Η καλύτερη υπηρεσία VPN για ταχύτητα | NORDVPN, Υψηλή ταχύτητα, ασφαλής και ανώνυμη υπηρεσία VPN | ExpressVPN

Το VPN που απλά λειτουργεί

Contents

Κρατήστε τα κρυπτογραφημένα, αποθηκευμένα αρχεία σας και πάντα σε ένα ασφαλές σύννεφο. Μοιραστείτε με ασφάλεια, συγχρονίστε αβίαστα και χαλαρώστε.

Η προστασία σας στο διαδίκτυο αβίαστα με το NORDVPN

Το VPN σημαίνει “εικονικό ιδιωτικό δίκτυο”. Είναι μια υπηρεσία που σας προσφέρει ασφαλή και ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με την κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας, ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα στα μάτια των κατασκόπων και προστατεύει τα δεδομένα σας από τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Το VPN σημαίνει “εικονικό ιδιωτικό δίκτυο”. Είναι μια υπηρεσία που σας προσφέρει ασφαλή και ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με την κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας, ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα στα μάτια των κατασκόπων και προστατεύει τα δεδομένα σας από τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Οφέλη του NORDVPN

Προστατέψτε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο

Χάρη σε πολλές προηγμένες τεχνολογίες, το NORDVPN διατηρεί τις συσκευές σας από το κακόβουλο λογισμικό και την πλοήγηση σας για τα αδιάκριτα μάτια. Σε ποιο σημείο ? Στο σημείο που θα χρειαστούν δισεκατομμύρια χρόνια στον πιο ισχυρό υπολογιστή στον κόσμο για να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας.

Πλοηγηθείτε χωρίς διακοπή

Για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βίντεο ή online παιχνίδια, το NORDVPN σας προσφέρει τις καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης VPN. Επωφεληθείτε από απεριόριστα δεδομένα, χιλιάδες διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο και εξαιρετικά γρήγορα και σύγχρονα πρωτόκολλα VPN, για μια εμπειρία διακοπής.

Διατηρήστε τον έλεγχο των δεδομένων σας

Με το NORDVPN, μπορείτε να πλοηγηθείτε σαν να μην σας κοίταξε κανείς, γιατί συμβαίνει. Δεν ακολουθούμε αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο και έχουμε περάσει ελέγχους για να το αποδείξουμε. Και αν ψάχνετε για ένα επιπλέον στρώμα εμπιστευτικότητας, μπορείτε να διπλασιάσετε αμέσως την προστασία σας, συνδεθείτε σε διπλούς διακομιστές VPN. Αυτή η λειτουργικότητα υπολογίζει τα δεδομένα σας και αλλάζει τη διεύθυνση IP σας δύο φορές.

Διατίθεται για όλες τις συσκευές σας

Συνδέστε έως και έξι συσκευές και απολαύστε ασφαλή και ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο,
Ακόμη και στο δημόσιο Wi-Fi.

Μεταβείτε με αυτοπεποίθηση

Προστασία κατά του μικρού λογισμικού

Μια ασφαλέστερη, πιο ευχάριστη και ευκολότερη ψηφιακή ζωή: η προστασία κατά των μετασχηματισμών μπλοκάρει το κακόβουλο λογισμικό πριν φτάσουν στη συσκευή σας.

Πρόσβαση σε απομακρυσμένα αρχεία

Όλες οι συσκευές σας με κλικ με κλικ. Όπου κι αν πάτε, συνδεθείτε με ασφάλεια με το δίκτυο ματιών.

Επιτήρηση σκοτεινού ιστού

Πρόσθετη προστασία για τους λογαριασμούς σας: Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις εάν τα δεδομένα σας αποκαλύπτονται στο διαδίκτυο.

Βελτιώστε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια

Επωφεληθείτε από μια αβίαστη εμπειρία κάθε φορά που συνδέετε: Αποφύγετε το κακόβουλο λογισμικό και περιηγηθείτε στα μάτια, τους ιχνηλάτες και τις διαφημίσεις.

Ασφαλείς κωδικοί πρόσβασης

Προσθέστε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης Premium: Δημιουργεί, συμπληρώνει αυτόματα και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασής σας για εσάς. Πείτε αντίο σε ατελείωτη επαναφορά !

Κρατήστε τα κρυπτογραφημένα, αποθηκευμένα αρχεία σας και πάντα σε ένα ασφαλές σύννεφο. Μοιραστείτε με ασφάλεια, συγχρονίστε αβίαστα και χαλαρώστε.

Ασφαλίστε εύκολα τη πλοήγηση, τους κωδικούς πρόσβασης και τα αρχεία σας

Επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει καλύτερα και απολαύστε μια εντελώς ασφαλή ψηφιακή ζωή ανά πάσα στιγμή.

Αυτοί οι εμπειρογνώμονες και οι χρήστες συνιστούν το NORDVPN

Το NORDVPN είναι το καλύτερο VPN για την ηλεκτρονική σας εμπιστευτικότητα ? Ρωτήστε τους χρήστες και τους ειδικούς της τεχνολογίας μας.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες VPN, δύσκολο να νικήσει το NordVPN. Η υπηρεσία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών για όλες τις χρήσεις, μια ομάδα εξαιρετικών προχωρημένων χαρακτηριστικών, μια σταθερή πολιτική για την εγγύηση της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας, καθώς και των πελατών που διατίθενται στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες.

Αναλυτής λογισμικού, PCMAG

Για να ολοκληρώσετε: Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN όταν είστε συνδεδεμένοι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας ή για την ανταλλαγή πληροφοριών σας. Το NORDVPN απλοποιεί αυτή τη διαδικασία.

Τεχνολογία του αύριο

Τεχνολογική κριτική, YouTube

Ρώτησα @nordvpn εάν το μπλοκάρισμα παρακολούθησης ιστού θα μπορούσε να προστεθεί σε ένα από τα χαρακτηριστικά τους πέρυσι και απαριθμούνται! Αγαπώ όταν το προϊόν άκουσε τους πελάτες του. Ελπίζω να προστεθεί σύντομα στην έκδοση για κινητά.�� ευχαριστώ, παιδιά! ������

4:31 π.μ. – 31 Οκτωβρίου 2022

Πρέπει να πω … @nordvpn πάντα έρχεται για μένα σε τεχνικά ζητήματα ενώ είναι στο εξωτερικό προσπαθώντας να πλοηγηθείτε με ασφάλεια στους interwebs! Kudos στην επαγγελματική τους ομάδα!

12:57 π.μ. – 5 Ιουνίου 2022

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN, Matt? Μπορεί να ρωτήσετε.

Παρακολουθώ να παρακολουθώ #picard χωρίς επιπλοκές.

Θέλω να αγοράσω πίτσα φίλων των ΗΠΑ χωρίς να είμαι γεωγραφικός.

Θέλω να διερευνήσω πώς οι Ινδοί λαοί βιώνουν τον ιστότοπό μου.
Το πράγμα @nordvpn και είναι εκπληκτικό.

1:20 π.μ. – 7 Απριλίου 2022

Amixem 8.21 εκατομμύρια συνδρομητές

Έχω φανεί καλύτερα από τότε που χρησιμοποιώ το nordvpn!

Κοιτάξτε στο YouTube

5.33 εκατομμύρια συνδρομητές SEB

Χρησιμοποιώ το NORDVPN κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μου επιτρέπει να πλοηγώ σε απευθείας σύνδεση με ασφάλεια!

Κοιτάξτε στο YouTube

Στροφαλοφόρος 2,43 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Nordvpn είναι το αίμα της φλέβας και το μόνο VPN που συνιστά ο πατέρας Chabrier στον Loulous!

Κοιτάξτε στο YouTube

Το καλύτερο του 2023

Καλύτερο VPN 2023

Καλύτερες εφευρέσεις 2022 του χρόνου

Πηγή: Χρόνος © 2022 Time USA LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Χρησιμοποιείται υπό άδεια.

Επιλογή γραφής 2021

Η ηλεκτρονική σας προστασία αβίαστα

Εγγύηση ικανοποιημένη ή επιστροφή 30 ημερών

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε το NordVPN ?

Ναι, τα VPN είναι νόμιμα στις περισσότερες χώρες του κόσμου, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, αρκεί να μην κάνετε τίποτα παράνομο χρησιμοποιώντας τις χρησιμοποιώντας τις.

Ωστόσο, οι χώρες που εφαρμόζουν online επιτήρηση και λογοκρισία μπορούν να περιορίσουν τη χρήση του VPN ή να απαγορεύσουν πλήρως τις υπηρεσίες VPN. Για παράδειγμα, τα VPN είναι παράνομα στη Βόρεια Κορέα, τη Λευκορωσία, το Ομάν, το Ιράκ και το Τουρκμενιστάν. Άλλες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, περιορίζουν έντονα τη χρήση των VPNs.

Γιατί να πληρώσετε για μια υπηρεσία VPN ?

Θα πρέπει να πληρώσετε για να επωφεληθείτε από την καλύτερη εξυπηρέτηση. Είναι δύσκολο για τους δωρεάν προμηθευτές VPN να προσφέρουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών και την ίδια ηλεκτρονική ασφάλεια με τους πληρωμένους προμηθευτές, οπότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αργές συνδέσεις και ανεπαρκές επίπεδο ασφάλειας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN, οι δημιουργοί του πρέπει να κερδίζουν χρήματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορούν να σας πλημμυρίσουν από διαφημίσεις, να εντοπίσουν και να πουλήσουν τα δεδομένα σας ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή σας για τη μεταφορά της δραστηριότητας D ‘άλλων ανθρώπων, τι αξιόπιστο paying VPN Ο προμηθευτής δεν θα είναι.

Με το NORDVPN, ενδέχεται να είστε βέβαιοι ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από προηγμένη κρυπτογράφηση, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενισχυμένη εμπιστευτικότητα σε απευθείας σύνδεση ενώ ιστιοπλοαιρώστε χωρίς περιορισμό δεδομένων ή εύρος ζώνης. Εξακολουθείτε να διστάσετε ? Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων κατά τη διάρκεια του μήνα που ακολουθεί την αγορά σας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Το VPN που απλά λειτουργεί

Πηγαίνετε περισσότερο με την πρώτη εμπιστοσύνη VPN

Πάντα προχωράτε περισσότερο με το VPN N ° 1

Συνδέστε με ασφάλεια σε οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε. Το δίκτυο ευρυζωνικών διακομιστών που βρίσκονται σε 94 χώρες σας επιτρέπει να ελέγχετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Μια κρεμαστή λάμπα που λάμπει πάνω από δύο παράθυρα του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα

Μείνετε προστατευμένοι σε ένα κλικ

Μια σύνδεση στο Διαδίκτυο θα πρέπει να δημιουργείται μόνο ενώ σέβεται το απόρρητό σας. Είτε αγοράζετε online είτε συνδέεστε με ένα δημόσιο Wi-Fi σε ένα καφενείο, ένα VPN θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

Φορητό υπολογιστή, tablet και smartphone με ένα σημάδι ελέγχου σε μια φούσκα συνομιλίας

Χρησιμοποιήστε το ExpressVPN σε όλες τις συσκευές σας

Smartphone, tablet, υπολογιστή, δρομολογητής. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και ποιες συσκευές χρησιμοποιείτε, μόνο μία συνδρομή ExpressVPN είναι αρκετή για εσάς.

Πράσινο λουκέτο, σύμβολο ασφαλείας

Καλύτερη προστασία

Προστατέψτε το απόρρητό σας και εξασφαλίστε την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο χάρη στην τεχνολογία της τεχνολογίας αιχμής -κρυπτογράφηση της τεχνολογίας.

Οι δείκτες θέσης εξαπλώνονται σε έναν παγκόσμιο χάρτη

Λειτουργεί τέλεια παντού

Επωφεληθείτε από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο μέχρι τις προσδοκίες σας, είτε στο σπίτι είτε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Δείκτη ταχύτητας

Μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση VPN

Το δίκτυό μας VPN είναι βελτιστοποιημένο για υψηλές ταχύτητες χάρη στις τεχνολογίες νέας γενιάς.

Εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές σε 94 χώρες

Χάρτης των διακομιστών VPN

Τι σκέφτονται για το ExpressVPN

Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή. Ταξιδεύω πολύ παγκοσμίως και αυτή η εφαρμογή με βοηθά να διατηρήσω επαφή.

MAC, Google Play Store

Είμαι ένας μακροπρόθεσμος χρήστης. Άρχισα να χρησιμοποιώ το ExpressVPN το 2016 και λειτουργεί πολύ καλά.

Nakiboshi, Apple App Store
Άνοιξα χθες έναν λογαριασμό @expressvpn. Χαίρομαι που ταξιδεύετε στο εξωτερικό !
Λατρεύω το Express, από την άποψη της ασφάλειας, της ταχύτητας και τα πάντα ��
Το @expressvpn ήταν πραγματικά απαραίτητο όταν δούλευα εξ αποστάσεως.

Το ExpressVPN είναι Δ

Το ExpressVPN έχει εξαιρετική απόδοση με σταθερές γρήγορες ταχύτητες.

Το καλύτερο offshore VPN για εμπιστευτικότητα

Το καλύτερο offshore VPN για εμπιστευτικότητα

Το ExpressVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN που έχουμε δοκιμάσει

Το ExpressVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN που δοκιμάσαμε.

  • Λογότυπο WSJ
  • Λογότυπο CNET σε γκρι
  • Λογότυπο Les Echos
  • Λογότυπο CNEWS
  • NET LOGO JOURNAL
  • Λογότυπο BBC

Bulles D

Υποστήριξη πελατών με άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων

Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι 24/7 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άμεσων μηνυμάτων για να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το VPN και να λύσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Εγγύηση 30 ημερών ικανοποιημένη ή επιστροφή χρημάτων

Το VPN μας είναι εύκολο στη χρήση. Εάν δεν είστε 100 %ικανοποιημένοι, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από τη συνδρομή σας χωρίς κανένα κίνδυνο.

Τι είναι το VPN ?

Οτι

ΕΝΑ VPN Ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι μια ασφαλής σήραγγα μεταξύ της συσκευής σας και του Διαδικτύου. Τα VPN σας προστατεύουν από την κατασκοπεία και τη λογοκρισία.

Οτι

Οι χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν ένα VPN Για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των online δραστηριοτήτων τους και την εγγύηση της πρόσβασης σε ιστότοπους και υπηρεσίες που ενδέχεται να περιορίζονται.

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν VPN Για να συνδέσετε μακρινούς υπαλλήλους σαν να χρησιμοποίησαν το ίδιο τοπικό δίκτυο σε ένα κεντρικό γραφείο, αλλά με λιγότερα οφέλη από ένα προσωπικό VPN.

Τα πλεονεκτήματα ενός VPN

Οθόνες Δ

Αλλάξτε την τοποθεσία σας

Η χρήση ενός VPN επιτρέπει Τροποποιήστε τη διεύθυνση IP σας, Ο μοναδικός αριθμός που σας αναγνωρίζει καθώς και την τοποθεσία σας στον κόσμο. Με μια νέα διεύθυνση IP, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο σαν να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε σαν να ήσασταν προς άλλες γαλλικές χώρες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ελβετία και το Λουξεμβούργο.

Το ExpressVPN προσφέρει κρυπτογράφηση 256 -bit, το καλύτερο στην κατηγορία της

Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαστείτε τη διεύθυνση IP σας με ένα VPN σας επιτρέπει Απόκρυψη της ταυτότητάς σας online για να σας προστατεύσει από ιστότοπους, εφαρμογές και υπηρεσίες που προσπαθούν να σας παρακολουθούν. Χάρη σε ένα ασφαλές στρώμα κρυπτογράφησης, ένα καλό VPN καλύπτει τη δραστηριότητά σας και σας προστατεύει από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας και οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή ίδρυμα που προσπαθεί να συλλέξει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ο δρομολογητής VPN που καλύπτει όλες τις συσκευές

Επωφεληθείτε από περισσότερη ασφάλεια

Η χρήση ενός VPN σας προστατεύει από ατέλειες ασφαλείας Στις πολλές μορφές τους, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης πακέτων, αμφίβολα δίκτυα Wi-Fi και επιθέσεις από το περιβάλλον. Οι ταξιδιώτες, οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι και οποιοδήποτε άλλο άτομο στο δρόμο χρησιμοποιούν ένα VPN κάθε φορά που συνδέονται με ένα αναξιόπιστο δίκτυο, όπως το Free Public Wi-Fi.

Πότε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ?

Εάν η ιδιωτική ζωή είναι σημαντική για εσάς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN Κάθε φορά που συνδέεστε σε ένα δίκτυο Διαδικτύου. Μια εφαρμογή VPN εκτελείται στο παρασκήνιο στη συσκευή σας, έτσι ώστε να μην σας ενοχλεί όταν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, κοιτάξτε το περιεχόμενο ροής και πλεύση στο Διαδίκτυο. Και θα έχετε ένα ήσυχο μυαλό, γνωρίζοντας ότι η ιδιωτική σας ζωή προστατεύεται πάντα.

Αλλά εδώ είναι μερικές καταστάσεις κατά τις οποίες ένα VPN είναι ιδιαίτερα χρήσιμο:

Το αεροπλάνο που πετάει στον κόσμο

Όταν ταξιδεύετε

Η εξερεύνηση του κόσμου δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο. Ένα VPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο σαν να βρίσκεστε ακόμα στη χώρα διαμονής σας, ανεξάρτητα από την απόσταση από το ταξίδι σας.

Απολαύστε το περιεχόμενο που θέλετε: ο άνθρωπος που παρακολουθεί τηλεόραση και μουσική ροή

Όταν προβάλλετε

Η χρήση ενός VPN σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τηλεόραση και ταινίες σε υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Hulu, Amazon και HBO, χωρίς περιορισμό ή περιορισμό εκ μέρους του ISP σας ή του τοπικού δικτύου Wi-Fi.

Μείνετε ασφαλείς στο Public Wi-Fi: Ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί ένα δισκίο σε ένα καφενείο

Όταν χρησιμοποιείτε το δημόσιο Wi-Fi

Η σύνδεση με το δημόσιο Wi-Fi σε καφετέριες, αεροδρόμια και πάρκα καθιστά τα προσωπικά σας δεδομένα ευάλωτα. Η χρήση ενός VPN στις συσκευές σας σας επιτρέπει να διατηρήσετε την ασφάλειά σας χάρη στην σταθερή κρυπτογράφηση.

Συσκευές παιχνιδιών

Όταν παίζετε

Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε παιχνίδια, κάρτες, δέρματα και άλλες επεκτάσεις που θα μπορούσαν να περιοριστούν στο δίκτυό σας. Αυτό σας προστατεύει επίσης από επιθέσεις DDoS και μειώνει το ping καθώς και τις διαφορές συνολικά.

Κατεβάστε ανώνυμα. Φορητό υπολογιστή με εικονίδιο λήψης

Όταν μοιράζεστε αρχεία

Η κοινή χρήση αρχείων P2P περιλαμβάνει γενικά την παρακολούθηση της διεύθυνσης IP σας με κακόβουλο λογισμικό που μπορεί ενδεχομένως να έχει πρόσβαση στα δεδομένα λήψης σας. Ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και σας προσφέρει περισσότερη εμπιστευτικότητα !

Παράθυρο προγράμματος περιήγησης

Όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο

Ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα εμφανίζουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη χώρα. Με ένα VPN, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε όταν ψωνίζετε.

Πώς λειτουργεί ένα VPN ?

Για να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία ενός VPN, πρέπει πρώτα να καταλάβετε πώς λειτουργεί η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο χωρίς VPN.

VPN

Όταν έχετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο χωρίς VPN, είστε συνδεδεμένοι με αυτόν τον ιστότοπο μέσω του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή της FAI. Το FAI σας αποδίδει Μια ενιαία διεύθυνση IP που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν. Επειδή το FAI διαχειρίζεται και παρακολουθεί ολόκληρη την κυκλοφορία σας, μπορεί να γνωρίζει ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε. Και η δραστηριότητά σας μπορεί να συσχετιστεί μαζί σας χάρη σε αυτή τη ενιαία διεύθυνση IP.

Με VPN !

Όταν συνδέεστε με ένα VPN, η εφαρμογή VPN στη συσκευή σας (καλείται επίσης Πελάτης VPN) καθορίζει μια ασφαλή σύνδεση με ΕΝΑ Διακομιστής VPN. Η κυκλοφορία σας περνά πάντα μέσω του ISP σας, αλλά ο ISP σας δεν μπορεί πλέον να το διαβάσει ή να δει τον τελικό προορισμό κυκλοφορίας. Οι ιστότοποι που επισκέπτεστε δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούν την προσωπική σας διεύθυνση IP, αλλά μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN, ο οποίος μοιράζεται τακτικά από πολλούς χρήστες και αλλαγές.