Συνδρομές καναλιών: Η αύξηση των συνεχών τιμών, η MyCanal Feriling: Ο πλήρης οδηγός μας για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του

MyCanal γνώμη: Ο πλήρης οδηγός μας για τα έργα, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του

Contents

Το MyCanal έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η ποιότητα της ροής δεν είναι στην κορυφή, με μη διαθέσιμη ανάλυση UHD για πολλούς τίτλους και την απουσία HDR και Dolby Vision. Από την άλλη πλευρά, το Υπηρεσία υπηρεσίας βίντεο κατόπιν αιτήματος του Κανάλι+ είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και η δυναμική της ανάλυση αντισταθμίζει εν μέρει αυτά τα όρια.

Συνδρομές Canal+: Η αύξηση των συνεχών τιμών

Η άνοδος των τιμών συνεχίζεται στο Canal+ με μια νέα συνδρομή μη δεσμευτικού που αυξάνεται κατά λίγα ευρώ το μήνα.

Το γνωρίζαμε ήδη, οι τιμές αρχίζουν να αυξάνονται στο Canal+ – και στην πλατφόρμα MyCanal. Αυτή η αύξηση έγινε αρχικά αισθητή στη συνδρομή της σειράς Cinema για όσους κάτω των 26 ετών. Τώρα επεκτείνεται σε άλλη προσφορά: The Limited Series Canal+ & Disney+.

Χωρίς δέσμευση, αυτός ο τύπος κοστίζει κανονικά 24,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, οι άνθρωποι που έχουν εγγραφεί σε αυτήν την προσφορά αρχίζουν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – με ” Διαχείριση της συνδρομής του καναλιού σας+ »Στο αντικείμενο – προειδοποιώντας ότι αυτή η τιμή θα αυξηθεί στα 27,99 ευρώ το μήνα.

Από την επόμενη μηνιαία ημερομηνία ανανέωσής σας […], και σύμφωνα με τις γενικές συνδρομές σας, η συνδρομή σας Serie Limited Canal+ & Disney+ θα ανανεωθεί για διαδοχικές περιόδους ενός μηνός στην τιμή εξαιρουμένων των προωθήσεων και των επιλογών εκτός των 27, 99 €.

Γιατί αυξάνονται οι τιμές στο κανάλι+ ?

Υπενθύμιση, η ομάδα Canal+ είχε προειδοποιήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ότι επρόκειτο να αυξήσει τις τιμές της. Αυτό ακολουθεί αύξηση του ΦΠΑ που ισχύει για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρεία. Οι φορολογικές αρχές έχουν επανεκτιμήσει το ποσοστό σε 20 % έναντι 10 % πριν, επειδή πιστεύουν ότι οι δραστηριότητες του Canal+ ήταν όλο και περισσότερο παρόμοιες με το SVOD. Ως αποτέλεσμα, αποφάσισαν ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει τον ίδιο ρυθμό με το Netflix (για παράδειγμα).

Συνεπώς, η ομάδα τηλεόρασης επανεμφανίζει την αύξηση του ΦΠΑ στην τιμή των συνδρομών που έχουν εγγραφεί από χρήστες και χρήστες. Από την άλλη πλευρά, σημειώστε ότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει μια προσφορά με δέσμευση δεν πρέπει να επηρεαστούν. Το τελευταίο θα είχε το δικαίωμα να τερματίσει δωρεάν εάν η τιμή για την οποία είχαν διαπραχθεί επρόκειτο να αλλάξει.

Τέλος, θα θυμόμαστε ότι μακροπρόθεσμα, όλες οι συνδρομές του Canal+ θα πρέπει σταδιακά να βλέπουν τις τιμές τους να αυξάνονται. Αυτή η αύξηση της προσφοράς περιορισμένου καναλιού+ & Disney+ τείνει να το επιβεβαιώσει.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

MyCanal γνώμη: Ο πλήρης οδηγός μας για τα έργα, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του

MyCanal γνώμη: Ο πλήρης οδηγός μας για τα έργα, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του

Mycanal, το Πλατφόρμα SVOD του Κανάλι+, υιοθετήστε μια συγκεκριμένη στρατηγική για την προσέλκυση χρηστών. Συγκεντρώνει, σε μια ενιαία πλατφόρμα, άλλες υπηρεσίες ροής βίντεο, όπως Ανοησία, OCS, Κυρίαρχος+ Και Ντσενεία+. Η πλατφόρμα είναι επίσης γνωστή για τις μειωμένες προθεσμίες της κατά την πρώτη εκπομπή πρόσφατων ταινιών. Επιπλέον, η διεπαφή MyCanal είναι διαισθητική, διευκολύνοντας την πλοήγηση μέσω του πολλών περιεχομένων που προτείνεται από Κανάλι+.

Ενώ ορισμένοι συμφωνούν ότι το πλήθος του προτεινόμενου περιεχομένου δικαιολογεί την υψηλή τιμή της συνδρομής, άλλοι πιστεύουν ότι η τιμή είναι υπερβολικά υπερβολική. Πράγματι, η συνδρομή MyCanal είναι ακριβότερη από αυτή των ανταγωνιστικών πλατφορμών, Ανοησία Ή Amazon Prime Video. Έτσι, είναι τα διάφορα έργα μέχρι τη συνδρομή ? Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να εγγραφείτε στην προσφορά που προσφέρει Κανάλι+ ? Ανακαλύψτε την πλήρη γνώμη μας σχετικά με την ερώτηση μέσω αυτού του οδηγού.

MyCanal: Ένας ποικίλος και αποκλειστικός κατάλογος για όλα τα ακροατήρια

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το MyCanal έχει διακριθεί από την ποικιλομορφία του καταλόγου και του αποκλειστικά στον γαλλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες streaming, το MyCanal δεν είναι ικανοποιημένο να προσφέρει ταινίες και σειρές. Πράγματι, η πλατφόρμα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης αθλητισμού, ντοκιμαντέρ, ζωντανών ή επαναλήψεων.

Κανάλι+ τηλεοπτικά κανάλια ζωντανά και κατόπιν ζήτησης

Η πρώτη Ιδιαιτερότητα του mycanal είναι η δυνατότητα να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια ζωντανά από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο. Με τη συσκευή σας συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές σας όπου κι αν πάτε. Τα διαθέσιμα προγράμματα εξαρτώνται από τον τύπο Κανάλι+ Σε ποιον έχετε εγγραφεί. Εάν επιλέξετε το πιο πλήρες μπουκέτο, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια τηλεοπτικών καναλιών+. Μπορείτε να δείτε ζωντανά από τα κανάλια, όπως Κανάλι+, Αθλήματα, CNEWS, Τέταρχος, C8, Μ6, Εθνικός Γεογραφικός, και τα λοιπά. Η πλήρης λίστα παρέχεται κατά τη διάρκεια της συνδρομής.

Mycanal ταινία

Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και προγράμματα σε μία μόνο εφαρμογή

Η πλατφόρμα MyCanal προσφέρει ένα μεγάλη ποικιλία περιεχομένου Για όλα τα ακροατήρια, όλες τις ηλικίες και με διαφορετικά γούστα. Μπορείτε να βρείτε ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ακόμη και ειδικά προγράμματα. Όσον αφορά τις ταινίες και τις σειρές, η MyCanal διακρίνεται από τους ανταγωνιστές της προσφέροντας την πρώτη εκπομπή πολλών ταινιών μεγάλου μήκους κάθε χρόνο.

Σχεδόν 500 ταινίες μεταδίδονται στην πλατφόρμα κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του 65% στην πρώτη εκπομπή. Εάν είστε ανυπόμονοι, το MyCanal είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ντοκιμαντέρ, που κυμαίνονται από την ιστορία έως τον πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης, της τεχνολογίας, της κοινωνίας κ.λπ. Είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση στα κανάλια ντοκιμαντέρ σε επανάληψη, όπως National Geographic Wild, Ushuaia Και Ιστορία τηλεόρασης.

Οι οπαδοί των σπορ μπορούν επίσης να ακολουθήσουν τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που ζουν, όπως το Champions League, η Premier League, το NBA, το UFC, το WRC, το Top 14 κ.λπ. Όλες οι εκπομπές είναι και πάλι διαθέσιμες στην επανάληψη.

Τα MyCanal Exclusives και η πρώτη του εκπομπή

Mycanal, το πλατφόρμα ροής για Κανάλι+, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών περιεχομένων για όλες τις ηλικίες. Μεταξύ των πιο δημοφιλών MyCanal Series, μπορούμε να αναφέρουμε “Κατάρρευση“,”Μηχανισμός“,”Το θρυλικό γραφείο“,”Εγκυρος“Και” Βερσαλλίες “, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ περιλαμβάνουν”Ο τελευταίος πνεύμονας στον κόσμο“,”Banksy: Wanted” Και “Μνημειώδης “”. Τα παιδιά δεν είναι ξεπερασμένα με εκπομπές όπως “Καελάο” Και “Ptits devils“”.

Ως σημαντικός συνεργάτης της γαλλικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η MyCanal προσφέρει έργα που βρίσκονται οπουδήποτε αλλού. Επί πλέον, Κανάλι+ Συνεργάζεται με άλλες πλατφόρμες streaming για να σας προσφέρει συγκεκριμένη σειρά Ντσενεία+, OCS, Κυρίαρχος+ Και Ανοησία Ανάλογα με τη συνδρομή σας Κανάλι+.

MyCanal έναντι άλλων πλατφορμών ροής

Αν και Ανοησία Ή η μόνη πλατφόρμα συνεχούς ροής για περισσότερες ταινίες και σειρές από τη MyCanal προς το παρόν, Το MyCanal ξεχωρίζει προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο γαλλική γλώσσα. Παρά τη συνεργασία μεταξύ MyCanal και Ανοησία, Είναι αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο του Ανοησία Στο Mycanal, γιατί Ανοησία διατηρεί ότι οι χρήστες επισκέπτονται την πλατφόρμα του για να συμβουλευτούν όλα τα περιεχόμενά της. Είναι το ίδιο για Ντσενεία+, των οποίων τα βίντεο δεν είναι συμβατά με τον ολοκληρωμένο MyCanal Reader. Στο τέλος, για να επωφεληθείτε από όλα τα περιεχόμενα κάθε πλατφόρμας ροής, είναι απαραίτητο να βγείτε από το MyCanal.

MyCanal πλατφόρμες

MyCanal: Εξαιρετική συμβατότητα με συσκευές, αλλά ποιότητα passable streaming

Το MyCanal έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η ποιότητα της ροής δεν είναι στην κορυφή, με μη διαθέσιμη ανάλυση UHD για πολλούς τίτλους και την απουσία HDR και Dolby Vision. Από την άλλη πλευρά, το Υπηρεσία υπηρεσίας βίντεο κατόπιν αιτήματος του Κανάλι+ είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και η δυναμική της ανάλυση αντισταθμίζει εν μέρει αυτά τα όρια.

Ανάλυση, ποιότητα εικόνας και ποιότητα ήχου

Το MyCanal υποστηρίζει μια μέγιστη ανάλυση 4K UHD, η οποία προσφέρει άψογη ποιότητα εικόνας σε άμεση διάχυση, αλλά αυτή η ανάλυση δεν είναι διαθέσιμη για όλα τα περιεχόμενα. Μόνο πρόσφατοι τίτλοι του Χόλιγουντ, Η σειρά του Κανάλι+ Και μερικές ζωντανές εκπομπές είναι συμβατές με το UHD. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά περιεχόμενα σε εικονίδιο Full HD ή κάτω από αυτήν την ποιότητα. Όλες οι ταινίες και οι σειρές με ανάλυση 1080p επισημαίνονται με ένα εικονίδιο HD στο αρχείο τους.

Γενικά, μπορείτε να επιλέξετε τρεις τύπους ανάλυσης:

  • Ελάχιστο: Αυτή είναι η χαμηλότερη ποιότητα, είναι κάτω από 480p
  • Διαμεσολαβητής: Αυτά είναι τα ψηφίσματα μεταξύ 480p στα 720p
  • Μέγιστο: Αυτό είναι μεταξύ 720p στα 2160p ανάλογα με το βίντεο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ψήφισμα που διαβάζεται, αλλά Το MyCanal επιλέγει μια δυναμική ανάλυση Ανάλογα με την οθόνη σας, τη σύνδεσή σας και τη μορφή βίντεο. Για την ποιότητα του ήχου, το MyCanal προσφέρει κλασικό στερεοφωνικό και Dolby Digital 5.1, Αλλα οχι ακομα Dolby Atmos.

Συμβατότητα με όλες τις συνδεδεμένες πλατφόρμες

Το MyCanal είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο και μέσω της εφαρμογής για συσκευές κάτω Android Ή ios, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, των tablet και των έξυπνων τηλεοράσεων Samsung, μήλο, LG, Σόνι, Και Amazon Fire TV. Η πλατφόρμα είναι επίσης προσβάσιμη μέσω κονσόλων παιχνιδιών, όπως το PlayStation 4 ή το 5, το Xbox One, ένα X, X/S σειράς, καθώς και σε κιβώτια τηλεόρασης Android και κιβώτια κουτιού.

Αριθμός ταυτόχρονων οθονών που υποστηρίζονται από το MyCanal

Ο αριθμός οθονών που διατίθενται ταυτόχρονα Εξαρτάται από τη συνδρομή Κανάλι+ και ποικίλλει από έναν χρήστη σε άλλο. Έως τέσσερις οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για ορισμένες προσφορές, ενώ άλλες δεν επιτρέπουν τη χρήση πρόσθετης οθόνης. Για να μάθετε τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα, ανατρέξτε στην ενότητα “Οι επιλογές μου” της περιοχής πελατών σας στον ιστότοπο του Κανάλι+.

MyCanal: Πλήρεις λειτουργίες και βέλτιστη εμπειρία χρήστη

Το MyCanal προσφέρει μια επιτυχημένη, πλήρη και προσαρμοστική διασύνδεση, προσφέροντας μια βέλτιστη εμπειρία χρήστη σε όλα τα μέσα, είτε πρόκειται για το Web, το Mobile Interface είτε για την εφαρμογή. Τα πολλά σφάλματα εφαρμογής έχουν διορθωθεί, επιτρέποντας την πλοήγηση υγρών.

Μια καλά μελετημένη διεπαφή και πλοήγηση υγρού

Η διεπαφή του MyCanal είναι πολύ πλήρης και διαισθητική, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε εύκολα τη θάλασσα κατάλογος Κανάλι+. Η αρχική σελίδα προσφέρει ένα καρουσέλ που παρουσιάζει τους σημαντικότερους τίτλους που πρόσφατα απέκτησαν Κανάλι+. Οι διάφορες κατηγορίες βίντεο είναι επίσης εύκολα προσβάσιμες, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κινηματογράφου, σειρών, αθλητισμού, νέων, ντοκιμαντέρ ..

Εάν πατήσετε μία από τις κατηγορίες, τότε θα κατευθυνθείτε σε μια υποκατηγορία που έχει το ίδιο σχέδιο με την αρχική σελίδα. Λίγο χαμηλότερο, υπάρχει μια επιλογή από mycanal για σειρά, ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια που δεν πρέπει να χάσετε. Σημειώστε ότι αυτή η σύσταση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη δραστηριότητα του προφίλ MyCanal.

Υπότιτλος και μεταγλώττιση σε διάφορες γλώσσες

Στο MyCanal, είναι δυνατόν να προσθέσετε και να εξατομικεύσετε τους υπότιτλους για κάθε ταινία και σειρές που βλέπουν, επιλέγοντας τη γραμματοσειρά, το μέγεθος και το χρώμα της γραφής. Όσον αφορά την αντιγραφή, εξαρτάται από το περιεχόμενο που προβάλλεται. Όπως και άλλες πλατφόρμες streaming, μόνο οι πιο δημοφιλείς τίτλοι έχουν πολλά ακουστικά κομμάτια. Η γαλλική είναι η αρχική γλώσσα στο MyCanal.

Κατεβάστε ταινίες και σειρές που περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας

Η λήψη ταινιών και σειρών που περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας είναι διαθέσιμη στη MyCanal Application, αλλά προσέξτε, η διάρκεια εγκυρότητας του λήφθηκαν μόνο 6 ημέρες μετά την πρώτη ανάγνωση.

Εξατομίκευση και προφίλ χρηστών

Το MyCanal σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Έως 10 προφίλ χρηστών με μοναδικές συστάσεις ανάλογα με τη δραστηριότητα κάθε προφίλ. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, προκειμένου να εξατομικεύσετε την εμπειρία του χρήστη και να βελτιστοποιήσετε τη σύσταση περιεχομένου.

μυκανική τιμή

Μυκανικές τιμές και συνδρομές

Ο Τιμές συνδρομής MyCanal μπορούν να τρομάξουν τους συνδρομητές που έχουν συνηθίσει στις τιμές άλλων πλατφορμών ροής. Προς το παρόν, Κανάλι+ δεν φαίνεται έτοιμη να κάνει παραχωρήσεις στις τιμές του.

Κόστος διαφορετικών συνδρομών μυκάνης

ΜΕΓΑΛΟ’MyCanal Subscription γίνεται μέσω της συνδρομής στο Κανάλι+. Οι προσφορές κυμαίνονται από 22,99 ευρώ έως 34,99 ευρώ το μήνα, με 2ετή δέσμευση. Εάν επιλέγετε προσφορές μη δέσμευσης, το κόστος κυμαίνεται από 27,99 ευρώ σε 44,99 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, ο τύπος Canal+ Series είναι διαθέσιμο στα 6,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, προσέξτε να επιλέξετε τον τύπο σας, επειδή το Canal+ δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνονται σε κάθε τύπο

Εκεί φθηνότερη φόρμουλα Κανάλι+ δίνει μόνο πρόσβαση στην αρχική σειρά της ομάδας Κανάλι+. Δεν υπάρχει διαθέσιμη ταινία, ντοκιμαντέρ ή άλλος τύπος βίντεο με αυτήν την προσφορά.

Ο τύπος Κανάλι+ Στα 22,99 ευρώ το μήνα παρέχει πρόσβαση σε ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ και άλλα πρωτότυπα περιεχόμενα του Κανάλι+.

Ο τύπος Canal+ Ciné Séries, Στα 25,99 ευρώ το μήνα, προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης του περιεχομένου άλλων πλατφορμών ροής στα κανάλια σας.

Τέλος, η πιο ακριβή φόρμουλα, Canal+ Sport Σε 34,99 ευρώ το μήνα, σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως και σας επιτρέπει, επιπλέον, να ξεκλειδώσετε όλες τις αθλητικές αλυσίδες του Κανάλι+.

MyCanal τιμές και άλλες πλατφόρμες streaming

Είναι αναμφισβήτητο ότι Μυκανικές τιμές είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερες από αυτές των άλλων πλατφορμών ροής. Ωστόσο, αυτή η διαφορά τιμής εξηγείται από τις προσφορές που προτείνονται από Κανάλι+. Πράγματι, αν λάβουμε το παράδειγμα της προσφοράς Canal+ Series, 6.99 ευρώ μπορεί να φαίνεται υπερβολικό να έχει πρόσβαση μόνο σε σειρά. Σε σύγκριση, άλλες πλατφόρμες όπως Amazon Prime Προσφέρετε ταινίες, σειρές, βιβλία, μουσική και βιντεοπαιχνίδια για το ίδιο ποσό.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του MyCanal

Το MyCanal προσφέρει μια σημαντική ποικιλία περιεχομένου στους χρήστες, αποτελούμενο από σειρές, ταινίες, ειδήσεις, αθλητικά και διεθνή ντοκιμαντέρ, καθώς και γαλλικές παραγωγές. Παρόλο που η πλατφόρμα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, έχει επίσης μειονεκτήματα που μπορούν να επιβραδύνουν τους χρήστες, όπως η ποιότητα υψηλής τιμής και διάχυσης.

MyCanal οφέλη

Ενα από σημαντικά πλεονεκτήματα του mycanal είναι η ικανότητά του να εκπέμπει ταινίες 6 μήνες μετά την απελευθέρωση της τραπεζαρίας τους, η οποία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους περισσότερους ανταγωνιστές της που περιμένουν κατά μέσο όρο ένα ή περισσότερα πριν μεταδίδουν αυτές τις ταινίες. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφόρησαν σε εσωτερικούς χώρους, απευθείας από τον καναπέ τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν πολύ καιρό.

Επιπλέον, το MyCanal προσφέρει επίσης μια σημαντική ποικιλία πρωτότυπου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών σειρών και ταινιών, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες streaming. Οι χρήστες μπορούν έτσι να ανακαλύψουν νέο αποκλειστικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

Το MyCanal είναι επίσης γνωστό για το διαισθητικό περιβάλλον της και επιτρέποντας την απλοποιημένη πλοήγηση, η οποία διευκολύνει την έρευνα και την ανακάλυψη νέου περιεχομένου για τους χρήστες. Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 4 οθόνες ταυτόχρονα.

Μυκανικά μειονεκτήματα

Ενα από Κύρια μειονεκτήματα του MyCanal παραμένει η τιμή του. Πράγματι, είναι πολύ υψηλό σε σύγκριση με τους περισσότερους ανταγωνιστές του. Το κόστος της συνδρομής μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό για ορισμένους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να τους οδηγήσουν να επιλέξουν άλλες πιο προσιτές υπηρεσίες βίντεο.

Από την άλλη πλευρά, η ποιότητα της διανομής δεν είναι πάντα μέχρι μερικούς από τους ανταγωνιστές της και είναι καιρός να υιοθετήσει τεχνολογίες MyCanal Dolby Vision Και Dolby Atmos Για να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη. Ορισμένο περιεχόμενο δεν φθάνει σε ανάλυση 540p, το οποίο είναι απογοητευτικό για τους χρήστες που αναμένουν άψογη ποιότητα δεδομένης της τιμής της συνδρομής.

Περίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων

Διστάζεις Εγγραφείτε στο κανάλι+ ? Για να σας επιτρέψουμε να δείτε πιο καθαρά, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτήματα της πλατφόρμας:

Μετάδοση ταινιών σε προεπισκόπηση, μόνο 6 μήνες μετά την απελευθέρωσή τους στη μεγάλη οθόνη.

Πρωτότυπο περιεχόμενο.

Το συμπέρασμά μας για το MyCanal

Το MyCanal προσφέρει χιλιάδες έργα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες, προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας και της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Την υπηρεσία βίντεο κατόπιν αιτήματος του Κανάλι+ προσφέρει επίσης τη δυνατότητα χρήσης 4 ταυτόχρονων οθονών και δημιουργίας έως και 10 διαφορετικών προφίλ.

Αν και η πλατφόρμα είναι ακριβότερη από τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές της, το αρχικό περιεχόμενό της και η ικανότητά της να μεταδίδουν ταινίες στην προεπισκόπηση παραμένουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που δεν έχουν άλλες πλατφόρμες. Έτσι, αν είστε ο ανυπόμονος τύπος, το MyCanal μπορεί να είναι μια λύση για εσάς !

Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι παρά τα μειονεκτήματα αυτά, Το MyCanal μπορεί να είναι ελκυστικό Για χρήστες που επιδιώκουν να ανακαλύψουν νέο αποκλειστικό περιεχόμενο και να παρακολουθούν ταινίες μόνο 6 μήνες μετά την απελευθέρωση της τραπεζαρίας τους. Αλλά αυτό δικαιολογεί την τιμή της συνδρομής ? Κατά τη γνώμη μας, εάν η MyCanal επιθυμεί να διατηρήσει την υψηλή τιμή του, πρέπει να γίνουν βελτιώσεις για να δικαιολογηθεί αυτή η διαφορά κόστους με τις άλλες πλατφόρμες. Οι χρήστες αναμένουν μια άψογη ποιότητα διάχυσης ενόψει του τι ξοδεύουν και είναι καιρός για το MyCanal να εξοπλίσει τους εαυτούς τους με προηγμένες τεχνολογίες για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη τους.

Ο MyCanal Catalog σας κάνει να θέλετε να δοκιμάσετε ? Σε αυτή την περίπτωση, συνιστούμε να επιλέξετε μη -δεσμευτικούς τύπους. Πράγματι, οι προσφορές με δέσμευση σας δεσμεύουν για 2 χρόνια και θα είναι δύσκολο να τερματιστεί η σύμβαση μόλις υπογραφεί ..