές και αναλήψεις στη Γαλλία και στο εξωτερικό, να τροποποιήσει το ανώτατο όριο της τραπεζικής κάρτας του κ.λπ.

Μόνος Επαναλαμβανόμενη μείωση που σημειώθηκε από τις απόψεις N26 : Η εφαρμογή για κινητά συνδέεται με τον αριθμό τηλεφώνου του πελάτη. Εάν αλλάξετε τον αριθμό, είναι απαραίτητο να το αναφέρετε στην περιοχή πελατών σας N26, με κίνδυνο να απορριφθεί η πρόσβαση στην εφαρμογή.

�� Η Online Bank N26 γίνεται για εσάς ?

Οι προσφορές N26 επικεντρώνονται σε βασικές τραπεζικές υπηρεσίες: Ένας τρέχων λογαριασμός + μια τραπεζική κάρτα + μια εφαρμογή για κινητά. Η συνδρομή σε μια προσφορά N26, Rapid N26, αντανακλά την αποτελεσματικότητα του Neo-Ban. Είναι οι κριτικές N26, ωστόσο, θετικές για τις συγκρίσεις ?

Οι τραπεζικές λύσεις της κινητής τράπεζας προσφέρουν καλές προϋποθέσεις πρόσβασης και μειωμένου κόστους στις τρέχουσες εργασίες. Η πλειοψηφία των ατόμων μπορεί έτσι να βρει την ευτυχία τους σε μία από τις 4 N26 προσφέρει, ανεξάρτητα από το προφίλ τους (τραπεζική απαγόρευση, αυτοεξυπηρέτηση, παγκόσμιοι, ταξιδιώτες, ενεργό κ.λπ.Ουσία.

Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες Complabanques δεν συνιστούν προσφορές N26 για:

 • άτομα αλλεργικά σε εργαλεία υπολογιστών ή χρήση κινητού τηλεφώνου. Η διαχείριση του λογαριασμού N26 είναι 100 % online
 • Άτομα που αναζητούν μια τράπεζα μάρκετινγκ στις ίδιες υπηρεσίες με μια παραδοσιακή τράπεζα. Το N26 δεν προσφέρει διαφοροποιημένα χρηματοπιστωτικά προϊόντα (εξοικονόμηση, ασφάλιση ζωής, PEL, υποτροφία κ.λπ.)
 • οι άνθρωποι καθησυχάζονται από την παρουσία ενός δικτύου φυσικών οργανισμών. Το N26, ως υπενθύμιση, είναι 100% κινητής τράπεζας.

Το Comparabanques σας προσκαλεί να συμβουλευτείτε τη σύγκριση των τραπεζών [Ημερομηνία: Έτος] για να βρείτε την τράπεζα που μπορεί να σας υποστηρίξει καλύτερα στις καθημερινές σας ανάγκες

Οι απόψεις των καταναλωτών για το N26

N26

Ένα νέο μεταξύ των θυμάτων του N26 … λογαριασμός περιφραγμένος χωρίς προειδοποίηση, χωρίς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς αίτημα για απόδειξη … αδύνατο να τα έχετε στο τηλέφωνο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την εξυπηρέτηση πελατών που υποστηρίζουν ορατά την ιεραρχία.. Επιτρέπουν στον εαυτό τους αυτό το είδος δράσης επειδή δεν έχουν φυσικό σημείο. Δεν μπορώ να δω μια γενική τράπεζα να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Το γεγονός ότι οι λογαριασμοί είναι κλειστοί δεν είναι ενοχλητικοί, δυστυχώς όταν πρόκειται για την επιθυμία να ανακτήσουν τα χρήματα, η CA γίνεται περίπλοκη.. Η αποστολή μηνυμάτων για να πείτε ότι τα κεφάλαιά σας είναι ασφαλισμένα μέχρι € 100.000 είναι εύκολη, αλλά το N26 δεν είναι προφανώς τράπεζα, αλλά απλά μια piggy bank για να καταθέσει 100 € και τίποτα περισσότερο.. Σε όσους επιθυμούν να ανοίξουν έναν online λογαριασμό, προτιμώνται ειλικρινά νικέλια, revolut κ.λπ.. Όπως αναφέρθηκε σε διάφορες καταγγελίες, το μόνο μέσο και να περάσουμε από έναν δικηγόρο, διότι έχουμε το δικαίωμα να ανακτήσουμε τα κεφάλαιά μας και να ζητήσουμε ζημιές για τις προθεσμίες των αποκλεισμένων κεφαλαίων και των παραβιάσεων τους μετά το γεγονός που δεν εμποδίζει τους πελάτες πριν κλείσει

1 άτομο βρήκε χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Μόνο επαληθευμένοι πελάτες

Η Thief Bank δύο χρόνια μαζί τους δεν ανησυχεί για την επαλήθευση του λογαριασμού μου, μου λένε ότι υπάρχει ύποπτη κίνηση, έχω όλα τα έγγραφα των χρημάτων που δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα που κλείνει τον λογαριασμό μου και δεν έχω πλέον πρόσβαση Στον χώρο μου δεν πηγαίνουν σε μένα τα χρήματά μου κοιμούνται μαζί τους για να πάρουν το darer σας είμαστε εκεί τότε όταν θέλουμε να τερματίσουμε το λογαριασμό τους κάνω διαφήμιση για τη μεταπώληση που θα δουν και τις απόψεις μου Oula στο site τους ότι οι Happy People No κακές συμβουλές, αλλά εδώ αυτή η κακή φροντίδα είναι σκατά σαν τράπεζα στην αρχή όλα είναι καλά και αφού σας φτιάξετε χωρίς λόγο

Φεύγοντας απολύτως αυτήν την τράπεζα . Ήμουν πολύ καλός πελάτης εδώ και χρόνια. Για μια εβδομάδα έχουν κλείσει τον λογαριασμό μου για μένα χωρίς καμία ειδοποίηση. Αυτόματες απαντήσεις μόνιμα. Δεν είναι πολύ σοβαρό . Και σε όλα όσα είναι πολύ δύσκολο να σας επιστρέψουν τα χρήματά σας . Δεν σας συμβουλεύω αυτήν την τράπεζα . Πραγματικά όχι .

