NRJ Mobile Review: Πακέτα, κάλυψη, εξυπηρέτηση πελατών, NRJ Mobile 2023 Κριτικές: Δίκτυο, πακέτο WOOT, εξυπηρέτηση πελατών

NRJ Mobile 2023 Κριτικές: Δίκτυο, Πακέτο Woot, Εξυπηρέτηση Πελατών

Contents

Καλό να ξέρω : Τερματίστε μια γραμμή με μια δέσμευση 12 μηνών πριν από το τέλος της σύμβασης, πράγματι εμπλέκει τον καταναλωτή να εγκατασταθεί Όλα τα ποσά που παραμένουν μέχρι τον 12ο μήνα της συνδρομής.

Κριτικές Mobile NRJ: Πακέτα, κάλυψη, εξυπηρέτηση πελατών

Κανένας δεν υπολογίζει στα ποσοστά εξόδου και μειώνουν τη γραμμή την ίδια ημέρα του αιτήματος πληρωμής.

3 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη

Στις διακοπές στην Ταϊλάνδη, το τηλέφωνό μου δεν έχει σύνδεση.Απάντηση NRJ: Μόνο οι πελάτες ηλικίας άνω των 3 μηνών δικαιούνται διεθνή σύνδεση. Επομένως, ούτε ενημερώθηκε σε περίπτωση σοβαρού πράγματος ούτε SMS τίποτα .ΟΧΙ πια

1 άτομο βρήκε χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Μόνο επαληθευμένοι πελάτες

Μην λαμβάνετε επαλήθευση SMS. Αναγκασμένος να διαπιστωθεί ότι η διαφήμιση που έγινε από το NRJ Mobile είναι ψευδής, δεδομένου ότι δεν υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών. (Η μόνη τηλεφωνική υπηρεσία που είναι διαθέσιμη μας δίνει στο Διαδίκτυο και στο Διαδίκτυο όχι το παραμικρό ίχνος τεχνικών για να μας βοηθήσουν. Μόνο απογοητευμένοι χρήστες εκφράζουν τον θυμό τους και την απόγνωση τους). Δεν λειτουργεί+ψευδής διαφήμιση+παίρνει τους ανθρώπους για κουνέλια 6 εβδομάδων = ποτέ δεν με κουρασμένο χειριστή τόσο γρήγορα. Δεν σκοπεύω να απαλλάξω τον εαυτό μου από αυτόν τον χειριστή, μόλις βρήκα πώς να το κάνω, φεύγω.

Η κάρτα SIM δεν ελήφθη..Η κάρτα SIM ενεργοποιήθηκε χωρίς να το ρωτήσω …

Δεν εγγραφείτε εάν μετακινηθείτε συχνά στην Ευρώπη/Ελβετία. Τα σήματα κόβονται κάθε φορά όταν εισέρχεστε σε μια νέα χώρα.

Όταν όλα είναι ηλεκτρονικά και όλα δεν πάνε καλά. Από την άλλη πλευρά, γίνεται φρίκη μόλις έχετε μια ερώτηση. Όχι που κλείνει στη μύτη ή διαχειριστείτε με τις συχνές ερωτήσεις ή το φόρουμ. Μόλις μπορώ να πάω.

Δεν είναι υπηρεσία, αδύνατο να επικοινωνήσετε. Το σκάω

Μηδέν . Αδύνατο να επισυνάψετε την εξυπηρέτηση των πελατών μέσω τηλεφώνου εκτός από πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, είναι αδύνατο να επιλυθεί ένα πρόβλημα χρέωσης στην εφαρμογή ή στον τομέα του πελάτη του ιστότοπου, αποτέλεσμα € 10 που χρεώνεται με κάθε άμεσο χρεωστικό πρόβλημα (επομένως κάθε μήνα) για ένα 2 € πακέτο . Και φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να υποβάλετε μια καταγγελία εκτός από την ανάρτηση που σίγουρα θα παραμείνει μια νεκρή επιστολή. Να ξεφύγει απολύτως !

Σημείωση NRJ Mobile

Για να δώσετε τη γνώμη σας για το NRJ Mobile πρέπει να είστε ή να είστε πελάτης αυτού του προμηθευτή

Σημείωση NRJ Mobile

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Προκειμένου να επικυρώσετε τη γνώμη σας, αποστέλλεται ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η ψήφος σας έχει ληφθεί υπόψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Πώς συλλέγονται, επαληθεύονται και ταξινομούνται οι απόψεις ?

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

Οι πελάτες που έχουν περάσει μέσω της Selectra για να λάβουν τη σύμβασή τους λαμβάνουν, λίγες εβδομάδες μετά τη συνδρομή τους, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που τους προσφέρει να αφήσουν γνώμη για τον προμηθευτή τους. Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποβάλει γνώμη κάνοντας κλικ στο “Δημοσίευση της γνώμης μου”.
Η υποβολή γνώμης δεν δίνει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σκέψη για τον χρήστη.

Πώς επαληθεύονται οι απόψεις ?

Η Selectra προσπαθεί να δημοσιεύσει μόνο αυθεντικές απόψεις.
Ζητάμε από κάθε πελάτη να υποβάλλει γνώμη για να πιστοποιήσει την τιμή ότι ήταν ή είναι πράγματι πελάτης του προμηθευτή στον οποίο δίνει τη γνώμη του και να μας επικοινωνεί με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κάθε γνώμη που υποβλήθηκε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται από το Selectra δημοσιεύεται μόνο μετά από αυτήν την επαλήθευση. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν σέβεται τον Χάρτη Μετριοπάθειας ή από μια απίθανη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα δημοσιευθεί.
Όταν ένας πελάτης έχει λάβει συμβόλαιο με προμηθευτή μέσω Selectra και αφήνει γνώμη σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτή που χρησιμοποιείται για να εγγραφεί στη σύμβαση, η Selectra προσθέτει την ειδοποίηση που ελέγχεται παράλληλα με την ειδοποίηση. Διαφορετικά, καμία αναφορά δεν εμφανίζεται παράλληλα με τη γνώμη, διότι τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο πελάτης είναι πράγματι ή ήταν πελάτης του προμηθευτή.
Κανένα από τα δεδομένα που συλλέγονται από την Selectra ως μέρος της δημοσίευσης των αναθεωρήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πώς ταξινομούνται οι απόψεις ?

Οι δύο απόψεις που έχουν συλλέξει τις πιο θετικές ψήφους εκ μέρους των χρηστών προβάλλονται. Μεταξύ όλων των απόψεων που έχουν συλλέξει θετικές ψήφους, οι απόψεις των επαληθευμένων πελατών έχουν προτεραιότητα σε άλλες απόψεις.
Οι ακόλουθες απόψεις ταξινομούνται από προεπιλογή από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, αλλά είναι δυνατόν να τα ταξινομηθούν κατά σειρά αυξανόμενων ή μείωσης της βαθμολογίας. Όταν ένας προμηθευτής έχει λάβει κριτικές από επαληθευμένους πελάτες, τότε εμφανίζονται μόνο οι επιλεγμένες κριτικές πελατών από προεπιλογή. Είναι δυνατόν να εμφανιστούν όλες οι κριτικές απενεργοποιώντας την επιλογή “μόνο επαληθευμένους πελάτες”.

Πώς υπολογίζεται το σημείωμα ?

Το σημείωμα αντιστοιχεί στον σταθμισμένο μέσο όρο όλων των βαθμών που ελήφθησαν για τον προμηθευτή. Έχουμε επιλέξει να δώσουμε περισσότερο βάρος σε σημειώσεις από επαληθευμένους πελάτες και πρόσφατες σημειώσεις. Κατά συνέπεια, για μια δεδομένη ειδοποίηση, ο συντελεστής στάθμισης Π είναι ίσο με Χ * Y Ή Χ είναι ίσο με 2 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν επαληθευμένο πελάτη ή σε 1 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν ασυνόδευτο πελάτη. ή Y είναι ίσο με 1 για ειδοποίηση μικρότερη από 2 έτη, 0,75 για γνώμη μεταξύ 2 και 3 ετών, 0,5 για γνώμη μεταξύ 3 και 4 ετών ή 0,25 για γνώμη άνω των 4 ετών.

Το NRJ Mobile είναι ένα MVNO (Virtual Mobile Network Operator) το οποίο έχει αγορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας από το 2005 με το δίκτυο Bouygues και ένα κουτί 4G από το 2018. Οι προσφορές NRJ Mobile είναι σε μίνι τιμές, ο στόχος είναι να αποπλανήσουμε τους νέους ειδικότερα. Λειτουργεί αυτή η στρατηγική ? Ποιες είναι οι κριτικές των πελατών του NRJ Mobile στον χειριστή ? Ανακαλύψτε το σε αυτό το άρθρο.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

 • Το ουσιώδες :
 • Προσφορές NRJ Mobile κινητικές προσφορές και ένα Κουτί 4G Με το δίκτυο 4G του Bouygues Telecom.
 • Οι πελάτες για κινητά NRJ είναι πολύ μικτός, Συγκεκριμένα σχετικά με το δίκτυο χειριστή που δεν λειτουργεί σε όλους.
 • Το NRJ Mobile έχει κατά μέσο όρο 1.5/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) στην ιστοσελίδα του TrustPilot Review.

NRJ Mobile: Τι είναι οι κριτικές πελατών στον χειριστή γενικά ?

Σε περισσότερα από 15 χρόνια, το NRJ Mobile έχει πείσει πολλούς συνδρομητές. Ο χειριστής έφτασε σε ένα εκατομμύριο ενεργούς πελάτες το 2011 και σήμερα έχει περισσότερα 1,5 εκατομμύρια συνδρομητές. Είναι όλοι ικανοποιημένοι ? Σύμφωνα με τις απόψεις που δημοσιεύθηκαν από πελάτες στο Διαδίκτυο, η απάντηση είναι όχι.

Στον ιστότοπο γνώμης TrustPilot, το NRJ Mobile έχει πράγματι κατά μέσο όρο 1,5/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023). Είναι ένας πολύ μικρός μέσος όρος, αλλά είναι σημαντικό να το θέσουμε σε προοπτική. Οι δυσαρεστημένοι πελάτες αναβάλλονται πολύ εύκολα στο Διαδίκτυο από τους ικανοποιημένους πελάτες που είναι ικανοποιημένοι να επωφεληθούν από την προσφορά τους.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς πιο αντιπροσωπευτική θετική και αρνητική γνώμη Στο κινητό NRJ.

Περίληψη θετικών απόψεων για το NRJ Mobile

Στον ιστότοπο TrustPilot, λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας NRJ 9% θετική γνώμη (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023). Δεν είναι πολύ, αλλά είναι κάτι περισσότερο από πολλούς χειριστές. Οι τελευταίοι σπάνια έχουν θετικές απόψεις στο Διαδίκτυο.

Ικανοποιημένοι πελάτες καλωσορίστηκαν ειδικότερα:

 • Το κόστος μάλλον ελκυστικό.
 • Του εξυπηρέτηση πελατών ότι βρίσκουν αντιδραστική και αποτελεσματική.
 • Απο ρέει προφανώς ψηλά.

Στο σπίτι από τότε.

Απρόθυμοι να αφήσω έναν ιστορικό χειριστή, μετά την τελευταία αύξηση αποφάσισα να δοκιμάσω το NRJ Mobile. Ορισμένες επικρίσεις με έκαναν διστάσιο, αλλά ξεκίνησα. Η καλή έκπληξη μια κάρτα SIM που φτάνει γρήγορα, ήμουν σε θέση εγκαίρως, να χρησιμοποιήσω τον παλιό μου αριθμό στη νέα γραμμή μου. Για σύνδεση 4G, δεν έχω δει μια διαφορά. Η εφαρμογή για κινητά είναι απλή και λειτουργική. Για να δείτε με την πάροδο του χρόνου.

Οι κριτικές Trustpilot υπέγραψαν Pascal – Μάρτιος 2023

Τίμια

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αρνητικές απόψεις ��. Καταγράφω πολύ καλά, δεν είναι ακριβό, έχω ένα πακέτο στα 6,99 ευρώ για τα πάντα απεριόριστα και 20 GB του Διαδικτύου, είναι άψογο. Πάντα σε μέγιστο 5 μπαρ, στο σπίτι στο κέντρο της πόλης του Montpellier, όπου κανείς δεν συλλαμβάνει συνήθως στα πυκνά κτίρια, στενά σοκάκια. Άψογη, αντιδραστική, ευγενική εξυπηρέτηση πελατών, πολύ εύκολη, απλή κατανάλωση ακολουθήστε -up, μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, τηλεφώνου και SMS. Άψογος, από το Α έως το Ζ.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Paul – Μάρτιος 2023

Πάντα έκπληκτος τέτοιες αρνητικές απόψεις.

Πάντα έκπληκτος τέτοιες αρνητικές απόψεις. Το NRJ μου έκανε μια προσφορά πίστης που έμεινα εκεί. Πάντα αμφισβητούν τους εαυτούς τους, πάντα έτοιμοι να τραβήξουν για να διατηρήσουν, όχι κακές ούτως ή άλλως για τόσο λίγα.

Το Trustpilot Review υπέγραψε την Anne Valentina – Ιούλιος 2023

Περίληψη αρνητικών απόψεων για το NRJ Mobile

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε αρνητικές απόψεις για το NRJ Mobile. Στον ιστότοπο αναθεώρησης του TrustPilot, ο χειριστής έχει όχι λιγότερο από 89% αρνητική γνώμη (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 2023). Πολλοί άλλοι φορείς έχουν παρόμοια ποσότητα αρνητικής γνώμης, αλλά γενικά, οι αρνητικές απόψεις επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση πελατών. Εδώ, αυτό δεν συμβαίνει.

Οι πελάτες της Discardy NRJ είναι στην πραγματικότητα, κυρίως το ένα και το αυτό σημείο: το δίκτυο. Αυτό θα ήταν πολύ ασταθές και πολλοί πελάτες δεν θα συλλάβουν καθόλου με το πακέτο Mobile NRJ τους. Μερικοί πελάτες εξακολουθούν να επικρίνουν την εξυπηρέτηση πελατών μετά από διαφωνία που δεν έχει διευθετηθεί με τον χειριστή και προσφέρει προφανώς δύσκολο να κατανοηθεί.

Καταχρηστικά δείγματα

Έχω ληφθεί από τον περασμένο μήνα για μια συνδρομή παιχνιδιού στην οποία δεν έχω εγγραφεί και καμία χειρονομία από την πλευρά τους παρά τις τηλεφωνικές καταγγελίες μου. Είναι εντελώς καταχρηστικό. Αλλάζω τον χειριστή.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Carole D – Αύγουστος 2022

Χρησιμοποίησα πολύ γρήγορα.

Χρησιμοποίησα το 4G μου πολύ γρήγορα στο εξωτερικό, κατέληξα με υπερβολικά, πολύ υπερβολικά ποσά, δεν ξέρω καν πώς το δικαιολογούν. Ήμουν στο εξωτερικό, οπότε δεν μπορούσα να τους ζητήσω λογαριασμούς, μόλις επέστρεψα και συνειδητοποιώ ότι έχουν αυξήσει τα ποσά που ζητήθηκαν, είναι οτιδήποτε αυτός ο χειριστής που δεν λειτουργεί σωστά, να φύγει με κάθε κόστος.

