NORDVPN για Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown, Κατεβάστε το NORDVPN 6.17 APK για το Android δωρεάν

Android Nordvpn

Το NORDVPN είναι μια εφαρμογή VPN που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα ασφαλές δίκτυο από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Χάρη στην απλή διεπαφή του, απλά πρέπει να αναζητήσετε έναν παγκόσμιο χάρτη, να επιλέξετε μια χώρα και να το συνδέσετε. Είναι απλό.

Βόρειος

Εξασφαλίζει οποιοδήποτε online και ασφαλές περιεχόμενο

Τελευταία έκδοση

Το NORDVPN είναι μια εφαρμογή VPN που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα ασφαλές δίκτυο από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Χάρη στην απλή διεπαφή του, απλά πρέπει να αναζητήσετε έναν παγκόσμιο χάρτη, να επιλέξετε μια χώρα και να το συνδέσετε. Είναι απλό.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το NORDVPN, χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη και μια συνδρομή πληρωμής. Ναι, χωρίς συνδρομή – ή με άλλα λόγια, χωρίς πιστωτική κάρτα ή άλλη μέθοδο πληρωμής – δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NORDVPN.

Το NORDVPN είναι ένα εργαλείο VPN με μια κομψή και διαισθητική διεπαφή χάρη στο οποίο μπορείτε να κατευθύνετε γρήγορα τη σύνδεσή σας με οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Το πρόβλημα είναι προφανώς ότι υπάρχουν πολλές άλλες εντελώς δωρεάν επιλογές.

Αναθεώρηση από τον Nelson de Benito που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 7.0 ή περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.βόρειος.Android
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Δίκτυα
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Android Nordvpn

Για όλους τους χρήστες που θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι στο Διαδίκτυο, η πλοήγηση γίνεται όλο και πιο δύσκολη λόγω των κατασκόπων που ακολουθούν τη δραστηριότητά τους ή τις κυβερνητικές υπηρεσίες που βάζουν τις μύτες τους παντού. Ευτυχώς, δεν είναι εντελώς ανυπεράσπιστο μπροστά σε τέτοιου είδους απειλές εάν χρησιμοποιούν εφαρμογές VPN Android Poir.

NORDVPN: Μία από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για το Android

Η υπηρεσία του Βόρειος – Το VPN Fast & Safe δεν είναι δωρεάν όπως ήταν Βόρειος – VPN Fast & Safe που δεν υπάρχει πλέον. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια εφαρμογή που πρέπει να λάβετε υπόψη επειδή είναι μια ερώτηση μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για να σερφάρετε Διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

Προστατέψτε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα σας όταν σερφάρετε με όλες τις εγγυήσεις.

Αλλά hey, αν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε να κατεβάσετε Βόρειος Δωρεάν και δοκιμάστε την έκδοση αξιολόγησης 7 ημερών. Εγκαταστήστε το αρχείο APK Αναλογείς τα ακόλουθα οφέλη Κατά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο με ένα smartphone ή tablet:

  • Επιλογή cybersec για εντοπίστε και αποκλείστε επιβλαβείς ιστότοπους και αποφύγετε τη λοίμωξη από τον ιό ή τη δράση άλλων ειδών κακόβουλου λογισμικού.
  • Αποκλείστε τις διεισδυτικές ανακοινώσεις, μειώστε την κατανάλωση δεδομένων και αυξήστε την ταχύτητα φορτίου των σελίδων.
  • Αυτόματη προστασία των μη εξασφαλισμένων δικτύων WiFi και παραμένουν προστατευμένες από τους κατασκόπους.
  • Ξεκλειδώστε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με περιορισμούς πρόσβασης με γεωγραφική τοποθεσία … ίσως όπου ζείτε στο Netflix ή στο HBO μην φτάσετε?
  • Διαμονή Ανώνυμος μεταξύ κρυπτογράφησης των δεδομένων σας και με μια πλασματική διεύθυνση IP.

Αυτή η υπηρεσία, επίσης διαθέσιμη για το Windows PC, έχει περισσότερα από 4.000 διακομιστές από όλο τον πλανήτη για να επιλέξουν ελεύθερα για να συνδεθούν με αυτό ασφαλή. Τώρα, όπως έχουμε ήδη πει, η λήψη που προσφέρουμε είναι μια έκδοση αξιολόγησης: να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις επιλογές, πρέπει να αναζητήσετε την έκδοση γεμάτος υπηρεσία.

Νέα από την τελευταία έκδοση

  • Τα νέα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στην ενημέρωση δεν έχουν αναφερθεί.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

  • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Android 7.0.
  • Ενσωματωμένες αγορές εντός εφαρμογής.
  • Η εγκατάσταση της εφαρμογής μεταξύ του αρχείου APK απαιτεί ενεργοποίηση της επιλογής «άγνωστων πηγών» στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογή.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.