Διαδίκτυο Διαδίκτυο: Οι πελάτες της Bouygues Telecom δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν., Βοήθεια και αντιμετώπιση προβλημάτων Bouygues: Πώς να αποκτήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων του bbox σας?

Βοήθεια και αντιμετώπιση προβλημάτων Bouygues: Πώς να αποκτήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων του bbox σας

Οι πληροφορίες εξαπλώθηκαν σαν μονοπάτι σκόνης αυτή την Παρασκευή, 15 Απριλίου το απόγευμα. Πολλοί πελάτες της Bouygues Telecom έχουν παρατηρήσει ότι δεν είχαν πλέον πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ειδικότερα αναφορές Φραντροειδές. Είτε στο Twitter είτε στο DownDetector Specialized Site, παρέχοντας στους χρήστες πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την προϋπόθεση διαφόρων ιστότοπων και υπηρεσιών, πολλοί Γάλλοι έχουν δηλώσει ότι τα κιβώτια του Διαδικτύου τους είχαν κοπεί. Περίπου στις 3:30 μ.μ., σχεδόν 2.400 αναφορές στάλθηκαν στον ιστότοπο, ενώ σε κανονικές στιγμές οι καμπύλες ταλαντεύονται μεταξύ 10 και 20 αναφορών.

Διαδίκτυο Διαδίκτυο: Οι πελάτες της Bouygues Telecom δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν

Πολλοί πελάτες έχουν δει τα κιβώτια τους να κόβονται στα μέσα του απογεύματος. Από την πλευρά του, ο προμηθευτής ανακοίνωσε την επιστροφή στο φυσιολογικό το βράδυ.

Δημοσιεύτηκε στις 04/15/2022 στις 6:40 μ.μ

Οι πληροφορίες εξαπλώθηκαν σαν μονοπάτι σκόνης αυτή την Παρασκευή, 15 Απριλίου το απόγευμα. Πολλοί πελάτες της Bouygues Telecom έχουν παρατηρήσει ότι δεν είχαν πλέον πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ειδικότερα αναφορές Φραντροειδές. Είτε στο Twitter είτε στο DownDetector Specialized Site, παρέχοντας στους χρήστες πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την προϋπόθεση διαφόρων ιστότοπων και υπηρεσιών, πολλοί Γάλλοι έχουν δηλώσει ότι τα κιβώτια του Διαδικτύου τους είχαν κοπεί. Περίπου στις 3:30 μ.μ., σχεδόν 2.400 αναφορές στάλθηκαν στον ιστότοπο, ενώ σε κανονικές στιγμές οι καμπύλες ταλαντεύονται μεταξύ 10 και 20 αναφορών.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας, ήταν στο Παρίσι και στις γύρω πόλεις ότι οι αναφορές ήταν πιο πολυάριθμες, αλλά υπήρχαν και κάποιες στη Μασσαλία, τη Λυών και τη Νίκαια. Οι πιο συνηθισμένες αναλύσεις που ανέφεραν αυτή την Παρασκευή αφορούν το κουτί, με περικοπές Wi-Fi ή μηνύματα σφάλματος. Μια προβληματική κατανομή ενώ πολλοί Γάλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε τηλεργασία, ειδικά την Παρασκευή, όπως κάποιοι έχουν επισημάνει στα κοινωνικά δίκτυα.

Επιστροφή στο φυσιολογικό το βράδυ ?

Εάν έχουν εντοπιστεί κάποιες βλάβες σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (3G, 4G και 5G), το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν φαίνεται να χτυπάει. Για την πλευρά του, Bfmtv ήταν σε θέση να συμμετάσχει στο Bouygues Telecom που επιβεβαίωσε ότι είχε “εντοπίσει” το πρόβλημα. “Αφορά κυρίως το νότο του île-de-france. Η επιστροφή στο φυσιολογικό έχει προγραμματιστεί για αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ “, δήλωσε ο χειριστής, ο οποίος καθορίζει ότι” η αιτία αναλύεται “. Άλλοι πελάτες έχουν επίσης διαμαρτυρηθεί ότι προσπάθησαν να προσεγγίσουν την εξυπηρέτηση πελατών χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απάντηση.

Βοήθεια και αντιμετώπιση προβλημάτων Bouygues: Πώς να αποκτήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων του bbox σας ?

Προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του εξοπλισμού σας ή για να επιλύσετε μια κατανομή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια τηλεπικοινωνιών Bouygues. Για να γίνει αυτό, 3 μορφές βοήθειας είναι στη διάθεσή σας: μέσω τηλεφώνου, στα καταστήματα και απευθείας σε απευθείας σύνδεση. Αυτές οι 3 βοήθειας σας επιτρέπουν να πάρετε γρήγορα την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

  • Το ουσιώδες :
  • ΜΕΓΑΛΟ’Βοήθεια Bouygues Σας επιτρέπει να αποκτήσετε γρήγορες απαντήσεις.
  • Η υπηρεσία του Bouygues Αντιμετώπιση προβλημάτων Προσφέρετε τη δυνατότητα επισκευής του bbox σας.
  • Για να έρθετε σε επαφή με τη βοήθεια του Bouygues, πρέπει πρώτα Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών τους.
  • Η Bouygues διαθέτει επίσης υπηρεσία Εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Bouygues Αντιμετώπιση προβλημάτων με τηλεφωνική βοήθεια

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το bbox ή τον κινητό σας εξοπλισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom από το τηλέφωνο. Η τεχνική υπηρεσία μπορεί να προσεγγιστεί 7 ημέρες την εβδομάδα, μεταξύ 8 π.μ. και 8 μ.μ. Ο αριθμός που πρέπει να συνθέσετε για την πρόσβαση στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom είναι ο 1064. Για παράδειγμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία που ακολουθεί -up, αλλαγή εξοπλισμού, Λύστε μια σταθερή αποτυχία στο διαδίκτυο, Επιλύστε μια δυσλειτουργία Με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας, ξεκλειδώστε το κινητό σας, αλλάξτε το σχέδιό σας, διαχειριστείτε τις επιλογές σας, αναφέρετε μια κίνηση, ζητήστε τερματισμό, πληρώστε ένα τιμολόγιο, τροποποιήστε τα προσωπικά σας στοιχεία κ.λπ. Γενικά, τοBouygues Βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω τηλεφώνου σας επιτρέπει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα που συνδέεται με το δικό σας Μπούξ ή το δικό σας σχέδιο κινητής τηλεφωνίας.

Οι συνδρομητές B & You επωφελούνται από την πρόσβαση σε Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom.

Bouygues Telecom Stores, Bouygues Αντιμετώπιση προβλημάτων ζωντανά

Bouygues Αντιμετώπιση προβλημάτων

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε ένα από τα 500 Bouygues Telecom Club Stores Για συμβουλές, επικοινωνήστε μετά την υπηρεσία Sales, κ.λπ. Ο Bouygues τηλεπικοινωνιακά καταστήματα είναι παρόντες σε περισσότερα από 30 γαλλικές πόλεις. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να πάτε στο κατάστημα σε περίπτωση προβλήματος, επιτρέποντάς σας να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν σύμβουλο. Για να βρείτε το κατάστημα πιο κοντά σε εσάς, δείτε τη λίστα των καταστημάτων.

Σε περίπτωση απομακρυσμένης αποτυχίας, η εξυπηρέτηση πελατών θα σας κατευθύνει σε ένα κατάστημα κοντά σας για να προχωρήσετε Αντικατάσταση του bbox σας.

Bouygues Assistance Online για να βοηθήσετε το bbox σας

Bouygues Επισκευασία Βοήθεια online

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εργαλεία τουBouygues Βοήθεια online. Οι διαδικτυακοί χώροι βοήθειας λίστες δεκάδες επεξηγηματικά φύλλα που διανέμονται από την προσφορά και από το θέμα. Απο’Εγκατάσταση bbox στο έπαθε βλάβη, Μπορείτε να αναζητήσετε με ακρίβεια τις συμβουλές που χρειάζεστε.

Το Bouygues Telecom βιώνει επίσης ένα Ρομπότ. Η αρχή είναι απλή: απλά πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία στην οποία ανήκει το πρόβλημά σας (σταθερό, κινητό, τιμολόγιο κ.λπ.) Στη συνέχεια, εισαγάγετε την ερώτησή σας στο παράθυρο του Αυτόματη γάτα. Στη συνέχεια ανακατευθύνετε στη σελίδα που ανταποκρίνεται καλύτερα στο αίτημά σας. Συνιστάται να επισκεφθείτε τον ιστότοπο βοήθειας που βρίσκεται κοντά στην ελαττωματική συσκευή, προκειμένου να εκτελεστεί εύκολα οι χειρισμοί που υποδεικνύονται.

Απο Πρόσθετοι ιστότοποι είναι επίσης προσβάσιμα και προσφέρουν διαδικτυακά διαγνωστικά εργαλεία:

  • Διαγνωστική διάγνωση Bbox
  • Βοήθεια Bouygues και online αντιμετώπιση προβλημάτων αφιερωμένη στο κινητό
  • Κινητό μετά την υπηρεσία Sales

Χάρη στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας πελατών Bouygues, μπορείτε να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με το δίκτυο WiFi και να επωφεληθείτε από διάφορες διαγνωστικές υπηρεσίες.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας, μπορείτε να αμφισβητήσετε άμεσα την κοινότητα, όπου ένας σύμβουλος τηλεπικοινωνιών Bouygues μπορεί επίσης να σας απαντήσει. Τα μηνύματα μπορούν να αναρτηθούν σε 2 πλατφόρμες:

  1. Στο φόρουμ
  2. Στη σελίδα Facebook του Bouygues Telecom

Bouygues Αντιμετώπιση προβλημάτων και βοήθεια μέσω φόρουμ Διαδικτύου

Το φόρουμ ειδήσεων Bbox δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο έναν πολύ μεγάλο αριθμό οδηγών αφιερωμένης στον χειριστή.

Υπάρχουν πολλά φόρουμ αφιερωμένα στο Bouygues Telecom, αλλά το πληρέων είναι το φόρουμ του ιστότοπου Bbox-News.com.

Αυτός ο κοινοτικός χώρος προσφέρει ένα μεγάλος αριθμός θεμάτων Στο Bouygues Telecom και ειδικότερα έναν χώρο αφιερωμένο σε ερωτήσεις από χρήστες του Διαδικτύου σχετικά με τις αναλύσεις. Απλά δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρήστη και κάντε μια ερώτηση στη σωστή ενότητα και, στη συνέχεια, περιμένετε να απαντήσει ένας χρήστης. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τα τμήματα και τις παλιές ερωτήσεις και απαντήσεις χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό,επισκέπτης.

Πριν κάνετε μια ερώτηση, είναι χρήσιμο να ελέγξετε αν η ερώτηση που θέλετε να ρωτήσετε δεν έχει ήδη αντιμετωπιστεί στο φόρουμ. Λειτουργία “έρευνα“Το φόρουμ είναι πολύ πρακτικό και σας επιτρέπει να βρείτε την απάντηση που ψάχνουμε στις λέξεις -κλειδιά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τιμή επισκευής Box

Βοήθεια Bouygues

Σε περίπτωση που Καταστροφή bbox, Αυτό είναι αντικαταστάθηκε δωρεάν στο κατάστημα. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου, ή χρησιμοποιήστε ένα διαγνωστικό εργαλείο για το κουτί σας πριν πάτε στο κατάστημα. Αυτό το εργαλείο υπάρχει στην ιστοσελίδα Bouygues Telecom Assistance Assistance. Απλά επιλέξτε την υπηρεσία με την οποία συναντάμε την κατανομή και καθορίστε το πρόβλημα που συναντάμε.

Τα κινητά τηλέφωνα (και 3G+πλήκτρα) δεν πωλούνται Bouygues Telecom αποτελούν το αντικείμενο μιας εγγύησης από την ημερομηνία αγοράς τους από την ημερομηνία αγοράς τους. Οποιαδήποτε επισκευή ενός κινητού εγγύησης είναι δωρεάν υπόκειται στη διάγνωση του κατασκευαστή. Για να ελέγξετε την προϋπόθεση της εγγύησής σας, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Service After -sales.

Απολαύστε καλές συμφωνίες Box Bouygues αυτή τη στιγμή !

Ενημερώθηκε στις 08/31/2023

Ο πρώην διευθυντής σύνταξης, η Marianne εντάχθηκε στο Selectra το 2014. Απόφοιτος ενός Master 2 International Media, είναι ο υπεύθυνος για όλα τα περιεχόμενα του Pole Télecom Pole.