Οι νέες 100 % ηλεκτρικές εκδόσεις του Mini και Mini Countryman αποκαλύπτονται – Digital, Mini Cooper SE 2023 – Δοκιμές, Ειδήσεις, Φωτογραφίες και Γκαλερί βίντεο – Οδηγός Auto

Mini Electric Cooper

Έχοντας απολαύσει μια ενημέρωση για το έτος μοντέλου 2022, το Mini Cooper στρέφεται ήδη στην επόμενη γενιά του. Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν δει μερικές φορές, αλλά αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο εκτέθηκε στο φως. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα πρωτότυπο (φαίνεται να είναι μίνι ..

Οι νέες ηλεκτρικές εκδόσεις 100 % του Mini και Mini Countryman αποκαλύπτουν τον εαυτό τους

Το Mini αποκαλύπτει τις νέες γενιές του αυτοκινήτου του City Cooper και του SUV Countryman. Τα δύο μοντέλα παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε 100 % ηλεκτρικές εκδόσεις Cooper E και Cooper SE, πριν από την άφιξη του θερμικού.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Το μίνι σίγουρα πήρε το αλίευμα. Μετά από μια ηλεκτρική έκδοση της θρυλικής Citadine Hatch Citadine Τρεις πόρτες στην τρέχουσα γενιά, επίσης διατίθεται στο εμπόριο πολύ εμπιστευτικά σε μετατρέψιμο, η αγγλική μάρκα επιθυμεί να επεκτείνει το φάσμα των μοντέλων μπαταριών της.

Το δείχνει σήμερα αποκαλύπτοντας την τελευταία γενιά του αυτοκινήτου της πόλης, αλλά και του SUV Countryman, πρώτα στο 100 % Electric. Ο τελευταίος ήταν προηγουμένως ικανοποιημένος με μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση.

Η ανάπτυξη τελικά ολοκληρώθηκε για το Mini Cooper ?

Από την πλευρά του στυλ, το μικρότερο από το σύγχρονο μίνι, τώρα απλά ονομάζεται Cooper (πρώην Hatch τρεις πόρτες), συνεχίζει τη στρατηγική που εγκαινιάστηκε από τους πρεσβύτερους της. Από την απόκτηση του MINI από τον όμιλο BMW, τα μοντέλα ακολουθούν το ένα το άλλο και φαίνονται όμοια. Αυτή η τέταρτη γενιά σύγχρονων μίνι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμη, αν και είναι εντελώς πρωτοφανής. Από την άλλη πλευρά, αν μπορούσαμε να φοβόμαστε ότι το μίνι κερδίζει μερικά ακόμη εκατοστά, αυτό δεν συμβαίνει. Μετρά μήκους 3,86 μέτρων, σχεδόν όσο και οι τελευταίες εκδόσεις της προηγούμενης γενιάς.

Σε μια εποχή που όλο και περισσότερα αυτοκίνητα παίζουν τα SUV με πλαστικές προστασίες σώματος, το Mini Cooper κάνει το αντίθετο μονοπάτι εγκαταλείποντας τα περιγράμματα των πτερυγίων των προηγούμενων εκδόσεων. Παρατηρούμε επίσης νέες λαβές χνουδωτών θυρών, οι οποίες συμμετέχουν στη μείωση του αεροδυναμικού μονοπατιού (CX κατά 0,28). Τα χρωμικά έχουν εξαφανιστεί εντελώς από το αυτοκίνητο και τα πίσω φώτα, που συνδέονται με ένα μαύρο πανό, υιοθετούν ένα τριγωνικό σχήμα, αλλά κρατήστε ένα νεύμα στη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Το εσωτερικό του νέου Mini καινοτομεί περισσότερο. Υιοθετεί νέα υλικά, για μερικούς από την ανακύκλωση, και εγκαταλείπει τον παραδοσιακό συνδυασμό οργάνων. Από τώρα και στο εξής, οι πληροφορίες οδήγησης εμφανίζονται μόνο σε μια νέα κυκλική κεντρική οθόνη OLED (διάμετρο 24 cm), η οποία θυμάται τα κεντρικά όργανα του αρχικού Mini και στην οθόνη Head -UP. Δυστυχώς, το τελευταίο είναι μια επιλογή που ξαφνικά φαίνεται σχεδόν απαραίτητη.

