Εδώ είναι το εσωτερικό του Mini Electric Cooper, ανακαλύψτε το εσωτερικό του μελλοντικού Mini Cooper | Κορυφαίος

Μίνι εσωτερικό cooper

Όπως ίσως γνωρίζετε τώρα, η αντικατάσταση του Mini ταυτόχρονα θα ονομαστεί Cooper. Είναι επί του παρόντος ένα επίπεδο φάσματος στο βρετανικό αυτοκίνητο της πόλης, θα γίνει το όνομα του μοντέλου, με τον ίδιο τρόπο όπως ο Mini Clubman ή ο Countryman. Και αυτό το μίνι cooper θα υπάρχει τόσο σε θερμικό όσο και ηλεκτρικό.

Εδώ είναι το εσωτερικό του Mini Electric Cooper

Η στρογγυλή οθόνη δεν είναι καινοτομία για το Mini, αλλά είναι μεγαλύτερη και φαίνεται να είναι η μόνη πηγή πληροφοριών.

Από: Christopher Smith

Το νέο Mini Cooper έρχεται σύντομα και τώρα έχουμε μια καλή επισκόπηση του τι θα μοιάζει με το εσωτερικό. Αρκετές φωτογραφίες κατάσκοπος μας οδηγούν στο διαμέρισμα των επιβατών, στον οποίο πολλά πράγματα είναι κρυμμένα. Εκτός από μια τεράστια κυκλική οθόνη στο κέντρο.

Αυτό το είδος οθόνης δεν είναι καινούργιο για το MINI, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που βρίσκεται στο τρέχον μοντέλο. Είναι τοποθετημένο στο ταμπλό σαν ένα δισκίο, με μερικά κουμπιά και διακόπτες παρακάτω. Η οθόνη φαίνεται να εμφανίζει κυρίως ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά στην κορυφή, υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τον οδηγό, όπως η ταχύτητα και η αυτονομία.

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, σχεδόν το υπόλοιπο του ταμπλό, συμπεριλαμβανομένου του χώρου μπροστά από τον οδηγό, καλύπτεται. Ενώ άλλα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αναλογικά όργανα ή μια δεύτερη ψηφιακή οθόνη που προορίζεται για τον οδηγό, η νέα γενιά του Cooper θα έχει μόνο την κεντρική οθόνη.

Μια οθόνη Head-Up θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για πληροφορίες έργου σχετικά με το παρμπρίζ, αλλά εκτός από αυτό, το εσωτερικό του νέου μίνι πρέπει να είναι μινιμαλιστική, όπως αυτή της έννοιας Aceman του 2022.

Γκαλερί: Φωτογραφίες κατάσκοπος από το εσωτερικό του Mini Electric Cooper

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν το εσωτερικό ενός ηλεκτρικού μίνι, αλλά ότι θα αναπτυχθεί επίσης ένα μοντέλο κινητήρα εσωτερικής καύσης. Παραμένει να δούμε αν η έκδοση βενζίνης θα υιοθετήσει το ίδιο στυλ για το εσωτερικό.

Αυτό που δεν είναι ένα μυστήριο είναι η εξωτερική πτυχή του αυτοκινήτου. Οι φωτογραφίες κατάσκοπος που ελήφθησαν στις αρχές Απριλίου αθανατίστηκαν ένα cooper σε αυτό που φαινόταν να είναι η σκηνή ενός πυροβολισμού στο Λος Άντζελες, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το μοντέλο δεν είχε καμουφλάζ και οι φωτογραφίες ήταν τόσο σαφείς που το Mini δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισημοποιήσει την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου του προσαρτώντας μερικές επιπλέον φωτογραφίες.

Μίνι εσωτερικό cooper

Ανακαλύψτε το εσωτερικό του μελλοντικού Mini Cooper

Η ατελείωτη απογύμνωση της τέταρτης γενιάς του MINI από τη BMW συνεχίζεται με το πιλοτήριο της. Δεν θα είμαστε αποπροσανατολισμένοι. Αλλά λίγο ούτως ή άλλως.

Γραφή
Δημοσιεύτηκε στις: 20 Ιουλίου 2023

Όπως ίσως γνωρίζετε τώρα, η αντικατάσταση του Mini ταυτόχρονα θα ονομαστεί Cooper. Είναι επί του παρόντος ένα επίπεδο φάσματος στο βρετανικό αυτοκίνητο της πόλης, θα γίνει το όνομα του μοντέλου, με τον ίδιο τρόπο όπως ο Mini Clubman ή ο Countryman. Και αυτό το μίνι cooper θα υπάρχει τόσο σε θερμικό όσο και ηλεκτρικό.

Όποια και αν είναι η επιλογή της κινητικοποίησης, το εσωτερικό του Mini Cooper θα μοιάζει με αυτό. Το Mini μόλις παρουσίασε το ταμπλό του μελλοντικού αυτοκινήτου της πόλης, ενώ περιμένει να κάνει το ίδιο με το αμάξωμα. Αυτό συμβαίνει μετά τις ζάντες, το τιμόνι και τα καθίσματα, τα οποία είχαμε ανακαλύψει τον Μάιο … Το καλοκαίρι θα είναι ζεστό πολύ πριν από την επίσημη έναρξη του αυτοκινήτου στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Έκθεση του Μονάχου, ακόμη και αν οι εικόνες βρίσκονται ήδη στο τρέξιμο στον καμβά από το χειμώνα.

Αλλά πίσω σε αυτόν τον πίνακα ελέγχου. Το Mini υπογραμμίζει ότι είναι (ακόμη περισσότερο) πιο εμπνευσμένο από αυτό του αρχικού μίνι του Issigonis. Όπως υποσχέθηκε, υπάρχει μια μεγάλη κυκλική απτική κεντρική ανατροπή οθόνης που συγκεντρώνει όργανα και το σύστημα ψυχαγωγίας. Ότι εκείνοι που προτιμούν να κοιτάζουν μπροστά τους καθησυχάζουν τον εαυτό τους, μια οθόνη κεφαλής είναι επίσης στο μενού.

Το ίδιο θα είναι επίσης ευχαριστημένο με την παρουσία μερικών φυσικών κουμπιών παρακάτω, γύρω από την προειδοποίηση και τον περιστροφικό έλεγχο που παίρνει τη θέση ενός κλειδιού επαφής. Προφανώς ένας επιλογέας μόδας και η διάχυση. Είναι καλύτερο από τίποτα…

Αν και τα παχιά οριζόντια κλαδιά του είναι επενδυμένα σε σπυράκια, το Mini επισημαίνει ότι το τιμόνι είναι “μικρότερο και πιο σπορ”. Σημειώστε ότι ο τρίτος κατακόρυφος κλάδος αντικαταστάθηκε από μια λωρίδα ιστού. Και ο φωτισμός δωματίου που μπορεί να προβάλλει διαφορετικά μοτίβα στα έπιπλα, εδώ γαρνιρισμένο με κλωστοϋφαντουργικά.

Τα υπόλοιπα πολύ σύντομα !