Online Bank N26: Μπορούμε να συνάψουμε ένα ενυπόθηκο δάνειο?, Πώς να λάβετε υποθήκη? N26

Πώς να λάβετε υποθήκη

Σχόλιο που έμεινε από Jean Patrice Cauby

Μπορούμε να συνάψουμε μια υποθήκη στο ηλεκτρονικό τραπεζικό N26 ?

Οι μεσίτες ακινήτων του Papernest σας συνοδεύουν !

Αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να πάρετε μια υποθήκη με την ηλεκτρονική τράπεζα N26 ? Προς το παρόν, αυτή η τράπεζα δεν προσφέρει αυτήν τη λειτουργία. Μπορείτε ακόμα να πάρετε καταναλωτική πίστη για παράδειγμα. Επιπλέον, το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο N26 θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε εύκολα τα έξοδά σας, απευθείας από την εφαρμογή του κινητού σας. Δεν είστε σίγουροι ? Χρησιμοποιήστε συγκριτή δάνεια ακινήτων !

Υποθήκη N26

Είναι δυνατόν να συστέλλεται υποθήκη με την τράπεζα N26 ?

Θέλετε να πάρετε μια υποθήκη με μια ηλεκτρονική τράπεζα ? Θα θέλατε να το κάνετε στο N26 ? Δυστυχώς, αυτή η τράπεζα δεν έχει ακόμη προτείνει να συρρικνωθεί υποθήκη. Θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να εκτελέσετε άλλες ενέργειες, όπως η διαχείριση των λογαριασμών σας online ή η ανάθεση καταναλωτικής πίστης.

Τι είναι η τράπεζα N26 ?

Δημιουργήθηκε το 2013, το N26 είναι 100% κινητής τηλεφωνίας όπως η Orange Bank. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό από το τηλέφωνό σας. Αυτή η τράπεζα προορίζεται για άτομα και επαγγελματίες. Με αυτήν την τράπεζα, έχετε την επιλογή μεταξύ πολλών τραπεζικών λογαριασμών:

 • τυπικός λογαριασμός N26, ο οποίος είναι δωρεάν
 • N26 Smart Account, ο οποίος είναι € 4,90/μήνα
 • Λογαριασμός N26 Εσείς, το οποίο είναι € 9,90/μήνα;
 • N26 Metal Account, ο οποίος είναι € 16,90/μήνα.

Χαρακτηριστικά των προσφορών N26

N26 N26 Smart N26 Εσύ Μέταλλο N26
Τιμή Ελεύθερος 4,90 €/μήνα 9,90 €/μήνα 16,90 €/μήνα
Εικονική τραπεζική κάρτα Ναί Ναί Ναί Ναί
Πρόσθετη κάρτα Οχι Προαιρετικός Προαιρετικός Προαιρετικός
Πληρωτέη πληρωμή Ναί Ναί Ναί Ναί
Απεριόριστες αναλήψεις Οχι Οχι Ναί Ναί
ΑΣΦΑΛΙΣΗ Οχι Οχι Ταξιδιωτική ασφάλιση:
– Ιατρική κάλυψη
– ταξιδιωτική ασφάλιση
– Πανδημική κάλυψη
– Ασφάλιση καθυστέρησης πτήσης
– Ασφάλιση αποσκευών
Καθημερινή ασφάλιση:
– Ασφάλιση κινητικότητας
– Ασφάλιση χειμερινών αθλημάτων
Ταξιδιωτική ασφάλιση:
– Ιατρική κάλυψη
– ταξιδιωτική ασφάλιση
– Πανδημική κάλυψη
– Ασφάλιση καθυστέρησης πτήσης
– Ασφάλιση αποσκευών
Καθημερινή ασφάλιση:
– Ασφάλιση κινητικότητας
– Ασφάλιση χειμερινών αθλημάτων
– Ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτων
– Τηλεφωνική ασφάλιση
Εξυπηρέτηση πελατών – chatbot
– Ζωντανή συζήτηση
– chatbot
– Ζωντανή συζήτηση
– Αφιερωμένη γραμμή
– chatbot
– Ζωντανή συζήτηση
– Αφιερωμένη γραμμή
– chatbot
– Ζωντανή συζήτηση
– Αφιερωμένη γραμμή

Ποιοι τύποι δανείων είναι δυνατόν να εγγραφείτε στο N26 ?

Η Online Bank N26 δεν συμβάλλει, προς το παρόν, στεγαστικό δάνειο. Αυτή η λειτουργία πρέπει να είναι δυνατή σύντομα. Παρ ‘όλα αυτά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζητήσετε καταναλωτική πίστωση. Το ποσό του μπορεί να κυμαίνεται από € 1.000 έως € 50.000, με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για μια περίοδο από 6 έως 84 μήνες.

Γιατί να συστέλλεται μια καταναλωτική πίστη ?

Όπως εξηγεί αυτός ο ιστότοπος, θα είστε σε θέση να συρρικνωθείτε καταναλωτική πίστωση για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων που δεν αφορούν την ακίνητη περιουσία. Χάρη σε αυτό το είδος πίστωσης, θα είστε σε θέση, για παράδειγμα, να αγοράσετε καταναλωτικά αγαθά ή να έχετε διαθέσιμο σε ταμειακές ροές.

Για να συρρικνωθεί η καταναλωτική πίστωση, όλες οι διαδικασίες λαμβάνονται στο διαδίκτυο. Απαιτούνται διάφορα βήματα για να μπορέσετε να κάνετε το αίτημά σας, ειδικότερα:

 1. Μεταβείτε στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας N26, στη συνέχεια στο τμήμα πίστωσης Χρηματοοικονομικά προϊόντα N26 αυτί Ανακαλύπτω ;
 2. Απαντήστε σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με το αίτημά σας πίστωσης, καθώς και τη φερεγγυότητα σας
 3. Για άτομα που δεν ζουν στη Γαλλία, θα είναι απαραίτητο να παρέχετε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας, καθώς και την απόδειξη της διεύθυνσης εάν βρίσκεστε στη Γερμανία. Για τους μη ευρωπαϊκούς κατοίκους, θα ζητηθεί επίσης αντίγραφο της άδειας διαμονής
 4. Μόλις οριστικοποιηθεί το αίτημα, θα πρέπει να το υποβάλετε μόνο στην τράπεζα, ώστε να μπορούν να το μελετήσουν. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε την προσφορά
 5. Εάν η προσφορά είναι αποδεκτή, θα γίνει βιντεοκλήση για να μπορείτε να υπογράψετε τη σύμβαση. Η επιβεβαίωση μπορεί επίσης να γίνει απευθείας στην αίτηση. Μόλις τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό σας, θα λάβετε ειδοποίηση.

Τα επιτόκια που προτείνονται από την τράπεζα θα διαφέρουν ανάλογα με την πίστωσή σας. Μπορούν να κυμαίνονται από 1,99% έως 19%. Τα τέλη αρχείων θα εφαρμοστούν και θα αφαιρεθούν από την πίστωσή σας. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει πρόσθετα έξοδα εάν καθυστερείτε ποτέ στην πληρωμή των μηνιαίων πληρωμών σας.

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με N26 ?

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού στο N26 είναι πολύ απλό και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή N26 ή να μεταβείτε στον ιστότοπο της τράπεζας. Τότε θα πρέπει να:

 1. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία: Διεύθυνση email και ταχυδρομική διεύθυνση
 2. Επιλέξτε τον τύπο λογαριασμού που θέλετε να ανοίξετε από αυτά που προσφέρονται
 3. Εκτελέστε την επαλήθευση της ταυτότητάς σας
 4. Τροφοδοτήστε τον λογαριασμό σας κάνοντας τραπεζικές μεταφορές ή χάρη σε άλλη τραπεζική κάρτα.

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού στο N26, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος. Μόλις πραγματοποιηθούν τα παρακάτω βήματα, θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε άμεσα πληρωμές χωρίς επαφή χρησιμοποιώντας την εικονική σας κάρτα.

Το Papernest με βοηθά να συστέλνω ένα ενυπόθηκο δάνειο !

Γιατί να επιλέξετε N26 ?

Πριν θέσει το ζήτημα της επιλογής N26, ίσως είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα της επιλογής μιας ηλεκτρονικής τράπεζας.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το άνοιγμα ενός λογαριασμού με μια ηλεκτρονική τράπεζα θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρόνο. Δεδομένου ότι όλα πηγαίνουν στο Διαδίκτυο ή σε μια εφαρμογή, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και να κάνετε τις διαδικασίες σας χωρίς να μετακινηθείτε από εσάς και απευθείας στο τηλέφωνό σας. Αυτή η λειτουργία έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση. Αυτή είναι η περίπτωση του N26, το οποίο σας παρέχει μια εφαρμογή για κινητά, για να σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τα πάντα από το φορητό υπολογιστή σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης online, τα χρονοδιαγράμματα γενικά διευρύνονται. Επομένως, έχετε μεγαλύτερες υποδοχές χρόνου εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο, έτσι ώστε ο τελευταίος να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Η εξυπηρέτηση πελατών N26 μπορεί να προσεγγιστεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ., συμπεριλαμβανομένων των διακοπών.

Επιπλέον, επιλέγοντας μια ηλεκτρονική τράπεζα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μειωμένες τραπεζικές χρεώσεις ή τουλάχιστον χαμηλότερες από αυτές των παραδοσιακών τραπεζών. Με μια τραπεζική κάρτα N26, μπορείτε να απολαύσετε χωρίς πληρωμές κόστους, ανεξάρτητα από το σύνθημα και πού βρίσκεστε.

Το N26 φροντίζει να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και να διευκολύνει τη διαχείριση των τραπεζικών σας λογαριασμών. Η τράπεζα δίνει έμφαση στη διαφάνεια και την απλότητα, για να σας επιτρέψει να έχετε την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία.

Ποιες είναι οι απόψεις για τις μονάδες N26 ?

Οι απόψεις N26 σε απευθείας σύνδεση τραπεζών είναι γενικά θετικές. Οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτή την ηλεκτρονική τράπεζα και ιδίως την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών, η οποία ανταποκρίνεται και είναι διαθέσιμη για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να συμβαίνει εάν η πίστωση που ζητήσατε έχει απορριφθεί από το N26 και ότι θέλετε να μάθετε γιατί. Το τελευταίο υπογραμμίζει επίσης τη διαχείριση λογαριασμών, η οποία είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της τράπεζας. Είναι εύκολο να πραγματοποιήσετε σχεδόν όλες τις λειτουργίες απευθείας στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας.

Θα βρείτε παρακάτω θετικές απόψεις που άφησαν οι πελάτες στον ιστότοπο TrustPilot.

Σχόλιο που έμεινε από Lusco de Badje

Η κάρτα μου ήταν σφετεριστή μετά από μια αγορά στο Διαδίκτυο, ο κωδικός επικύρωσής μου επίσης δεν λειτούργησε πλέον. Ήρθα σε επαφή με το N26 και οι σύμβουλοι ανταποκρίθηκαν πολύ, οποιονδήποτε ακολουθούν τον κωδικό επικύρωσης και άλλαξαν την κάρτα μου. Αριστη εξυπηρέτηση ! Ευχαριστώ N26

Σχόλιο που έμεινε από Όλα τα ταγκό

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Ξεκινάμε με το παραδοσιακό ρομπότ πελατών, οδυνηρό, αλλά σε 30 δευτερόλεπτα έχουμε ένα πραγματικό άτομο που μιλάει τη γλώσσα σας και που λύνει το πρόβλημα !! Ένα musts !!

Σχόλιο που έμεινε από Abm

Το N26 είναι μια τράπεζα που εκτιμώ πραγματικά ειδικά από το γεγονός ότι μου επέτρεψε να ανοίξω λογαριασμό από το εξωτερικό σε μια εποχή που χρειαζόμουν το ποσό του μηδενικού κόστους κατά τη διάρκεια μιας απομάκρυνσης στο εξωτερικό. Η κορυφή είναι το επίπεδο ασφάλειας και ταχύτητας στην επεξεργασία των αιτημάτων ! Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος

Παρ ‘όλα αυτά, όλοι οι πελάτες δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Online Bank N26. Αρκετοί από αυτούς διαμαρτύρονται ότι ο τραπεζικός τους λογαριασμός έχει μπλοκαριστεί ή ανασταλεί. Άλλοι είναι δυσαρεστημένοι με την εγγραφή τους, η οποία έχει απορριφθεί. Παρ ‘όλα αυτά, αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν είναι τόσο πολυάριθμα όσο οι θετικές απόψεις.

Σχόλιο που έμεινε από Georges Boniface

Έβαλα ένα αστέρι γιατί για περισσότερο από ένα μήνα έχω δημιουργήσει τον λογαριασμό μου και μέχρι να μπλοκαριστεί στην επαλήθευση ταυτότητας και δεν έκαναν τίποτα για να επικυρώσω τον λογαριασμό μου, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν μου είπαν ότι πρέπει Έχετε μια απάντηση σε 2 ημέρες. Τώρα περισσότερο από ένα μήνα χωρίς τίποτα

Σχόλιο που έμεινε από Ουρέχης

Αδύνατο να συγχρονίσω το νέο μου τηλέφωνο παρά την παρακολούθηση της επιστολής των οδηγιών του N26. Υποστηθηθώ να θυμηθώ να λύσω το πρόβλημά μου, περίμενα 2 εβδομάδες ! 2 εβδομάδες όταν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό επειδή χρειάζεστε μια συγχρονισμένη συσκευή για να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας ?

Σχόλιο που έμεινε από Jean Patrice Cauby

Αναποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών Οι σύμβουλοι είναι εκεί για να σας πουλήσουν πιο ακριβά συμβόλαια ή κάρτες, αλλά σίγουρα να μην ανταποκριθούν σε απλά αιτήματα

Συντάσσω υποθήκη με τους μεσίτες Papernest !

Πώς να λάβετε υποθήκη ?

ένα χαλάκι σπιτιού με λέξη

Σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και αναρωτιέστε πώς να λάβετε ένα ενυπόθηκο δάνειο ? Το N26 αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την απόκτηση υποθήκης.

11 Νοεμβρίου 2021

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη από τις τράπεζες για τη χορήγηση ενυπόθηκου δανείου

Πριν μιλήσουμε για στοιχεία, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ευκολία απόκτησης υποθήκης εξαρτάται από διάφορα κριτήρια που καθορίζονται από τις τράπεζες:

 • Η επαγγελματική σας κατάσταση. Ακόμη και σήμερα, η ύπαρξη μιας σταθερής επαγγελματικής κατάστασης χάρη στο τακτικό εισόδημα παραμένει ένα σημαντικό κριτήριο για την απόκτηση ενυπόθηκου δανείου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το CDI είναι ένα από τα αγαπημένα συμβόλαια εργασίας των τραπεζιτών όταν πρόκειται να σας δώσει ένα δάνειο. Είναι πολύ δύσκολο να πάρετε ένα δάνειο χωρίς τέτοιο συμβόλαιο.
 • Η συνεισφορά σας. Ένα άλλο καθοριστικό κριτήριο: το ποσό που μπορείτε να φέρετε με τις δικές σας αποταμιεύσεις, για να χρηματοδοτήσετε την αγορά σας. Γενικά, τα ιδρύματα αξιολογούν τη συμβολή του 10% της ποσότητας υποθηκών υποθήκης από τον οφειλέτη. Σχεδιάστε τουλάχιστον να έχετε αρκετό για να πληρώσετε τα συμβολαιογραφικά τέλη. Το τελευταίο κυμαίνεται από 2% έως 8% της τιμής απόκτησης του ακινήτου.
 • Το ποσοστό χρέους σας. Αντιστοιχεί, ως ποσοστό, στο μερίδιο του εισοδήματός σας αφιερωμένο στην επιστροφή του δανείου. Δεν πρέπει κανονικά να υπερβαίνει το 33 έως 35% του εισοδήματός σας. Ωστόσο, ανάλογα με το ποσό του εισοδήματος και της κληρονομιάς σας, το ποσοστό χρέους μπορεί να κυμαίνεται από 30% έως 40%. Οι τράπεζες υπολογίζουν επίσης το “παραμένει να ζήσει”, δηλαδή το ποσό που απαιτείται για την κάλυψη των ημερήσιων εξόδων. Αυτό το ποσό μπορεί να επηρεάσει το ποσοστό του ποσοστού χρέους που θα σας χορηγηθεί.
 • Η χωρητικότητα αποταμίευσής σας. Εάν θέλετε η τράπεζα να σας δώσει την εμπιστοσύνη της, δανείζοντας τον εαυτό σας ένα μεγάλο ποσό, θα πρέπει να δείξετε το λευκό πόδι ! Η κατοχή ενός φυλλαδίου έχει καλά γαρνιρισμένο ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο αποταμίευσης καθησυχάζει το δανεισμό για την ικανότητά σας να αποθηκεύσετε. Συνιστάται επίσης να μην ανακαλύφθηκε τους τελευταίους 6 μήνες πριν από το αίτημα του δανείου.
 • Η ηλικία σας και η κατάσταση της υγείας σας. Όσο νεότερος και υγιής είστε, τόσο πιο δανεισμοί θα είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν ένα ενυπόθηκο δάνειο. Αυτό το τελευταίο ρεύμα γενικά πάνω από 20 χρόνια, οι τράπεζες προτιμούν να δανείζουν ένα άτομο μεταξύ 30 και 40 ετών και όχι συνταξιούχος. Ομοίως, θα πρέπει να εκπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για την υγεία όταν εγγραφείτε στην ασφάλιση δανειολήπτη, συχνά απαραίτητη για να αποκτήσετε την πίστωσή σας. Ωστόσο, αυτή η ασφάλιση μπορεί να απορριφθεί εάν η κατάσταση της υγείας σας θεωρείται σε κίνδυνο.

Υπολογίστε τη δανειστική σας ικανότητα

Τώρα που έχετε μια πιο ακριβή ιδέα των κριτηρίων για την απόκτηση υποθήκης, τόπος για άσκηση. Τι ακριβές ποσό μπορείτε να δανειστείτε από την τράπεζα ? Για να μάθετε, πρέπει να γνωρίζετε τη δανειστική σας ικανότητα. Το τελευταίο υπολογίζεται χάρη στο ποσοστό χρέους, το οποίο έχουμε ορίσει παραπάνω.

Πώς να υπολογίσετε το ποσοστό χρέους ?

Συγκεκριμένα, το ποσοστό χρέους για μια υποθήκη υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη το δικό σας εισόδημα, από τα οποία αφαιρούνται τα τακτικά έξοδά σας.

Στο εισόδημα, λαμβάνεται υπόψη ο καθαρός μισθός σας, ο 13ος μήνας, τα συμβατικά ασφάλιστρα, τα αυτοαναχειρισμένα έσοδα, οι προσόδους, οι προμήθειες όταν έχετε κάποια αρχαιότητα, συντάξεις (τρόφιμα, συνταξιοδότηση κλπ.) Και ορισμένη κοινωνική βοήθεια.

Στις χρεώσεις, θα πρέπει να λάβετε υπόψη οποιαδήποτε αποζημίωση του τρέχοντος δανείου ή συντάξεων για πληρωμή. Στην περίπτωση αγοράς μιας κύριας κατοικίας, το ενοίκιο δεν λαμβάνεται υπόψη αφού η επιστροφή του δανείου θα το αντικαταστήσει.

Για να πάρετε μια πιο ακριβή ιδέα, μπορείτε να εκτελέσετε μια ηλεκτρονική προσομοίωση υποθηκών.

Πρόσθετα έξοδα που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε ενυπόθηκο δάνειο

Έχετε λάβει μια προσομοίωση του ποσού που μπορείτε να δανειστείτε ? Για να επιλέξετε τη σωστή υποθήκη, πρέπει να λάβετε υπόψη το πρόσθετο κόστος που αποδίδεται σε οποιοδήποτε έτοιμο. Αυτό ονομάζεται συνολικά αποτελεσματικό ετήσιο επιτόκιο (TAEG). Καταλαβαίνει :

 • Αμοιβές, Εάν καλέσετε ένα πρακτορείο ακινήτων. Μετρήστε μεταξύ 3% και 10% της τιμής του ακινήτου.
 • Ασφάλιση δανειολήπτη. Πρόκειται για ασφάλιση θανάτου αναπηρίας, όχι υποχρεωτική, αλλά συχνά επιβάλλεται από τράπεζες, γενικά ύψους περίπου 0,30% του ποσού του δανείου.
 • Αίτημα αίτησης. Ανέρχονται σε περίπου 1% του δανεισμένου ποσού, αλλά μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο.
 • Εγγύηση. Εκτός από την ασφάλιση δανειολήπτη, τα ιδρύματα δανείων συχνά ζητούν άλλη εγγύηση, όπως υποθήκη ή κατάθεση. Επιτρέψτε περίπου 1 έως 3% του δανεισμένου ποσού.
 • Ενδεχομένως χρηματιστηριακές αμοιβές, Εάν περάσετε από ένα πρακτορείο μεσιτείας. Μετρήστε έως και 2% του δανεισμένου ποσού.
 • Το επιτόκιο (Δείτε παράγραφο παρακάτω).

Έτσι, το Taeg καθιστά δυνατή τη σύγκριση διαφορετικών προσφορών υποθηκών και την επιλογή των πιο ενδιαφέρουσας.

Μόνο το Οι συμβολαιογράφοι δεν περιλαμβάνονται στο Taeg. Όπως φαίνεται παραπάνω, κυμαίνονται από 2 έως 8% της τιμής της διαμονής και μπορούν να καταβληθούν από τη συνεισφορά.

Τέλος, για να δημιουργήσετε σωστά τον προϋπολογισμό αγοράς ακινήτων, θα πρέπει επίσης να εκτιμήσετε τις μηνιαίες χρεώσεις του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας, τις χρεώσεις συγκυριαρχίας εάν αγοράσετε το ακίνητο σε συγκυριαρχίες, καθώς και το κόστος συντήρησης του ακινήτου. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε το άρθρο μας σχετικά με το πραγματικό κόστος της στέγασης των ονείρων σας.

Υπο-λογαριασμοί N26

Εργα ? Το N26 σας βοηθά να αποθηκεύσετε πιο εύκολα με κενά.

Διαφορετικοί χώροι N26 για εξοικονόμηση χρημάτων

Βρείτε το καλύτερο ποσοστό ακινήτων χρησιμοποιώντας έναν μεσίτη

Το επιτόκιο έχει αντίκτυπο στο ποσό του προϋπολογισμού ή του διαμερίσματος αγοράς. Επομένως, η απόκτηση του καλύτερου επιτοκίου ακινήτων είναι ζωτικής σημασίας επειδή μειώνει το κόστος που καταβάλλεται στην τράπεζα. Καλά νέα: Τα τελευταία χρόνια, τα ποσοστά ήταν ιστορικά χαμηλά, περίπου 0,1% για υποθήκη πάνω από 20 χρόνια.

Για να αποκτήσετε το καλύτερο επιτόκιο ακινήτων, θα πρέπει να εκπληρώσετε τα κριτήρια που αναφέρονται στην πρώτη παράγραφο του άρθρου όσο το δυνατόν περισσότερο, δηλαδή να έχετε μια καλή συμβολή, μια σταθερή οικονομική κατάσταση, την ικανότητα εξοικονόμησης και ένα λογικό ποσοστό χρέους. Αγοράζοντας ένα καλό σύμφωνο με το έργο της ζωής σας και εύκολα απαιτούμενο μπορεί επίσης να διαδραματίσει για τη διαπραγμάτευση του επιτοκίου ακινήτων σας.