Αναθεώρηση TrustPilot υπογεγραμμένο αντιπρόεδρο – Αύγουστος 2022

Καταστροφικό δίκτυο

Καταστροφικό δίκτυο καταστροφική εξυπηρέτηση πελατών για ανεπίλυτο αστρονομικό κόστος € 9,99 μειώνουμε στα 21,99 ευρώ.

Αναθεώρηση Trustpilot υπογεγραμμένο Magnolia – Ιούλιος 2023

Ποια είναι η γνώμη των πελατών κινητής τηλεφωνίας NRJ στο πακέτο τους και στις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται ?

Το NRJ Mobile προσφέρει σαφώς διαιρέστε τους πελάτες του χειριστή. Μερικοί είναι ικανοποιημένοι και δεν γνωρίζουν απαραίτητα το Διαδίκτυο και άλλοι είναι δυσαρεστημένοι.

Ορισμένες προσφορές θα ήταν δύσκολο να κατανοήσουν και αυτό θα οδηγούσε Κακές εκπλήξεις στο λογαριασμό. Πολλοί δυσαρεστημένοι πελάτες αναφέρουν ένα σφάλμα στην κατανόηση και τις πληρωμένες υπηρεσίες ή τις επιλογές όταν νόμιζαν ότι ήταν ελεύθεροι.

Μόλις πήγα στο NRJ.

Μόλις πήγα στο NRJ Mobile σήμερα ακόμη. Πολύ κακή λήψη 4G, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα υποδοχής μαζί μου. Από την άλλη πλευρά, όταν καταφέρνω να αποκτήσω από το δίκτυο (2/5), είναι τόσο αργό που το Διαδίκτυο δεν λειτουργεί καθόλου καθόλου.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Grospierrot- Ιούλιος 2023

Φθηνό πακέτο, αλλά πολλά κρυμμένα τέλη

Λειτουργικό πακέτο, αλλά υπήρχε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της άμεσης χρέωσης, δύο φορές, και έπρεπε να πληρώσω από την CB με το χέρι. Στη συνέχεια, ανακαλύπτω στο τιμολόγιό μου ότι υπάρχουν δύο έξοδα € 10, για την άρνηση άμεσης χρέωσης. Εξαιρουμένων δεν μπλοκάραμε ποτέ το NRJ Mobile.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Louis Fontaine – Ιούλιος 2023

Κινητή κάλυψη NRJ: Τι πιστεύουν οι πελάτες στο δίκτυο ?

Το NRJ Mobile είναι ένα Mvno. Επομένως, ο χειριστής δεν διαθέτει το δικό του δίκτυο και δανείζεται αυτό του Bouygues Telecom. Προηγουμένως, η NRJ Mobile, ωστόσο, προσέφερε στους πελάτες του να επιλέξουν μεταξύ των δικτύων Bouygues, SFR και Orange και παράξενα δεν ευχαριστούσαν όλους.

Το δίκτυο είναι πράγματι Το θέμα που διαιρεί τα περισσότερα Κινητές πελάτες NRJ. Πολλοί δυσαρεστημένοι πελάτες διαμαρτύρονται για να μην έχουν Εκτός δικτύου Και να μην είναι σε θέση να επωφεληθούν σωστά από την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας τους. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες (ελάχιστα) καθορίζουν ότι μετά από αίτημα για εξυπηρέτηση πελατών Αλλαγή χειριστή για το δίκτυο, Τα προβλήματά τους επιλύθηκαν. Μπορούμε λοιπόν να αναρωτηθούμε αν οι δυσαρεστημένοι πελάτες έχουν δοκιμάσει αυτήν την τεχνική ή όχι.

Μηδενική βοήθεια σε περίπτωση αποτυχίας του κινητού δικτύου

Κινητή διάσπαση δικτύου από σήμερα το πρωί: Η εφαρμογή Android υποδεικνύει σε περίπτωση προβλήματος ο αριθμός 0 969 360 200, στο τέλος ο αριθμός αυτός αφορά μόνο συμβατικές καταστάσεις, αλλά καμία επιλογή του φωνητικού διακομιστή σε διάσπαση ή βοήθεια.

Οι κριτικές TrustPilot υπέγραψαν πελάτες – Ιούνιος 2023

Θλιβερό δίκτυο

Latable Network, 5G γελοία εκκίνηση που δοκιμάζεται σε διάφορα μέρη, όταν είστε εκτός δικτύου ή σε λειτουργία αεροπλάνου ή μετά την εκκίνηση του τηλεφώνου χρειάζονται τουλάχιστον 5 λεπτά για να κρεμάσετε το δίκτυο

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Ahmed – Ιούνιος 2023

Ποιες είναι οι κριτικές των πελατών του NRJ για την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή ?

Εξυπηρέτηση πελατών NRJ Mobile

Οι πελάτες του NRJ Mobile μπορούν να επικοινωνήσουν με τον χειριστή τους μέσω διαφορετικά μέσα ::

 • Μέσω τηλεφώνου με τη δημιουργία του 675 200 (από ένα κινητό) ή το 09 69 36 02 00 (από σταθερή θέση).
 • Με Ταχυδρομικό ταχυδρομείο (NRJ Mobile – Εξυπηρέτηση πελατών, 53098 Laval Cedex 09).
 • Μέσω κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter.

Συνολικά, οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών NRJ Mobile. Χαιρετίζουν την ανταπόκριση των συμβούλων, ειδικά από τα κοινωνικά δίκτυα.

Στο NRJ Mobile για 3 μήνες

(. ) Πήγα αρκετές φορές μέσω της εξυπηρέτησης πελατών μέσω του Facebook που ανταποκρίνεται πολύ, η οποία βελτιώνει τη σημείωσή μου. (. Ουσία

Η αναθεώρηση του Trustpilot υπέγραψε τον Richy Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών, διαφορετικά μηδέν !

Έβαλα μόνο δύο αστέρια, επειδή η εξυπηρέτηση πελατών τους ανταποκρίθηκε πολύ για μένα σχετικά με το πρόβλημά μου, αλλά αλλιώς θα έβαζα 0. (. Ουσία

Το Trustpilot Review υπέγραψε τη Τζούλια

Ειδοποίηση κινητής τηλεφωνίας NRJ: Οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις τιμές ?

Το NRJ Mobile βρίσκεται ως χειριστής “χαμηλού κόστους” που προσφέρει προσφορές χωρίς δέσμευση σε χαμηλές τιμές. Οι τιμές κυμαίνονται Μεταξύ € 9,99/μήνα και € 19,99/μήνα.

Ανάλογα με τους πελάτες, οι απόψεις είναι αρνητικές και θετικές. Το ζήτημα της τιμής των προσφορών Mobile NRJ είναι ελάχιστα ανυψωμένο από τους πελάτες και Οι ομιλίες είναι πολύ μεταβλητές. Μερικοί πελάτες πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν φθηνότερα και καλύτερα αλλού όταν άλλοι καλωσορίζουν τις ανταγωνιστικές τιμές. Εναπόκειται σε εσάς να φτιάξετε τη δική σας γνώμη.

Σχεδόν αδύνατο.

Σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κανένας αριθμός κλήσης δεν αφιερώνεται στους συνδρομητές. Μετά από αύξηση κατά 10% στο πακέτο μου (έτσι -κλιματημένη σταθερή τιμή και μπλοκαρίστηκε στην υπογραφή)

Το Trustpilot Review υπέγραψε το Dufourq – Μάιος 2023 Πολύ ικανοποιημένοι !

Γεια σας, δεν καταλαβαίνω τις αρνητικές απόψεις που έχω ένα πακέτο για την κόρη μου που εργάζεται πολύ καλά και εκεί έχω κάνει ένα άλλο για τη γυναίκα μου λόγω των αυξήσεων των bouygues και καλά το ίδιο λειτουργεί πολύ καλά �� μετά από όλα εξαρτάται από όπου ζείτε

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Francis – Μάιος 2023

Ποια είναι η τοποθέτηση του NRJ Mobile σε σύγκριση με άλλους χειριστές ?

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το NRJ Mobile είναι τοποθετημένο ως MVNO που προσφέρει ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και προσφορές χωρίς δέσμευση. Από την ιστοσελίδα του, ο χειριστής υπογραμμίζει διάφορες δεσμεύσεις.

 1. Το μεγάλο εθνικό δίκτυο του : Καθώς το MVNO, το NRJ Mobile δεν έχει το δικό του δίκτυο. Ωστόσο, ο χειριστής δεν πρέπει να υπερβεί και προσφέρει στους πελάτες του το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues που καλύπτει το 99% του πληθυσμού σε 4G. Ο φορέας εκμετάλλευσης υπερηφανεύεται για την παρουσία τους σε περισσότερα από 20.000 χωριά, σχεδόν 5.000 χλμ. Από την ακτογραμμή και περισσότερα από 150 χιονοδρομικά κέντρα.
 2. Ένα ισχυρό 4G : Όλες οι προσφορές NRJ Mobile Mobile είναι εγγυημένες σε 100% 4G.
 3. Απλή και αποτελεσματική φορητότητα αριθμού : Τέλος, η NRJ Mobile αναλαμβάνει να λάβει όλα τα βήματα για να επιτρέψει στους νέους πελάτες της να διατηρήσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους. Σημειώστε, ωστόσο, ότι όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης φροντίζουν τη φορητότητα του αριθμού των νέων πελατών τους.

Περίληψη Πίνακας Mobile NRJ Προσφέρει

Βρείτε παρακάτω ένα συνοπτικός πίνακας Mobile NRJ προσφέρει.

NRJ Mobile 2023 Κριτικές: Δίκτυο, Πακέτο Woot, Εξυπηρέτηση Πελατών

Το NRJ Mobile είναι ένας εικονικός φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας (MVNO) ο οποίος γεννήθηκε το 2005. Εάν ο φορέας εκμετάλλευσης είναι γνωστός για τις ελκυστικές τιμές και τις τακτικές προωθήσεις του, είναι επίσης απαραίτητο να μάθετε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ή της κάλυψης του δικτύου πριν από την έναρξη. Ποιες είναι οι κριτικές πελατών για το NRJ Mobile ? Πριν από την εγγραφή σε ένα από τα πακέτα που προσφέρει η NRJ Mobile, ανακαλύψτε τις θετικές και αρνητικές απόψεις που παρέχονται από τους καταναλωτές το 2023.

 • NRJ Mobile Πελάτης Σημείωση: 3.8/5
 • Χωρίς πακέτα δέσμευσης
 • Διεθνείς επιλογές και ανταγωνιστικότητα στις τιμές
 • Αντιδραστική και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Ποιες είναι οι απόψεις για τα κινητά σχέδια NRJ ?

Οι απόψεις των πελατών συγχωρούνται σχετικά με το MVNO Mobile και τα πακέτα του. Με βάση το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues, ο χειριστής εισήλθε στην αγορά το 2005, προσφέροντας πακέτα μη δεσμευτικών σε ανταγωνιστικές τιμές, τοποθετώντας έτσι τον εαυτό του ως έναν από τους πιο ελκυστικούς χειριστές στην αγορά.

Πριν από την εγγραφή στο NRJ Mobile, για να μάθετε περισσότερα για τα διαφορετικά κινητικές προσφορές Διαθέσιμο και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο διαχειριστής, σας συνιστούμε να συγκρίνετε τις συνδρομές χρησιμοποιώντας το δικό μας Συγκριτής πακέτου κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το MVNO, διαβουλεύοντας τις κριτικές NRJ Mobile που άφησαν οι πελάτες του χειριστή.

Περίληψη των κριτικών πελατών NRJ Mobile:

 • Ακρόαση και αντιδραστικοί σύμβουλοι
 • Νέα ευκολία αίτησης
 • Καλή λειτουργία των δεδομένων
 • Μη δέσμευση πακέτων για μεγαλύτερη ευελιξία.
 • Γενική ικανοποίηση του πελάτη του πακέτου κινητής τηλεφωνίας WAOT NRJ.
 • Ανταγωνιστικές τιμές με απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS.
 • Καλή προσφορά 5G, εύκολη και γρήγορη συνδρομή και φορητότητα
 • Ποικιλία πακέτων για την κάλυψη όλων των αναγκών.
 • Επικοινωνία στο εξωτερικό που εκτιμάται από τους ταξιδιώτες.
 • Ευρεία επιλογή επιλογών χωρίς δέσμευση.
 • Προσβάσιμη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, με άμεση βοήθεια.
 • Ευκολία χρήσης ιστότοπου
 • Πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη πριν ενεργοποιήσετε τη γραμμή
 • Απουσία ενός κινητού δικτύου ειδικά για το NRJ Mobile.
 • Τυχαία κατανομή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε πελάτες.
 • Το χρέος μερικές φορές θεωρείται κακή ποιότητα παρά την πρόσβαση στα δίκτυα Telecom Orange, SFR ή Bouygues.
 • Παραλαβή της κάρτας SIM που θεωρείται πολύ καιρό.
 • Αρνητικές εμπειρίες που συνδέονται με την ποιότητα του δικτύου.

Θετικές απόψεις για το NRJ Mobile

Οι απόψεις Motic NRJ είναι ως επί το πλείστον θετικές. Το πρώτο πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι τα περισσότερα σχέδια για κινητά NRJ είναι Χωρίς δέσμευση διάρκειας. Επομένως, είναι δυνατό να τερματίσετε τη συνδρομή σας και να αφήσετε τον χειριστή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να παρέχετε απόδειξη.

Πράγματι, το πακέτο κινητής τηλεφωνίας WOOT NRJ αποκτά ευνοϊκές απόψεις συνολικά:

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας WOOT NRJ. Καθώς είναι χωρίς δέσμευση, είναι πραγματικά πρακτικό, μου δίνει ευελιξία να αλλάξω το πακέτο μου όταν θέλω. – 02/22/23 από τον Denis.ρε

Το πακέτο Woot είναι υπέροχο, έχω μια καλή σύνδεση και είναι πραγματικά φθηνό σε σύγκριση με άλλους χειριστές – 03/05/23 από το Charlotte.ΔΕΝ

Εάν οι πελάτες εκτιμούν ότι λαμβάνουν μια δωρεάν προσφορά δέσμευσης, είναι κυρίως επειδή φοβούνται ότι πρέπει να πληρώσουν τα τέλη τερματισμού κινητών τηλεφώνων NRJ.

Καλό να ξέρω : Τερματίστε μια γραμμή με μια δέσμευση 12 μηνών πριν από το τέλος της σύμβασης, πράγματι εμπλέκει τον καταναλωτή να εγκατασταθεί Όλα τα ποσά που παραμένουν μέχρι τον 12ο μήνα της συνδρομής.

Το δεύτερο πλεονέκτημα που αναφέρθηκε στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας NRJ είναι η τιμή τους. Όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς προσφορά κλήσεων δέσμευσης, καθώς και απεριόριστες SMS/MMS σε μητροπολιτικές και στο εξωτερικό (Ευρώπη/DOM) για μια τιμή που ποικίλλει Μεταξύ € 6,99/μήνα και € 24,99/μήνα.

Η τιμή διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των gigas που περιλαμβάνονται στο δικό σας Κινητό πακέτο NRJ ::

 • Πακέτο Woot 30go Κινητό Διαδίκτυο στη Γαλλία και από την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα6,99 €/μήνα αντί για € 7,99Ουσία.
 • Πακέτο Woot 10go Internet στη Γαλλία συμπεριλαμβανομένων 10 GO /MOND από την Ευρώπη και το DOM (15,99 €/μήναΟυσία.
 • Πακέτο Woot 100GO Internet Internet στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 19GB /μήνα από την Ευρώπη και το DOM (24,99 €/μήναΟυσία.

Ταξιδεύω τακτικά για δουλειά και η επιλογή επικοινωνίας στο εξωτερικό που προσφέρεται από το NRJ Mobile είναι κορυφαίο με απεριόριστες κλήσεις. – Mobile NRJ πακέτο γνώμη που έμεινε στις 09/12/22 Sabine.R

Τέλος, τα φόρουμ Mobile NRJ αναφέρουν επίσης ότι οι συνδρομητές NRJ Mobile εκτιμούν το πολλές επιλογές, Και αυτοί χωρίς δέσμευση, που προτάθηκαν από το MVNO:

 • Ξαναγεμίζει εάν ο φάκελος δεδομένων σας δεν είναι αρκετός για εσάς
 • Διεθνείς επιλογές (Ευρώπη, DOM και άλλες χώρες) ·
 • ή επιλογές ασφαλείας για το τηλέφωνό σας
 • αλλά και μπλοκάρισμα ή επιλογές διπλής κλήσης κ.λπ.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα κινητά σχέδια NRJ είναι η ποικιλία των επιλογών που προσφέρονται. Είτε πρόκειται για επαναφορές δεδομένων, διεθνείς επιλογές ή ακόμα και επιλογές ασφαλείας για το τηλέφωνό μου, έχω πραγματικά την αίσθηση ότι έχω ένα εξατομικευμένο πακέτο. Αυτό μου αρέσει περισσότερο ! – Η γνώμη του πακέτου κινητής τηλεφωνίας NRJ έμεινε στις 01/17/22 από τον Denis.ρε

Από την άλλη πλευρά, το NRJ Mobile οφέλη από ευνοϊκά σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών. Ο χειριστής διαθέτει βοήθεια μέσω τηλεφώνου 09 69 36 02 00 για σταθερό. Από ένα κινητό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 675 200, Δευτέρα έως Σάββατο, 8 π.μ. έως 10 μ.μ.

Οι πελάτες του χειριστή φαίνονται μάλλον ικανοποιημένοι με αυτό Υπηρεσία τηλεφωνικής βοήθειας, Σχετίζονται ειδικότερα με την άμεση επαφή με έναν σύμβουλο και όχι με έναν φωνητικό διακομιστή μέσω τηλεφώνου.

Αρνητικές απόψεις για κινητά σχέδια NRJ

Όπως είδαμε, το NRJ Mobile είναι χειριστής του εικονικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Μιλάμε για το MVNO επειδή ο χειριστής δεν διαθέτει το δικό του δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Για να θέσει τα πακέτα WOOT χωρίς δέσμευση στους συνδρομητές του, το NRJ Mobile έχει ως εκ τούτου ένα συνεταιρισμός. Το τελευταίο γίνεται με τρεις από τους μεγάλους γαλλικούς φορείς: Orange, SFR και Bouygues Telecom.

Εάν αυτή η εταιρική σχέση ήταν η επίλυση του προβλήματος δικτύου NRJ Mobile, Κινητή κάλυψη NRJ Ωστόσο, δεν είναι πάντα θετικά. Οι πελάτες εξαπατούν την τυχαία κατανομή της γραμμής τους στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Διαβάζουμε τακτικά σχόλια NRJ Mobile Network που μοιράζονται τη ροή κακής ποιότητας. Και αυτό, παρά την πρόσβαση στα δίκτυα Telecom Orange, SFR ή Bouygues.

Οι υπολοιποι Γνώμη για πακέτα κινητής τηλεφωνίας Σχετικά με τις προθεσμίες, κρίθηκε πάρα πολύ καιρό, πριν λάβει την κάρτα SIM του τηλεφώνου του και έτσι μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το πακέτο του.

Έχω εγγραφεί σε ένα πακέτο Mobile NRJ πρόσφατα, αλλά είμαι απογοητευμένος με την ποιότητα του δικτύου. Είναι συχνά αργή, και μερικές φορές χάνω εντελώς τη σύνδεση. Αυτό δεν περίμενα όταν επέλεξα αυτό το πακέτο. – Ειδοποίηση πακέτου κινητής τηλεφωνίας NRJ στις 12/19/2022 από τον David B.

NRJ Mobile 4G Box Reviews

Οι περισσότεροι χρήστες του NRJ Mobile 4G Box εκτιμούν τη δυνατότητα του Συνδέστε ταυτόχρονα έως και 32 κουτιά στο πλαίσιο. Επιπλέον, η κάλυψη Wi-Fi (έως και 250 μέτρα ακτίνας) είναι επίσης ένα εκτιμημένο σημείο, επιτρέποντας σε όλα τα μέλη ενός σπιτιού να απολαμβάνουν υψηλής ταχύτητας Διαδίκτυο. Κατά μέσο όρο, το κουτί Mobile 4G NRJ μπορεί να φτάσει σε ρυθμό λήψης 100 MB/S.

Ένα αξιοσημείωτο σημείο είναι όμως Η υποχρέωση μιας δέσμευσης ενός έτους για την απόκτηση του κινητού κουτιού 4G NRJ. Είναι ένας περιορισμός που πολλοί πελάτες προτιμούν να αποφεύγουν. Ευτυχώς, το NRJ Mobile αντισταθμίζει αυτό το μειονέκτημα προσφέροντας εγγύηση “ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων“30 μέρες. Που δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσει το προϊόν και να τερματίσει σε περίπτωση δυσαρέσκειας.

Ακολουθεί μια επισκόπηση όλων των θετικών και αρνητικών σημείων της προσφοράς 4G Box NRJ Mobile Internet.

 • Δυνατότητα να επωφεληθείτε από μια σύνδεση στο διαδίκτυο σε μια κακή συνδεδεμένη περιοχή
 • Δυνατότητα σύνδεσης ταυτόχρονα μέχρι 32 αεροσκάφη στο τερματικό σταθμό
 • Μεγάλο κάλυμμα Wi-Fi, έως και 250 μέτρα ακτίνας
 • Σχετικά μεγάλη ροή, έως και 100 MB/s για λήψη
 • Προσφέρετε εγγύηση 30 ημερών “ικανοποιημένης ή επιστροφής επιστροφής”
 • Η δέσμευση ενός έτους είναι απαραίτητη για την απόκτηση του πλαισίου

�� Συγκρίνω τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας ! 01 82 88 25 22

Η ταχύτητα λήψης με το κουτί NRJ Mobile 4G είναι εκπληκτικά γρήγορη. Μπορώ εύκολα να μεταδώσω βίντεο HD χωρίς κανένα πρόβλημα. – Θετική γνώμη του κινητού NRJ Box που άφησε ο Tony.σι

Είχα προβλήματα με την κάλυψη του κινητού NRJ 4G Box σε μερικά δωμάτια στο σπίτι μου. Θα ήθελα να έχω ένα καλύτερο πεδίο για να επωφεληθώ πλήρως από τη σύνδεση σε όλα τα δωμάτια. – Αρνητική γνώμη του κινητού NRJ Box που άφησε ο Pascal.V

Τι σκέφτεται για τα κινητά σχέδια NRJ ?

Παρόλο που το NRJ Mobile πρότεινε πολλές προσφορές από το 2005, συμπεριλαμβανομένων μπλοκαρισμένων πακέτων ή πακέτων με δέσμευση, ο χειριστής τώρα εμπορεύεται 2 σειρές πακέτων: το Woot χωρίς δέσμευση και σχέδια ταχύτητας Ulitmate με επιλογή 5G.

Η γνώμη μας για το NRJ Mobile ενώνει εκείνη των καταναλωτών για να πούμε ότι είναι ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του φορέα εκμετάλλευσης, ειδικά αφού προσφέρει επίσης στους μελλοντικούς συνδρομητές του να μεταπωλούν το παλιό τους φορητό υπολογιστή προκειμένου να επωφεληθούν από ένα από ένα Νέο smartphone. Είναι ένας από τους λίγους φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία με πακέτα μη δεσμευτικού.

Κάθε μία από αυτές τις προσφορές NRJ Mobile είναι χωρίς δέσμευση καθώς μικρή τιμή. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο της επιλογής σας μόνο σύμφωνα με τις ανάγκες σας στο κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία ή από την Ευρώπη και το DOM.

Το μόνο άλλο κριτήριο που πρέπει να ανησυχείτε είναι ο προϋπολογισμός σας. Όποια και αν είναι η προσφορά που επιλέγετε, οι τιμές των κινητών τηλεφώνων NRJ παραμένουν περισσότερο από προσιτές, καθώς κανένα πακέτο δεν υπερβαίνει τα € 25 /μήνα.

Σημείωση από τον εμπειρογνώμονα Jechange: 3.5/5 ΜΑΣ Κριτικές Mobile NRJ είναι επομένως μάλλον θετικό. Παρ ‘όλα αυτά, η αδυναμία του χειριστή βρίσκεται στο επίπεδο της κάλυψης του δικτύου. Το NRJ Mobile ανακοινώνει την πρόσβαση στο καλύτερο δίκτυο μεταξύ εκείνων των Orange, SFR ή Bouygues Telecom σύμφωνα με την τοποθεσία σας. Ωστόσο, οι πολυάριθμες απόψεις σχετικά με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας NRJ που βρέθηκε μπορεί να αμφιβάλλει για την ποιότητα της κάλυψης του NRJ Mobile. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα του χειριστή. Σε κάθε περίπτωση, οι προσφορές NRJ Mobile παραμένουν πλήρη πακέτα, τα οποία προσφέρουν σημαντικούς φακέλους δεδομένων, για μια τιμή που αψηφεί τον ανταγωνισμό !

Καλό να ξέρω : Κινητό NRJ προσφέρει επίσης πολλές προσφορές για κινητά NRJ καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Επισκεφθείτε τακτικά τον εμπορικό ιστότοπο του χειριστή για να το εκμεταλλευτείτε στη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας.

Όλα για το NRJ Mobile

 • Γνώση για τα κινητά σχέδια NRJ
 • Κινητό NRJ 4G Box
 • Προωθήσεις σε κινητά πακέτα κινητής τηλεφωνίας NRJ
 • Τερματίστε μια προσφορά Mobile NRJ

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