Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με την προσφορά Orange Internet (LiveBox)?, Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με πορτοκαλί?

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με πορτοκαλί

Contents

Τιμολόγηση Κάθε μήνα πραγματοποιείται κατά την επέτειο της πρώτης εγγραφής στο Netflix. Σε περίπτωση προηγούμενης τερματισμού, οι συνδρομητές μπορούν πάντα να επωφεληθούν από τον ιστότοπο ροής μέχρι αυτή την ημερομηνία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix από το πλαίσιο Internet Orange Livebox ?

Livebox Orange Netflix

Το Netflix έχει, εδώ και αρκετά χρόνια, η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής στον κόσμο. Το κύρος του καταλόγου του, συνδυάζοντας με επιδεξιότητα αποκλειστικών προγραμμάτων, λειτουργεί καταναλωτές και ανεξάρτητους τίτλους, ξέρει πώς να προσελκύσει πολλά βλέμματα.

Ήταν λοιπόν απαραίτητο ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μεταξύ των παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο, στην περίπτωση αυτή Orange, προσφέρει Netflix, μια υπηρεσία που εκτιμάται από τους καταναλωτές. Επομένως, ο ιστορικός χειριστής τηλεπικοινωνιών προσφέρει επομένως το Netflix μεταξύ των επιλογών για την ολοκλήρωση των προσφορών του στο Internet Box. Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε Πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία ροής από το LiveBox.

Εδώ είναι τα κύρια σημεία που απευθύνονται σχετικά με την προσφορά Netflix με ένα πορτοκαλί κουτί Internet:

 • Η αλυσίδα για να πάει στην πρόσβαση στο Netflix μέσω του livebox ή του livebox
 • Το κόστος των πακέτων Netflix σε περίπτωση εγγραφής μέσω πορτοκαλί κιβώτιο Internet.
 • τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τις διάφορες προσφορές Netflix
 • Ο τρόπος με τον οποίο η χρέωση του πακέτου Netflix είναι οργανωμένη με πορτοκαλί
 • Διαχείριση συνδρομής Netflix
 • Οι διαφορετικές συσκευές στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν η συνδρομή Netflix.

Netflix με πορτοκαλί livebox

Το LiveBox Orange LiveBox σας επιτρέπει να απολαύσετε την υπηρεσία ροής βίντεο Netflix.

Orange Client: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του Netflix με ένα livebox

Από τότε που έφτασε στη γαλλική αγορά το 2013, η Netflix συνέχισε να κερδίζει δημοτικότητα. Τώρα, η υπηρεσία συνεχούς ροής έχει γίνει ένα βασικό στοιχείο του γαλλικού πολιτιστικού τοπίου. Προσφέροντας μεγάλες δημόσιες ταινίες και λατρείες για να ανακαλύψετε και να ανακαλύψετε ξανά, η αμερικανική πλατφόρμα συμμετείχε επίσης σε αποκλειστικές δημιουργίες.

Υπάρχει μόνο με Netflix ότι είναι επομένως δυνατή η πρόσβαση σε ορισμένες σειρές που αναγνωρίζονται για την ποιότητά τους, όπως και Μαύρος καθρέφτης, Stranger πράγματα, Ή Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο. Στην πραγματικότητα, ο Αμερικανός γίγαντας έχει επιχειρήματα βάρους στον αγώνα του με άλλους ειδικούς του τομέα όπως το OCS και το HBO.

Η σειρά της σειράς δεν είναι επίσης η μόνη περιοχή στην οποία διακρίνεται το Netflix. Η εταιρεία βρίσκεται επίσης πίσω από το Παραγωγή πρωτότυπων έργων που έχουν επισημανθεί μόνιμα τα πνεύματα τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση του Okja, Παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του 2017 των Καννών, Εκμηδένιση με τη Natalie Portman, ή Εντός ολίγου, Η ταινία υπέγραψε τον Andrew Niccol (Καλώς ήλθατε στο GattacaΟυσία. Όλες αυτές οι ταινίες ποιότητας είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στο Netflix στη Γαλλία. Ωστόσο, ορισμένες προϋποθέσεις είναι απαραίτητες για να επωφεληθούν από την υπηρεσία Netflix από το LiveBox της.

Αυτός ο οδηγός αφιερωμένος στη χρήση του Netflix με ένα πορτοκαλί κιβώτιο Internet επιστρέφει σε μερικά βασικά σημεία.

 • Ποια είναι η διαδικασία πρόσβασης στο Netflix με ένα livebox ?
 • Ποια είναι τα πακέτα Netflix που είναι διαθέσιμα με ένα πορτοκαλί livebox ?
 • Πώς να απολαύσετε έναν δωρεάν μήνα στο Netflix ?

Συμβουλές από το δικό μουΜικρόΚουτί

Πριν επιλέξετε το Netflix, είναι δυνατόν να μάθετε για τον κατάλογο διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Το τελευταίο είναι πράγματι τακτικά εμπλουτισμένο με προγράμματα, μερικές φορές προσωρινά. Μπορεί λοιπόν να είναι σχετικό για να περιμένετε την προσθήκη μιας σειράς ή μιας ταινίας που αναμένεται να ξεκινήσει τη συνδρομή σας.

Πώς και με ποιον αριθμό αλυσίδας πρόσβασης Netflix με το Livebox Orange ?

Όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές της, Η Orange προσφέρει Netflix στους συνδρομητές του. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν περιλαμβάνεται, είναι επομένως σκόπιμο να αφαιρέσετε την προαιρετική προσφορά. Επιπλέον, θα πρέπει να το γνωρίζετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix, είναι δυνατά διάφορα βήματα. Όπως και με άλλους ISP, ένας αριθμός αλυσίδας είναι αφιερωμένος στην πλατφόρμα. Από τη διεπαφή LiveBox, μια άλλη λύση σας επιτρέπει να μεταβείτε στην αρχική σελίδα της αμερικανικής πλατφόρμας ροής.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix από το Orange LiveBox, υπάρχουν δύο λύσεις:

 • Μεταβείτε στο Orange Livebox Channel 70 για να εμφανίσετε το Netflix
 • Πατήστε το πλήκτρο “Μενού” στο τηλεχειριστήριο για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα “Video on Demand”, επιλέξτε “Video Pass”, τότε το εικονίδιο Netflix.

Με αυτές τις πληροφορίες, τα μέλη στην υπηρεσία συνεχούς ροής μπορούν τότε Απολαύστε ελεύθερα τον κατάλογο Netflix από τον αποκωδικοποιητή Orange TV4. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός από το Netflix και τις άλλες υπηρεσίες αφιερωμένες στον κινηματογράφο και τη σειρά, η Orange εμφανίζει αθλητικές ανθοδέσμες. Μεταξύ των επιλογών που μπορούν να εγγραφούν στον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο εμφανίζονται έτσι Bein Sport και Canal+. Το RMC Sport μπορεί επίσης να εγγραφεί από τους πελάτες της Orange.

Bein αθλητικά κανάλια στο Orange

Διαβάστε επίσης τα πάντα για το Bein Sports με κουτιά Orange Internet

Ποια είναι η μηνιαία τιμή μιας συνδρομής στο Netflix στο Orange ?

Ως συνήθως, οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον κατάλογο του αμερικανικού γίγαντα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τρεις τύπους συνδρομής. Εάν είναι απαραίτητο, ωστόσο, πρέπει να το σημειωθεί Οι συνδρομητές πορτοκαλιού δεν επωφελούνται από τις προτιμησιακές τιμές Εγγραφείτε στην υπηρεσία Netflix ως κάτοχος livebox.

Οι διάφοροι τύποι Netflix που είναι προσβάσιμοι στο Orange
Ουσιώδης Πρότυπο Ασφάλιστρο
Πιθανότητα ταυτόχρονα 1 οθόνη 2 οθόνες 4 οθόνες
Βέλτιστη προβολή Τυπικός ορισμός (Ανάλυση 720*578) Υψηλής ευκρίνειας (Ανάλυση 1280*720) HD και 4K ή Ultra HD (ανάλυση 3840*2160)
Μηνιαία τιμή 7,99 € 11,99 € 15,99 €

Μερικές παρατηρήσεις για την καλύτερη κατανόηση των τύπων:

 • Η ποιότητα των προγραμμάτων που δεν υπερβαίνει τον πρότυπο ορισμό (SD) Για το βασικό πακέτο, οι νομάδες είναι κατάλληλοι για τη σειρά smartphone ;
 • Οι πελάτες της Netflix έχουν τη δυνατότητα Κατεβάστε ταινίες σε συγκεκριμένες υποστηρίξεις Αλλά ο αριθμός των συσκευών για χρήση αυτής της λειτουργίας με τον ίδιο λογαριασμό είναι περιορισμένος
 • ο τύπος Το Premium από το Netflix είναι κατάλληλο για μεγάλες ομάδες φίλων και οικογενειών Με 4 οθόνες που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα.

Κατεβάστε ταινίες και σειρά Limited ?

Η λήψη ορισμένων ταινιών ή σειράς επιτρέπεται από το Netflix. Ωστόσο, εξαρτάται από δύο παράγοντες. Μια μειονότητα υποστήριξης είναι συμβατή με αυτή τη λειτουργικότητα. Επιπλέον, μειώνεται ο κατάλογος των έργων που μπορούν να μεταφορτωθούν. Είναι επιτακτική ανάγκη να είναι πρωτότυπες δημιουργίες του Netflix, ή ότι έχει εξ ολοκλήρου τα δικαιώματα.

Customer LiveBox ή LiveBox Up: Δωρεάν Netflix για περίοδο δοκιμής ενός μήνα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε μια ενδιαφέρουσα επιλογή για περισσότερους από έναν τίτλο για να ανακαλύψετε τα προγράμματα Netflix από το livebox του. Για πρώτη εγγραφή, Ο ιστότοπος συνεχούς ροής αφήνει ένα μήνα ελεύθερο για να επιτρέψει σε όλους να δουν αν το περιεχόμενο του καταλόγου αντιστοιχεί σε αυτούς.

Για να επωφεληθείτε από αυτή τη δοκιμαστική περίοδο, απλώς εγγραφείτε στην επιλογή στο Orange. Η υπηρεσία Στη συνέχεια, χρεώνεται μόνο μετά την επέτειο της εγγραφής. Εάν η Netflix δεν πείσει τελικά τον χρήστη, ο τελευταίος μπορεί να τον τερματίσει αμέσως. Σημειώστε ότι η πρόσβαση στον ιστότοπο συνεχούς ροής σταματά ένα μήνα μετά την αρχική εγγραφή.

Εξάλλου, Η συνδρομή στο Netflix είναι συνδρομή χωρίς υποχρέωση. Είναι επομένως δυνατό να το σταματήσετε ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με την επιθυμία σας ή τη διαθεσιμότητά σας. Δεν υπάρχει φόβος να έχουμε όμως. Εάν προκύψει η επιθυμία επανεκκίνησης της συνδρομής, είναι δυνατόν να αποκαταστήσετε δεδομένα. Αγαπημένες σειρές και ταινίες, προχωρημένες μέσα από τις εποχές: Όλες αυτές οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες ξανά, σαν να μην είχε σταματήσει η συνδρομή.

Δοκιμαστική περίοδος Netflix: Η προσφορά της επιλογής σας για ένα μήνα

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, οι νέοι χρήστες που δοκιμάζουν την προσφορά έχουν την επιλογή. Είναι πράγματι δυνατή η επιλογή της βασικής, τυπικής ή πριμοδότησης. Κατά τη διάρκεια των τριάντα ημερών, όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον τύπο που είναι πιθανό να υιοθετήσουν αργότερα. Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα της πραγματοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρει η Netflix και η συνάφεια της προσφοράς σε σύγκριση με τις ανάγκες της.

Πώς να διαχειριστείτε τη συνδρομή Netflix και να απολαύσετε την υπηρεσία streaming με το να είστε πορτοκαλί πελάτης ?

Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα συνεχούς ροής, παραμένει μόνο για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην προσφορά. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι δυνατότητες που προσφέρονται εξαρτώνται από τον επιλεγμένο τύπο. Μόλις ο κάτοχος του βασικού, τυπικού ή premium πακέτου, Ωστόσο, είναι δυνατόν να αλλάξετε τις προσφορές εάν το τελευταίο δεν είναι κατάλληλο. Για να επωφεληθεί πλήρως από το Netflix, αξίζουν μερικά σημεία να συζητηθούν. Το Mapetitebox προσφέρει να επιστρέψει σε ορισμένα μεγάλα στοιχεία που πλαισιώνουν τη χρήση και τη διαχείριση της συνδρομής.

Παρακάτω, σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση μιας προσφοράς Netflix.

 • Ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για πρόσβαση στο Netflix με πορτοκαλί ?
 • Πώς να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Netflix με πορτοκαλί ?
 • Πώς τιμολογείται το Netflix σε πορτοκαλί εργασία ?
 • Ποιες είναι οι υποστηρίξεις με το Netflix ?

Κιβώτια Internet με τηλεόραση ISP

Διαβάστε επίσης όλα τα πλαίσια στο διαδίκτυο με το Bouquet TV

Πώς να τερματίσετε ή να αλλάξετε τη συνδρομή Netflix με τον ιστορικό χειριστή ?

Εάν η εγγραφή από την περιοχή του πελάτη ή ο αποκωδικοποιητής της Orange TV είναι δυνατή για το Netflix, αυτό δεν συμβαίνει με τον τερματισμό. Για’Ακύρωση συνδρομής στο Netflix, Πρέπει να πάτε, η επιλογή σας, στον ιστότοπο υπηρεσίας ή στην εφαρμογή του. Μόλις βρεθείτε στην αρχική σελίδα του ενός ή του άλλου υποστηρίξεων, μια απλή και γρήγορη διαδικασία σας επιτρέπει να αποκτήσετε την επιθυμητή αλλαγή.

Για να γίνει αυτό, δεν είναι λοιπόν απαραίτητο να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών ή τρίτο μέρος. Όλα γίνονται έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν οι ίδιοι να διαχειρίζονται τη συνδρομή τους με αυτόνομο τρόπο και όσο το δυνατόν απλούστερα.

Η διαδικασία για να τερματίσει την προσφορά Netflix ή να την τροποποιήσει:

 • Επιλέξτε “Λογαριασμός”;
 • Αναζήτηση στο τμήμα “Συνδρομή και τιμολόγηση” Το ένθετο “Ακύρωση της συνδρομής”
 • Επιλέξτε αυτό το ένθετο και ακολουθήστε τις ακόλουθες ενδείξεις.

Ωστε να Επεξεργαστείτε το πακέτο Netflix, Η διαδικασία είναι σχεδόν ταυτόσημη. Με τη διαφορά ότι η επιλογή βρίσκεται στο μέρος “Λεπτομέρειες πακέτου”. Εδώ, τα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ένθετο “Αλλαγή πακέτου” και στη συνέχεια να κάνουν την επιλογή για την προσφορά στην οποία επιθυμούν να μεταναστεύσουν.

Ποια περίοδο για τη λήψη υπόψη της τροποποίησης ή του τερματισμού της συνδρομής Netflix ?

Εάν η αλλαγή στο πακέτο Netflix ληφθεί αμέσως υπόψη, δεν είναι η ίδια για τερματισμό. Αυτό ισχύει μόνο όταν επιτευχθεί η επέτειος της εγγραφής. Ενώ περιμένουν να φτάσουν σε αυτήν την ημερομηνία, ο κάτοχος συνδρομής και οι λογαριασμοί που σχετίζονται με αυτό μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από τον κατάλογο Netflix, χωρίς επιπλέον κόστος.

Ο εξοπλισμός που απαιτείται για να επωφεληθεί από το Netflix στο Orange

Όλα τα liveboxes που προσφέρονται από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου δεν είναι συμβατά με το Netflix. Αυτές είναι τόσες πολλές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν κοιτάξουμε απεριόριστα από τα διαθέσιμα προγράμματα στην πλατφόρμα συνεχούς ροής, όπως Rick & Morty, συνελήφθη ανάπτυξη, ή Καλύτερη κλήση SAUμεγάλο.

Netflix με πορτοκαλί livebox

Το Netflix είναι διαθέσιμο στο Orange με τον μεγαλύτερο εξοπλισμό χειριστή.

Ο κατάλογος του εξοπλισμού για την πρόσβαση στο Netflix στο Orange:

 • Ο αποκωδικοποιητής παιχνιδιού?
 • δορυφορική τηλεόραση;
 • Ο αποκωδικοποιητής UHD;
 • Αποκωδικοποιητής 4.

Αυτός ο κατάλογος είναι σχετικά περιοριστικός, ορισμένα στοιχεία δεν είναι συμβατά με τη χρήση του Netflix. Πρέπει να το καθοριστεί αυτό Οι κάτοχοι ενός λευκού αποκωδικοποιητή δεν μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, είναι δυνατόν για τους κατόχους του λευκού αποκωδικοποιητή να κάνουν αλλαγή εξοπλισμού. Μόλις είναι διαθέσιμος ο σωστός εξοπλισμός, αρκετές διαδικασίες επιτρέπουν την πρόσβαση στην πλατφόρμα συνεχούς ροής.

Orange Internet Box προσφορές που επιτρέπουν την πρόσβαση Netflix είναι:

 • Livebox;
 • Livebox.

Ολα Μια άλλη συνδρομή σε ένα κουτί Internet στο Orange δεν δίνει πρόσβαση στο Netflix. Ο λόγος είναι απλός: ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου δεν παρέχει αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4 ή livebox για άλλους τύπους.

Πορτοκαλί συνδρομές στο Διαδίκτυο

Διαβάστε επίσης τα πάντα για κουτιά Orange Internet

Πώς είναι η τιμολόγηση του Netflix στο Orange ?

Οι συνδρομητές Το Orange έχει την επιλογή σε σχέση με το τιμολόγιο Netflix. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε μήνα, χωρίς να σταματήσετε τη συνδρομή, ανανεώνεται αυτόματα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι είναι δυνατόν για τους πελάτες ενός πορτοκαλί κιβώτιο Internet που κατέχει μια συνδρομή Netflix ότι υπάρχουν δύο λύσεις σχετικά με την τιμολόγηση της υπηρεσίας streaming.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά την τιμολόγηση της συνδρομής Netflix ?

 • Το κόστος της υπηρεσίας Η ροή Netflix μπορεί να εμφανιστεί στο τιμολόγιο που μεταδίδεται από το Orange στους συνδρομητές του
 • Η ποσότητα του Η συνδρομή Netflix μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ανεξάρτητα από το κουτί Orange Internet.

Τιμολόγηση Κάθε μήνα πραγματοποιείται κατά την επέτειο της πρώτης εγγραφής στο Netflix. Σε περίπτωση προηγούμενης τερματισμού, οι συνδρομητές μπορούν πάντα να επωφεληθούν από τον ιστότοπο ροής μέχρι αυτή την ημερομηνία.

Τι υποστηρίζει είναι συμβατά με το Netflix ?

Το Netflix επιτρέπει, σε δύο από τους τρεις προσβάσιμους τύπους της, να παρακολουθούν ταυτόχρονα τα προγράμματα καταλόγου μέσω δεύτερης οθόνης. Επίσης, Πολλά τερματικά μπορούν να εμφανίσουν την υπηρεσία συνεχούς ροής.

Μεταξύ των τερματικών που μπορούν να φροντίσουν την υπηρεσία Netflix είναι:

 • Smartphones ή tablet με την εφαρμογή Netflix iOS ή Android
 • Υπολογιστές χάρη στις εφαρμογές επιφάνειας εργασίας MAC ή Windows
 • Smart TV με την εφαρμογή Netflix, όπως η Toshiba, η Panasonic, η Sony, τα μοντέλα Samsung προσφέρουν παρόμοια
 • Κονσόλες παιχνιδιών: με Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, WII ή WII U;
 • Συνδεδεμένα κλειδιά με το Google Chromecast, το Amazon Fire ή το Apple TV.

Χάρη σε αυτό, είναι ιδιαίτερα εύκολο Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, μόλις γίνει η συνδρομή από το LiveBox Orange. Το πλεονέκτημα είναι ότι τα αναγνωριστικά που ορίζονται κατά την εγγραφή με πορτοκαλί ισχύουν επίσης για αυτές τις άλλες υποστηρίξεις.

Δωρεάν Netflix για 6 μήνες για οικογενειακούς πελάτες

Το Netflix σάς επιτρέπει να κατεβάσετε τις ταινίες και τις σειρές σας. Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό που διατίθεται σε λίγα τερματικά.Στον υπολογιστή, μόνο η διαθέσιμη εφαρμογή στα Windows σάς επιτρέπει να καταγράφετε προγράμματα Netflix. Οι εφαρμογές για κινητά, διαθέσιμα στο iOS ή στο Android εξουσιοδοτούν επίσης τη λήψη.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με πορτοκαλί ?

Με σχεδόν 45% μερίδιο αγοράς στην αγορά κιβωτίων Internet, η Orange είναι ένα βαρέων βαρών τηλεπικοινωνιών και ένας σημαντικός συνεργάτης της Netflix. Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με το Livebox Orange ? ακολούθα τον αρχηγό !

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με πορτοκαλί;

Maxime Blondet – Τροποποιήθηκε στις 08/22/2023 στις 3:42 μ.μ

 1. Netflix Orange: 4 πιθανά πακέτα
 2. Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την πρόσβαση στο Netflix Orange
 3. Πώς να εγγραφείτε στο Netflix Orange ?
 4. Συνδεθείτε στο Netflix στην Orange TV
 5. Πώς τιμολογείται το πορτοκαλί Netflix ?
 6. Πώς να τροποποιήσετε ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας Netflix Orange ?

Netflix στο Orange: 4 πιθανά πακέτα

Όπως οι ανταγωνιστές του, η Orange προσφέρει Netflix στους συνδρομητές του. Αλλά προσέξτε, η υπηρεσία δεν περιλαμβάνεται στις προσφορές του Internet LiveBox. Επομένως, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε σε ένα από τα τέσσερα πακέτα Netflix που προσφέρονται από την πλατφόρμα συνεχούς ροής:

 • Το πακέτο Πρότυπο με διαφήμιση σε € 8,99 (1 μεμονωμένη οθόνη ταυτόχρονα σε HD)
 • Το πακέτο Ουσιώδης σε € 8,99 (1 μεμονωμένη οθόνη ταυτόχρονα σε HD)
 • Το πακέτο πρότυπο σε € 13,49 (2 ταυτόχρονες οθόνες στο Full HD)
 • Το πακέτο Ασφάλιστρο σε € 17,99 (4 ταυτόχρονες οθόνες σε 4K Ultra HD)

Η συνδρομή στο Netflix είναι συνδρομή χωρίς δέσμευση. Είναι επομένως δυνατό να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή.

Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την πρόσβαση στο Netflix Orange

Σήμερα, όλες οι προσφορές Orange Internet παρέχουν πρόσβαση στο Netflix. Αλλά, για να έχετε πρόσβαση, πρέπει ακόμα να έχετε έναν αποκωδικοποιητή πορτοκαλί τηλεόρασης που είναι συμβατός. Που συμβαίνει με το Livebox TV 4, απο LiveBox Play Και LiveBox Play Up και Ultra HD 4K αποκωδικοποιητής. Εδώ είναι πώς να μάθετε αν θα μπορείτε να απολαύσετε τις ταινίες και τις σειρές που κυκλοφορούν από την πλατφόρμα streaming:

Μικρή διευκρίνιση: Εάν δεν γνωρίζετε ποιος αποκωδικοποιητής έχετε, το χρώμα του αρκεί να γνωρίζετε αν είναι συμβατό με το Netflix. Οι μαύροι είναι ενώ οι λευκοί (UHD 90) δεν είναι. Απλό και αποτελεσματικό ! Εάν ο αποκωδικοποιητής σας δεν είναι συμβατός, μην πανικοβληθείτε, για να αλλάξετε τον αποκωδικοποιητή για ένα συμβατό, χωρίς να αλλάξετε απαραιτήτως την προσφορά του. Παρ ‘όλα αυτά, η αλλαγή του εξοπλισμού μπορεί να σας χρεωθεί.

Από την άλλη πλευρά, εάν λάβετε δορυφορική τηλεόραση και θέλετε να εγγραφείτε στο Netflix, θα πρέπει να αλλάξετε το κουτί σας και να αλλάξετε τη συνδρομή σας. Η υπηρεσία συνεχούς ροής είναι προσβάσιμη μόνο μέσω ADSL ή ινών.

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix Orange ?

Η εφαρμογή Netflix υπάρχει ήδη στο πορτοκαλί κουτί. Δεν υπάρχει λοιπόν να το εγκαταστήσετε. Υπάρχει μόνο δημιουργία λογαριασμού και εγγραφείτε σε μία από τις τρεις συνδρομές. Τίποτα δεν είναι ευκολότερο. Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

1- Αποκτήστε πρόσβαση στο Pass Video

Πατήστε το κουμπί μενού στο τηλεχειριστήριο σας. Στο βίντεο κατόπιν ζήτησης, μεταβείτε στην ενότητα Video Pass του αποκωδικοποιητή LiveBox και επιλέξτε Netflix

παζενο-πορτοκαλί

2- Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Για να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό στο Netflix, εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και επικύρωση

3- ενημερώστε τη μέθοδο πληρωμής

Αφού επιλέξετε το πακέτο Netflix, έχετε την επιλογή μεταξύ δύο μεθόδων πληρωμής: πληρωμή στον πορτοκαλί λογαριασμό σας, όπως και για τη συνδρομή σας ή με τραπεζική κάρτα, οπότε η συνδρομή στο Netflix θα υπόκειται σε ξεχωριστό τιμολόγιο.

4- Επικύρωση του λογαριασμού σας Netflix

Αφού ελέγξετε τους όρους χρήσης, ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας και επωφεληθείτε από το καλύτερο του Netflix.

Για να εγγραφείτε στο Netflix Orange, μπορείτε επίσης να περάσετε από το Μπουτίκ στον ιστότοπο του χειριστή. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “TV και Entertainment” και κάντε κλικ στο “TV Bouquets”, στη συνέχεια στο “Netflix” και τελικά στο “Εγγραφή τώρα”. Πριν συνεχίσετε τη διαδικασία συνδρομής, η Orange σας ζητά να υποδείξετε το δικό σας πορτοκαλί λογαριασμός Εισάγοντας τη διεύθυνση email σας ή τον αριθμό Orange Mobile.

Συνδεθείτε στο Netflix στην Orange TV

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix στην Orange TV, υπάρχουν τρεις δυνατότητες. Είναι πρώτα δυνατή η πρόσβαση σε αυτό συνδέοντας με την εφαρμογή, από το Video Pass στην ενότητα βίντεο κατόπιν ζήτησης. Μια άλλη δυνατότητα: Πατήστε το κουμπί μενού στο τηλεχειριστήριο, επιλέξτε Τηλεοπτικά κανάλια στην ενότητα τηλεόρασης και ξεκινήστε την εφαρμογή Netflix. Τρίτη δυνατότητα, και είναι το απλούστερο και ταχύτερο από τα τρία: Συνδεθείτε απευθείας από το Κανάλι 70 Πορτοκαλί μπουκέτο.

Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, απλά προσδιορίστε τον εαυτό σας για να επωφεληθείτε από την πλατφόρμα streaming και να παρακολουθήσετε την καλύτερη σειρά Netflix.

Πώς τιμολογείται το πορτοκαλί Netflix ?

Υπάρχουν δύο δυνατότητες: τιμολόγηση με Netflix ή τιμολόγηση από πορτοκαλί, οπότε η συνδρομή στο Netflix θα εμφανιστεί στο τιμολόγιο του χειριστή. Θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις δύο επιλογές τη στιγμή της συνδρομής.

Εάν είστε ήδη πελάτης Netflix και θέλετε να χρεωθείτε από την Orange, θα χρειαστεί να τερματίσετε τη συνδρομή Netflix και να κάνετε μια νέα συνδρομή μέσω πορτοκαλιού και να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής από πορτοκαλί λογαριασμός.

Πώς να τροποποιήσετε ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας Netflix Orange ?

Η διαχείριση του λογαριασμού σας Netflix Orange έχει ολοκληρωθεί Μόνο από τον ιστότοπο Netflix. Αν θα τροποποιήσετε το πακέτο σας ή θα τερματίσετε τη συνδρομή σας.

Και στις δύο περιπτώσεις, σας εντοπίζει στη Netflix και πρόσβαση στη σελίδα “Λογαριασμός”.

 • Εάν θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας, επιλέξτε “Αλλαγή πακέτου”, στην ενότητα “Πακέτο”.
 • Εάν επιθυμείτε να τερματίσετε, κάντε κλικ στο “Ακύρωση της συνδρομής”, στην ενότητα “Συνδρομή και τιμολόγηση”.

Netflix σε 4K Ultra HD με πορτοκαλί livebox

Το Netflix είναι διαθέσιμο σε εξαιρετικά υψηλό ορισμό σε τρεις αποκωδικοποιητές Orange TV (TV 4, LiveBox Play Up και Ultra HD 4K αποκωδικοποιητής). Ωστόσο, πρέπει να εκπληρωθούν ορισμένες προϋποθέσεις:

 • Έχουν εγγραφεί στο πακέτο Premium Netflix
 • Έχετε σταθερή ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο τουλάχιστον 25 MB/S
 • Έχετε μια ποιότητα ροής σε αυτοκίνητο ή υψηλή
 • Έχετε μια τηλεόραση συμβατή με 4K Ultra HD

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Αυτά τα αρχεία μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με SFR ?
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με το Bouygues Telecom ?
 • Netflix Free: Πώς να έχετε Netflix στο FreeBox σας ?
 • Netflix Free: Εδώ είναι τέσσερις συμβουλές για να απολαύσετε την πλατφόρμα streaming χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα
 • Netflix with Canal+: Όλα σχετικά με την καλύτερη προσφορά κινηματογράφου και σειράς
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στην τηλεόρασή του?
 • Η καλύτερη σειρά Netflix