ΓΝΩΜΗ NORDVPN Το 2023: Η πλήρης γνώμη μας για το πιο δημοφιλές VPN της στιγμής, η γνώμη NordVPN (Σεπτέμβριος 2023): Αξίζει τη φήμη του ως ηγέτη?

NORDVPN Review: Πλήρης δοκιμή σε αυτόν τον προμηθευτή VPN (Σεπτέμβριος 2023)

Contents

Εάν συμβεί να κατεβάσετε τα p2p torrents, τότε μην φοβάστε: ο προμηθευτής είναι επίσης συμβατός με αυτές τις δραστηριότητες χάρη στους διακομιστές P2P του.

NORDVPN: Η πλήρης γνώμη μας για το πιο δημοφιλές VPN το 2023

Το NORDVPN είναι μακράν η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN στην αγορά, κυρίως χάρη στην επικοινωνιακή στρατηγική της (μερικές φορές ακόμη και επεμβατική) για να διαθέτει την απόδοσή της και την ποιότητά της. Ωστόσο, είναι πραγματικά το ασφαλές στοίχημα που προσπαθεί να μας πουλήσει ? Απάντηση κατά τη γνώμη μας, είναι απαραίτητο να το καθορίσουμε, 100% στόχος.

Τα χαρακτηριστικά του Nordvpn

ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3,08 €/μήνα
Πιθανή επιστροφή Μέσα σε 30 ημέρες
Υπηρέτης Περισσότερα από 5000
Στήριξη PC/ Mac/ Linux/ Android/ iOS/ Android TV/ FIRETV/ Routeurs
Ταυτόχρονος αριθμός σύνδεσης 6
Πρόσβαση στο Netflix US Ναί
Λειτουργία P2P Ναί
Αποθήκευση δεδομένων Διαβάστε το Κόμμα Πολιτικής Πολιτικής “

Βόρειος ?

Εάν είστε συνηθισμένοι να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας YouTubers στην πλατφόρμα με το ίδιο όνομα, τότε πιθανότατα δεν είστε άσχετοι με το NORDVPN. Πρέπει να ειπωθεί ότι η υπηρεσία που ξεκίνησε το 2012 από τέσσερις λάτρεις του κυβερνοχώρου ήταν το πακέτο τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την επικοινωνία. Μεγάλο καλό τον πήρε, επειδή το VPN που ιδρύθηκε σήμερα στον Παναμά που καταγράφηκε στον κόσμο τουλάχιστον 14 εκατομμύρια πελάτες που εντοπίστηκαν το 2019 και σίγουρα ακόμη περισσότερο σήμερα. Είναι σήμερα ο μεγάλος ηγέτης σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά ακόμα.

Το NORDVPN στοιχηματίζει πάντα στην απλότητα, την απόδοσή του και την πολιτική απορρήτου της. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να υποβληθεί σε hacking το 2018, έχοντας οδηγήσει σε μια τεράστια διαρροή δεδομένων, σίγουρα χωρίς συνέπειες για τους πελάτες, αλλά έχοντας μολύνει τη φήμη της υπηρεσίας. Το 2020, η NORDVPN ξεκίνησε το δικό του πρωτόκολλο σύνδεσης στους διακομιστές του, που ονομάζεται Nordlynx και έχοντας σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, εξαιρώντας ταυτόχρονα τον πολύ ελπιδοφόρο καλώδιο για λόγους ασφαλείας.

Nordvpn: uΜην διασυνδέετε απλή και ενοποιημένη

Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη του NORDVPN: Η διασύνδεσή του είναι τόσο απλή όσο η πλήρης. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, εμφανίζεται μια παγκόσμια κάρτα. Απλά περπατήστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο μιας χώρας για να συνδεθείτε. Για να προχωρήσετε λίγο περισσότερο, ένα πανό στα αριστερά της εφαρμογής σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τη χώρα από την οποία μπορείτε να περάσετε στο Διαδίκτυο. Αλλά πάνω απ ‘όλα, είναι από αυτό το πανό και τα τρία μικρά σημεία που βρίσκονται δίπλα σε κάθε χώρα που μπορεί κανείς να επιλέξει έναν συγκεκριμένο διακομιστή, ακόμη και τη θέση μιας πόλης. Η επιλογή της πόλης δεν είναι διαθέσιμη για όλες τις χώρες, ωστόσο, μόνο για μεγαλύτερες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή ο Καναδάς. Στη Γαλλία, είναι προσβάσιμες 2 πόλεις: Παρίσι και Μασσαλία.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το VPN προσφέρει συστηματικά τον βέλτιστο διακομιστή προσαρμοσμένο στη γεωγραφική του θέση εάν θέλετε προστασία που περιορίζει μόνο τη σύνδεση.

Εκτιμούμε επίσης την ταχύτητα σύνδεσης. Εάν ορισμένα VPN διαρκέσουν μεγάλα δευτερόλεπτα για να συνδεθούν με έναν διακομιστή, ακόμη και κοντά στην τοποθεσία τους, το NordVPN είναι εκπληκτικά αντιδραστικό και ένα Αλμα Ο διακομιστής γίνεται σε λίγο περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα κάθε φορά. Η μετάβαση από τη Νέα Υόρκη στο Τόκιο δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορα. Έχουμε πραγματοποιήσει δοκιμές με τον ίδιο λογαριασμό σε τρεις διαφορετικές συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό που συνδέεται ταυτόχρονα για να διασφαλίσουμε ότι η υπηρεσία είναι χρησιμοποιήσιμη. Οι δοκιμές μας σχετικά με τις μεταβολές των τιμών από τη μια χώρα στην άλλη ήταν επίσης καθοριστικές.

Από την άλλη πλευρά, θα θέλαμε να έχουμε ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία κατά τη σύνδεση με ένα διακομιστή ή το πρωτόκολλο δικτύου που χρησιμοποιείται, σε κάθε περίπτωση σχετικά με την εφαρμογή επιφάνεια εργασίας. Στο τελευταίο, είναι επίσης αδύνατο να επιλέξετε μια προτίμηση πρωτοκόλλου όπου αυτό συμβαίνει στην εφαρμογή για κινητά, η οποία είναι πολύ περίεργη.

Το NORDVPN δεν προσφέρει επίσης διακομιστές αφιερωμένους στη ροή (για πρόσβαση στον αμερικανικό κατάλογο της Netflix, για παράδειγμα). Από την άλλη πλευρά, έχει αρκετές καρτέλες για σύνδεση με διακομιστές ομότιμος (για τη λήψη του torrent), σε διακομιστές ειδικά για το δίκτυο TOR. Άλλες πολύ πρακτικές επιλογές ενισχύουν τα πάντα, όπως το Διακόπτης σκοτώματος για ασφάλεια ή Διαχωρισμός σήραγγας Για να ορίσετε την ασφάλεια σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Το VPN περιλαμβάνει επίσης μια συνάρτηση που ονομάζεται Cybersec που εμποδίζει την οθόνη διαφήμισης και κακόβουλων ιστότοπων.

Οι προηγμένες παράμετροι δεν είναι επίσης γεμάτες από χαρακτηριστικά. Παρ ‘όλα αυτά, εκτιμούμε το γεγονός ότι είναι δυνατόν να ορίσουμε ένα συγκεκριμένο DNS ή ακόμα και να αποκρύψουμε τον υπολογιστή σας στο τοπικό δίκτυο, ενώ έχετε πρόσβαση σε συνδεδεμένες συσκευές, όπως ένας εκτυπωτής για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση, η διεπαφή κάνει τα πάντα Φιλικό προς το χρήστη και μεταφράζεται πλήρως στα γαλλικά.

Στην εφαρμογή για κινητά (Android), βρίσκουμε την ίδια κάρτα World με τους ίδιους διακομιστές. Φαίνεται επίσης πολύ πιο παρέχεται σε λειτουργίες ενώ παραμένει λίγο ενοχλητικό. Το πρώτο αφορά την επιλογή του πρωτοκόλλου, το οποίο, εάν δεν είναι άμεσα επιλέξιμο μέσω του επιλεγμένου διακομιστή, μπορεί να γίνει με προτιμήσεις στις επιλογές. Η άλλη πρακτική λειτουργία αφορά την εμφάνιση ειδοποιήσεων ειδοποίησης κατά των εφαρμογών που μπορούν να προσθέσουν μια υπέρθεση των οθονών και τις δυνατότητες έκθεσης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε περίπτωση hacking. Για τους τελευταίους, θα θέλαμε να μπορέσουμε να το κάνουμε με μια διεύθυνση διαφορετική από αυτή του λογαριασμού.