Έκλεισαν τη γέννησή μου. Σας στέλνουμε αυτόματες βασισμούς. Ήμουν πολύ καλός πελάτης εδώ και χρόνια. Είναι πολλή διαταραχή που σας επιστρέφει τα χρήματά σας. Δεν συνιστώ αυτήν την τράπεζα.

Εντελώς ξεπερασμένη σε απευθείας σύνδεση τράπεζα ! Αλλάζετε το κινητό τηλέφωνο και είναι αδύνατο για εσάς να επανασυνδέετε το νέο τηλέφωνο (Huawei) χωρίς εξυπηρέτηση πελατών, οι συνομιλητές Lowcost δεν μπορούν να σας ενημερώσουν. Για το τελευταίο 1 μήνα, ήταν αδύνατο να επιλυθεί το σφάλμα τους αδύνατο να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές επειδή αυτή η τράπεζα δεν αναγνωρίζει το νέο μου τηλέφωνο. Επιπλέον, όταν κάνω άμεση μεταφορά στο N26 από έναν γαλλικό τραπεζικό λογαριασμό, η μεταφορά είναι αποτελεσματική μόνο μετά από 10 ημέρες. Τι κάνουν με τα χρήματά μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ? Σας συμβουλεύω έντονα εναντίον αυτής της τράπεζας, η οποία είχε ενδιαφέρον μόνο όταν η ασφαλιστική κάλυψη στο εξωτερικό ήταν σωστή, κάτι που δεν συμβαίνει πλέον !

Μου έσπασε για ένα πολύ μεγάλο ποσό στον “κινητό ιστότοπο.Από “από έναν Γερμανό ψευδές μηχανικό που ισχυρίστηκε ότι μου έστειλε το όχημα στη Γαλλία (είδα τον ίδιο απατεώνα στο eBay, AutoScout κ.λπ. Με το όνομα του Ionita Authaus Kieschnick που προέρχεται από την Αφρική και ο οποίος έχει λογαριασμό N26, απόδειξη ότι το N26 δεν ελέγχει ποτέ την ταυτότητα των “πελατών” τους). Κατέθεσα καταγγελία εναντίον αυτών των απατεώνων (υποβολή των υποστηρικτικών καταγγελιών) και ψάχνω για παρόμοιες περιπτώσεις για να αποτελέσω ένα μεγάλο αρχείο πολλών καταγγέλλων (είμαι σε επαφή με έναν δικηγόρο του οποίου η ειδικότητα). Επικοινωνήστε μαζί μου αν το ίδιο πράγμα συνέβη σε εσάς, εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου (χωρίς κενά): Tom 1345B @ hotmail . Το Com N26 δεν ανταποκρίνεται ποτέ, οι αρχές δεν είχαν ποτέ απάντηση από αυτούς και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη να με επιστρέψουν το μεγάλο ποσό που με λήστεψαν από τον απατεώνα που είναι στο N26, δεν ελέγχουν ποτέ την ταυτότητα των πελατών τους. Ποτέ μην πηγαίνετε σε αυτήν την τράπεζα N26 Είναι το χειρότερο (μην ακούτε την γελοία απάντησή τους σε αυτό το σχόλιο, από την εμπειρία είναι το χειρότερο από όλα).

Είμαι πελάτης για αρκετά χρόνια. Αλλά τις τελευταίες ημέρες μετά από αρκετές ανταλλαγές στο LiveChat της τράπεζας που πωλούνται με διακοπή της συνομιλίας από τις υπηρεσίες τους καταλήγω με τον παγκόσμιο λογαριασμό μου + την αποκλεισμένη κάρτα μου + πρόσβαση στο LiveChat Blocked. Όταν έρχονται σε επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της υπηρεσίας “διαφορών”, με συστηματικά με παραπέμπει στους ζωντανούς ότι κόβει το δικό μου !

Για να δώσετε τη γνώμη σας για το N26, πρέπει να είστε ή να είστε πελάτης αυτού του προμηθευτή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Προκειμένου να επικυρώσετε τη γνώμη σας, αποστέλλεται ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η ψήφος σας έχει ληφθεί υπόψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Πώς συλλέγονται, επαληθεύονται και ταξινομούνται οι απόψεις ?

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

Οι πελάτες που έχουν περάσει μέσω της Selectra για να λάβουν τη σύμβασή τους λαμβάνουν, λίγες εβδομάδες μετά τη συνδρομή τους, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που τους προσφέρει να αφήσουν γνώμη για τον προμηθευτή τους. Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποβάλει γνώμη κάνοντας κλικ στο “Δημοσίευση της γνώμης μου”.
Η υποβολή γνώμης δεν δίνει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σκέψη για τον χρήστη.

Πώς επαληθεύονται οι απόψεις ?

Η Selectra προσπαθεί να δημοσιεύσει μόνο αυθεντικές απόψεις.
Ζητάμε από κάθε πελάτη να υποβάλλει γνώμη για να πιστοποιήσει την τιμή ότι ήταν ή είναι πράγματι πελάτης του προμηθευτή στον οποίο δίνει τη γνώμη του και να μας επικοινωνεί με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κάθε γνώμη που υποβλήθηκε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται από το Selectra δημοσιεύεται μόνο μετά από αυτήν την επαλήθευση. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν σέβεται τον Χάρτη Μετριοπάθειας ή από μια απίθανη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα δημοσιευθεί.
Όταν ένας πελάτης έχει λάβει συμβόλαιο με προμηθευτή μέσω Selectra και αφήνει γνώμη σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτή που χρησιμοποιείται για να εγγραφεί στη σύμβαση, η Selectra προσθέτει την ειδοποίηση που ελέγχεται παράλληλα με την ειδοποίηση. Διαφορετικά, καμία αναφορά δεν εμφανίζεται παράλληλα με τη γνώμη, διότι τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο πελάτης είναι πράγματι ή ήταν πελάτης του προμηθευτή.
Κανένα από τα δεδομένα που συλλέγονται από την Selectra ως μέρος της δημοσίευσης των αναθεωρήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πώς ταξινομούνται οι απόψεις ?

Οι δύο απόψεις που έχουν συλλέξει τις πιο θετικές ψήφους εκ μέρους των χρηστών προβάλλονται. Μεταξύ όλων των απόψεων που έχουν συλλέξει θετικές ψήφους, οι απόψεις των επαληθευμένων πελατών έχουν προτεραιότητα σε άλλες απόψεις.
Οι ακόλουθες απόψεις ταξινομούνται από προεπιλογή από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, αλλά είναι δυνατόν να τα ταξινομηθούν κατά σειρά αυξανόμενων ή μείωσης της βαθμολογίας. Όταν ένας προμηθευτής έχει λάβει κριτικές από επαληθευμένους πελάτες, τότε εμφανίζονται μόνο οι επιλεγμένες κριτικές πελατών από προεπιλογή. Είναι δυνατόν να εμφανιστούν όλες οι κριτικές απενεργοποιώντας την επιλογή “μόνο επαληθευμένους πελάτες”.

Πώς υπολογίζεται το σημείωμα ?

Το σημείωμα αντιστοιχεί στον σταθμισμένο μέσο όρο όλων των βαθμών που ελήφθησαν για τον προμηθευτή. Έχουμε επιλέξει να δώσουμε περισσότερο βάρος σε σημειώσεις από επαληθευμένους πελάτες και πρόσφατες σημειώσεις. Κατά συνέπεια, για μια δεδομένη ειδοποίηση, ο συντελεστής στάθμισης Π είναι ίσο με Χ * Y Ή Χ είναι ίσο με 2 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν επαληθευμένο πελάτη ή σε 1 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν ασυνόδευτο πελάτη. ή Y είναι ίσο με 1 για ειδοποίηση μικρότερη από 2 έτη, 0,75 για γνώμη μεταξύ 2 και 3 ετών, 0,5 για γνώμη μεταξύ 3 και 4 ετών ή 0,25 για γνώμη άνω των 4 ετών.

ΓΝΩΣΗ N26 (2022): Είναι αυτή η καλύτερη Neobank στη Γαλλία ?

Η Mobile Bank N26 είναι ένας από τους σημαντικότερους τραπεζικούς φορείς στην Ευρώπη. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια γαλλικούς πελάτες από τον Ιούνιο του 2021 και 7 εκατομμύρια σε δεκάδες άλλες χώρες που βρίσκονται εδώ και 9 χρόνια. Ως Neobank, διακρίνεται από τις ηλεκτρονικές τράπεζες, αλλά δεν αποσύρεται με υπηρεσίες δανείων, τις λύσεις της για την καλύτερη διαχείριση των χρημάτων, των διεθνών καρτών και της εφαρμογής της για κινητά. Παρακάτω, Η γνώμη μας N26 σας δίνει τα κλειδιά και διευκολύνετε την επιλογή σας.

Apple Pay Google Pay

Πρότυπο N26 : CB Ελεύθερος

Άνοιγμα λογαριασμού σε 8 λεπτά

Απεριόριστες και δωρεάν πληρωμές

Εξαιρετική εφαρμογή για κινητά

Ετήσια έξοδα: 0 € • Αρχική κατάθεση: 0 €

Ελέγξτε την κατάθεση: ✘ • Ειδική κατάθεση: ✘

Μηνιαίο κόστος κάρτας: 0 €

Αναλήψεις ζώνης ευρώ: 3 δωρεάν αποσύρσεις (τότε € 2) • Πληρωμές ζώνη Euro: Δωρεάν

Αναλήψεις νομισμάτων: 1,70% • Πληρωμές πρόσκλησης: Δωρεάν

Apple Pay Google Pay

Παρουσίαση του Neo-Banque N26

Το N26 είναι ένα νεο-banque που ιδρύθηκε το 2013 στο Βερολίνο της Γερμανίας στη Γερμανία. Από τότε, έχει επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω της Ευρώπης για να γίνει μία από τις αναφορές στον τομέα. Αντιμετώπισε την αμερικανική αγορά πριν γυρίσει πίσω για να επικεντρωθεί στις αγαπημένες της αγορές. Στη Γαλλία, το μοντέλο N26 ενέπνευσε τις περισσότερες online τράπεζες: την καινοτόμο εφαρμογή του, το 100 % κινητό μοντέλο και την αποτελεσματικότητά του για να δημιουργήσει έναν λογαριασμό εξακολουθεί να αψηφεί το χρονικό σήμερα.

Επιπλέον, με την Revolut (τον κύριο ανταγωνιστή της), σημάδεψε επίσης ένα μεγάλο χτύπημα με τα διεθνή πλεονεκτήματα της, όπου οι παραδοσιακές γαλλικές τράπεζες έφεραν αστρονομικά ποσά στους πελάτες, αν πληρώσουν, αποσύρθηκαν, έστειλαν χρήματα στον αλλοδαπό. Σήμερα, η καθυστέρηση άλλων ηθοποιών δεν είναι πλέον τόσο ισχυρή. Για να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική, η N26 έχει βελτιώσει την επιλογή των τραπεζικών καρτών και των πρόσθετων υπηρεσιών. Σωστά ή λανθασμένα ?

