Τηλεφωνία: Επιστροφή στο κανονικό στο Orange μετά από μια γιγαντιαία κατανομή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας | Πληροφορίες TF1, βίντεο. Γιγαντιαία κατανομή στο δίκτυο Orange: Τι συνέβη την Τρίτη? Το δίκτυο παραμένει υπό επαγρύπνηση

βίντεο. Γιγαντιαία κατανομή στο δίκτυο Orange: Τι συνέβη την Τρίτη? Το δίκτυο παραμένει υπό επαγρύπνηση

Από τις 8:30 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης, “Όλες οι υπηρεσίες Orange ήταν λειτουργικές ξανά λειτουργικές. Η Orange ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση “, διαβεβαίωσε ο χειριστής σε δελτίο τύπου και σε κοινωνικά δίκτυα.

Τηλεφωνία: Επιστροφή στο κανονικό στο πορτοκαλί μετά από μια γιγαντιαία κατανομή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Οι κλήσεις που έγιναν μέσω του Orange Mobile Network διαταράχθηκαν ευρέως την Τρίτη, 30 Μαΐου το απόγευμα.

Οι ομάδες του χειριστή ανακοίνωσαν, γύρω στις 8:30 μ.μ., μια “επιστροφή στο κανονικό”.
Ωστόσο, το δίκτυο παραμένει υπό επιτήρηση.

Από το Aveyron, στο Finistère, μέσω του Dordogne, το Orange Network διαταράσσεται σε μεγάλο βαθμό, την Τρίτη 30 Μαΐου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αρκετοί χρήστες είχαν δηλώσει ότι αντιμετώπισαν προβλήματα μέσω του εξειδικευμένου ιστότοπου Downdetector. Μια κατανομή που επηρέασε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ενώ οι υπηρεσίες Διαδικτύου παρέμειναν λειτουργικές καθώς και σταθερές κλήσεις. Μετά από ώρες εργασίας, “Όλες οι λειτουργικές υπηρεσίες” από την Orange επέστρεψαν στο κανονικό στις 8:30 μ.μ. Ωστόσο, το “The Orange Network παραμένει σε επαγρύπνηση τις επόμενες ώρες”, καθορίζει τον χειριστή που παρουσιάζει “τη συγνώμη του για την αναστάτωση που προκλήθηκε”.

Επιστροφή στο κανονικό: Από τις 8:30 μ.μ., όλες οι υπηρεσίες Orange ήταν ξανά λειτουργικές. Το πορτοκαλί δίκτυο παραμένει υπό επαγρύπνηση κατά τις επόμενες ώρες. Η Orange ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε – Orange France (@orange_france) 30 Μαΐου 2023

Προς το παρόν, η Orange δεν έχει γνωστοποιήσει τους λόγους για αυτό το μέγεθος που έχει επηρεάσει ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του μέσω της επικράτειας.

βίντεο. Γιγαντιαία κατανομή στο δίκτυο Orange: Τι συνέβη την Τρίτη ? Το δίκτυο παραμένει υπό επαγρύπνηση

Βίντεο. Γιγαντιαία κατανομή στο Orange Network: Τι συνέβη την Τρίτη; Το δίκτυο παραμένει υπό επαγρύπνηση

Οι κλήσεις μέσω του Orange Mobile Network στη Γαλλία έχουν διαταραχθεί από την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 το απόγευμα. Μια κατανομή που αφορούσε αρκετές υπηρεσίες και πολλούς χρήστες στις τέσσερις γωνίες της Γαλλίας, και ιδιαίτερα στο Μπορντό και στη Νοτιοδυτική.

Μια μεγάλη πορτοκαλί διάσπαση μπλοκάρει τις κλήσεις και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Η κατανομή έχει τελειώσει, η Orange ανακοίνωσε, αλλά η επιστροφή στο φυσιολογικό δεν ήταν αποτελεσματική παντού στη Γαλλία στις 10 μ.μ

�� Τι συνέβη στο Orange Network χθες?

Συγγνώμη πορτοκαλιού

Από τις 8:30 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης, “Όλες οι υπηρεσίες Orange ήταν λειτουργικές ξανά λειτουργικές. Η Orange ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση “, διαβεβαίωσε ο χειριστής σε δελτίο τύπου και σε κοινωνικά δίκτυα.

Επιστροφή στο κανονικό: Από τις 8:30 μ.μ., όλες οι υπηρεσίες Orange ήταν ξανά λειτουργικές. Το πορτοκαλί δίκτυο παραμένει υπό επαγρύπνηση κατά τις επόμενες ώρες. Το πορτοκαλί ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε

– Orange France (@orange_france) 30 Μαΐου, 2023

Οι αριθμοί τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που διασπώνται για μια ώρα παντού Γαλλία
Περίπου έξι στις δέκα κλήσεις μπλοκαρίστηκαν λόγω τεχνικού συμβάντος

Ήδη τον Ιούνιο του 2021

Η κατανομή μιας τέτοιας κλίμακας και πάνω από αρκετές ώρες είναι “εξαιρετικά σπάνια” στη χώρα, σχολίασε τον εξειδικευμένο δημοσιογράφο Raphaël Grable στο BFMTV, “διήρκεσε από τις 3.30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ., με επίσης συνέπειες σε ορισμένους αριθμούς έκτακτης ανάγκης”.

Καταστροφή των αριθμών έκτακτης ανάγκης: Η κυβερνητική έκθεση επισημαίνει την “ανεπαρκή” αντιδραστικότητα της Orange

Μετά την κατανομή στις αρχές Ιουνίου 2021, οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης, που διαχειρίζονται ο χειριστής Orange, μια έκθεση διατάχθηκε από την κυβέρνηση, η οποία αποκαλύπτει την έλλειψη ανταπόκρισης στον χειριστή

Ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει επίσης ότι πριν από δύο χρόνια, τον Ιούνιο του 2021, ο χειριστής Orange είχε επίσης υποστεί μια κατανομή που είχε αναθέσει άμεσα τις πλατφόρμες αριθμών έκτακτης ανάγκης, με περίπου έξι στις δέκα κλήσεις λόγω τεχνικού περιστατικού. Μετά από αυτό το περιστατικό, μια έκθεση που ανέθεσε η κυβέρνηση είχε επισημάνει την «ανεπαρκή» αντιδραστικότητα του γαλλικού φορέα εκμετάλλευσης.

Η αιτία δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί

Επιστήμη και Τεχνολογική Οικονομία

Αλλά για αυτή την Τρίτη 30 Μαΐου, ποια ήταν η αιτία αυτής της κατανομής ? Τίποτα δεν έχει φιλτραριστεί προς το παρόν από την πλευρά του πορτοκαλιού που παραμένει ασαφές για την προέλευση των δυσλειτουργιών. “Το πορτοκαλί πιθανότατα έχει εντοπίσει την κατανομή, εφάρμοσε μια διόρθωση και θα επικοινωνήσει αργότερα” συνεχίζει τον δημοσιογράφο BFM, ο οποίος αποκλείει μια κακόβουλη πράξη, η οποία θα είχε ένα “πιο τοπικό … Το κομμάτι σαμποτάζ δεν φαίνεται πολύ αξιόπιστη”. Από την πλευρά της, η Orange διαβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης ότι το δίκτυο παρέμεινε “υπό επαγρύπνηση κατά τις επόμενες ώρες”.