Πιστωτική κάρτα ή χρέωση: ποιες διαφορές? N26, Δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός σε απευθείας σύνδεση – N26

Ο δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός για την καθημερινή

Contents

Ανακαλύψτε τους χώρους, τη λειτουργικότητα Premium που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 10 εξατομικευμένα υπο-λογαριασμούς για να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και να βάλετε τα χρήματα για τα έργα σας. “Διακοπές”, “Νέος Υπολογιστής”. Εξαρτάται από εσάς να τα εξατομικεύσετε !

Χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα: Ποια διαφορά ?

Στην εμφάνιση, όλες οι κάρτες πληρωμών είναι παρόμοιες, αλλά η λειτουργία τους είναι πολύ διαφορετική. Συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για να μάθετε τη διαφορά μεταξύ χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών καρτών.

Τι είναι μια χρεωστική κάρτα ?

Μια χρεωστική κάρτα συνδέεται άμεσα με τον λογαριασμό σας και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο υπόλοιπο αυτού. Χρησιμοποιείται για να πληρώσει στο κατάστημα, online και για αναλήψεις στον διανομέα. Το ποσό που δαπανάται χρεώνεται από τον λογαριασμό σας, εξ ου και το όνομα της κάρτας.

Στη Γαλλία, ο όρος “πιστωτική κάρτα” χρησιμοποιείται συχνά λανθασμένα για να ορίσει τη χρεωστική κάρτα που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Μια χρεωστική κάρτα συνήθως σας επιτρέπει να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από ό, τι έχετε στον λογαριασμό σας.

Τι είναι μια πιστωτική κάρτα ?

Όταν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, δανείζετε χρήματα από τον πομπό του. Οι πληρωμές σας προστίθενται στο συνολικό υπόλοιπο του οφειλέτη σας, δηλαδή το ποσό που θα πρέπει να επιστρέψετε αργότερα εκτός από τους ισχύοντες τόκους.

Οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα (γρήγορη πρόσβαση σε κεφάλαια, δείκτη φερεγγυότητας, προστασία απάτης. ) αλλά δεν είναι χωρίς κίνδυνο: τα μη καταβληθέντα χρέη μεταφράζονται σε έναν κακό δείκτη φερεγγυότητας και αυξημένο ενδιαφέρον.

Τι είναι μια προπληρωμένη κάρτα ?

Οι προπληρωμένες κάρτες λειτουργούν ως σταθερή πληρωμή σημαίνει: φορτώνετε την κάρτα σας από τραπεζικό λογαριασμό ή με υγρό. Δεν συνδέονται με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Δεν υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψετε πάρα πολύ.

Είναι ιδανικά για τον καθορισμό ενός προϋπολογισμού ή την αποφυγή μεταφοράς ειδών. Επιπλέον, είναι συχνά επαναφορτιζόμενες και δεν απαιτούν καμία εξέταση φερεγγυότητας. Από την άλλη πλευρά, διαβάστε τις γενικές συνθήκες καλά, ώστε να μην έχετε έκπληξη το κόστος.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ?

Τώρα που γνωρίζετε τη διαφορά, απλά πρέπει να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

  • Οι χρεωστικές κάρτες προσφέρουν λιγότερο αυστηρές συνθήκες επιλεξιμότητας, μειώνουν τον κίνδυνο χρέους και σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε στον λογαριασμό σας.
  • Οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν περιθώριο δαπανών, αλλά προσέξτε να είστε σε θέση να εξοφλήσετε τα χρέη σας.
  • Οι προπληρωμένες κάρτες σας προστατεύουν από το χρέος, αλλά μην προσφέρετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός τραπεζικού λογαριασμού.

Ο δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός για την καθημερινή

Ανακαλύψτε τον δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό που θα διευκολύνει τη ζωή σας και θα έχει πρόσβαση στις περισσότερες τραπεζικές υπηρεσίες. Εγγυημένη χωρίς προϋποθέσεις κατάθεσης ή εισοδήματος. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας σε λίγα λεπτά από το τηλέφωνό σας και αρχίστε να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας σε πραγματικό χρόνο.

N26 Τραπεζική αίτηση που παρουσιάζει μια εικονική mastercard σε ένα ανοιχτό πράσινο φόντο με το καλύτερο λογότυπο Forbes

Εικονική κάρτα

Μια εικονική κάρτα MasterCard για όλες τις πληρωμές σας

Ο τυπικός τυποποιημένος τραπεζικός λογαριασμός N26 συνδέεται με μια εικονική κάρτα MasterCard, διαθέσιμη μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σας. Ρυθμίστε όλες τις αγορές σας χάρη στις πληρωμές για κινητά με το Google Pay ή την Apple Pay στο κατάστημα, στο διαδίκτυο ή στις εφαρμογές σας.