N26 Neo Bank

Εάν το Neo-Banque N26 έχει εξοικονομηθεί από καιρό από τους τοπικούς ανταγωνιστές, η Γαλλία έχει δει πολλές εναλλακτικές λύσεις που γεννιούνται. Ξεκινώντας με ηλεκτρονικές τράπεζες με γεια σας!, Boursorama Banque, Monabanq ή Fortuneo. Στη συνέχεια, γεννήθηκαν και άλλα μοντέλα, όπως ο λογαριασμός νικελίου, με τη φυσική υποστήριξή της (μεταξύ των καπνοβιομηχανιών) ή ακόμα και της γαλλικής μου τράπεζας, της Neobank της Ταχυδρομικής Τράπεζας.

Σήμερα, το Neobank είναι ένας από εκείνους των οποίων η ανάπτυξη παραμένει ισχυρή – χάρη σε μια αρκετά αρνείται τη δημοτικότητα με τους νέους (αλλά όχι αυτό, η μέση ηλικία των πελατών είναι 31 ετών). Εάν αρχικά προοριζόταν να είναι η τράπεζα των ταξιδιωτών, “Το N26 έχει εξελιχθεί για να γίνει καθημερινή τράπεζα” Όπως μας είπε ο Jeremie Rosselli, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Neobank για τη γαλλική αγορά. Έχει δημιουργήσει τέσσερις διαφορετικούς τύπους για να καλύψει όλους τους τύπους αναγκών.

Κατάσταση επιλεξιμότητας στο N26

Για να ξεκινήσετε αυτήν τη σελίδα αναθεώρησης N26, ας αντιμετωπίσουμε τις (ευέλικτες) συνθήκες επιλεξιμότητας για να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Αρχικά, οι παραδοσιακές τράπεζες δικτύου δεν απαιτούσαν απόδειξη εισοδήματος, αλλά ήταν (και εξακολουθούν να τιμολογούν) υψηλά τραπεζικά έξοδα. Ακολούθησε ένα δεύτερο κύμα χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων: online τράπεζες. Η πλειοψηφία τους κατάργησε τις τραπεζικές χρεώσεις για τις τρέχουσες επιχειρήσεις στην ανταλλαγή απόδειξης εισοδήματος. Το Boursorama Banque είναι μια εξαίρεση: είναι δωρεάν και άνευ όρων.

Από την πλευρά του Neobancas όπως το N26, ήταν το τέλος των συνθηκών εισοδήματος, η άφιξη της περιφρονητικότητας και οι συνδρομές Premium. Εάν για εσάς, το N26 rhymed με δωρεάν τραπεζική κάρτα, γνωρίζετε ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι η προσφορά έχει διακοσμήσει νέες κάρτες. Σήμερα, τρεις από αυτές απαιτούν μηνιαίες συνεισφορές και μια διάρκεια δέσμευσης ενός έτους. Επιπλέον, η δωρεάν φόρμουλα δεν δίνει πλέον το δικαίωμα σε μια φυσική τραπεζική κάρτα.

Ανεξάρτητα από την κάρτα και τον λογαριασμό N26 που επιλέχθηκε, σε όλες τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει ανάγκη να δικαιολογηθούν το εισόδημα και το κόστος είναι σαφές. Θα πρέπει να δικαιολογήσετε την ταυτότητά σας στέλνοντας ένα έγγραφο υποστήριξης (Passport ή ταυτότητα) καθώς και μια φωτογραφία ή μια τηλεοπτική κλήση για να το επιβεβαιώσετε. Με την πανδημία, η N26 αναγκάστηκε να αναθεωρήσει το μοντέλο της: έβαλε τώρα συνδρομές.

N26 τραπεζικές κάρτες

Πριν συνεχίσουμε τη γνώμη μας N26, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Neobank δημιούργησε την προσφορά της γύρω από έναν τρεχούμενο λογαριασμό, μια τραπεζική κάρτα και μια εφαρμογή για κινητά. Αυτό είναι όλο. Επομένως, μην προσπαθήσετε να βρείτε τις ίδιες υπηρεσίες όπως σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, ακόμη και αν μια προσφορά πίστωσης είναι ακόμα διαθέσιμη. Για όσους έχουν αποταμιεύσεις για τοποθέτηση ή επενδύσεις που πρέπει να γίνουν, η αίτηση δεν θα σας γεμίσει.

Γύρω από αυτή την προσφορά, φαντάστηκε τέσσερις τύπους για να καλύψει διάφορες ανάγκες των χρηστών της: N26 Standard, N26 Smart, N26 You και N26 Metal. Κάθε μία από αυτές τις τραπεζικές κάρτες έχει ειδικές υπηρεσίες και συνθήκες, θα δούμε λεπτομερώς κατά τη γνώμη μας N26. Από τον απλούστερο τυποποιημένο τύπο και μέχρι την αριστοκρατική μεταλλική κάρτα (N26 Metal), το Neo-Ban.

Κάρτες N26 2022 Τιμές

Δίκτυο, ταχύτητα και ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη

Στη Γαλλία, όλες οι κάρτες που εκδίδονται από το N26 σφραγίζονται με το λογότυπο MasterCard. Το Neobank επέλεξε να φύγει με αυτόν τον συνεργάτη και όχι με τη Visa, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα για τον πελάτη. Αυτά τα δίκτυα είναι ισοδύναμα αφού καλύπτουν 30 εκατομμύρια σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο και πάνω από ένα εκατομμύριο διανομείς. Κατά τη γνώμη μας, το N26 είναι επομένως ιδανικό για ταξιδιώτες.

