Κατεβάστε το MyCanal 5.6 APK για το Android Free, MyCanal για το Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown

Mycanal apk

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εγγραφεί στο Canal + μπορούν να επωφεληθούν από την εφαρμογή. Ωστόσο, μόνο οι άμεσες άμεσες και επαναλήψεις αυτών των εκπομπών θα είναι προσβάσιμες για μη σώματα.

Android Mycanal

Αναπαράγετε στα κανάλια Android της πλατφόρμας καναλιού+

Το Canal+ είναι η πιο σημαντική ομάδα επικοινωνίας στη Γαλλία που συγκολλείται από διαφορετικά κανάλια που εξυπηρετεί μέσω μιας τηλεοπτικής πλατφόρμας. Για τους κατοίκους της Γαλλίας, της Ελβετίας και άλλων εδαφών όπου εξυπηρετείται αυτό το περιεχόμενο, η ομάδα προσφέρει την εφαρμογή για το Android de MyCanal.

Canal+ και τα υπόλοιπα κανάλια έτοιμος Για να διαβάσετε στο Android

Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν παρά το γεγονός αυτό, όπως μπορείτε να φανταστείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα πρέπει να εγγραφείτε στο κανάλι. Σχεδιάζεται με μια απλή διεπαφή που το επιτρέπει Surf μεταξύ των διαφορετικών αλυσίδων που ξεκίνησε από τον χρήστη, Όπως το δικό του κανάλι Plus, για παράδειγμα. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες ως εξής:

 • Παρακολουθήστε όλα τα βίντεο και τα προγράμματα που ζουν.
 • Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο μενού: Υπάρχουν περισσότερα από 15.000 προγράμματα.
 • Λήψεις ταινιών, προγραμμάτων και όλων των ειδών βίντεο για να τα παρακολουθήσετε χωρίς να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο.
 • Επιλέξτε αγαπημένα κανάλια και προγράμματα για να το έχετε γρήγορα πρόσβαση.
 • Σπάστε την ανάγνωση και συνεχίστε αργότερα.
 • Πάνω από 140 κανάλια.
 • Συμβουλευτείτε όλους τους προγραμματισμούς.
 • Δημιουργία λιστών ανάγνωσης.
 • Λάβετε εξατομικευμένες συστάσεις σύμφωνα με τα προγράμματα που παρατηρήθηκαν.

Όλο το περιεχόμενο κατόπιν αιτήματος του Canal+ και των καναλιών της πλατφόρμας της τηλεόρασης.

Και Ακόμα κι αν δεν έχετε εγγραφεί στο Canal+ και στην ηλεκτρονική τηλεοπτική πλατφόρμα, μπορείτε ακόμα να δείτε το Clean Channel+, Ορισμένα προγράμματα για την έγκριση και λήψη ορισμένων προγραμμάτων για να τα παρακολουθήσετε και να συμβουλευτείτε τον οδηγό τηλεόρασης. Δεν νομίζω ότι έχετε περισσότερους λόγους για να κατεβάσετε το αρχείο APK αυτής της εφαρμογής στο smartphone ή το tablet σας.

Επιπλέον, εάν διαθέτετε SmartTV ή υπολογιστή με σημαντική οθόνη, η εφαρμογή περιλαμβάνει μια επιλογή εκμαγείο Να αναπαράγει όλα τα βίντεό του.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

 • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.
 • Ενσωματωμένες αγορές εντός εφαρμογής.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.

μυκανικός

Τηλεοπτικά προγράμματα και ζωντανές εκπομπές από το Canal+ France

Τελευταία έκδοση

Βίντεο για demycanal1

Το MyCanal είναι η επίσημη εφαρμογή του Canal+ στη Γαλλία. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο αυτής της διάσημης υπηρεσίας από το smartphone ή το tablet σας. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να έχετε λογαριασμό και να πληρώσετε μια μηνιαία συνδρομή για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Στο MyCanal, θα βρείτε περισσότερα από 150 διαφορετικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων TNT TF1, F2, M6, C8, Eurosport και πολλά άλλα. Θα βρείτε επίσης πολλές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια κ.λπ. Επίσης, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών γλωσσών είτε για ήχο είτε για υπότιτλους.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το MyCanal είναι η αθλητική του κάλυψη. Εκτός από τη δυνατότητα να εξετάσετε πολλά αθλητικά γεγονότα όπως το ποδόσφαιρο, την πυγμαχία και το τένις, μπορείτε επίσης να δείτε στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ έχετε τα στατιστικά στοιχεία παιχνιδιών σε άλλη καρτέλα.

Το MyCanal είναι εξαιρετικές εφαρμογές για χρήστες καναλιών+. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα κανάλια και το περιεχόμενο αυτής της πληρωμένης υπηρεσίας από τη συσκευή σας Android.

Αναθεώρηση από τον Andrés López που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

 • Απαιτεί το Android 6.0 ή περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.Κανάλι.Android.Κανάλι
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Τηλεόραση / ραδιόφωνο
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

μυκανικός

μυκανικός

Το MyCanal σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλους Κανάλια Canal+ και Canalsat στο smartphone ή το tablet σας. Ακολουθήστε ζωντανά ή επαναλάβετε την αρχική σειρά (Βερσαλλίες, μαύρος βαρόνος …), Αλλά και ο αθλητισμός και όλα τα άλλα προγράμματα. Οι προσφορές εφαρμογών περισσότερα από 100 κανάλια Ανάλογα με τη συνδρομή σας και προσφέρει πρόσβαση στο Σαφείς εμφανίσεις Canal+ εάν δεν έχετε όχι.

Η εφαρμογή MyCanal, που εκδόθηκε από την ομάδα Canal +, είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε δισκία, κινητά, κονσόλες (Xbox) και υπολογιστές (Windows, Mac, Linux. Ουσία. Εάν έχετε εγγραφεί στο κρυπτογραφημένο κανάλι, Μπορείτε να αποκτήσετε ελεύθερα πρόσβαση στα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια Ζήστε ή σε επανάληψη, καθώς και όλα τα προγράμματα καναλιών στην ομάδα του καναλιού +. Όποια και αν είναι η γεωγραφική σας θέση στη Γαλλία, έχετε μια ευρεία επιλογή προγραμμάτων, είτε είστε στο σπίτι, σε διακοπές ή εν κινήσει.

Μυκανικός

Όλα τα κανάλια του Canal+ περιλαμβάνονται (σύμφωνα με τη συνδρομή σας): Canal+, Canal+ Sport 360, Canal+ Foot Canal+ Sport, Canal+ Cinema, Canal+ Series, Canal+ Docs, Canal+ Kids και Canal+ Grand Screen, η οποία παρουσιάζει τις μεγαλύτερες ταινίες στον κινηματογράφο. Τα νέα χαρακτηριστικά του καναλιού+, όπως το Canal+ Foot ή το Canal+ μεγάλης οθόνης, είναι προσβάσιμα για να σας επιτρέψουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές Μόνο, με φίλους ή οικογένεια. Επιπλέον, το Canal+ Kids προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων προσαρμοσμένα σε παιδιά, όπως κινούμενα σχέδια και κινούμενες ταινίες. Εάν είστε εραστής της ταινίας, μπορείτε να είστε σίγουροι Βρείτε τις πιο πρόσφατες ταινίες (λίγους μήνες μετά το μειονέκτημα) χάρη στη χρονολογία των μέσων ενημέρωσης. Αυτή η μέθοδος ακολουθεί μια προσωρινή χρονικότητα για τη Γαλλία: 4 μήνες μετά την απελευθέρωση σε θέατρα για το VOD/DVD/Blu-ray και 6 μήνες μετά την απελευθέρωση του κινηματογράφου για το Canal+ και OCS. Για παράδειγμα, Avatar: Η πλωτή οδός έφτασε στο κανάλι τον Ιούνιο του 2023, μόλις έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του κινηματογράφου !

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εγγραφεί στο Canal + μπορούν να επωφεληθούν από την εφαρμογή. Ωστόσο, μόνο οι άμεσες άμεσες και επαναλήψεις αυτών των εκπομπών θα είναι προσβάσιμες για μη σώματα.

Πώς λειτουργεί το MyCanal ?

Η χρήση του mycanal είναι πολύ απλή. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια και προγράμματα που περιλαμβάνονται στη συνδρομή του καναλιού σας +, Απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τη συνδρομή σας για εύκολη πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση και όλο το περιεχόμενο του καταλόγου Canal + σε διαφορετικές οθόνες, όπως κινητές συσκευές, δισκία, υπολογιστές και τηλεοράσεις. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες προσφορές, όπως η πρόσφατη ενσωμάτωση της πλατφόρμας βίντεο της Apple TV+. Τι να επωφεληθείτε από το αποκλειστικό περιεχόμενο όπως το Tetris, το Ted Lasso, το Ghosted ή ένα ντοκιμαντέρ πίσω από τις σκηνές της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης το 2021-2022 σεζόν. Έχει επίσης μια ενότητα αναζήτησης και μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα στα αγαπημένα σας.

Εάν έχετε χάσει μια ταινία, μια σειρά ή μια επίδειξη, μην ανησυχείτε. Το MyCanal συγκεντρώνει όλα τα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σε ένα μόνο μέρος. Απλά πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο Canal+ καθώς και σε όλο το περιεχόμενο που μεταδίδεται σε δωρεάν γαλλικά κανάλια. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε αμέσως το πρόγραμμά σας ή να το κατεβάσετε για να το δείτε αργότερα. Αυτή η επιλογή είναι πολύ χρήσιμη όταν δεν είστε συνδεδεμένοι, όπως όταν ταξιδεύετε με τρένο ή με αεροπλάνο όπου είναι συχνές το δίκτυο χωρίς δίκτυο.

Πώς να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του συνδρομητή MyCanal ?

Προσφορές καναλιών Με δέσμευση 12 ή 24 μηνών, καθώς χωρίς υποχρέωση. Σημειώστε ότι οι προσφορές καναλιών μη δεσμευτικών είναι εντελώς ψηφιακές, σε αντίθεση με τους δύο πρώτους τύπους.

Οι τιμές των συνδρομών Plus Canal ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια της δέσμευσης. Είναι δυνατόν να εγγραφείτε απευθείας στον ιστότοπο του Canal. Απο Οι προωθητικές προσφορές προσφέρονται συχνά για νέους συνδρομητές. Όλες οι συνδρομές σάς επιτρέπουν να δείτε το πρόγραμμα ζωντανά ή επανάληψη χάρη στην πλατφόρμα MyCanal, διαθέσιμο σε υπολογιστή και σε tablet ή smartphone μέσω της εφαρμογής “MyCanal” των οποίων τα χαρακτηριστικά ποικίλλουν ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά.

Είναι δυνατό να εγγραφείτε απευθείας στον ιστότοπο του Συν κανάλι, Μέσω τηλεφώνου στο 3910, ή μέσω του διαχειριστή σας στο Διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι επιλογές του MyCanal ?

Εάν είστε αναποφάσιστοι για το τι πρέπει να εξετάσετε, η εφαρμογή MyCanal Προσφέρετε πολλά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια περιοχή αναζήτησης όπου μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Με μεγάλο αριθμό επιλογών που κυμαίνονται από ταινίες έως ντοκιμαντέρ σε συναυλίες και σειρές, είστε σίγουροι ότι θα περάσετε καλά. Εάν αρχίσετε να παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα και δεν το ολοκληρώνετε, μπορείτε απλά να αναδιαθρωθείτε την εφαρμογή σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή ώρα για να συνεχίσετε ακριβώς πού σταμάτησες. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ πρακτικό σε μια εποχή που έχουμε συχνά πολλά καθήκοντα σε εξέλιξη. Είναι σαν να έχετε ένα πολύ χρήσιμο ψηφιακό σελιδοδείκτη !

Η MyCanal Application προσφέρει μια ποικιλία προτάσεων που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία της ομάδας του καναλιού+. Οι θεατές θα βρουν γαλλικές και ξένες ταινίες εκεί, έργα από συγγραφείς, πρόσφατες και νοσταλγικές σειρές, καθώς και μια ευρεία επιλογή ντοκιμαντέρ σε διαφορετικά θέματα. Το Canal+ είναι γνωστό ότι παρουσιάζει τα πιο αναγνωρισμένα αθλητικά γεγονότα, όπως το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, η Formula 1, η πυγμαχία και πολλοί άλλοι κλάδοι. Η συνδρομή Sport περιλαμβάνει επίσης Bein Sports. Τα ντοκιμαντέρ για τους αθλητές μεταδίδονται τακτικά και καλύπτονται οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί όπως το Champions League.

Με τα οποία είναι συμβατά τα οστά και οι μυκάνθοι συσκευές ?

Το MyCanal είναι συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές Android ή iOS, καθώς και με υπολογιστές κάτω από τα Windows (Microsoft Store) και Linux (Service Neur). Υπάρχει επίσης μια ειδική αίτηση για macOS. Μπορούμε επίσης να βρούμε MyCanal συνδέοντας με τον επίσημο ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά του, απλά ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και λειτουργεί ό, τι ο υπολογιστής σας και το σύστημά σας.

Τέλος, το MyCanal είναι διαθέσιμο στο κύριο μενού μερικών συνδεδεμένες τηλεοράσεις καθώς και Google Chromecast. Εάν έχετε το Κονσόλα παιχνιδιών Xbox Series X/S, Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το MyCanal από τη λίστα εφαρμογών που είναι συμβατές με το μηχάνημα.

Μυκανικός

Συντάκτης Ομάδα καναλιών+
Λειτουργικά συστήματα Windows, Android, iOS, ηλεκτρονική υπηρεσία, macOS
Ειδοποίηση 391 552
Κατηγορία βίντεο