Επιπλέον, μην διστάσετε να τοποθετήσετε τις τράπεζες σε ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας έναν μεσίτη. Το τελευταίο, εκτός από τη διασφάλιση της ολοκλήρωσης του αρχείου στεγαστικού δανείου σας, έχει ένα δίκτυο που του επιτρέπει να διαπραγματευτεί για εσάς το καλύτερο επιτόκιο ακινήτων.

Πώς να πάρετε μια υποθήκη χωρίς συνεισφορά ?

Η απόκτηση υποθήκης χωρίς συνεισφορά είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι με ένα προσωπικό αυγό φωλιάς. Ωστόσο, εάν είστε ενεργός νέος, ίσως να μην έχετε χρόνο να βάλετε τα χρήματα στην άκρη. Να είστε βέβαιοι, είναι δυνατόν να αποκτήσετε υποθήκη χωρίς συμβολή, θέτοντας για παράδειγμα προς τα εμπρός:

 • Η ηλικία σου Και Η επαγγελματική σας κατάσταση. Εάν είστε νέοι και έχετε μια σταθερή εξειδικευμένη δουλειά, οι τράπεζες θα μπορούν να σας δώσουν δάνειο χωρίς συνεισφορά. Ο κίνδυνος μη επαναληπτικής επένδυσης είναι πράγματι αρκετά χαμηλός.
 • Αγορά για επένδυση ενοικίασης. Σε αυτή την περίπτωση, τα ενοίκια πρέπει κανονικά να καλύπτουν όλα ή ένα καλό μέρος της επιστροφής δανείων. Ο κίνδυνος μη επαναληπτικής επένδυσης είναι επίσης μικρότερος για την τράπεζα.
 • Χαμηλό άλμα φόρτισης. Αυτό είναι το χάσμα μεταξύ των μηνιαίων πληρωμών του μελλοντικού δανείου και εκείνων του τρέχοντος ενοικίου. Εάν το ποσό του δανείου που θα επιστραφεί είναι ενοικιάζοντας στο ενοίκιο που πληρώνετε σήμερα και όχι υψηλότερα κατά αρκετές εκατοντάδες ευρώ, οι τράπεζες θα πρέπει να είναι πιο διατεθειμένοι να σας δώσουν υποθήκη χωρίς συνεισφορά.
 • Η απόκτηση μηδενικού επιτοκίου δανείου (PTZ). Αυτό το σύστημα ιδιοκτησίας στο σπίτι που εφαρμόζεται από το κράτος επιτρέπει, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να αποκτήσει δάνειο μηδενικού επιτοκίου που επιτρέπει τη χρηματοδότηση μέρους της αγοράς ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος. Ωστόσο, χορηγείται υπό συνθήκες πόρων και μόνο για την αγορά μιας πρώτης κύριας κατοικίας. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομίας για να μάθετε περισσότερα για το PTZ. Ένα μηδενικό επιτόκιο δανείου θεωρείται προσωπική συμβολή και επομένως μπορεί να ενισχύσει το σχέδιο χρηματοδότησής σας.

Γνωρίζετε τώρα πώς να πάρετε μια υποθήκη και να έχετε όλες τις κάρτες στο χέρι για να επιλέξετε την καλύτερη πίστωση για την αγορά του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, ανακαλύψτε όλες τις συμβουλές μας για να γίνετε ιδιοκτήτης.

Το N26 σας συνοδεύει καθημερινά

Απλοποιήστε τη διαχείριση των οικονομικών σας χάρη στο άνοιγμα ενός λογαριασμού Premium N26 You, N26 Smart ή N26 Metal. Η ηλεκτρονική μας τράπεζα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας σε καθημερινή βάση, απευθείας από το smartphone σας χάρη στην αίτησή μας. Επιπλέον, χάρη στους υπο-λογαριασμούς, το είδος των εικονικών καταστημάτων Piggy, μπορείτε εύκολα να βάλετε χρήματα στην άκρη κάθε μήνα και να ακολουθήσετε τον προϋπολογισμό σας, με τα δάχτυλά σας.