Όπως και η πλειοψηφία των απλοποιημένων τραπεζικών προσφορών, οι κάρτες που παρέχονται από το N26 δεν επιτρέπουν εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη (εκτός από τη Γερμανία και την Αυστρία). Η κάρτα βρίσκεται σε συστηματική εξουσιοδότηση: Για κάθε συναλλαγές, το υπόλοιπο του λογαριασμού ελέγχεται. Εάν δεν είναι αρκετά γαρνιρισμένο, η συναλλαγή θα μειωθεί τότε. Επομένως, πρέπει πάντα να ελέγχετε την κατάσταση του τρεχούμενου λογαριασμού σας, ώστε να μην εκπλαγείτε από ένα τέτοιο σενάριο. Δεν μπορείτε να πάτε σε κόκκινο – το οποίο μπορεί επίσης να είναι ένα θετικό σημείο για όσους έχουν πρόβλημα να διαχειριστούν τα χρήματά τους. Αυτό αφορά την τυπική κάρτα N26 καθώς και τις πληρωμένες εκδόσεις όπως το N26 You και το N26 Metal.

Απεργίες και αναλήψεις πληρωμών

Όποια και αν είναι η φόρμουλα που θα πάρετε από το Neo-Banque, οι οροφές πληρωμής, απόσυρσης και μεταφοράς είναι ακριβώς τα ίδια. Επειδή δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη, αυτό περιορίζει τους κινδύνους για την τράπεζα και τον πελάτη. Για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των κεφαλαίων των χρηστών του, η Neobank έχει θέσει καθημερινή οροφή και μηνιαίο ανώτατο όριο για πληρωμές και αναλήψεις. Στην περίπτωση των μεταφορών, ορίζεται μόνο ένα ημερήσιο ανώτατο όριο. Όπως θα δείτε κατά τη γνώμη μας N26 παρακάτω, το γερμανικό Neobank υπερέχει σε αυτό το μέρος.

Έτσι, ανεξάρτητα από την τυπική προσφορά N26, έξυπνη, εσείς ή μέταλλο, εδώ είναι τα όρια:

Ημερήσιο ανώτατο όριο για κάρτα N26:

 • € 2.500 για αναλήψεις διανομέα
 • € 5.000 σε πληρωμές

Μηνιαία οροφή για την κάρτα N26:

 • € 10.000 σε αναλήψεις διανομέα
 • € 20.000 σε πληρωμές

Ημερήσια οροφή για μεταφορές:

 • 50.000 ευρώ για εξερχόμενες μεταφορές
 • Απεριόριστο για εισερχόμενες μεταφορές
 • € 1.000 μέσω χρημάτων για χρήστες N26
 • € 100 μέσω χρημάτων για πελάτες από άλλες τράπεζες

Χωρίς να εισέλθει στη σύγκριση με όλους τους ανταγωνιστές του Fintech N26, η άποψή μας είναι ότι αυτή η εγκατάσταση βρίσκεται μπροστά από τους άλλους. Στο Hello One, ο πιο σοβαρός ανταγωνιστής του N26 Neobank, οι πληρωμές περιορίζονται σε 1.000 € σε διάστημα 30 ημερών και αποσύρθηκαν σε € 400 σε διάστημα 7 ημερών. Και πάλι, το Boursorama Banque είναι UFO με την κάρτα Ultim, δωρεάν και χωρίς συνθήκες εισοδήματος, που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Λογαριασμός μεταλλικού N26

Πληρωμές και αποσύρσεις στη Γαλλία και στο εξωτερικό

Όπως είπαμε παραπάνω, κατά τη γνώμη μας N26, η Neobank αρχικά φανταζόταν να προσφέρει μια λύση στους ταξιδιώτες – με μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά για τα έξοδα και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Αυτό συμβαίνει πάντα και το N26 έχει καθιερωθεί με την Revolut ως αναφορά σε αυτή τη θέση (αν και οι προσφορές όπως το Boursorama Ultim είναι στο ίδιο ύψος ή ακόμη και μπροστά). Όλες οι κάρτες N26 είναι διεθνείς.

Όσον αφορά τις αποσύρσεις, πρέπει να διακρίνετε τα ευρώ από άλλα νομίσματα. Για τις αποσύρσεις του ευρώ, η τυπική κάρτα N26 προσφέρει 3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα. Οι άλλες κάρτες προσφέρουν 5, εκτός από τη μεταλλική κάρτα που προσφέρει 8. Μετά από αυτά τα ανώτατα όρια, τα τιμολόγια N26 € 2 για κάθε απόσυρση επιπλέον. Είναι λίγο ντροπή όταν γνωρίζετε ότι οι τοπικοί παίκτες όπως η Online Bank Hello Bank! ή το Boursorama Banque δεν χρεώνει καθόλου κόστος, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αναλήψεων.

N26 Αναλήψεις πληρωμών

Για τις αποσύρσεις από ξένα νομίσματα (εξαιρουμένων της ζώνης SEPA), εξαρτάται από τον τύπο που έχετε επιλέξει: τα δωρεάν τιμολόγια λογαριασμού N26 1,7% σε όλες τις αποσύρσεις, ενώ οι λογαριασμοί Premium N26 εσείς και το Metal Invoice οποιαδήποτε προμήθεια – χωρίς όριο. Το N26 Smart δεν αρκεί για να επωφεληθεί από τις δωρεάν αποσύρσεις σε ξένο νόμισμα.

Από την άλλη πλευρά, το N26 δεν χρεώνει κανένα κόστος ανεξάρτητα από τον λογαριασμό για πληρωμές. Αυτό αφορά τόσο τις πληρωμές σε ευρώ όσο και τις πληρωμές σε ξένα νομίσματα. Με άλλα λόγια, ακόμη και αν έχετε τον τυπικό τυπικό λογαριασμό N26, θα έχετε μηδενική προμήθεια για όλες τις πληρωμές σας. Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, έχετε επομένως κάθε ενδιαφέρον να πληρώσετε για μια τραπεζική κάρτα και όχι σε μετρητά.

