Πώς να πιστέψετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό – N26, N26 Credit

N26 Credit – Δώστε ζωή στα έργα σας

Contents

Ο λογαριασμός Premium New Generation και η μεταλλική τράπεζα της

Πιστέψτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό γρήγορα και εύκολα

Όταν έχετε τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να πιστώνετε τακτικά τον λογαριασμό σας. Με άλλα λόγια, πρέπει να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας για να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να μπορείτε να κάνετε έξοδα ή να πληρώσετε για μελλοντικές πληρωμές. Αυτός ο οδηγός σας εξηγεί πώς να πιστέψετε τον λογαριασμό σας και πώς το N26 διευκολύνει αυτήν την εργασία.

Εικόνα που δείχνει ένα άτομο με χρεωστική κάρτα N26 και την εφαρμογή N26 που εμφανίζει τη ροή λογαριασμού με τη λίστα συναλλαγών

Πιστοποίηση, τι είναι ?

Η πίστωση ενός τραπεζικού λογαριασμού σημαίνει την κατάθεση χρημάτων. Μπορείτε επίσης να πιστέψετε μια προπληρωμένη κάρτα χωρίς να συσχετιστείτε με τον λογαριασμό σας. Και στις δύο περιπτώσεις, προσθέτετε χρήματα για να αυξήσετε το τρέχον υπόλοιπο σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την παροχή λογαριασμού ή κάρτας: αυτοπροσώπως, σε απευθείας σύνδεση ή μέσω μιας εφαρμογής. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε περισσότερα.

Προπληρωμένη κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός ?

Μια προπληρωμένη κάρτα καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση πληρωμών, μεταβιβάσεων ή αποσύρσεων χρημάτων, όπως τραπεζικός λογαριασμός, εντός του ορίου του διαθέσιμου υπόλοιπου. Επιπλέον, μια προπληρωμένη κάρτα δεν σας επιτρέπει να κάνετε μεταφορές ή αναλήψεις χρημάτων.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις χρεωστικές κάρτες, τις πιστωτικές κάρτες και τις προπληρωμένες κάρτες εδώ και ανακαλύψτε τι τις διαφοροποιεί.

N26 Metal MeterCard οθόνη τηλεφώνου

Πώς να πιστέψετε έναν λογαριασμό ?

Η τοποθέτηση του λογαριασμού σας προσωπικά σημαίνει ότι πρέπει να μεταβείτε σε θυγατρική της τράπεζάς σας και να τοποθετήσετε το χρηματικό ποσό που θέλετε να καταθέσετε στον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να πιστέψετε τον λογαριασμό σας με ψηφιακό τρόπο χρησιμοποιώντας πληρωμές για κινητά, άμεσες μεταφορές, ξεχωριστές μεταφορές ή πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πιστωθεί ένας λογαριασμός ?

Ανάλογα με τον τρόπο που τροφοδοτείτε τον λογαριασμό σας, το νέο σας υπόλοιπο μπορεί να διαρκέσει λίγο χρόνο πριν εμφανιστεί. Ορισμένοι τρόποι πίστωσης του λογαριασμού σας σας επιτρέπουν να δείτε το νέο σας υπόλοιπο αμέσως, ενώ άλλοι θα σας ζητήσουν να περιμένετε έως και 5 ημέρες, ειδικά σε περίπτωση μεταφοράς σε ξένα νομίσματα.

Πώς να πιστέψετε έναν λογαριασμό ?

Συχνά ο ταχύτερος τρόπος για να τροφοδοτήσετε έναν λογαριασμό είναι να χρησιμοποιήσετε μια τραπεζική κάρτα ή να περάσετε από μια πλατφόρμα πληρωμής όπως η Apple Pay.

Οι κάτοικοι της ΕΕ μπορούν επίσης να κάνουν ξεχωριστή μεταφορά σε ευρώ για να πιστέψουν έναν τραπεζικό λογαριασμό στην περιοχή SEPA. Οι κάτοχοι λογαριασμών N26 μπορούν να στείλουν, να λάβουν και να ζητήσουν χρήματα αμέσως με το MoneyBeam από άλλους χρήστες N26.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε λιγότερο από 8 λεπτά και ανακαλύψτε το MoneyBeam.

Petrol N26 App με κόκκινη ειδοποίηση

N26 Instant Συμπληρώστε την ειδοποίηση στο έξυπνο τηλέφωνο

Πιστωθεί ένας λογαριασμός N26 με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για να πιστέψετε τον λογαριασμό σας N26 αμέσως. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε Λαμβάνω Και Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, Στη συνέχεια, εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό. Ακολουθήστε τις οδηγίες και εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με αυτόν τον τρόπο με ποσό μεταξύ 20 € και 150 € ανά συναλλαγή, με μέγιστο ανώτατο όριο 450 € ανά μήνα.

Πιστοποίηση ενός λογαριασμού ζωντανά με την Apple Pay και το Google Pay

Πιστωρίστε έναν λογαριασμό με την Apple Pay και το Google Pay είναι τόσο απλό όσο με μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Στην εφαρμογή N26, πατήστε “Προσθήκη χρημάτων”, επιλέξτε “Apple Pay” ή “Google Pay” και ακολουθήστε τις οδηγίες. Και πάλι, μπορείτε να προσθέσετε μεταξύ € 20 και 150 € ανά συναλλαγή, με μέγιστο ανώτατο όριο € 450 το μήνα. Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό N26, μπορείτε να προσθέσετε χρήματα μέσω της Apple Pay ή Google Pay και πραγματοποιήστε άμεσα πληρωμές.

Πιστοποίηση λογαριασμού με μεταφορά sepa

Εάν έχετε λογαριασμό στην ΕΕ, έχετε πρόσβαση σε μεταφορές, αποσύρσεις και πληρωμές με κάρτα σε λογαριασμούς στο χώρο ενιαίας πληρωμής σε ευρώ (SEPA). Αυτή η υπηρεσία διασταυρούμενης συναλλαγής επιτρέπει στα τρόφιμα να είναι τρόφιμα, όπως και οι εγχώριες μεταφορές. Εάν οι δύο τράπεζες βρίσκονται σε ζώνη SEPA, οι άμεσες μεταφορές υποβάλλονται σε επεξεργασία σε λίγα δευτερόλεπτα, συμβατικές μεταφορές κάτω από 1 εργάσιμη ημέρα και αυτόματα δείγματα εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει το βίντεο HTML5.

N26 Πελάτες: πίστωση αμέσως με το MoneyBeam

Το MoneyBeam σάς επιτρέπει να λαμβάνετε αμέσως τα χρήματα που αποστέλλονται από έναν άλλο πελάτη N26. Για να ζητήσετε να λάβετε χρήματα στον λογαριασμό σας, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής σας, καθώς και το επιθυμητό ποσό. Η επαφή σας πρέπει στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε το αίτημά σας. Στη συνέχεια, λαμβάνετε τα χρήματά σας με το μάτι.

Το MoneyBeam είναι μια αποκλειστική λειτουργικότητα που προορίζεται για πελάτες N26. Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα για να το δοκιμάσετε.

Πιστοποίηση λογαριασμού με ασφαλή μεταφορά

Όλες οι συναλλαγές που γίνονται από λογαριασμό N26 είναι ασφαλείς: Συνδέεστε με κωδικό πρόσβασης, δακτυλικό αποτύπωμα ή με αναγνώριση προσώπου, επιβεβαιώστε τις εξερχόμενες μεταφορές με τον κωδικό επικύρωσης 4 -DIGIT, αλλά και επιβεβαιώστε ορισμένες πληρωμές που κάνετε online, προσδιορίζοντάς σας στην εφαρμογή. Οι συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν με τη χρεωστική κάρτα MasterCard N26 προστατεύονται από το 3D Secure.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας N26 και το 3D Secure εδώ.

Επιλέξτε τον τραπεζικό λογαριασμό που σας ταιριάζει

Ο δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τα καθημερινά σας χρήματα

Εικονική κάρτα N26

Εικονική τραπεζική κάρτα

Ο τραπεζικός λογαριασμός που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τα καθημερινά χρήματά σας

N26 Εσύ, κάρτα ραβέντι

Διαθέσιμα 5 χρώματα

Ο λογαριασμός premium και ο τραπεζικός λογαριασμός για καθημερινή ζωή και ταξίδια

N26 Εσείς, κάρτα βενζίνης

Διαθέσιμα 5 χρώματα

Ο λογαριασμός Premium New Generation και η μεταλλική τράπεζα της

N26 Metal - Black Carbon

Διατίθενται 3 χρώματα

Ο όρος “πίστωση” αναφέρεται στην προσθήκη κεφαλαίων σε λογαριασμό από άλλη πηγή, είτε με την κατάθεση μετρητών σε θυγατρική της τράπεζάς σας είτε με τη μεταφορά κεφαλαίων με ψηφιακό τρόπο.

Γιατί να πιστέψετε τον λογαριασμό σας ?

Κατά κανόνα, οι πελάτες τροφοδοτούν το λογαριασμό τους για να εξασφαλίσουν ότι έχουν επαρκή κεφάλαια για την κάλυψη μελλοντικών συναλλαγών.

Πώς μπορώ να πιστέψω τον λογαριασμό μου ?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να μεταφέρετε κεφάλαια με τη χρέωση ή την πιστωτική σας κάρτα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας της κάρτας που σχετίζεται με το λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να πιστέψετε τον λογαριασμό σας καταθέτοντας μετρητά ή μια επιταγή σε υποκατάστημα, κάνοντας εξωτερικές μεταφορές ή χρησιμοποιώντας πορτοφόλια όπως Apple Pay ή Google Pay.

Ποιο μέγιστο ποσό μπορώ να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου ?

Παραδοσιακά, το ποσό που μπορείτε να πιστέψετε σε έναν λογαριασμό είναι περιορισμένο, οπότε πρέπει να διαβάσετε τους γενικούς όρους της τράπεζάς σας και τον εκδότη της κάρτας σας. Με το N26, οι επαναφορτιζόμενες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες περιορίζονται σε € 450 το μήνα.

Είναι μια στιγμιαία προσφορά ?

Λόγω των διαφόρων διαθέσιμων επιλογών για την τροφοδοσία ενός λογαριασμού, η περίοδος παραλαβής των κεφαλαίων μπορεί να διαφέρει. Ορισμένες μέθοδοι σας επιτρέπουν να δείτε το νέο υπόλοιπο αμέσως στον λογαριασμό σας, ενώ άλλοι μπορεί να σας ζητήσουν να περιμένετε έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι μέθοδοι επαναφόρτισης N26 είναι άμεσες ή αντιμετωπίζονται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Τι είναι μια προπληρωμένη κάρτα ?

Οι προετοιμασμένες κάρτες είναι σταθερά συστήματα πληρωμών που επιτρέπουν στον κάτοχο της κάρτας να μεταφέρει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό σε μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που δεν συνδέεται απαραιτήτως με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις γίνει η επαναφόρτιση, ο κάτοχος μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα με τον ίδιο τρόπο όπως μια χρεωστική κάρτα: για να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές ή σε καταστήματα.

Είναι η προπληρωμένη κάρτα μου ?

Εάν ο πομπός της προπληρωμένης κάρτας σας εγκριθεί και εξασφαλιστεί, το ποσό που προστίθεται στην κάρτα σας θα πρέπει να προστατεύεται σε περίπτωση δικαστικής διοίκησης ή αφερεγγυότητας του πομπού. Διαφορετικά, τα χρήματα που απομένουν στον χάρτη θα μπορούσαν να χαθούν, χωρίς καμία πιθανή αποζημίωση.

Που είναι Bank N26 ?

Το Bank N26 ξεκίνησε το 2015. Διαθέτει γερμανική ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια. Το N26 είναι παρόν σε 25 αγορές και τώρα έχει 8 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2 εκατομμυρίων στη Γαλλία.

N26 Credit – Δώστε ζωή στα έργα σας

Θέλετε να δανειστείτε για να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο, να επισκεφθείτε την Αμερική ή να παραδώσετε το νέο σας διαμέρισμα ? Λάβετε ένα απόσπασμα απευθείας από την αίτηση N26 για πίστωση που κυμαίνεται από € 1.000 έως 50.000 €. Με την πίστωση N26, λαμβάνετε μια απάντηση αμέσως.

Το ποσό του απαιτούμενου δανείου
Credit_calfulator.σκοποί.επιγραφή
Credit_calfulator.διάρκεια.επιγραφή
Προσομοιώστε το αίτημά σας με N26

Νέο όχημα - Credit N26

Μεταχειρισμένο όχημα - N26 Credit

Electromer - N26 Credit

Εργασία και βελτίωση της στέγασης - Credit N26

Mobilier - N26 Credit

Μετακίνηση - Credit N26

Voyage and Holidays - N26 Credit

Γάμος - N26 Credit

Γέννηση - N26 Credit

Micro -informatics/HIFI - N26 Credit

Ανάκτηση των πιστώσεων - Credit N26

Προσωπικό δάνειο - N26 Credit

Ποσό για την αποπληρωμή
Credit_calfulator.ραδιόφωνα.επιγραφή
Σταθερό ποσοστό οφειλέτη Taeg

Πίστωση

Επιλέξτε την απλότητα

Το N26 κάνει όλη τη δουλειά. Θα έχετε ένα απόσπασμα σύμφωνα με το προφίλ σας και το οικονομικό σας ιστορικό.

Συγκρίνετε χωρίς να δεσμευτείτε

Σας κάνουμε αμέσως μια προσφορά. Η τελική επικύρωση, μόλις επιβεβαιωθεί η επιλογή σας, διαρκεί λιγότερο από 24 ώρες.

Πληρώστε για εσάς

Αποφασίζετε την περίοδο κατά την οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε την πίστωσή σας, μεταξύ 6 έως 72 μηνών.

Μια διαδικασία χωρίς χαρτί

Επισημοποιήστε την πίστωσή σας με ηλεκτρονική υπογραφή. Εξοικονομήστε χρόνο και χώρο στα συρτάρια σας.

Λάβετε το δάνειο σας στον λογαριασμό σας

Η Younded Credit παρέχει την πίστωση, αλλά φτάνει απευθείας στον λογαριασμό σας N26.

Αυτόματες άμεσες χρεώσεις από την εφαρμογή N26

Κάνοντας το N26 τον κύριο λογαριασμό σας, είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια πληρωμή.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό N26 σε 8 λεπτά, ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας και ζητήστε πίστωση

Συχνές ερωτήσεις

Πώς υπολογίζετε το επιτόκιο ?

Το προτεινόμενο επιτόκιο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το ποσό που θέλετε να δανειστείτε, τη διάρκεια της επιστροφής και της φερεγγυότητας σας. Ανάλογα με αυτούς τους παράγοντες, το N26 Credit and Younited Credit προσφέρει σταθερά επιτόκια δανειολήπτη (TAEG) που κυμαίνονται από 3,60% έως 15,96% και με περίοδο δανεισμού μεταξύ 6 και 72 μηνών.

Πώς είναι η διαδικασία επικύρωσης ενός αιτήματος πίστωσης ?

Θα λάβετε μια προ-επικύρωση μετά την απάντηση στις απαραίτητες ερωτήσεις. Αυτή η επικύρωση δεν είναι τελική. Η τελική επικύρωση φτάνει εντός 24 ωρών εργασίας που ακολούθησαν. Για να επιβεβαιώσετε την πίστωσή σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή. Στη συνέχεια, θα λάβετε το δάνειο σας λίγες μέρες αργότερα απευθείας στον λογαριασμό σας N26.

Πότε θα λάβω την πίστωσή μου ?

Μόλις διαβάσετε και αποδεχτείτε το απόσπασμα για την πίστωσή σας, το επιβεβαιώνετε με ηλεκτρονική υπογραφή. Από εκεί, θα πρέπει να λάβετε τα χρήματά σας μέσα σε 7 έως 13 ημέρες. Θα ενημερωθείτε με την παραλαβή του δανεισμένου ποσού.

Ποιος είναι Younded Credit ?

Η Younded Credit είναι η μόνη πλατφόρμα δανείου για άτομα στην Ευρώπη με τη δική της έγκριση πιστωτικού ιδρύματος. Το N26 έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με την Younded Credit στη Γαλλία, επειδή ανταποκρίνονται στα πρότυπα εμπειρίας χρήστη N26, συνδυάζοντας την απλότητα και την αποϋλοποίηση.

*Παράδειγμα προσωπικού δανείου για συνολικό ποσό € 1.000 επιστράφηκε σε 72 μηνιαίες πληρωμές ύψους € 15.35 (εξαιρουμένων προαιρετικής ασφάλισης). Παγκόσμιος Αποτελεσματικός Ετήσιος Ποσοσός (TAEG) σταθερό 6,83% (εξαιρουμένων προαιρετικής ασφάλισης). Σταθερό ποσοστό οφειλέτη 3,35%. Κόστος 90 €. Συνολικό κόστος δανείου: € 195,20 (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υπηρεσίας). Συνολικό ποσό που οφείλεται από τον οφειλέτη: € 1105.20. Το μηνιαίο κόστος του συνολικού και μη αναστρέψιμου θανάτου και της μη αναστρέψιμης ασφάλισης θανάτου της εργασίας μετά από ατύχημα ή ασθένεια απασχόλησης είναι € 1,50 ή αποτελεσματικό ετήσιο ασφάλιση (TAEA) 3, 62% και συνολικό ποσό λόγω € 108 και είναι Προστέθηκε στις μηνιαίες πληρωμές για το δάνειο του δανείου. Πρώτη ωριμότητα που οφείλεται μεταξύ 30 και 60 ημερών από την παροχή κεφαλαίων, οι μηνιαίες πληρωμές αφαιρούνται στις 4 κάθε μήνα. Η προσφορά ισχύει στις 29-11-2017.