Δοκιμή – Opel Mokka -e (2023): Για μερικά ακόμη χιλιόμετρα, Opel Mokka Electric | Ηλεκτρικό SUV | Opel XY

Opel Mokka Electric

Βελτιστοποιημένη έκδοση του Mokka-e

Δοκιμή – Opel Mokka -e (2023): Για μερικά ακόμη χιλιόμετρα

Όπως το E-208, το E-2008 ή το CORSA-E, η Mokka-E έχει υιοθετήσει κάποιες βελτιστοποιήσεις της ηλεκτρικής μηχανής της. Αποτέλεσμα, μια σειρά αυτονομίας 17 χλμ. Πάντα καλό να παίρνεις. Εδώ είναι η δοκιμή του στο GS Finish.

Δοκιμή - Opel Mokka -e (2023): Για μερικά ακόμη χιλιόμετρα

Γραφή

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Βελτιστοποιημένη έκδοση του Mokka-e

Η αυτονομία αυξήθηκε στα 339 χιλιόμετρα έναντι 322

Από € 42.000 εξαιρουμένων των μπόνους

Η πρώτη μας δοκιμασία των ημερομηνιών Mokka-E από τον Φεβρουάριο του 2021. Αλλά από την ημερομηνία αυτή, και λίγο στο Sly, η Opel βελτιστοποιεί το μικρό αστικό SUV, όπως το Peugeot με το E-208 (το οποίο δοκιμάσαμε) ή το E-2008 του. Δεν είναι περίεργο, αφού όλοι αυτοί οι μικροί άνθρωποι μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα E-CMP στο Stellantis.

Και οι ίδιες αιτίες που παράγουν τα ίδια αποτελέσματα, Mokka-e, όπως οι ξαδέλφες του, επομένως εμφανίζονται με αυτές τις βελτιστοποιήσεις μια βελτιωμένη αυτονομία. Συγκεκριμένα, πηγαίνει από 322 χλμ για την έκδοση εκτόξευσης, 339 χλμ. Και σε αντίθεση με τα μοντέλα Peugeot, δεν φαίνεται εκπληκτικά να γίνει εις βάρος της απόδοσης.

Πράγματι, το βελτιστοποιημένο Mokka-E εξακολουθεί να ανακοινώνει 150 km/h με κορυφαία ταχύτητα και 0 έως 100 km/h σε 9,1 δευτερόλεπτα, όπως η έκδοση εκτόξευσης.

Τεχνικές βελτιστοποιήσεις

Αλλά πώς πηγαίνει από 322 έως 339 χλμ. Μεταπλήρωση, διατηρώντας τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα 100 kW, 136 hp και την ίδια μπαταρία 50 kWh ακατέργαστη χωρητικότητα (46 kWh χρήσιμη) ? Επειδή δεν μιλάμε εδώ για την έκδοση που θα υιοθετήσει τον νέο κινητήρα 115 kW (156 hp) και τη μεγαλύτερη μπαταρία των 54 kWh (51 χρήσιμων) και της οποίας η αυτονομία θα υπερβαίνει τα 400 χλμ ! Δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος του έτους, παρά την ανακοίνωση τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ άλλα μοντέλα της ομάδας είναι προτεραιότητα (E-308, DS 3).

Ενημερωτικό δελτίο

Χάρη στις τεχνικές βελτιστοποιήσεις, το Mokka-E αυξάνει την αυτονομία της κατά 17 χλμ., Από 322 σε 339 χλμ

Η εξήγηση είναι ότι όπως το E-208, το E-2008 και το CORSA-E, το ηλεκτρικό mokka επωφελείται από αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως “λεπτές ρυθμίσεις” και άλλες βελτιστοποιήσεις περιθωρίου:

 • Βελτιστοποιημένη ηλεκτρονική διαχείριση
 • Τελική αναφορά πολλαπλασιασμού του τροποποιημένου μειωτήρα (επιμήκη)
 • Αναθεωρημένος αισθητήρας υγρομετρίας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της αντλίας θερμότητας για κλιματισμό
 • 0 % κατώφλι οθόνης μπαταρίας αναθεωρήθηκε προς τα κάτω
 • Ελαστικά με πολύ χαμηλή αντίσταση κύλισης (Continental Ecocontact 6Q στο μοντέλο δοκιμής μας)

Ας πάμε λοιπόν στο αποτέλεσμα αυτών των βελτιστοποιήσεων, αφού αυτός είναι ο σκοπός αυτού του δοκίμιου, τίποτα δεν άλλαξε αλλού αλλού.

Ας καθορίσουμε από την αρχή ότι ήταν πολύ περίπλοκο να συγκρίνουμε σε σύγκριση με την πρώτη μας δοκιμή του ηλεκτρικού mokka, που πραγματοποιείται από αρνητικές θερμοκρασίες και υπό δύσκολες συνθήκες. Εκείνη την εποχή, ο συνάδελφός μου Pierre Desjardins, ωστόσο, γνωστό ότι είναι σόλα στυλό, είχε μια προβλεπόμενη αυτονομία 200 χλμ., Περίπου 23 kWh μέσης κατανάλωσης, κάτι που προφανώς δεν είναι πολύ αξιόπιστο κατά τη διάρκεια μιας συμβατικής οδήγησης. Στη συνέχεια θεωρούσε ότι είναι σε θέση να επιτύχει μεταξύ 260 και 300 χλμ. Σε “κανονικές” συνθήκες.

Μια κατανάλωση λέει “σωστή”

Όσον αφορά το Me και κάτω από πολύ πιο ήπιες συνθήκες, οι θερμοκρασίες περίπου 20 μοίρες και οι συνθήκες κυκλοφορίας αρκετά μέσες (η ακρίβεια έκανε ότι το καλό μισό από τα χιλιόμετρα έχουν ταξιδέψει στον περιορισμένο αστικό αυτοκινητόδρομο στα 110 km/h, η οποία αναπόφευκτα αυξάνει την κατανάλωση), Το τελευταίο ιδρύθηκε σε εξαιρετική 15,8 kwh/100 χλμ., Η πιθανότητα ταξιδιού λίγο περισσότερο από 290 χλμ. Και ξέρετε τι, είναι ακριβώς η μέση τιμή κατανάλωσης που ανακοινώθηκε για τον κύκλο WLTP (ο οποίος ωστόσο λαμβάνει υπόψη τις απώλειες επαναφόρτισης. Ουσία.

Μετά από περισσότερα από 250 χλμ

Σε καθαρά αστικές περιοχές, είναι δυνατόν να παραμείνετε αρκετά εύκολα κάτω από τα 13 kWh, και ακόμη λιγότερο σε περίπτωση οικολογικής οδήγησης και ενεργοποιώντας τον τρόπο οδήγησης οικολογίας (κρατούσα λιγότερο από 10 kWh σε λίγα χιλιόμετρα, αλλά είναι ακραία. ), ή περισσότερα από 350 χλμ. Αυτονομία.

Δεν υπάρχει αυτοκινητόδρομος στα 130 km/h στις διαδρομές που ελήφθησαν, αλλά σε 110 σταθεροποιημένες, ήμασταν περίπου 19 kWh.

Αυτές οι τιμές, χωρίς να είναι εξαιρετικές, ωστόσο είναι πολύ αποδεκτές. Κατά τη διάρκεια της βελτιστοποιημένης, ελαφρύτερης και αεροδυναμικής δοκιμής Peugeot E-208, ο Olivier Pagès είχε λάβει κατά μέσο όρο 14 kWh. Και ένα Hyundai Kona Electric κάνει καλύτερα, αλλά μόλις 14,3 kWh κατά μέσο όρο WLTP).

Μπορούμε να επιλέξουμε τρόπους οδήγησης στην κεντρική κονσόλα. Αντιστοιχούν σε διαφορετικές διαθέσιμες εξουσίες

Το Mokka-E εξακολουθεί να προσφέρει 3 τρόπους οδήγησης, επιλέξιμο μέσω κουμπιού στην Κεντρική Κονσόλα. Η λειτουργία Eco προσφέρει 60 kW (81 hp) και 180 nm. Είναι πολύ κατάλληλο για 100 % αστική οδήγηση, αλλά η έλλειψη νεύρου αλλού. Η κανονική λειτουργία, η οποία είναι αρκετά επαρκής σε όλες τις περιπτώσεις, προσφέρει 80 kW (109 hp) και 220 nm. Μόνο η λειτουργία αθλητισμού σας επιτρέπει να έχετε ολόκληρο το διαθέσιμο ιππικό, 100 kW (136 hp) και 260 nm. Με αυτή τη λειτουργία, το mokka γίνεται πραγματικά ζωντανό, μετά από μια απογείωση, ωστόσο λίγο μαλακό. Και μετά τα 100 km/h, επίσης ηρεμία λίγο, αλλά τα καλύμματα παραμένουν συνεπή.

Λίγο αργή επαναφόρτιση.

Όσον αφορά την επαναφόρτιση, το Urban SUV του OPEL εξακολουθεί να προσφέρει ένα φορτιστή 7,4 kW στο φορτιστή, το οποίο σας επιτρέπει να ανακτήσετε μπαταρία 100 % σε λιγότερο από 7 ώρες. Προαιρετικά, ένας φορτιστής στο σκάφος 11 kW, σας επιτρέπει να μειωθείτε στις 5 π.μ. για να βρείτε 100 % από το 0. Κοστίζει 400 €. Τέλος, το γρήγορο φορτίο καλύπτει πάντα, χωρίς έκπληξη, στα 100 kW όπως πριν, 30 λεπτά για να πάει από 0 έως 80 % ανάλογα με τα επίσημα στοιχεία. Αυτός ο αριθμός είναι τώρα λίγο αδύναμος, σε σύγκριση με όλα όσα βγαίνουν σήμερα και τα οποία συχνά ανεβαίνουν σε περισσότερα από 150 kW.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, σε ένα γρήγορο τερματικό 120 kW, πήγαμε από 11 έως 54 % σε 20 λεπτά, το οποίο ισοδυναμεί με μέση ισχύς περίπου 60 kW περίπου.

Ταχεία επαναφόρτιση, εδώ σε τερματικό 120 kW, S

Όλες αυτές οι τεχνικές εκτιμήσεις που αναφέρονται τώρα, το Mokka-E παραμένει πιστοί στον εαυτό της.

Είναι, από τα 4,15 μ., Ένα “μικρό” αστικό SUV. Το βλέμμα του, πολύ κοντά σε αυτό της πειραματικής έννοιας του 2018 GT X, δείχνει μια συγκεκριμένη πρωτοτυπία και ξεχωρίζει σαφώς στην κυκλοφορία. Η λεγόμενη μάσκα του “Vizor”, εμπνευσμένη από εκείνη της Μάντα Α από το 1970, η οποία περιλαμβάνει την οπτική και τη μάσκα μέσα σε μια βιασύνη Chrome (ή μαύρη), αναλαμβάνεται τώρα από άλλα μοντέλα της μάρκας ως ένα ισχυρό διακριτικό σημάδι. Η προαιρετική μαύρη οροφή αντίθεσης, η πιθανότητα να επιλέξει μια προαιρετική μαύρη κουκούλα επίσης (€ 300), τα διαφορετικά μοντέλα ζάντες, επιτρέπει έναν ορισμένο βαθμό εξατομίκευσης, καλωσορίστε.

Η μάσκα Η πίσω πλευρά αποτελείται από πολύ ωραία φώτα, και

Η δοκιμαστική μας έκδοση στο GS Finish, με την πιο “αθλητική” παρουσίαση έχει 17 -ιντσών μαύρες ζάντες και μια βιασύνη διαχωρισμού μεταξύ αμάξου και κόκκινου χρώματος. Τον ταιριάζει καλά, πρέπει να το παραδεχτούμε.

Με αυτό το χρώμα του σώματος στο φινίρισμα GS, η βιασύνη ανάμεσα στο αμάξωμα και το αντίθετο περίπτερο είναι κόκκινο. Αρκετά όμορφη

Ένα μοντέρνο και εκλεπτυσμένο εσωτερικό

Στην καμπίνα, ανακαλύπτουμε ένα Sober Dashboard στο σχέδιο και που υιοθετεί το SO -Called “Pure Panel” όργανα. Ένα σύνολο συνδυασμού ψηφιακών οργάνων 12 ιντσών και οθόνης πολυμέσων 10 ιντσών, τοποθετημένη σε ένα μαύρο πλαίσιο που φαίνεται να κόβεται σε ένα μόνο μπλοκ όταν οι οθόνες είναι απενεργοποιημένες.