Κινητό και χωρίς επαφή πληρωμή

Στα τέλη του 2020, η Apple Pay θα πρέπει να είναι συμβατή με το 99 % όλων των τραπεζικών καρτών που εκδίδονται στη Γαλλία. Το N26 ήταν μία από τις πρώτες ενεργές τράπεζες στη Γαλλία για να υποστηρίξει την Apple Pay – η οποία συνέβαλε επίσης στη δημοτικότητά της με τους λάτρεις των νέων τεχνολογιών. Από τότε, η Neobank έχει υιοθετήσει το Google Pay, μια παρόμοια λύση για να εγκατασταθεί με τα smartphones Android.

Από την άποψη της λειτουργίας, η Apple Pay και η Google Pay είναι ισοδύναμα – με τη διαφορά ότι η πρώτη λειτουργεί μόνο με το iPhone και ότι το δεύτερο περιορίζεται σε smartphones κάτω από το OS Android. Ως πελάτης N26, μπορείτε να καταγράψετε την κάρτα σας στην εφαρμογή (πορτοφόλι) του συμβατού τηλεφώνου σας. Το τελευταίο μπορεί στη συνέχεια να χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση στη φυσική κάρτα. Χάρη στο NFC και τον έλεγχο ταυτότητας με αναγνώριση προσώπου ή ψηφιακό αποτύπωμα, η πληρωμή είναι ασφαλής. Κανένα ανώτατο όριο δεν έχει οριστεί για πληρωμή από την Apple Pay ή το Google Pay.

Εκτός από αυτά τα δύο μέσα πληρωμής κινητής τηλεφωνίας, η Neobank προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πληρωμής χωρίς επαφή με την τραπεζική του κάρτα. Ωστόσο, το ανώτατο όριο περιορίζεται σε 50 € για κάθε λειτουργία (από τις 11 Μαΐου 2020). Ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει την επιλογή πληρωμής “χωρίς επαφή” από τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας για τη διαχείριση του λογαριασμού του.

Ασφάλιση και εγγυήσεις N26

Ας συνεχίσουμε τη γνώμη μας N26 με την ασφάλιση που σχετίζεται με την κάρτα. Υπάρχουν για άλλη μια φορά διαφορές μεταξύ του ελεύθερου λογαριασμού της κινητής τράπεζας και των πληρωμένων εκδόσεων. Αλλά και πάλι, το N26 Smart δεν περιλαμβάνει καθόλου ασφάλιση. Είναι το ίδιο για τον τυπικό τύπο N26. Για να εγγραφείτε σε μια κάρτα N26 Bank με ασφάλιση, πρέπει να επιλέξετε N26 You ή N26 Metal.

Εάν η κάρτα που σχετίζεται με τον δωρεάν λογαριασμό δεν συνοδεύεται από οποιαδήποτε ασφάλιση, οι άλλες δύο κάρτες είναι ισοδύναμες – τουλάχιστον – μια πρώτη βίζα ή ένα χρυσό MasterCard. Στα τέλη του 2019, είδαν το φάσμα τους να επεκτείνεται για να καλύψει ακόμη περισσότερα τους πελάτες.

Ασφάλιση N26 Εσείς:

 • Ιατρική κάλυψη, οδοντιατρικό, χειμερινό αθλητισμό μέχρι € 1 εκατομμύριο (Holder + Family)
 • Αποζημίωση μέχρι € 500 πέρα ​​από 4 ώρες πίσω από την πτήση
 • Αποζημίωση έως € 1.200 σε περίπτωση απώλειας αποσκευών
 • Ασφάλιση διακοπής ακύρωσης / ταξιδιού έως 10.000 €
 • Κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς στα οχήματα αυτοεξυπηρέτησης έως 20.000 €

Ασφάλιση N26 Metal:

 • Ιατρική κάλυψη, οδοντιατρικό, χειμερινό αθλητισμό μέχρι € 1 εκατομμύριο (Holder + Family)
 • Αποζημίωση μέχρι € 500 πέρα ​​από 4 ώρες πίσω από την πτήση
 • Αποζημίωση έως € 1.200 σε περίπτωση απώλειας αποσκευών
 • Ασφάλιση διακοπής ακύρωσης / ταξιδιού έως 10.000 €
 • Κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς στα οχήματα αυτοεξυπηρέτησης έως 20.000 €
 • Κάλυψη για ενοικιάσεις οχημάτων στο εξωτερικό έως 20.000 €
 • Καλύψτε σε περίπτωση πτήσης ή τυχαίας ζημιάς στο smartphone σας έως 1.000 €

Προφανώς, όταν το N26 σχεδιάστηκε για ταξιδιώτες, ελήφθη υπόψη η ασφάλιση στο εξωτερικό. Σήμερα, επιλέγοντας για τις πληρωμένες εκδόσεις της προσφοράς N26, έχετε τη δυνατότητα να καλύπτετε σε μεγάλο βαθμό ιδιαίτερα για την υγεία. Αυτό το γεγονός κατά τη γνώμη μας για το N26 μια πολύ καλή επιλογή όταν προχωρούμε συχνά πέρα ​​από τα σύνορά μας.

Τιμές καρτών N26

Όπως έχουμε ήδη πει σε αρκετές περιπτώσεις στη γνώμη μας N26, υπάρχει μια δωρεάν κάρτα και τρεις πληρωμένες τραπεζικές κάρτες στην προσφορά Neobanque το 2022. Μπορείτε να βρείτε στο συγκριτή μας N26 You ή N26 Metal, το πρώτο χρεώνεται € 9,90 το μήνα, ενώ το δεύτερο είναι διαθέσιμο σε τιμή € 16,90 μηνιαία. Και για τα δύο, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια αρχική περίοδο δέσμευσης, ακόμη και αν πληρώνετε μηνιαία.

Μεταξύ των σημείων που διακρίνουν τις δύο προσφορές, μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερη παγκόσμια ασφάλιση (σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων ή smartphone), η γραμμή βοήθειας αφιερωμένη για τη μεταλλική έκδοση ή ακόμα και τις αποκλειστικές εμπειρίες που προσφέρονται από τους συνεργάτες N26 σε μέλη Metal Formula. Το N26 Smart ξεχωρίζει από το Standard N26 με πρόσθετες υπηρεσίες στην εφαρμογή και πέντε δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα σε ευρώ έναντι μόνο 3 για την δωρεάν κάρτα.

Κάρτες N26 2022 Τιμές

Διαχείριση του τρέχοντος λογαριασμού

Εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας στο N26

Όσον αφορά την εμπειρία των χρηστών, η εφαρμογή N26 Mobile είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες στην αγορά για να διαχειριστεί τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η πλοήγηση γίνεται πολύ διαισθητικά και όλα είναι προσβάσιμα σε μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε για παράδειγμα να βρείτε σε πραγματικό χρόνο το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, να απεικονίσετε γραφικά όπου τα έξοδα κατηγοριοποιούνται ή ακόμη και να λάβετε ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας. Μια νέα λειτουργία που ονομάζεται “Spaces” σας επιτρέπει να δημιουργείτε βραβείο (προσβάσιμη από το N26 Smart).

Για όσους δεν είναι άνετοι με τις οροφές πληρωμής και απόσυρσης που ανακοινώθηκαν παραπάνω, το N26 αφήνει τη δυνατότητα για τους χρήστες του να τους διαμορφώσουν οι ίδιοι από την εφαρμογή. Το Neo-Banque προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, δεδομένου ότι είναι δυνατόν να μπλοκάρει (και να ξεκλειδώσει) ανά πάσα στιγμή την τραπεζική του κάρτα από την αίτησή της ή να τροποποιήσει τον κωδικό PIN. Για να συνδεθείτε με αυτό, μπορούμε να ρυθμίσουμε την αναγνώριση προσώπου ή τον έλεγχο δακτυλικών αποτυπωμάτων για να εξασφαλίσουμε πρόσβαση. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα είναι δυνατή η χρήση του κώδικα.

Εφαρμογή N26

Λογαριασμός

Είναι ένα κομμάτι πολλών online τραπεζών που διατίθενται στη Γαλλία. Πώς να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας όταν βρίσκεστε στο N26 ? Δεν είναι δυνατόν να καταθέσετε είδη ή να στείλετε επιταγές για να πιστέψετε τον λογαριασμό σας (το Neobank επίσης δεν προσφέρει πλέγμα). Επομένως, είναι απαραίτητο να περάσετε από μεταφορές για να ταΐσετε το τελευταίο.

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2020, η N26 ανακοίνωσε επισήμως ότι εξουσιοδοτήθηκαν επίσης οι πληρωμές τραπεζών και ότι εφαρμόστηκε μια προμήθεια 3% σε αυτά. Αυτό είναι πολλά, ενώ πολλοί ανταγωνιστές δεν έχουν σχεδόν κανένα κόστος για αυτό. Αυτό είπε, αυτή είναι μια καλή λύση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πιστωτική καταναλωτή N26

Για να καθιερώσει τη δημοτικότητά του, το N26 δεν διστάζει να δημιουργήσει εταιρικές σχέσεις με άλλα fintechs σε άλλα προϊόντα. Συνεργάζεται ιδίως με τη μεταφορά για να διευκολύνει τις διεθνείς μεταφορές χρημάτων ή με τη γαλλική Younded for Consumer Credit. Έτσι, οι χρήστες της Υπηρεσίας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πίστωση μεταξύ 1.000 και 50.000 € απευθείας από την εφαρμογή τους για κινητά.

Για να εγγραφείτε, το N26 υπόσχεται 0 χαρτιά. Ένα ερωτηματολόγιο σάς επιτρέπει να προεπιλέξετε τους πελάτες που είναι επιλέξιμοι για αυτήν την ταμειακή εγκατάσταση. Ο πελάτης λαμβάνει τότε μια άμεση απάντηση – η οποία στη συνέχεια θα επικυρωθεί μόνιμα εντός 24 ωρών από τις ομάδες N26. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το ποσοστό που προσφέρεται από το Neo-Banque δεν είναι σαφώς το πιο ανταγωνιστικό στην αγορά (4,59% σταθερό Taeg για € 1.000 για 12 μήνες). Ωστόσο, αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως αποτελεσματική λύση εάν χρειάζεστε πίστωση καταναλωτικής έκτακτης ανάγκης.

Πιστωτική καταναλωτή N26

Παρά τα αρκετά υψηλά ποσοστά (μεταξύ 3,60% και 15,96% ανάλογα με το προφίλ του δανειολήπτη), το N26 Consumer Credit Supply έχει την ευελιξία του. Μπορείτε να χαλαρώσετε από την περίοδο αποζημίωσης, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 6 έως 72 μήνες. Υπάρχουν πολύ λίγα έγγραφα υποστήριξης και όλα γίνονται στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να φτάσει η αλληλογραφία στην τράπεζά σας για να προχωρήσει το αρχείο. Η πίστωση παρέχεται από τους Younited, αλλά όλα είναι διαφανή για τον χρήστη, καθώς τα χρήματα φτάνουν απευθείας στον λογαριασμό N26. Στη συνέχεια, οι επιστροφές πραγματοποιούνται με άμεση χρέωση. Σημειώστε ότι το N26 συνιστά τη λήψη του μισθού σας απευθείας στην αίτηση, ώστε να μην χάσετε καμία προθεσμία.

