Δοκιμή webcam – online, δωρεάν – δοκιμή webcam

Δοκιμή κάμερας

Ελέγξτε την εικόνα της εικόνας και του βίντεο της κάμερας σας. Βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός είναι τέλειος.

Δοκιμάστε την κάμερα σας

Κάντε κλικ στην επιλογή “Εξουσιοδότηση” όταν εμφανίζεται ένα παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη” Webcam “.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή “Εξουσιοδότηση” όταν εμφανίζεται ένα παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

3. Θα πρέπει τώρα να δείτε την εικόνα που συλλαμβάνεται από την κάμερά σας. Προσαρμόστε την ποιότητα της εικόνας, τον φωτισμό και πολλά άλλα.

Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

Η κάμερα σας δεν λειτουργεί ? Δεν βλέπετε καμία εικόνα ή πληροφορίες ? Κανένα πρόβλημα ! Ακολουθήστε μόνο αυτά τα απλά βήματα και θα λειτουργήσουμε την κάμερα σας με την αναλαμπή ενός ματιού:

Βήμα 1.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εξωτερική κάμερα, ελέγξτε ότι είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB στον υπολογιστή σας και το καλώδιο σύνδεσης δεν έχει υποστεί βλάβη. Όταν συνδέσετε μια νέα κάμερα για πρώτη φορά, θα δείτε γενικά μια ειδοποίηση στην οθόνη ή θα ακούσετε ένα σήμα. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα μήνυμα όπου πρέπει να κάνετε κλικ στο “Εξουσιοδότηση” για να δώσετε την πρόσβαση της κάμερας σας στον υπολογιστή σας.

2ο βήμα.

Εάν θέλετε να δείτε αν η κάμερά σας αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του συστήματός σας. Για χρήστες MAC, μπορείτε να το έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της Apple στο επάνω αριστερό μέρος. Κάντε κλικ στο “Σχετικά με αυτό το Mac” → “Αναφορά συστήματος” → “Συσκευές”. Στα Windows, μεταβείτε στον πίνακα διαμόρφωσης και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Εμφάνιση συσκευών και εκτυπωτών” για να εμφανίσετε τρέχουσες συσκευές.

Βήμα 3.

Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού σας συστήματος, των οδηγών κάμερας και του λογισμικού που χρησιμοποιείτε για την κάμερα σας. Εάν χρησιμοποιείτε μια εξωτερική κάμερα, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το λογισμικό που χρησιμοποιείτε για να το χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 4.

Ορισμένα μοντέλα webcam έχουν διακόπτη “on/off”. Βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας είναι αν και έχει ένα.

Βήμα 5.

Έχετε μόνο μία εφαρμογή που έχει πρόσβαση στην ανοιχτή κάμερά σας και τα δύο. Το άνοιγμα περισσότερων από μία εφαρμογών που χρησιμοποιεί την κάμερα σας μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία.

Πως δουλεύει ?

Κάντε κλικ στην επιλογή

1. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ξεκινήστε το webcam”.

Κάντε κλικ στο κουμπί με το εικονίδιο της κάμερας το οποίο υποδεικνύει “Ξεκινήστε τη δοκιμή κάμερας”.

Κάντε κλικ στο κουμπί

2. Κάντε κλικ στο “Εξουσιοδότηση” στο παράθυρο πλαισίου

Θα δείτε ένα παράθυρο συμφραζομένων στην οθόνη σας που απαιτεί εξουσιοδότηση. Αυτό δίνει μόνο πρόσβαση στην κάμερα σας στο εργαλείο μας. Το εργαλείο δεν θα καταγράψει την κάμερά σας. Κάντε κλικ στο “Εξουσιοδότηση” έτσι ώστε να ξεκινήσει η δοκιμή.

Ελέγξτε τη ροή της κάμερας σας

3. Ελέγξτε τη ροή της κάμερας σας

Ελέγξτε την εικόνα της εικόνας και του βίντεο της κάμερας σας. Βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός είναι τέλειος.

Online tutorial δοκιμής κάμερας

«Πώς να προσθέσετε εφέ στο σεμινάριο GIF»

Εταιρεία, Εκπαίδευση και Προσωπικό

Είτε φιλοξενείτε επαγγελματικές κλήσεις για πελάτες, θέλετε να συνδεθείτε με συμμαθητές ή άλλους εκπαιδευτικούς, είτε κάνετε προσωπική επικοινωνία βίντεο, είναι σημαντικό να έχετε σύνδεση υψηλής ποιότητας κάμερας κάμερας.