Λίγα επιπλέον σπυράκια, πολλές λειτουργίες περνούν από την οθόνη, αλλά το Opel δεν κάνει το λάθος να εξαφανιστούν οι έλεγχοι φυσικού κλιματισμού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Από την άλλη πλευρά, το σύστημα πολυμέσων είναι τώρα πολύ χρονολογημένο. Λειτουργεί καλά αλλά δεν υποστηρίζει τη σύγκριση μπροστά στα τελευταία προϊόντα διαγωνισμού.

Η καμπίνα, αρκετά σκοτεινή στο τέλος του

Και το GS Finish σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν πίνακα ελέγχου με πολύχρωμα ένθετα με κόκκινο. Τα καθίσματα είναι σε αρμονία, με ταπετσαρία υφάσματος/nipal δερμάτινη βρύση, και κόκκινα ένθετα επίσης.

Το Ransom του μικρού μεγέθους του, το Mokka, είναι πολύ μέτριο στην κατοικία. Οι πίσω επιβάτες υποφέρουν από ένα πολύ μέσο χώρο στο γόνατο, αλλά επαρκείς στο απόλυτο. Και οι πίσω πόρτες είναι πραγματικά πολύ μικρές, καθιστώντας την προσβασιμότητα κακή. Αλλά είναι πάνω από τον όγκο του κορμού που φαίνεται να είναι πολύ περιορισμένος, με 310 λίτρα για αυτήν την ηλεκτρική έκδοση, έναντι 350 λίτρα για θερμικές εκδόσεις. Ένα Peugeot E-2008, 15 cm μεγαλύτερος, προσφέρει 405 λίτρα, το νέο Kona, το οποίο έχει επίσης μεγαλώσει, 466 λίτρα. Το παλιό ηλεκτρικό kona, που εξακολουθεί να διατίθεται στο εμπόριο προσφέρει 332 λίτρα.

μεγάλο Ο όγκος κορμού 310 -λίτρα περιορίζεται πραγματικά για να πάει σε οικογενειακές διακοπές. Και πρέπει να χωρέσετε τα καλώδια φόρτισης

Δυναμική συμπεριφορά

Από την πλευρά της συμπεριφοράς, το mokka-e δείχνει μια καλή δόση δυναμισμού, που ισοδυναμεί με τον ξαδέλφη του E-2008. Είναι αρκετά σταθερή αναστολή σε μικρές ανισότητες, αλλά λίγο ευέλικτη στην γρήγορη οδήγηση, και με έναν πιο σταθερό αλλά αναπήδημα πίσω άξονα από τον μπροστινό άξονα.

Στο δρόμο, το mokka-e δείχνει

Η απόδοση, εφ ‘όσον διατηρούμε τη λειτουργία αθλητισμού, είναι αρκετά επαρκεί. Η αναγέννηση ενέργειας για επιβράδυνση και πέδηση δεν μπορεί να ρυθμιστεί, αλλά είναι διαφορετική ανάλογα με τους τρόπους οδήγησης (ισχυρή σε λειτουργία αθλητισμού, κανονική σε λειτουργία άνεσης και χαμηλή λειτουργία Eco). Η λειτουργία “Β” σάς επιτρέπει να ενισχύσετε αυτήν την ανάκαμψη, αλλά το κλειδί για να το ενεργοποιήσετε είναι μικροσκοπικό και πρέπει να αφήσετε τα μάτια σας για να το βρείτε. Όχι κορυφαία. Δεν επιτρέπει ούτε ένα “πεντάλ”.

Η κατεύθυνση είναι σωστή στην αίσθηση και την ακρίβεια. Από την άλλη πλευρά, το συναίσθημα στο πεντάλ φρένου είναι μια πραγματική φρίκη. Ναι, η λέξη δεν είναι πολύ δυνατή.

μεγάλο

Ανάλογα με το αν κάποιος βρίσκεται σε αναγεννητική πέδηση ή “φυσική” πέδηση, η σκληρότητα του πεντάλ αλλάζει από μόνη της κάτω. Και είναι πολύ περίπλοκο να το συνηθίσετε, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε φρενάρισμα και σύμφωνα με την αρχική του ένταση. Εν ολίγοις, υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν. Αυτό είναι το μαύρο σημείο σχετικά με την έγκριση αυτού του μοντέλου, το οποίο είναι επίσης αρκετά ευχάριστο για οδήγηση. Χαλάρωση, και επιπλέον πολύ σιωπηλό χάρη στην καλή διήθηση του κυλίνδρου και του θορύβου αέρα.