Εξυπηρέτηση πελατών Neo-Banque

Για να ανταγωνιστεί τις παραδοσιακές τράπεζες, το N26 έπρεπε να έχει υποστήριξη πελατών. Το Neo-Banque προσφέρει βοήθεια σε εκτεταμένα προγράμματα, μεταξύ 7 π.μ. και 11 μ.μ. μέσω μιας διαδικτυακής γάτας στην εφαρμογή και διατίθεται στα γαλλικά. Το τελευταίο είναι προσβάσιμο για όλους τους λογαριασμούς – δωρεάν ή πληρωμή. Στην περίπτωση του λογαριασμού N26 Metal, οι χρήστες επωφελούνται επίσης από μια ζωντανή γραμμή για να αποκτήσουν πιο αποτελεσματική βοήθεια.

Είναι η ίδια αρχή με αυτό που βρίσκεται σε ηλεκτρονικές τράπεζες όπως η Hello Bank!. Αυτή η τελευταία προσφορά, για παράδειγμα, μια βασική υπηρεσία στους δωρεάν Hello One πελάτες, ενώ οι πελάτες Hello Prime επωφελούνται από την Access Priority Access. Αυτό ζυγίζει αναγκαστικά την ισορροπία και εκείνοι που θα κάνουν το N26 τον κύριο λογαριασμό τους θα εκτιμήσει την ταχεία και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών.

Τι γίνεται με επενδύσεις στη χρηματιστηριακή αγορά και κρυπτογράφηση ?

Σε αντίθεση με πολλές online και Neobanc Banks, η N26 δεν προσφέρει ακόμη στους πελάτες της να επενδύσουν στη χρηματιστηριακή αγορά ή σε κρυπτοσυχνότητες. Η επιχείρηση υπογραμμίζει τις σελίδες βοήθειας της να μην καταχωρίζεται ως εμπορική εταιρεία. Τα χρήματα των πελατών είναι κυρίως, σύμφωνα με την τράπεζα, που διατίθενται στους πελάτες με τη μορφή πιστώσεων. Για το υπόλοιπο της ρευστότητας που δεν χρησιμοποιείται στο πλαίσιο των λειτουργιών των πελατών, “Το N26 συνεχίζει μια επενδυτική στρατηγική χαμηλού κινδύνου”.

Και η τράπεζα στη λεπτομέρεια: “Τοποθετούμε τα χρήματα από τους πελάτες μας με τη Deutsche Bundesbank και με άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες στη ζώνη του ευρώ μόνο της οποίας η κατηγορία κινδύνου είναι χαμηλή και η λήξη σύντομη”. Το N26 προσθέτει επίσης αναχρηματοδότηση “Δάνεια στις δημόσιες αρχές στη Γερμανία (πόλεις και δήμους)” Εκτός από την επένδυση “Σε κρατικά ομόλογα σε ευρώ”.

Το N26 υπογραμμίζει: “Δεν είμαστε εμπορικό ίδρυμα και επομένως δεν επενδύουμε στη λήψη βραχυπρόθεσμων κερδών. Δεν εικαζόμαστε για τις πρώτες ύλες, για τα νομίσματα, ούτε για το Bitcoin ή για άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων “. Στις αρχές του 2022, ο ιδρυτής του N26 αναγνώρισε ότι το Neobanque είχε καθυστερήσει προσφέροντας μια υπηρεσία αγοράς και συντήρησης κρυπτογράφησης: θα εργαζόταν ωστόσο στο έργο.

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για το N26

Στο διάστημα μερικών ετών, το N26 έχει καθιερωθεί ως πρέπει να έχει -που έχουν νεομπάνους στη Γαλλία και την Ευρώπη. Όπως ίσως έχετε δει στη γνώμη μας N26 παραπάνω, κατάφερε πραγματικά να καταστήσει την τράπεζα προσβάσιμη βασιζόμενη στους ακόλουθους πυλώνες: ένας τρέχων λογαριασμός σε 8 λεπτά, μια τραπεζική κάρτα και μια διαισθητική εφαρμογή για κινητά. Για καθημερινούς ταξιδιώτες και χρήστες, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για όσους επιθυμούν να είναι σε θέση να επενδύσουν από την τραπεζική τους αίτηση, λίγο λιγότερο για έλλειψη λογαριασμού μπιζελιού ή τη δυνατότητα αγοράς και αποθήκευσης κρυπτοσυχνότητας.

Με περισσότερους από δύο εκατομμύρια πελάτες, πρέπει να αναγνωριστεί ότι το N26 είναι επιτυχές. Ωστόσο, αντιμετωπίζει τοπικούς ηθοποιούς όπως η Hello Bank! ή boursorama banque. Το τελευταίο έχει το πλεονέκτημα να προσφέρει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα προϊόντων, το οποίο λείπει σήμερα στο N26. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητά της, ειδικά όσον αφορά τις πιστώσεις των καταναλωτών, θα πρέπει να βοηθήσει την τράπεζα να επιτύχει το στόχο της για 5 εκατομμύρια πελάτες στη Γαλλία.

Το N26 θα επικριθεί ότι έχει αλλάξει την πορεία προσφέροντας κυρίως κάρτες που ήταν γνωστές για το πρωτότυπο του δωρεάν. Αλλά αναγκαστικά, η απόλαυση της καλής εξυπηρέτησης δεν μπορεί να είναι δωρεάν για πολύ καιρό. Ας ελπίσουμε ότι οι περισσότερες κάρτες premium επιστρέφουν σε χαμηλότερη τιμή, ενώ ο ανταγωνισμός από τις ηλεκτρονικές τράπεζες φτάνει σε ισχύ (Boursorama).

Για να ανακαλύψετε την τρέχουσα προσφορά N26, είναι εδώ:

Apple Pay Google Pay

Πρότυπο N26 : CB Ελεύθερος

Άνοιγμα λογαριασμού σε 8 λεπτά

Απεριόριστες και δωρεάν πληρωμές

Εξαιρετική εφαρμογή για κινητά