Συνολικά, ακόμη και αν τα κινητά και τα οικοσυστήματα PC φαίνονται συμπληρωματικά, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές προηγμένες επιλογές, αλλά πάνω απ ‘όλα σύγκλιση. Το σύνολο του όντος, ωστόσο, επισημάνθηκε από τη δυνατότητα σύνδεσης έως και έξι αεροσκαφών με τον ίδιο λογαριασμό.

Η North Security είναι μια μάρκα, όχι μόνο ένα VPN

Επιθυμώντας να διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές της πέρα ​​από το απλό VPN, η North Security έχει αναπτύξει άλλες σουίτες: Nordpass, Nordlocker, εκτός από την ολοκληρωμένη προστασία από ιούς στο NordVPN, το όλο θέμα ολοκληρώνει την προσφορά ασφαλείας του.

Nordpass, ένας πολύ αποτελεσματικός διαχειριστής κωδικού πρόσβασης

Πρώτα απ ‘όλα με το Nordpass, υπάρχει ένας διαχειριστής κωδικού πρόσβασης που διαμορφώνεται στη λειτουργία ενός dashlane ή ενός 1Password. Αυτή είναι μια εφαρμογή που αποσπώνεται από το VPN και λειτουργεί ανεξάρτητα. Η λειτουργία του δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη: Πρόκειται για μια ψηφιακή ασφαλή εξοικονόμηση όλων των κωδικών πρόσβασης που θέλετε να αποθηκεύσετε εκεί, τον αγαπημένο σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, τον κωδικό πρόσβασης Google, την Apple Apple, τον Steam ή τη Microsoft μέσω της τραπεζικής σας κάρτας ή των αριθμών ασφάλισης υγείας σας. Μόλις περιηγηθείτε σε έναν ιστότοπο, η εφαρμογή Nordpass, μέσω του plugin του προγράμματος περιήγησης, θα εισαγάγει αυτόματα τα αναγνωριστικά για να συνδεθείτε χωρίς να έχετε τίποτα να κάνετε.

Ευτυχώς είναι δυνατό να εισάγετε κωδικούς πρόσβασης που έχουν ήδη αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή άλλη εφαρμογή διαχείρισης κωδικού πρόσβασης. Το άλλο καλό σημείο αφορά τη δημιουργία κωδικών πρόσβασης, το Nordpass μπορεί να δημιουργήσει ένα σχεδόν απαράδεκτο χάρη σε σύνθετους συνδυασμούς χαρακτήρων.

Το Nordpass περιλαμβάνει επίσης σαρωτή ευπάθειας. Συγκεκριμένα, αυτό το πρόγραμμα θα αντλήσει από μια βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης ή τραπεζικά αναγνωριστικά που έχουν διαρρεύσει μέσω hacking στο διαδίκτυο. Εάν αυτά τα δεδομένα θεωρούνται ευάλωτα από το πρόγραμμα, θα σας προσκαλέσει να λάβετε μέτρα για να βγείτε από αυτό.

Η συνδρομή Nordpass είναι διαφορετική από αυτή του NordVPN. Με σχέδιο 2 ετών έως 26,16 ευρώ. Δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση, όπως συμβαίνει με άλλους διαχειριστές του ίδιου τύπου. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε μια τελική συνδρομή που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις Nordsecurity σε μία συνδρομή.

Nordlocker, το ασφαλές σύννεφο

Η North Security δεν σταμάτησε εκεί και ανέπτυξε το δικό της σύστημα σύννεφο 100 % ασφαλές. Αυτό ονομάζεται Nordlocker και είναι παρόμοιο με αυτό που μπορεί να προσφέρει το Google Drive, το Dropbox ή το OneDrive. Το σύνολο είναι συμβατό PC, MAC, Linux και Mobile Platforms. Σημειώστε όλα αυτά που το τελευταίο δεν λειτουργεί βέλτιστα ακόμα.

Σε υπολογιστή και Mac, η λειτουργία δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη με μια αρχή του Σύρετε και πτώση και επιτρέποντας οποιοδήποτε τύπο αρχείου. Ο Nordlocker βασίζεται σε δύο τελευταίους αλγόριθμους κρυπτογράφησης: AES-256 και 4096-bit RSA, πρότυπα ασφάλειας στρατιωτικού επιπέδου που εξακολουθούν να είναι στάνταρ σε άλλες πλατφόρμες.

Η λειτουργία κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ των χρηστών είναι επίσης παρούσα, αλλά εξακολουθεί να ζητά τη δημιουργία λογαριασμού και από τις δύο πλευρές, εκτός από την αναγκαστική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Επίσης, η διεπαφή είναι πλήρως και αποκλειστικά στα αγγλικά προς το παρόν.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Nordlocker Limited σε 3 GB. Οι πληρωμένες εκδόσεις κυμαίνονται από 500 GB έως 2 έως αποθήκευση για 2,79 και 7,09 ευρώ το μήνα αντίστοιχα. Όπως και με το Nordpass, η πρόσβαση στο Nordlocker (από 1 TB) περιλαμβάνεται επίσης στην τελική συνδρομή στο NordVPN.

NORDVPN: Πολύ σταθερή απόδοση

Είπαμε παραπάνω, το NORDVPN δεν προσφέρει ειδικούς διακομιστές για κάθε τύπο χρήσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν διαθέτει σημαντικό παγκόσμιο πάρκο περισσότερων από 5000 διακομιστών που διανέμονται σε 60 χώρες. Είναι σίγουρα λιγότερο από ένα συγκεκριμένο cyberghost, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικό. Ακολουθούν τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά από διάφορες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με μια σύνδεση με ίνες, ενσύρματη και παριζιάνικα από τον ιστότοπο NPERF.

Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πλεονεκτήματα του VPN, τα άκρα που προσφέρονται είναι πολύ καλά και υπερβαίνουν τακτικά τα 200 MB/s σε λήψη σε διακομιστές ακόμη και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα. Επιπλέον, το πινγκόν (σε MS) είναι αρκετά περιορισμένο, ακόμη και αν δεν είναι απαραίτητο να υπολογίζεστε σε μια πρώτη ανταπόκριση από τους Αμερικανούς διακομιστές, για παράδειγμα, το online παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες παραμένει σχεδόν αδύνατη.

Για τη ροή, ωστόσο, είμαστε τέλεια στα νύχια. Όλες οι πλατφόρμες της αγοράς και οι ξένοι κατάλογοι τους είναι προσβάσιμες (Netflix, Video Prime, Disney +, OCS, Apple TV +, κλπ.Ουσία. Ωστόσο, για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό, είναι ακόμα απαραίτητο να έχετε μια ισχυρή σύνδεση για να αποφύγετε να περιμένετε ένα χυμός πολύ μακρύ. Παρατηρήσαμε επίσης ότι οι διακομιστές μπορούν να αποκλειστούν από ορισμένες υπηρεσίες, σε αυτές τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, απλώς συνδεθείτε με έναν άλλο τυχαίο διακομιστή μέχρι να περάσετε γύρω από το GeoBlocting.

Όσον αφορά τα χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα σύνδεσης, το NORDVPN προσφέρει δύο: Open VPN (σε λειτουργία TCP και UDP) και η λύση ιδιοκτησίας της που ονομάζεται Nordlynx. Εάν το πρώτο είναι ένα κλασικό πρωτόκολλο που βρέθηκε από προεπιλογή στις περισσότερες υπηρεσίες, το Nordlynx είναι αποκλειστικό για το NordVPN από τότε που αναπτύχθηκε εσωτερικά και προέρχεται από wireguard. Εάν ο τελευταίος φιλοδοξεί να αντικαταστήσει μακροπρόθεσμα τη γήρανση του ανοιχτού VPN, δεν είναι απαραίτητα στη γεύση του NordVPN που το θεωρεί ” άβολος »». Το ενδιαφερόμενο μέρος δηλώνει ότι:

Αυτό το πρωτόκολλο δεν αποδίδει δυναμικά μια διεύθυνση IP σε κάθε χρήστη του Διαδικτύου που είναι συνδεδεμένος σε έναν διακομιστή. Επομένως, είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σε αυτό το δίκτυο.