Πλήρης εξοπλισμός

Ψηφιακές οθόνες, πλοήγηση, πολυάριθμα βοηθήματα οδήγησης, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα αντιστροφής 180 ° κ.λπ. μεγάλο

Ο εξοπλισμός, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά πλήρης απέναντι από την τιμή, ακόμη και αν έχει υποβληθεί σε τρομερό πληθωρισμό από την εκτόξευση (ένα φινίρισμα γραμμής GS ήταν εκείνη τη στιγμή χρεώθηκε € 39.150). Το GS Finish μας, που τώρα χρεώνεται στα € 42.850 πριν από το μπόνους, έχει ουσιαστικά και πολλά άλλα: αυτόματη κλιματισμό monozone, start χωρίς κλειδί, ψηφιακά όργανα 7 ιντσών και οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών, ραδιόφωνο DAB, Autro Auto και Apple Car Play, Πλοήγηση, προβολείς LED , LED οπίσθια φώτα, κάμερα αντιστροφής 180 °, βοήθεια εμπρός και πίσω χώρος στάθμευσης, αναγνώριση πάνελ, Cruise Control/Speed ​​Limiter, Βοήθεια στην πίστα, ζάντες 17 ιντσών, αντίθετη μαύρη οροφή, μεικτό ύφασμα/Pet,.

Ένα κομψό φινίρισμα εξοικονομεί € 850, αλλά χάνει την πιο σπορ παρουσία και την αντίθετη οροφή, ενώ μια υψηλή τελική έκδοση, που τιμολογείται € 46.300, προσθέτει καθαρά όργανα πάνελ, το οποίο ήταν μια επιλογή στα € 1.400 στο δοκιμαστικό μας μοντέλο (συνιστούμε τη λήψη), Η ταπετσαρία Alcantara/TEP, η είσοδος κλειδιού, τα φώτα LED Matrix ή το διπλό δάπεδο του κορμού και οι ζάντες των 18 ιντσών.

Τελικά, οι τιμές είναι πιο ενδιαφέρουσες από αυτές των ξαδέλφων Peugeot E-2008 και φυσικά DS 3 (αλλά δεν το συγκρίνουμε πραγματικά με αυτό που είναι ασφάλιστρο), τα οποία είναι αντίστοιχα περίπου 2.000 € και 3.000 € περισσότερα Ακριβά (ισοδύναμος εξοπλισμός φυσικά). Αλλά το DS 3 επωφελείται από το νέο μηχανικό σύνολο Stellantis (μεγαλύτερη μπαταρία 54 kWh, πιο ισχυρό κινητήρα 156 hp και καλύτερη αυτονομία άνω των 400 χλμ.). Επομένως, τελικά πρέπει να ληφθεί υπόψη, αλλά είναι μια άλλη ιστορία.

Ή από € 35.000 **

Το 100% ηλεκτρικό ποτέ δεν φαινόταν τόσο τολμηρό. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την προηγμένη τεχνολογία και τη γοητευτική δυναμική οδήγησης, η Mokka Electric ξεχειλίζει με ενέργεια.

Ανακαλύψτε το τώρα
Ένα συμπύκνωμα ενέργειας

Αλλάζει τους κωδικούς. Επανεξετάζει τις έννοιες του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Ανυψώνει την εμπειρία οδήγησης σε άλλο επίπεδο. Έτοιμος να ανακαλύψει το Mokka Electric ?

Έως 339 χιλιόμετρα

Τάση από όλες τις γωνίες

Από την υπογραφή του Opel Vizor στα οπίσθια φώτα LED, κάθε στοιχείο της ηλεκτρικής Mokka Tares είναι διαφορετικό.

Πριν από την πλευρική όψη ενός πράσινου Opel Mokka Electric με μαύρες ζάντες και μια οροφή με ένα κίτρινο καλώδιο φόρτισης EV

Προβολή πριν από ένα ηλεκτρικό Verte Opel Mokka με μαύρες ζάντες και οροφή με έναν άνθρωπο που εισέρχεται στην πόρτα του οδηγού

Πίσω πρόσοψη ενός ηλεκτρικού σπόρου Opel Mokka με μαύρες ζάντες και στέγες

Πριν από την πλευρική όψη ενός πράσινου Opel Mokka Electric με μαύρες ζάντες και μια οροφή με ένα κίτρινο καλώδιο φόρτισης EV

Προβολή πριν από ένα ηλεκτρικό Verte Opel Mokka με μαύρες ζάντες και οροφή με έναν άνθρωπο που εισέρχεται στην πόρτα του οδηγού

Πίσω πρόσοψη ενός ηλεκτρικού σπόρου Opel Mokka με μαύρες ζάντες και στέγες

Διαθέσιμα χρώματα

Γυναίκα κοιτάζοντας πίσω ενώ οδηγεί ένα Opel Mokka Electric και ένας άντρας περπατά έξω

Opel Mokka Electric - Μαύρο μπροστινά καθίσματα με σχέδια

Ο άνθρωπος στο κάθισμα του οδηγού ενός ηλεκτρικού opel mokka κοιτάζοντας το κάθισμα του συνοδηγού

Opel Pure Panel Εσωτερικό

Γυναίκα κοιτάζοντας πίσω ενώ οδηγεί ένα Opel Mokka Electric και ένας άντρας περπατά έξω

Opel Mokka Electric - Μαύρο μπροστινά καθίσματα με σχέδια

Ο άνθρωπος στο κάθισμα του οδηγού ενός ηλεκτρικού opel mokka κοιτάζοντας το κάθισμα του συνοδηγού

Opel Pure Panel Εσωτερικό
Εκτιμήστε την αυτονομία του Mokka Electric σας σύμφωνα με τη χρήση σας

Τεχνολογία

100% έκτακτο, 100% ηλεκτρικό

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Mokka Electric, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής οδήγησης, των τρόπων οδήγησης, της πέδησης ανάκτησης ενέργειας και πολλά άλλα.

Ένα καθαρό και τολμηρό σχέδιο

Δημιουργήστε την τάση με το Opel Mokka Electric. Ο καθαρός και τολμηρός σχεδιασμός του αποπνέει εμπιστοσύνη και ενέργεια.

Ηλεκτρική ενέργεια

100% έκτακτο, 100% ηλεκτρικό

Η μετάβαση στο Electric δεν ήταν ποτέ ευκολότερο με το Opel Mokka Electric. Με τη μεγάλη αυτονομία, το γρήγορο φορτίο της, τη δυναμική οδήγησης και τις λειτουργίες οδήγησης, η Opel Mokka κάνει κάθε ταξίδι μια άνευ προηγουμένου εμπειρία.

Ασφάλεια και καινοτομίες

Μια τεχνολογία που προστατεύει

Το Mokka Electric διαθέτει μεγάλο αριθμό εξοπλισμού που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης.

Άνεση υψηλής ποιότητας

Η καθημερινή σας άνεση

Χάρη στον γενναιόδωρο χώρο του, τις έξυπνες επιλογές αποσκευών και τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, η Opel Mokka Electric σας επιτρέπει να γεμίσετε με ενέργεια σε κάθε ταξίδι.

Προηγμένη συνδεσιμότητα

Στο σκάφος, απολαύστε προηγμένη συνδεσιμότητα. Έως 22 “ψηφιακές οθόνες καθαρό πάνελ, συνδεδεμένη πλοήγηση και υπηρεσία Opel Connect.

Αξεσουάρ Opel+

Επαναφόρτιση λύσεων

Είτε πρόκειται για ένα έξυπνο κουτί τοίχου ή μια πρακτική τσέπη καλωδίου: έχουμε επιλέξει τα καλύτερα αξεσουάρ ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να διευκολύνουμε την επαναφόρτιση του Opel Mokka Electric.

Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Δεν είστε ικανοποιημένοι ? Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να επιστρέψετε πλήρως, ανεξάρτητα από τον λόγο.

Δωρεάν παράδοση στο σπίτι

Αυτό είναι μέρος της υπηρεσίας ! Όταν αγοράζετε online, σας δίνουμε σπίτι.

Διορθώθηκε η online τιμή και χρηματοδότηση

Δεν υπάρχει πλέον άγχος της διαχείρισης αυτοκινήτων. Η προσφορά μας Opelone φροντίζει τα πάντα για εσάς.

Πρόσοψη αντιπροσωπείας Opel

Στον έμπορο Opel
Προτιμάτε να αγοράσετε το Mokka Electric από τον τοπικό σας έμπορο ?
Online με τους ειδικούς μας

Προτιμάτε να αγοράσετε online ? Επικοινωνήστε μαζί μας ! Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Απλά καλέστε το 09 69 37 04 50.

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα κουτιά τοίχων και την επαναφόρτιση στο σπίτι στο Κέντρο Πληροφοριών Ηλεκτρονικών.

Επαναφόρτιση και αυτονομία

Θα βρείτε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επαναφόρτιση και την αυτονομία στο Κέντρο Περιεχομένου μας στο E-Mobility. Ανακαλύψτε το τώρα !

Χρηματοδότηση και επιδοτήσεις

Οι περισσότερες χώρες προσφέρουν γενναιόδωρες επιδοτήσεις σε πιθανούς αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

1 θεωρητική τιμή, υπολογιζόμενη με βάση απόσταση 339 χλμ. Μέγιστη WLTP.

2 με DC Fast Charger (100kW). Αντικατοπτρίζει το φορτίο κενού. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και τη ισχύ του σταθμού φορτίου, την εξωτερική θερμοκρασία στο σημείο φορτίου και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

 • Διαμορφώστε τώρα
 • Ζητήστε μια δίκη
 • Βρείτε μια παραχώρηση
 • Ζητήστε μια προσφορά
 • Τιμές
 • Βρείτε ένα όχημα σε απόθεμα
 • Ηλεκτρικός
 • Επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • Αστικός
 • Οικογένεια
 • Αθλητικός τουριστικός
 • SUV και crossover
 • Μεταφορά ανθρώπων
 • Φορτηγά
 • Μετασχηματισμοί εργοστασίων
 • Παλιά μοντέλα
 • Επιλέξτε το Opel σας
 • Οχήματα αποθεμάτων
 • Μελλοντικά μοντέλα
 • Μεταχειρισμένα οχήματα
 • Επιχορηγώ
 • Μεταφορά εμπορευμάτων
 • Μεταφορά ανθρώπων
 • Επεξεργασμένα οχήματα
 • Ηλεκτρική κινητικότητα
 • ΠΟΛΥΜΕΣΑ
 • Opel 360 ° Virtual Museum
 • Εννοιολογικά αυτοκίνητα
 • Κατάστημα Opel Lifestyle
 • Αποθήκη αξεσουάρ
 • Τεχνολογικά βίντεο
 • Πειραματικός
 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Opel
 • Φιλοσοφία
 • Γεγονότα και αριθμοί
 • Διοικητικό συμβούλιο
 • Εμφυτεύσεις
 • Βιώσιμη ανάπτυξη
 • Επαγγελματική ισότητα
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Πρόσληψη μαθητευόμενου
 • Το μέλλον ανήκει σε όλα © Opel 2023
 • νομικές πληροφορίες
 • Πολιτική εμπιστευτικότητας και cookies
 • Πολιτική απορρήτου
 • Ανακύκλωση
 • WLTP
 • Ελα μαζί μας
 • Τηλεφωνικό κατάλογο
 • Δήλωση συμμόρφωσης
 • Προσιτότητα
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Προτιμήσεις μπισκότων

Η Opel θα κάνει τα πάντα για να εγγυηθεί την ακρίβεια και τα νέα του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο σε περίπτωση καταγγελιών ή ζημιών που σχετίζονται με τη χρήση του. Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να μην είναι ακριβείς, καθώς οι αλλαγές είναι πιθανό να έχουν γίνει στο προϊόν από το μάρκετινγκ του. Ορισμένος εξοπλισμός που περιγράφεται ή αντιπροσωπεύεται μπορεί να είναι διαθέσιμος μόνο σε ορισμένες χώρες ή μόνο για συμπλήρωμα τιμών.

Για σύντομες διαδρομές, ευνοούν το περπάτημα ή το ποδήλατο #Sédéplacemounspolluer. Βρείτε κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές