Παρακολουθήστε την τηλεόραση σε όλες τις συσκευές σας., Molotov: Οι παλιοί πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για τη συνδρομή τους

Συνδρομή Molotov

Ο Molotov είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
Μπορείτε να προσθέσετε κανάλια, προγράμματα και επιλογές κατά βούληση. Και αν αλλάξετε γνώμη, είναι χωρίς υποχρέωση. Αυτή είναι η δέσμευσή μας.

Molotov, τηλεοπτική ροή και άμεση τηλεόραση

Ένας ριζικά νέος τρόπος παρακολούθησης της τηλεόρασης, τώρα από όλη την Ευρώπη.

Ο Molotov σας προσφέρει την πιο επιτυχημένη εμπειρία streaming.

Πρόσβαση στο Molotov Streaming από όλες τις συνδεδεμένες οθόνες σας. Περιηγηθείτε σε περισσότερα από 180 τηλεοπτικά κανάλια Και δεκάδες χιλιάδες προγράμματα: Ειδήσεις, ταινίες, γαλλικές και αμερικανικές σειρές, αθλητισμός, ντοκιμαντέρ, τηλεόραση πραγματικότητας, παιδικά προγράμματα, συναυλίες, ψυχαγωγία ..
Στην έκδοση του Ελεύθερος, Επωφεληθείτε από 40 τηλεοπτικά κανάλια και τα κανάλια υπηρεσιών Molotov κατόπιν αιτήματος (+3000 ώρες ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ με ελεύθερη πρόσβαση). Από € 4,99 /μήνα και χωρίς δέσμευση, Πρόσβαση σε περισσότερα από 90 κανάλια (στη βασική του έκδοση) και περισσότερα από 130 κανάλια (στην εκτεταμένη έκδοση). Επωφεληθείτε από την καλύτερη εμπειρία streaming με τα χαρακτηριστικά Premium του Molotov: Direct Control, Recording Cloud, 4 ταυτόχρονες οθόνες, HD, πρόσβαση από όλες τις χώρες της ΕΕ ..
Κατεβάστε το Molotov στη συνδεδεμένη τηλεόραση, την Apple TV, το Android TV, το Amazon Fire TV Stick, τον υπολογιστή σας, το smartphone σας ή το tablet. Μπορείτε ακόμη να ξεκινήσετε σε ένα και να συνεχίσετε από την άλλη.
Και να εγκατασταθεί άνετα ! Με τον Molotov, θα λατρέψετε την τηλεόραση.

Το Zapping κάνει την επανάστασή του.

Μέχρι στιγμής, η εύρεση κάτι ενδιαφέρον στην τηλεόραση θα μπορούσε να πάρει όλο το βράδυ. Πείτε αντίο σε κουραστικό Zapping, παλιά προγράμματα. Με τον Molotov, ανακαλύψτε με το μάτι τι συμβαίνει σε όλα τα κανάλια.

Ένας ριζικά νέος τρόπος να δούμε τι μεταδίδεται.

Κάθε πρόγραμμα έχει την αφίσα του, μια γραμμή εξέλιξης υποδεικνύει πού είναι η εκπομπή του. Επιλέξτε το πρόγραμμα που αγαπάτε, κοιτάξτε το ζωντανό, επανεκκινήστε από την αρχή. Ή πάρτε την εκπομπή σας ακριβώς πού το αφήσατε, ακόμη και σε άλλη συσκευή.

Να ερευνήσω

Ανακαλύψτε έναν καλύτερο τρόπο να ανακαλύψετε.

Η μηχανή αναζήτησης του Molotov είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Πληκτρολογήστε το “Cary Grant” για παράδειγμα και ο Molotov εμφανίζει αμέσως τα αντίστοιχα προγράμματα, είτε είναι ζωντανά, επανάληψη ή να έρθουν. Δοκιμάστε επίσης με το όνομα ενός ηθοποιού ή ενός σκηνοθέτη. Θα ανακαλύψετε εκπομπές, ταινίες και σειρές που δεν υποψιάζεστε καν την ύπαρξη.

Αποθηκεύσετε

Δεν είναι δυνατή η απώλεια του αγαπημένου σας προγράμματος.

Κάντε κλικ, αποθηκεύστε τα προγράμματα που αγαπάτε. Βρείτε τα κάθε φορά που συνδέεστε, διαθέσιμα για εσάς όσο θέλετε. Τώρα είναι αδύνατο να χάσετε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς.

Ακολουθηστε

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας προσωπικότητες.

Εισαγάγετε το όνομα ενός ηθοποιού ή σκηνοθέτη, ενός τηλεοπτικού παρουσιαστής, πολιτικού ή χιούμορ, στη συνέχεια απλά κάντε κλικ στο “Ακολουθήστε”. Αυτή η έξυπνη λειτουργία του Molotov σας ειδοποιεί αμέσως μόλις είναι στην τηλεόραση, ακόμη και αν δεν είστε μπροστά από την οθόνη, ανεξάρτητα από τη φύση του προγράμματος. Εάν η προσωπικότητα που ακολουθείτε είναι ο επισκέπτης ενός προγράμματος, το θέμα ενός ντοκιμαντέρ ή παίζει σε μια ταινία ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τώρα θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε.

Εξερευνώ

Τόσο πολλή δράση. Κωμωδίες. Και θρίλερ.

Δεν έχετε δει ποτέ τα τηλεοπτικά προγράμματα που οργανώνονται με αυτόν τον τρόπο, επειδή ποτέ δεν έχουν οργανωθεί. Μέχρι σήμερα. Τώρα μπορείτε να δείτε αμέσως τι συμβαίνει άμεσα ή αργότερα, ανά κατηγορίες ή ανά είδη. Έχετε μια ξαφνική επιθυμία για ένα καλό θρίλερ ? Μεταβείτε στην ενότητα κατηγοριών για να εμφανίσετε όλη την αστυνομία, τη ζωή ή την επανάληψη. Ή αλλάξτε γνώμη.

Τηλεόραση που σας ακολουθεί παντού.

Με το Molotov, μπορείτε να πάρετε την τηλεόρασή σας μακριά από τους τοίχους του σαλόνι σας. Καθίστε άνετα μπροστά από το tablet σας, το smartphone ή την τηλεόραση από άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Ή στην παραλία. Μπορείτε να επαναλάβετε την εκπομπή σας ακριβώς πού το αφήσατε, ακόμη και σε άλλη συσκευή. Αποκτήστε πρόσβαση στα κανάλια, τις προτιμήσεις, τις ηχογραφήσεις, παντού, όλη την ώρα.

Η τηλεόρασή σας στον ιστότοπό σας
Και για να το αφαιρέσω

Είναι καινούργιο ! Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Molotov από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενεργοποιήστε μια επιλογή στο λογαριασμό σας και παρακολουθήστε τη γαλλική τηλεόραση όταν ταξιδεύετε.

Molotov, είναι δωρεάν.
Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε επιλογές.

Ο Molotov είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
Μπορείτε να προσθέσετε κανάλια, προγράμματα και επιλογές κατά βούληση. Και αν αλλάξετε γνώμη, είναι χωρίς υποχρέωση. Αυτή είναι η δέσμευσή μας.

Molotov: Οι παλιοί πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για τη συνδρομή τους

Τον Αύγουστο του 2022, ο Molotov ανακοίνωσε αύξηση της τιμής του Premium Molotov Plus Formula. Μόνο αυτές οι τιμές αφορούσαν μόνο νέους πελάτες. Αυτό δεν θα συμβεί σύντομα. Από τις 23 Μαρτίου 2023, οι πρώην πελάτες της πλατφόρμας θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για τη συνδρομή τους.

Molotov αύξηση τιμής

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2022, είχαμε το δικαίωμα σε αρκετές διαδοχικές αυξήσεις στις τιμές των κύριων υπηρεσιών ροής στην αγορά. Αυτό ήταν για παράδειγμα η περίπτωση του Amazon Prime Video, του οποίου η τιμή πήγε από 49,99 ευρώ ετησίως σε 69,99 ευρώ ετησίως. Το Canal+ έχει επίσης αναθεωρήσει τις τιμές του για το Canal+ και το Disney+ Formula, ειδικά λόγω του 20% ΦΠΑ που επιβλήθηκε από το Bercy.

Τον Αύγουστο του 2022, η γαλλική υπηρεσία Molotov με τη σειρά του ανακοίνωσε αύξηση των τιμών του. Πράγματι, η προσφορά Premium Molotov Plus αυξήθηκε σε € 5,99 το μήνα αντί για € 3,99. Ωστόσο, η πλατφόρμα είχε καθορίσει στο δελτίο τύπου της Αυτό το νέο πλέγμα τιμολόγησης εφαρμόζεται μόνο στις τελευταίες αφίξεις. Με άλλα λόγια, οι πρώην συνδρομητές θα μπορούν να διατηρήσουν την προσφορά τους στα € 3,99 το μήνα.

Οι παλιοί συνδρομητές θα πρέπει να πάνε και στο ταμείο

Λοιπόν, φανταστείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Πράγματι, Ο Molotov αρχίζει να εμποδίζει τους ενδιαφερόμενους πελάτες από την αύξηση της τιμής της φόρμουλας τους. “” “Οι τιμές των συνδρομών μας έχουν εξελιχθεί από τις 4 Αυγούστου 2022. Αυτή τη στιγμή επωφελούνται από μια τιμή που δεν διατίθεται πλέον στο εμπόριο από τον Molotov (Molotov Plus, € 3,99 το μήνα) “, γράφει την υπηρεσία.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Molotov δικαιολογεί επομένως αυτή την αύξηση από το γεγονός ότι Ο τύπος Molotov Plus δεν προσφέρεται πλέον στον κατάλογό του. Για καλό λόγο, έχει αντικατασταθεί από την προσφορά Extra Molotov, η οποία έχει περισσότερο ή λιγότερο τα ίδια πλεονεκτήματα με το Molotov Plus, Αλλά για υψηλότερη τιμή και έθεσε στα € 5,99 το μήνα (χωρίς δέσμευση).

Μέσω αυτού του τύπου, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 80 κανάλια, να καταγράφουν τα προγράμματά τους στο σύννεφο και να παρακολουθούν τηλεόραση από όλη την Ευρώπη σε HD και 4 οθόνες ταυτόχρονα. Όπως καθορίζει η πλατφόρμα σε αυτό το email, Η τιμή συνδρομής θα αυξηθεί αυτόματα σε € 5,99 το μήνα από τις 23 Μαρτίου 2023. Προσθέτει ότι η ημερομηνία της άμεσης χρέωσης δεν θα τροποποιηθεί και ότι η συνδρομή παραμένει χωρίς υποχρέωση και τερματισμό ανά πάσα στιγμή από την περιοχή του πελάτη.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο