Mini Cabrio 100 % Electric: μοναδικό, αλλά περιορίζεται σε 155 αντίτυπα και εμφανίζεται σε μια υπερβολική τιμή, το Mini αποκαλύπτει ένα Cooper Electric Cabriolet

Το Mini αποκαλύπτει ένα Cooper Electric Cabriolet

Δεν υπάρχει πραγματικά πολύ λείπει για την έναρξη της παραγωγής, η οποία μπορεί να ανακαλυφθεί τους επόμενους μήνες. Όντως μπορεί, θα ήταν ένα από τα μοναδικά ηλεκτρικά cabriolets στην αγορά, αφού εκτός από τα περίεργα όπως το Citroën E-Méhari/Bolloré Blue Summer, Σπανιότητες όπως το Smart Eq Fortwo Cabrio ή Arlesians όπως το Tesla Roadster, εκεί δεν είναι μόνο μόνο παρασκευαστές ή εταιρείες που ειδικεύονται στο Restomod/Retrofit για να τους προσφέρουν.

Mini Cabrio 100 % Electric: μοναδικό, αλλά περιορίζεται σε 155 αντίτυπα και εμφανίζεται σε υπερβολική τιμή

Μπορεί να το ονειρευτείτε ? Το μίνι το έκανε. Λίγους μήνες αργότερα παρουσίασε ένα πρωτότυπο ανακοίνωσης, το Mini αποφάσισε να προχωρήσει σε σοβαρά πράγματα και να παράγει (μικρές) σειρές το πρώτο 4 -θέαμα Electric Convertible στον κόσμο. Ένα μοναδικό αντικείμενο του είδους του ότι η βρετανική μάρκα χρεώνει σε υψηλή τιμή και δεν είναι να το πούμε !

Για άλματα στο fleece των μαλλιών στον άνεμο χωρίς τον παραμικρό θόρυβο

Ας ξεκινήσουμε με τις παρουσιάσεις. Η μίνι καινοτομία δεν θα εκπλήξει κανέναν. Πάρτε ένα μη μετατρέψιμο 100 % ηλεκτρικό μοντέλο Cooper, αντικαταστήστε τη σκληρή οροφή με ένα εύκαμπτο μοντέλο που μπορεί να διπλωθεί σε ταχύτητα 30 km/h, και PAF, δίνει σοκ. Το Mini Cooper είναι Cabrio 100 % Electric, Ta-Dam ! Οι ίδιες διαστάσεις (μήκους 3,86 m και πλάτος 1,73 m), ο ίδιος όγκος κορμού (πάντα με μέτρια με 160 L), τον ίδιο ηλεκτρικό κινητήρα 184 hp (6 hp περισσότερο από το θερμικό cooper), ακόμη και μπαταρία με μέτρια χωρητικότητα 32,6 kWh στην πόλη (αυτονομία των 201 χλμ. Στον κύκλο WLTP), διαφέρει από το coupe μόνο με ορισμένες λεπτομέρειες της παρουσίασης.
Ήδη, η Mini αποφάσισε να παράγει αυτό το μοντέλο σε μόνο 999 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων 155 μόνο για τη Γαλλία που αγαπά το ηλεκτρικό μίνι). Βρίσκουμε επίσης πλάκες εδώ και αυτό γράφει τον αριθμό του μοντέλου. Υπάρχουν επίσης μερικές χάλκινες πινελιές (σε λαβές πόρτας, πλευρικές φορέματα, τιμόνι κ.λπ.), τίποτα πάρα πολύ. Συνολικά, το αποτέλεσμα είναι μάλλον νηφάλιο, χωρίς περίσσεια, φαίνεται σχεδόν μίνι όπως οι άλλοι. Στο διαμέρισμα των επιβατών, η ατμόσφαιρα είναι ακόμη πολύ σκοτεινή, χωρίς τρέλα, όπως το διακοσμητικό ένθετο μαύρο πιάνο που βλέπει και αναθεωρείται. Τέλος, προσφέρονται μόνο δύο χρώματα: μαύρο και άσπρο. Το Union Jack μοτίβο της κουκούλας φέρνει κάπως το σύνολο. Και ευτυχώς, το δωρεά είναι αρκετά πλούσιο: αθλητικά καθίσματα, θερμαινόμενα, τιμόνι στη Nappa, ποιότητα δερμάτινων ή οθόνης.

Τιμή πώλησης: 60.490 €

Είναι ένα σχόλιο. 60.490 € για ένα τόσο μικρό μηχάνημα, τόσο μοναδικό όσο είναι, είναι ειλικρινά υπερβολικό. Είναι πάνω από € 20.000 περισσότερο από το ηλεκτρικό μίνι περικοπές στην υψηλότερη έκδοση του ! Το 2012, ένα μίνι εμπνευσμένο από το Goodwood κοστίζει ήδη € 50.000, αλλά είχε μια πολύ πιο γλείφει παρουσία. Ωστόσο, η αποκλειστικότητα των ερωτήσεων για αυτό το Mini Cooper είναι το Cabrio 100 % Electric, αυτή είναι η ελάχιστη υπηρεσία.
Διαβάστε επίσης στο Auto-Moto.com:
Mini Countryman (2023): Η νέα γενιά που παρατηρείται στις δοκιμές
Mini Aceman Concept: Στο πλοίο το μελλοντικό ηλεκτρικό αστικό SUV
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα 2023: Μοντέλα, τιμή, αυτονομία, επαναφόρτιση, μπαταρία

Το Mini αποκαλύπτει ένα Cooper Electric Cabriolet

  • 1/9Το Mini Cooper είναι το Cabrio είναι σήμερα ένα μοναδικό αντίγραφο
  • 2/9Αυτό το Mini Cooper έχει ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις με ένα Cooper S
  • 3/9Το Mini Cooper SE Cabrio είναι ένα μετατρέψιμο 4 -θέσεων
  • 4/9Το Mini Cooper Cabrio προωθείται από τον κινητήρα 184 HP του Cooper SE με σταθερή οροφή
  • 5/9Μίνι ανακοίνωση 230 χιλιομέτρων αυτονομίας για το Cooper είναι Cabrio
  • 6/9Οι μίνι ζάντες είναι το Cabrio να αναλάβει την εμφάνιση της έννοιας του Mini Electric
  • 7/9Οι κίτρινες υπενθυμίσεις υπάρχουν σε όλο το Mini Cooper Cabrio
  • 8/9Το εσωτερικό του Mini Cooper SE Cabrio είναι γνωστό
  • 9/9Το κίτρινο προσκαλείται επίσης στο εσωτερικό του Mini Cooper Cabrio

Το Mini αποκαλύπτει ένα Cooper Electric Cabriolet

Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε: αυτό είναι ένα μοναδικό αντίγραφο. Αυτό είναι τεχνικά το ίδιο αυτοκίνητο με το The Hatch 3 Doors Electric.

Όταν το σκέφτεστε, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το Mini δεν προσφέρει ήδη το ηλεκτρικό cabrio του. Η αλυσίδα πρόσφυσης έχει ήδη υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο MINI όπως στη BMW (είναι αυτή των i3 που χρονολογείται από το 2017 !), το cabrio εξακολουθεί να είναι ένα χτύπημα στα αστικά κέντρα και με την παρουσία ενός ηλεκτρικού cooper στην περιοχή, μόνο το πράσινο φως από τα κεφάλια σκέψης για το αυτοκίνητο της πόλης συνδυάζει watted και στέγη σε πτυσσόμενο καμβά. παρ ‘όλα αυτά, Αυτό το cooper είναι το Cabrio είναι σήμερα μόνο ένα μοναδικό αντίγραφο οι οποίες αντηχούν σε μερικές μεγάλες πόλεις στον παγκοσμίου φήμης για το ετήσιο ρυθμό ηλιοφάνειας τους. Η γερμανική-αγγλική έχει ήδη βάλει τους τροχούς του στο Μαϊάμι στη Φλόριντα, στην Παλμά ντε Μαγιόρκα καθώς και στη Λισαβόνα, στην Πορτογαλία, στην Πορτογαλία. Τεχνικά δεν μετακινείται από ένα IOTA σε σύγκριση με το Cooper SE με σταθερή οροφή, από Τα 184 HP και η μικρή μπαταρία 28,9 kWh είναι ακόμα εκεί Ενώ οι μετρήσεις είναι πανομοιότυπες με ένα μίνι cooper s cabrio. Όσον αφορά την απόδοση, Το 0 έως 100 km/h ανακοινώνεται σε 7,7 s, για 230 χλμ. Αυτονομίας WLTP.

Δεν υπάρχει πραγματικά πολύ λείπει για την έναρξη της παραγωγής, η οποία μπορεί να ανακαλυφθεί τους επόμενους μήνες. Όντως μπορεί, θα ήταν ένα από τα μοναδικά ηλεκτρικά cabriolets στην αγορά, αφού εκτός από τα περίεργα όπως το Citroën E-Méhari/Bolloré Blue Summer, Σπανιότητες όπως το Smart Eq Fortwo Cabrio ή Arlesians όπως το Tesla Roadster, εκεί δεν είναι μόνο μόνο παρασκευαστές ή εταιρείες που ειδικεύονται στο Restomod/Retrofit για να τους προσφέρουν.

Συγκρίνετε πραγματικές αυτόνομες αυτόνομες ηλεκτρικές αυτοκινήτων σύμφωνα με το πρότυπο των τυποποιημένων μετρήσεων. Χωρητικότητα μπαταρίας, κατανάλωση, αυτονομία, σας λέμε τα πάντα !