Next Mobiles: Για την επέτειο του ειδικού ενοικίασης, το iPhone σας σε μια πραγματικά πλεονεκτική τιμή – ψηφιακή, η ενοικίαση smartphone είναι πιο ενδιαφέρουσα από την αγορά? Ανακαλύψτε την επόμενη προσφορά κινητής τηλεφωνίας ALL –

Είναι η ενοικίαση smartphone πιο ενδιαφέρουσα από την αγορά ? Ανακαλύψτε την επόμενη προσφορά κινητής τηλεφωνίας ALL –

Αλλά η ιδέα πηγαίνει ακόμη περισσότερο: δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον να διατηρήσετε το παλιό τηλέφωνο μόλις περάσει οι δώδεκα μήνες, αφού είναι μια ενοικίαση από την οποία δεν θα κρατήσετε τίποτα την ημέρα που σταματά η σύμβαση. Ας κάνουμε λοιπόν μερικές δοκιμές για να δούμε το οικονομικό συμφέρον του ελιγμού.

Next Mobiles: Για την επέτειο του ειδικού ενοικίασης, το iPhone σας σε μια πραγματικά πλεονεκτική τιμή

Και αν επωφεληθείτε από ένα iPhone τελευταίας γενιάς, επαινέσαμε για μερικά ευρώ το μήνα ? Προκειμένου να γιορτάσει τα τρία χρόνια ύπαρξής του με αξιοπρέπεια, αυτό είναι που προσφέρει το επόμενο κινητό με τις μη δεσμευτικές προσφορές της, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του, Το Next Mobiles προσφέρει εξαιρετικές προσφορές που πρέπει να χάσετε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ως πραγματικός πρωτοπόρος στην ενοικίαση νέων ή ανακατασκευασμένων smartphones, αυτή η γαλλική εκκίνηση ξεκίνησε από μια απλή παρατήρηση. Ένα κινητό κόστος, σήμερα, εξαιρετικά ακριβό για να αγοράσετε, ειδικά όταν πρόκειται για μια συσκευή υψηλής ποιότητας όπως το iPhone. Και αυτό δεν υπολογίζεται ότι πρέπει μερικές φορές να αντικατασταθεί πρόωρα σε περίπτωση κλοπής ή θραύσης.

Επομένως, η επόμενη κινητά έθεσε μια υπηρεσία ενοικίασης μη δεσμευτικής που επιτρέπει στον καταναλωτή να έχει πρόσβαση στα τελευταία μοντέλα της Apple Smartphones, αλλά και εκείνων της Samsung ή της Xiaomi, των πιο δημοφιλών εμπορικών σημάτων των Γαλλικών. Το ποσό της ενοικίασης, πολύ λογικού, περιλαμβάνει τη θραύση και την ασφάλιση πτήσης. Μια ενιαία υπηρεσία βοήθειας εξασφαλίζει ακόμη και σε 48 ώρες την αντικατάσταση ή την επισκευή του πολύτιμου κινητού σας.

Θέλετε να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας ενώ απολαμβάνετε τις τελευταίες τεχνολογίες στη μόδα ? Το επόμενο κινητό καλύπτει τις προσδοκίες όλων με τη δυνατότητα αλλαγής smartphones κάθε 3 μήνες. Καλύτερα ακόμα, κάθε πελάτης μπορεί, μετά από 12 μήνες συνδρομής, να αποκτήσει το τελευταίο μοντέλο δωρεάν και χωρίς αυξημένες μηνιαίες πληρωμές !

Είστε πεπεισμένοι ? Επομένως, επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές που έχουν τα επόμενα κινητά τηλέφωνα για εσάς για τα γενέθλιά σας, με μια μεγάλη καινοτομία στον κατάλογό της, την ενοικίαση του MacBook.

Το iPhone 13 σας σε λιγότερο από 30 € ανά μήνα

Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι καταναλωτές που, αντί να αποδώσουν στις σειρήνες του τελευταίου iPhone που ξεκίνησε η Apple, προτιμούν να αναφέρονται στο προηγούμενο μοντέλο, φθηνότερο, αλλά εξίσου ελκυστικό. Μετά από μια σημαντική πτώση των τιμών, το iPhone 13 παραμένει ένα αστέρι τηλεφωνίας. Εξοπλισμένο με μια φωτεινή οθόνη 6,1 ιντσών, είναι γνωστό για τη σταθερή του απόδοση. Το Next Mobiles προσφέρει αυτό ως μέρος μιας αρκετά ακαταμάχητης προσφοράς. Το iPhone 13 θα σας κοστίσει σήμερα € 29,90 το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες, Πριν μεταβείτε σε € 39,90 αντί για τα συνηθισμένα € 42,90.

Αυτό είναι αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες προσφορές στον κατάλογο των επόμενων κινητών τηλεφώνων, με μια ασυναγώνιστη αξία για τα χρήματα. Φυσικά όπως όλες οι συνδρομές που προσφέρει η εταιρεία, αυτή η προσφορά είναι χωρίς υποχρέωση και θα σας επιτρέψει, σε 12 μήνες, να μεταβείτε στο iPhone 14 χωρίς πρόσθετο κόστος και χωρίς να αυξάνεται με το κόστος των μηνιαίων πληρωμών σας.

Το iPhone 14 κυμαίνεται σε πολύ χαμηλές τιμές

Με την προσφορά επετείου του επόμενου κινητού, το μεγαλύτερο μέρος της σειράς iPhone 14 είναι το αντικείμενο των ακαταμάχητων τιμών που τοποθετούν τις τελευταίες καινοτομίες της Apple σε όλους τους προϋπολογισμούς. Εκτός από το να είστε χωρίς δέσμευση και να συμπεριλάβετε μια αποκλειστική υπηρεσία βοήθειας που αντικαθιστά ή επισκευάζει τη συσκευή σας κατά 48 ώρες, Αυτές οι προσφορές σας αφήνουν εντελώς δωρεάν για να επιλέξετε τη συνδρομή σας για κινητά από τον χειριστή της επιλογής σας. Μπορείτε να μειώσετε δραστικά το λογαριασμό επιλέγοντας ένα πακέτο χαμηλών τιμών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εορτασμού, το Next Mobile σας παρέχει ένα iPhone 14 έναντι € 36,90 το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες και στη συνέχεια € 44,90 από τον 7ο μήνα. Το iPhone 14 Pro μπορεί να ενοικιαστεί € 49,90 για έξι μήνες και € 57,90 το μήνα τότε. Τέλος, το iPhone Pro Max προσφέρεται σε € 59,90 το μήνα, ακόμα οι πρώτοι έξι μήνες, στη συνέχεια € 62,90 το μήνα αντί για € 64,90.

Και φυσικά, μετά από 12 μήνες ενοικίασης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την σειρά iPhone 15 που θα πρέπει να ανακοινωθεί στην αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς από την Apple. Η αλλαγή είναι δωρεάν και διατηρείτε τις ίδιες μηνιαίες πληρωμές όπως με το iPhone 14.

Ενοικιάστε το MacBook σας χάρη στα επόμενα κινητά τηλέφωνα

Αυτή είναι η μεγάλη καινοτομία αυτής της άνοιξης που ξεκίνησε από τα επόμενα κινητά. Η ενοικίαση smartphones επεκτείνεται σε φορητούς υπολογιστές. Και όχι μόνο από τότε που είναι αρχικά μια υπηρεσία αφιερωμένη σε ρολά κινητικότητας, το MacBook της Apple.

Ως μέρος αυτού πάντα χωρίς υποχρέωση, το MacBook Air μπορεί να ενοικιαστεί για το ποσό των € 49,90/μήνα και το MacBook Pro στα € 69,90/μήνα. Η μετάβαση σε νέα μοντέλα χωρίς κόστος και με τις ίδιες μηνιαίες πληρωμές διατηρείται, μετά από 24 μήνες.

Το iPhone 14, το Reconditioned στο προσκήνιο

Ως οικολογική επιχείρηση, η επόμενη κινητά τηλέφωνα προσφέρει την ενοικίαση των προϊόντων που έχουν ανακατασκευαστεί. Η ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις τελευταίες κινητές καινοτομίες διατηρώντας παράλληλα τον πλανήτη. Εκτός αυτού, όταν πηγαίνετε στο ανώτερο μοντέλο, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει την παλιά σας συσκευή στη Γαλλία, ευνοώντας έτσι βραχυκυκλώματα.

Η ενοικίαση ενός ανακατασκευασμένου smartphone κάνει επίσης σημαντικές αποταμιεύσεις. Για τα γενέθλιά του, τα επόμενα κινητά σας προσφέρουν μια πρόσθετη μείωση. Με το ανταμείβοντας iPhone 14, επωφελείται από το τελευταίο Apple Technos έναντι μόνο 36,90 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες, στη συνέχεια € 39,90 τους επόμενους μήνες. Αυτή η “πράσινη” προσφορά παραμένει φυσικά χωρίς καμία δέσμευση και επίσης επωφελείται από την ασφάλιση θραύσης και κλοπής. Εάν όχι πολυτέλεια !

Είναι η ενοικίαση smartphone πιο ενδιαφέρουσα από την αγορά ? Ανακαλύψτε την επόμενη προσφορά κινητής τηλεφωνίας ALL –

Είναι η ενοικίαση smartphone πιο ενδιαφέρουσα από το

Μετρητά, πίστωση, αγορά ενοικίασης … ποια είναι η καλύτερη λύση για να επωφεληθείτε από τα πρόσφατα smartphones χωρίς να σπάσετε την τράπεζα ? Ας ενδιαφέρονται για τα επόμενα κινητά, μια νεαρή εκκίνηση του Παρισιού, ο οποίος προσφέρει μια πραγματική εναλλακτική λύση για την αγορά χάρη σε μια μοναδική υπηρεσία στη Γαλλία και χωρίς δέσμευση.

Το Next Mobiles ιδρύθηκε από 3 εμπειρογνώμονες κινητής τηλεφωνίας: Alain Zagury, Frederick Gian, πρώην διευθυντής πωλήσεων της Samsung και Fadel Bennouna, ο οποίος πέρασε αρκετά χρόνια στο Bouygues Telecom.

Το iPhone 14: Next Mobiles περιορίζει τις επιπτώσεις του παγκόσμιου πληθωρισμού

Ο πληθωρισμός των τελευταίων μηνών επηρεάζει σημαντικά την αγοραστική μας δύναμη και τα τελευταία smartphones δεν το ξεφεύγουν. Το τελευταίο iPhone 14 Pro Max για παράδειγμα πωλείται από την Apple σε € 1.479 και μέχρι € 2.129 για μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης ! Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να αγοράσετε ένα πρόσφατο smartphone σήμερα και η κατάσταση δεν είναι πιθανό να βελτιωθεί σύντομα.

Έχοντας επίγνωση του τρέχοντος οικονομικού πλαισίου και επειδή είναι απαραίτητο να καινοτομήσουμε για να διατηρηθεί η αγοραστική δύναμη των γαλλικών, τα επόμενα κινητά τηλέφωνα έχουν δημιουργήσει μια πλήρη, όλες τις υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τα τελευταία smartphones χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Η νεαρή γαλλική εταιρεία έχει φανταστεί μια προσφορά που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από νέα ή ανακατασκευασμένα smartphones, από την Apple, τη Samsung, την Xiaomi, το Oppo, ένα συν … στην καλύτερη τιμή και με ένα σύνολο μοναδικών πλεονεκτημάτων στη Γαλλία:

  • Προσβάσιμα νέα smartphones Από € 15,90 το μήνα
  • Ένα προστατευτικό κέλυφος και ένα προστατευτικό οθόνηςπροσβάλλω Κατά την παραγγελία, αλλά είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε νέες ανά πάσα στιγμή !
  • Συμπεριλαμβάνεται η κατανομή, η οξείδωση και η ασφάλιση κλοπής στη μηνιαία πληρωμή.
  • Τη δυνατότητα αλλαγής κάθε 12 μήνες για ένα πιο πρόσφατο μοντέλο χωρίς κόστος και Διατηρώντας την ίδια μηνιαία πληρωμή. Στο τρέχον πλαίσιο, είναι σχεδόν δύσκολο να το πιστέψουμε. Για παράδειγμα, εάν έχετε εγγραφεί σε ένα iPhone 13 σε 39,90 €/μήνα πριν από 1 έτος, μπορείτε να αλλάξετε σήμερα για το iPhone 14 χωρίς κόστος και να διατηρήσετε την ίδια τιμή στα € 39,90 το μήνα.