Το εργαλείο δοκιμής webcam σας επιτρέπει να ελέγξετε ότι η κάμερα σας λειτουργεί τέλεια πριν συμμετάσχετε σε μια κλήση. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η κάμερά σας είναι πλήρως λειτουργική πριν συμμετάσχετε σε μια κλήση σε ομάδες της Microsoft, Google Meet, Zoom και άλλες πλατφόρμες videoconferencing.

Επιχειρήσεις, Εκπαίδευση, Personal.png

Δεν απαιτείται εγγραφή

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δοκιμής κάμερας κάμερας. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Ξεκινήστε την κάμερα” παραπάνω και δείτε πώς μοιάζει η ροή της κάμερας σας κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής κλήσης. Είναι ένας απλός τρόπος για να δοκιμάσετε την κάμερά σας στο διαδίκτυο από το πρόγραμμα περιήγησής σας, αντί να χρησιμοποιείτε εφαρμογές όπως το Photobooth ή την εγκατάσταση άλλου λογισμικού απλά για να το δοκιμάσετε.

Δεν απαιτείται εγγραφή.png

Ελεύθερος

Το εργαλείο δοκιμής κάμερας μας είναι 100 % δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία για να τα δοκιμάσετε. Πιστεύουμε στη δυνατότητα για τους χρήστες μας να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας δωρεάν πριν πληρώσουν. Έχουμε επίσης ένα δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δοκιμή κάμερας

Ελεγχος η ποιότητα της κάμερας ιστού σας!
Αφήστε μια γνώμη για την κάμερά σας και εντοπίστε τη θέση στην αξιολόγηση των καλύτερων φωτογραφικών μηχανών.

Τελευταίες μαρτυρίες

Για την πρώτη πίστη έλαβα το αίτημά μου για βοήθεια είναι εξαιρετική και τέλεια – Lahouimel Nabil

Ευχαριστώ για αυτό το εργαλείο. Ποιος μου επιτρέπει να γνωρίζω ότι η κάμερά μου λειτουργεί καλά στο Visio, έτσι είναι ο άλλος συνομιλητής που έχει πρόβλημα – Tamtam

Όλα είναι καλά Σας ευχαριστώ για την ομάδα Teste και Maitence – Bouziane

Σε webcamtests.com

Αυτός ο ιστότοπος παρέχει ένα δωρεάν εργαλείο για να ελέγξετε την κάμερα σας στο διαδίκτυο και να ελέγξετε εάν λειτουργεί σωστά. Με άλλα λόγια, μπορείτε να το δοκιμάσετε απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το τρίτο λογισμικό Party. Παρά το γεγονός ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τη δοκιμή της webcam σας “σε ένα κλικ” σε διαφορετικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, smartphones, τηλεοράσεων, tablet και άλλων. Όποια και αν είναι η συσκευή και το λειτουργικό σύστημα, ως αποτέλεσμα των δοκιμών, δεν θα γνωρίζετε μόνο εάν λειτουργεί η κάμερα σας, αλλά και πολλές χρήσιμες πληροφορίες (όνομα κάμερας, ανάλυση, συχνότητα εικόνας, αριθμός χρωμάτων, χρώματα, χρώματα, χρώματα, Χρώματα, χρώματα, χρώματα, χρώματα, χρώματα, χρώματα, χρώματα, χρώματα, ποιότητα εικόνας και πολλές άλλες προδιαγραφές). Επιπλέον, εάν το εργαλείο δοκιμής εντοπίσει προβλήματα με την κάμερα ιστού σας, θα λάβετε μερικές συμβουλές για το πώς θα τα λύσετε. Αφού ολοκληρώσετε τις δοκιμές κάμερας, μεταξύ άλλων, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με την κάμερα σας και να τις κατεβάσετε. Επίσης, μπορείτε να το δείτε σε πλήρη οθόνη και να αξιολογήσετε την κάμερα σας.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε την κάμερα?

 • Έχετε αγοράσει ή συνδεθεί μια νέα κάμερα και θέλετε να ελέγξετε εάν λειτουργεί σωστά (ο θεατής κάμερας θα εμφανίσει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο).
 • Έχετε αμφιβολίες σχετικά με τις ρυθμίσεις μιας πρόσφατα αγορασμένης κάμερας και θέλετε να δοκιμάσετε την κάμερα και τα χαρακτηριστικά της (επειδή όλοι οι πωλητές δεν είναι ειλικρινείς).
 • Έχετε αρκετές κάμερες και θέλετε να τις συγκρίνετε για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο (τόσο πιο αποτελεσματική είναι η κάμερα, τόσο υψηλότερο είναι το “επίπεδο ποιότητας”).
 • Θέλετε να μάθετε αν η κάμερά σας είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο μικρόφωνο ή ενσωματωμένο ηχείο (προσέξτε, αυτή η λειτουργία είναι λίγο μπερδεμένη).
 • Θέλετε να μάθετε πόσες εικόνες ανά δευτερόλεπτο (FPS) κάνει την κάμερα σας (η χαμηλή FPS προκαλεί αποκλίσεις βίντεο).
 • Θέλετε να μάθετε πόσα χρώματα περιέχει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κάμερα σας (περισσότερα χρώματα σημαίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας).
 • Θέλετε να μάθετε την ανάλυση της κάμερας ιστού σας (υψηλής ποιότητας κάμερες έχουν υψηλή ανάλυση και μπορεί να παρέχει βιντεοκλήσεις HD).
 • Ελέγξτε την ποιότητα της κάμερας σας σε σύγκριση με άλλες κάμερες (για αυτό, πρέπει να αφήσετε μια γνώμη στην κάμερα σας).

Πώς να δοκιμάσετε την κάμερα σας?

Η δοκιμή της webcam σας με το ηλεκτρονικό εργαλείο μας είναι πολύ απλή: απλά περιμένετε μέχρι να εντοπιστούν οι κάμερες ιστού και πατήστε το κουμπί “Δοκιμάστε τη φωτογραφική μηχανή”. Εάν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί και δεν λαμβάνετε καμία ειδοποίηση, είναι πιθανό ότι έχει συμβεί σφάλμα με το πρόγραμμα περιήγησής σας. Για να σας βοηθήσουμε, γράψτε μας [email protected]

Πώς δοκιμάζεται η κάμερα σας?

 1. Πρώτα απ ‘όλα, καθορίζει εάν το πρόγραμμα περιήγησης υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την πρόσβαση σε συσκευές πολυμέσων. Εάν συμβαίνει αυτό, εμφανίζει μια λίστα με κάμερες ιστού που ανιχνεύονται και τα απαραίτητα στοιχεία ελέγχου.
 2. Όταν πατάτε το κουμπί “Test My Cam”, το πρόγραμμα περιήγησης σας ζητά άδεια να ξεκινήσετε την κάμερα ιστού σε αυτόν τον ιστότοπο.
 3. Μετά τη χορήγηση πρόσβασης, η κάμερα θα ξεκινήσει και θα δείτε το βίντεο στην προβολή της κάμερας..
 4. Είναι πλέον καιρός να προσδιορίσουμε τη μέγιστη ανάλυση της κάμερας ιστού (μεταξύ άλλων, αυτό θα υπολογίσει τον αριθμό των megapixel και θα ανιχνεύσει το υποστηριζόμενο πρότυπο βίντεο).
 5. Στη συνέχεια, θα καθορίζει την ποιότητα της εικόνας (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των χρωμάτων, της φωτεινότητας, του κορεσμού).
 6. Μετά από μερικά μέτρα, προσδιορίζεται ο αριθμός των εικόνων ανά δευτερόλεπτο (FPS).
 7. Μεταξύ των τελευταίων δοκιμών, υπολογίζεται το εύρος ζώνης της κατά προσέγγισης.
 8. Τέλος, εμφανίζονται τα αποτελέσματα των δοκιμών, των συμβουλών και των πρόσθετων ελέγχων (δηλαδή, λαμβάνοντας στιγμιότυπα, ενεργοποιώντας τη λειτουργία πλήρους οθόνης, σταματήστε την κάμερα, ενημερώστε τα δεδομένα).

Γιατί πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο?

Μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές, μπορείτε να αφήσετε μια γνώμη στην κάμερα σας. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να αγοράσουν μια καλή κάμερα και να περάσετε άσχημα. Επιπλέον, αφού δημοσιεύσατε τη γνώμη σας, θα δείτε πόσο καλή είναι η κάμερά σας σε σύγκριση με άλλους.

Απαιτούμενη διαμόρφωση

Για να δοκιμάσετε την κάμερά σας, όλα όσα χρειάζεστε είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης (δυστυχώς, ο Internet Explorer δεν ανήκει σε αυτά) που υποστηρίζει την πρόσβαση της πρόσβασης σε συσκευές πολυμέσων. Όπως έχετε παρατηρήσει, αυτό το εργαλείο δοκιμής κάμερας δεν απαιτεί πρόσθετο λογισμικό όπως το Adobe Flash, το Microsoft Silverlight ή τα επιπλέον μονάδες προγράμματος περιήγησης.