Θέλετε ή χρειάζεστε μια φυσική κάρτα mastercard για να αφαιρέσετε τα είδη σε έναν διανομέα ? Παραγγείλετε τη χρεωστική σας κάρτα μόνο για € 10 (έξοδα παράδοσης) και επωφεληθείτε από 3 αποσύρσεις δωρεάν κάθε μήνα στη ζώνη του ευρώ.

Ο δωρεάν, ασφαλής και προσβάσιμος τραπεζικός λογαριασμός σας 24 ώρες μια τράπεζα

Προωθήστε τις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο

Ακολουθήστε τη δραστηριότητα του ζωντανού τραπεζικού σας λογαριασμού. Λάβετε ειδοποιήσεις ώθησης σε πραγματικό χρόνο με κάθε συναλλαγή: κάρτα ή πληρωμή για κινητά, απόσυρση, μεταφορά και πολλά άλλα. Το υπόλοιπο σας ενημερώνεται αμέσως.

Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις

Με το N26, επιλέγετε τον κωδικό PIN, αλλά και τα ανώτατα όρια πληρωμών σας και μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε την εικονική σας κάρτα ή να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις πληρωμές online.

Διπλός έλεγχος ταυτότητας και 3D ασφαλή

Για περισσότερη ασφάλεια, το N26 ζητά διπλό έλεγχο ταυτότητας και όλες οι ηλεκτρονικές σας αγορές προστατεύονται αυτόματα από τη διαδικασία 3D Secure MasterCard που ονομάζεται επίσης 3DS.

Προστασία καταθέσεων μέχρι € 100.000

Το N26 έχει τραπεζική άδεια και σέβεται τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας και την προστασία των καταθέσεών σας μέχρι τα 100.000 €.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει το βίντεο HTML5.

Πώς να αποθηκεύσετε με κενά ?

Ανακαλύψτε τους χώρους, τη λειτουργικότητα Premium που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 10 εξατομικευμένα υπο-λογαριασμούς για να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και να βάλετε τα χρήματα για τα έργα σας. “Διακοπές”, “Νέος Υπολογιστής”. Εξαρτάται από εσάς να τα εξατομικεύσετε !

Χρησιμοποιήστε τους κανόνες για να μετακινήσετε αυτόματα τα χρήματα στους χώρους σας ή στους γύρους. Σας επιτρέπουν να στρογγυλοποιήσετε τις αγορές σας στο ανώτερο ευρώ και το αντίστοιχο ποσό αφαιρεθεί αυτόματα σε έναν από τους χώρους σας.

Διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας ακόμα πιο απλά με το N26 Smart

Χρειάζεστε ώθηση για να διαχειριστείτε καλύτερα τον καθημερινό σας προϋπολογισμό ? Ανακαλύψτε το N26 Smart, τον τραπεζικό λογαριασμό Premium προσβάσιμο με διαισθητικά χαρακτηριστικά. Δημιουργήστε έως και 10 υπο-λογαριασμούς για να αποθηκεύσετε, μόνοι ή με άλλους χρήστες N26, επιλέξτε το mastercard σας από 5 χρώματα, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας τηλεφωνικά όταν το χρειάζεστε … και πολλά άλλα.

Smartphone και κάρτα N26

Οι άμεσες τραπεζικές μεταφορές σας με το MoneyBeam

Επιστρέψτε έναν φίλο ? Μοιραστείτε την προσθήκη ? Ανακαλύψτε το MoneyBeam: Άμεσες μεταφορές μεταξύ χρηστών N26. Μόνο ο αριθμός τηλεφώνου ή το email του φίλου σας που έχει λογαριασμό N26 είναι αρκετός για να κάνετε τη μεταφορά σας !

Άμεση πληρωμή

Ένα χέρι που κρατάει μια πιστωτική κάρτα

Κάντε ένα άλμα στο μέλλον με N26

Ανακαλύψτε μια ασφαλιστική εμπειρία, με μια κομψή μεταλλική κάρτα, ασφάλιση και αποκλειστικά πλεονεκτήματα.

Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι εκεί για εσάς

Διατίθεται στα γαλλικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορούμε επίσης να είμαστε προσβάσιμοι σε κοινωνικά δίκτυα και έχουμε θέσει πολλά άρθρα βοήθειας που έχετε στη διάθεσή σας για την υποστήριξη N26.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει το βίντεο HTML5.

N26 Metal - Black Carbon

Τυπική διαφανή κάρτα N26

N26 Εσείς, κάρτα βενζίνης

Συγκρίνετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Online Bank N26 και επιλέξτε τους δικούς σας

Η N26 Online Bank προσφέρει νέα τραπεζική εμπειρία επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε τα χρήματά σας πιο απλά. Ανοίξτε τον δωρεάν τραπεζικό σας λογαριασμό* ή έναν λογαριασμό Premium N26 από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, χωρίς έξοδα ή χαρτιά. Χρειάζονται μόνο 8 λεπτά.

Συχνές ερωτήσεις

Που είναι Bank N26 ?

Το Online Bank N26 ξεκίνησε το 2015. Διαθέτει γερμανική ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια. Το N26 υπάρχει σε 25 αγορές και τώρα έχει 7 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2 εκατομμυρίων στη Γαλλία. Το N26 προσφέρει έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό* αλλά και διαφορετικούς λογαριασμούς premium, για άτομα ή αυτοαπασχολούμενους και ανεξάρτητους.

Πώς το N26 εξασφαλίζει την ασφάλεια του τραπεζικού μου λογαριασμού ?

Ως τράπεζα, το N26 τοποθετείται υπό την επίβλεψη της γερμανικής ρυθμιστικής αρχής και πληροί όλες τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα κεφάλαια των πελατών N26 είναι εγγυημένα μέχρι € 100.000 από το γερμανικό ταμείο προστασίας καταθέσεων. Επιπλέον, η εφαρμογή N26 διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων και των τραπεζικών λογαριασμών των χρηστών της.

Πώς να ανοίξετε έναν τυπικό δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό ?

Για να ανοίξετε έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό N26 ή οποιοδήποτε λογαριασμό premium, πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Στη συνέχεια, απλώς εγγραφείτε από τον ιστότοπο ή μετά τη λήψη της εφαρμογής N26 Mobile στο συμβατό τηλέφωνό σας. Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού N26 διαρκεί μόνο 8 λεπτά και γίνεται χωρίς γραφειοκρατία. Μόλις πραγματοποιηθεί η επαλήθευση ταυτότητάς σας, ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί.

Τι πρέπει να ανοίξω έναν τυπικό τραπεζικό λογαριασμό N26 Standard N26 ?

Για να ανοίξετε τον δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό σας* N26 Standard ή οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό N26, έχετε:

  • Να είναι τουλάχιστον 18 ετών
  • Κατοικούν σε μια χώρα όπου προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας
  • Έχετε ένα συμβατό τηλέφωνο
  • Δεν έχετε ήδη τραπεζικό λογαριασμό μαζί μας
  • Έχετε ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας αποδεκτό από τις υπηρεσίες μας για τη χώρα διαμονής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός τυπικού τραπεζικού λογαριασμού N26 Standard N26 ?

Το N26 είναι η 100 % κινητής τράπεζας. Οι πελάτες που διαθέτουν έναν τυποποιημένο δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό N26 μπορούν να διαχειριστούν τον ηλεκτρονικό τους τραπεζικό λογαριασμό και από το πραγματικό κινητό τους, είτε βρίσκονται στο κάτω μέρος του σπιτιού τους είτε στο τέλος του κόσμου.

Παίρνετε μια δωρεάν εικονική κάρτα MasterCard για να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας στο κατάστημα, στο διαδίκτυο και στις εφαρμογές μέσω Apple Pay ή Google Pay που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας. Επίσης, έχετε πρόσβαση στα μηνιαία στατιστικά στοιχεία των εξόδων σας για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα χρήματά σας πιο απλά.

Εάν χρειάζεστε μια φυσική τραπεζική κάρτα για να κάνετε αναλήψεις, μπορείτε να παραγγείλετε ένα μόνο για € 10. Ο τυπικός τραπεζικός λογαριασμός N26 σας επιτρέπει να κάνετε έως και 3 αποσύρσεις χωρίς κόστος ανά μήνα.

Πόσο είναι ένας τυπικός τραπεζικός λογαριασμός N26 ?

Ο τυπικός τραπεζικός λογαριασμός N26 είναι ελεύθερος να ανοίξει ή να λογαριασμούς. Καταθέσεις πέραν των 50.000 ευρώ είναι πιθανό να τιμολογηθούν. Συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του προγράμματος MasterCard Travel Rewards ?

Το πρόγραμμα MasterCard Travel Rewards σας επιτρέπει να απολαμβάνετε σημαντικές εκπτώσεις με τη μορφή χρημάτων πίσω όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Εκατοντάδες μεγάλες μάρκες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά πληρώστε για τις αγορές σας με το MasterCard N26.

Παρόμοια άρθρα

Αυτά τα άρθρα θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν