Λήψη Opera GX (δωρεάν) – Clubic, Opera GX 75.0 – Λήψη για δωρεάν υπολογιστή

Όπερα GX

Απλούστερη και άμεσα ενσωματωμένη στα Windows, η Microsoft Edge είναι επίσης μια απόλυτα βιώσιμη λύση. Μάλλον ελαφρύ και πάντα πλουσιότερο για κάθε ενημέρωση, το λογισμικό αξίζει μια ματιά.

Όπερα GX

Σήμερα Masting, η Opera GX καταλαμβάνει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης ιστού της όπερας με διάφορα μοναδικά στοιχεία αφιερωμένα στα βιντεοπαιχνίδια: άμεση ενσωμάτωση του Twitch και άλλων υπηρεσιών, μια ειδησεογραφική ροή και ένας περιοριστής κατανάλωσης επεξεργαστή, RAM και Striping. Αυτή η λειτουργία είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα, ενώ οι επιλογές οπτικής προσαρμογής είναι αρκετά πολυάριθμες.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε την όπερα GX ?
 • Λειτουργίες ναυαρχίδας Opera GX
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε την όπερα GX ?
 • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για την όπερα GX ?

Εάν προτίθεται κυρίως στους παίκτες με τη διασύνδεσή του όχι απαραίτητα πολύ νηφάλιο και τα λίγα εργαλεία της που συνδέονται με τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, τα πολλά χαρακτηριστικά τουΌπερα GX, Συγκεκριμένα, για να εξοικονομήσουν πόρους συστήματος, θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν οποιονδήποτε χρήστη του Διαδικτύου. Μια τέλεια συνηθισμένη λύση σήμερα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την όπερα GX ?

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο Chrome ή Firefox για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, είτε πρόκειται να μπορείτε να παίξετε στις καλύτερες συνθήκες δίπλα του είτε απλά να ξεχωρίσετε, η Opera GX είναι πιθανώς για εσάς. Επειδή η έκδοση παιχνιδιού της Όπερας προσφέρει επίσης πολλά πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία ειδικά για τους παίκτες.

Λειτουργίες ναυαρχίδας Opera GX

Η κύρια λειτουργικότητα της όπερας GX ονομάζεται GX Control. Αυτό επιτρέπει, μέσω διαφορετικών ρυθμίσεων στο πλαϊνό πλαίσιο, για να εμποδίσει τον πλοηγό να καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους (ποσοστό της CPU, ποσότητα μνήμης RAM και λωρίδας))). Σας επιτρέπει επίσης να κλείσετε εύκολα τις πιο γαστρονομικές καρτέλες. Ένα εργαλείο καθαρισμού (cache, cookies, ιστορικό, λήψεις κ.λπ.) είναι επίσης μέρος για βελτιστοποίηση της πλοήγησης.

Τότε έρχεται η γωνιά GX. Πρόκειται για μια σελίδα όπου τα στοιχεία είναι ομαδοποιημένα που θα ενδιαφέρουν τους παίκτες: Ημερολόγιο, δωρεάν παιχνίδια, ροές ειδήσεων, προωθήσεις κ.λπ.

Τέλος, εκτός από τις επιλογές προσαρμογής για την αρκετά προηγμένη εμφάνιση και τους ήχους του προγράμματος περιήγησης, η Opera GX ενσωματώνει υπηρεσίες όπως το Twitch, το Whatsapp, το Discord, το Messenger ή το Instagram στο πλαϊνό μπαρ της.

Με βάση την όπερα, η Opera GX προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο VPN, έναν αποκλεισμό διαφήμισης και ιχνηλάτη ή την υποστήριξη των αναδυόμενων βίντεο. Είναι επίσης δυνατή η ενσωμάτωση μουσικών υπηρεσιών όπως το Spotify, το Apple Music ή το YouTube Music, ενώ η Flow σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο στην έκδοση για κινητά και αντίστροφα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την όπερα GX ?