Παρακάτω αναφέρονται τα λειτουργικά συστήματα και οι ελάχιστες εκδόσεις των υποστηριζόμενων προγραμμάτων περιήγησης:

 • Firefox 56.0
 • Chrome 35.0
 • Browser Samsung 2.1
 • Opera Mobile 37.0
 • Browser Yandex 18.1
 • Android Webview 4.0
 • Μετάξι 73.6
 • Άκρη 45.0
 • Browser Vivo 8.2
 • Android 4.0
 • Χρωμίου 45.0
 • Firefox 48.0
 • Firefox 75.0
 • Firefox 26.0
 • Chrome 37.0
 • Χρωμίου 65.0
 • Browser Yandex 18.1
 • Όπερα 45
 • Firefox 48.0
 • Χρωμίου 49.0
 • Σαφάρι 11.1
 • Όπερα 72
 • Firefox 44.0
 • Χρωμίου 37.0
 • Άκρη 12.0
 • Χρωμίου 50.0
 • Firefox 36.0
 • Browser Yandex 17.1
 • Όπερα 35.0
 • Waterfox 56.2
 • Σίδερο 68.0
 • Πρόγραμμα περιήγησης UC 6.0
 • Όπερα Νέον 1.0
 • Στοιχεία προγράμματος περιήγησης 1.1
 • Browser CoC CoC 81.0
 • Χρωμίου 49.0
 • Maxthon 5.0
 • Firefox 29.0
 • Chrome 33.0
 • Browser Yandex 16.6
 • Sogou Εξερευνήστε 2.0
 • Όπερα 43.0
 • Πρόγραμμα περιήγησης UC 5.5
 • Άκρη 87.0
 • Σίδερο 74.0
 • Browser COC COC 49.0
 • Icedragon 65.0
 • Amigo 58.0
 • Χρωμίου 51.0
 • Όπερα 63.0
 • Firefox 69.0
 • Άκρη 106.0
 • Χρωμίου 51.0
 • Firefox 30.0
 • Browser Yandex 18.1
 • Όπερα 64.0
 • Avast safezone 1.48
 • Άκρη 87.0
 • Waterfox 56.3
 • Edge Mobile 14.0
 • Firefox 48.0
 • Chrome 39.0
 • Όπερα 36.0
 • Browser Yandex 17.4
 • Χρωμίου 49.0
 • Όπερα 36.0
 • Firefox 38.0
 • Άκρη 18.0
 • Σαφάρι 12.1
 • Χρωμίου 87.0
 • Σαφάρι 13.0
 • Σαφάρι 11.0
 • Χρωμίου 63.0
 • Firefox 63.0
 • Όπερα 53
 • Άκρη 81.0

Εάν το λειτουργικό σας σύστημα ή το πρόγραμμα περιήγησης δεν παρατίθεται εδώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζεται. Απλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Επομένως, μην διστάσετε να ελέγξετε τον εαυτό σας.

Εμπιστευτικότητα

 1. Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για τη δοκιμή πραγματοποιούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται μόνο στη μνήμη της συσκευής του χρήστη.
 2. Δεν εξοικονομούμε τεχνικές πληροφορίες έως ότου ο χρήστης δημοσιεύσει τη γνώμη του.
 3. Εάν ο χρήστης δεν δημοσιεύσει την ειδοποίηση, όλα τα δεδομένα από τη μνήμη της συσκευής καταστρέφονται όταν η σελίδα είναι κλειστή.
 4. Οι απόψεις είναι δημόσιες και περιέχουν μόνο τεχνικές πληροφορίες για τις κάμερες που δοκιμάστηκαν.
 5. Δεν αποθηκεύουμε σε καμία περίπτωση τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους χρήστες με τις κάμερες τους.

Προειδοποίηση

Τα αποτελέσματα των δοκιμών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, γι ‘αυτό είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί ένας αλγόριθμος δοκιμής χωρίς σφάλματα -. Παρ ‘όλα αυτά, θα βελτιώσουμε πάντα το εργαλείο δοκιμών μας και θα διορθώσουμε όλα τα σφάλματα που βρέθηκαν. Εάν βρείτε σφάλματα ή αν έχετε προτάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]