Netflix New Χαρακτηριστικά Σεπτέμβριος 2023: Όλες οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ, νέα σειρά Netflix για να δείτε – Allociné

Η Netflix New New Series μόλις ξεκίνησε

Η αγάπη είναι τυφλή: μετά το βωμό (σεζόν 4)

Netflix New Χαρακτηριστικά Σεπτέμβριος 2023: Όλες οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

Nassim centouf

Βρείτε την πλήρη ατζέντα του Σεπτεμβρίου 2023 εκδρομές στο Netflix ! Η πλατφόρμα streaming προσθέτει μεγάλα νέα προϊόντα στον κατάλογο της, το συντακτικό προσωπικό σας προσφέρει επίσης τα αγαπημένα του στο τέλος του άρθρου.

Επιστρέφει στο σχολείο και συνοδεύει την ανάκαμψη, Το Netflix αποκαλύπτει ένα τεράστιο ημερολόγιο Σεπτεμβρίου 2023 ! Ανακαλύψτε πολλά αποκλειστικά νέα χαρακτηριστικά όπως Δόλιος, Σεζόν 4 του Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, Το μέτρημα ή την τελευταία συνειδητοποίηση του Wes Anderson, Η υπέροχη ιστορία του Henry Sugar.

Βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των νέων ταινιών, σειράς, ντοκιμαντέρ αλλά και τηλεόρασης πραγματικότητας που ενσωματώνουν τον κατάλογο Netflix τις επόμενες εβδομάδες.

�� Νέα τον Σεπτέμβριο του 2023 στο Netflix

1η Σεπτεμβρίου:

Απογοητευμένος (Μέρος 5)

Young Sheldon (σεζόν 5)

Όλες οι πυρκαγιές όλες τις φλόγες

Χωρίς εσένα ή μακριά

Οι εκατόν νύχτες

Glaners και Gleaters

Παραλίες Agnès

Jack Reacher: Ποτέ μην επιστρέφετε

Αδελφοί μου και εγώ

Βασίλειο (Εποχή 4)

Η αγάπη είναι τυφλή: μετά το βωμό (σεζόν 4)

3 Σεπτεμβρίου:

The Walking Dead (Εποχή 11, Μέρος 3)

4 Σεπτεμβρίου:

Πενήντα σαφέστερες αποχρώσεις

7 Σεπτεμβρίου:

Κορυφαίο αγόρι (σεζόν 3)

Virgin River (σεζόν 5)

Kung Fu Panda: The Knight Dragon (Season 3)

8 Σεπτεμβρίου:

Spy ops: μυστικά αποστολής

Καταβληθεί από τις φλόγες

Πώληση του OC (σεζόν 2)

Μια ώρα που σας κάλεσε

Jurassic World: Ο κόσμος μετά

12 Σεπτεμβρίου:

Glow Up (σεζόν 5)

13 Σεπτεμβρίου:

Πιάσε στο δέρμα

Η άλλη πλευρά του δακτυλίου

15 Σεπτεμβρίου:

Vampires Diaries (σεζόν 1 έως 8)

Μέσα στις πιο δύσκολες φυλακές του κόσμου (Season 7)

21 Σεπτεμβρίου:

Σεξουαλική εκπαίδευση (σεζόν 4)

Kengan Ashura (σεζόν 2)

Scissor Seven (Season 4)

22 Σεπτεμβρίου:

Η αγάπη είναι τυφλή (σεζόν 5)

27 Σεπτεμβρίου:

28 Σεπτεμβρίου:

30 Σεπτεμβρίου:

Ιεροκήρυκας (σεζόν 1 έως 4)

Τον μήνα, χωρίς ακριβή ημερομηνία:

Η υπέροχη ιστορία του Henry Sugar

�� Δεν πρέπει να χάσετε τον Σεπτέμβριο του 2023 στο Netflix

Tapie (13 Σεπτεμβρίου)

Σκηνοθεσία του Wes Anderson. Σε αυτή την προσαρμογή των διάσημων ειδήσεων του Roald Dahl, ένας πλούσιος ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός γκουρού που μπορεί να δει χωρίς τα μάτια του και αναλαμβάνει να κυριαρχήσει αυτό το δώρο για να εξαπατήσει το παιχνίδι.

Count (15 Σεπτεμβρίου)

Ο Pablo Larraín κάνει μια σκοτεινή σάτιρα εδώ. Ο Augusto Pinochet είναι ένας βαμπίρ έτοιμος να πεθάνει, αλλά οι γύπες των γύρω του δεν θα τον αφήσουν τόσο εύκολα.

Spy Ops: Mission Secrets (8 Σεπτεμβρίου)

Εργασίες κατασκοπείας, εκστρατείες ψυχρού πολέμου, πραξικόπημα σε ποιες μυστικές πράκτορες έχουν συνεισφέρει … από το MI6 στη CIA, οι ειδικοί πληροφοριών μαρτυρούν.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Η Netflix New New Series μόλις ξεκίνησε

Δόλιος

Από τον τραγουδιστή στον επιχειρηματία, από τον υπουργό έως τον φυλακισμένο, ο Bernard Tapie γνωρίζει τα πάντα. Μέσα από τις επιτυχίες του ως αποτυχίες του, η σειρά επαναλαμβάνει το ρομαντικό πεπρωμένο ενός εξαιρετικού δημόσιου αριθμού.

Αγαπητός μικρός

Αγαπητός μικρός

Δημιουργήθηκε από την Isabel Kleefeld

Η Lena ζει εντελώς απομονωμένη σε μια εξαιρετικά ασφαλή καλύβα με τα δύο παιδιά της, τη Hannah και τον Jonathan. Η ζωή τους είναι αυστηρά προγραμματισμένη, τα γεύματα κατά την ώρα για ύπνο, τα περάσματα στην τουαλέτα που περιλαμβάνεται. Όταν ο τερματοφύλακας τους μπαίνει στο δωμάτιο, βάζουν τον εαυτό τους σε σειρά, δείχνουν τα χέρια τους και τον υπακούουν με το δάχτυλο και το μάτι. Αλλά μια μέρα, η νεαρή γυναίκα καταφέρνει να δραπετεύσει.

Ένα κομμάτι (2023)

Ένα κομμάτι (2023)

Δημιουργήθηκε από τον Steven Maeda

Μαϊμού D. Ο Luffy είναι ένας νέος τυχοδιώκτης που πάντα ονειρευόταν μια ζωή ελευθερίας. Αφήνοντας το χωριό του, ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι αναζητώντας έναν μυθικό θησαυρό, το ένα κομμάτι, για να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών ! Αλλά για να βρει αυτή τη διάσημη λεία, ο Luffy θα πρέπει να συγκεντρώσει το πλήρωμα των ονείρων του και στη συνέχεια να βρει ένα πλοίο, να διασχίσει τους ωκεανούς, να απαλλαγεί από το ναυτικό και να είναι καλύτερος στρατηγός από τους επικίνδυνους αντιπάλους που τον περιμένουν σε κάθε στάδιο.