NORDVPN Review και VPN Test: Mini Price, Μέγιστη Ασφάλεια, Δοκιμή NORDVPN: Η άποψή μας για αυτό το εξαιρετικά κερδευμένο VPN (2023)

NORDVPN TEST: Η γνώμη μας για αυτό το εξαιρετικά κερδευμένο VPN (2023)

Contents

Γνωρίζαμε αυτό το είδος σφάλματος κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, ώστε να μπορείτε να τα διορθώσετε σε περίπτωση που τα συναντήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, για μερικούς ανθρώπους, το VPN αποτυγχάνει να συνδεθεί. Ακόμη χειρότερα, μερικές φορές φαίνεται να συνδέεται, αλλά, στην πραγματικότητα, το Διαδίκτυο στη συνέχεια κόβεται εντελώς. Αν και η γνώμη μας για το NORDVPN είναι ενεργό, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να ενοχλήσει τους χρήστες.

Κριτικές NORDVPN και δοκιμή VPN: Μίνι τιμή, μέγιστη ασφάλεια

Μπορεί να γνωρίζετε τι είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN), αλλά οι πιθανότητες που χρησιμοποιείτε είναι πολύ λεπτές. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι πρέπει πραγματικά να εξοπλίσετε τις συσκευές σας με ένα VPN. Επειδή στο τέλος, θα μπορούσατε να το βρείτε εξίσου σημαντικό με τη δική σας σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Σήμερα, εξετάζουμε την περίπτωση NORDVPN που προσφέρει εξαιρετική προστασία από την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την πρώτη εξυπηρέτηση πελατών. Σε αυτή τη γνώμη NORDVPN, θα εξετάσουμε προσεκτικά αυτόν τον προμηθευτή VPN με βάση τον Παναμά, ο οποίος υπήρχε από το 2012 και η οποία παρέχει προστασία VPN για μεγάλο αριθμό χρηστών χάρη στην πολύ πλήρη συμβατότητα (Windows, MacOS, iOS, Android Smart TV TV , και τα λοιπά.Ουσία.

Εάν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο για την επιχείρησή σας, τα προσωπικά σας οικονομικά, τον ελεύθερο χρόνο σας ή τις αγορές σας, βάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την οικογένειά σας σε κίνδυνο, καθώς και αυτό της επιχείρησής σας. Οι χρήστες του Διαδικτύου αντιμετωπίζουν ένα αυξανόμενο κύμα εγκληματιών και κυβερνητικών οργανώσεων που δεν αξίζουν εμπιστοσύνη που επιδιώκουν να έχουν πρόσβαση σε όλα όσα σας απασχολούν. Αυτό είναι όπου συμμετέχουν VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή εικονικό δίκτυο δικτύων στα γαλλικά), όπως το NORDVPN.

NORDVPN-introduction

Τι είναι το nordvpn ?

Ας ξεκινήσουμε αυτή τη γνώμη της NORDVPN με συνοπτική παρουσίαση της υπηρεσίας. Αυτός ο προμηθευτής VPN παρέχει ασφάλεια και ευελιξία σε απευθείας σύνδεση σε όλους τους χρήστες του διατηρώντας τα δεδομένα τους και την πραγματική διεύθυνση IP τους προστατευμένη από τα αδιάκριτα μάτια. Η υπηρεσία προσφέρει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση, η οποία καθιστά σχεδόν αδύνατη για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου και τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο για να δείτε τα δεδομένα που στέλνει και λαμβάνει ο υπολογιστής σας (ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που συνδέεται στο Διαδίκτυο).

Εκτός από την κρυπτογράφηση δεδομένων, η NORDVPN προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους και υπηρεσίες που ενδέχεται να μην είναι κανονικά διαθέσιμες στην περιοχή σας λόγω κυβερνητικής λογοκρισίας σε περιεχόμενο ή γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλονται από το Diffuser.

Το NORDVPN βασίζεται και λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της χώρας του Παναμά. Δεν υπάρχουν υποχρεωτικοί νόμοι για τη διατήρηση των δεδομένων στον Παναμά, έτσι ώστε η υπηρεσία να μην απαιτείται να αποθηκεύει εφημερίδες συνδέσεων, το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικό επιχείρημα πώλησης για οποιονδήποτε προμηθευτή VPN.

Επιπλέον, ο προμηθευτής ισχυρίζεται ότι, ανεξάρτητα από το πόσο ένα δικαστήριο ή ένα κυβερνητικό όργανο μπορεί να τους ωθήσει να παράγουν εφημερίδες της διαδικτυακής δραστηριότητας ενός πελάτη, δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν, ακόμα κι αν ήθελαν. Απλώς και μόνο επειδή δεν συλλέγει εφημερίδα ή εγγραφεί. Τίποτα δεν μπορεί να παρέχεται επειδή δεν υπάρχουν. Η εμπιστευτικότητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός μη-log VPN.

Λειτουργία NORDVPN

Η υπηρεσία προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android. Οι χρήστες Chrome OS, Windows Phone, Linux και Raspberry Pi μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μέσω εξατομικευμένων ρυθμίσεων. Οι χρήστες DD-WRT και συμβατοί με ντομάτα δρομολογητών, καθώς και ορισμένες συσκευές αποθήκευσης που συνδέονται με το δίκτυο, μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία.

Το NORDVPN προσφέρει το πρωτόκολλο OpenVPN στις περισσότερες τρέχουσες συσκευές, καθώς και το PPTP (πρωτόκολλο σήραγγας σημείου) και το L2TP/IPSEC. Πρόσφατα, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν προσφυγή στο Nordlynx, το νέο πρωτόκολλο σπιτιού του NordVPN. Η τεχνολογία αυτού του πρωτοκόλλου βασίζεται στην ταχύτητα του wireguard χωρίς τα προβλήματα εμπιστευτικότητας που γνωρίζουμε. Είναι επομένως βέλτιστη στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σημειώστε ότι το NORDVPN διαθέτει 5.300 διακομιστές που σταθμεύουν σε 60 χώρες όταν γράφουν αυτήν την ειδοποίηση NORDVPN (2023).

Τι σημαίνει όλα για εσάς, χρήστη VPN ? Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία NORDVPN προσφέρει εξαιρετική προστασία για τα δεδομένα σας και χωρίς περιορισμούς.

Πώς λειτουργεί το NORDVPN ?

Το NORDVPN επιτρέπει στους χρήστες να κρύψουν την πραγματική διεύθυνση IP τους όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Για να γίνει αυτό, η υπηρεσία στέλνει την κυκλοφορία του Διαδικτύου χρήστη μέσω των δικών της διακομιστών NORDVPN, δίνοντας την εντύπωση ότι η σύνδεση χρήστη προέρχεται από μία από τις πολλές διευθύνσεις IP από το NORDVPN.

Με την κάλυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP τους, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να συνδεθούν με ιστότοπους και άλλες υπηρεσίες ιστού που δεν είναι διαθέσιμες σε κανονικές περιόδους λόγω κυβερνητικών περιορισμών ή του παρόχου περιεχομένου.

Εκτός από την απόκρυψη διευθύνσεων IP, το NORDVPN υπολογίζει επίσης τα δεδομένα από τους χρήστες του, προστατεύοντάς τα από τα αδιάκριτα μάτια ή πολύ περίεργο κυβερνητικό οργανισμό.

Ο ιστότοπος NORDVPN

Ο ιστότοπος NORDVPN είναι πιο πλήρης και εργονομικός σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους της βιομηχανίας. Οι δυνατότητες, οι τιμές, οι πληροφορίες διακομιστή, τα εργαλεία, οι πληροφορίες βοήθειας και ο λογαριασμός είναι διαθέσιμα στην κορυφή της αρχικής σελίδας.

Ο ιστότοπος παρουσιάζεται καλά και οι περισσότερες πληροφορίες είναι εύκολο να βρεθούν. Η ενότητα χαρακτηριστικών του ιστότοπου δίνει μια καλή επισκόπηση της τεχνολογίας VPN, τη λειτουργία της υπηρεσίας προμηθευτή και Οφέλη από ένα VPN. Εκτιμούμε επίσης το γεγονός ότι τα περιεχόμενα είναι γραμμένα στα γαλλικά.

Το NORDVPN συχνά προσφέρει κωδικούς ή προσφορές για να δοκιμάσετε την υπηρεσία του, αν δεν είναι άμεσα καταχωρημένη στον ιστότοπο, μια μικρή αναζήτηση στην ενότητα Καλών προσφορών θα σας επιτρέψει να βρείτε την ευτυχία σας. Σκεφτείτε επίσης τις προωθήσεις με την ευκαιρία της “Μαύρης Παρασκευής”.

Εγκατάσταση NORDVPN

Αυτή η γνώμη NORDVPN δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να μιλάει για την εγκατάσταση του λογισμικού. Ο προμηθευτής προσφέρει εφαρμογές για Windows, MacOS, iOS και Android. Παρέχει επίσης μαθήματα σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης της υπηρεσίας σε άλλες συσκευές, όπως το Chrome OS, το Windows Phone, το Linux και το Raspberry Pi. Η υπηρεσία θα συνεργαστεί επίσης με δρομολογητές DD-WRT και διάφορες συσκευές αποθήκευσης δικτύου.

Το NORDVPN μπορεί επίσης να εγκατασταθεί απευθείας στο Android Smart TV ή στο Amazon Stick Fire Stick, το οποίο είναι πολύ πρακτικό για ροή στη μεγάλη οθόνη. Δεν θα απογοητευτείτε αφού είναι το Καλύτερο VPN για έξυπνη τηλεόραση.

Οι κονσόλες τυχερών παιχνιδιών και τα κουτιά συνεχούς ροής λειτουργούν με την υπηρεσία NORDVPN. Ωστόσο, δεν μπορούν να συνδεθούν άμεσα και θα πρέπει να αποκτήσουν τη σύνδεσή τους μέσω συμβατού δρομολογητή ή κοινής σύνδεσης στο Διαδίκτυο από έναν υπολογιστή που συνδέεται με το NORDVPN.

Η εγκατάσταση συμβαίνει γενικά με τη λήψη του αρχείου απευθείας στον επίσημο ιστότοπό της ή από τα καταστήματα εφαρμογών. Πράγματι, εάν το λογισμικό Windows και MacOS διατίθενται απευθείας στον ιστότοπο NORDVPN, οι εφαρμογές iOS και Android είναι διαθέσιμες στο Apple App Store και στο Google Play Store αντίστοιχα.

Εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητή συσκευή

Η εγκατάσταση της εφαρμογής NORDVPN στο iPhone, για παράδειγμα, ακολουθεί τη συνήθη άκαμπτη ρουτίνα που αποτελείται από την επίσκεψη στο iOS App Store για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής. Το Download διαρκεί μόνο ένα λεπτό, μετά από το οποίο είναι αυτόματα εγκατεστημένο και είναι έτοιμο να ξεκινήσει πατώντας το εικονίδιο.

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για να συνδεθεί σε διακομιστή VPN, θα ζητήσει άδεια να εγκαταστήσει ένα πιστοποιητικό για να επιτρέψει την αξιόπιστη υπηρεσία NORDVPN. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας ή να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα μέσω αναγνωριστικού αφής για να επιτρέψετε την εγκατάσταση του πιστοποιητικού. Η διαμόρφωση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Σημειώστε ότι είναι ένα από τα καλύτερα iPhone VPN που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε.

Εφαρμογή NORDVPN IOS

Η εγκατάσταση της έκδοσης Android είναι επίσης γρήγορη και εύκολη, με επίσκεψη στο Google Play Store για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής.

Το NORDVPN είναι διαθέσιμο σε πολύ μεγάλο αριθμό υποστηρίξεων. Συνδυάζοντας τη συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών με τις 6 ταυτόχρονες συνδέσεις που περιλαμβάνονται σε κάθε λογαριασμό, αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια εμπειρία 360 ° σε πολλές συσκευές.

Χαρακτηριστικά και χρήση

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στον υπολογιστή ή το smartphone σας, ξεκινήστε απλώς την εφαρμογή NORDVPN και εισαγάγετε τον συνδυασμό σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήθηκε κατά την εγγραφή σας για.

Η εφαρμογή ζήτησε άδεια για την εγκατάσταση μιας αίτησης βοήθειας, η οποία καθιστά τη χρήση της υπηρεσίας VPN λίγο πιο εύκολη, επειδή επιτρέπει στην εφαρμογή να τοποθετήσει ένα εικονίδιο γρήγορης πρόσβασης στο bar office μενού, προσφέροντας γρήγορο και εύκολο έλεγχο των συνδέσεων VPN.

Η εφαρμογή NORDVPN παρουσιάζει μια σαφή διεπαφή, εμφανίζοντας έναν μάλλον καρικατούχο χάρτη των θέσεων των διαθέσιμων διακομιστών. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στις τοποθεσίες που εκπροσωπούνται για να συνδεθούν αμέσως σε διακομιστή NORDVPN. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδεθούν γρήγορα σε έναν διακομιστή περιηγώντας στη “λίστα των χωρών” στην κορυφή του παραθύρου της εφαρμογής, η οποία απαριθμεί όλα τα καλυμμένα εδάφη.

NORDVPN Windows Application

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν οποιονδήποτε διακομιστή ως “αγαπημένο” κάνοντας κλικ σε μια καρδιά δίπλα στο όνομα του διακομιστή στη λίστα. Είναι πρακτικό να αποθηκεύσετε διακομιστές που αποδεικνύονται ιδιαίτερα αξιόπιστοι, για γρήγορη πρόσβαση από τη λίστα των “αγαπημένων διακομιστών” της εφαρμογής.

Οι προεπιλογές είναι μια νέα πολύ χρήσιμη λειτουργία επειδή σας επιτρέπει να ορίσετε ακριβείς παραμέτρους σύνδεσης προσαρμοσμένες σε διάφορες καταστάσεις. Όταν κατεβάζετε, δεν θα επιλέξετε απαραίτητα τον ίδιο διακομιστή ή το ίδιο πρωτόκολλο με τις συνήθεις συνεδρίες πλοήγησης. Αυτές οι συντομεύσεις είναι εκεί για να σας εξοικονομήσουν χρόνο συνδέοντας όχι με μια χώρα, αλλά απευθείας με την προκαθορισμένη προσδιορισμένη σύμφωνα με τα κριτήρια σας.

Η υπηρεσία NORDVPN διαθέτει επίσης άλλες πρόσθετες επιλογές σύνδεσης που είναι σπάνιες σε άλλους προμηθευτές VPN που θα δούμε αμέσως μετά σε αυτήν την αναθεώρηση NORDVPN.

Σημειώστε ότι μια συνδρομή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν έως και 6 συσκευές κάτω από έναν μόνο λογαριασμό. Ωστόσο, εάν συνδέσετε διάφορες συσκευές στον ίδιο διακομιστή, πρέπει να επιλέξετε διαφορετικά πρωτόκολλα για συνδέσεις VPN. Αυτό σημαίνει ότι 5 συσκευές μπορούν να συνδεθούν με έναν μόνο διακομιστή. Η άλλη συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε διαφορετικό διακομιστή. Τούτου λεχθέντος, με τους περισσότερους από 5.300 διαθέσιμους διακομιστές, αυτή η κατάσταση δεν είναι πιθανό να φτάσει.

Η εταιρεία προτείνει να δημιουργήσει έναν δρομολογητή με τις υπηρεσίες τους, οι οποίες θα μετράνε μόνο για μία μόνο σύνδεση, αλλά θα επέτρεπαν πολλαπλές συνδέσεις.

Διπλό VPN

Το NORDVPN διαθέτει σύνδεση “διπλής VPN” όπου τα δεδομένα χρήστη αποστέλλονται μέσω 2 διακομιστών VPN πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Double VPN προσφέρει βελτιωμένη κρυπτογράφηση, ασφάλεια και ανωνυμία.

Διπλό VPN Nordvpn

Το NORDVPN παρέχει στους πελάτες περισσότερους από 90 διακομιστές “Double VPN”. Δοκιμάσαμε τις επιλογές των Ηνωμένων Πολιτειών/του Καναδά και του Ηνωμένου Βασιλείου και διαπιστώσαμε ότι επιβραδύνθηκε ελαφρώς με τη σύνδεση μας, αλλά σημαντικά πιο αργή. Τα αποτελέσματα είναι φυσικά μεταβλητή ανάλογα με τη βασική σύνδεσή σας και το φορτίο του διακομιστή.

Κατά τη γνώμη μας, αυτή η επιλογή είναι ιδανική για χρήστες του Διαδικτύου που χρειάζονται ενισχυμένη ανωνυμία, ειδικά εκείνους που ζουν σε χώρες όπου η ηλεκτρονική επιτήρηση είναι κοινή.

Κρεμμύδι πάνω από VPN

Το NORDVPN αναφέρει ότι το VPN μέσω της επιλογής σύνδεσης VPN φέρνει εμπιστευτικότητα και ασφάλεια στο επόμενο επίπεδο. Όταν ένας πελάτης συνδέεται με ένα VPN μέσω διακομιστή VPN, ο τελευταίος βλέπει τότε όλη την κυκλοφορία μέσω του δικτύου TOR. Η κυκλοφορία είναι πρώτα κρυπτογραφημένη στο βόρειο στρώμα και στη συνέχεια αποστέλλεται στο δίκτυο TOR.

Αυτό επιτρέπει πρόσβαση σε ιστότοπους “.κρεμμύδι “, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του δικτύου TOR, σε πλήρη εμπιστευτικότητα. Δεδομένου ότι τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα πριν πάτε εκεί, κανείς δεν θα ξέρει ότι δεν είστε στο δημόσιο διαδίκτυο. Ωστόσο, η υπηρεσία συνιστά προσοχή κατά την πρόσβαση στη χρήση κρεμμυδιού μέσω VPN, λόγω των διαφόρων αμφισβητήσιμων δραστηριοτήτων για τις οποίες Το δίκτυο Darknet είναι γνωστό.

Διακομιστών

Οποιαδήποτε καλή υπηρεσία VPN σας προσφέρει μια ποσοτικοποιημένη σύνδεση. Αλλά το τελευταίο είναι αναγνωρίσιμο από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Δεν θα δει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, αλλά θα ξέρει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN. Σε ορισμένες χώρες, η σύνδεση μπορεί να αποκλειστεί μόλις ο χειριστής ανιχνεύσει ότι η κυκλοφορία προέρχεται από ένα VPN. Είναι να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις που η NORDVPN προσφέρει διακομιστές (ή σκοτεινούς) διακομιστές.

Υπάρχουν περίπου 150 διακομιστές. Χάρη σε αυτά, τα πακέτα δεδομένων τροποποιούνται και θολώνονται έτσι ώστε οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου να αναγνωρίζουν την κυκλοφορία ως κανονική. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους πρέπει να ξεπεράσουν τα μπλοκαρίσματα ή που ζουν σε περιοχές με υψηλό ρυθμιζόμενο.

Αφιερωμένοι διακομιστές IP

Οι ειδικοί διακομιστές IP παρέχουν στους χρήστες καθαρή διεύθυνση IP. Θα είναι οι μόνοι που θα το χρησιμοποιήσουν. Η εταιρεία προσφέρει διευθύνσεις IP αφιερωμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες και τη Γαλλία. Σε μία ή την άλλη από αυτές τις χώρες, μια ειδική IP συνοδεύεται από πρόσθετη τιμή 70 $ ετησίως.

Nordvpn-IP-dediee

Μόλις ο πελάτης είναι εγγεγραμμένος στην επιλογή IP IP, γίνεται ο μόνος πελάτης που χρησιμοποιεί αυτή τη συγκεκριμένη διεύθυνση IP. Επομένως, είναι λιγότερο πιθανό να είναι μαύρη λίστα από τους ιστότοπους. Έτσι, το αφοσιωμένο IP αποφεύγει το CAPTCHA για παράδειγμα. Αυτό καθιστά έναν ειδικό διακομιστή IP μια εξαιρετική επιλογή για τους πελάτες που χρειάζονται μια στατική και σταθερή διεύθυνση IP για την πρόσβαση σε ορισμένα δίκτυα, βάσεις δεδομένων, διακομιστές και άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Κοινή χρήση αρχείων P2P (torrents)

Το NORDVPN επιτρέπει τη χρήση συνδέσεων P2P και BitTorrent στο δίκτυό του, αλλά μόνο σε διακομιστές που προορίζονται ειδικά για το σκοπό αυτό (περισσότερα από 4.700). Η σύνδεση με έναν διακομιστή που δεν έχει επισημανθεί ως προορίζεται για χρήση P2P θα οδηγήσει στην επανέκδοση της κυκλοφορίας σε διακομιστές P2P που βρίσκονται στον Καναδά και στις Κάτω Χώρες. Κατά τη γνώμη μας, οι ειδικοί διακομιστές είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τη βελτιστοποίηση της σύνδεσής σας και την επωμένη από την καλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Προστασία αντι-μετασχηματισμού

Το Anti-Menaces (πρώην Cybersec) είναι μια άλλη επιλογή που υποστηρίζεται στην εφαρμογή NORDVPN. Συγκεκριμένα, είναι ένα ισχυρό εργαλείο all-in-one ικανό να εμποδίζει τις διαφημίσεις και να αποτρέψει τις προσπάθειες του phishing. Η προστασία κατά των μετασχηματισμών καθιστά επίσης δυνατή την ανίχνευση ιστότοπων που φιλοξενούν κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις DDoS. Ακόμη και αν αυτή η λειτουργικότητα δεν αντικαθιστά ένα antivirus, είναι ήδη πολύ χρήσιμο για την αύξηση της προστασίας του στο δίχτυ και είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα σε αυτή τη γνώμη για το NORDVPN.

Εν ολίγοις, οι εφαρμογές NORDVPN εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα. Αυτό το VPN είναι κατάλληλο για όλους. Η σύνδεση με έναν διακομιστή VPN γίνεται με μερικά κλικ και είστε γρήγορα συνδεδεμένοι. Η εφαρμογή έχει μόνο ελάχιστο αντίκτυπο στους πόρους του συστήματος. Η εφαρμογή προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο σύνδεσης με “αγαπημένους” διακομιστές VPN και πρόσβαση στο δίκτυο TOR. Με την προστασία “Double VPN”, τους ειδικούς διακομιστές και ακόμη και τη δυνατότητα χρήσης ειδικών διευθύνσεων IP για ένα συμπλήρωμα, το NORDVPN έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Διαχωρισμός σήραγγας

Στην εφαρμογή NORDVPN, θα βρείτε επίσης μια λειτουργία διαχωρισμού σήραγγας. Τι ακριβώς είναι ? Το Split Tunneling είναι ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να επιλέξετε τις εφαρμογές για τις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN και εκείνες που μπορούν να συνδεθούν χωρίς προστασία.

Ο στόχος είναι να μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να χρησιμοποιηθεί το VPN σας. Χάρη στη διαχωριστική σήραγγα, κάθε φορά που ξεκινάτε μία από τις προστιθέμενες εφαρμογές, ενεργοποιείτε επίσης την προστασία VPN.

Για να διαμορφώσετε τη σήραγγα διαχωρισμού, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Split Tunneling”. Από εκεί μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητα και να αποφασίσετε τις εφαρμογές για προστασία ή όχι.

Χωριστά βόρεια σήραγγα

Σε μια εποχή που γράφουμε αυτήν την αναθεώρηση NORDVPN, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στα Windows, Android και Android TV έκδοση της εφαρμογής. Δεν θα έχετε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε σε macos, linux και ios, που είναι ντροπή.

Πασχαλινός

Μία από τις τελευταίες προσθήκες του NORDVPN είναι το δίκτυο ματιών. Αυτή η λειτουργία καλείται επίσης από τον προμηθευτή “Meshnet”.

Ποιος είναι ο στόχος αυτού ? Δημιουργήστε ένα ασφαλές ιδιωτικό δίκτυο για πολλές συσκευές που βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό σας επιτρέπει να το έχετε πρόσβαση σε απόσταση και να έχετε την πλήρη διαμετακόμιση της διαδικτυακής σας διαμετακόμισης μέσω άλλης συσκευής.

Μπορείτε επομένως:

 • Συνδέστε αρκετές από τις συσκευές σας μεταξύ τους
 • Προσκαλέστε φίλους που χρησιμοποιούν το NORDVPN για να δημιουργήσετε ένα LAN (τοπικό δίκτυο)

Οι παραστάσεις που μπορούσαμε να σημειώσουμε δοκιμάζοντας το δίκτυο Mesh του NordVPN ήταν πολύ καλές. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη επειδή η εταιρεία βασίζεται στο πρωτόκολλο της Nordlynx (ένα παράγωγο του wireguard) για να το κάνει να λειτουργεί.

Meshnet nordvpn

Έχετε πρόβλημα να δείτε τις περιπτώσεις πραγματικής χρήσης αυτής της συνάρτησης meshnet ? Ακολουθούν μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα: Δημιουργήστε έναν τοπικό διακομιστή παιχνιδιών (αλλά επιτρέποντας στους ανθρώπους να παίζουν σε όλο τον κόσμο), να έχουν πρόσβαση στα αρχεία που αποθηκεύονται και να μοιράζονται σε άλλες συσκευές ή να επιτρέπουν σε άλλες συσκευές να μεταφέρουν την κυκλοφορία μέσω της συσκευής σας.

Το Meshnet είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε εφαρμογές Windows, Android, iOS, MacOS και Linux από το NORDVPN. Μια τελευταία μικρή διευκρίνιση: Με το Meshnet μπορείτε να συνδεθείτε έως και 60 συσκευές (10 συσκευές σε εσάς + 50 συσκευές από άλλα άτομα που μπορείτε να προσθέσετε στέλνοντας προσκλήσεις).

Ποιότητα και ταχύτητα σύνδεσης

Ας συνεχίσουμε αυτή τη γνώμη Nordvpn 2023 με ενδιαφέρουσα για την ταχύτητά του. Όταν δοκιμάζουμε έναν προμηθευτή VPN, κάνουμε τα ακόλουθα για να δοκιμάσουμε την ποιότητα της σύνδεσης. Δοκιμάζουμε το ping (χρόνο αντίδρασης), καθώς και τις ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωση μέσω του site speedtest site. Το κάνουμε αυτό για να κάνουμε τη συνήθη σύνδεσή μας στο Διαδίκτυο να γίνει αναφορά.

Στη συνέχεια, εκτελούμε τις ίδιες δοκιμές χρησιμοποιώντας μια σύνδεση VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη συνέχεια μια σύνδεση VPN με το Ηνωμένο Βασίλειο. Όλες οι συνδέσεις γίνονται επιλέγοντας το όνομα της χώρας και επιτρέποντας στον προμηθευτή VPN να κάνει την επιλογή διακομιστή.

Όταν πρόκειται για συνδέσεις στο Διαδίκτυο, “το γρηγορότερο είναι” καλύτερο “. Αλλά είναι επίσης ένα αναμφισβήτητο γεγονός ότι θα υποστείτε μια απώλεια ταχύτητας όταν χρησιμοποιείτε μια σύνδεση VPN.

Όταν εξετάζουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας μας, βλέπουμε ότι γενικά, όσο περισσότερο είστε μακριά από έναν διακομιστή VPN, τόσο υψηλότερο είναι το ping και τόσο χαμηλότερες είναι οι ταχύτητες λήψης και φόρτωσης που μετρούνται είναι χαμηλές. Αλλά, πώς επηρεάζει τη χρήση του Διαδικτύου ?

Όταν πρόκειται για ping, τόσο χαμηλότερα είναι, τόσο καλύτερη είναι η εμπειρία σας στο Διαδίκτυο. Δεν θα παρατηρήσετε ότι η καθημερινή σας χρήση επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από υψηλότερους pings, αλλά εάν παίζετε παιχνίδια γκουρμέ γαστρονομικών παιχνιδιών όπως το Call of Duty, θα εξαλειφθείτε τότε πριν να επιστρέψετε και να πυροβολήσετε εάν τα pings σας γίνουν πάρα πολλά μαθητές.

Ο αριθμός των λήψεων και των φορτίων στους περισσότερους διακομιστές VPN θα είναι χαμηλότερος από αυτό που θα μετρήσετε με άμεση σύνδεση. Τα στοιχεία που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου για τις αμερικανικές και βρετανικές συνδέσεις VPN μέσω του NORDVPN δεν παρουσιάζουν απαράδεκτη πτώση στα δύο σύνολα μετρήσεων.

Η ποιότητα σύνδεσης ενός διακομιστή VPN μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες. Τα φορτία του διακομιστή μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα της σύνδεσης. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των χρηστών που συνδέονται με έναν διακομιστή VPN, τόσο λιγότερο αντιδραστικό θα είναι.

Πολλοί προμηθευτές VPN μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα προσφέροντάς σας μια επιλογή “καλύτερη σύνδεση”, η οποία σας συνδέει με τον πιο αποτελεσματικό διακομιστή της υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή. Εάν η ασφάλεια είναι ό, τι χρειάζεστε, αυτή η επιλογή είναι πάντα αυτή που πρέπει, τουλάχιστον να δοκιμάσετε.

Τα πρωτόκολλα VPN μπορούν επίσης να επιβραδύνουν μια σύνδεση. Τα σύγχρονα δημοφιλή πρωτόκολλα, όπως η επιλογή OpenVPN 256 -bit, είναι πολύ αποτελεσματικά. Ωστόσο, κατά κανόνα, τόσο πιο καλή είναι η κρυπτογράφηση, τόσο πιο αργή είναι η σύνδεση. Αλλά επίσης να έχετε κατά νου ότι η ελαφρά ποινή απόδοσης για καλύτερη κρυπτογράφηση είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσετε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τέλος και πάνω απ ‘όλα, θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι τόσο γρήγορη όσο το πιο αργό σημείο του μαθήματος. Οποιοδήποτε σημείο σύνδεσης “υπο-βέλτιστου” οπουδήποτε μεταξύ εσάς και του διακομιστή VPN θα επιβραδύνει τις λειτουργίες.

Όταν δοκιμάζουμε έναν νέο προμηθευτή VPN, προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε όλες τις συνήθεις διαδικτυακές δραστηριότητες στις οποίες ένας χρήστης μπορεί να υποβάλει τη σύνδεσή του VPN. Αυτό περιλαμβάνει ροή βίντεο, παιχνίδια, συνηθισμένη πλοήγηση στον ιστό, email και δημοσίευση εγγράφων. Επομένως, εκτελούμε όλα αυτά τα καθήκοντα μέσω συνδέσεων αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών VPN.

