Ποια είναι η τιμή ενός ηλεκτρικού mini?, Mini Cooper SE: Τιμή, φωτογραφίες και προδιαγραφές – Beev

Λάβετε την καλύτερη προσφορά για το Mini Cooper σας

Max DC Power (KW)

Ποια είναι η τιμή ενός ηλεκτρικού mini ?

Σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα ένα Mini Austin ή Cooper Electric ? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε επαρκή προϋπολογισμό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γνωρίζετε την τιμή του μοντέλου που ψάχνετε. Το BymyCar σας προσκαλεί να ανακαλύψετε πόσο ένα ηλεκτρικό κόστος μίνι στην αγορά.

Δείτε τα μίνι οχήματα διαθέσιμα

Mini Hatch 3 Πόρτες ένα d 95 hp

Hatch 3 Πόρτες ένα d 95 hp
3 πόρτες 4 θέσεις ντίζελ

Mini Paceman 143 HP All4

Cooper SD Finition Red Hot Chili
3 πόρτες 4 θέσεις ντίζελ

Mini Hatch 3 Πόρτες ένα 102 hp

Hatch 3 Πόρτες ένα 102 hp
3 Portes 4 θέσεις ESS-SP

Mini Hatch 5 Πόρτες Cooper 136 HP

Hatch 5 Πόρτες Cooper 136 HP
5 πόρτες 5 θέσεις ess-sp

Mini Hatch 3 Πόρτες Cooper 136 HP

Hatch 3 Πόρτες Cooper 136 HP
3 Portes 4 θέσεις ESS-SP
Δείτε περισσότερα οχήματα

Σημείωση: Ποιο είναι το καλύτερο μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Το πιο εποπτευόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην αγορά είναι το Mini Cooper είναι.

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 % προσφέρει τη μεγαλύτερη αυτονομία ?

Το Mini Cooper SE της βρετανικής μάρκας είναι το πιο ενδιαφέρον ηλεκτρικό μοντέλο που παράγεται από τον κατασκευαστή του διάσημου Austin. Σε χαρτί, έχει αυτονομία περίπου 225 έως 233 χλμ. Σε μικτό WLTP. Αυτό είναι δυνατό χάρη σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου με ισχύ 32,6 kWh. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αυτονομία μπορεί να αυξηθεί ελαφρώς ή να μειωθεί ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης των ιδιοκτητών αυτού του τύπου οχήματος.

Χάρη σε αυτήν την αυτονομία, αυτό το ηλεκτρικό μίνι μπορεί να είναι ο καθημερινός σας σύντροφος για να πάει στη δουλειά για παράδειγμα. Επιπλέον, μπορείτε να το επαναφορτίσετε σε ένα δημόσιο τερματικό. Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί στο σπίτι χάρη σε έναν σύνδεσμο τύπου 2 για επιταχυνόμενη επαναφόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα και το CCS Combo Connector για επαναφόρτιση DC. Η πλήρης επαναφόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 4 ώρες για όσους έχουν ένα wallbox.

Ποιο είναι το πιο ισχυρό 100 % ηλεκτρικό μίνι αυτοκίνητο ?

Από την άποψη της εξουσίας, το Mini Cooper μπορεί να αναπτύξει 184 HP. Αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να κάνει 0 έως 100 km/h σε 7,3 s. Αυτή η ισχύς καθιστά επίσης δυνατή την επίτευξη 150 km/h στο δρόμο. Για τον οδηγό, αυτές οι παραστάσεις οδηγούν σε μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Αυτό το αυτοκίνητο σας επιτρέπει να οδηγείτε γρήγορα στον αυτοκινητόδρομο χωρίς περίσσεια. Παραμένει σταθερό ανά πάσα στιγμή χάρη σε ένα ποιοτικό πλαίσιο.

Ποια είναι η νέα και η δεύτερη τιμή ενός νέου ηλεκτρικού mini cooper από τον κατασκευαστή του Ώστιν ?

Το Mini Mini έχει καλέσει από το 2001. Η εξέλιξη της αγοράς ώθησε τον κατασκευαστή να προσφέρει ηλεκτρικά μοντέλα όπως το Mini Cooper είναι.

Πόσο είναι ένα νέο ηλεκτρικό mini cooper ?

Το Mini Cooper Electric προσφέρεται από € 33.900 εξαιρουμένου του οικολογικού μπόνους εάν είναι καινούργιο. Είναι επίσης δυνατή η ενοικίαση για μηνιαίο επιτόκιο από € 350. Οι συνθήκες πρέπει να ελέγχονται στις αντιπροσωπείες. Για αυτές τις τιμές, είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα μίνι cooper είναι με 4 αρθρωτά μέρη και στοιχεία όπως μια κάμερα πίσω προβολής.

Ποια είναι η τιμή ενός χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού mini cooper ?

Η τιμή ενός χρησιμοποιούμενου μίνι cooper εξακολουθεί να είναι υψηλή ως επί το πλείστον ως επί το πλείστον. Πράγματι, υπάρχουν προσφορές περίπου 29.000 €. Μπορούν να αυξηθούν σε περισσότερα από 43.010 €. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τα οχήματα που προσφέρονται έχουν χαμηλά χιλιόμετρα. Μερικές φορές πωλούνται κάποια αυτοκίνητα ενώ έχουν λιγότερο από 20.000 χλμ. Στον πάγκο. Επίσης, ορισμένα μοντέλα έχουν ήδη επιλογές που ο ιδιοκτήτης πρόσθεσε τη στιγμή της αγοράς.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό να βρείτε το Mini Electric Cooper ήδη εξοπλισμένο στη δεύτερη αγορά. Εκτός αυτού, αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Επιπλέον, η τιμή μπορεί να είναι πιο ελκυστική με τον υπολογισμό του κόστους του αυτοκινήτου και όλων των επιλογών στο σκάφος.

Υπενθύμιση, η αγορά ενός χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι επωφελής, αλλά είναι απαραίτητο να λάβετε προφυλάξεις. Πρέπει να συνοδεύεστε από έναν γνώτη για να είστε βέβαιοι να αγοράσετε ένα όχημα σε καλή κατάσταση. Για να αποκλείσει όλες τις αμφιβολίες, συνιστάται να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε αντιπροσωπείες. Τα οχήματα είναι υπό εγγύηση. Είναι βέβαιοι ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Υπάρχουν μίνι clubman και countyman ηλεκτρική 5-πόρτα ?

Το Mini Clubman και ο Countryman είναι μεγαλύτερες παραλλαγές μίνι αυτοκινήτων. Το Mini Clubman δεν έχει ακόμη παράγεται σε ηλεκτρική έκδοση. Υπάρχει σε βενζίνη με ισχύ 102 έως περισσότερα από 300 hp και ντίζελ από 116 έως 190 hp. Για να αγοράσετε ένα μοντέλο βενζίνης, πρέπει να παρέχετε έναν προϋπολογισμό μεταξύ € 25.900 και € 45.860. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια έκδοση ντίζελ, θα πρέπει να πληρώσετε μεταξύ 28.900 και € 3840, ανάλογα με το μοντέλο.

Όσο για το Mini Countryman, μια υβριδική έκδοση αναπτύσσεται από τον κατασκευαστή βρετανικών αυτοκινήτων. Ονομάζεται Mini Countryman Cooper SE All4, αυτό το αστικό SUV διατίθεται στο εμπόριο από 40.800 €. Προσφέρει σωρευτική ισχύ 220 hp: 125 hp στη μηχανική πλευρά και 95 hp με τον ηλεκτρικό κινητήρα. Αυτές οι συνδυασμένες εξουσίες καθιστούν δυνατή την επίτευξη της τελικής ταχύτητας 196 χλμ.

Λάβετε την καλύτερη προσφορά για το Mini Cooper σας

Το Mini Cooper είναι

CCS

Max DC Power (KW)

Επιταχυνόμενο φορτίο DC 10 έως 80 %

Οι ειδικοί μας σας απαντούν με ένα χαμόγελο

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή
9 π.μ. 12:30 μ.μ. 2 μ.μ. 7 μ.μ

Οι διαστάσεις και το βάρος του Mini Cooper είναι

Φορολογία

Τα πάντα για το μίνι cooper είναι

Εκτέλεση

Το Mini Cooper είναι ένα ηλεκτρικό όχημα 100 %. Η μέγιστη ισχύς του Mini Cooper είναι 135 kW (184 hp), σκότωσε 0 έως 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα.

Τιμή

Το Mini Cooper προσφέρθηκε από 37.151 € προς πώληση στη Γαλλία. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ. Αυτή η τιμή είναι εκτός οικολογικού μπόνους που αφαιρείται κατά την αγορά ενός καθαρού νέου οχήματος στη Γαλλία. Εκτός από το οικολογικό μπόνους, μπορείτε επίσης να είστε επιλέξιμοι για πριμοδότηση μετατροπής και περιφερειακή βοήθεια.

Οι εταιρείες επωφελούνται επίσης από την πλεονεκτική φορολογία όταν αγοράζουν 100 % ηλεκτρικό όχημα.

Επαναφορτώ

Η μπαταρία Mini Cooper έχει συνολική χωρητικότητα 32,6 kWh. Η χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα είναι 28,9 kWh. Η αυτονομία είναι περίπου 234 χλμ. Με 100 % φορτωμένη μπαταρία. Ωστόσο, η πραγματική αυτονομία θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το κλίμα, το δρόμο, τη χρήση ή όχι του κλιματισμού και του στυλ οδήγησης.

Δεν ξέρετε ποιο μοντέλο αυτοκινήτου θα επιλέξει ?

Εξοπλισμός

Στέγη και καθρέφτες
Εσωτερικές επιφάνειες

 • Πρωτότυπες ζάντες 16 “στο” Victory μιλούσαν “ελαφρύ κράμα
 • 6 άλλα μοντέλα αρχικών ζάντων αλουμινίου Mini 16 “και 17” είναι διαθέσιμες ως επιλογή
 • Mini 17 “Excluse Rants” Μιλώντας Ρουλέτα “

Mini Electric (επιπλέον)

 • Mini 17 “Original Rims” Power Spoke “
 • 16 “Σχεδιασμός” Η νίκη μίλησε “ζάντες ελαφρού κράματος (σε ένα και Cooper)
 • 17 “Σχεδιασμός RIMS” RIMS “Σιδηρόδρομο” (σε cooper s)

Στέγη και καθρέφτες

 • Τα κοχύλια στέγης και καθρέφτη είναι στάνταρ στο χρώμα του σώματος
 • Multitone Roof και μαύρα και άσπρα κελύφη καθρέφτη διαθέσιμα ως επιλογή
 • Τα κελύφη Retuser είναι διαθέσιμα ως επιλογή σε κίτρινο
 • Διατίθεται ως στάνταρ στο χρώμα του αμάξου

Mini Electric (επιπλέον)

 • Η στέγη είναι διαθέσιμη ως στάνταρ σε μαύρο
 • Τα κελύφη Realvisor είναι διαθέσιμα ως πρότυπα σε κίτρινο
 • Τα οροφή και τα κοχύλια καθρέφτη είναι διαθέσιμα ως επιλογή σε λευκό, μαύρο και το χρώμα του αμάξου
 • Τα κελύφη καθρέφτη διαθέσιμα στο χρώμα του τυποποιημένου σώματος σε όλα τα μοντέλα
 • Αθλητικά καθίσματα με συνδυασμό απομίμησης δέρμα/ύφασμα σε μαύρο μαύρο μαργαριτάρι μαύρο ως πρότυπο για όλα τα μοντέλα
 • 6 πρόσθετες επιλογές τοποθέτησης θέσεων διαθέσιμες
 • Αθλητικά σπορ μίνι σε lounge δέρμα/nappa δέρμα σε μαύρο άνθρακα
 • Άλλες ταπετσαρίες διαθέσιμες ως επιλογή
 • Αθλητικά καθίσματα σε δερμάτινη διασταύρωση σε τυπικό μαύρο άνθρακα
 • Αθλητικά καθίσματα διαθέσιμα με 5 επιλογές ταπετσαρίας
 • Παρόμοιο άνθρακα μαύρο

Εσωτερικές επιφάνειες

 • Πρότυπο σε μαύρο πιάνο
 • Προαιρετική εσωτερική επιφάνεια διαθέσιμη σε Mini Electric

Mini Electric (επιπλέον)

 • Μίνι ηλεκτρικές εσωτερικές επιφάνειες αποκλειστικές στο ηλεκτρικό μίνι
 • Αποκλειστικές εσωτερικές επιφάνειες Cambden ως στάνταρ σε όλα τα μοντέλα

Μοντέλα παρόμοια με το μίνι cooper είναι

Σχετικά με το μίνι

Το Mini δημιουργήθηκε το 1959 κατά τη διάρκεια της έλλειψης καυσίμων στη Μεγάλη Βρετανία λόγω της κρίσης του Σουέζ το 1959. Αυτό σήμαινε ότι η βενζίνη διανεμήθηκε και πάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι τα μεγάλα αυτοκίνητα έγιναν πιο ακριβά και τα εισαγόμενα αυτοκίνητα δεν ήταν πολύ συνηθισμένα. Προκειμένου να σώσει τη Μεγάλη Βρετανία από αυτή την κρίση, ο Leonard Lord, ο αρχηγός της βρετανικής εταιρείας Motor Company (BMC) αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μικρό οικονομικό και φτηνό καλώδιο της πόλης που ονομάζεται Mini Mini. Καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του Minis, κατασκευάστηκαν συνολικά 5.387.862 αυτοκίνητα και περίπου 1,6 εκατομμύρια πωλήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία. Όχι μόνο αυτό, αλλά το μίνι έχει διατηρήσει πολλές λαμπρές νίκες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το 2000, ο κατασκευαστής ήταν μέρος της γερμανικής ομάδας BMW με Rolls-Royce. Κάτω από τη νέα κατεύθυνση, η μάρκα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Mini Original για μερικά χρόνια, πριν ξεκινήσει τη δεύτερη γενιά το 2001, όταν η BMW επέλεξε να γράψει το όνομα της μάρκας σε πρωτεύουσες, Mini, για να διαφοροποιήσει το εμπορικό σήμα του μοντέλου. Ο κατασκευαστής θα επεκτείνει στη συνέχεια το εύρος διατηρώντας τη χαρακτηριστική γραμμή του αρχικού Mini με τους Countryman, Clubman και Paceman. Τον Ιούλιο του 2019, η MINI παρουσίασε την ηλεκτροκίνητη έκδοση του αυτοκινήτου της πόλης που ονομάζεται Cooper SE, ανέλαβε την ομάδα μοτοσικλετών της BMW i3. Είναι ένας κινητήρας 184 hp που σχετίζεται με μπαταρία 36,2 kWh.