Δύσκολο να επαληθευτεί η ειλικρίνεια αυτών των πληροφοριών όπως είναι. Το γεγονός παραμένει ότι η Nordlynx έχει αναπτυχθεί προκειμένου να εγγυηθεί καλύτερα την εμπιστευτικότητα των χρηστών, παρέχοντας παράλληλα αυξημένη απόδοση. Απλή πιρρουέτα μάρκετινγκ ή πραγματική πρόοδο, πρέπει να αναγνωριστεί ότι η Nordlynx κάνει τη δουλειά. Εάν συγκρίνουμε, για παράδειγμα, η απόδοση με το cyberghost κάτω.

Η τάση σε άλλους ξένους διακομιστές επιβεβαιώνεται επίσης: Το Nordlynx είναι μπροστά από την απόδοση. Το τελευταίο καλείται ακόμα να εξελιχθεί με αυτή την έννοια ως ανοιχτό VPN στην εποχή του. Τέλος, όσον αφορά τη διαθεσιμότητα διακομιστών που βρίσκονται στην αυταρχική περιοχή, το NORDVPN Botte σε επαφή. Για παράδειγμα, είναι επί του παρόντος αδύνατο να συνδεθείτε με κινεζικό, Σαουδικό, ιρανικό ή ακόμα αιγυπτιακό διακομιστή.

NORDVPN: Μια σοβαρή πολιτική απορρήτου

Αυτό είναι το άλλο σημείο στο οποίο το NORDVPN τοποθετείται εξαιρετικά για να τελειοποιήσει τη νομιμότητά του και η οποία επίσης επισημαίνεται από την κύρια σελίδα του ιστότοπου. Όπως και άλλα VPNs, το NORDVPN εξασφαλίζει ότι η υπηρεσία της δεν διατηρεί κανένα μητρώο δραστηριότητας χρήστη: ένα ” Χωρίς πολιτική καταγραφής »». Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι το NORDVPN λέει ότι δεν γνωρίζετε πότε συνδέεστε στο Διαδίκτυο ή γνωρίζετε τους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή το περιεχόμενο που κατεβάζετε.

Για να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του, η NORDVPN κάλεσε τέσσερις ανεξάρτητες εταιρείες ελέγχου. Οι αναφορές μπορούν να συμβουλευτούν τους χρήστες της NORDVPN, απευθείας από την περιοχή του πελάτη. Είναι εγγύηση της αρκετά ισχυρής εμπιστοσύνης, ειδικά επειδή η υπηρεσία ανανεώνει συχνά τους ελέγχους της για να δείξει το λευκό πόδι. Δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες για να το ληφθεί απουσία.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το NordVPN δεν γνωρίζει ή δεν διατηρεί απολύτως τίποτα. Διατηρούνται ορισμένα στοιχεία, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη (υποχρεωτικά να ανοίξουν λογαριασμό). Διατηρούνται επίσης και άλλα δεδομένα, είτε πρόκειται για ανταλλαγές με την εξυπηρέτηση πελατών είτε για τον προσωρινό χρόνο για συνδέσεις, για να αποφευχθεί η υπερβολική κατανομή του ίδιου.

Το NORDVPN ήταν επίσης θύμα μιας πειρατείας σε έναν από τους φινλανδούς διακομιστές του στις αρχές του 2018. Το αποτέλεσμα οδήγησε στη διαρροή ενός κλειδιού SSL που επιτρέπει σε τρίτο μέρος να ανακτήσει αυτές τις πληροφορίες και να περάσει μέσω του NordVPN. Από την άλλη πλευρά, αυτό το περιστατικό έχει δημιουργήσει διαρροές δεδομένων χρήστη ή οποιαδήποτε εχθρική διείσδυση. Το Nordvpn περιγράφει επίσης λεπτομερώς το μετά θάνατον αυτού του περιστατικού σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Εξυπηρέτηση πελατών NORDVPN

Το NORDVPN παρέχει εξ ολοκλήρου εξυπηρέτηση πελατών στα γαλλικά, η οποία μπορεί να επικοινωνήσει με μια ηλεκτρονική γάτα απευθείας από το τμήμα επαφής του ιστότοπου. Ωστόσο, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η εφαρμογή επιστρέφει απευθείας στον αγγλικό ιστότοπο, ενώ η εφαρμογή έχει διαμορφωθεί στα γαλλικά. Κατά τη διάρκεια της αίτησης, μια επιλογή σας επιτρέπει να επιλέξετε τη γαλλική γλώσσα και ως εκ τούτου να έχετε έναν συνομιλητή να κυριαρχήσει τέλεια τη γλώσσα μας. Είναι ένα πολύ καλό σημείο και το NORDVPN είναι σήμερα ένα από τα μόνα που προσφέρουν αυτήν την ποιότητα υπηρεσίας. Επιπλέον, είναι προσβάσιμο σε λίγα λεπτά και ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στις ερωτήσεις.

Τιμές NORDVPN

Η North Security αναθεώρησε πρόσφατα την προσφορά της για να συμπεριλάβει προϊόντα διαφορετικά από το NORDVPN στα διάφορα επίπεδα της. Επομένως, δικαιούμαστε 3 τύποι:

Ουσιώδης Προκαταβολή Τελικός
Τιμές € 3,29 /μήνα (€ 88,83 για τα πρώτα 2 χρόνια) € 4,49/μήνα (€ 121,23 για τα πρώτα 2 χρόνια) € 5,99/μήνα (€ 161,73 για τα πρώτα 2 χρόνια)
Περιλαμβάνονται οι επιλογές Nordvpn ✅
Προστασία κατά των ιών ✅
Διαφημιστής blocker ✅
Σκορδάμπι
Nordlocker❌
Nordvpn ✅
Προστασία κατά των ιών ✅
Διαφημιστής blocker ✅
Σκορδάμπι
Nordlocker❌
Nordvpn ✅
Προστασία κατά των ιών ✅
Διαφημιστής blocker ✅
Σκορδάμπι
Nordlocker✅
Επιστροφή χρημάτων Ναι, εντός 30 ημερών και κατόπιν αιτήματος Ναι, εντός 30 ημερών και κατόπιν αιτήματος Ναι, εντός 30 ημερών και κατόπιν αιτήματος

Συνολικά, βλέπουμε υψηλότερα ποσοστά από ό, τι στο cyberghost ή το surfshark για να αναφέρουμε μερικά, αλλά παραμένουμε κάτω από ένα expressVPN ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι το VPN δεν έρχεται απαραίτητα μόνη της. Το NORDVPN προσφέρει 30 ημέρες δοκιμής κατά τη διάρκεια της οποίας είναι δυνατή μια συνολική επιστροφή χρημάτων.

NORDVPN Review: Πλήρης δοκιμή σε αυτόν τον προμηθευτή VPN (Σεπτέμβριος 2023)

Το 2023, είναι περίπλοκο να ταξιδέψετε στο Διαδίκτυο ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση και YouTube χωρίς να ακούσετε για το NordVPN. Αυτός ο προμηθευτής μιλάει πολύ γι ‘αυτόν στη Γαλλία και αλλού στον κόσμο. Ο Nordvpn αξίζει αυτήν την φήμη ? Είναι το προϊόν που προσφέρει η εταιρεία ? Μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε αυτό το VPN για να προστατεύσετε τις συνδέσεις σας στο Διαδίκτυο ? Αυτό θα δούμε σε αυτή τη γνώμη για το NORDVPN !

Γνώμη NORDVPN

Τι είναι το nordvpn ? Πώς να το εγκαταστήσετε ?

Το NORDVPN είναι ένας προμηθευτής VPN που έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια ως Μια αναφορά στην αγορά. Σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να Απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας, Πλοηγηθείτε ανώνυμα, πηγαίνετε γύρω από το Geo-Restrictions και πολλά άλλα.

Εάν φυσικά είναι στην αρχή που συνδέεται με την ποιότητα του εικονικού ιδιωτικού δικτύου της, οι επενδύσεις των μέσων ενημέρωσης (YouTube, τηλεοπτικές διαφημίσεις και ακόμη και συνεργασία με το ποδοσφαιρικό σύλλογο του Λίβερπουλ) που έγιναν από την εταιρεία ήταν πολύ σημαντικές και αναγκαστικά έχουν παίξει στο The Aclowed of η εταιρία. Έχουμε δει πολλές συνεργασίες να σφυρηλατούν τους εαυτούς τους με επιρροές από τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, αλλά όχι μόνο. Στη Γαλλία, η φήμη της είναι πολύ ισχυρή, πολύ μπροστά από άλλους προμηθευτές παρόμοιου ποιότητας.

Πριν εισέλθουμε στην καρδιά της άποψής μας στο NORDVPN, θα εξηγήσουμε πώς να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή για να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε και να επωφεληθούμε από τα πλεονεκτήματά της.

Τα δυνατά του:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Το πρωτόκολλο Nordlynx Ultra Fast House
 • Λειτουργεί με torrents
 • Ποιοτική υποστήριξη πελατών
 • Πάνω από 5.800 διακομιστές σε όλο τον κόσμο
 • Παρουσιάστε σε 60 χώρες
 • Έως 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Διπλή λειτουργία VPN

Οι αδυναμίες του:

 • Μάλλον υψηλή τιμή
 • Προβλήματα λειτουργίας (σπάνια) στα Windows
 • Σύνθετες χειροκίνητες ρυθμίσεις σε λογοκρισμένες χώρες (Κίνα, Ρωσία κ.λπ.)

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ?

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για να φτιάξετε τη δική σας γνώμη σχετικά με το NORDVPN, γνωρίζετε αυτό Η όλη διαδικασία είναι πολύ διαισθητική. Θα είστε γρήγορα σε θέση να αναλάβετε αυτό το εργαλείο, είτε είστε ειδικός είτε αρχάριος στο θέμα.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από τη συσκευή που θέλετε να την εγκαταστήσετε, υπάρχει μια κατάλληλη έκδοση. Το NORDVPN είναι πράγματι διαθέσιμο σε iOS, Mac, Windows, αλλά και στο Android για παράδειγμα. Γι ‘αυτό προσέξτε να κατεβάσετε την έκδοση που αντιστοιχεί στη συσκευή στην οποία θέλετε να την εγκαταστήσετε. Σημειώστε ότι το NORDVPN προσφέρει ακόμη μια εφαρμογή στην έξυπνη τηλεόραση για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα ενός VPN στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση, θα πρέπει να καθοδηγείτε μόνο ακολουθώντας τα διάφορα βήματα. Για αυτή τη δοκιμή NORDVPN, δεν χρειάζεται να μπείτε σε λεπτομέρειες επειδή όλα είναι καλά υποδεικνύονται. Αυτό είναι ήδη ένα καλό σημείο, διότι αυτό δεν ισχύει για όλους τους ανταγωνιστές του ..

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN ?

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα μπορείτε να ξεκινήσετε το εργαλείο στο χέρι και να κάνετε τη γνώμη σας για το NordVPN.

NORDVPN Windows Application

Όπως βλέπετε παραπάνω, Η διεπαφή εφαρμογής είναι πολύ απλοποιημένη, που διευκολύνει το χειρισμό. Η σύνδεση είναι πολύ διαισθητική, αλλά συνοψίζει τα βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή
 2. Επιλέξτε τον διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε ανάλογα με τη χώρα που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση
 3. Πατήστε το κουμπί σύνδεσης

Και voila ! Η διεύθυνση IP και οι διαδικτυακές δραστηριότητες σας προστατεύονται. Εάν δεν έχετε κατά νου μια πολύ συγκεκριμένη επικράτεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί σύνδεσης γρήγορης σύνδεσης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ο αλγόριθμος NORDVPN που θα είναι υπεύθυνος για την εύρεση του βελτιστοποιημένου διακομιστή για εσάς σύμφωνα με τη γεωγραφική σας θέση και το φορτίο των διαφόρων διακομιστών κοντά.

Είναι τόσο απλό. Όσον αφορά την εφαρμογή της εφαρμογής και της διεπαφής, η γνώμη μας για το NORDVPN είναι κάτι περισσότερο από θετικό.

Δοκιμή ταχύτητας

Η ταχύτητα είναι απαραίτητη Όταν κάνουμε τις απόψεις μας για τους κύριους προμηθευτές VPN. Πράγματι, πολλοί χρήστες θέλουν να προστατεύσουν τις συσκευές τους που συνδέονται με το Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να αγνοούν την ταχύτητα σύνδεσης, αφού μια κακή ροή ποιότητας εμποδίζει την πρόσβαση στο περιεχόμενο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ωστόσο, η παράσταση είναι απαραίτητη για την πλοήγηση το 2023 .

Έτσι κάναμε μια δοκιμή NORDVPN για να δούμε τι είναι από την άποψη της ταχύτητας:

Δοκιμή με απενεργοποιημένο VPN (ταχύτητα αναφοράς)

Δοκιμή Nordvpn France Pas de VPN

Αυτή η πρώτη εικόνα αντιστοιχεί στα αποτελέσματα του Δοκιμή σύνδεσης χωρίς προστασία VPN. Η σύνδεσή μας είναι μάλλον πολύ γρήγορη όπως μπορείτε να δείτε, πράγμα που θα μας επιτρέψει να βλέπουμε πιο εύκολα τις διαφορές όταν ενεργοποιείται το λογισμικό.

Δοκιμή με VPN συνδεδεμένο στη Γαλλία

Δοκιμή Nordvpn France

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με την επιλογή Ένας διακομιστής στη Γαλλία. Όπως μπορείτε να δείτε, η σύνδεση έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά παραμένει εντελώς αξιέπαινη. Με μια τέτοια ταχύτητα, μπορείτε να δείτε εντελώς το περιεχόμενο streaming ή να κατεβάσετε αρχεία, για παράδειγμα.

Δοκιμάστε με το VPN συνδεδεμένο με τις ΗΠΑ

Δοκιμή NORDVPN USA

Τέλος, εδώ είναι μια νέα δοκιμή που πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά με Ένας διακομιστής στις Ηνωμένες Πολιτείες (Σε περίπτωση που θέλετε να ξεκλειδώσετε το αμερικανικό περιεχόμενο για παράδειγμα). Για άλλη μια φορά υπάρχει μεγάλη πτώση στην ποιότητα της σύνδεσης που είναι προβλέψιμη ενόψει της γεωγραφικής απόστασης από τον αμερικανικό διακομιστή.

Αν συγκρίνουμε αυτά τα αποτελέσματα με τους ανταγωνιστές, μας Η γνώμη για το NORDVPN είναι μάλλον πολύ καλή : Ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, θα έχετε σε μεγάλο βαθμό επαρκή ταχύτητα για να κάνετε ό, τι θέλετε ! Ένα πολύ καλό σημείο για τον προμηθευτή που περνάει από το δοκιμαστικό υψηλό το χέρι.

Δοκιμή NORDVPN για ροή

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων ροής τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πλήρη γνώμη για το NORDVPN χωρίς να μιλάμε για τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτό το πλαίσιο.

Εάν είστε οπαδός του πλατφόρμες ροής Και ότι θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές, θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Πράγματι, αυτό το εργαλείο επιτρέπει από τη μία πλευρά να έχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα γεωγραφικά περιεχόμενα. Δεν θα εξαντλήσετε ποτέ τις ταινίες και τις σειρές.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο με το VPN της NordVPN: Απλά πρέπει να επιλέξετε την ενδιαφερόμενη χώρα, να αναζητήσετε έναν διακομιστή στην ίδια χώρα και να συνδεθείτε.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, δεν υπάρχει διακοπή και οι ταχύτητες φόρτωσης είναι μάλλον σωστές. Μην διστάσετε να επωφεληθείτε από τη δοκιμαστική περίοδο που προσφέρεται από τον προμηθευτή για να δοκιμάσετε και να κάνετε τη δική σας γνώμη για το NORDVPN. Δεν είναι πιθανό να απογοητευτείτε, ανεξάρτητα από το είδος της δραστηριότητας που προτιμάτε στο Διαδίκτυο.

Εάν συμβεί να κατεβάσετε τα p2p torrents, τότε μην φοβάστε: ο προμηθευτής είναι επίσης συμβατός με αυτές τις δραστηριότητες χάρη στους διακομιστές P2P του.

Πολιτική ασφάλειας και απορρήτου

Η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό σημείο ότι έχουμε αναλύσει από διαφορετικές γωνίες για να μπορέσουμε να δώσουμε μια πραγματική γνώμη για το NORDVPN το 2023. Πράγματι, δεν πρέπει να χάσουμε το γεγονός ότι αυτή η παράμετρος θα καθορίσει ως επί το πλείστον την ποιότητα ή όχι ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου.

Τι μπορείτε να περιμένετε με αυτόν τον προμηθευτή ?

Ασφάλεια

Για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιεί ένα VPN Αρκετές μεθόδους κρυπτογράφησης Όταν πηγαίνετε στο Διαδίκτυο. Με το NORDVPN, αυτή είναι η τελευταία κρυπτογράφηση των 256 bits.

Προσφέρονται επίσης διάφορα πρωτόκολλα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αργότερο, Σκανδιναγυλογιά, Το πρωτόκολλο του σπιτιού που αναπτύχθηκε από το NORDVPN το οποίο έχει τεράστιο δυναμικό. Με βάση το πρωτόκολλο Wireguard, συνδυάζει ταχύτητα και ασφάλεια για βέλτιστη απόδοση. Βρίσκουμε επίσης το πρωτόκολλο IKEV2/IPSEC και το UDP/TCP OpenVPN.

Η ασφάλεια είναι επίσης εγγυημένη με ανωνυμία. Για να το κάνετε αυτό, οι Northern Servers καλύπτουν τη διεύθυνση IP σας μόλις την ενεργοποιήσετε. Έτσι, κανένας από τους ιστότοπους που επισκέπτονται δεν μπορεί να φτάσει σε εσάς ή να καθορίσει τη φυσική σας τοποθεσία. Αλλά είναι το IP σας πολύ καλά προστατευμένο ? Για να είμαστε σίγουροι, έχουμε κάνει έναν αριθμό Δοκιμές σχετικά με τις πιθανές διαρροές δικτύου.

IP χωρίς VPN

Στη συνέχεια ενεργοποιήσαμε το VPN μας για να διασφαλίσουμε ότι η IP έχει αλλάξει καλά και ότι δεν υπάρχει διαρροή DNS. Εδώ είναι το αποτέλεσμα που λαμβάνεται τότε:

Δοκιμή ασφαλείας NORDVPN

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, η διεύθυνση IP έχει τροποποιηθεί για να εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη (η οποία είναι λογική επειδή είναι ένας αμερικανικός διακομιστής που έχει επιλεγεί). Επίσης, δεν υπάρχει πρόβλημα διαρροής IP, DNS ή WebRTC για τον εντοπισμό, καθώς όλες οι πληροφορίες είναι πανομοιότυπες. Αυτό το σημείο είναι πολύ καθησυχαστικό. Διαφορετικά, θα υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα προστασίας των δεδομένων σας.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την παρούσα ειδοποίηση σχετικά με το NORDVPN, σημειώστε ότι ο προμηθευτής έχει εξοπλίσει την εφαρμογή του Διακόπτης σκοτώματος, ένα βασικό χαρακτηριστικό που λειτουργεί ως κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης. Επεξηγήσεις: S Δεν έχω ποτέ να κρεμάσει η σύνδεσή σας, η κυκλοφορία σας θα μειωθεί αυτόματα, ακόμη και αν η διακοπή διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό σας εγγυάται την απουσία διαρροής των δεδομένων σας, είτε πρόκειται για τη διεύθυνση IP σας είτε για τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής NORDVPN, σημειώσαμε ότι ο διακόπτης θανάτωσής του ήταν λίγο ιδιότροπος, δηλαδή ότι αγωνίστηκε να επανασυνδεθεί αυτόματα μόλις την επιστροφή στο φυσιολογικό. Ξαφνικά, μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας πιστεύοντας ότι το VPN σας προστατεύει ενώ αυτό δεν συμβαίνει.

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε το ελάττωμα ασφαλείας που ο προμηθευτής συναντήθηκε το 2018 μετά από ένα hack ενός από τα φινλανδικά του Datacenters. Ακόμη και αν η υπόθεση έχει δείξει ότι ο προμηθευτής δεν είχε τίποτα να κατηγορήσει, είναι κατανοητό ότι ορισμένοι χρήστες ήταν προσεκτικοί για να τους αναθέσουν με τα δεδομένα τους στο διαδίκτυο.

Πολιτική απορρήτου

Καλά νέα για όλους τους ανθρώπους που αναρωτιούνται για το Αρχείο καταγραφής αυτού του προμηθευτή: Δεν διατηρούνται. Η άποψή μας για το NORDVPN δεν θα μπορούσε να ήταν τόσο καλή αλλιώς. Όπως σας είπα, η ασφάλεια είναι απαραίτητη. Δεν μπορούμε να σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε έναν προμηθευτή που διατηρεί τις εφημερίδες σύνδεσης των χρηστών του, επειδή θα έβαζε την εμπιστευτικότητα σας σε κίνδυνο.

Ως απόδειξη της αξιοπιστίας του, η NORDVPN είχε τον έλεγχο των υπηρεσιών του από την Deloitte. Αποτέλεσμα, η εταιρεία ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι δεν καταχωρήθηκε κανένα αρχείο καταγραφής στους διακομιστές προμηθευτών. Παρά το hack του φινλανδικού διακομιστή του NORDVPN πριν από λίγα χρόνια, δεν υπάρχει κίνδυνος για τα δεδομένα σας, αφού δεν διατηρείται κανένα ίχνος.

Η παράκαμψη των έργων λογοκρισίας ?

Πολλοί χρήστες έχουν ανακαλύψει την ύπαρξη VPNs όταν έχουν προετοιμάσει το ταξίδι τους για να πάνε σε μια λογοκρισία χώρα. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα της Κίνας, του Ιράν ή της Ρωσίας.

Διαβάζετε αυτήν τη γνώμη σχετικά με το NORDVPN επειδή σκοπεύετε να πάτε στην Κίνα ? Γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα στον ιστότοπο: Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν αυτό το VPN κάθε μέρα για να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους πλατφόρμες: Facebook, Instagram, Gmail … μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα πάντα χωρίς να ανησυχείτε με αυτόν τον προμηθευτή χάρη στους βελτιστοποιημένους διακομιστές του Περιφέρειες που περιορίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αναπόφευκτα, αυτό θα μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων διακομιστών, αλλά είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στο συνηθισμένο περιεχόμενό σας.

Ωστόσο, μερικές φορές οι διακομιστές του δεν αρκούν για να αποτρέψουν τη λογοκρισία. Για παράδειγμα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η σύνδεση NordVPN αγωνίζεται να λειτουργήσει σωστά. Σας συμβουλεύουμε μάλλον το ExpressVPN (στη λίστα με τα καλύτερα VPNs) που λειτουργεί τέλεια.

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να γίνουν τεχνικές ρυθμίσεις για τη λειτουργία του NORDVPN. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να πάτε στο κέντρο βοήθειάς σας και να ακολουθήσετε τις ενδείξεις. Τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα σε πλατφόρμες Windows, MacOS, Android, iOS και Linux. Εάν συναντήσετε ανησυχίες σύνδεσης παρά τη χειραγώγηση, μην διστάσετε να έχουμε άμεσα την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας. Όπως μπορείτε να δείτε αμέσως μετά, είναι πολύ αποτελεσματικό. Οι σύμβουλοι θα μπορούν να σας παρέχουν όλες τις πρόσθετες πληροφορίες.

Το δίκτυο διακομιστών και η κάλυψη της χώρας

Με Περισσότεροι από 5.800 διακομιστές διανέμονται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, Η άποψή μας για το NORDVPN θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Εάν επιλέξετε αυτόν τον προμηθευτή, είναι ένα από τα ευρύτερα δίκτυα στην αγορά που θα σας προσφερθούν. Αυτή η ποσότητα σας παρέχει τη βέλτιστη ροή αποφεύγοντας τους κορεσμένους διακομιστές σε περίπτωση που οι διάφοροι πελάτες έχουν συγκεντρωθεί σε ένα μόνο διακομιστή, για παράδειγμα. Επιπλέον, η διεθνής της παρουσία σάς επιτρέπει να προσομοιώσετε διάφορες τοποθεσίες και να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα περιεχόμενα.

Όπου ξεχωρίζει το NORDVPN βρίσκεται στο επίπεδο των λειτουργιών κάθε διακομιστή. Ο προμηθευτής δεν ικανοποιείται προσφέροντας τυποποιημένους διακομιστές και προσφέρει άλλους προσαρμοσμένους στις ανάγκες κάθε χρήστη. Έτσι, βρίσκουμε:

 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές P2P Για να εξασφαλίσετε την κοινή χρήση των torrents
 • διακομιστές Αηδιασμένος Για να αποφευχθεί η μπλοκαρισμένη σε επιβλητικές χώρες ισχυρών περιορισμών στο διαδίκτυο
 • διακομιστές Διπλό VPN που πολλαπλασιάστε την κρυπτογράφηση κατά δύο για περαιτέρω προστασία
 • διακομιστές Αφιερωμένο IP Για άτομα που έχουν πληρώσει για αυτήν την προαιρετική υπηρεσία

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη χώρα ή έχετε μια συγκεκριμένη ανάγκη, μην διστάσετε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο του προμηθευτή και στην αφοσιωμένη σελίδα. Θα βρείτε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους διακομιστές και εκείνες που θα ευνοούν σύμφωνα με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Δοκιμή υποστήριξης πελατών NORDVPN

Ο εξυπηρέτηση πελατών είναι απαραίτητο για έναν προμηθευτή λογισμικού, επειδή σας επιτρέπει να δείτε αν η εταιρεία λαμβάνει πραγματικά υπόψη τις ανησυχίες των πελατών της. Για να σας δώσουμε μια κριτική σχετικά με το NORDVPN όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο, έχουμε θέσει τη βοήθειά της στη δοκιμή επικοινωνώντας με την τεχνική υποστήριξη.

Ο απλούστερος και πιο άμεσος τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ζωντανές γάτες. Για να γίνει αυτό, θα είναι απαραίτητο να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του παρόχου υπηρεσιών και να κάνετε κλικ στη φούσκα συνομιλίας στο κάτω δεξιά της οθόνης. Ένα παράθυρο γάτας θα ανοίξει και μπορείτε να γράψετε το μήνυμά σας. Από την πλευρά μας, τους θέσαμε μια ερώτηση σχετικά με την περίοδο 30 ημέρας ικανοποιημένη ή επιστροφές. Εδώ είναι ένα μέρος της συζήτησης:

Υποστήριξη πελατών NORDVPN

Όπως μπορείτε να δείτε, οι σύμβουλοι είναι αντιδραστικοί και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να επιλύσουν το πρόβλημά σας και να απαντήσουν στο αίτημά σας. Ωστόσο, ο χρόνος απόκρισης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την περίοδο, η οποία εξηγεί γιατί η βοήθεια του πελάτη της NORDVPN δεν ξεπερνά αυτό του ExpressVPN που σας είπαμε και επαίνεσε τα πλεονεκτήματα.

Εάν το αίτημά σας δεν απαιτεί άμεση απάντηση, γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ομάδες NORDVPN στη διεύθυνση Υποστήριξη@nordvpn.com.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι δύο επιλογές δεν είναι το μόνο μέσο για την απόκτηση πληροφοριών για το NORDVPN. Πριν επικοινωνήσετε με έναν πραγματικό σύμβουλο, είναι σκόπιμο να κάνετε μια περιοδεία στο κέντρο βοήθειας σας. Είναι ήπειρος:

 • Λεπτομερείς σεμινάρια εγκατάστασης με οθόνες βήμα -βήμα για μια ασυμβίβαστη διαμόρφωση
 • Μια έξυπνα σχεδιασμένη Συχνές ερωτήσεις που απαριθμεί τις διάφορες επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των χρηστών
 • Πολλά άρθρα σχετικά με την υπηρεσία VPN, τιμολόγηση ή προβλήματα συνδεσιμότητας

Δεν υπάρχει τίποτα να πει στο επίπεδο Υποστήριξη πελατών της NORDVPN που είναι πολύ αποτελεσματική. Η μάρκα κάνει το καλύτερο για να υποστηρίξει τους πελάτες της στην καλύτερη περίπτωση σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό είναι ένα καλό σημείο σε αυτήν την κριτική NordVPN. Ειδική αναφορά για τις απαντήσεις του στα γαλλικά, είναι πολύ σπάνια. Μπράβο !

Προσφορές και τιμές

Αδύνατο να ολοκληρωθεί αυτή η γνώμη του NORDVPN χωρίς να αναφέρει τις τιμές του. Η τιμή είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη ανάντη για να επαληθευτεί ότι η συνδρομή εισάγει τον προϋπολογισμό σας. Επί του παρόντος, ο προμηθευτής προσφέρει τρία πακέτα:

Τιμή συνδρομής NORDVPN

 • 1 μήνα στις 12.99 €
 • 1 έτος σε € 4,99 / μήνα
 • 2 χρόνια σε € 3,35 / μήνα (μείωση τη στιγμή -59%)

Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε την προσφορά σας σύμφωνα με την επιθυμητή περίοδο δέσμευσης. Γνωρίζοντας βέβαια ότι όσο μεγαλύτερη είναι η συμβατική περίοδος, τόσο πιο συμφέρουσες θα είναι οι τιμές. Έτσι, σας συμβουλεύουμεΕπιλέξτε τη λύση 2 ετών Αν ψάχνετε για ένα μακροπρόθεσμο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και θέλετε την καλύτερη τιμή.

Το πλεονέκτημα με το NORDVPN είναι ότι όλες οι προσφορές είναι επιλέξιμες για εγγύηση αποπληρωμής που ισχύει για 30 ημέρες μετά τη συνδρομή. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε επομένως να επιστρέψετε πλήρως χωρίς κατάσταση.

Σημειώστε ότι όταν εγγραφείτε, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα προσθήκης Nordlocker, ένα σύννεφο βασισμένο σε σύστημα κρυπτογράφησης αρχείων, Ή Nordpass, διαχειριστικός διαχειριστής κωδικού πρόσβασης τεχνολογίας, Για μερικά επιπλέον ευρώ. Πρόκειται για δύο υπογεγραμμένα λογισμικά NORDVPN που αποσκοπεί στην ενίσχυση του συστήματος ασφάλειας χρήστη. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία πριν αγοράσετε.

Η γνώμη μας για τη βόρεια τιμολόγηση είναι επομένως μάλλον θετική – ακόμη και αν είναι αλήθεια ότι μπορείτε να βρείτε φθηνότερα σε άλλους ανταγωνιστές. Ως εκ τούτου, ότι η τιμή είναι ένα σημαντικό κριτήριο, δεν είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη μόνο αυτό το στοιχείο για να επιλέξετε την προστασία σας στο Διαδίκτυο. Καλύτερα να πληρώσετε μερικά ακόμη ευρώ και να επωφεληθείτε από μια ποιοτική εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη ασφάλεια όπως προσφέρει το NORDVPN.

Τέλος, μπορείτε επίσης να πάρετε τη συνδρομή αμέσως σε διάστημα 2 ετών: θα έχετε χαμηλότερο μηνιαίο κόστος και μπορείτε ακόμα να τερματίσετε τη δέσμευσή σας εάν δεν σας ταιριάζει ποτέ μετά από τη δοκιμή NORDVPN των 30 ημερών.

Περαιτέρω πληροφορίες

Πολλοί πάροχοι VPN προσφέρουν Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά Για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας και να βελτιστοποιήσετε την καθημερινή σας πλοήγηση. Αυτό συμβαίνει και με το NordVPN. Ας δούμε τι μπορείτε να απολαύσετε με λογαριασμό στο Nordvpn.

Ο αριθμός των ταυτόχρονων συνδέσεων

Με μία συνδρομή που αγοράστηκε στον ιστότοπο NORDVPN, Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ασφαλίσετε έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα. Επομένως, θα είστε σε θέση να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας – ή ακόμα και εκείνες της οικογένειάς σας και κοντά.

Και σε περίπτωση που οι έξι ταυτόχρονες συνδέσεις που περιλαμβάνονται στον λογαριασμό σας δεν είναι αρκετές, γνωρίζουν ότι είναι δυνατόν να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο το VPN στον δρομολογητή σας για να προστατεύσετε όλες τις συσκευές που συνδέονται με Wi-Fi. Ο χειρισμός είναι αρκετά τεχνικός, μην διστάσετε να αναφέρετε τον Οδηγό εγκατάστασης NordVPN.

Συμβατότητα πολλαπλών υποστήριξης

Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό VPN, είναι σημαντικό να είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες συχνά χρησιμοποιούνται. Διαφορετικά, ίσως έχετε πληρώσει τη συνδρομή σας για τίποτα. Ευτυχώς, η εφαρμογή NORDVPN καλύπτει τα κύρια λειτουργικά συστήματα (Windows, MacOS, Android, IOS, Linux και Fire TV) καθώς και πολλαπλά υποστηρίγματα, καθώς είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή, tablet, smartphone, Android Smart TV και Connected Case.

Συσκευές συμβατές με NORDVPN

Το NORDVPN προσφέρει επίσης επεκτάσεις στο Google Chrome και το Mozilla Firefox για να βελτιστοποιήσετε τη χρήση σας. Πράγματι, θα είστε σε θέση να στοχεύσετε καλύτερα τη σύνδεση VPN ενεργοποιώντας μόνο για το πρόγραμμα περιήγησής σας, για παράδειγμα.

Διπλοί διακομιστές VPN

Η κανονική λειτουργία ενός VPN σημαίνει ότι η σύνδεσή σας περνάει από έναν ενδιάμεσο διακομιστή που συνδέει τη συσκευή σας στο Διαδίκτυο. Είναι αυτός ο διακομιστής που τροποποιεί άμεσα τη διεύθυνση IP σας και σας επιτρέπει να είστε ανώνυμος στο διαδίκτυο. Στο VEC οι διπλοί διακομιστές VPN που προσφέρει η NORDVPN, μπορείτε να διπλασιάσετε αυτήν την προστασία: αντί για ένα, αυτά είναι δύο διακομιστές που προστατεύουν τη διεύθυνση IP σας και ποσοτικοποιήστε τα στοιχεία σας. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για δραστηριότητες που απαιτούν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, όπως ανώνυμη πλοήγηση σε πολύ λογοκρισμένες χώρες.

Αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει σε όλους τους ανταγωνιστές, είναι σημαντικό να το σημειώσουμε – ειδικά επειδή είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο για δραστηριότητες “κινδύνου”.

Να είστε προσεκτικοί, με το διπλό VPN, μπορείτε να συναντήσετε περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές απώλειες εργαλείων. Έτσι, αυτή η λειτουργικότητα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις ή η ανάγκη για ανωνυμία και ασφάλεια είναι πολύ προχωρημένη.

Cybersec / anti-menaces

Εάν δεν σας αρέσουν οι παρεμβατικές διαφημίσεις, θα πρέπει να ευχαριστήσετε τον κυβερνοχώρο. Το τελευταίο σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τη διαφήμιση και ενεργοποιείται πολύ εύκολα στην παράμετρο της εφαρμογής NORDVPN.

Η λειτουργικότητα υποτίθεται επίσης ότι σας προστατεύει από τις προσπάθειες κακόβουλου λογισμικού και ηλεκτρονικού ψαρέματος. Τούτου λεχθέντος, η εμπειρία μας δεν ήταν καθοριστική, ο Cybersec δεν αντικαθιστά έναν αντι-ιό.

Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης που ακολουθεί, θα βρείτε προστασία αντι-μετασχηματισμού στο πλευρικό μενού της εφαρμογής NORDVPN.

Μόλις αποδοθεί στη διεπαφή, μπορείτε είτε να ενεργοποιήσετε όλες τις προστασίες (αρχεία Web +), είτε ένα από αυτά.

Προστασία αντι-μετασχηματισμού NORDVPN

Σημειώστε ότι το NORDVPN δίνει επίσης τη δυνατότητα ενεργοποίησης της προστασίας “lite”. Το τελευταίο λειτουργεί μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι με το VPN.

Σχετικά με την έκδοση “lite”, Αυτή είναι η μόνη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν εγκαταστήσετε την εφαρμογή NORDVPN σε iOS και/ή Android. Η προηγμένη έκδοση της προστασίας κατά των μεταπίσεων δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Αφιερωμένο IP

Απευθυνθήκαμε γρήγορα στο παραπάνω θέμα σε αυτή τη βόρεια γνώμη, αλλά θα επιστρέψουμε σε αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, τι είναι μια ειδική διεύθυνση IP ? Κανονικά με ένα VPN, θα συνδεθείτε σε έναν διακομιστή για να λάβετε μια διεύθυνση IP. Εκτός από το ότι θα μοιραστείτε το τελευταίο με πολλούς άλλους χρήστες (επίσης συνδεδεμένοι με τον ίδιο διακομιστή με εσάς).

Η κατοχή μιας ειδικής διεύθυνσης IP θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασφαλίσετε καλύτερα τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές, να ξεφύγετε από τις μαύρες λίστες (ορισμένες διευθύνσεις IP που ανήκουν σε προμηθευτές VPN είναι επάνω τους επειδή οι χρήστες έχουν δημιουργήσει ασυμβίβαστες δραστηριότητες) ή ακόμα και αποφεύγοντας το CAPTCHAS με περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Στο NORDVPN είναι δυνατόν να παραγγείλετε μια ειδική διεύθυνση IP στις ακόλουθες χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Το κόστος αυτής της ειδικής διεύθυνσης IP θα είναι € 91,53 για δέσμευση 2 ετών. Εξαρτάται από εσάς να δείτε αν αξίζει μια τέτοια επένδυση. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα, διότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ λίγες υπηρεσίες VPN προσφέρουν αφοσιωμένη IP.

Δίκτυο ματιών

Το δίκτυο Mesh (ή Meshnet στα Αγγλικά) είναι η τελευταία λειτουργικότητα που προστέθηκε από την NORDVPN στην εφαρμογή του.

Τι είναι αυτή η λειτουργικότητα ? Αυτή Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίκτυο peer-to-peer (P2P) μεταξύ των συσκευών σας ή με εκείνες των φίλων σας. Αν και αυτό είναι ένα σχετικά “εξειδικευμένο” χαρακτηριστικό, η γνώμη μας σχετικά με το δίκτυο Mesh του NordVPN είναι καλή.

Σε μερικά κλικ μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε ένα ασφαλές δίκτυο P2P για να:

 • Κοινή χρήση αρχείων
 • Διαμετακόμιση της κυκλοφορίας μιας συσκευής a μέσω μιας συσκευής Β (για να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP της συσκευής Β, η οποία μπορεί να είναι πρακτική στην περίπτωση ταξιδιού στο εξωτερικό).
 • Ρυθμίστε ένα δίκτυο LAN με τους φίλους σας για να παίξετε τοποθεσίες τοπικά, σαν να ήσασταν όλοι στο ίδιο δωμάτιο.

Προφανώς, οι φίλοι σας πρέπει επίσης να έχουν συνδρομή στο NORDVPN για να δημιουργήσετε ένα τοπικό δίκτυο. Και γενικά, η λειτουργία δικτύου Mesh πρέπει να ενεργοποιηθεί σε όλες τις συσκευές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (είτε πρόκειται για τη δραστηριότητα, την κοινή χρήση αρχείων κ.λπ.).

Δίκτυο NORDVPN MESH

Ποιοι είναι οι περιορισμοί που σχετίζονται με αυτή τη λειτουργικότητα ? Αφού αφιερώσατε χρόνο για να συνομιλήσετε με τις ομάδες NORDVPN, αποδεικνύεται ότι είναι δυνατή η σύνδεση έως και 60 διαφορετικών συσκευών. Μεταξύ αυτών των 60 συσκευών, 10 μπορεί να είναι δικά σας και 50 αυτά των φίλων σας. Είναι επίσης πολύ εύκολο να στείλετε προσκλήσεις στους φίλους σας και αυτό απευθείας από την εφαρμογή NORDVPN.

Τέλος, γνωρίζετε ότι σε αντίθεση με τα αφοσιωμένα IPs, δεν πρέπει να αναμένεται επιπλέον κόστος. Η λειτουργία δικτύου Mesh περιλαμβάνεται σε όλες τις συνδρομές στο VPN (ανεξάρτητα από τη διάρκεια της δέσμευσής σας).

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για το NORDVPN

Θα το καταλάβατε: Η άποψή μας για το NORDVPN είναι πολύ θετική. Είτε από την άποψη της ασφάλειας, των χαρακτηριστικών ή της εξυπηρέτησης πελατών, θα έχετε πρόσβαση σε ένα εργαλείο ποιότητας που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε όλες τις καθημερινές σας συσκευές.

Είναι επομένως ένα μεγάλο ναι για αυτόν τον προμηθευτή που είναι οριστικά τοποθετημένος μεταξύ των μεγαλύτερων στην αγορά. Προσέξτε να μην ξεκουραστείτε στις δάφνες του, επειδή ορισμένοι ανταγωνιστές όπως το ExpressVPN προσφέρουν σήμερα ακόμα πιο αποτελεσματικές λύσεις με πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης σε πολύ ελκυστικές τιμές !

Εάν ποτέ μετά την ανάγνωση αυτού του τεστ NordVPN έχετε ακόμα ερωτήσεις, ότι θα θέλατε να εμβαθύνετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο ή να γράψετε μια γνώμη για έναν από τους ανταγωνιστές του, μην διστάσετε να μας κάνετε να μείνουμε το αίτημά σας.

Nordvpn (2021)

Nordvpn (2021)

Με έδρα τον Παναμά, το NORDVPN προσφέρει μια πολύ πλήρη προσφορά και αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των παρόχων πρόσβασης VPN με εκτεταμένη παγκόσμια κάλυψη.

Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Αρχηγείο Παναμάς
Αριθμός καλυμμένων χωρών 59
Αριθμός διακομιστών 5413
Διακομιστής ροής Οχι
Λήψη διακομιστή Ναί
Αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων 6
Ποσόστωση δεδομένων Οχι
Αιτήσεις Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, δρομολογητής
Περιηγητής Chrome, Firefox
Καταγραφή αρχείων καταγραφής σύνδεσης Οχι
Πληρωμή Τραπεζική κάρτα, paypal, κρυπτογράφηση
Διακομιστές ιδιοκτήτη DNS Ναί
Γαλλική βοήθεια Ναί
Πρωτόκολλο Openvpn, ikev2, wireguard

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Περίληψη δοκιμής

Ιστορικό σημείων

 • Προηγούμενη σημείωση

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Εγγεγραμμένος στον Παναμά, το NORDVPN είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής προμηθευτής VPN με περισσότερους από 14 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Η εταιρεία υπογραμμίζει την ταχύτητα και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης, εδώ είναι τα συμπεράσματά μας.

Σημείωμα γραφής

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση χρήστη (16)

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Κριτικές χρηστών (16)

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Όλες οι κριτικές χρηστών (16)

Σημείωση: 3 από τα 5

Λοιπόν, αλλά υπάρχουν καλύτερα

Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη για εσάς ?

Σημείωση: 2 από τα 5

Πολύ απογοητευμένος

Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη για εσάς ?
30 ημέρες χρήσης
30 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 2 από τα 5

Nordvpn ορισμένα καλά αλλά περίπλοκα

Στις 9 Αυγούστου 2021 εγκατέστησα το NORD VPN πριν από ένα μήνα και απλώς απεγκαταστάσω το επειδή έχω τακτικά προβλήματα σύνδεσης με το Chrome . Σήμερα το πρωί μπλοκάρει σήμερα το πρωί, αναγνωριστικό για επανεκκίνηση κ.λπ., το λογισμικό δεν αρχίζει απαραίτητα μόνο . Εν ολίγοις για ένα υπερβολικά περίπλοκο νεόφυτο, για μένα, ξέρω κάποιο βασικό, είχα μια φοράδα ! Έτσι βγείτε για την πλήρη κριτική

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη για εσάς ?

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Πολύ καλή απόδοση

Στις 23 Ιουνίου 2021 η ίνα που έχει εγκατασταθεί πρόσφατα στο σπίτι μου, ήρθε η ώρα να επαναλάβουμε μια συνδρομή VPN. Γύρισα το βόρειο VPN αφού διάβασα πολλές συγκρίσεις ταχύτητας. Ευχάριστα έκπληκτος από τη χαμηλή απώλεια με το πρωτόκολλο North Lynx. Η ταχύτητα λήψης και φόρτωσης δεν μεταβάλλεται απολύτως. Είναι πολύ ευχάριστο και συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την υπηρεσία για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα. Διαβάστε την πλήρη κριτική

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη για εσάς ?

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

60 ημέρες χρήσης
60 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 1 στα 5

Δεν λειτουργούν

5 Απριλίου 2021 Πήρα αυτό το VPN για να μπορέσω να συνδεθώ από την Κίνα στις υπηρεσίες μου Google. Αδύνατο. Δεν λειτουργεί ποτέ εκτός από το smartphone μου. Ακόμα κι αν η υποστήριξη προσπαθεί να επανεξετάσει το πρόβλημα, τίποτα δεν λειτουργεί. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει ένας πραγματικός χρήστης στην Κίνα. Από την άλλη πλευρά, άλλα VPN λειτουργούν πολύ καλά. Μόλις πήρα τις κήπους της στην επιλογή μου και το Nordvpn δεν θέλει να με επιστρέψει. Κακή εμπειρία. Διαβάστε την πλήρη κριτική

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση: 1 στα 5

Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη για εσάς ?

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση: 1 στα 5

180 ημέρες χρήσης
180 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 4 από τα 5

Πολύ καλό VPN

9 Ιουλίου 2020 Ποιότητα VPN, unclogs streaming, αξιόπιστη σε torrent, αποτελεσματική ροή. Παρ ‘όλα αυτά προτιμώ να εκφράσει το VPN το οποίο μπορείτε να διαβάσετε μια πολύ πλήρη δοκιμή εδώ https: // www.VPNMONDE.com/ expressVPN/ το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ανώτερη από αυτόν. Διαβάστε την πλήρη κριτική

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Συνιστά 120 ημέρες χρήσης
Συνιστά 120 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 4 από τα 5

Πολύ καλά ακόμη και για τους αρχάριους του Διαδικτύου

Στις 26 Ιουνίου 2020 που συνιστάται από το γιο μου να με εμποδίσει να έρθω στα mesventures στο διαδίκτυο, αφήσαμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου να κρέμεται παντού χωρίς να δίνω προσοχή, αλλά τώρα έχει τελειώσει και δεν λαμβάνω περισσότερα δόλια γράμματα ή οτιδήποτε άλλο ανακουφισμένος. Παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας υπολογιστής, ο γιος μου μου έδειξε μια φορά πώς να το χρησιμοποιήσω και από τότε το διαχειρίζομαι, πράγμα που δείχνει πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσω αυτό το είδος εφαρμογών, ακόμη και αν το C ‘είναι στα Αγγλικά!! Είναι συνεχώς συνδεδεμένη με το τηλέφωνό μου και τουλάχιστον είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχουν ανησυχίες και ότι δεν φοβάμαι τίποτα όταν βγαίνω στην πόλη. Χωρίς το γιο μου θα πίστευα ότι ήταν μια εφαρμογή για το Διαδίκτυο, αλλά όχι καθόλου!! Διαβάστε την πλήρη κριτική

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5