Μια δοκιμή online webcam flash on online μια σκοτεινή κάμερα μου, δοκιμάστε την κάμερα και το μικρόφωνο σας με τη δωρεάν δοκιμή κάμερας Web – The Mic Test

Online δοκιμή κάμερας

Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω για μια επιτυχημένη δοκιμή online κάμερας –

Μια online webcam flash δοκιμή μια σκοτεινή κάμερα μου

Είτε η κάμερα σας είναι ενσωματωμένη στον υπολογιστή σας είτε πρόκειται για εξωτερική συσκευή, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές για να αποκτήσετε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για να αναγνωρίσετε τη συσκευή και να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας σωστά . Ενώ χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρονική δοκιμή flash μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε ότι η κάμερα σας λειτουργεί σωστά, η ίδια η δοκιμή μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για ακόμα περισσότερη προσαρμογή . Κάθε διαμόρφωση και η κάμερα είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε αν μπορείτε να πάρετε την κάμερα σας για να σταματήσετε να είναι τόσο σκοτεινό . Επαναφορά

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, μπορείτε συχνά να βάλετε τα πράγματα να επανέλθουν στο φυσιολογικό, επαναφέροντας τη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιώντας τον υπολογιστή σας, περιμένετε λίγα λεπτά, στη συνέχεια ενεργοποιήστε τον υπολογιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να επαναφέρει τις παραμέτρους της κάμερας με τον τρόπο που ήταν πριν κάνετε το online δοκιμή κάμερας κάμερας .
Αναγνωρίστε το υλικό

Εάν η κάμερα σας είναι σκοτεινή, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί εάν η συσκευή σας είναι στην πραγματικότητα ενεργοποιημένη ή εάν το σκοτάδι σημαίνει ότι η κάμερα δεν κατανοεί όλες τις εικόνες . Για να το δοκιμάσετε, ελέγξτε ότι ο υπολογιστής σας εξακολουθεί να αναγνωρίζει την κάμερα. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού Έναρξη στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Σταθμός εργασίας” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ιδιότητες συστήματος”. Από εκεί, επιλέξτε “Διαχείριση συσκευών”. Κοιτάξτε πρώτα ως μέρος των “ελεγκτών ήχου, βίντεο και παιχνιδιών” και αναζητήστε το όνομα της κάμερας. Η κάμερα μπορεί να αναφερθεί με “άλλες συσκευές” . Εάν βλέπετε το όνομα της κάμερας σε ένα από αυτά τα μέρη, γνωρίζετε ότι το σύστημα είναι τουλάχιστον αναγνωρισμένο από τη συσκευή.
Ενημέρωση οδηγού

Εάν έχετε διαπιστώσει ότι ο υπολογιστής σας αναγνωρίζει την κάμερα, αλλά βλέπετε ένα θαυμαστικό δίπλα στο όνομα της κάμερας στον περιφερειακό διαχειριστή, τότε θα χρειαστεί να ενημερώσετε για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή για να ξεκινήσετε την κάμερα. Δοκιμάστε ένα δεξί κλικ στο όνομα της webcam, σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα ανοίξει ένα μενού που περιλαμβάνει την “Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης”. Κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης. Ένας πιλότος είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στον υπολογιστή και την κάμερα να επικοινωνούν μεταξύ τους . Οι πιλότοι που έχουν αρχικά εγκατασταθεί όταν έχετε προσθέσει την κάμερα σας στον υπολογιστή μπορούν να ενημερωθούν κατά καιρούς .
Ιδιότητες λήψης

Για οποιονδήποτε λόγο, η δοκιμή σας στο διαδίκτυο μπορεί επίσης να επαναφέρει ορισμένες ρυθμίσεις λήψης βίντεο της κάμερας σας, προκαλώντας τη σκοτεινή κάμερα σας. Για να επιλύσετε αυτό, μεταβείτε στο πρόγραμμα κάμερας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε – όπως το Skype ή το Google ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα – και αναζητήστε μια “βίντεο” ή ενότητα βίντεο “βίντεο” ή ενότητα ή ενότητα . Από εκεί, βεβαιωθείτε ότι η επιθυμητή κάμερα σας έχει επιλεγεί, αφού μπορείτε να έχετε αρκετές κάμερες που είναι προσβάσιμες . Στην ενότητα “Ρυθμίσεις” των ιδιοτήτων λογισμικού webcam “ή, ελέγξτε επίσης τις ρυθμίσεις” Luminosity “ή, εάν τοποθετηθούν στο κάτω μέρος, θα μπορούσατε να λάβετε μια σκοτεινή εικόνα
ενημέρωση φλας

Επειδή η δοκιμή που χρησιμοποιήσατε είναι το Adobe Flash, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε δυσκολίες λόγω της ανάγκης για ενημέρωση flash. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Web για την έκδοση του Adobe Reader “της έκδοσης flash player για να δείτε ποια έκδοση του Flash χρησιμοποιείτε και εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για το λειτουργικό σας σύστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την κάμερα σας.

Online δοκιμή κάμερας

Χρησιμοποιήστε αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο για να δοκιμάσετε την κάμερα και ελέγξτε εάν έχει ρυθμιστεί σωστά.

Οδηγίες δοκιμής webcam:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί “Δοκιμή.
  2. Κάντε κλικ στο “Εξουσιοδότηση” εάν δείτε μια ερώτηση στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης.
  3. Τώρα η εικόνα θα πρέπει να εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στο κουμπί δοκιμής !

Εάν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας ή να δείτε το βίντεο που καταγράφει η κάμερα σας στο πλαίσιο, αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί η κάμερα σας !

Το ηλεκτρονικό εργαλείο δοκιμής κάμερας μας είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει – (το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς) –

Οι δοκιμές κάμερας μας τρέχουν από την “πλευρά του πελάτη” – αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπουμε και δεν μπορούμε να δούμε ή να καταγράψουμε το βίντεο/εικόνα που εμφανίζεται μέσω της κάμερας σας.

Οδηγός δοκιμής κάμερας –

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί μπλε δοκιμής παραπάνω – Εάν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας, η δοκιμή κάμερας σας είναι επιτυχής. Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα σας έχει ρυθμιστεί σωστά.

Εάν δεν βλέπετε τίποτα αφού κάνετε κλικ στο κουμπί δοκιμής, η κάμερά σας απέτυχε τη δοκιμή online κάμερας !

Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω για μια επιτυχημένη δοκιμή online κάμερας –

Βήμα 1. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ανοίξετε αυτόν τον ιστότοπο δοκιμής κάμερας σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Google Chrome, Microsoft Edge εάν χρησιμοποιείτε το Safari ως πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

2ο βήμα. Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι συνδεδεμένη με την υποδοχή USB. Θα μπορείτε να δείτε κάτι να εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής σας ή να ακούσετε έναν ήχο όταν επανασυνδέετε την κάμερα.

Βήμα 3. Λίγα μοντέλα webcam έχουν ένα “on/off”-check yours και ενεργοποιήστε το “ON”.

Βήμα 4. Ελέγξτε εάν έχετε εγκαταστήσει τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για την κάμερα σας. Διαφορετικά, κατεβάστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης κάμερας. Για να βρείτε και να κατεβάσετε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης για την κάμερα σας, μπορείτε απλά να αναζητήσετε το Google “Όνομα του οδηγού του μοντέλου webcam”. Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας, μπορείτε να λειτουργήσετε την κάμερα σας.

Αντιμετωπίζετε πάντα προβλήματα με τη δοκιμή online κάμερας ? Ελέγξτε τις ρυθμίσεις κάμερας στα λειτουργικά σας συστήματα:

Πώς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις κάμερας στα Windows 8

Η κάμερα δεν λειτουργεί σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ? Συμβουλευτείτε τους οδηγούς επισκευής μας ειδικά για τις εφαρμογές:

Τι να κάνω αν δεν μπορώ ακόμα να δοκιμάσω την κάμερα ακόμη και μετά από να δοκιμάσω όλους τους οδηγούς επισκευής παραπάνω ?

Προσπαθήστε να δοκιμάσετε την κάμερα σας σε άλλο φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή για να μάθετε αν το πρόβλημα προέρχεται από την κάμερα σας. Διαφορετικά, εάν έχετε πρόσβαση σε άλλη κάμερα, προσπαθήστε να δοκιμάσετε αυτήν την κάμερα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο δοκιμής κάμερας κάμερας μας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί και δοκιμάστε εύκολα την κάμερα.

Εάν η κάμερα σας δεν λειτουργεί σε μία από τις συσκευές που έχετε δοκιμάσει, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα βοήθειας της μάρκας/κατασκευαστή κάμερας κάμερας.

Χρησιμοποιείτε συχνά λογισμικό/λογισμικό που βασίζεται στη φωνή όπως το Skype ? Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το μικρόφωνο σας στο διαδίκτυο πριν συμμετάσχετε σε συναντήσεις και κλήσεις.

Ψάχνετε για το καλύτερο μικρόφωνο για διαφωνία – κάντε κλικ εδώ.

Τα πιο ακριβά μικρόφωνα των gadget σας ή όχι ? Ελέγξτε εδώ τα 7 πιο ακριβά μικρόφωνα στον κόσμο