Το Opera GX δεν προσφέρεται μόνο στα Windows, αλλά φορούσε επίσης το MacOS και το Mobile, το Android ως iOS. Είναι δυνατόν να συγχρονιστούν οι καρτέλες, τα αγαπημένα και οι κωδικοί πρόσβασης μεταξύ όλων αυτών των οδήγησης μέσω ενός κλασικού συστήματος λογαριασμού.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για την όπερα GX ?

Εκτός από το κλασικό Chrome ή Firefox που προσπαθούν στις ενημερώσεις τους για να μην είναι πολύ βαρύ, υπάρχουν και άλλα προγράμματα περιήγησης που θα μπορούσαν να αποπλανήσουν παίκτες έξω από την όπερα GX.

Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του Vivaldi. Εάν μπορεί να φαίνεται λίγο βαρύ στην αρχή, είναι αναμφισβήτητα το πρόγραμμα περιήγησης που προσφέρει τις περισσότερες επιλογές και χαρακτηριστικά σήμερα στην αγορά. Τι συγκεντρώνει πολλά στοιχεία (σημειώσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγιο κ.λπ.) και συνεπώς κάνετε χωρίς άλλο λογισμικό για την εξοικονόμηση πόρων του συστήματος, ενώ Χρήστες τροφοδοσίας Θα χαρούμε να εξατομικεύσουν το παραμικρό μενού.

Απλούστερη και άμεσα ενσωματωμένη στα Windows, η Microsoft Edge είναι επίσης μια απόλυτα βιώσιμη λύση. Μάλλον ελαφρύ και πάντα πλουσιότερο για κάθε ενημέρωση, το λογισμικό αξίζει μια ματιά.

Όπερα GX

Opera Gx Image 1 Thumbnail Opera Gx Image 2 Thumbnail Opera Gx Image 3 Thumbnail Opera Gx Image 4 Thumbnail Opera Gx Image 5 Thumbnail Opera Gx Image 6 Thumbnail Opera Gx Image 7 Thumbnail Opera Gx Image 8 Thumbnail

Η ομάδα της Όπερας ήθελε να σκεφτεί τις ανάγκες του παίκτες Κατά την πρόσβαση σε ιστότοπους και υπηρεσίες ιστού ταυτόχρονα καθώς παίζουν τα παιχνίδια τους. Για αυτό το λόγο, παρουσιάζει Όπερα GX, Ένα πρόγραμμα περιήγησης σκέφτηκε ως συμπλήρωμα για το παιχνίδι.

Δημιουργήθηκε για την ενσωμάτωση της διαδικτυακής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Γι ‘αυτό το λόγο, Το πρόγραμμα περιήγησης περιλαμβάνει μια σειρά χαρακτηριστικών και εργαλείων, υπονομεύοντας τουλάχιστον τους πόρους των υπολογιστών, έτσι ώστε να μπορεί να αφιερώσει όλους τους πόρους του στο παιχνίδι, χωρίς τα κόμματα να μπορούν να υποφέρουν το g.

Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά που θα βρει ο χρήστης σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης:

 • Κατανάλωση RAM και περιορισμένος επεξεργαστής.
 • Ενσωμάτωση με υπηρεσίες ιστού όπως το Twitch για τη ζωντανή αναμετάδοση των μερών.
 • Τμήμα ειδήσεων με νέα gamer Για διαφορετικές πλατφόρμες: PC, Xbox, PlayStation…
 • Προσαρμόσιμος σχεδιασμός με διαφορετικά θέματα.
 • Υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Telegram ή το Facebook Messenger Integrated.
 • ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΙΝΤΕΟ.
 • Διαφήμιση.
 • Δωρεάν υπηρεσία VPN.
 • Πρόσβαση στο κατάστημα επεκτάσεων όπερας.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

 • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Windows 7.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.

Μας αρέσει να σας ακούμε. Δώστε μας τη γνώμη σας.

Μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα

 • Microsoft Edge
 • Πρόγραμμα περιήγησης UC
 • Internet Explorer 11
 • Πυρήνας
 • Google Chrome
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Γενναίος
 • φυλλομετρητής
 • Internet Explorer 7
 • Google Portable Chrome