Opel Mokka-E: Καλύτερη τιμή και ειδησεογραφική, δοκιμή Opel Mokka-E: Η πλήρης δοκιμή SUV μας 100% ηλεκτρική

Mokka-e

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Opel Mokka-e

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Σαν Opel Manta Air a

Το Opel Mokka-E είναι ένα ηλεκτρικό SUV. Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα της ομάδας, το CMP (κοινή αρθρωτή πλατφόρμα) και χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα. Δηλαδή ένας μοναδικός σύγχρονος ηλεκτρικός κινητήρας 100 kW (136 hp – ροπή 260 nm – 0 έως 100 km/h σε 9,1 δευτερόλεπτα), που τροφοδοτείται από μια μπαταρία – ψύξη γλυκόλης – με χωρητικότητα 50 kWh (χρήσιμη χωρητικότητα 46 kWh). Η μέγιστη ταχύτητα είναι 150 km/h και η ανακοινωθείσα αυτονομία των 324 km (κύκλος WLTP).
Η Opel ανακοινώνει στο τεχνικό της φύλλο Μέσος όρος κατανάλωσης 17,4 έως 17,9 kWh/100 km. Είμαστε μακριά από τα 324 χλμ.
Το Opel Mokka-E έχει, από το επίπεδο εισόδου (έκδοση), έναν φορτιστή μιας φάσης 7,4 kW και ένα καλώδιο φόρτισης τύπου 2 (1,8 kW). Για δοκιμασμένο φορτιστή στα 11 kW, θα πρέπει να πληρώσετε € 900.

Η γνώμη του συντακτικού προσωπικού

Αν και πολύ ελκυστικό αισθητικά και ευχάριστο στο δρόμο, το Mokka-e αφήνει μια ημιτελή γεύση λόγω της αμφισβητήσιμης ηλεκτρικής κινητοποίησης της. Τι ειρωνεία όταν γνωρίζετε ότι το λογότυπο Opel (The Blitz) αντιπροσωπεύει ένα φλας. Σημειώστε ότι είναι κατάλληλο για καθημερινά αστικά και περιφερειακά ταξίδια. Αλλά για μεγάλα ταξίδια, είναι μια άλλη ιστορία.

Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Γένος SUV
Αυτοκίνηση Ηλεκτρικός
Σοδειά 2021
Αριθμός κινητήρων 1
Τύπος Μπαταρίας Λιθίου
Χωρητικότητα μπαταρίας 50 kWh
Ανακοινωθείσα αυτονομία 322 χλμ
Αριθμός θέσεων 5
Κιβώτιο ταχυτήτων 1 -Speed ​​Automatic
Μέγιστο ζευγάρι 260 nm

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Test Opel Mokka-E: Δοκιμάσαμε το Peugeot E-2008 Twin

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

Όπως άλλοι, Η Opel συνεχίζει τη μετάλλαξη του σε ηλεκτρικό. Ο Γερμανός κατασκευαστής, ο οποίος αγοράστηκε από τον όμιλο PSA το 2017, ανακοινώνει τουλάχιστον εννέα ηλεκτρισμένα μοντέλα μέχρι το τέλος του 2021. Μοντέλα του τμήματος Β με τοOpel Corsa-e και τοOpel Mokka-e που μας ενδιαφέρει σήμερα, αλλά και τον διάδοχο του Astra, το Life Comba-e, Χωρίς να ξεχνάμε το Grandland x επαναφορτιζόμενο υβριδικό Και Ζωή Zafira-e SUV C και Monospace D. Μοντέλα στα οποία πρέπει επίσης να προστεθεί το εύρος χρησιμότητας που θα πρέπει να έχει τρία οχήματα τους επόμενους μήνες: το Χτένας, Ο Ζωο-ε-Ε Και ο διάδοχος του Movano. Τελικά, Η Opel ανακοινώνει ότι όλες οι σειρές του θα είναι είτε 100 % ηλεκτρικό είτε υβριδικό μέχρι το 2024.

Ένα Opel Mokka-E που έχει ένα αυτοκίνητο Concept Air

Η άνοιξη λοιπόν με την κυκλοφορία της μάρκετινγκ της νέας έκδοσης ενός από τους bestsellers της μάρκας του, TheOpel Mokka. Ξεκίνησε το 2012, αυτός που ήταν το πρώτο SUV που εισήχθη εκείνη τη στιγμή έχει περάσει σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίγραφα. Μια εξαιρετική απόδοση που το μοντέλο του 2020 θα προσπαθήσει να αναπαραχθεί. Για να γίνει αυτό, εγκαινιάζει το μερίδιό της σε νέα προϊόντα, είτε είναι ο πολύ επιτυχημένος σχεδιασμός του, είτε οι κινητήρες του.