Η ασφάλιση περιελάμβανε ότι δεν ενδιαφέρεται για τους πελάτες: Το 100% των αξιώσεων υποστηρίζεται

Όπως υποδεικνύεται προηγουμένως, Ακύρωση, η οξείδωση και η ασφάλιση κλοπής περιλαμβάνονται στην τιμή. Αυτό είναι ένα επιχείρημα που δεν πρέπει να το αφήνει αδιάφορο: οι πιο αδέξια χρήστες και τα θύματα κλοπής μπορούν να έχουν ηρεμία. Χάρη σε αυτήν την υπηρεσία εκεί Η διαχείριση είναι άμεση και συστηματική σε περίπτωση αξίωσης. Τα επόμενα κινητά αντικαθιστούν ένα τηλέφωνο Νέο από ένα νέο τηλέφωνο, και ένα αναμορφωμένο από άλλο σε 24 ώρες έως 48 ώρες. “Δεν υπάρχει αστερίσκος στη σύμβαση: η προσφορά δεν έχει υποχρέωση, με θραύση, κλοπή και οξείδωση”, καθορίζει τον Frédérick Gian.

“Για 2 χρόνια τώρα, έχουμε φροντίσει το 100 % των δηλώσεων απαιτήσεων. Οι πελάτες μας έλαβαν ένα τηλέφωνο ανταλλαγής όπου το επισκευάσαμε χωρίς έξοδα ή εκπίπτουν αν ο πελάτης προτιμούσε αυτή την επιλογή “προσθέτει ο Fadel Bennouna.

Ένα κέλυφος και ένας προστάτης οθόνης είναι δωρεάν και απεριόριστο !

Και έτσι ώστε το smartphone σας Πάντα προστατευμένο, Το Next Mobiles προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά στους πελάτες της. Εάν το κέλυφος σας ηλικίας ή το προστατευτικό οθόνης σας έχει υποστεί βλάβη, μπορείτε να ζητήσετε νέα αξεσουάρ δωρεάν, και όταν θέλετε !

Εξυπηρέτηση πελατών που ανταποκρίνεται σε λιγότερο από 2 λεπτά, 6/7

Εάν αυτή η υπηρεσία μπορεί να φαίνεται πολύ όμορφη για να είναι αληθινή, είναι πραγματικά πραγματική. Οι σχέσεις πελατών είναι απαραίτητες στα επόμενα κινητά σύμφωνα με τους ιδρυτές. Η επόμενη εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας είναι εύκολα προσβάσιμη σε λιγότερο από 2 λεπτά ανά γάτα, email, τηλέφωνο (όλο και πιο σπάνιο) και σε κοινωνικά δίκτυα. Αυτές οι επιλογές πληρώνονται από το Ποσοστό ικανοποίησης πελατών Το κινητό επόμενο ανέρχεται σε 9,8/10[1]

Δύσκολο να βρεθούν σφάλματα σε αυτήν την αρκετά εξαιρετική προσφορά στη γαλλική αγορά, εκτός από το ότι δεν είναι δυνατόν να διατηρηθεί το τηλέφωνο στο τέλος της σύμβασης. Το ακίνητο, το οποίο ήταν προηγουμένως υποχρεωτικό, αφήνει όλο και περισσότερο περιθώριο προσβασιμότητας και χρήσης. Εάν αλλάζετε smartphones κάθε 12, 18 ή 24 μήνες, αυτή η προσφορά γίνεται για εσάς. Από την άλλη πλευρά, εάν κρατάτε τα smartphones σας 4 χρόνια, 5 χρόνια ή περισσότερα, σας συνιστούμε να μελετήσετε τις προσφορές πίστωσης ή να αποθηκεύσετε μέχρι να σας προσφέρετε το smartphone των ονείρων σας !

[1] Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του ανεξάρτητου οργανισμού ειδοποίησης πιστοποίησης, Επαληθευμένη ειδοποίηση.com

Είναι ενδιαφέρουσα η ενοικίαση smartphone ενάντια στην αγορά ? Συγκρίναμε διάφορα μοντέλα

Έχουμε προσεγγιστεί από τα επόμενα κινητά τηλέφωνα που προσφέρει smartphones ενοικίασης. Η ευκαιρία να αναρωτηθείτε αν η προσφορά τους είναι ενδιαφέρουσα σύμφωνα με το smartphone που σας ενδιαφέρει.

Είτε έξω από το iPhone 14, το Xiaomi 12T Pro ή το μελλοντικό Galaxy S23 Ultra, είναι φυσικό να ενοχλείτε να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια συσκευή το έτος της απελευθέρωσής του. Το κόστος που αντιπροσωπεύει αυτό, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο απώλειας ή θραύσης αποθάρρυνσης περισσότερο από ένα. Έτσι, όταν τα επόμενα κινητά τηλέφωνα ήρθαν σε επαφή μαζί μας για να μας πουν για την προσφορά ενοικίασης τηλεφώνου τους, ανοίξαμε ένα ενδιαφερόμενο μάτι.

Η εταιρεία που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια είναι πλήρως σερφάρισμα της οικονομίας συνδρομής. Για να μην αναφέρουμε ” Smartphone netflix “, Θυμηθείτε ότι μεταφέρεται από τη διάσημη πλατφόρμα SVOD μεταξύ άλλων, η παγκόσμια αγορά συνδρομών προχωράει με πλήρη ταχύτητα. Εάν ζυγίζει 200 ​​δισεκατομμύρια σήμερα, θα πρέπει να εξελίσσεται 500 δισεκατομμύρια μόνο 2025, σύμφωνα με μια έκθεση Subronomics του 2021 (μέσω ΨηφιακόΟυσία. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικοί προσπαθούν να πουλήσουν συνδρομές για να χρησιμοποιήσουν ένα smartphone. Αλλά είναι ένα καλό σχέδιο ? Από αυτά που έχουμε δει, η προσφορά φαίνεται ειλικρινής.

Με τη συνδρομή, έχω το δικαίωμα σε αυτό ?

Ας εξηγήσουμε γρήγορα τη φόρμουλα που προτείνεται από τα επόμενα κινητά τηλέφωνα. Για την τιμή της συνδρομής, προφανώς έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το επιλεγμένο τηλέφωνο, είναι αυτονόητο. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο καλύπτεται από την πτήση και την ασφάλιση.

“Πολύ νωρίς, σκεφτήκαμε ότι αν κάναμε μια προσφορά ενοικίασης, θέλαμε οι πελάτες να είναι εντελώς 100 % ήσυχοι. Ως εκ τούτου, φροντίζουμε τα πάντα: βλάβη, οξείδωση, θραύση, είτε σε ένα νέο είτε σε ανακατασκευασμένο smartphone “, Αποκτά τον Fadel Bennouna, ιδρυτή της εταιρείας, ο οποίος λέει ότι σε δύο χρόνια στην αγορά, η εταιρεία έχει φροντίσει το 100 % των περιπτώσεων.

Μπαταρία τριών smartphones

Σε περίπτωση προβλήματος, όλα περνούν από την περιοχή του πελάτη όπου απλά πρέπει να περιγράψετε το πρόβλημα πριν ανακτήσετε. Φυσικά, σε περίπτωση κλοπής, υποστηρίζονται επίσης, θα χρειαστεί να παράσχετε μια καταγγελία. Δεν υπάρχει έκπτωση για θραύση και οξείδωση, αλλά όχι σε κλοπή, η οποία απαιτεί έκπτωση σύμφωνα με το μοντέλο, ορατό κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Σε περίπτωση θραύσης ή βλάβης, η διαδικασία είναι απλή: ένας άνθρωπος παράδοσης έρχεται με το νέο τηλέφωνο και παίρνει το παλιό πριν φύγετε. Το τηλέφωνο ανακτήθηκε, εάν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, θα ενοικιαστεί αυτή τη φορά. Εάν ήταν ήδη ανακατασκευασμένο, θα πωληθεί σε ανακατασκευασμένα.

Είναι ενδιαφέρον οικονομικά ?

Η πιο ελκυστική υπόσχεση των επόμενων κινητών τηλεφώνων έχει ως εξής: Κάθε 12 μήνες, μπορείτε να αλλάξετε το τηλέφωνό σας για να πάρετε το πιο πρόσφατο μοντέλο του ίδιου εύρους, ενώ πληρώνετε την ίδια τιμή. Τι διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τους πελάτες του και κάνει τον συνδυασμό πιο ενδιαφέρον.

Αλλά η ιδέα πηγαίνει ακόμη περισσότερο: δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον να διατηρήσετε το παλιό τηλέφωνο μόλις περάσει οι δώδεκα μήνες, αφού είναι μια ενοικίαση από την οποία δεν θα κρατήσετε τίποτα την ημέρα που σταματά η σύμβαση. Ας κάνουμε λοιπόν μερικές δοκιμές για να δούμε το οικονομικό συμφέρον του ελιγμού.

Το Samsung Galaxy S22 για απεικόνιση

Εξαιρουμένων των προώθησης, ο αριθμός 34,90 ευρώ το μήνα με συνεισφορά 80 ευρώ για ένα νέο Galaxy S22. Αυτό ισοδυναμεί με την επένδυση 500 ευρώ το πρώτο έτος, στη συνέχεια 418,80 ευρώ ανά δευτερόλεπτο. Αν το κρατήσουμε δύο χρόνια, δεν είναι απαραίτητα το πιο ενδιαφέρον. Έχοντας δαπανήσει 918,80 ευρώ, είμαστε πολύ πέρα ​​από 809 ευρώ βασικά για να έχουμε ένα Galaxy S22.

Από την άλλη πλευρά, όπου η φόρμουλα μπορεί να χτυπήσει το μάτι του ταύρου, είναι ότι δαπανώνται 12 μήνες, μπορείτε να επιλέξετε το νέο smartphone της μάρκας με την ίδια τιμή και χωρίς κόστος αλλαγής. Σαφώς, εάν ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε ένα Galaxy S22, μετά από 12 μήνες, μπορείτε να πάρετε ένα Galaxy S23 για 34,90 το μήνα, χωρίς συνεισφορά ή 418,80 ευρώ το χρόνο.

Είναι ένας μικρός προϋπολογισμός, αλλά αν κοιτάξουμε πιο κοντά, για 918,80 ευρώ, χρησιμοποιήσατε δύο συσκευές περίπου 800 ευρώ το καθένα. Βεβαίως, αν διακόψετε τη συνδρομή σας, δεν έχετε απομείνει, αλλά για όλους τους οπαδούς του τηλεφώνου που δεν θέλουν να ρίξουν τα πορτοφόλια τους, ίσως να είμαστε σε μια πραγματικά καλή ιδέα.

Μπορούμε επίσης να διασκεδάσουμε κάνοντας την αναλογία μεταξύ του έτους κόστους -Round και του κόστους του τηλεφώνου σε κάθε μάρκα και ό, τι συμβαίνει, παραμένει γενικά ενδιαφέρον εάν σκοπεύετε να αλλάξετε το τηλέφωνό σας πριν από τα δύο χρόνια δεν εκφράζουν.

Μοντέλο Διάρκεια
Γαλαξία S22 23 μήνες
Galaxy S22 Plus 25 μήνες
Galaxy S22 Plus 23 μήνες
Galaxy Z Flip 4 22 μήνες
Galaxy Z Fold 4 21 μήνες
Γαλαξία A53 28 μήνες
Xiaomi 12T 24 μήνες
Xiaomi 12T Pro 26 μήνες
Xiaomi 12 28 μήνες
iPhone 14 23 μήνες
iPhone 14 Plus 26 μήνες
iPhone 14 Pro Max 22 μήνες
iPhone 13 24 μήνες

Εδώ θα βρείτε ένα τραπέζι που συνοψίζει το κόστος των κύριων μοντέλων μετά από δύο χρόνια. Αντιπροσωπεύει ένα ορισμένο ποσό το ίδιο.

Μοντέλο Κόστος μετά από δύο χρόνια
Γαλαξία S22 737.8
Galaxy S22 Plus 923.8
Galaxy S22 Plus 1173.8
Galaxy Z Flip 4 1107.8
Galaxy Z Fold 4 1937.8
Γαλαξία A53 379.8
Xiaomi 12T 668.7
Xiaomi 12T Pro 747.7
Xiaomi 12 767.7
iPhone 14 1066.7
iPhone 14 Plus 1122.7
iPhone 14 Pro Max 1612.7
iPhone 13 928.7

Είναι πράσινο ?

Από τη στιγμή που τα τηλέφωνα χρησιμοποιούνται αρκετές φορές σε αυτό το μοντέλο (έως και 3 φορές πάνω από 36 μήνες), θα μπορούσε κανείς να πιστεύει ότι αυτή η πρακτική είναι πράσινη. Μην προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι κάνετε μια καλή δράση για το περιβάλλον μέσω αυτού του τύπου υπηρεσίας, αφού όπως δείξαμε παραπάνω, εκτός αν θέλετε να ρίξετε χρήματα μέσω των παραθύρων, η μορφή σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τακτικά το κινητό σας. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος να μην ρύπανση δεν είναι ακόμα να καταναλώνουν νέα προϊόντα και επομένως να αγοράσουμε ένα καλό μοντέλο που θα διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο (όπως φαίνεται ήδη)))).

Σε αυτό το θέμα, ο Fadel Bennouna υπερασπίζεται το μοντέλο του προχωρώντας ότι επιτρέπει στα smartphones που αγοράζουν για να γνωρίζουν έως και τρεις ζωές. Ένα πρώτο στη νέα ενοικίαση, ένα δευτερόλεπτο σε ανακατασκευασμένη ενοικίαση και ένα τρίτο, αν είναι σε καλή κατάσταση, προς πώληση στην ανακατασκευασμένη αγορά μετά από 36 μήνες.

Όλοι είναι ελεύθεροι να βρουν την ισορροπία τους σε όλα αυτά. Βεβαίως, το μοντέλο επιτρέπει στα τηλέφωνα να ζουν πολλές ζωές σε μία, αλλά μπορούμε επίσης να τονίσουμε ότι ωθεί την ταχεία ανανέωση του δικού του τηλεφώνου, σε μια εποχή που ακριβώς το ποσοστό ανανέωσης τείνει να επιβραδύνει.

Ας προσθέσουμε ότι η εταιρεία στοχεύει σε ένα βαθμό σε ανακατασκευασμένο “πολύ κοντά στο νέο” και δοκιμάζει τα ίδια τα τηλέφωνα. Οι μπαταρίες αλλάζουν σχεδόν συστηματικά. Όλα αυτά μπορούν να αυξήσουν λίγο το λογαριασμό ενέργειας και να μειώσουν το ενδιαφέρον ενός τέτοιου μοντέλου εάν θέλετε να μειώσετε τον αντίκτυπο του άνθρακα σας.

Ποιες μάρκες είναι διαθέσιμες ?

Η πλατφόρμα προσφέρει μόνο smartphones Samsung, Apple και Xiaomi. Αλλά ο Fadel Bennouna μας διαβεβαιώνει ότι το Pixel Google θα πρέπει να φτάσει από το 1ο τρίμηνο 2023.

Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα μοντέλο που χρονολογείται από δύο ή τρία χρόνια μέγιστο. Το επόμενο κινητό φυσικά επηρεάζεται επίσης από προβλήματα έλλειψης. Είναι επομένως πιο περίπλοκο να βρείτε το τελευταίο iPhone Pro μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου για παράδειγμα.

Η πλατφόρμα θεωρεί φυσικά να επεκτείνει το εύρος της περαιτέρω προσφέροντας ρολόγια, δισκία ή υπολογιστές μακροπρόθεσμα, αλλά η ιδέα εξακολουθεί να είναι μόνο στην κατάσταση του έργου.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.