ΓΝΩΜΗ LA Poste Mobile: Περίληψη των απόψεων των πελατών La Poste Mobile, Κριτικές La Poste Mobile 2023: Ποια είναι τα πακέτα χωρίς δέσμευση?

Κριτικές LA Poste Mobile 2023: Τι σκέφτονται οι πελάτες για τα κινητά σχέδια

Contents

7 μήνες στο LA Poste Mobile

Κριτικές La Poste Mobile: Περίληψη των απόψεων των πελατών La Poste Mobile

Αδύνατο να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία στο ταχυδρομείο, αίτηση HS για ένα μήνα χωρίς αντίδραση από τον χειριστή. Εφαρμογή HS του ίδιου. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ. Πολύ άσχημα, πριν από το προβλέψιμο ατύχημα δεν ήταν πολύ κακό.

4 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Η κ. Bacquaert Isabelle

Είμαι θύμα ενός σφάλματος του ταχυδρομείου, το οποίο δεν παρουσιάστηκε στην τράπεζά μου την ειδοποίηση πληρωμής του Φεβρουαρίου, δεν είδα τις υπενθυμίσεις από SMS ότι δεν ξέρω πώς να διαβάζω, επίσημη ειδοποίηση για να πληρώσω j, AI AI σχεδόν 94 ετών και η γραμμή μου κόπηκε. Αδύνατο να φτάσετε στο κινητό post με μια γραμμή κοπής, αυτό το μήνυμα γράφεται από την κόρη μου ,

2 άτομα βρήκαν αυτή τη γνώμη χρήσιμη
Μόνο επαληθευμένοι πελάτες

Καταχρηστική χρέωση και περιμένω ακόμα την εξήγηση ! Τα παιδιά μου χρεώνονταν και τα δύο σε πακέτα. Περισσότερο από 3 εβδομάδες που περιμένουμε υποστηρικτικά έγγραφα. Αδύνατο να φτάσουμε στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου: Όταν φτάνουμε τελικά εκεί, αν δεν κρεμάσουμε στη μύτη. Μας λένε ότι μας ενημερώνονται ! Μέσω email: Δεν υπάρχει απάντηση.

Κινητή δημοσίευση κάτω από τη χήνα Οι γραμμές του. 20 χρόνια που έχω τον ίδιο αριθμό, 2 μήνες που είμαι απρόσιτος επειδή 1 δίσκος SFR πληροφόρησε τους ανταποκριτές μου ότι ο αριθμός mol δεν έχει πλέον εκχωρηθεί. Απάντηση από τη θέση κινητής τηλεφωνίας, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για εσάς. Το τμήμα τερματίστηκε από την τράπεζά μου και αλλάζω τον χειριστή. Να φύγω

Μην απαντάτε στο email είμαι στο εξωτερικό, η κάρτα SIM μου έχει αποκλειστεί, έστειλα ένα email χωρίς απάντηση

Στον ίδιο τόπο: Δεν είναι δίκτυο για μένα με την κινητή θέση, ο σύντροφός μου έχει δίκτυο με το SFR

Και έμεινα για τέσσερις μήνες στο κινητό post με σχέδιο στα € 9.90 πάντα πλήρωσα 14 OR15 € ελάχιστο εκεί μου ζητώ 25 € επειδή έβαλα την επιλογή 5G για τρεις ημέρες που με έχουν χρεώσει ολόκληρο το μήνα και ξέχασα να αποσυνδέσω Η επιλογή 5G. Με έκαναν και πάλι όταν δεν είχα καν ένα τηλέφωνο 5G χρεώθηκα 25 €, τους άφησα αμέσως επειδή ήταν πολύ desagréable στο τηλέφωνο και δεν ήθελα να μου δώσει μια εμπορική χειρονομία στα πέντε ευρώ των 5G όλες τις κλήσεις Η ληφθείσα εκδίδεται στην περιοχή της Ευρώπης χρεώνονται εκτός από το πακέτο όταν υποδείχθηκε ότι είχατε κλήσεις στη ζώνη του ευρώ.

Ποτέ δεν έπρεπε να κάνω τέτοια ανίκανη εξυπηρέτηση πελατών, πριν λύσει ένα πρόβλημα που χρειάζεστε μεγάλο αριθμό επαφής, οι προόδους που δεν σημειώθηκαν πραγματικά στο αρχείο σας, επιπλέον οι απαντήσεις είναι πολύ συχνά διαφορετικές, το τελευταίο πρόβλημα μου πήρε περισσότερο από ένα μήνα και Ένα καλό δέκα χτυπήματα νημάτων, ακόμη και επέτρεψαν να αυξήσουν την τιμή χωρίς να με προειδοποιήσουν, ειλικρινά πηγαίνουν στο Prixtel, φαίνεται να έχουν ενδιαφέροντα πακέτα με περισσότερα gigas και ένα αυτόματο σύστημα διέλευσης με το ανώτερο πακέτο σε περίπτωση προσπέρασης, για για 9,99 ευρώ, έχετε 100 GB, που δεν είναι ήδη κακό, η θέση Mobile 10,99 για 60 GB

Σημειώστε την ανάρτηση για κινητά

Για να δώσετε τη γνώμη σας για το LA Poste Mobile πρέπει να είστε ή να είστε πελάτης αυτού του προμηθευτή

Σημειώστε την ανάρτηση για κινητά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Προκειμένου να επικυρώσετε τη γνώμη σας, αποστέλλεται ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η ψήφος σας έχει ληφθεί υπόψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Πώς συλλέγονται, επαληθεύονται και ταξινομούνται οι απόψεις ?

Πώς συλλέγονται οι απόψεις ?

Οι πελάτες που έχουν περάσει μέσω της Selectra για να λάβουν τη σύμβασή τους λαμβάνουν, λίγες εβδομάδες μετά τη συνδρομή τους, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που τους προσφέρει να αφήσουν γνώμη για τον προμηθευτή τους. Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποβάλει γνώμη κάνοντας κλικ στο “Δημοσίευση της γνώμης μου”.
Η υποβολή γνώμης δεν δίνει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σκέψη για τον χρήστη.

Πώς επαληθεύονται οι απόψεις ?

Η Selectra προσπαθεί να δημοσιεύσει μόνο αυθεντικές απόψεις.
Ζητάμε από κάθε πελάτη να υποβάλλει γνώμη για να πιστοποιήσει την τιμή ότι ήταν ή είναι πράγματι πελάτης του προμηθευτή στον οποίο δίνει τη γνώμη του και να μας επικοινωνεί με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κάθε γνώμη που υποβλήθηκε στη συνέχεια επαναλαμβάνεται από το Selectra δημοσιεύεται μόνο μετά από αυτήν την επαλήθευση. Οποιαδήποτε ειδοποίηση δεν σέβεται τον Χάρτη Μετριοπάθειας ή από μια απίθανη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα δημοσιευθεί.
Όταν ένας πελάτης έχει λάβει συμβόλαιο με προμηθευτή μέσω Selectra και αφήνει γνώμη σχετικά με αυτόν τον προμηθευτή με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτή που χρησιμοποιείται για να εγγραφεί στη σύμβαση, η Selectra προσθέτει την ειδοποίηση που ελέγχεται παράλληλα με την ειδοποίηση. Διαφορετικά, καμία αναφορά δεν εμφανίζεται παράλληλα με τη γνώμη, διότι τότε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο πελάτης είναι πράγματι ή ήταν πελάτης του προμηθευτή.
Κανένα από τα δεδομένα που συλλέγονται από την Selectra ως μέρος της δημοσίευσης των αναθεωρήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πώς ταξινομούνται οι απόψεις ?

Οι δύο απόψεις που έχουν συλλέξει τις πιο θετικές ψήφους εκ μέρους των χρηστών προβάλλονται. Μεταξύ όλων των απόψεων που έχουν συλλέξει θετικές ψήφους, οι απόψεις των επαληθευμένων πελατών έχουν προτεραιότητα σε άλλες απόψεις.
Οι ακόλουθες απόψεις ταξινομούνται από προεπιλογή από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, αλλά είναι δυνατόν να τα ταξινομηθούν κατά σειρά αυξανόμενων ή μείωσης της βαθμολογίας. Όταν ένας προμηθευτής έχει λάβει κριτικές από επαληθευμένους πελάτες, τότε εμφανίζονται μόνο οι επιλεγμένες κριτικές πελατών από προεπιλογή. Είναι δυνατόν να εμφανιστούν όλες οι κριτικές απενεργοποιώντας την επιλογή “μόνο επαληθευμένους πελάτες”.

Πώς υπολογίζεται το σημείωμα ?

Το σημείωμα αντιστοιχεί στον σταθμισμένο μέσο όρο όλων των βαθμών που ελήφθησαν για τον προμηθευτή. Έχουμε επιλέξει να δώσουμε περισσότερο βάρος σε σημειώσεις από επαληθευμένους πελάτες και πρόσφατες σημειώσεις. Κατά συνέπεια, για μια δεδομένη ειδοποίηση, ο συντελεστής στάθμισης Π είναι ίσο με Χ * Y Ή Χ είναι ίσο με 2 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν επαληθευμένο πελάτη ή σε 1 εάν η γνώμη προέρχεται από έναν ασυνόδευτο πελάτη. ή Y είναι ίσο με 1 για ειδοποίηση μικρότερη από 2 έτη, 0,75 για γνώμη μεταξύ 2 και 3 ετών, 0,5 για γνώμη μεταξύ 3 και 4 ετών ή 0,25 για γνώμη άνω των 4 ετών.

Το Mobile Post είναι MVNO (Virtual Mobile Network Operator) 51% που ανήκει στην LA Poste και 49% από το SFR. Ο χειριστής δανείζεται έτσι το δίκτυο SFR Mobile και προσφέρει κινητές προσφορές χωρίς υποχρέωση, πακέτα με τηλεφωνικές και προπληρωμένες κάρτες. Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο Κριτικές πελατών La Poste Mobile.

 • Το ουσιώδες :
 • Η κινητά ανάρτηση έχει περισσότερα από 2 εκατομμύρια συνδρομητές το 2023 και προτάθηκε 3 πακέτα μη δέσμευσης Και 3 πακέτα + κινητά.
 • Η θέση κινητής τηλεφωνίας είναι ένα MVNO που χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR.
 • Ο χειριστής λαμβάνει κατά μέσο όρο 1.3/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023) στην ιστοσελίδα του TrustPilot Review.
 • Η πλειοψηφία των αρνητικών απόψεων επικεντρώνεται στο εξυπηρέτηση πελατών Κινητή δημοσίευση και Προβλήματα υπερφόρτωσης.

Θετικές και αρνητικές αναθεωρήσεις κινητής τηλεφωνίας

Δημιουργήθηκε το 2011, το La Poste Mobile είναι το Δεύτερο MVNO της αγοράς Με 7.900 σημεία πώλησης, 30.000 μετρητές, 2 εκατομμύρια συνδρομητές το 2022 και € 294.306.400 κύκλος εργασιών το 2020. Ο χειριστής έχει λοιπόν πολλούς πελάτες, αλλά είναι όλοι ικανοποιημένοι ? Εάν πιστεύουμε ότι ο μέσος όρος του χειριστή σε ιστότοπους γνώμης στο Διαδίκτυο, η απάντηση είναι όχι.

Στον ιστότοπο αναθεωρήσεων TrustPilot, η κινητής ανάρτηση έχει ένα Μικρός μέσος όρος μόνο 1,3/5 (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023). Είναι λίγο, αλλά είναι σημαντικό να θέσουμε αυτό το αποτέλεσμα σε προοπτική. Πράγματι, οι χειριστές έχουν ως επί το πλείστον αρκετό μέσο όρο στο Διαδίκτυο, επειδή οι δυσαρεστημένοι πελάτες είναι πιο πιθανό να δημοσιεύσουν απόψεις στο Διαδίκτυο για να αφήσουν τον ατμό από τους ικανοποιημένους πελάτες. Για να σας βοηθήσουμε να δείτε πιο καθαρά, βρείτε κάτω από ένα Περίληψη θετικών και αρνητικών απόψεων σε κινητό ανάρτηση.

Θετικές απόψεις για την κινητά ανάρτηση

Στον ιστότοπο αναθεωρήσεων TrustPilot, οι λογαριασμοί δημοσίευσης κινητής τηλεφωνίας 6% θετική γνώμη (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023). Είναι ένα αρκετά χαμηλό σχήμα, αλλά οι θετικές απόψεις που δημοσιεύονται από τους πελάτες τείνουν να είναι rave που φωτίζει το βάρος αυτού του κακού μέσου όρου.

Ικανοποιημένοι πελάτες μιλούν για Χαμηλές τιμές για πακέτα που είναι πολύ ενδιαφέροντα και χωρίς δέσμευση. Οι ανακοινώσεις μετά το κινητό σχετικά με το δίκτυο SFR είναι επίσης θετικές χάρη σε μια μεγάλη κάλυψη της επικράτειας.

Καλώς

Έχω βρεθεί στο Laposte Mobile για αρκετά χρόνια και είμαι ικανοποιημένος. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, η πιθανότητα διαχείρισης των επιλογών συσκευασίας μέσω της εφαρμογής είναι σχετικά καλά. Ήμουν επίσης σε θέση να αλλάξω εύκολα το πακέτο μέσω του ιστότοπου όταν μια καλύτερη προσφορά στην ίδια τιμή προσφέρθηκε από το Laposte Mobile.

Review Trustpilot υπογεγραμμένο M – Μάιος 2022

Πολύ καλή εμπειρία.

Πολύ καλή εμπειρία με κινητό ανάρτηση. Τα πακέτα είναι πολύ ανταγωνιστικά, ακόμα καλύτερα από ορισμένα που υπόσχονται να είναι έκπτωση. Η τηλεφωνική υποστήριξη φαίνεται να ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά τελείως μέχρι την ισοτιμία και οι μόνες κλήσεις από τον χειριστή είναι οι εκπτώσεις πίστης και δεν μπορούν να πέσουν τελικά να πληρώσουν περισσότερα όπως συμβαίνει συχνά με άλλους φορείς εκμετάλλευσης. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μεταβείτε σε έναν οργανισμό για να ζητήσετε πληροφορίες. Έχω τις 4 γραμμές της οικογένειας εύκολα διαχειρίσιμες στον ιστότοπο και αυτό έρχεται σε μένα σε 36 ευρώ συνολικά για 4 μεγάλα πακέτα.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Lemoy – Σεπτέμβριος 2021

Αρνητικές απόψεις σχετικά με την ανάρτηση για κινητά

Οι αντιστοιχίες κινητής τηλεφωνίας για πολλές αρνητικές απόψεις. Στον ιστότοπο γνώμης Trustpilot, ο χειριστής έχει 91% αρνητική γνώμη (Σχήματα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023). Αυτό κάνει πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες αρνητικές απόψεις επικεντρώνονται Ένα και το αυτό σημείο: Εξυπηρέτηση πελατών χειριστής και προβλήματα Piratages που συνέβησαν τον Ιούλιο του 2022 που προκάλεσαν προβλήματα προστασίας.

Να φύγω

Η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών, μετά από αρκετές κλήσεις και 41 λεπτά αναμονής του online ατόμου είναι ακατανόητη στις εξηγήσεις του. € 60 εκτός συσκευασίας όταν αναφέρεται το μέγιστο των € 30. Αλλάζω τον χειριστή το συντομότερο δυνατό.
Το Trustpilot Review υπέγραψε το SNO – Αύγουστος 2022

Το σκάω

Flee, οι φορείς εκμετάλλευσης είναι πραγματικά ανίκανοι, περίμενα 2 ώρες για ένα πρόβλημα Gigas, και τελικά δεν επιλύθηκε επειδή η απώλεια υπομονής. 2 ώρες δεν περιμένουν τίποτα. Να φύγω.

Το Trustpilot Review υπέγραψε Elio C – Αύγουστος 2022

Κριτικές LA Poste Mobile: Τι σκέφτονται οι πελάτες για το πακέτο τους ?

LA Poste Mobile Προσφορές 3 κινητές προσφορές σε χαμηλή τιμή και χωρίς υποχρέωση Και 3 Mobile προσφέρει + smartphone. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται ποικίλλουν και αντιστοιχούν στις υπηρεσίες που προσφέρονται από τους περισσότερους φορείς εκμετάλλευσης. Οι πελάτες la poste mobile είναι ικανοποιημένοι με αυτό ? Συνολικά, η απάντηση είναι ναι.

Οι περισσότεροι πελάτες LA Poste Mobile είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά τους για κινητά. Καλωσορίζουν τις τιμές και το δίκτυο. Μερικοί όμως είναι απογοητευμένοι με υπηρεσίες στο εξωτερικό, πολύ ακριβό.

Πολύ θετική εμπειρία

Είμαι προφανώς ένας από τους λίγους ανθρώπους εδώ για να έχω μια μεγάλη εμπειρία της κινητής θέσης. Μετά τη δοκιμή πορτοκαλιού, στη συνέχεια SFR, στη συνέχεια προϋπολογισμός τηλεπικοινωνιών τότε κόκκινο. Πήγα στο Laposte επειδή ήταν οι φθηνότεροι με το ίδιο δίκτυο με το SFR. Για αρκετούς μήνες ήμουν ευχαριστημένος και ο λογαριασμός μου δεν υπερβαίνει ποτέ τα 10 ευρώ, ενώ είμαι πάντα στο τηλέφωνό μου για να δουλέψω.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τη Betty – Μάρτιος 2021

Σημειώστε, εξαιρουμένων των κλήσεων προς την Ευρώπη

Γεια σας, ήμουν πελάτης στο LA Poste Mobile για πολύ καιρό, πήγα στην Ανδόρα που χρεώθηκα για δύο μήνες περισσότερο από 80 ευρώ επειδή ήμουν εκεί την εβδομάδα τιμολόγησης. Δεν χρησιμοποίησα το φορητό υπολογιστή μου, θα έπρεπε να το απενεργοποιήσω, δεν με έκανε εμπορική χειρονομία επειδή είχα ήδη επωφεληθεί το 2019 (σφάλμα από την πλευρά τους που διορθώθηκε μετά από καταγγελία) [. .

Trustpilot Review υπογεγραμμένο Mag S – Αύγουστος 2022

Ποιες είναι οι κριτικές πελατών της κινητής ανάρτησης σε τιμές ?

Το La Poste Mobile προσφέρει χαμηλές προσφορές για κινητά. Οι τιμές ποικίλλουν μεταξύ 4,99 €/μήνα για το πακέτο εισόδου -επιπέδου και € 14,99/μήνα για το υψηλότερο πακέτο.

Οι απόψεις των πελατών La Poste Mobile σε αυτές τις τιμές είναι πολύ θετικές. Η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών είναι ικανοποιημένη με την προσφορά τους μίνι τιμή. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες επισημαίνουν ότι οι τιμές του ταχυδρομείου μετά το κινητό ταχυδρομείο δεν είναι όχι τόσο διαφορετικό από αυτά του ανταγωνισμού. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στον χειριστή, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκριτή μας για να βρείτε τη φθηνότερη προσφορά.

Πολύ φθηνότερο από το κόκκινο

Αιμορραγία με την κινητό post, στη συνέχεια συμφιλιώσαμε, εγγραφώ σε ένα πακέτο στα € 18.99, αλλά με το κόκκινο από το SFR Internet Box (ακόμα στο σπίτι, βρήκα όχι λιγότερο ακριβό αλλού), έχω το δικαίωμα σε μία μείωση το μήνα. Στο τέλος, πληρώνω μόνο € 10 το μήνα.

Οι κριτικές Trustpilot υπέγραψαν oops! – Ιανουάριος 2021

Κανένα πρόβλημα

Συνδρομητής LA Poste Mobile, χωρίς πρόβλημα. Η εφαρμογή για παρακολούθηση είναι χρήσιμη και αποτελεσματική. Από την άλλη πλευρά, μηνιαίο επίπεδο επιτοκίων, δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικοί.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Jonathan – Σεπτέμβριος 2020

LA Poste Mobile Network: Οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με την κάλυψη και τις ροές ?

Το Mobile Post είναι MVNO (Virtual Mobile Network Operator). Αυτό σημαίνει ότι ο χειριστής δεν διαθέτει το δικό του δίκτυο. Για να επιτρέψει στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε κινητές υπηρεσίες, η LA Poste Mobile πρέπει επομένως να νοικιάσει το δίκτυο άλλου φορέα εκμετάλλευσης και SFR είναι το τυχερό.

Αυτά είναι καλά νέα για την κινητά ανάρτηση. Πράγματι, το δίκτυο SFR επωφελείται από πολύ καλή κάλυψη δικτύου με περισσότερες από 5.721 τοποθεσίες σε 5G τον Ιούνιο του 2022, Το 99% του πληθυσμού καλύπτεται σε 4G και το 96% του πληθυσμού σε 3G. Πολύ καλές φιγούρες που γίνονται αισθητές στις αναθεωρήσεις πελατών το ταχυδρομείο κινητής τηλεφωνίας.

Οι περισσότεροι πελάτες είναι, στην πραγματικότητα, πολύ ικανοποιημένος στο δίκτυο Με την προσφορά τους για κινητά. Προσέξτε όμως ότι αρκετοί πελάτες είναι απογοητευμένοι ρέει Προσφέρονται από τα post Mobile Packages.

7 μήνες στο LA Poste Mobile

Έχουν περάσει 7 μήνες που είμαι στο κινητό post και ειλικρινά, το δίκτυο είναι υπέροχο. Έχω 4G και 4G+ παντού και στα χωριά όπου δεν υπάρχει 4G, εξακολουθώ να έχω 3G/3G+. Δεν έχω τίποτα να διαμαρτυρηθώ. (. Ουσία

Το Trustpilot Review υπέγραψε Huawei0236 – Φεβρουάριος 2021

Strung Mobile Internet Speed

Η ταχύτητα του Διαδικτύου είναι συγκρατημένη και δεν γίνεται για να δείτε βίντεο. Ίδια για ροή ήχου (Deezer, Spotify, κ.λπ.), κολλάει και φορτώνει αργά. Καταστροφικός !

Αναθεώρηση TrustPilot υπογεγραμμένο COMSAT – Ιούνιος 2020

Γνώση μετά την κινητά: Τι σκέφτονται η εξυπηρέτηση πελατών ?

Εξυπηρέτηση πελατών LA Poste Mobile

Το La Poste Mobile προσφέρει αρκετές λύσεις για να απαντήσει σε ερωτήσεις από τους πελάτες της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο:

 • Μέσω τηλεφώνου, από σταθερή θέση, συνθέτοντας το 0 970 808 660.
 • Μέσω τηλεφώνου, από τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας, συνθέτοντας το 904.
 • Μέσω του Διαδικτύου, από το δικό σας Έκταση πελάτη.
 • Μέσω του Διαδικτύου, από τα κοινωνικά δίκτυα Twitter και Facebook.
 • Με ταχυδρομείο Στη διεύθυνση “La Poste Mobile Service Service, TSA 16759, 95905 Cergy-Pontoise Cedex 9”.

Ακόμα κι αν το La Poste Mobile προσφέρει πολλές λύσεις, Εξυπηρέτηση πελατών LA Poste Mobile Divides Σαφώς συνδρομητές χειριστή. Υπάρχουν, στην πραγματικότητα, πολλοί για να διαμαρτυρηθούν και να λυπηθούν για μια εξυπηρέτηση πελατών που Μην απαντάτε στο αίτημά τους. Μερικοί πελάτες ήθελαν ακόμα να επισημάνουν ότι η εξυπηρέτηση των πελατών είχε λύσει το πρόβλημά τους, αλλά είναι σπάνιες.

Καλό δίκτυο αλλά αδύνατο.

Καλό δίκτυο αλλά αδύνατο να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών, τη φυσική εξυπηρέτηση πελατών που αρνείται να μου δώσει το Ρίο μου για να αλλάξω τον χειριστή, αδύνατο να τερματιστεί επειδή ο ιστότοπος δεν λειτουργεί για να αλλάξει το πακέτο, ο αριθμός δεν λειτουργεί ούτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα και ξαφνικά Δεν τερματίστηκα πριν από την αύξηση των τιμών. Εν ολίγοις, δεν προτείνω.

Το Trustpilot Review υπέγραψε τον Adrien – Δεκέμβριος 2021

Ενα αστείο !

Καμία εξυπηρέτηση πελατών, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένουν αναπάντητα, οι σύμβουλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τίποτα άλλο από ό, τι μπορεί να διαβαστεί στο φόρουμ τους. Απόσυρση μετά από λίγες μέρες, πραγματικά απογοητευμένος με αυτήν την εμπειρία.

Ενα χέρι. Το La Poste Mobile βρίσκεται ακόμα στο ταχυδρομείο για πολλά απλά βήματα, γράμματα που χρειάζονται περισσότερες από 10 ημέρες για να φτάσουν. Εκπληκτική το 2021 ! Πηγαίνετε στο δρόμο σας, απλά πρέπει να διαβάσετε μερικά σχόλια εδώ και όλα είναι σαφή ! Μια καταστροφή.

Το Trustpilot Review υπέγραψε το Brazileiro – Μάρτιος 2021

Όλα λειτουργούν καλά

Έχω βρεθεί στο κινητό post για 5 χρόνια και είχα πρόβλημα με το κινητό μου ακόμα υπό εγγύηση (δεν φορτώθηκε πλέον). Πήγα σε ένα ταχυδρομείο για να το στείλω στην υπηρεσία After -sales, ήταν Παρασκευή. Το τηλέφωνο επέστρεψε σε μένα την επόμενη Πέμπτη με τον κατάλογο των αλλαγών εξαρτημάτων. Όλα λειτουργούν καλά. Επιπλέον, μου είχαν δανείσει ένα νέο κινητό ενώ περιμένουν.

Το Trustpilot Review υπέγραψε την κα Sailleau – Οκτώβριος 2020

Η τοποθέτηση της κινητής θέσης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό

Η θέση της κινητής τηλεφωνίας είναι τοποθετημένη ως Χαμηλή χειριστή κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους που δανείζεται το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας SFR. Για να διαφοροποιηθεί από τον διαγωνισμό, το La Poste Mobile επισημαίνει αρκετές δεσμεύσεις.

 1. Ελευθερία : Όλες οι προσφορές LA Poste Mobile είναι χωρίς υποχρέωση. Έτσι μπορείτε να τα τερματίσετε όταν το επιθυμείτε.
 2. Ένα φτηνό πακέτο : Τα ταχυδρομικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται σε χαμηλές τιμές και επιτρέπουν στους πελάτες τους να εξοικονομήσουν.
 3. Ένα ποιοτικό δίκτυο : Το La Poste Mobile χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR και είναι περήφανος για αυτό. Ο χειριστής υπερηφανεύεται με ρυθμό ροής μέχρι 115 MBITS/S.
 4. Αποκλειστικές υπηρεσίες : Με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, το LA Poste Mobile σας προσφέρει αποκλειστικά πλεονεκτήματα όπως ένα νέο φτηνό φορητό υπολογιστή κάθε 22 μήνες, ένα δάνειο smartphone σε περίπτωση απώλειας ή πτήσης κλπ.
 5. Ένα φυσικό δίκτυο : Μπορείτε να βρείτε 30.000 συμβούλους πελατών σε σχεδόν 10.000 ταχυδρομικά γραφεία για να σας βοηθήσουν στα βήματα του κινητού σας. Αυτό το επιχείρημα είναι υψηλό, ενώ είναι σπάνιο να έχετε πρόσβαση σε καταστήματα σε χειριστές χαμηλού κόστους.

Σημειώστε την αγορά κινητής τηλεφωνίας Προσφορές κουτιού Για αρκετά χρόνια, αλλά αυτό δεν συνέβη από το τέλος του 2020. Από την Ιστοσελίδα ή την Κινητή Post Stand, μπορείτε ωστόσο να εγγραφείτε σε μια προσφορά SFR Box και να επωφεληθείτε από τη μείωση της προσφοράς σας για κινητά.

Κριτικές LA Poste Mobile 2023: Τι σκέφτονται οι πελάτες για τα κινητά σχέδια ?

Πριν επιλέξετε το πακέτο LA Poste Mobile και για να πάρετε μια ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης, είναι πολύ χρήσιμο να συμβουλευτείτε τις κριτικές σχετικά με το κινητό post. Τι είναι τα σχόλια της εμπειρίας των χρηστών το 2023 ? Ο Jechange σας λέει περισσότερα σε αυτό το άρθρο !

 • Σημείωση πελατών La Poste Mobile: 4.5/5 (570 κριτικές)
 • Χαμηλές τιμές για καλές υπηρεσίες
 • Ποιότητα δίκτυα 4G και 5G
 • Απλοποιημένη εντολή και εύκολη ενεργοποίηση

Ποιες είναι οι απόψεις για τα μετα -κινητά πακέτα ?

Οι κριτικές πελατών πολλαπλασιάζονται στο MVNO LA Poste Mobile και το πακέτο του. Με βάση το δίκτυο SFR, ο χειριστής προσφέρει από το 2011 από το 2011 Πακέτα με ή χωρίς δέσμευση σε ελκυστικές τιμές στέκεται ως προμηθευτής στο πιο προσιτό φυσικό δίκτυο στην αγορά χάρη στο του 7.900 ταχυδρομικά γραφεία. Πριν γίνει ο πελάτης LA Poste Mobile, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές για κινητά και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτός ο χειριστής, μπορείτε να συγκρίνετε τις συνδρομές μέσω του Comparator Mobile, αλλά και να ρωτήσετε για αυτό το MVNO διαβουλεύοντας το Post Reviews Mobile πελάτες ή/και πρώην πελάτες χειριστών.

Για να σας δώσουμε μια γνώμη για τα πακέτα χωρίς δεσμεύσεις La Poste Mobile, εδώ είναι μια μικρή περίληψη των σχολίων που συλλέχθηκαν στα φόρουμ:

 • Εκτιμημένες τιμές
 • Επωφελής επιστροφή χρημάτων
 • Απλοποιημένη και γρήγορη παραγγελία κάρτας SIM
 • Διορθώστε το δίκτυο σε ορισμένους τομείς (συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών περιοχών)
 • Λειτουργικός και απλός ιστότοπος
 • Μερικές θετικές εμπειρίες με την εξυπηρέτηση πελατών
 • Δυσκολία στην επίτευξη εξυπηρέτησης πελατών
 • Προβλήματα με εφαρμογή
 • Έλλειψη δικτύου για ορισμένους χρήστες
 • Δυσαρέσκεια με το δίκτυο SFR
 • Δυσκολίες στη χρήση στο εξωτερικό
 • Προβλήματα χρέωσης και λανθασμένα δείγματα
 • Ανησυχίες σύνδεσης στο Διαδίκτυο σε αγροτικές περιοχές και στο εξωτερικό

Καλό να γνωρίζετε ότι οι κριτικές πελατών μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η γεωγραφική θέση, ο τύπος του πακέτου που επιλέχθηκε και η συγκεκριμένη χρήση της υπηρεσίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, περιηγώντας στα διάφορα φόρουμ LA Poste Mobil.

Γνώση των ταχυδρομικών συσκευασιών Post Mobile: Θετικά σημεία

Όσον αφορά το φάσμα των ταχυδρομικών κινητών, οι απόψεις είναι γενικά θετικές. Πράγματι, πολλοί πελάτες εκφράζουν την ικανοποίησή τους σχετικά με Το ευρύ φάσμα των κινητών προσφέρει προσαρμοσμένες σε διαφορετικές χρήσεις (Εύρος συσκευασίας με 2 ώρες κλήσεων ή απεριόριστο πακέτο με 100 MB έως 60 GB κινητής τηλεφωνίας με ταχύτητα 4G).

Η αξία για τα χρήματα είναι αναμφισβήτητη με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Πληρώσαμε για αυτό το πακέτο με προτιμησιακό επιτόκιο επειδή έχω το κουτί SFR και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πακέτο Post Mobile 120GB.

Οι πελάτες LA Poste Mobile υπογραμμίζουν επίσης τα σχόλιά τους προσιτές τιμές Πακέτα διαθέσιμα σε αυτόν τον χειριστή. Πολλοί συνδρομητές χαίρονται ιδιαίτερα για το πολλαπλάσιο Προωθητικές προσφορές, προσβάσιμο σε αυτό το MVNO καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε πράγματι να απολαύσετε ένα Κωδικός προσφοράς LA Poste Mobile Για να εγγραφείτε σε ένα φθηνό πακέτο : Χρήσιμο για εξοικονόμηση ακόμη περισσότερα !

Πολύ χαρούμενος με το πακέτο ταχυδρομείου κινητής τηλεφωνίας, χωρίς καταστροφές ή προβλήματα, και επιπλέον φθηνό !

Σημειώστε ότι ορισμένοι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από ένα ακόμη φθηνότερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας χάρη στο πλεονέκτημα του πελάτη του κουτιού για να επωφεληθούν από ένα Μηνιαία έκπτωση στην τιμή της συνδρομής κινητής τηλεφωνίας Εγγραφείτε σε μια προσφορά κουτιού στο SFR.

Μια άλλη παρατήρηση, η κινητής ταχυδρομείων που αφορούν σχετικά Οι υπηρεσίες περιλαμβάνονται Σε κινητά πακέτα είναι κατά κύριο λόγο ικανοποιητικά και αντιπροσωπεύουν ένα περιουσιακό στοιχείο για τον χειριστή. Αρκετά φτηνά πακέτα LA Poste Mobile Inclate, για παράδειγμα, η υπηρεσία “απεριόριστης μουσικής” με το Καθολικός κατάλογος μουσικής.

Το πακέτο με «απεριόριστη μουσική» δεν είναι κακό με ολόκληρο τον κατάλογο Universal Music. Επιπλέον, για να σας δώσω μια γνώμη για το 4G LA Poste Mobile, βρίσκω τη σύνδεση εκπληκτική για έναν μικρό χειριστή.

Και τέλος, το ευνοϊκό κινητό σχόλιο επισημαίνονται Η ποιότητα της κάλυψης του κινητού δικτύου Με ταχύτητα 4G στο ραντεβού. Θυμηθείτε ότι ο εικονικός χειριστής LA Poste Mobile χρησιμοποιεί το κινητό δίκτυο του φορέα SFR για να εμπορευτεί τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας 4G / 4G+ με ή χωρίς δέσμευση.

�� Συγκρίνω τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας ! 01 82 88 25 22

Γνώση για πακέτα Mobile La Poste: Αρνητικά σημεία

Ο χειριστής LA Poste Mobile εξακολουθεί να απαριθμεί μερικά αδύναμα σημεία. Η έλλειψη ανταπόκρισης της εξυπηρέτησης πελατών είναι πρώτα απ ‘όλα. Οι χρήστες το επισημαίνουν σε περίπτωση προβλήματος σε μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας.

Βρήκα την εξυπηρέτηση πελατών της κινητής τηλεφωνίας που είναι λιγότερο αντιδραστική από το αναμενόμενο, ειδικά όταν πρόκειται για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας μου. Η βελτίωση σε αυτό το σημείο θα ήταν αξιόλογη.

Αυτό το πρόβλημα που σχετίζεται με την εξυπηρέτηση πελατών βρίσκεται επίσης με δυσκολίες στην απόκτηση επιστροφής χρημάτων.

Αρκετοί πελάτες καταγγέλλουν τη μη επαναφορά ή τις δυσκολίες στην απόκτηση του κατά την αγορά ή την ανανέωση ενός τηλεφώνου. Για να προσελκύσει νέους πελάτες ή να διατηρήσει τους πελάτες της, αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας προσφέρει αρκετές προσφορές επιστροφής Έως 200 ευρώ επιστρέφει για την αγορά ενός νέου τηλεφώνου.

Δυστυχώς, η εμπειρία μου με κινητό post αμαυρώθηκε με προβλήματα χρέωσης και τερματισμού. Φαίνεται ότι αυτός ο χειριστής πρέπει να βελτιώσει τις διαδικασίες του για να εξασφαλίσει μια πιο ρευστό μετάβαση κατά τον τερματισμό των πακέτων.

Σημειώστε ότι για να λάβετε αυτήν τη φροντίδα, πρέπει να πληροίτε τους όρους που αναφέρονται στο κουπόνι. Θα πρέπει να επιστρέψετε όλα τα υποστηρικτικά έγγραφα που ζητήθηκαν από τον χειριστή.

Τέλος, ορισμένοι πελάτες μοιράζονται τη δυσαρέσκειά τους με αυτόν τον χειριστή στο πλαίσιο ενός τερματισμού κινητής τηλεφωνίας. Διάφορα προβλήματα χρέωσης και ο λογαριασμός μη τερματισμού ενημερώνονται.

Κριτικές για το € 9.99 Post Post Post Mobile

Αυτό το πακέτο επαίνεσε για την εξαιρετική του αξία για τα χρήματα. Σε τιμή € 9,99 για τα κουτιά SFR και (€ 10,99 για μη πελάτες), προσφέρει μια ποσότητα κινητών δεδομένων από 60GB που περιλαμβάνει 12GB στην Ευρώπη και πρόσθετες υπηρεσίες όπως 5G σε προσιτή τιμή. Παρ ‘όλα αυτά, οι κριτικές πελατών του LA Poste Mobile σε αυτό το συγκεκριμένο πακέτο είναι σε αντίθεση.

Μερικοί πελάτες τόνισαν ότι το δίκτυο ήταν αρκετά καλό, ακόμη και στις αγροτικές περιοχές. Άλλοι ανέφεραν την ικανοποίησή τους ότι ήταν σε θέση να αλλάξουν το πακέτο τους για να πληρώσουν λιγότερα διατηρώντας παράλληλα μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Ωστόσο, έχουν προκύψει προβλήματα, ιδίως όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών για τη δημοσίευση κινητού τηλεφώνου, τα προβλήματα με την περιοχή του πελάτη στη συντήρηση και ορισμένοι ανέφεραν ότι το δίκτυο ήταν λιγότερο καλό από ό, τι με τον πρώην χειριστή τους.

 • Εξαιρετική αξία
 • Καλό ποσό δεδομένων κινητής τηλεφωνίας
 • Μάλλον καλό δίκτυο, ακόμη και σε αγροτικές περιοχές
 • Δυνατότητα αλλαγής του πακέτου για να πληρώσει λιγότερο παράλληλα διατηρώντας μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες
 • Προβλήματα με την εξυπηρέτηση πελατών
 • Προβλήματα με τον χώρο του πελάτη στη συντήρηση
 • Δίκτυο μερικές φορές λιγότερο καλό από ό, τι με τον παλιό χειριστή

Σύγκριση με τις προσφορές ανταγωνιστών

Συγκρίνοντας το σχέδιο € 9.99 της κινητής τηλεφωνίας με παρόμοιες προσφορές από ανταγωνιστές όπως Coriolis, Cdiscount Mobile ή YouPrice, βλέπουμε ότι κάθε χειριστής έχει τα δυνατά και αδυναμίες του. Για παράδειγμα, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το δίκτυο SFR, που χρησιμοποιείται από την κινητή θέση, είναι λιγότερο αποτελεσματική στο μετρό σε σύγκριση με άλλα δίκτυα όπως το πορτοκαλί του πορτοκαλιού.

Μια σύγκριση των προσφορών από διαφορετικούς χειριστές μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του πακέτου που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας:

Καλό να γνωρίζουμε: Μετά από μια πρόσφατη αναδιοργάνωση, οι προσφορές στο διαδίκτυο του LA Poste Mobile συνδέθηκαν με SFR. Έτσι, οι απόψεις σχετικά με το κουτί LA Poste Mobile δεν είναι πλέον διαθέσιμες Επειδή δεν αντικατοπτρίζουν πλέον την πραγματικότητα της τρέχουσας προσφοράς.

La Poste Mobile Packages: Η γνώμη του εμπειρογνώμονα Jechange

Συνολικά, η θέση κινητής τηλεφωνίας είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που εκτιμάται από τους χρήστες. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα πλούτος των προσφορών του για κινητά και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. Άλλοι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι να είναι σε θέση να ξεκουραστούν στο Δίκτυο ταχυδρομείου.

Μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον χειριστή πακέτων χωρίς φθηνή δέσμευση με 2 ώρες κλήσεων ή απεριόριστες κλήσεις, από 100 MB έως 60 GB κινητής τηλεφωνίας με ταχύτητα 4G, απεριόριστο SMS και MMS, που από 4,99 ευρώ το μήνα.

Αν θέλεις Αγοράστε ένα νέο smartphone Σε μια προτιμησιακή τιμή, μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο ταχυδρομείου κινητής τηλεφωνίας με τηλέφωνο με 3 ώρες κλήσεων ή απεριόριστες κλήσεις στη Γαλλία, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα ή σε διεθνές επίπεδο για το τμήμα δεδομένων των 200 MB στα 60 GB του κινητού Διαδικτύου με μια ταχύτητα 4G, αυτό από 9,99 ευρώ το μήνα με δέσμευση 12 ή 24 μηνών.

Επιπλέον, ορισμένα χρήσιμα καλά σχέδια και ορισμένες προωθήσεις LA Poste Mobile πακέτο διατίθενται μόνο αποκλειστικά στο Web.

Avis-La-Poste-Mobile-Telephone

Δυνάμεις της προσφοράς κινητής τηλεφωνίας:

 • Αυτό το MVNO βασίζεται στο κινητό δίκτυο του χειριστή SFR, εγγυώντας τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσίας.
 • Η κάλυψη του SFR 5G για κινητά είναι 98,7 % στις 22 Ιουνίου 2023, εγγυώντας εξαιρετική συνδεσιμότητα.
 • Η SFR ισχυρίζεται ότι κάλυψη δικτύου 4G στη Γαλλία άνω του 99 % του πληθυσμού, εξασφαλίζοντας εξαιρετική συνδεσιμότητα ακόμη και για όσους δεν επιλέγουν την επιλογή 5G.
 • Τα πακέτα με ή χωρίς δέσμευση το post mobile σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από μια ποιότητα 5G ταχύτητα, εγγραφείτε σε μια επιλογή € 5 επιπλέον.
 • Για να διακρίνεται από τις ανταγωνιστικές προσφορές, η LA Poste Mobile ενσωματώνεται σε πολλά από τα πακέτα μη εμπλοκής, αλλά και σε πολλά πακέτα κινητής τηλεφωνίας με δέσμευση, το πλεονέκτημα “απεριόριστου μουσικής”. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε απεριόριστα από την υπηρεσία Universal Music Listence Service.

Αδυναμίες της προσφοράς Post Mobile Post:

 • Παρά το γεγονός ότι το δίκτυό του περιλαμβάνει περισσότερα από 7.900 ταχυδρομικά γραφεία σε όλη την επικράτεια, ο περιορισμός της πρόσβασης στην αποσυμπιεσμένη εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι προσαρμοσμένη σε όλους τους καταναλωτές.
 • Η κάλυψη στην καμπάνια ή στο εξωτερικό δεν προσαρμόζεται απαραιτήτως στα ταχυδρομικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Περίληψη των βασικών σημείων

Συνοψίζοντας, το La Poste Mobile είναι ένας χειριστής που απολαμβάνει μια σταθερή φήμη. Έχουμε εξετάσει τις απόψεις των πελατών σχετικά με τις διάφορες πτυχές της υπηρεσίας, ιδίως πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών, κάλυψη δικτύου και ειδοποιήσεις στα φόρουμ LA Poste.

Αυτές οι απόψεις προκύπτουν από μια μάλλον θετική αλλά ξεχωριστή εικόνα της κινητής θέσης. Ο φορέας εκμετάλλευσης εκτιμάται για τις ανταγωνιστικές του τιμές, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου € 9.99 και για την ευκολία χρήσης των υπηρεσιών του. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την κάλυψη του δικτύου σε αγροτικές περιοχές και στο εξωτερικό, καθώς και ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Σημείωση από τον εμπειρογνώμονα Jechange: 4/5 Αν ψάχνετε για ένα προσιτό πακέτο κινητής τηλεφωνίας με ευέλικτες επιλογές, η θέση κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, εάν ζείτε σε μια αγροτική περιοχή ή εάν ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό, ίσως θελήσετε να εμβαθύνετε την αναζήτησή σας στην ποιότητα του δικτύου

δωρεάν κλήση

Συγκρίνετε τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Ψάχνετε για ένα νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζει απόλυτα με τον προϋπολογισμό σας ? Μην κοιτάτε πια, ο Jechange είναι εκεί για να σας βοηθήσει ! Οι σύμβουλοι μας είναι στη διαχείρισή σας για να βρείτε το καλύτερο πακέτο που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας δωρεάν και εύκολα. Συγκρίνετε τα σχέδια για κινητά με έναν εμπειρογνώμονα μέσω του παρακάτω αριθμού:

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η ποιότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ?

Η ποιότητα του δικτύου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία σας. Πολλοί χρήστες αναφέρουν καλή κάλυψη σε αστικές περιοχές, αλλά τα προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αγροτικές περιοχές ή στο εξωτερικό.

Πώς είναι η εξυπηρέτηση πελατών του ταχυδρομείου κινητής τηλεφωνίας ?

Οι απόψεις εξυπηρέτησης πελατών μοιράζονται. Μερικοί πελάτες επαινούν την ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα της ομάδας υποστήριξης, ενώ άλλοι έχουν εκφράσει απογοητεύσεις σχετικά με την συγκεκριμένη επίλυση προβλημάτων.

Το πακέτο € 9.99 της κινητής θέσης αξίζει ένα χτύπημα ?

Σύμφωνα με τις κριτικές πελατών, το πακέτο € 9.99 συχνά θεωρείται καλή συμφωνία για όσους αναζητούν ένα προσιτό πακέτο κινητής τηλεφωνίας με καλό φάκελο στο διαδίκτυο.

Τα πάντα για την κινητά ανάρτηση

 • Πακέτα ταχυδρομείου κινητής τηλεφωνίας
 • Κριτικές σχετικά με τις προσφορές post Mobile Post
 • Τερματίστε μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