Opel Mokka-e

Η απλούστευση είναι τώρα η λέξη κλειδί, Όχι χωρίς να δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την φουτουριστική ιδέα Gt x πειραματικό.

Opel Mokka-e

Το Opel mokka-e είναι έτσι διακοσμημένο με ένα πλευρωτός, ή νέα εμφάνιση που θα βρούμε τώρα σε άλλα μοντέλα της μάρκας. Εμπνευσμένο από το Opel Manta, το Opel Vizor Grille σχηματίζει ένα χαρακτηριστικό οπτικό στοιχείο με Ένα χρωμίο που ενσωματώνει τα δύο πλήρη οπτικά μπλοκ LED, και το λογότυπο που δικαιούται νέα θεραπεία. Το σύνολο προσφέρει μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση στο αυτοκίνητο που επωφελείται επίσης από πολύ επιτυχημένα χρώματα, ειδικά στη μαύρη σκιά του διακοσμημένη με μαύρη κουκούλα. Η Opel παίζει επίσης την κάρτα εξατομίκευσης, Είτε πρόκειται για το κάλυμμα του χρώματος της επιλογής του, είτε για την επιλογή των ζάντες που εμφανίζουν επίσης μερικές έγχρωμες πινελιές.

Ένα πιο εκλεπτυσμένο εσωτερικό

Opel Mokka-e

Το εσωτερικό του Opel Mokka-e δικαιούται επίσης την ίδια θεραπεία, με ένα σχέδιο που είναι και πάλι όσο το δυνατόν πιο καθαρό. Τι περιγράφει η μάρκα στο Blitz Οπτική αποτοξίνωση. Αυτό περιστρέφεται γύρω από το καθαρό πάνελ που αποτελείται από δύο οθόνες που, όταν είναι εκτός, φαίνεται να σχηματίζουν μόνο ένα και το αυτό μπλοκ.

Opel Mokka-e

Προσανατολισμένο προς τον οδηγό, η οθόνη ψυχαγωγίας Opel Mokka-e έρχεται με τη μορφή ενός Διαγώνια πλάκα δέκα -ιντσών ως πρότυπο με το πιο πολυτελές τελικό φινίρισμα και επτά ίντσες, αν χρειαστεί. Τα όργανα ομαδοποιούνται σε μια οθόνη πίσω από το τιμόνι με ένα Γενναιόδωρη 12 -ιντσών διαγώνιο. Είμαστε λοιπόν μακριά από τη μικροσκοπική οθόνη που άλλα ηλεκτρικά SUV, τα οποία είναι πιο ογκώδη, διαφημισμένα, όπως το Volkswagen ID.4 ή το Skoda Enyaq IV για παράδειγμα. Χωρίς να μιλάμε για το μέλλον Tesla Model Y που είναι ικανοποιημένο με μία κεντρική οθόνη 15 ιντσών.

Opel Mokka-e

Πλήρης, Το ακουστικό οργάνων του Opel Mokka-e εμφανίζει διαφορετικές οθόνες ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Ταχύτητα, η εναπομένουσα αυτονομία σε ποσοστό, ισχύ, αριθμοί χιλιομέτρων που ταξίδεψαν, τρέχον όριο ταχύτητας, επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης ή πλοήγηση και βοηθήματα οδήγησης, όλα είναι διαθέσιμα στην αναλαμπή ενός ματιού. Και ακόμα περισσότερο, καθώς η διεπαφή ακολούθησε επίσης την έννοια της οπτικής αποτοξίνωσης, ώστε να μην αποσυμπιέζει τον οδηγό με πληροφορίες σε αφθονία.

Opel Mokka-e

Η οθόνη ψυχαγωγίας δεν πρέπει να ξεπεράσει, Ακόμα κι αν μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι είναι λίγο φτωχός. Ενώ ο όμιλος Volkswagen επέλεξε μια εξαιρετικά πλούσια διεπαφή, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να χάσετε τον χρήστη στο λαβύρινθο των λειτουργιών, Η Opel παίζει την ακραία κάρτα απλούστευσης. Τέλος πάντων, τίποτα δεν λείπει και ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί ακόμη να προσφέρει ένα σημείο υποστήριξης κάτω από την οθόνη για να βάλει τον καρπό.

Opel Mokka-e

Καλό σημείο στο εσωτερικό του Opel Mokka-e, Τα κουμπιά δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς, με μερικά πολύ πρακτικά κλειδιά άμεσης πρόσβασης που βρίσκονται κάτω από το υπόλοιπο του καρπού. Επιτρέπουν σε ένα κλικ για πρόσβαση στον ήχο του οχήματος, στις λειτουργίες τηλεφωνίας, στη διαχείριση ενέργειας, στις εφαρμογές ή στην πλοήγηση.

Opel Mokka-e

Το τελευταίο δεν είναι, ωστόσο, στο επίπεδο ενός οχήματος που είναι τόσο μοντέρνο όσο το Opel Mokka-e. Λίγο σαν να είχε ξεχάσει ο γερμανός κατασκευαστής αυτό το στοιχείο, όσο ουσιαστικό σήμερα. Πράγματι, Η κάρτα που εμφανίζεται στην οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας φαίνεται ήδη μέχρι σήμερα, Και μακριά από τα τρέχοντα πρότυπα. Που είναι ακόμα πιο περίεργο, αφού η ανάκληση πλοήγησης στο επίπεδο των οργάνων είναι πολύ πιο αισθητικά επιτυχής. Τέλος πάντων, την οποία διαβεβαιώνουμε τον εαυτό μας, προσφέρει επίσης ο Opel Apple CarPlay Και Android Auto. Αλλά μόνο σε ενσύρματη έκδοση προς το παρόν. Για να γίνει αυτό, μια θύρα USB τύπου Α είναι ενσωματωμένη στην τσέπη της Κεντρικής Κονσόλας, όπως και ένα ασύρματο μέσο φόρτισης στο πρότυπο QI.

Opel Mokka-e

Όλα αυτά τα συστήματα ήταν απόλυτα αντιδραστικά κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας. Μόνο λύπη, η Apple CarPlay δεν επωφελείται από το σύνολο του πλάτους του Opel Mokka-E-EFL. Αυτό πρέπει επομένως να εμφανίζει μάλλον παχιά μαύρα άκρα. Σε αυτό το σημείο, η Skoda και η Volkswagen κάνουν σαφώς καλύτερα με το Enyaq IV και το ID.4 αντίστοιχα.

Opel Mokka-e

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας σχεδόν δύο ωρών, Δεν βρήκαμε τίποτα να διαμαρτυρηθούμε για την έδρα του Opel Mokka-E που είναι τόσο άνετο όσο το οπτικά ελκυστικό. Η δυνατότητα κατοίκησης είναι σωστή στα μπροστινά μέρη, αλλά Τα πίσω καθίσματα είναι λιγότερο καλά υπότιτλα Όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω φωτογραφία. Υπό την προϋπόθεση ότι το μπροστινό κάθισμα δεν είναι πολύ απομακρυσμένο, ο επιβάτης που βρίσκεται στο πίσω μέρος θα έχει σωστό χώρο στα γόνατα. Από την άλλη πλευρά, η κοπή των θυρών περιορίζει την ορατότητα, ακόμη και αν ο φύλακας οροφής είναι σωστή.

Opel Mokka-e

Από την άλλη πλευρά, το συμπαγές SUV υποχρεώνει, Το στήθος Opel Mokka-E είναι πραγματικά πολύ δίκαιο με τα 310 λίτρα του (επεκτάσιμη έως 1.200 λίτρα). Αντίθετα, το γάντι είναι τόσο βαθύ που μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας εκεί. Η απόδειξη στη φωτογραφία ξανά.

Μια γνωστή πλατφόρμα

Opel Mokka-e

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Opel επέλεξε την πλατφόρμα CMP (κοινή αρθρωτή πλατφόρμα) για να αναπτύξει το mokka-e της. Το ίδιο στο οποίο βασίζεται το Peugeot E-2008 και άλλα ds 3 crossback e-tense της ομάδας PSA. Και ο λόγος για τον οποίο το αυτοκίνητο είναι επίσης διαθέσιμο σε ηλεκτρικά, βενζίνη ή ντίζελ της επιλογής σας.

Opel Mokka-e

Παράγεται στο Poissy in the yvelines, το Opel Mokka-e είναι εξοπλισμένο με ένα Ο σύγχρονος ηλεκτρικός κινητήρας που εμφανίζει ισχύ 100 kW, ή περίπου 136 hp. Εκδίδει 260 nm με 0 έως 100 km/h σε 9,1 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η Opel ανακοινώνει μια μέγιστη ταχύτητα είναι 150 km/h και μια σειρά 324 χλμ. Ανάλογα με τον κύκλο WLTP. Ακόμη περισσότερο ανάλογα με τις συνθήκες και το στυλ οδήγησης. Η αριθμομηχανή αυτονομίας που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Opel εμφανίζει 187 χλμ. Στη χειρότερη περίπτωση και 379 χλμ. Στην καλύτερη περίπτωση.

Opel Mokka-e

Για να γίνει αυτό, το Opel Mokka-e ξεκινάει Μια μπαταρία με χωρητικότητα 50 kWh, με χρήσιμη χωρητικότητα 46 kWh. Η δοκιμή μας πραγματοποιήθηκε στην κοιλάδα Chevreuse, με δύο άτομα στο πλοίο, χωρίς τις παραμικρές αποσκευές και με θερμοκρασία περιβάλλοντος 15 ° C. Σημειώσαμε μια λογική κατανάλωση 15,3 kWh ανά 100 χλμ. Περίπου. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι το ταξίδι μας αποτελείται ουσιαστικά από δευτερεύοντες δρόμους που διαπραγματεύονται με πολύ μέτρια ταχύτητα, με μερικά σπάνια τμήματα αυτοκινητοδρόμων.

Opel Mokka-e

Δεν έχουμε ζητήσει από τη θέρμανση λίγο, το οποίο εξασφαλίζεται από μια αντλία θερμότητας για εξοικονόμηση ενέργειας. Μια μακρύτερη δοκιμή θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε περαιτέρω με κάθε έννοια της λέξης, ιδίως για να αξιολογήσουμε τον αντίκτυπο της ταχύτερης οδήγησης στον αυτοκινητόδρομο. Το Αχιλλέα φτέρνα των περισσότερων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και ιδιαίτερα SUVs. Ακόμη και αν ο κατασκευαστής ανακοινώνει ένα ποσοστό διείσδυσης αέρα (CX) 0,32 έναντι 0,35 στο θερμικό μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Τι προσφέρει 16 % αντίσταση στη διείσδυση στον αέρα λιγότερο με ταχύτητα 130 km/h. Μια λέξη επίσης για τη μόνωση στους κυλιόμενους θορύβους του αυτοκινήτου που είναι σχετικά αποτελεσματική.

Τρεις τρόποι οδήγησης για το Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

Ευχάριστο να οδηγείτε και να προσφέρετε επαρκή δύναμη χωρίς να είστε πολεμικός αστραπής, Το Opel Mokka-E έχει τρεις τρόπους οδήγησης όπως το Opel Corsa-E: Eco, Normal and Sport. Αυτά είναι εύκολα προσβάσιμα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κουμπί που βρίσκεται στην Κεντρική Κονσόλα. Κάθε λειτουργία θα τροποποιήσει τη ισχύ του κινητήρα, τη ροπή, την αντίδραση στο πεντάλ που θα είναι περισσότερο ή λιγότερο ευαίσθητη και τελικά η κατεύθυνση που θα είναι περισσότερο ή λιγότερο σταθερή.

Opel Mokka-e

Το Eco Mode παραδίδει 60 kW με μερικά 180 nm. Η κανονική λειτουργία πηγαίνει στα 80 kW και 220 nm. Τέλος, η λειτουργία αθλητισμού σας επιτρέπει να έχετε τα 100 kW του ηλεκτρικού κινητήρα, με τη μέγιστη ροπή 260 nm. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, Ευνοήσαμε τη λειτουργία Eco, η οποία ήταν απόλυτα κατάλληλη για την αστική οδήγηση. Σημειώστε ότι το Opel Mokka-E επωφελείται επίσης από ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας στο φρενάρισμα, το οποίο επιτρέπει την οδήγηση σε ένα πεντάλ, χωρίς όμως μέχρι την πλήρη στάση.

100 χιλιόμετρα αυτονομίας που ανακτήθηκε σε 12 λεπτά φορτίου

Opel Mokka-e

Ως στάνταρ, το Opel Mokka-E είναι εξοπλισμένο με ένα 7.4 kW Single -Phase On -board φορτιστής. Αρκετά για να επαναφορτίσετε στο σπίτι σε μια υποδοχή τομέα, ενισχυμένη υποδοχή ή ένα κουτί Wallbox 7,4 kW. Ένας φορτιστής τριών φάσης 11 kW προσφέρεται επίσης ως επιλογή σε ορισμένες εκδόσεις. Σας επιτρέπει να ανακτήσετε 100 χιλιόμετρα αυτονομίας σε 90 λεπτά φορτίου.

Opel Mokka-e

Εάν επαναφορτίσετε το Opel Mokka-E σε ένα γρήγορο τερματικό σταυροειδές στα 50 kW, Ο κατασκευαστής ανακοινώνει 100 χλμ. Ανακτηθεί σε 19 λεπτά, και ακόμη και μόνο 12 λεπτά σε φορτιστή 100 kW. Παρ ‘όλα αυτά, αφού δεν χρειαζόταν να επαναφορτίσουμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τα δικά μας μέτρα. Και πάλι, μια δοκιμή σε μια μεγαλύτερη διαδρομή θα μας επιτρέψει να μάθουμε περισσότερα.

Βοηθήματα οδήγησης σε αφθονία

Opel Mokka-e

Από την πλευρά οδήγησης, η Opel επέλεξε να προσφέρει όλα όσα γίνονται σήμερα στον τομέα. Το Opel Mokka-E είναι ιδιαίτερα εξοπλισμένο με Προσαρμοστικό cruise control with stop & go, και μερικά Αναγνώριση σημείων κυκλοφορίας. Ωστόσο, αυτά τα δύο συστήματα δεν λειτουργούν σε συναυλία: σε περίπτωση αλλαγής ταχύτητας, η τιμή εμφανίζεται καλά στα όργανα, αλλά το όχημα δεν προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητά του ανάλογα.

Opel Mokka-e

Άλλες ADAs (ADAS AID) προσφέρονται ως ο έξυπνος περιοριστής ταχύτητας, ανιχνευτής επαγρύπνησης του οδηγού, η ειδοποίηση σύγκρουσης που είναι σε θέση να ανιχνεύει οχήματα, αλλά και πεζούς. Ο κατάλογος συνεχίζεται με συστήματα βοήθειας στάθμευσης όπως η πανοραμική πίσω κάμερα 180 ° ή η διόρθωση τροχιάς και η βοήθεια της διατήρησης της διαδρομής.

Ποια είναι η τιμή του Opel Mokka-e ?

Opel Mokka-e

Που διατίθεται στο εμπόριο από 36.100 ευρώ, Επομένως, το Opel Mokka-E είναι επιλέξιμο για το μέγιστο οικολογικό μπόνους. Υπενθύμιση, θα μειωθεί από 7.000 σε 6.000 ευρώ την 1η Ιουλίου 2021, εκτός από τις παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ημερομηνία αυτή και εάν το όχημα παραδοθεί πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Opel Mokka-e

Αυτή η τιμή κλήσης αντιστοιχεί στην έκδοση Basic Edition, Η πιο εξοπλισμένη τελική έκδοση που προσφέρεται από 42.050 ευρώ. Θα είναι ακόμα απαραίτητο να διατηρείτε το φως του χεριού σας στις επιλογές που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση σε σύγκριση με το οικολογικό μπόνους: η δερμάτινη ταπετσαρία στα 1.600 ευρώ, το μεταλλικό χρώμα στα 550 ευρώ ή ο πρακτικός φορτιστής τριών φάσεων των 11 kW είναι αρκετοί Για να υπερβείτε το ανώτατο όριο 45.000 ευρώ.

Τι τελειώνει και ποιες επιλογές για το Opel Mokka-e ?

Opel Mokka-e

Όπως και οι θερμικές εκδόσεις, το εύρος του Opel Mokka-E είναι διαθέσιμο στο Πέντε επίπεδα τερματισμού : Έκδοση, κομψότητα, κομψότητα, GS Line και Ultimate. Βασικός, Η έκδοση Opel Mokka-E Συγκεκριμένα, το Opel Vizor Grille με το περίγραμμα Chrome, τις ζάντες των αλουμινίου 16 -ιντσών, τους μπροστινούς και τους οπίσθιους προβολείς LED, τον αυτόματο κλιματισμό μονοφωνικής ζώνης, την εκκίνηση χωρίς κλειδί, την αναγνώριση βελτιωμένων πάνελ, τη βοήθεια για την παρακολούθηση της διαδρομής και την εκκίνηση του λόφου ή επτά – ίντσα οθόνη αφής.

Opel Mokka-e

Για 1.650 ευρώ περισσότερα, Κομψότητα Ανταλλαγές 16 -ιντσών ζάντες για δύο ασημένια και μαύρες ίντσες. Μεταξύ άλλων, προσθέτει τα μπροστινά φώτα ομίχλης, η Alcantara αναμιγνύεται ταπετσαρία, η πανοραμική πίσω κάμερα της πίσω στάθμευσης 180 ° με βοηθήματα στάθμευσης, έξι ηχεία αντί για τέσσερα και τη διαχείριση του Apple Carplay και του Android Car.

Επιχειρησιακή κομψότητα Θα σας κοστίσετε 1.300 ευρώ περισσότερο σε σύγκριση με το φινίρισμα της κομψότητας, έτσι ώστε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση και την εκκίνηση -up χωρίς κλειδί, τη συνδεδεμένη πλοήγηση και τη μονάδα Opel Connect.

Opel Mokka-e

Είναι επίσης δυνατό να προχωρήσουμε απευθείας από το βασικό τελείωμα επεξεργασίας στο GS Line, για 3.050 ευρώ. Το Opel Mokka-E βάζει στη συνέχεια ζάντες Tricolor 18 ιντσών και υιοθετεί μια μικτή μαύρη και κόκκινη ταπετσαρία. Μια άλλη αλλαγή, τα πίσω παράθυρα είναι υπερβολικά και διάφορα βοηθήματα οδήγησης είναι ενσωματωμένα, όπως η πανοραμική πίσω κάμερα των 180 °, το σύστημα αντι -κολλάτων με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, καθώς και το προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο μέχρι να σταματήσουν.

Opel Mokka-e

Τελικά, Το Opel Mokka-e Ultimate είναι η πιο ολοκληρωμένη έκδοση, αλλά απαιτεί επέκταση 3.000 ευρώ σε σύγκριση με την έκδοση Elegance Business. Το αυτοκίνητο επωφελείται τότε από τους προβολείς πριν από την LED Matrix που σας επιτρέπουν να οδηγείτε στον φάρο χωρίς να εκθαμβωτείτε τα οχήματα μπροστά σας. Η ταπετσαρία είναι εξ ολοκλήρου από το Alcantara, ενώ τα μπροστινά καθίσματα και το τιμόνι θερμαίνονται. Μια πολύ πρακτική επιλογή σε ένα ηλεκτρικό όχημα, ειδικά όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή και πρόκειται για εξοικονόμηση ενέργειας με κοπή θέρμανσης. Όλα τα βοηθήματα οδήγησης που προσφέρονται στα χαμηλότερα φινιρίσματα είναι φυσικά ενσωματωμένα, εκτός από το μπροστινό και πίσω μέρος στάθμευσης. Από την πλευρά της, το Pure Panel Opel προσφέρει μια έγχρωμη οθόνη 12 ιντσών για όργανα και οθόνη αφής 10 ιντσών.

Προσφέρονται άλλες επιλογές για την προσαρμογή του Opel Mokka-e. Το πράσινο χρώμα σήματος προσφέρεται διαφορετικά μετράει 550 ευρώ για μαύρο, γκρι, κόκκινο ή μπλε μεταλλικό χρώμα. Η δερμάτινη ταπετσαρία χρεώνεται για 1.600 ευρώ, ενώ πολλά πακέτα προσφέρονται για να επωφεληθούν από τη βοήθεια όπως η κάμερα πίσω προβολής ή η βοήθεια στάθμευσης, στα χαμηλότερα επίπεδα φινιρίσματος. Τέλος, σημειώστε ότι προσφέρεται για 900 ευρώ. Μια επιλογή που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη εάν σκοπεύετε να επαναφορτίσετε το Opel Mokka-E σε ένα καλό ακροατήριο χωρίς να χάσετε χρόνο.

Τελική δοκιμαστική σημείωση: Opel Mokka-e

Το Opel Mokka-E είναι ένα συμπαγές SUV με πολύ επιτυχημένο σχέδιο. Χωρίς να είναι αθλητική όπως η εμφάνισή της υποδηλώνει, προσφέρει σωστή αυτονομία, υπό την προϋπόθεση ότι είστε ικανοποιημένοι με αστική και περιαστική χρήση. Άνετα και προσφέροντας μια καλή κινητική απόλαυση, παρόλα αυτά ψαρεύει από την κατοικία του και το μέτριο στήθος του. Το Opel Mokka-E παραμένει πιο προσιτό από τα Peugeot E-2008 Cousins ​​και DS 3 Crossback E-Tense, τα οποία είναι λιγότερο εξοπλισμένα.

  • Το πολύ επιτυχημένο στυλ
  • Οδηγική απόλαυση
  • Οδήγηση
  • Ο όγκος του κορμού
  • Ο φορτιστής 7,4 kW