Ο Mini Countryman θέλει να παίξει στα μεγάλα πρωταθλήματα

Από την πλευρά της χώρας, οι στιλιστικές εξελίξεις είναι πιο σημαντικές. Το SUV σηματοδοτεί τη διαφορά του από το αυτοκίνητο της πόλης και εμφανίζει περισσότερες γραμμές. Ενώ το προηγούμενο μοντέλο είχε ήδη μεγαλώσει 20 cm από το πρώτο μίνι SUV, αυτή η νέα γενιά κερδίζει ακόμα 13 cm για να φτάσει συνολικά 4,43 m. Πηγαίνει ξαφνικά σε μια άλλη κατηγορία, αυτή των συμπαγών SUV, όπου ανταγωνίζεται μοντέλα όπως τα Mercedes GLA/EQA, BMW X1/IX1, Volvo XC40 και Audi Q3 και Q4 E-Tron. Αυτή η ώθηση ανάπτυξης θα εξηγείται από την πρόθεση να δημιουργηθεί ένα μικρότερο ηλεκτρικό SUV από το Countryman, εμπνευσμένο από την ιδέα του Aceman.

Ο Countyman επιθυμεί λοιπόν να αποπλανήσει τις οικογένειες. Ως εκ τούτου, προσφέρει ένα συρόμενο πίσω κάθισμα στα 13 cm, τα τρία αρχεία των οποίων μπορούν να κλιμακωθούν μεμονωμένα. Για τα υπόλοιπα, η εσωτερική παρουσίαση είναι παρόμοια με αυτή της μικρής αδελφής του Cooper.

Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες πριν από την άφιξη του θερμικού

Οι ηλεκτρικές εκδόσεις του νέου Mini Cooper θα παραχθούν στην Κίνα μέσω εταιρικής σχέσης μεταξύ του ομίλου BMW και του κινητήρα του Great Wall και βασίζονται σε μια ειδική πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, οι μελλοντικές εκδόσεις βενζίνης, που δεν παρουσιάζονται, θα βασίζονται στην πραγματικότητα σε ξεχωριστό μοντέλο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η εμφάνισή τους θα προδώσει αυτή τη διαφορετική τεχνική βάση, αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι θα συνεχίσουν να παραχθούν στην Οξφόρδη (Αγγλία). Αναμένονται επίσης πέντε και μετατρέψιμες εκδόσεις.

Ο νέος συμπατριώτης, που προέρχεται τεχνικά από τη BMW IX1, θα παραχθεί στη Γερμανία. Θα πρέπει επίσης να προσφέρει βενζινοκινητήρες, επαναφορτιζόμενα υβρίδια και ίσως ακόμη και ντίζελ.

Προς το παρόν, το φάσμα των ηλεκτρικών μίνι cooper και της χώρας αποτελείται από δύο διαφορετικές εκδόσεις: Cooper E και Cooper. Στην περίπτωση του Countryman, η έκδοση Cooper της 313 HP έχει έναν δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα του για ένα All4 All -Wheel Drive.

Το νέο Mini Cooper είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 40,7 kWh στην έκδοση Cooper E (305 χλμ. Αυτονομίας) και 54,2 kWh για το Cooper SE (402 χλμ.). Ένα ενιαίο πακέτο 64,7 kWh τροφοδοτεί το Countryman Cooper E (462 χλμ.) Και το Cooper SE και τα 4 (433 χλμ.). Ωστόσο, ο Mini διευκρινίζει ότι αυτά τα τεχνικά δεδομένα εξακολουθούν να είναι προσωρινά.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Το Mini Cooper είναι

Mini Cooper SE 2023

Προσφέρεται σε μία μόνο έκδοση, το Cooper είναι το μόνο 100% ηλεκτρικό μοντέλο στο Mini. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του αναπτύσσει 181 ίππους και στέλνει τα πάντα στους μπροστινούς τροχούς. Έχει μια μπαταρία της οποίας η χωρητικότητα ανέρχεται σε 32,6 kWh. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει μια αυτονομία 183 χιλιομέτρων με ένα ενιαίο φορτίο που το καθιστά ένα ηλεκτρικό όχημα αστικού τύπου. Γίνεται στην Οξφόρδη στη Μεγάλη Βρετανία.

Δοκιμές και αρχεία

Τα ηλεκτρικά οχήματα καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο στην αγορά και οι καταναλωτές τους σχίζουν. Με αυτή την έννοια, ο οδηγός αυτόματης έχει συντάξει τα 10 πιο προσιτά ηλεκτρικά οχήματα. Όλοι έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι επιλέξιμοι στην επαρχιακή και ομοσπονδιακή έκπτωση, για συνολικά ..

Αυτή η μίνι υπερχείλιση ενέργειας κάνει κάθε ταξίδι ευχάριστο και είναι δύσκολο να μην χαμογελάσει όταν πλησιάζει έναν ερημικό και τυλιγμένο χωροταξικό δρόμο. Όσο περισσότερο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο οι πόρτες Mini 3, 5 πόρτες και μετατρέψιμα γίνονται σχετικά. Ο ανταγωνισμός τους εξαφανίζεται στο βλέμμα, και σε αυτή την εποχή ..

Νέα

Η Mini έχει αποκαλύψει ότι η νέα γενιά του Cooper του είναι εντελώς ηλεκτρική σήμερα στην αυγή της εκπομπής του Μονάχου του Μονάχου. Το αυτοκίνητο θα φτάσει στην καναδική αγορά το επόμενο έτος ως μοντέλο 2025. Οι παραλλαγές καυσίμου (3 πόρτες και 5 πόρτες) θα παρουσιαστούν λίγο ..

Μια νέα γενιά του Mini Cooper έρχεται για το μοντέλο έτος 2025. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες και, αφού είδαμε εικόνες από το εξωτερικό της, η εταιρεία μας δίνει μια επίσημη επισκόπηση της καμπίνας της σήμερα. Η διακόσμηση θα σας φαίνεται οικεία ..

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο, η Mini έδωσε άλλες λεπτομέρειες αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τη νέα γενιά Cooper, πιο συγκεκριμένα το 100% Electric Variant . Σε αντίθεση με το προηγούμενο που ξεκίνησε το 2020, θα προσφέρει δύο κύριες εκδόσεις παγκοσμίως: Cooper E και Cooper. Είναι αυτό …

Δεν υπάρχουν άλλες εικόνες κατάσκοπος και καμουφλαρισμένα πρωτότυπα. Το Mini μας δίνει τώρα μια επίσημη επισκόπηση του Cooper της νέας γενιάς, τουλάχιστον στην ηλεκτρική παραλλαγή 100% . Προφανώς, μιλάμε για ένα εξελισσόμενο σχέδιο, τίποτα που ριζικά απομακρύνεται από το εξερχόμενο μοντέλο. Το σώμα είναι πιο εκλεπτυσμένο: δείτε ..

Μετά την αποκάλυψη της έννοιας πέρυσι, το Mini Today παρουσιάζει ένα cooper cabriolet που σύντομα θα εισέλθει στην παραγωγή. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που θα περιορίζεται σε 999 αντίτυπα, όλα προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Αυτή η πρώτη ηλεκτρική μετατρέψιμη χρήσεις φυσικά ο ίδιος κινητήρας που γνωρίζουμε ήδη, δημιουργώντας 181 ..

Η νέα γενιά του Mini Cooper έρχεται και, όπως συμβαίνει σήμερα, θα είναι διαθέσιμη τόσο σε βενζίνη όσο και 100% ηλεκτρικό . Η διαφορά αυτή τη φορά, όπως επιβεβαιώνει ο Mini, είναι ότι το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε από την αρχή για να καλωσορίσει ..

Έχοντας απολαύσει μια ενημέρωση για το έτος μοντέλου 2022, το Mini Cooper στρέφεται ήδη στην επόμενη γενιά του. Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν δει μερικές φορές, αλλά αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο εκτέθηκε στο φως. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα πρωτότυπο (φαίνεται να είναι μίνι ..

Mini Hatch Mini Cooper Technical Shack (2020) (3 -Door Sedan)

Σύμβουλο

Εκπομπή CO2: 0 g / km εκπομπή CO2: 0 g / km b c CO2 εκπομπή: 0 g / km εκπομπής CO2: 0 g / km f g CO2 εκπομπή: 0 g / km h i εκπομπή CO2: 0 g / km j j j j k CO2 εκπομπή: 0 g / km l m

Τραγανός

Τα μέτρα μας

Εκτέλεση

Μέγιστη ταχύτητα 150 km/h
0 έως 100 km / h 7.3 s
Επιτάχυνση 0 έως 100 km/h 7.3 s
400 m DA (αναχώρηση/διάταγμα) 16.0 S
1000 m DA (αναχώρηση/διάταγμα) 31.4 s
Φρενάρισμα 50 έως 0 χλμ/ώρα κενό 10 μ
Φρενάρισμα 100 έως 0 km/h κενό 40 μ
Πέδηση 130 στα 0 km/h κενό 68 μ
Επιβραδύνθηκε – ϋΒ
Θόρυβος στα 90 km/h 65 dB
Θόρυβος στα 130 km/h 71 dB

Διαστάσεις

Αριθμός θέσεων 4
Μήκος 3.845 μ
Πλάτος 1,727 μ
Υψος 1,432 m
Εκφορτωμένο βάρος 1365 kg
Μετρήθηκε μίνι όγκος θώρακα – DM3
Μέτρηση μέγιστου όγκου θώρακα – DM3
Πριν μετρηθεί βάρος 830 κιλά
Το συνολικό βάρος μετρήθηκε 1423 kg

Κινητήρας

Ενέργεια Ηλεκτρικός
Εξουσία 0 CH
Δημοσιονομική εξουσία 3 βιογραφικό σημείωμα
Μέγιστη ταχύτητα ισχύος 7000 σ.α.λ
Ζευγάρι 270 nm
Μέγιστη δίαιτα ζευγάρι 100-1000 σ.α.λ

Μετάδοση

Κιβώτιο ταχυτήτων Αυτόματο
Λειτουργία μετάδοσης Ελξη

Ελαστικά

Ελαστικά AV 195/55 R16
AR σειριακά ελαστικά 195/55 R16

Σειριακός εξοπλισμός

Foggers AV Οχι
Κλιματιστικό Οχι
Επαναφόρτιση ασύρματου smartphone Οχι
Σαγματοποιία
Σύστημα ήχου
Πλοήγηση Οχι
Ρυθμιστής ταχύτητας Οχι
Ραντάρ στάθμευσης/κάμερα οπίσθιας προβολής
Ζάντες
Ηλιοροφή Οχι
Βροχή αισθητήρα Οχι

Οι υπολοιποι

Τρέχον μάρκετινγκ Οχι

Honda E vs Mini Cooper SE: Η μετρούμενη αντιστοίχιση των κατοίκων της Trendy City

Honda E vs Mini Cooper SE: Η μετρούμενη αντιστοίχιση των μοντέρνων κατοίκων της πόλης

Δοκιμή, γνώμη και πραγματικά μέτρα του Mini Electric Cooper (2020)

Όλες οι δοκιμές δοκιμών, οι απόψεις και τα πραγματικά μέτρα του Mini Electric Cooper (2020)