Το N26 είναι ζωντανό στις ΗΠΑ! Εδώ είναι πώς να λάβετε έναν λογαριασμό τώρα. – Nomad Gate,

Unlim στην Ευρώπη, το N26 δεν διαθέτει τη δική τους τραπεζική άδεια (είναι μια εξαιρετικά μακρά και περίπλοκη διαδικασία στις ΗΠΑ), αλλά θα βασιστεί στην τράπεζα εταίρων (Axos Bank). Οι καταθέσεις θα εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένες με FDIC έως και 250.000 $. Η Visa (Intead of MasterCard) θα εκδώσει τις αμερικανικές κάρτες.

Το N26 είναι ζωντανό στις ΗΠΑ! Εδώ είναι πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό τώρα.

Ενημέρωση: Το N26 αποφάσισε στις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2022. Ελέγξτε για τις καλύτερες τράπεζες για το άρθρο του διεθνούς ταξιδιώτη για να μάθετε για τις εναλλακτικές λύσεις.

Έχει περάσει πολύς καιρός. Το N26 επιβεβαίωσε στα τέλη του 2017 ότι επρόκειτο να ανοίξουν στους Αμερικανούς πελάτες σύντομα. Αρχικά, Hintena σε μια εκτόξευση του 2018, αλλά τώρα, περισσότερο από 18 μήνες αργότερα, στις 11 Ιουλίου, N26 Finully ξεκίνησε στα United Stats.

Από τις 22 Αυγούστου 2019 μπορείτε να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του N26 και να εγγραφείτε.

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό N26 στις ΗΠΑ

Το άνοιγμα ενός N26 που είναι συνηθισμένο στις ΗΠΑ είναι ένα brewe. Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά.

Απαιτήσεις

 • Είστε 18+ ετών
 • Είστε πολίτης των ΗΠΑ ή μόνιμος κάτοικος με SSN
 • Διαθέτετε ένα συμβατό iOS ή ένα τηλέφωνο Android

Βήμα 1: Παρέχετε προσωπικά στοιχεία

Θα σας ζητηθεί:

 • Το ονοματεπώνυμο σου
 • Ημερομηνια γεννησης
 • Αριθμός κοινωνικής ασφάλισης (SSN)
 • Διεύθυνση σπιτιού (όχι ένα κουτί PO ή εικονικό γραμματοκιβώτιο)
 • Αριθμός κινητού τηλεφώνου
 • η ηλεκτρονική σου διεύθυνση

Βήμα 2: επαλήθευση

Στη συνέχεια, τα συστήματα N26 θα ελέγξουν τα στοιχεία σας έναντι δημόσιων βάσεων δεδομένων. Μπορεί να υπάρχουν πρόσθετες ερωτήσεις ελέγχου, αλλά συνήθως πρόκειται για μια γρήγορη και απλή διαδικασία που διαρκεί μόνο μερικά λεπτά το πολύ.

Εάν η αυτοματοποιημένη επαλήθευση αποτύχει με κάποιο τρόπο, το N26 θα ζητήσει πρόσθετη τεκμηρίωση για να αποδείξει την ταυτότητα και τη διεύθυνση κατοικίας σας. Εάν διαθέτετε ένα αναγνωριστικό κατάστασης ή άδεια οδήγησης με τη διεύθυνση που αναφέρεται ότι είναι αρκετό.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη μορφή ID (e.σολ. Ένα αμερικανικό ή ξένο διαβατήριο) πρέπει επίσης να αποδείξετε τη διεύθυνσή σας με λογαριασμό κοινής ωφέλειας (τραπεζικές δηλώσεις, λογαριασμούς καλωδίων κλπ. Δεν αποδεχτείτε) ή μια μίσθωση (σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμούς κοινής ωφέλειας στο όνομά σας).

Βήμα 3: Χρηματοδότηση του λογιστή σας

Μόλις επαληθευτείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε μια μεταφορά ACH από την τρέχουσα τράπεζα σας για να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Τώρα μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία της γέννησής σας στη χρήση σας και να περιμένετε το paycheck σας.

Βήμα 4: Λάβετε και ενεργοποιήστε τη χρέωση της κάρτας N26

Συνήθως θα έχετε τη νέα χρεωστική κάρτα Visa N26 μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Χυρίζεται από το USPS.

Επισκόπηση για όλες τις συναλλαγές N26 στην εφαρμογή, μαζί με την αμερικανική κάρτα Visa N26

Χαρακτηριστικά N26 στις ΗΠΑ

Unlim στην Ευρώπη, το N26 δεν διαθέτει τη δική τους τραπεζική άδεια (είναι μια εξαιρετικά μακρά και περίπλοκη διαδικασία στις ΗΠΑ), αλλά θα βασιστεί στην τράπεζα εταίρων (Axos Bank). Οι καταθέσεις θα εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένες με FDIC έως και 250.000 $. Η Visa (Intead of MasterCard) θα εκδώσει τις αμερικανικές κάρτες.

Ορισμένα από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά τους από την έκδοση της ΕΕ το έχουν ήδη κάνει σε ολόκληρο τον Ατλαντικό, περιελάμβαναν “χώρους” (εικονικές υπο-μετρήσεις που βοηθούν με το Ε.σολ., Στόχοι εξοικονόμησης) και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού.

Ενώ τα Premium Plans (Black and Metal) δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, πιθανότατα θα είναι ακόμα πιο γενναιόδωρα από ό, τι στην ΕΕ, δεδομένου ότι οι μεγαλύτερες τράπεζες Mercant Fees κερδίζουν στις ΗΠΑ.

Το N26 ξεκίνησε επίσης συγκεκριμένα προνόμια λιανικής πώλησης για τα έθιμά τους, δίνοντάς σας έκπτωση όταν πληρώνετε με την κάρτα N26 σε έναν αυξανόμενο κατάλογο συνεργατών, όπως το TIDAL και το Blinkist.

Οι χώροι N26 στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων χώρων ως εναλλακτική λύση στους κοινούς λογαριασμούς

Αμοιβές

Υπάρχουν καλά νέα εδώ, και μερικά λιγότερο καλά.

 • Δεν υπάρχουν μηνιαίες αμοιβές και κανένα ελάχιστο υπόλοιπο λογαριασμού
 • Χωρίς χρέωση ξένων συναλλαγών
 • Δεν υπάρχουν αμοιβές υπερανάληψης (δεν υπάρχει υπερανάληψη)
 • Δύο δωρεάν αποσύρσεις ATM ανά μήνα στις ΗΠΑ (και σύντομα το N26 θα είναι σε θέση να εντοπίσει και να επιστρέψει τα τέλη ATM που χρεώνονται και από τους ιδιοκτήτες ΑΤΜ – αν και αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι ακόμα ζωντανό)
 • Δεν υπάρχουν αμοιβές για αποσύρσεις μετρητών από την Bank Telrs ή στο E.σολ., σούπερ μάρκετ
 • Οι αποσύρσεις ATM στο εξωτερικό κοστίζουν 2% συν 2%

Εντάξει, αυτό δεν ήταν πολλά κακά πράγματα – και εξακολουθεί να είναι πολύ φθηνότερο από τις περισσότερες τράπεζες στις ΗΠΑ. Σε σύγκριση με το Ε.σολ., Charles Schwab, δεν είναι υπέροχο.

Πώς να ανοίξετε ένα ευρωπαϊκό N26 συνηθισμένο

Εάν θέλετε γενέθλια N26 στην Ευρώπη (σε € ή £), μπορείτε να το κάνετε ήδη, με το ακόλουθο κελάρι:

 • Πρέπει να έχετε μια ευρωπαϊκή διεύθυνση αλληλογραφίας
 • Ο λογαριασμός θα εδρεύει στη Γερμανία (ή στο Ηνωμένο Βασίλειο), οπότε δεν είναι πρακτικό να χρησιμοποιηθούν για μεταφορές ή άμεσες καταθέσεις στις ΗΠΑ. Αλλά ως κάρτα ταξιδιού, είναι ακόμα χρήσιμο – ειδικά αν έχετε εισοδήματα σε ευρώ (ή βρετανικές λίρες).

Αλλά αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε τα γενέθλια πρωταρχικά στις ΗΠΑ ή έχετε μόνο εισοδήματα σε δολάρια ΗΠΑ, είναι σαν.

Ωστόσο, εφ ‘όσον είστε κάτοικος των ΗΠΑ ή πολίτης, μπορείτε στην πραγματικότητα (και λίγο έκπληξη) να έχετε λογαριασμό N26 τόσο στην ΕΕ όσο και στις ΗΠΑ ταυτόχρονα. λέω απροσδόκητα Επειδή δεν σας επιτρέπουν να έχετε λογαριασμό στο Ηνωμένο Βασίλειο και έναν λογαριασμό της ΕΕ ταυτόχρονα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε με μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ό, τι η αρχική σας βάση ΕΕ.

Υπόδειξη: Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail, μπορείτε να προσθέσετε ένα μοναδικό λουρί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως αυτό: [προστατευμένο email] Στην περίπτωση που το κανονικό σας email είναι το Yourna [προστατευμένο email]. Θα παραδοθεί ακόμα στα κανονικά εισερχόμενά σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, αφήστε τα παρακάτω!

Τώρα!

Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στο κοινότητά μας και στο αποκλειστικό περιεχόμενο μας.

Μην ανησυχείτε, δεν θα σας χτυπήσω ανεπιθύμητα. Θα επιλέξετε την προτίμηση των ενημερωτικών δελτίων σας στο επόμενο βήμα. Πολιτική απορρήτου.

Μήπως σας αρέσει αυτό το άρθρο?

Προτείνετε στον καλύτερο φίλο σας, τη μαμά σας, τον ξένο που βάζετε στο Starbucks. Χρυσό ίσως ακόμη και ο αρχιεπίσκοπος σας? Εξαρτάται από εσάς, είμαι απλώς ιδέες για τσίμπημα εκεί έξω.