YouTube

Το YouTube λειτούργησε καλά, χωρίς ορατά προβλήματα στις συνδέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήμασταν σε θέση να διαβάσουμε βίντεο πλήρους οθόνης HD, τα οποία μεταδόθηκαν συνεχώς στις δύο συνδέσεις.

Skype και Facetime

Διεξήγαμε συνήθεις δοκιμές κλήσεων Skype, τόσο ήχου όσο και βίντεο, σε αμερικανικές, βρετανικές και γαλλικές συνδέσεις. Οι τρεις τύποι κλήσεων αντιμετωπίστηκαν, χτύπησαν και παρουσιάστηκαν σαν να είχαν γίνει σε σύνδεση στο Διαδίκτυο χωρίς περιορισμό.

Για το FaceTime στο Mac, αυτό μπορεί να είναι πιο περίπλοκο επειδή η Apple απαιτεί συγκεκριμένη σύνδεση. Αλλά πρόσφατα, η διαθέσιμη εφαρμογή στο App Store χρησιμοποίησε το πρωτόκολλο IKEV2 ως προεπιλεγμένη σύνδεση σε διακομιστές VPN, ο οποίος δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Τυχερό παιχνίδι

Έχουμε ήδη αναφέρει προηγουμένως σε αυτή τη βόρεια γνώμη ότι το online παιχνίδι μέσω ενός VPN θα μπορούσε να υποβληθεί σε κάποιες ανησυχίες, ειδικά όσον αφορά το ping, Primordial για να παίξει. Τέλος, οι συνδέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν περισσότερο από ό, τι στο ύψος του έργου, αλλά προτείνουμε να δοκιμάσετε για 1 μήνα για παράδειγμα, για να δοκιμάσετε τις συνδέσεις πριν λάβετε μια συνδρομή κατά μήκος όρου.

Γενική χρήση του Διαδικτύου

Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση NORDVPN κατά τη διάρκεια της κανονικής εργάσιμης ημέρας μας, διαπιστώσαμε ότι οι συνδέσεις στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν περισσότερο από πρόσθετες για τις ανάγκες μας. Παρά πολλά καθήκοντα, πρόσβαση σε διαφορετικούς ιστότοπους και υπηρεσίες, η σύνδεση ήταν μεγαλύτερη από ό, τι στο ύψος της πρόκλησης. Δεν αισθανόμασταν ότι επιβραδύνουμε την εργάσιμη ημέρα μας.

Εφαρμογή για κινητό

Η εφαρμογή NORDVPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο από την κινητή συσκευή σας. Δημιουργεί γρήγορα μια σύνδεση και παρέχει πρόσβαση σε όλους τους τύπους συνδέσεων που προσφέρει η NordVPN στους πελάτες της.

Ενώ οι συνδέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο προσέφεραν πολύ μεγαλύτερους χρόνους ping και σημαντικά χαμηλότερες ταχύτητες λήψης, και στις δύο περιπτώσεις, οι συνδέσεις ήταν περισσότερο από ό, τι σύμφωνα με αυτό που τους ζητήσαμε.

Με τη δοκιμή του NORDVPN σε μια κινητή συσκευή, μπορέσαμε να εκτελέσουμε τα συνήθη καθήκοντα χωρίς πρόβλημα. Facebook, Twitter, Slack, Messenger, WhatsApp, κ.λπ. – Όλα αυτά χωρίς πρόβλημα. Συνολικά, το NORDVPN λειτούργησε καλά στο smartphone μας.

Κάλυψη παγκόσμιων διακομιστών

Προσφορά NORDVPN 5.300 διακομιστές σε 60 χώρες Κατά τη σύνταξη αυτής της γνωμοδότησης για το NORDVPN. Στο site του, ο προμηθευτής σας επιτρέπει να βλέπετε πιο συγκεκριμένα τον αριθμό των διακομιστών ανά χώρα. Οι περισσότεροι από τους διακομιστές VPN βρίσκονται στην Ευρώπη. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες που βρίσκονται σε άλλα μέρη του κόσμου, ενώ οι Ευρωπαίοι μπορεί να επιθυμούν να αναζητήσουν αλλού για να έχουν πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες.

Διακομιστές δικτύου NORDVPN

Συνολικά, το NORDVPN προσφέρει αξιοπρεπή παγκόσμια κάλυψη των διακομιστών, αν και η κάλυψή τους συγκεντρώνεται στην ευρωπαϊκή περιοχή του κόσμου.

Εμπιστευτικότητα, ασφάλεια και νόμιμες ειδοποιήσεις

Τα επίπεδα κρυπτογράφησης ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο σύνδεσης και τη χρησιμοποιούμενη εφαρμογή. Αυτά περιλαμβάνουν IKEV2/IPSEC, Nordlynx, OpenVPN – 256 BITS, L2TP/IPSEC, PPTP και SSTP Encryption, PPTP και SSTP.

Τα τελευταία 3 επίπεδα κρυπτογράφησης παραπάνω δεν συνιστώνται από το NORDVPN για χρήση με την υπηρεσία τους εκτός εάν το OpenVPN, το Nordlynx ή το IKEV2/IPSEC απλά δεν λειτουργούν στην περίπτωσή σας. Το NORDVPN εξηγεί ότι τα L2TP/IPSEC, PPTP και SSTP είναι παλαιότερα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και ότι απλά δεν προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία για τη σύνδεσή σας.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή της γνώμης μας σχετικά με το NORDVPN, η εταιρεία εδρεύει στην πόλη του Παναμά (στον Παναμά) και ως εκ τούτου επωφελείται από την απουσία υποχρεωτικών νόμων διατήρησης. Το NORDVPN δεν αναγκάζεται να αποθηκεύσει τα αρχεία καταγραφής, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για έναν προμηθευτή VPN και τους πελάτες του. Σχετικά με αυτό το θέμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν διεξαχθεί ανεξάρτητοι έλεγχοι για να επαληθεύσουν τις δηλώσεις του Nordvpn έναντι της συσκευής ασφαλείας του. Αποδείχθηκε ότι τα Ινστιτούτα επιβεβαίωσαν την ειλικρίνεια των παρατηρήσεών του, ιδίως όσον αφορά την πολιτική της για το μη-log.

Όπως λέει ο Nordvpn στην ιστοσελίδα του:

«Από τη στιγμή που ένας χρήστης NORDVPN.Ενεργοποιεί το λογισμικό NORDVPN, τα δεδομένα του Διαδικτύου είναι κρυπτογραφημένα. Γίνεται αόρατο για κυβερνήσεις, ISP, κουνάβια τρίτων και ακόμη και Nordvpn.com. Επιπλέον, έχουμε μια αυστηρή πολιτική μη-logs όταν πρόκειται να δούμε τη δραστηριότητα των χρηστών στο διαδίκτυο: που εδρεύει στον Παναμά, που δεν απαιτεί αποθήκευση δεδομένων ή αναφορές, μας επιτρέπεται να αρνηθούμε οποιοδήποτε αίτημα για τρίτους. Περίοδος.»

Το NORDVPN δεν καταγράφει καμία online δραστηριότητα χρήστη. Οι μόνες πληροφορίες που διατηρούν στους χρήστες τους είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με το VPN, καθώς και για το μάρκετινγκ και την αντιμετώπιση προβλημάτων) και τις πληροφορίες χρέωσης τους (που χρησιμοποιούνται για διαδικασίες αποζημίωσης).

Οι εφαρμογές NORDVPN δεν λειτουργούν “κανονικά” από περιοριστικές χώρες όπως η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, ο προμηθευτής εξηγεί ότι μια χειροκίνητη διαμόρφωση VPN του πρωτοκόλλου L2TP με ορισμένες συγκεκριμένες παραμέτρους θα επιτρέψει μια σύνδεση με τις υπηρεσίες στις χώρες αυτές. Η ομάδα βοήθειας NORDVPN θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε αυτό το σύστημα εάν είναι απαραίτητο. Σημειώστε ότι είναι προτιμότερο να το κάνετε πριν από μια από αυτές τις “περιοριστικές” χώρες, με κίνδυνο να μην έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο του προμηθευτή ή στη σελίδα εγγραφής.

Τέλος, το NORDVPN δέχεται κρυπτογράφηση ως μέσο πληρωμής για συνδρομές VPN. Είναι απαραίτητο για κάθε χρήστη που ενδιαφέρεται πραγματικά να προστατεύσει την online ιδιωτική ζωή του, επειδή η συναλλαγή δεν θα εμφανιστεί στην δήλωση τραπεζικού σας λογαριασμού.

Επιλογές και τιμές συνδρομής NORDVPN

Τώρα ας δούμε σε αυτή τη βόρεια γνώμη οι διάφοροι τύποι και οι τιμές του παρόχου υπηρεσιών. Το NORDVPN προσφέρει μια ποικιλία επιλογών συνδρομής. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ένα μηνιαίο, ετήσιο ή δύο χρόνια σχεδίου.

Οι συνδρομές και το κόστος έχουν ως εξής (2023):

 • Πακέτο 1 μήνα – 12,99 € το μήνα
 • Πακέτο 1 έτος – € 4,99 το μήνα, χρεώθηκε € 59,88 το πρώτο έτος
 • Πακέτο 2 ετών (και προσφέρονται 1 μήνα) – € 3,35 το μήνα, χρεώθηκε € 83,76

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, μόνο όταν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε για μια ελάχιστη περίοδο ενός έτους που αρχίζετε να βλέπετε ένα λογικό επίπεδο τιμών. Για παράδειγμα, η προσφορά δύο ετών εξοικονομεί 59% και απολαμβάνει επιπλέον μήνα δωρεάν συνδρομής. Η σταθερή τιμή των € 12,99 ανά μήνα της υπηρεσίας είναι λίγο υψηλή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Τιμή συνδρομής NORDVPN

Η όλη διαδικασία συνδρομής και πληρωμής γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης HTTPS. Η εταιρεία δέχεται MasterCard, Visa, American Express, Discover, PayPal, Alipay, Union Pay, Apple Pay και Google Pay, καθώς και μερικές κρυπτοσυχνότητες.

Οι χρήστες iOS και Android μπορούν να εγγραφούν στις συσκευές τους μέσω αγορών εντός εφαρμογής, οι οποίες διαχειρίζονται αντίστοιχα από την Apple και το Google Play iTunes και θα αποδοθούν στη μέθοδο πληρωμής του χρήστη στο αρχείο τους. Ωστόσο, δεν το συνιστούμε επειδή οι συνθήκες αποζημίωσης είναι πιο αυστηρές και η περίοδος εγγύησης είναι μικρότερη. Η συνδρομή στον επίσημο ιστότοπο του προμηθευτή είναι πολύ πιο εύκολη.

Σημειώστε ότι η υπηρεσία δέχεται κρυπτοσυχνότητες όπως το Bitcoin. Είναι μια πραγματικά ανώνυμη επιλογή πληρωμής διαθέσιμη στον ιστό και βοηθά στην προστασία των λεπτομερειών από την πληρωμή των ματιών.

Το πακέτο NORDVPN ακυρώνεται ?

Πριν από την εγγραφή σε ένα από τα πακέτα NORDVPN, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι θα έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε για τις 30 ημέρες της αγοράς σας. Πράγματι, χάρη στην ικανοποιημένη ή επιστροφή των προσφορών, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιστραφούν σε πλήρη αγορά. Αρκεί να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια πελατών για να τους εξηγήσετε και να σεβαστείτε την περίοδο των 30 ημερών.

Μετά από αυτή την περίοδο, το πακέτο θα ακυρωθεί (θα ακυρώσετε την επαναλαμβανόμενη πληρωμή), αλλά δεν επιστρέφετε.

Συμπερασματικά, η υπηρεσία προσφέρει εγγύηση επιστροφής 30 ημερών “για λογαριασμούς σε καλή κατάσταση”. Ωστόσο, οι χρήστες που αγόρασαν την υπηρεσία μέσω του Apple App Store ή του Google Play Store δεν μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το NORDVPN είναι ένας άλλος προμηθευτής VPN που φαίνεται να λειτουργεί στο παροιμιώδες σχοινί μεταξύ της αριστείας εξυπηρέτησης πελατών και του ελέγχου κόστους. Έτσι, τα μόνα δύο μέσα υποστήριξης πελατών είναι η Live Cat και μια ηλεκτρονική φόρμα για να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης.

Είχαμε να κάνουμε με δεκτικούς ανθρώπους. Έχουμε στείλει ένα αίτημα για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μπροστά από την εφαρμογή MAC μέσω της φόρμας επικοινωνίας την Τετάρτη το πρωί και σε λίγα λεπτά λάβαμε μια απάντηση ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες και προσφέροντάς μου μια λίστα με τα βήματα για να δοκιμάσω για τη λειτουργία αυτού του συστήματος.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, χρησιμοποιήσαμε επίσης την ηλεκτρονική επιλογή CAT για να κάνουμε μια ερώτηση σχετικά με ένα χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε στον ιστότοπο, αλλά στην οποία δεν βρήκαμε άλλες πληροφορίες. Ο συμπαθητικός ανταποκριτής απάντησε αμέσως ότι η συγκεκριμένη λειτουργικότητα που είχε ζητηθεί είχε συμπεριληφθεί σε όλους τους διακομιστές τους και δεν ήταν πλέον συγκεκριμένη για ορισμένους διακομιστές μόνο.

Ο προμηθευτής προσφέρει επίσης μια εξαιρετική βάση γνώσεων για την έναρξη και την αντιμετώπιση προβλημάτων, η οποία είναι ένας εξαιρετικός πόρος για τους πόρους, ειδικά αφού οι σελίδες μεταφράζονται στα γαλλικά και απεικονίζονται από αντίγραφα της οθόνης.

Εν ολίγοις, το NORDVPN προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών με γρήγορες απαντήσεις, online γάτα και εκτεταμένη βάση γνώσεων. Η γνώμη μας για αυτό δύσκολα θα μπορούσε να είναι πιο θετική.

Συμπέρασμα αυτής της γνώμης NORDVPN

Το NORDVPN είναι προμηθευτής ποιότητας που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή και την ανωνυμία των χρηστών του, ιδίως προσφέροντας περισσότερους από 5.300 διακομιστές που διανέμονται σε 60 χώρες του κόσμου. Το διπλό VPN ή το κρεμμύδι πάνω από τους ειδικούς διακομιστές VPN στο δίκτυο TOR είναι επίσης πολύ αξιοσημείωτο για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των χρηστών του Διαδικτύου.

Η εφαρμογή είναι πολύ γρήγορη εγκατάσταση και χειρισμό χάρη σε μια ευχάριστη διεπαφή, χωρίς διακοσμητικά και μεταφράζεται στα γαλλικά. Οι τιμές NORDVPN είναι ελαφρώς κάτω από το μέσο όρο. Η εγγύηση επιστροφής 30 ημερών που ισχύει χωρίς κατάσταση είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για μια αγορά χωρίς κίνδυνο. Χωρίς αμφιβολία, το NORDVPN είναι ένας από τους αγαπημένους μας προμηθευτές VPN λόγω των αναμφισβήτητων ιδιοτήτων του και των πολλών χαρακτηριστικών του.

Τα μόνα στοιχεία που αμαυρώνουν τη βόρεια γνώμη μας σχετίζονται με την ελαφρώς απογοητευτική ταχύτητα σύνδεσης για ορισμένες χώρες καθώς και την εμπειρία ροής που δεν είναι πάντα αξιόπιστη ανάλογα με την πλατφόρμα. Σε αυτό το επίπεδο, το ExpressVPN και το CyberGhost κάνουν καλύτερα.

Εάν δεν είστε ακόμη σίγουροι για την επιλογή να κάνετε, έχουμε κάνει μια σύγκριση expressVPN ή NORDVPN που σίγουρα θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά.

NORDVPN TEST: Η γνώμη μας για αυτό το εξαιρετικά κερδευμένο VPN (2023)

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και 14 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου που τον εμπιστεύονται, το NORDVPN είναι η αναφορά στον τομέα του εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Πρέπει να ειπωθεί ότι ο προμηθευτής δεν κάνει τα πράγματα από τα μισά όταν πρόκειται για διαφήμιση. Αλλά οι διαφημίσεις του δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνες για την επιτυχία του. Η ποιότητα της υπηρεσίας VPN είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο γνωστός. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας, η εφαρμογή της προσφέρει στους χρήστες ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς περιορισμό.

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό VPN, αλλά πολύ ευκολία χρήσης, το NORDVPN μπορεί να είναι το προϊόν που χρειάζεστε. Για να προσπαθήσουμε να το ανακαλύψουμε, δοκιμάσαμε το προϊόν του. Εδώ είναι μια ειλικρινής και λεπτομερής επιστροφή της γνώμης μας για το NORDVPN.

Ο Nordvpn, προμηθευτής που δεσμεύεται για ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Η προέλευση του NORDVPN χρονολογείται από το 2012, όταν ανέπτυξε το λογισμικό του. Η κύρια ανησυχία του είναι να εγγυηθεί την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Από τις αρχές του, αυτός ο προμηθευτής VPN, ο οποίος καταγγέλλει την επιτήρηση και τη λογοκρισία στο διαδίκτυο, έχει εργαστεί υπέρ των ψηφιακών δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας οικονομικά πολλά έργα.

Για να καταπολεμήσει την παρεμβατική κατασκοπεία στις κυβερνήσεις ή στους διαφημιζόμενους διαφημίσεων και έτσι να προσφέρει ένα πιο ελεύθερο διαδίκτυο, το NordVPN έχει σχεδιάσει μια εφαρμογή VPN για να αποκρύψει αυτό που κάνουμε στον ιστό και την ταυτότητά μας.

Σημειώστε ότι η εταιρεία που κατέχει το NORDVPN δεν περιορίζεται στην παροχή εικονικού ιδιωτικού δικτύου και προσφέρει επίσης άλλες υπηρεσίες, όπως:

Κοινωνία-Νόρντ

 • Nordpass, διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • Nordlocker, ένα εργαλείο κρυπτογράφησης αρχείων σύννεφων
 • Nordlayer, λογισμικό προστασίας για το δίκτυο της εταιρείας

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιείται στην υπηρεσία NORDVPN, αλλά θέλαμε ακόμα να προκαλέσουμε τις σχετικές υπηρεσίες της, οι οποίες αυξάνουν μόνο τη σοβαρότητα αυτού του ομιλητή.

Πώς προστατεύει το NORDVPN την ιδιωτική ζωή των χρηστών ?

Ας ξεκινήσουμε τη βόρεια γνώμη μας με ένα κρίσιμο σημείο: ασφάλεια. Η εφαρμογή NORDVPN θα κρυπτογραφήσει εισερχόμενα και θα αφήσει τη συσκευή του χρήστη μέσω του πρότυπου κωδικοποίησης 256 -bit. Αυτός ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης θεωρείται ο πιο ισχυρός. Πολλά κυβερνητικά ινστιτούτα και μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες το χρησιμοποιούν για να εξασφαλίσουν τα δεδομένα τους. Επομένως, είναι πολύ καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι το NordVPN το χρησιμοποιεί επίσης.

Υποστηρίζονται πολλά πρωτόκολλα VPN

Οι διακομιστές NORDVPN χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση των κρυπτογραφημένων δεδομένων σας με ασφαλή τρόπο, δηλαδή το OpenVPN, το IKEV2/IPSEC και το Nordlynx. Η φροντίδα του Nordlynx είναι πιο πρόσφατη. Αυτό το πρωτόκολλο αναπτύχθηκε από τις ομάδες NORDVPN το 2020, οι οποίες με βάση την ταχύτητα του Wireguard, φέρνοντάς του ένα επιπλέον στρώμα εμπιστευτικότητας. Είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ ταχύτητας και ασφάλειας.

Επομένως, πρέπει να σημειωθεί ότι ενεργοποιώντας το NORDVPN, όλα τα δεδομένα πλοήγησης είναι κρυπτογραφημένα, δηλαδή δυσανάγνωστα. Ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, είναι αξιοσημείωτο να γνωρίζετε ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες δεν είναι κατασκοπευμένες χωρίς να γνωρίζετε από τον ISP σας, διαφημιζόμενους διαφημίσεων ή χάκερς.

Δοκιμές διαρροής: IP, DNS, WebRTC

Για να ολοκληρωθεί αυτό το σύστημα ασφαλείας, η πραγματική διεύθυνση IP των χρηστών είναι καμουφλαρισμένη κατά την ενεργοποίηση του NORDVPN, με τον ίδιο τρόπο όπως η τοποθεσία τους. Έχουμε επαληθεύσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας και η IP μας δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί. Είναι η διεύθυνση IP του διακομιστή VPN και η συνημμένη τοποθεσία που εντοπίστηκαν.

Τώρα ως μέρος αυτής της βόρειας γνώμης, θέλαμε να προχωρήσουμε περαιτέρω με τη διεξαγωγή πρόσθετων δοκιμών. Και αυτό περιλαμβάνει τη διεξαγωγή δοκιμών για να ελέγξετε εάν υπάρχουν διαρροές DNS και/ή WebRTC για αναφορά.

Το DNS είναι το ακρωνύμιο του συστήματος ονόματος τομέα (σύστημα ονόματος τομέα στα γαλλικά). Είναι λίγο σαν τις κίτρινες σελίδες του Διαδικτύου. Είναι πράγματι ένα ρεπερτόριο που μετατρέπει τα ονόματα τομέα σε IP και αντίστροφα διευθύνσεις. Ο στόχος ? Κάντε τη σύνδεση μεταξύ της διεύθυνσης URL που θα παρέχετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και τη διεύθυνση IP του ιστότοπου στον οποίο θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Για να πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή διαρροών DNS, χρησιμοποιήσαμε τον ιστότοπο ipleak.καθαρά. Και όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης που ακολουθεί, δεν πρόκειται να αναφερθούν διαρροές. Η διεύθυνση DNS που μπορείτε να δείτε παρακάτω δεν προδίδει τις παραμικρές πληροφορίες για εμάς, ούτε την πραγματική μας τοποθεσία.

Δοκιμή διαρροής NORDVPN DNS

Το WebRTC (για επικοινωνίες σε πραγματικό χρόνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο. Είναι κυρίως χάρη σε αυτόν ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερο εύρος ζώνης για όλα όσα κάνουμε online, όπως να παρακολουθούμε ταινίες στο Netflix, κάνοντας μια τηλεοπτική κλήση κ.λπ.

Τώρα το WebRTC έχει ένα μειονέκτημα: οι συσκευές γνωρίζουν τις ιδιωτικές διευθύνσεις IP ο ένας στον άλλο. Μόλις ενεργοποιηθεί το NORDVPN, είναι επομένως απαραίτητο η χορηγούμενη διεύθυνση IP να αντιστοιχεί σε εκείνη που εντοπίστηκε για τη δοκιμή διαρροής WebRTC. Εάν εμφανιστεί η πραγματική μας IP, είναι ότι υπάρχει διαρροή.

Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης που ακολουθεί, οι δύο διευθύνσεις IP αντιστοιχούν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διαρροή WebRTC.

Δοκιμή διαρροής NORDVPN

Μπορούμε επομένως να σας επιβεβαιώσουμε σε αυτό το τμήμα της γνωμοδότησης NORDVPN ότι όλες οι δοκιμές διαρροής ήταν καθοριστικές.

Περιστατικό

Αφού διεξήγαγε κάποια έρευνα με αυτόν τον προμηθευτή, ήταν δύσκολο για εμάς να μην αναφέρουμε το ελάττωμα ασφαλείας που έλαβε χώρα το 2019. Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι η NORDVPN νοίκιασε τους διακομιστές του σε έναν εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών, στην προκειμένη περίπτωση μια φινλανδική εταιρεία, στην οποία κατηγορεί ότι δεν τον ενημέρωσε για την πειρατεία ενώ ο πάροχος κατηγορεί το VPN. Το αρχείο είναι ακόμα λίγο αόριστο, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο, δεν μπορεί κανείς να απορρίψει εντελώς το σφάλμα στο NORDVPN. Δεδομένου ότι αυτό το περιστατικό, ισχυρίζεται ότι δεν εργάζεται πλέον με αυτήν την εταιρεία και έχει εφαρμόσει έναν έλεγχο που αναθεωρεί σε βάθος το σύστημα ασφαλείας του.

Κατά τη γνώμη μας, το NORDVPN προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για να αποκρύψει την ταυτότητά του και το ιστορικό πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Πολιτική απορρήτου της NORDVPN

Είναι γεγονός, το NORDVPN παρέχει μια εξαιρετικά ασφαλή και ανώνυμη σύνδεση με τους χρήστες του. Παρ ‘όλα αυτά, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν τα δεδομένα χρήστη που μεταφέρονται στους διακομιστές του είναι πραγματικά προστατευμένα. Ορισμένοι προμηθευτές – δωρεάν VPNs ειδικότερα – δεν έχουν καμία αμφιβολία για τη μεταπώληση του τελευταίου για εμπορικούς σκοπούς.

Λαμβάνοντας μια ματιά στην πολιτική απορρήτου της NORDVPN, μπορείτε να δείτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων.

Το NORDVPN διατηρεί ελάχιστες πληροφορίες στους πελάτες του: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεδομένα πληρωμής (για συνδρομή ή/και επιστροφή χρημάτων) ή ακόμα και τη χώρα προέλευσης (για τον υπολογισμό του ΦΠΑ). Αυτά τα στοιχεία συνδέονται κυρίως με την εγγραφή στην υπηρεσία.

Μαθαίνουμε ιδιαίτερα ότι ισχυρίζεται ότι είναι VPN No Log ή “χωρίς μητρώο”. Με άλλα λόγια, οι χρήστες χρήσης και δραστηριότητας των πελατών της δεν διατηρούνται στα κέντρα δεδομένων της. Και τίποτα δεν το υποχρεώνει αφού το Nordvpn είναι εγγεγραμμένο στον Παναμά. Η δικαιοδοσία αυτής της επικράτειας είναι πιο ευέλικτη όσον αφορά τη διατήρηση των δεδομένων χρήστη. Κανένας νόμος δεν υποχρεώνει τις εταιρείες να εισπράττουν τις πληροφορίες της. Για όσους θα δυσκολευτούν να πιστέψουν, να γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια, το NORDVPN έχει υποβληθεί σε δύο ανεξάρτητους ελέγχους. Οι δοκιμές ψηφίστηκαν ψηλά και απέδειξαν την αξιοπιστία της όσον αφορά τη μη διοργάνωση των καταχωρητών δραστηριότητας. Αυτή είναι η εγγύηση ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών είναι ασφαλή.

Κάλυψη δικτύου και υποδομή: διακομιστές για όλες τις χρήσεις

Ας συνεχίσουμε αυτή τη γνώμη της NORDVPN που τώρα κλίνει στο δίκτυό του. Έχει περισσότερους από 5.800 απομακρυσμένους διακομιστές που διανέμονται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ περισσότερο από το μέσο όρο, ακόμη και αν το ExpressVPN και το CyberGhost κάνουν ακόμα καλύτερα. Είναι καλό να σημειωθεί ότι το NORDVPN εμπλουτίζει συνεχώς την υποδομή του. Επομένως, ο αριθμός των καλυμμένων εδαφών θα μπορούσε να αυξηθεί περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Δίκτυο NORDVPN

Το NORDVPN έχει τη διάκριση της παροχής τυποποιημένων διακομιστών καθώς και άλλων πιο εξειδικευμένων που ικανοποιούν τις διάφορες ανάγκες των χρηστών. Στο κάτω μέρος της λίστας τοποθεσιών, έτσι βρίσκουμε διακομιστές:

 • P2P, βελτιστοποιημένο για λήψεις torrent
 • Abfuscated, που σχεδιάστηκε για να παρακάμψει την αυστηρή λογοκρισία ορισμένων χωρών
 • Κρεμμύδι πάνω από VPN, χρήσιμο για την προστασία του εαυτού σας όταν πλοήγηση στο Tor
 • Double VPN, ικανό να διέρχεται από την κυκλοφορία από δύο διακομιστές αντί να αυξήσει την εμπιστευτικότητα
 • Αφιερωμένο IP

Η ειδική διεύθυνση IP προορίζεται για χρήστες του Διαδικτύου που επιθυμούν μια κανονική IP, που χρησιμοποιείται μόνο από αυτούς. Εκείνοι του NORDVPN βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες ή τη Γαλλία (το κόστος είναι $ 70 ετησίως ή περίπου € 62).

Γνωρίστε ότι η διαθεσιμότητα διακομιστών εξαρτάται από το χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο. Για παράδειγμα, μόνο εξειδικευμένοι διακομιστές για το P2P διατίθενται μέσω του πρωτοκόλλου Nordlynx. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν συγκεκριμένο διακομιστή, προσπαθήστε να αλλάξετε το πρωτόκολλό σας.

Εξειδικευμένοι διακομιστές NORDVPN

Δοκιμάσαμε αυτούς τους διακομιστές και όλοι αποδείχθηκαν αρκετά αποτελεσματικοί. Στο παραπάνω παράδειγμα, συνδεθήκαμε με ένα κρεμμύδι πάνω από το διακομιστή VPN. Ωστόσο, σημειώσαμε χαμηλότερη ροή κατά τη σύνδεση των διπλών διακομιστών VPN. Δεδομένου ότι η κυκλοφορία στο διαδίκτυο ανακατευθύνεται δύο φορές μέσω δύο διακομιστών σε διάφορες χώρες, αυτή η παρατήρηση είναι εντελώς φυσιολογική και δεν είναι ανησυχητική. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να χρησιμοποιείτε διπλούς διακομιστές VPN μόνο όταν χρειάζεστε μέγιστη ανωνυμία.

Επίσης, για τους χρήστες που ζουν ή ταξιδεύουν σε χώρες που περιορίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, οι διακομιστές που έχουν υποστεί διατήρηση δεν είναι πάντα αρκετοί για να παρακάμψουν τη λογοκρισία. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστούμε να επιλέξετε το πρωτόκολλο που συνιστά η εφαρμογή και στη συνέχεια να επιλέξετε έναν συμβατικό διακομιστή. Αυτό λειτούργησε για εμάς.

Το NORDVPN είναι ένας από τους λίγους προμηθευτές VPN για να προσφέρει τόσους εξειδικευμένους διακομιστές και, ως εκ τούτου, μια μεγάλη ελευθερία πλοήγησης.

Ταχύτητα σύνδεσης

Πέρα από τον αριθμό των διακομιστών, η ποιότητά τους είναι επίσης μια πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Σε αυτό το επίπεδο, το NORDVPN περιγράφει τον εαυτό του ως το ταχύτερο VPN το 2023. Θέλαμε λοιπόν να το ελέγξουμε μετά από αρκετές δοκιμές. Για να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα πιο κοντά στην πραγματικότητα, συνδέσαμε με διαφορετικούς διακομιστές. Στη συνέχεια, κάναμε ένα μέσο όρο των ανερχόμενων επιτοκίων (μεταφόρτωση) και απόγονοι (λήψη) καθώς και τους χρόνους λανθάνουσας κατάστασης που ελήφθησαν.

Οι παραστάσεις είναι αξιοσημείωτες σε έναν γαλλικό διακομιστή, αφού λαμβάνουμε 181,32 MB/s στη Γαλλία στη λήψη και 167,87 MB/S στη μεταφόρτωση. Το ping είναι περίπου 9 ms. Είναι πολύ κοντά στην ταχύτητα αναφοράς μας. Οι ροές είναι λίγο πιο αργές για μια σύνδεση με έναν πιο μακρινό διακομιστή των ΗΠΑ, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Οι ταχύτητες είναι ωστόσο περισσότερο από κατάλληλες και η ροή λειτουργεί πολύ καλά. Έχουμε λεπτομερώς τα αποτελέσματα με μεγαλύτερη ακρίβεια στο άρθρο μας σχετικά με τα ταχύτερα VPNs.

Για τους χρήστες που αναζητούν ταχύτητα με κάθε κόστος, το NORDVPN προσφέρει μια επιλογή άμεσης σύνδεσης. Αυτή η λειτουργικότητα επιλέγει τον πιο κατάλληλο διακομιστή διαθέσιμο για εσάς. Αποφύγετε λοιπόν τους υπερφορτωμένους διακομιστές και διατηρείτε το βέλτιστο εύρος ζώνης. Σημειώστε ότι δεν θα έχετε το λόγο σας να πείτε στην τοποθεσία σε αυτήν την περίπτωση.

NORDVPN άμεση σύνδεση

Επιπλέον, η σύνδεση είναι σταθερή σε όλους τους διακομιστές. Έχουμε βιώσει αποσυνδέσεις από το VPN μόνο όταν βάζουμε τον υπολογιστή μας σε κατάσταση αναμονής.

Εν ολίγοις, η σύνδεση του VPN δεν έχει επηρεάσει ποτέ τη βασική μας ταχύτητα – ή τουλάχιστον όχι σημαντικά. Η ροή είναι σταθερή. Επομένως, η NORDVPN διασφαλίζει ότι η ασφάλεια δεν γίνεται εις βάρος της άνεσης πλοήγησης. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο αυτής της γνώμης για το NORDVPN.

Ροή και λήψη

Ας συνεχίσουμε αυτή τη γνώμη σχετικά με το NORDVPN, δοκιμάζοντας την απόδοση της εφαρμογής του όταν πρόκειται για ροή και λήψη.

Οι δραστηριότητες ροής συχνά απαιτούν πρόσβαση σε γεω-μπλοκαρισμένους ιστότοπους που βασίζονται στη διεύθυνση IP των χρηστών του Διαδικτύου. Αυτό συμβαίνει εάν θέλετε να μεταβείτε σε τηλεοπτικά κανάλια ή ξένες πλατφόρμες που δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα όπου βρίσκεστε. Όταν χρησιμοποιήσαμε τους διακομιστές NORDVPN για αυτή τη χρήση, μπορέσαμε να πάμε στον ιστότοπο και να ξεκινήσουμε τη ροή βίντεο χωρίς ανίχνευση του VPN.

Το αποτέλεσμα ήταν επίσης εκεί από το εξωτερικό για να ξεκλειδώσετε τα γαλλικά τηλεοπτικά προγράμματα. Η σύνδεση απέτυχε μόνο μία φορά, αλλά με την αλλαγή του διακομιστή το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι αμελητέοι, το βίντεο ξεκίνησε σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν διακόπτεται. Το λογισμικό μας επιτρέπει να διεθνοποιούμε το περιεχόμενο ιστού σε μερικά κλικ, αναθέτοντας μια νέα διεύθυνση IP στους χρήστες και έτσι παρακάμπτοντας τα τείχη προστασίας. Με άλλα λόγια, αυτό είναι ένα 100% VPN προσαρμοσμένο στη ροή.

Όσον αφορά τη λήψη, το NORDVPN δεν πρέπει να ξεπεράσει. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω σε αυτή τη βόρεια γνώμη, παρέχει διακομιστές αφιερωμένους στο P2P. Βρίσκονται στην ενότητα “εξειδικευμένους διακομιστές” της εφαρμογής του. Είναι 4754 και βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Αυτοί οι διακομιστές εγγυώνται την εμπιστευτικότητα σας και παρέχουν ευρυζωνική σύνδεση καθώς και χαμηλό ping. Τούτου λεχθέντος, θυμηθείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή P2P που είναι πιο κοντά στη γεωγραφική σας θέση για να βελτιστοποιήσετε τη σύνδεση.

Το NORDVPN είναι μια πλήρης εφαρμογή και ο προμηθευτής εξακολουθεί να το αποδεικνύει προσφέροντας τέλεια συμβατότητα με δραστηριότητες ροής και λήψης.

Διεπαφή εφαρμογής NORDVPN

Από την πλευρά της εφαρμογής, η σαφήνεια και η αισθητική είναι οι λέξεις -κλειδιά. Στο κύριο παράθυρο, υπάρχει ένας παγκόσμιος χάρτης καθώς και ο κατάλογος των διαθέσιμων χωρών και των εξειδικευμένων διακομιστών. Η λαβή είναι επομένως πολύ διαισθητική. Μπορούμε ακόμη και να κάνουμε κλικ απευθείας σε μια χώρα για να δημιουργήσουμε τη σύνδεση. Το εικονίδιο γεωγραφικής γραμμής γίνεται πράσινο όταν είστε συνδεδεμένοι.

NORDVPN Windows App

Ορισμένες πτυχές της εμφάνισης μπορούν να τροποποιηθούν στις ρυθμίσεις: Λειτουργία σκοτεινού ή φωτός, Εμφάνιση της εφαρμογής στην αποβάθρα ή στη γραμμή μενού. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, αλλά επειδή έχουν δοκιμάσει πολλά VPNs, εκτιμούμε τις προσπάθειες της NordVPN να βελτιώσει την εφαρμογή του. Εκτιμούμε επίσης τις γαλλικές προσπάθειες μετάφρασης που έγιναν πρόσφατα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η προσεκτική διεπαφή συμβάλλει σε μια καλή εμπειρία χρήστη.

Τα πολλά χαρακτηριστικά του Nordvpn

Το λογισμικό NORDVPN ενσωματώνει μεγάλο αριθμό προηγμένων χαρακτηριστικών. Σημειώστε ότι ορισμένες επιλογές διαφέρουν ανάλογα με τα λειτουργικά συστήματα. Για παράδειγμα, η διαχωριστική σήραγγα είναι παρούσα στο Android και τα Windows. Αυτή η επιλογή αποκλείει ορισμένες εφαρμογές από τη σήραγγα VPN, η οποία είναι πολύ πρακτική για την προστασία ορισμένων ευαίσθητων δεδομένων διατηρώντας παράλληλα πρόσβαση σε τοπικά δίκτυα.

Διακόπτης σκοτώματος

Σε όλες τις εκδόσεις της εφαρμογής, βρίσκουμε τον διακόπτη Kill που είναι ενσωματωμένο από προεπιλογή. Έτσι, σε περίπτωση στιγμιαίας περικοπής της σύνδεσης VPN, οι χρήστες θα προστατεύονται πάντα από διαρροές δεδομένων. Το NORDVPN πηγαίνει ακόμη και τόσο πολύ ώστε να προσφέρει το Advanced Switch Kill για ένα επιπλέον στρώμα ασφαλείας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διακόπτης Kill είναι απενεργοποιημένος με το πρωτόκολλο IKEV2/IPSEC.

Λειτουργίες NORDVPN

Αναστολέας κακόβουλου λογισμικού και ιχνηλάτη

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, Anti-Menaces (παλαιότερα ονομάζεται Cybersec). Αυτή η ασφάλιση ασφαλείας στοχεύει στην προστασία των χρηστών του Διαδικτύου από κακόβουλο λογισμικό και online ιχνηλάτες. Οι αντι-μετασχηματισμοί επίσης εμποδίζουν τις στοχοθετημένες διαφημίσεις και τα αναδυόμενα. Αυτή η προηγμένη λειτουργικότητα ενεργοποιείται στον πίνακα “Γενικών” προτιμήσεων. Δίνει τη δυνατότητα να εξομαλύνει τη πλοήγηση και να εγγυηθεί την εμπιστευτικότητα.

Τέλος, η NORDVPN διαφέρει από τους ανταγωνιστές του προτείνοντας να εξατομικεύσει έναν ορισμένο αριθμό στοιχείων για την απλοποίηση της σύνδεσης. Στις προεπιλογές, μπορούμε να ορίσουμε τις προτιμήσεις του συστήματος κατά τη διάρκεια διαφορετικών δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο: πρωτόκολλο VPN, διακομιστής, ενεργοποίηση προστασίας αντι-μετασχηματισμού. Είναι δυνατό να προσθέσετε νέες προεπιλογές και να διαγράψετε υπάρχοντα. Για να βρουν το δρόμο τους πιο εύκολα, ο προμηθευτής σκέφτηκε ακόμη και να επιτρέψει στους χρήστες να μετονομάσουν κάθε προεπιλογή. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για να το δείξουμε: “Η καθημερινή πλοήγηση”, “λήψη”, “τόπος σύνδεσης” κ.λπ. Ο καθένας έχει το χαρακτηριστικό σύνδεσής του. Αυτή η καινοτομία είναι πολύ αξιόλογη επειδή σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα κλικ.

NORDVPN PREREGULAGE

Δίκτυο ματιών

Η λειτουργία “δικτύου Mesh” σάς δίνει τη δυνατότητα χρήσης του NORDVPN για να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ των συσκευών σας και/ή εκείνων των φίλων σας, της οικογένειάς σας.

Ποιο είναι το νόημα ? Να είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε απομακρυσμένα αρχεία ή να συμμετέχετε σε άλλα άτομα σε παιχνίδια στο LAN (τοπικό δίκτυο) χωρίς να χρειάζεται να είστε φυσικά δίπλα στο άλλο.

Χάρη στο δίκτυο Mesh, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε την επισκεψιμότητά σας μέσω διαφορετικών συσκευών. Για παράδειγμα, κάνοντας την απαραίτητη διαμόρφωση, θα μπορείτε να μεταβιβάσετε όλη την κυκλοφορία του smartphone σας από τον υπολογιστή σας (και χρησιμοποιήστε έτσι τη διεύθυνση IP αυτού του μηχανήματος).

Δίκτυο πλέγματος Nordvpn

Το NORDVPN σας επιτρέπει να συνδεθείτε έως και 60 αεροσκάφη με το δίκτυο Mesh: 10 συσκευές που ανήκουν σε εσάς και 50 άλλα που είναι δυνατόν να προσθέσετε στέλνοντας προσκλήσεις.

Συνοψίζοντας, οι πρόσθετες επιλογές που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή NORDVPN καθιστούν δυνατή τη μεγιστοποίηση της προστασίας των χρηστών και την επωμένη από μια πιο ευχάριστη και εξατομικευμένη εμπειρία πλοήγησης. Κατά τη γνώμη μας, αυτό το VPN καταφέρνει πραγματικά να διαφοροποιηθεί, προσφέροντας περισσότερο από τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές του όσον αφορά τα χαρακτηριστικά.

Συμβατές υποστηρίξεις και ταυτόχρονες συνδέσεις

Το NORDVPN είναι διαθέσιμο στην πλειονότητα του εξοπλισμού που συνδέεται με το Διαδίκτυο. Υπάρχει μια ειδική εφαρμογή υπολογιστή (MacOS, Windows, Linux), smartphone και tablet (iOS και Android), Android TV και Fire TV Stick. Οι επεκτάσεις VPN σε προγράμματα περιήγησης Firefox, Chrome και Edge προσφέρονται επίσης για πληρέστερη προστασία.

Ένας λογαριασμός στο NORDVPN παρέχει πρόσβαση σε 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό προστατεύει πολλές συσκευές με μία συνδρομή. Για όσους διαθέτουν πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων αυτοματισμού στο σπίτι, είναι δυνατό να διαμορφώσετε το NORDVPN σε δρομολογητή Wi-Fi. Το NORDVPN προσφέρει λεπτομερή μαθήματα σύμφωνα με διαφορετικά μοντέλα δρομολογητή. Η ασφάλεια στη συνέχεια είναι μόνιμη σε όλες τις συσκευές που συνδέονται με το Διαδίκτυο στο σπίτι σας. Επιπλέον, αυτή η εγκατάσταση έχει μόνο μία σύνδεση. Έτσι έχετε μείνει 5 άλλα. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει διεπαφή χρήστη, οπότε περιμένετε λιγότερη ευελιξία στη διαχείριση των ρυθμίσεων VPN σας.

Πακέτα NORDVPN Τιμή

Με τα χρόνια, οι τιμές συνδρομής στο NORDVPN έχουν αυξηθεί σημαντικά. Δεν είναι πραγματικά εκπληκτικό, καθώς η υπηρεσία της έχει βελτιωθεί με όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά και διακομιστές. Εάν θέλετε τη γνώμη μας, οι τιμές της είναι ωστόσο λογικές και βρίσκονται στο χαμηλό μέσο όρο της αγοράς. Ο προμηθευτής προσφέρει σήμερα τρία σχέδια:

 • Προσφορά 1 μήνα στα 12,99 ευρώ
 • Προσφέρετε 1 έτος σε 4,99 ευρώ το μήνα
 • Προσφέρετε 2 χρόνια στα 3,35 ευρώ το μήνα

Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές θα είναι σε θέση να εξελίσσονται σημαντικά κατά τη διάρκεια του έτους 2023.

Τιμή συνδρομής NORDVPN

Είναι δυνατόν να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, PayPal, Google Pay και Crypto-Monnaies (Bitcoin, Ethereum, Ripple). Αυτή η τελευταία επιλογή πρέπει να ευνοείται για μια ανώνυμη συναλλαγή.

Οι ετήσιοι ή εξαμηνιαίοι τύποι πρέπει να πληρώνονται σε μία μόνο πληρωμή, αλλά θα είναι πολύ φθηνότερα με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από 30 ημέρα “ικανοποιημένη ή επιστροφή” εγγύηση. Τι να καλύψετε αν τελικά αποφασίσετε να επιστρέψετε μετά από τη δοκιμή NORDVPN. Για να επωφεληθούν από αυτό, πρέπει να υποβληθεί αίτημα για την υποστήριξη πελατών. Αν και αυτή η εγγύηση ισχύει για καμία κατάσταση, οι τεχνικές ομάδες μπορεί να σας ζητήσουν τον λόγο για την ενημερωτική ακύρωση σας.

Ο προμηθευτής προσφέρει κουπόνι ? Εξαρτάται από τις περιόδους του έτους, αλλά είναι δυνατόν. Για να μάθετε τι είναι αυτή τη στιγμή, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε το άρθρο μας που απαριθμεί τους κωδικούς προώθησης που ισχύουν επί του παρόντος στο NORDVPN.

Βοήθεια πελατών

Για να ολοκληρώσουμε αυτό το τεστ και τη γνώμη για το NORDVPN, ας δούμε τη βοήθεια του πελάτη του. Οι σύμβουλοι διατίθενται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος συνομιλίας. Προβλήματα συνδεσιμότητας που μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, αυτό είναι ένα πρώτο καλό σημείο για το VPN. Οι απαντήσεις είναι γρήγορες και χρήσιμες. Επιπλέον, οι σύμβουλοι σας απαντούν στα γαλλικά. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι πολύ πρακτικό αν δεν μιλάτε για Αγγλικά. Σημειώνουμε επίσης το πολύ καλό αρχείο που ακολουθεί -up.

Τα άρθρα του Κέντρου Βοήθειας είναι πολύ πλήρη και θα μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν. Και επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών.

Οι απόψεις πελατών της NORDVPN

Λίγο χώρο για αγωνία σε αυτό το άρθρο, σε αυτό το στάδιο γνωρίζετε ήδη τη γνώμη μας για το NORDVPN. Αλλά πριν από την ολοκλήρωση, ας κάνουμε απολογισμό των μαρτυριών άλλων πελατών.

Όχι-nordvpn-trustpilot

Στην πλατφόρμα αναφοράς TrustPilot, η υπηρεσία NORDVPN επωφελείται από μια εξαιρετική φήμη και αποκτά το μέσο όρο 4,4/5 από περισσότερες από 18.000 απόψεις. Οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με την αξιοπιστία του εργαλείου, ειδικά όταν πρόκειται να πάρουν γύρω από τους γεωγραφικούς περιορισμούς των ιστότοπων. Υπάρχουν επίσης πολλά θετικά σχόλια σχετικά με την ταχύτητα του VPN και της αποδοτικότητας εξυπηρέτησης πελατών. Οι αδυναμίες που αναφέρονται από τους πελάτες έχουν επιλυθεί με εξυπηρέτηση πελατών.

Η ετυμηγορία της δοκιμής NORDVPN

Η φήμη του Nordvpn είναι καλά εδραιωμένη. Κατά τη διάρκεια ενημερώσεων, η εφαρμογή NORDVPN έχει εξελιχθεί και έχει εμπλουτίσει νέα μοναδικά χαρακτηριστικά. Με αυτό το VPN, δεν υπάρχει ζήτημα θυσίας ταχύτητας προς όφελος της εμπιστευτικότητας. Το NORDVPN καταφέρνει να παρέχει ταχείες ρυθμούς ροής στους περισσότερους από τους διακομιστές και τις προηγμένες λειτουργίες ανωνυμίας. Η παράκαμψη της λογοκρισίας λειτουργεί καλά. Εκτιμούμε ιδιαίτερα το φίλτρο αντι-μετασχηματισμού, τον ολοκληρωμένο διακόπτη Kill, τους διπλούς διακομιστές VPN και τη σύνδεση PReseGlages.

Επιπλέον, οι τιμές NORDVPN είναι στον κανόνα, ειδικά επειδή οι 6 συνδέσεις που επιτρέπονται παράλληλα ανά λογαριασμό καθιστούν δυνατή την εξασφάλιση αρκετών συσκευών. Τέλος, δεν έχουμε πολλά να διαμαρτυρηθούμε για την υπηρεσία της, εκτός από το ότι η σύνδεση με ορισμένους διακομιστές είναι αρκετά μεγάλη. Η άλλη λύπη που ανησυχούμε για τις καλυμμένες χώρες που είναι 60 μέχρι σήμερα. Μπορούμε να περιμένουμε ένα VPN μιας τέτοιας κλίμακας που υπάρχει σε λίγο περισσότερα εδάφη.

Κατά τη γνώμη μας, το NORDVPN είναι επομένως μια εξαιρετική εφαρμογή VPN. Με τις προηγμένες επιλογές και το δικό της σχεδιασμό, η εφαρμογή NORDVPN προσφέρει την κατάσταση -την απόδοση χωρίς να περιπλέκει τη χρήση. Συνιστούμε αυτό το VPN σε όσους θέλουν ένα ισχυρό VPN, ως αποτελεσματικό για τη ροή και τη λήψη ως καθημερινή πλοήγηση.

NORDVPN ΓΝΩΜΑΤΟΣ (2023): Είναι τόσο σοβαρή όσο λέγεται ?

Γνώμη NORDVPN

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των προμηθευτών VPN πιστεύει εκθετικά. Πρέπει να ειπωθεί ότι η ζήτηση είναι πραγματική. Όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου αναζητούν ένα προσβάσιμο εργαλείο που μπορεί να τους εγγυηθεί ένα καλό επίπεδο ασφάλειας και ανωνυμίας στο Διαδίκτυο. Επομένως, το VPN είναι ο ιδανικός υποψήφιος. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλα τα VPN είναι ίσα και πρέπει να ξέρετε πώς να ταξινομήσετε. Μερικοί είναι ακόμη επικίνδυνες.

Πρόσφατα διαφημίσεις από το NORDVPN έχουν κάνει μια θέση στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι συμβουλεύουν αυτό το VPN. Πριν μπείτε στον πειρασμό τόσο εύκολα, μια πιο βαθιά ανάλυση του NORDVPN είναι απαραίτητη. Εξαρτάται από τη φήμη του ? Ανακαλύψτε το χωρίς καθυστέρηση στη γνώμη μας για το NORDVPN, ενημερωμένο το 2023.

Παρουσίαση του NordVPN VPN

Το NORDVPN είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012, η ​​οποία προσφέρει το δικό της VPN. Αρχικά, 4 φίλοι, κατά τη διάρκεια αρκετών ταξιδιών, συνειδητοποίησαν ότι το Διαδίκτυο έχασε το νόημά του λόγω λογοκρισίας και επιτήρησης σε ορισμένες χώρες. Στη συνέχεια ανέπτυξαν ένα δίκτυο διακομιστών για να μην υποβληθούν πλέον σε αυτά τα όρια και να έχουν πρόσβαση σε όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο. Μετά τις θετικές ηχώ των γύρω τους, συνέχισαν τις προσπάθειές τους και το Nordvpn γεννήθηκε κάποια στιγμή μετά.

Η εταιρεία NORDVPN βασίζεται νομικά στον Παναμά και απασχολεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους. Όπως θα δείτε παρακάτω κατά τη γνώμη μας NORDVPN, η χώρα της έδρας της επιτρέπει να μην διατηρεί τα δεδομένα σύνδεσης των χρηστών της, γεγονός που εξασφαλίζει τέλεια ανωνυμία. Αυτό το μοντέλο ευχαριστεί και σήμερα περισσότερα από 12 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το NORDVPN σε καθημερινή βάση.

Το NORDVPN έχει δείξει σαφώς το όραμά του: να κάνει το Διαδίκτυο καλύτερο και πιο ελεύθερο. Για να γίνει αυτό, παρέχει μια υπηρεσία VPN επικεντρωμένη στην ενίσχυση της διαδικτυακής ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών της. Άλλα εργαλεία που πληρούν τους στόχους της έχουν επίσης αναπτυχθεί από την NORDVPN κατά τη διάρκεια των ετών: οι ομάδες NORDVPN, μια λύση για να βοηθήσουν τις εταιρείες να εξασφαλίσουν τις συνδέσεις των υπαλλήλων τους. Nordlocker για να κρυπτογραφήσετε όλα τα αρχεία ή το Nordpass, ένα εργαλείο για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης.

Τώρα ας προχωρήσουμε σε αυτή τη βόρεια γνώμη στην πολύ λειτουργία του VPN. Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και γι ‘αυτό απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε (ή όχι) αυτό το λογισμικό, θα σας δώσουμε ένα βήμα -βήμα με τα κύρια βήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε μέσω email.

Πώς να εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό NORDVPN ?

Η εφαρμογή NORDVPN είναι εγκατεστημένη σε μεγάλο αριθμό πλατφορμών: MAC (MAOS), iPad και iPhone (iOS), αλλά και υπολογιστές Windows / Linux, και δισκία Android και smartphones. Το NORDVPN είναι επίσης διαθέσιμο για έξυπνη τηλεόραση και για το Fire TV Stick, το κλειδί HDMI του γίγαντα του Αμαζονίου. Είτε πρόκειται για εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας είτε για λογισμικό στο Διαδίκτυο, η διεπαφή είναι η ίδια.

Όποια και αν είναι η συσκευή σας, το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για εσάς, εγγραφείτε σε μία από τις συνδρομές του. Τότε δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε σημαντική δυσκολία, αφού η εγκατάσταση είναι παρόμοια με οποιοδήποτε λογισμικό που θα εγκαταστήσετε. Εάν είναι απαραίτητο, το NORDVPN VPN παρέχει ένα σεμινάριο για την εγκατάσταση του λογισμικού στα γαλλικά στην ενότητα Βοήθειας του.

Όσο για εμάς, ήμασταν στο Mac κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας. Εάν διαθέτετε επίσης συσκευή Apple, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store. Για δισκία και κινητά τηλέφωνα Android, θα τα βρείτε στο Google Play Store. Μόνο οι υπολογιστές των Windows πρέπει να κατεβάσουν το αρχείο από τον ιστότοπο του προμηθευτή στην ενότητα “Εφαρμογές VPN”.

Μόλις ληφθεί η εφαρμογή, θα εμφανιστεί στις εφαρμογές σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν. Από το πρώτο άνοιγμα, θα πρέπει να:

 • Εισαγάγετε τα αναγνωριστικά του λογαριασμού σας (e-mail και διεύθυνση κωδικού πρόσβασης)
 • Επιτρέψτε την προσθήκη της διαμόρφωσης VPN
 • Επιτρέψτε πάντα την πρόσβαση στο trousseau σας καταγράφοντας τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή σας για να αποφύγετε να το κάνετε με κάθε σύνδεση

Παρακάτω κατά τη γνώμη μας σχετικά με το NORDVPN, μια απεικόνιση αυτού του μηνύματος. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θα ζητηθεί μόνο. Μόλις εγκατασταθεί το Nordvpn, θα είστε ήσυχοι.

Διαμόρφωση NORDVPN

Αυτά είναι τα μόνα βήματα που πρέπει να εκτελεστούν πριν μπορέσετε να απολαύσετε το VPN. Όπως μπορείτε να δείτε, η εγκατάσταση είναι πολύ γρήγορη και απλή. Αυτό είναι ήδη ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε αυτήν τη γνώμη NORDVPN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή NORDVPN ?

Όπως η εγκατάστασή του, η χρήση του NordVPN είναι τόσο απλή. Στη διεπαφή (βλ. Εικόνα παρακάτω), θα δείτε μια λίστα 58 χωρών στα αριστερά και στον παγκόσμιο χάρτη στα δεξιά. Τέλος, καταλαβαίνουμε διαισθητικά ότι κάνοντας κλικ σε μια χώρα από τη λίστα ή απευθείας στον χάρτη, η σύνδεση θα γίνει σε αυτήν τη χώρα. Σε ένα κλικ και σε λίγα δευτερόλεπτα, το VPN σας θα ενεργοποιηθεί και στη συνέχεια θα μετακινηθείτε “ουσιαστικά” σε αυτήν την περιοχή. Από τότε, θα έχετε μια διεύθυνση IP σε αυτήν τη χώρα και θα γίνετε ανιχνεύσιμοι.

Εφαρμογή NORDVPN

Έχετε επίσης έναν άλλο τρόπο να συνδεθείτε με έναν από τους 5800 διακομιστές NORDVPN: Το κουμπί Quick Connect (βρίσκεται στο επάνω δεξιά της εφαρμογής). Το τελευταίο θα δημιουργήσει μια σύνδεση σύμφωνα με έναν αλγόριθμο με στόχο τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του VPN. Γενικά, είναι το πιο κοντινό στη γεωγραφική σας θέση και το λιγότερο υπερφορτωμένο. Η γρήγορη σύνδεση είναι χρήσιμη εάν δεν έχετε συγκεκριμένη ανάγκη όσον αφορά την τοποθεσία.

Στην εφαρμογή, το NORDVPN παρέχει επίσης εξειδικευμένους διακομιστές (στο κάτω μέρος της λίστας των χωρών). Υπάρχουν διακομιστές P2P για τη λήψη, το κρεμμύδι μέσω του VPN, τη λειτουργία διπλής VPN και τους διακομιστούς που αφιερώνονται στην παράκαμψη των αυστηρότερων γεωγραφικών γραμμών. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα στην Κίνα ή τη Ρωσία. Σε αυτή την ενότητα, υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης μιας ειδικής διεύθυνσης IP, αλλά αυτό απαιτεί ένα μηνιαίο συμπλήρωμα.

Είναι τα δεδομένα σας ασφαλή ?

Η NORDVPN επιμένει στην προτεραιότητα του αριθμού 1, δηλαδή την προστασία των προσωπικών δεδομένων από τους πελάτες του. Για να διαπιστωθεί αν συμβαίνει αυτό, εξετάσαμε διαφορετικές πτυχές της ασφάλειας του, τόσο εξωτερικών (μέσω της πολιτικής απορρήτου) όσο και εσωτερικά στην εφαρμογή της, μέσω των χαρακτηριστικών της. Αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο κατά τη γνώμη μας για το NORDVPN, δεδομένου ότι είναι η ίδια η αρχή των VPNs για να εξασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των χρηστών του.

Κωδικός προώθησης NORDVPN Εναλλακτικές λύσεις NORDVPN ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή NORDVPN Netflix Nordvpn Βραβείο NORDVPN Εξυπηρέτηση πελατών NORDVPN

Πολιτική απορρήτου VPN

Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενός VPN πριν από την αγορά. Είναι μια κρίσιμη πηγή πληροφοριών που θα σας επιτρέψουν να γνωρίζετε εάν τα δεδομένα σας είναι ασφαλή – και τα οποία θα συλλεχθούν πραγματικά.

Σε αυτό του NORDVPN, μαθαίνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα και οι δραστηριότητες σύνδεσης δεν υπόκεινται σε κανένα. Μόνο μερικά δεδομένα σχετικά με τη δημιουργία του λογαριασμού σας συλλέγονται για μέγιστη περίοδο 2 ετών. Αυτή είναι η διεύθυνση e-mail σας, ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού σας και τα στοιχεία σας για πληρωμή. Πέρα, θα διαγραφούν.

Να είστε σίγουροι, αυτό είναι απλά βασικά δεδομένα που δεν σας επιτρέπουν να χαράξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τα οποία δεν σας επιτρέπουν να επιστρέψετε σε εσάς. Αυτές οι πληροφορίες είναι ωστόσο απαραίτητες, ώστε το NORDVPN να σας επιστρέψει σε περίπτωση αποσύνδεσης από την πλευρά σας ή ακύρωση παραγγελίας. Εάν θέλετε να είστε 100% ανώνυμος, μπορείτε να πληρώσετε σε κρυπτοσυχνότητες. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε πολύ καλά να εισαγάγετε προσωρινά στοιχεία επικοινωνίας για να είστε πραγματικά ανώνυμοι.

Στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μαθαίνουμε ότι το NORDVPN διατηρεί επίσης τεχνικές πληροφορίες, όπως η απόδοση των διακομιστών, ορισμένες συνομιλίες μεταξύ της υποστήριξης πελατών και των χρηστών της καθώς και των cookies. Ο στόχος αυτών των δεδομένων είναι απλώς η καλύτερη κατανόηση της πλοήγησης πελατών για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών της διεπαφής VPN. Σε καμία περίπτωση δεν θα ταυτοποιήσετε με αυτές τις πληροφορίες.

Τέλος, η NORDVPN μας ενημερώνει ότι προφανώς δεν είναι υπεύθυνο για τις συνέπειες των δόλων δραστηριοτήτων των χρηστών του. Τα πάντα είναι καθαρά. Αυτό που είναι απλά ντροπή είναι ότι το κείμενο που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο VPN είναι διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά. Εάν δεν κυριαρχήσετε τη γλώσσα αλλά θέλετε να μάθετε τα πάντα, θα πρέπει να καλέσετε έναν μεταφραστή στο διαδίκτυο.

Καταγραφή εγγύησης μη συντήρησης

Το ημερολόγιο είναι το άλογο μάχης VPN. Εάν πολλά από αυτά τα λογισμικά ασφαλείας στον κυβερνοχώρο ισχυρίζονται ότι δεν διατηρούν δεδομένα σύνδεσης, αυτό δεν συμβαίνει για όλους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν χρήστη να εξασφαλίσει ότι, διότι θα τον έκανε ορατό και ανιχνεύσιμο στον ιστό. Τα πιο premium VPNs στην αγορά είναι σήμερα “no-log” και μην διατηρούν απολύτως δεδομένα.

Σε ένα περιοδικό δραστηριότητας με τα αρχεία καταγραφής, θα βρούμε:

   • Μητρώοι σύνδεσης (διεύθυνση IP, διάρκεια σύνδεσης, αριθμός μεταφερόμενων δεδομένων)
   • Μητρώες χρήστη (επισκέφθηκε ιστότοπος, κατεβάσματα αρχεία, λογισμικό και εφαρμογές που χρησιμοποιούνται)

   Αντιμέτωποι με τα ορυχεία πληροφοριών που αυτές οι εφημερίδες επιχειρήσεων περιλαμβάνουν, κατανοούμε τη σημασία της εγγραφής σε ένα VPN που ονομάζεται “No-Log”. Από την πλευρά της, το NORDVPN υπογραμμίζει την αυστηρή πολιτική του όσον αφορά το αρχείο καταγραφής: δεν διατηρεί καμία εφημερίδα επιχειρήσεων χρήστη. Το NORDVPN έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από τη δικαιοδοσία του Παναμά, η οποία δεν αναγκάζει να καταγράψει τα δεδομένα, τα οποία του επιτρέπουν να εγγυηθεί μια πραγματική πολιτική μη διοργάνωσης του ημερολογίου.

   Για να έχουν την πιστοποίηση, τέσσερις ανεξάρτητες εταιρείες ελέγχου έχουν πραγματοποιήσει διάφορες εξετάσεις. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πολιτική της NORDVPN ήταν καλά εγγυημένη χωρίς μητρώο δραστηριότητας. Επομένως, μπορείτε να είστε γαλήνια, κανείς δεν θα ξέρει τι έχετε κάνει όταν ενεργοποιήθηκε το VPN σας: ούτε ο ISP σας, ούτε καν ο ίδιος ο Nordvpn που διατηρεί πληροφορίες. Τώρα ας προχωρήσουμε στη δοκιμή και τις συμβουλές μας στο NORDVPN για εμπιστευτικότητα.

   Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια στο προσκήνιο

   Εκτός από την κρυπτογράφηση AES 256 που ασκείται στους βόρειους διακομιστές, ο προμηθευτής πηγαίνει ακόμη περισσότερο όσον αφορά την ασφάλεια. Λαμβάνει υπόψη την ανάγκη κάθε χρήστη να αυξήσει την ηλεκτρονική ασφάλεια εκείνων που το χρειάζονται. Για παράδειγμα, αυτό ισχύει για τους δημοσιογράφους, ορισμένων υπαλλήλων που χειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα ή άτομα που παρακολουθούνται από μια κυβέρνηση.

   Για αυτούς τους ανθρώπους, το NORDVPN ενσωμάτωσε επομένως τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

     • Διπλό VPN, Για να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα δύο φορές μέσω δύο διαφορετικών διακομιστών (διαθέσιμα μόνο για πρωτόκολλα OpenVPN). Αντιμέτωποι με αυτή την ελαφρώς πιο περίπλοκη διαδικασία, πρέπει να περιμένετε μια ελαφρώς πιο αργή ροή.
     • Κρεμμύδι πάνω από VPN, Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο κρεμμυδιών ή να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης TOR μέσω διακομιστή NORDVPN.

     Αυτά τα δωρεάν χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή προσθέτουν μια επιπλέον δόση εμπιστευτικότητας που μπορεί να είναι απαραίτητη σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό πραγματικά σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα στρώμα ασφαλείας (όχι απαραίτητα χρήσιμο, αλλά καθησυχαστικό) στην υπηρεσία NORDVPN. Αυτές είναι δύο λειτουργίες που δεν βρίσκουμε αλλού, και είναι ένα σημείο ακόμα πολύ θετικό στη βόρεια γνώμη μας. Σημειώστε ότι ανάλογα με τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιείτε, όλες οι επιλογές δεν είναι απαραιτήτως διαθέσιμες.

     Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, χρησιμοποιήσαμε το πρωτόκολλο OpenVPN (UDP)

     Εξειδικευμένοι διακομιστές NORDVPN

     Το Cybersec είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να εμποδίσετε τις διαφημίσεις, τους ύποπτους ιστότοπους και το κακόβουλο λογισμικό. Αν και αυτή η λειτουργία δεν αντικαθιστά αυτή ενός antivirus, έχει το πλεονέκτημα να κάνει το εργαλείο ακόμα πιο ολοκληρωμένο. Στο τέλος, το NORDVPN VPN τοποθετείται ως λύση all-in-one στον κυβερνοχώρο, καθιστώντας δυνατή την εξασφάλιση της ανωνυμίας όλων στο διαδίκτυο.

     Κατά τη γνώμη μας, η NORDVPN καταβάλλει πραγματικά κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει καλή ασφάλεια για όλους τους πελάτες του. Και θυμηθείτε ότι ακόμη και χωρίς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εξειδικευμένες επιλογές, όλες οι δραστηριότητές σας είναι κρυπτογραφημένες και μεταφέρονται από ασφαλή σήραγγα από τη στιγμή που είστε συνδεδεμένοι με το NORDVPN. Επιπλέον, αυτό το VPN μπορεί επίσης να συγχαρητήρια για ποτέ δεν είχε ποτέ ελάττωμα – απόδειξη ότι οι προσπάθειές του δουλεύουν.

     Το Nordvpn παρακάμπτει τη λογοκρισία ?

     Η χρήση ενός VPN είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην παράκαμψη του διακοσμητικού διαδικτύου, είτε συνδέονται με τη λογοκρισία στην κλίμακα μιας αυταρχικής χώρας είτε ενός εσωτερικού δικτύου. Αυτό συμβαίνει όταν η γνώμη μας για το NordVPN είναι λίγο πιο μικτή.

     Πράγματι, το NORDVPN δεν είναι το καλύτερο VPN σε σχέση με την παράκαμψη της λογοκρισίας στον ιστό. Στην Κίνα, τη Ρωσία ή στις χώρες της Μέσης Ανατολής, για παράδειγμα, το NordVPN δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα θέλαμε. Αν και έχει διακομιστές αφιερωμένους στην παράκαμψη των τείχους προστασίας, οι συνδέσεις με τους διακομιστές είναι πολύ μεγάλες και το λογισμικό συχνά σταματά απροσδόκητα.

     Ακόμη και ακολουθώντας τις συστάσεις του προμηθευτή, δηλαδή επιλέγοντας χειροκίνητες συνδέσεις με το πιστοποιητικό IKEV2, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα εκεί. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε έναν προορισμό που περιορίζει δραστικά το περιεχόμενό του στο διαδίκτυο, το NORDVPN μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

     Σας συμβουλεύουμε να στραφείτε στο ExpressVPN, ένα VPN που έχουμε δοκιμάσει, το οποίο είναι το μόνο πραγματικά γνωστό για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του σε ευαίσθητες περιοχές. Τούτου λεχθέντος, το NORDVPN εξακολουθεί να παραμένει λύση εάν πηγαίνετε σε λογοκρισίες, όπως και το Surfshark VPN. Από την άλλη πλευρά, ο μόνος που είναι άψογος παντού είναι το ExpressVPN. Τούτου λεχθέντος, είναι 2 φορές πιο ακριβό από το NORDVPN.

     Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που μπλοκαρίζονται από τον διαχειριστή στο χώρο εργασίας σας ή στο πανεπιστήμιο σας, το NORDVPN VPN θα είναι ιδανικό για εσάς. Δεν θα χρειαστεί καν να επιλέξετε μια χώρα διαφορετική από τη δική σας. Το απλό γεγονός της διέλευσης ενός διακομιστή NORDVPN θα κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα σας και το εσωτερικό δίκτυο που δεν γνωρίζει τι κάνετε, δεν θα είναι σε θέση να απαγορεύσει οποιαδήποτε πρόσβαση σε εσάς.

     Ταχύτητα στο NORDVPN: Τι πρέπει να γνωρίζετε

     Με απεριόριστο εύρος ζώνης και χωρίς μνήμη buffer, το NORDVPN ισχυρίζεται ότι είναι ένα από τα ταχύτερα VPNs το 2023. Αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τους χρήστες: Η μετάβαση από έναν ενδιάμεσο διακομιστή μειώνει (εν μέρει) την ταχύτητα σύνδεσης σας. Δεν θα είναι ποτέ τόσο γρήγορα σαν να συνδεθήκατε στο Διαδίκτυο από το κουτί σας. Τούτου λεχθέντος, ορισμένοι εκδότες VPN προσφέρουν παρόμοιες ταχύτητες, με μέγιστη άνεση.

     Για να ελέγξετε την ταχύτητα που προσφέρει αυτό το VPN, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να το δοκιμάσετε ? Παρακάτω, η γνώμη μας σχετικά με το NORDVPN VPN από την άποψη της ταχύτητας. Κάναμε μια συγκεκριμένη δοκιμή χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο δρομολογητή μας και ένα VPN ακόμα παραπάνω.

     Δοκιμή ταχύτητας με Nordvpn

     Καταρχάς, καταγράψαμε το ping (9 ms) και τις ταχύτητες χωρίς ταχύτητα για λήψη (232,40 MB/s) και ναυτιλία (205,60 MB/s). Έχουμε ανανεώσει τη λειτουργία, αυτή τη φορά συνδέοντας με διαφορετικούς διακομιστές (στη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες) μέσω του πιο συχνά χρησιμοποιούμενου πρωτοκόλλου: OpenVPN. Για να εγγυηθούμε τη συνέπεια στα αποτελέσματά μας, έχουμε συνδεθεί με αρκετούς διακομιστές στη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να δημιουργήσουμε συνολικό μέσο όρο.

     Δεδομένου ότι οι Γάλλοι διακομιστές, τα αποτελέσματα ήταν αρκετά καλά – είτε στη λήψη είτε στη μεταφόρτωση με 149,63 MB/s και 165,02 MB/s αντίστοιχα. Το ping μας ήταν ελαφρώς υψηλότερο: 13 ms. Τούτου λεχθέντος, αυτές είναι ταχύτητες που είναι πολύ αξιόλογες και που εξασφαλίζουν εξαιρετικά υγρό ναυσιπλοΐα. Επομένως, δεν θα έχετε ταλαιπωρία με το NordVPN VPN σε αυτήν την τοποθεσία.

     Με τους Αμερικανούς διακομιστές, τα πράγματα περιπλέκονται λίγο περισσότερο. Αναμέναμε μια πτώση της ταχύτητας (δεδομένης της γεωγραφικής απόστασης), αλλά πιθανότατα όχι τόσο πολύ. Πράγματι, η ταχύτητα λήψης μας αυξήθηκε από 232,40 σε 62,41 MB/s και μεταφορτώθηκε από 205,60 σε 55,80 MB/s και το ping ήταν 19 ms. Είναι ακόμα πολύ σωστό, αλλά έχουμε δει καλύτερα αλλού.

     Δοκιμές ταχύτητας NORDVPN

     Συμπερασματικά των δοκιμών μας, δεν μοιραζόμαστε τη γνώμη του NORDVPN που ισχυρίζεται ότι είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά. Ακόμα κι αν οι ροές είναι καλές και ότι δεν θα σας εμποδίσουν να παρακολουθείτε ταινίες, έχουμε αποκτήσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα με το ExpressVPN ή το CyberGhost VPN. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια, διότι αυτοί οι τρεις προμηθευτές VPN είναι επίσης το καλύτερο 3 στην αγορά.

     Σκανδιναγυλογιά

     Το NORDVPN έχει αναπτύξει ένα πρωτόκολλο σπιτιού για τη βελτίωση των ταχύτητων σύνδεσης, είναι το Nordlynx. Θέλαμε να μιλήσουμε γι ‘αυτό κατά τη γνώμη μας για το NORDVPN, επειδή αυτή η ιδιαιτερότητα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο επίπεδο της σύνδεσης.

     Πράγματι, το Nordlynx βασίζεται στο πρωτόκολλο Wireguard, γνωστό για την ταχύτητά του, αλλά λιγότερο για το σεβασμό για την εμπιστευτικότητα των χρηστών του Διαδικτύου. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να μην θέσει σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή των πελατών του, το NORDVPN έχει αναπτύξει το σύστημα διπλής NAT (μετάφραση δικτύου) ικανό να εκχωρήσει δυναμικές διευθύνσεις IP στους χρήστες, ώστε να μην συμβιβαστεί η ανωνυμία τους.

     Μέχρι σήμερα, η Nordlynx έχει αποδειχθεί από την άποψη της ταχύτητας. Από την άλλη πλευρά, εάν ζείτε σε επιβλητικούς περιορισμούς χώρας στο Διαδίκτυο, θα είναι δύσκολο για εσάς να το απολαύσετε πραγματικά επειδή αυτό το πρωτόκολλο δεν λειτουργεί παντού.

     Η γνώμη μας σχετικά με τη ροή και τη λήψη

     Μετά τις δοκιμές μας, θα μπορούσαμε να δούμε κατά τη γνώμη μας ότι το NORDVPN ήταν σε θέση να έχει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες ροής χωρίς να εμφανιστεί κανένα μήνυμα σφάλματος ανίχνευσης διακομιστή μεσολάβησης. Στο Netflix, το NORDVPN σας παρέχει επομένως ασφαλή πλοήγηση και χάρη στους διάφορους διακομιστές της, σας δίνει πρόσβαση σε αρκετές βιβλιοθήκες: Αμερικανική, Καναδική, Γερμανική, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Αυστραλιανά, Ισπανικά ή Ινδικά.

     Προσπαθήσαμε και για την πλειονότητα των καταλόγων, η πρόσβαση έγινε χωρίς περιστατικό: Ήμασταν σε θέση να συνδεθούμε με τους αμερικανικούς και καναδικούς καταλόγους του Netflix, χάρη στη συνδρομή μας … Γαλλικά. Είναι πρακτικό, δεδομένου ότι λοιπόν δίνει πρόσβαση σε έναν κατάλογο ταινιών / σειράς πολύ μεγαλύτερη από αυτή που διατίθεται στη Γαλλία. Είναι ένας καλός τρόπος να συνεχίσετε να ονειρεύεστε το Netflix, ακόμα κι αν έχετε ήδη δει τα πάντα στη Γαλλία.

     Netflix Canada Nordvpn

     Επιπλέον, δεν χρειαζόμασταν να περιμένουμε πολύ καιρό κατά τη διάρκεια της φόρτωσης, αν και εξαρτάται από διακομιστές. Εάν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα, μην διστάσετε να αλλάξετε την περιοχή με το χέρι κάνοντας κλικ στα τρία μικρά σημεία στα δεξιά της χώρας. Για παράδειγμα, οι Αμερικανοί διακομιστές από το NORDVPN βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εναπόκειται σε εσάς να δοκιμάσετε διαφορετικά και να επιλέξετε την περιοχή που καταφέρνει να ξεκλειδώσει σωστά το Netflix. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα VPN συμβατά με Netflix, είναι εδώ.

     Εάν δεν έχετε λογαριασμό Netflix, γνωρίζετε ότι άλλες πλατφόρμες όπως η Disney+, το Prime Video και το Hulu είναι επίσης προσβάσιμες σύμφωνα με την ίδια αρχή. Επομένως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολύ ευρύτερο περιεχόμενο. Αυτό είναι ένα θετικό σημείο στη βόρεια γνώμη μας, και γι ‘αυτό και το VPN είναι επίσης δημοφιλές στο ευρύ κοινό.

     Ο προμηθευτής ξεκλειδώνει επίσης ζωντανά και επαναλαμβάνει ξένα τηλεοπτικά κανάλια, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε το σωστό διακομιστή. Για να δείτε αγγλικά κανάλια, θα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επωφεληθείτε από μια αγγλική διεύθυνση IP. Το ίδιο ισχύει και για άλλες γεωγραφικές περιοχές. Αυτό γίνεται με πολύ απλό τρόπο.

     Θα πρέπει ακόμα να οπλίσετε τον εαυτό σας με λίγη υπομονή, διότι ανάλογα με τον διακομιστή, οι χρόνοι φόρτωσης είναι περισσότερο ή λιγότερο μεγάλοι. Σε πολύ εκτεταμένα εδάφη όπως ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Αυστραλία σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε την περιοχή που βρίσκεται πλησιέστερα στην πραγματική σας τοποθεσία για να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα και να μειώσετε το χρόνο λανθάνουσας κατάστασης. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση, τόσο το καλύτερο.

     Όσον αφορά τη λήψη με το NORDVPN, αυτοί είναι οι εξειδικευμένοι διακομιστές για το P2P που θα πρέπει να επιλέξετε. Υπάρχουν 4.588 και ταξινομούνται ανά χώρα. Με μια τέτοια ποσότητα διακομιστών, οι κίνδυνοι υπερφόρτωσης μειώνονται σημαντικά και μπορείτε να απολαύσετε καλές ταχύτητες.

     Εξυπηρέτηση πελατών VPN

     Η δοκιμή μας και η γνώμη μας NORDVPN επιβεβαιώνουν αυτό σε εμάς, η χρήση του NORDVPN δεν απαιτεί συγκεκριμένη γνώση πληροφορικής. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι περισσότεροι αρχάριοι στην επιστήμη των υπολογιστών μπορούν να ωφεληθούν. Εάν θέλετε να έχετε ένα VPN για πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, το NORDVPN θα κάνει το τέχνασμα.

     Από την άλλη πλευρά, όλοι οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα ακριβές πρόβλημα και, υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορούσαμε να σας δώσουμε τη γνώμη μας χωρίς να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με την βοήθεια του πελάτη του προμηθευτή, γι ‘αυτό και δοκιμάσαμε την υποστήριξη NordVPN.

     Η εξυπηρέτηση πελατών NORDVPN μπορεί να φτάσει στις 24/7 από το παράθυρο Live Cat στον ιστότοπό τους ή μέσω email. Πριν μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομά σας και τη διεύθυνση email σας. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αναμονής, η απάντηση έφτασε. Εκτιμήσαμε πραγματικά τον σύντομο χρόνο απόκρισης και το γεγονός ότι δεν είμαστε σε επαφή με ένα ρομπότ.

     Υποστήριξη πελατών NORDVPN

     Nordvpn © iphon screenshot

     Σημειώστε ότι μπορείτε τώρα να εκφράσετε το παράπονό σας στα γαλλικά επιλέγοντας απευθείας τη γλώσσα της επιλογής σας, η οποία είναι πολύ αξιοσημείωτη. Επιπλέον, πολλές σελίδες γράφονται στα γαλλικά στις ερωτήσεις του. Για ένα μικρό πρόβλημα ή μια ερώτηση, μην διστάσετε να το ρίξετε μια ματιά. Αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα που δεν έχουμε συχνά στους εκδότες VPN: οι περισσότεροι είναι διαθέσιμοι στα Αγγλικά. Εάν δεν κυριαρχήσετε τη γλώσσα, η άποψή μας είναι ότι το NORDVPN είναι μια καλή επιλογή.

     Τι να κάνετε σε περίπτωση προβλήματος με το NORDVPN ?

     Το NORDVPN μπορεί να έχει περισσότερους από 12 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, μερικές φορές επικρίνεται για σφάλματα σύνδεσης, ειδικά σε υπολογιστές Windows.

     Γνωρίζαμε αυτό το είδος σφάλματος κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, ώστε να μπορείτε να τα διορθώσετε σε περίπτωση που τα συναντήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, για μερικούς ανθρώπους, το VPN αποτυγχάνει να συνδεθεί. Ακόμη χειρότερα, μερικές φορές φαίνεται να συνδέεται, αλλά, στην πραγματικότητα, το Διαδίκτυο στη συνέχεια κόβεται εντελώς. Αν και η γνώμη μας για το NORDVPN είναι ενεργό, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να ενοχλήσει τους χρήστες.

     Εάν συναντήσετε αυτόν τον τύπο προβλήματος με το NORDVPN, συνιστάται να μεταβείτε στις ρυθμίσεις δικτύου του υπολογιστή σας για να καθαρίσετε λίγο. Εάν, όπως και εμείς, έχετε αρκετές εφαρμογές VPN από εγκατεστημένες, θα πρέπει να καταργήσετε όλες τις συνδέσεις VPN που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Διαφορετικά, ο κίνδυνος σύγκρουσης είναι σημαντικός. Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε γιατί, αλλά το NORDVPN φαίνεται να έρχεται σε σύγκρουση με μερικές εφαρμογές (ειδικά ανταγωνιστικές VPN, οικειοθελώς ή όχι .. ?Ουσία.

     Με τον καθαρισμό των συνδέσεων δικτύου της συσκευής σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να εκτελέσετε σωστά το NORDVPN. Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε σωστά και να κάνετε τη δική σας γνώμη για το NORDVPN.

     Πόσο είναι το nordvpn vpn ?

     Μπορείτε να φανταστείτε ότι η υπηρεσία NORDVPN δεν είναι δωρεάν. Για ό, τι προσφέρει, οι τιμές είναι σωστές – αν και μπορούμε να βρούμε ακόμη και φθηνότερα. Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα που διακρίνονται από τη διάρκεια της εμπλοκής και της μηνιαίας τιμής. Σε σύγκριση με τον παγκόσμιο ηγέτη ExpressVPN, εξακολουθεί να είναι δύο φορές φθηνότερο. Έχετε τη δυνατότητα να δεσμευτείτε:

     • Η συνδρομή 2 ετών σε € 3,35 / μήνα
     • Συνδρομή 1 έτους σε € 4.99 / μήνα
     • Η συνδρομή 1 μήνα σε € 12.99

     Σημειώστε ότι το ποσό δεν θα σας χρεωθεί κάθε μήνα, αλλά σε ένα πηγαίνει κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας. Αυτό είναι ένα ανταγωνιστικό επιχείρημα στη γνώμη μας NORDVPN, καθώς αποφεύγετε μηνιαία δείγματα. Αντιμέτωποι με αυτά τα διαφορετικά σχέδια, σας συμβουλεύουμε να δεσμευτείτε για μια περίοδο 2 ετών για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές.

     Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα ορισμένο ποσό που πρέπει να πληρώσει, ο προμηθευτής προσθέτει μια εγγύηση επιστροφής 30 ημερών που ισχύει για κάθε μία από τις φόρμες του. Επομένως, μπορείτε να δοκιμάσετε το VPN χωρίς κίνδυνο (για να σας δώσουμε γνώμη για το NORDVPN) σε αυτή την περίοδο και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένοι. Τελικά, με την προσφορά της πάνω από 2 χρόνια, η τιμή είναι κοντά στο πιο ανταγωνιστικό VPN Premium VPN.

     Η πληρωμή μπορεί να γίνει από την Classic Bank Card, το Amazon Pay, το Google Pay, το PayPal, από την Alipay, την Union Pay και ακόμη και από τα κρυπτογραφικά μούχλα για πρόσθετη ανωνυμία. Να είστε βέβαιοι, ακόμη και αν πληρώνετε από το Bitcoin, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιστροφή χρημάτων. Αυτό θα σας επιτρέψει να παραμείνετε 100% ανώνυμος και να μην αποκαλύψετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

     Αριθμός συνδέσεων παράλληλα

     Για την εμπιστευτικότητα σας και εκείνες των αγαπημένων σας, το NORDVPN προσφέρει 6 ταυτόχρονες συνδέσεις από έναν μόνο λογαριασμό. Θα σας επιτρέψουν να εξοπλίσετε όλες τις συσκευές σας (υπολογιστή, tablet, smartphone, τηλεόραση) και ακόμη και την οικογένειά σας. Αυτό απαιτεί απλώς τη λήψη της εφαρμογής και στη συνέχεια τη σύνδεση μέσω των αναγνωριστικών σύνδεσης του λογαριασμού σας κατά το άνοιγμα.

     Χάρη στη χρήση σε 6 αεροσκάφη παράλληλα, θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε ταινίες στο streaming κάθε στην πλευρά σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε κάποιον να αποσυνδεθεί, κάτι που θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο επίπονη. Είναι επομένως ένα θετικό σημείο στη βόρεια γνώμη μας. Τούτου λεχθέντος, η πλειοψηφία των παικτών προσφέρει παρόμοια υπηρεσία.

     Το NORDVPN προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ειδικού IP

     Όπως αναφέρθηκε παραπάνω σε αυτή τη βόρεια γνώμη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ειδικό IP.

     Αλλά τι είναι μια διεύθυνση IP αφιερωμένη στα δεξιά ? Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Πάνω απ ‘όλα, να γνωρίζετε ότι από προεπιλογή, οι προμηθευτές VPN προσφέρουν όλες τις κοινές διευθύνσεις IP. Θα τα μοιραστείτε με άλλους πελάτες. Αντίθετα, και όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια ειδική διεύθυνση IP είναι μια στατική διεύθυνση που δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε με κανέναν άλλο.

     Σε ορισμένες συγκεκριμένες περιπτώσεις, η πρόσβαση σε μια ειδική διεύθυνση IP είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα:

     • Δεν χρειάζεται να εισάγετε captaches όλη την ώρα
     • Δυνατότητα να κάνεις τηλεργασία
     • Ταχύτερη αποστολή email
     • Λιγότερη τύχη για να δείτε τη διεύθυνση IP Blacklisted από ορισμένους ιστότοπους.

     Εάν θέλετε να απολαύσετε μια ειδική διεύθυνση IP, γνωρίζετε ότι το NORDVPN το προσφέρει σε πολλές χώρες. Αυτό περιλαμβάνει χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, ο Καναδάς, οι Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

     Και πόσο θα κοστίσει αυτή η επιλογή στο Nordvpn ? Η τιμή ενός ειδικού IP θα ποικίλει ανάλογα με τη διάρκεια της επιλεγμένης δέσμευσης. Πληρώνοντας μήνες μετά το μήνα, θα πρέπει να πληρώσετε € 8,99/μήνα για το ειδικό IP. Από την άλλη πλευρά, αυτή η τιμή θα μειωθεί σημαντικά με τη συμμετοχή πάνω από 1 έτος (€ 5,39/μήνα) ή 2 έτη (€ 3,89/μήνα).

     Σημειώστε ότι ο προμηθευτής ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύηση ισχύει επίσης εάν αποφασίσετε να πληρώσετε ένα ειδικό IP.

     Τι γίνεται με τη χρήση ? Για να επωφεληθείτε από την αφοσιωμένη διεύθυνση IP σας, απλά ξεκινήστε την εφαρμογή NORDVPN. Στη συνέχεια, αναπτύξτε τη διεπαφή για να επιλέξετε μια χώρα (1), κάντε κλικ στα τρία μικρά σημεία στα δεξιά της γραμμής “αφοσιωμένη διεύθυνση IP” (2), επιλέξτε την τοποθεσία όπου βρίσκεται το αφοσιωμένο IP (3) και κάντε κλικ τελικά στο Κουμπί “Σύνδεση” (4).

     NORDVPN αφιερωμένο IP

     Συμπέρασμα: Ας προτείνουμε το NORDVPN ?

     Μετά από την πλήρη δοκιμή μας, η γνώμη μας για το NORDVPN είναι πολύ θετική. Ως υπενθύμιση, το NORDVPN είναι ένας εικονικός προμηθευτής ιδιωτικού δικτύου που δημιουργήθηκε σχεδόν πριν από 10 χρόνια, ο οποίος παρέχει μια λύση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο με ασφαλή, ανώνυμη και ελεύθερο τρόπο. Η υποδομή του συγκεντρώνει περισσότερους από 5.500 διακομιστές που βρίσκονται σε 58 χώρες. Συγκριτικά, αυτό δεν είναι τόσο όσο ο κύριος ανταγωνιστής του ExpressVPN που έχει 94 (αλλά το 2x πιο ακριβό), αλλά αυτό παραμένει εξαιρετικό σε σύγκριση με όλους τους άλλους ανταγωνιστές.

     Από την άποψη της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας, η NORDVPN βαθμολογεί τα σημεία με τα προηγμένα χαρακτηριστικά της όπως το Double VPN και το Over VPN. Από την πλευρά της εφαρμογής του, είναι πολύ διαισθητικό ευχαριστίες, ειδικότερα, στον παγκόσμιο χάρτη. Η λαβή είναι πολύ γρήγορα. Για όλες τις ερωτήσεις σας, η υποστήριξη πελατών (στα γαλλικά) σας ακούει 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα από άμεσα μηνύματα.

     Υπάρχουν μερικά σημεία στα οποία ο βόρειος προμηθευτής μπορεί ακόμα να βελτιωθεί κατά τη γνώμη μας. Πιστεύουμε για παράδειγμα την ταχύτητα των διακομιστών της που δεν είναι το ταχύτερο. Ωστόσο, το πρωτόκολλο Nordlynx θα πρέπει να είναι σε θέση να γεμίσει αυτήν την αδυναμία και να αυξήσει το ποσοστό σύνδεσης. Ήμασταν επίσης απογοητευμένοι από τη σταθερότητα της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των χωρών που περιορίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην οποία έχουν αναφερθεί πολλά σφάλματα.

     Ανάλογα με τη χρήση σας, αυτό το VPN θα μπορούσε πολύ καλά να σας ταιριάζει και το καλύτερο για να το γνωρίζετε είναι να το δοκιμάσετε: έχετε 30 ημέρες για να φτιάξετε τη δική σας γνώμη για το NORDVPN, με την εγγύηση της επιστροφής χρημάτων. Είναι ένας καλός τρόπος για να διακινδυνεύσετε ενώ απολαμβάνετε αυτό το εξαιρετικό λογισμικό.